Kairos Figyelő

Utolsó kommentek:

Xlendon 2019.06.26. 11:05:42

deminekez: "Akkor csináltunk egy alternatívát a helikopternek, remek, az a mindennapos. "
Tök érdekes, hogy ami nem SkyWay, az már nem menő neked. Az már nem lehetséges forgatókönyv, azt már támadod.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.06.15. 18:49:54

@deminekez:
ezeket a hozzászólásokat valami bullshit generátorral gyártod, vagy hogy megy ez nálatok?

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2019.06.14. 10:34:17

szilagyigyorgy.hu/
Úgy látom a nyomok eltűntetése is megkezdődött.
Eltűntek a WWC vel kapcsolatos bejegyzések.

Gyuka, nyugtass meg ha olvasod. Edward barátod azért még pont kivette a 100e dollár bonuszt? És ugye te is tutdál félretenni?. Másfélére mint amilyeneket te árulsz, de csomagokra még kellhet. Az internet nem felejt..

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.06.14. 09:39:07

@énszóltam feltettem, neked is menne. Ha a pesti közlekedés nagy része ez lenne, sokkal tisztább, biztonságosabb, csendesebb város lenne, jó levegővel, effektív közlekedéssel. Nyilván energia nem kell ahhoz hogy fent maradjon, csak arra hogy előre menjen. Semmilyen balesetet nem tud okozni ha kötött pályán teljesen el van különítve az egyéb közlekedéstől es emberektől. A blockchain alapú irányításában nincs emberi tényező. Ha valami történik maximum előre csúszik a síneken, nem fog bemenni az ablakon. Megállásnál sem része az egyéb közlekedésnek. Ülésre számítva sokkal olcsóbb a legyártása, a pályáké pedig nagyságrendileg a többihez képest. A uniBike az autó alternatívája, a uniCar es uniBus a metrónak, villamosnak, trolibusznak, busznak, vonatnak, monorailnek. A UniLot pedig a gyorsvasútnak és a repülőnek.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.06.14. 00:37:01

@deminekez: érdekes, hogy ugyanezeket a logikus kérdéseket nem teszed fel a skyway-el kapcsolatban?

"Mert tudod egy értékpapír értékét nem azok határozzák meg akinek nincs belöle, hanem akiknek van, ez alól nincs kivétel:) " na ne menjünk le teljesen hülyébe mert még ott maradunk

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.06.13. 23:11:15

Azert pár milla ilyen ertektelen papirt írass a nevedre, nem áll az semmiből, értéktelenek amúgy is, de biztos ami biztos. Mert tudod egy értékpapír értékét nem azok határozzák meg akinek nincs belöle, hanem akiknek van, ez alól nincs kivétel:) Ebben utólag nem segít az agyműködés sem, mégha sokkalta magasabb is.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2019.06.13. 22:27:11

@deminekez:
Teljesen mindegy, hogy mivel fognak közlekedni. Lehet az akár az unibushoz hasonló vagy akár az, vagy drón vagy teleport stb... A baj azzal van, hogy nektek pénzetek nem lesz belőle. A skyway "részvényetek" sose fog egy forintot sem érni. És ez már a legelején így volt kitalálva. Majd rájössz te is ;)

@Xlendon, @enszoltam: A World Way Capital weboldala elérhetlen lett. Úgy néz ki takarodót fújtak. Sz. Gyurkó pedig csak most lendűlt bele igazán:).. Vajon mi jön most. Sky world? Global planet? One way capital? Swiss express? World coin? Nem túl fantáziadúsak. Kb egy tucat jólbevált szó, különböző kombinációiból jönnek össze az új cégnevek....

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.06.13. 21:15:10

@Xlendon: Látod Xlendon, itt kezdődik a józan ész, nem kell több. Szerinted ez a jövő közlekedése? Ez lenne effektív, biztonságos és környezetbarát? Tehát aki Pesten kozlekedik atszall majd ebbe és jó lesz? Energia nem csak arra kell hogy előre menjen, hanem hogy fent is maradjon. Nem kell majd az utcára menni közlekedési balesetért, berepulnek az ablakon is. A Dunán nem tudnak leadni két hosszú két rövid hangjelzest hogy előzni akarok, majd itt sikerülni fog. Leszall majd az utcára, mert oda hívtad, szupi, a többiek meg majd állnak. És mennyivel lesz olcsóbb mint legyártani egy helikoptert? Akkor csináltunk egy alternatívát a helikopternek, remek, az a mindennapos.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Xlendon 2019.06.08. 14:46:17

@Ponzivadász:
World Way Capital: megnéztem a weboldalt, egyértelműen piramis. Meg egyáltalán, nincs igazi befektető a földön, aki előre meg tudja mondani, hogy mekkora profitja lesz. Aki ezt teszi, az csaló, szóval nincs is több kérdés. Tök érdekes, hogy nem írnak viszont visszamenőleges elért eredményeket, ja mert ez nem befektetési fund, hanem akkor mi is?
Meg szóval az is röhejes, bárhol, nem csak ennél, hogy ha többet fizetsz be, akkor nagyobb hozamot kapsz :) Azt meg hogyan? :) Szóval ránézésre ezer sebből véreznek ezek.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2019.06.07. 08:27:50

@énszóltam: Nehéz ezt elhinni. Gyurkó most, hogy már 4-5x megégette magát, renkívűl alapos és körültekintő kutatást végzett, mielőtt kiajánlotta az üzletet. Gondolom szakjogászok és befeketetési tanácsadók véleményét is kikérte. (Az invánál is a névtelen szakjogászaira próbálta hárítani a felelősséget) Azt írja nagyon megnyugtató dolgokat talált. Nem lehet, hogy tévednek a bank of canadánál?.:DD.

Azon gondolkozom. Vajon ha én is rendszeresen úgy tömnék fogakat, mert most ez jó üzet, hogy előtte felhívnám a paciens figyelmét, hogy nem vagyok fogorvos, nem tanultam ezt, csak alaposan utánna néztem, tudom, hogy kell, akkor nem lennék büntethető amikor beütne a krach? Mert beütne.
Ő pont ugyanezzel próbál előre védekezni, mint mindig. "Nem bektetési tanácsadó" . De folyton azokat osztogat. :D
Mellékesen pedig pilótajátékokban végez komoly szervezői tevékenységet.
És úgy néz ki nem nagyon akarja megütni a bokáját.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.06.05. 14:03:48

@Ponzivadász: nem tudom mi bajuk van az ilyen embereknek, ugyanezt nyomták az atlanticnál is, most ennyire nem lehetnek fogyatékosok. Még ha azt nem értik meg, hogy miért nem így működnek a befektetések, akkor legalább abból értenének, hogy ezt már egyszer eljátszották, Gyurka esetében már sokszor, de nem. Én amúgy azt sem hiszem el, hogy ezzel pénzt tud keresni, nem lehet ennyi hülye ember és aki van annak meg nem lehet pénze mindegyikbe beszállni:))
A másik, hogy ez a faszi állítólag tanár vagy az volt, kíváncsi vagyok mit tanít, de hogy százalékot nem tud számolni az kurva jó:)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2019.06.05. 07:56:54

@énszóltam:
Az eggyik legvisszataszítóbb hálózatépítő.
Sikerült megtudnom saját magától Sz.-től, e-mail formájában, World Way Capital az új üzlet neve. Azt is megtudtam, hogy nagyon alaposan utánna nézet mindennek a céggel kapcsolatban és nagyon megnyugtató dolgokat talált. Többek közt, hogy 100e dollárig a kanadai nemzeti bank garantálja a befektetésedet. Ennyi erővel a canadai nemzeti bank is befektethetne a word way-nal.
Kérd te is az ingyenes infót:) Ha majd megind bedőlt a buli közzé is teszem az ingyenes infót.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.06.04. 23:56:50

@Ponzivadász: tényleg csak ez jut embernek eszébe az agymenéseiről, hogy ezekre nincsenek szavak.
Innen olvastam el az utolsó két bejegyzését szilagyigyorgy.hu/, nettó fogyatékos a faszi. És az hogy mennyire ért az általános iskolás matekhoz egy példával is bizonyítja: az öt legnaygobb coin mindegyike valamelyik nap 10 százalék körül emelkedett, szerinte ha előtte nap te mindegyikbe fektettél volna egy kis lóvét, akkor a te hozamod 48 százalék lenne.
Nem csoda, hogy ennyi ésszel csak a piramis játékokban látja meg a lehetőségeket:)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2019.06.04. 22:01:35

Újabb sikerstory kezd kirajzolódni. A kairos, questra, invia stb után. Barátunk mindben nagyon sikeres volt, ahogy ő maga mondja.

Mi lehet az újabb nagy lehetőség, ami boritékolhatóan sokaknak sokba fog kerülni?
Annyit sikerült megtudni, hogy évente akár 400-800% hozamot fizetnek.

anchor.fm/azvagyokakimegcsinalja
Erre nincsenek szavak. :D

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.06.01. 20:25:27

mi újság lehet agyhalott barátainknál?:)
ezt a szegény céget állandóan támadják: www.youtube.com/watch?v=RLUQVR3oplg
:)))
vajon milyen kommunikációs formához hasonlít ez:))

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.05.26. 10:08:31

@deminekez:
Bla-bla-bla-bla-bla...

Szokásos nyomorék szövegek, hogy a sz@r nem azért büdös és olyan állagú, mert a sz@rnak ez a jellemzője.
És az Univerzum most fogja fel, hogy ez igazából egy csoda.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...