Kairos Figyelő

Utolsó kommentek:

icipicicsipa 2019.03.23. 11:05:07

@martonl:
Nem, ez biztosan tuti.
Hiszen az atomfizikus - LOL - is megmondta, hogy ez tuti, mert sejtszinten meg minden...

És nem is a szokásos teleshopos felépítés és sablonok puffogtatása megy.....
A legtutibb dolog lehet a mágneses üzemanyag-fogyasztáscsökkentő és mágneses karszalag mellett...

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

martonl 2019.03.22. 13:01:16

Asea-ról hallott itt már valaki? www.redox.hu Egyik ismerősömet most hálózzák be. Állítólag régebben már behozták, de altatták a dolgot, és most megint elővették.
www.youtube.com/watch?v=lR7jdbnAP4w
drive.google.com/file/d/1LUkWeu2bqF_lfhFrKJeQVNviUXx9xdDe/view?usp=drive_web

Nagyon csalásszagú a dolog.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Xlendon 2019.03.12. 16:45:41

@énszóltam: Pedig ezt is nagyon védték! :)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.03.12. 12:55:43

@Xlendon: azt írják csalás volt, ezt nem gondoltam volna:))
annyira kár, hogy a legnagyobb magyar szervezők már mást csinálnak, és a videók nagy része is elpárolgott a youtube csatornákról és egyéb helyekről

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.03.05. 00:50:03

@deminekez: "Énszóltam, nem azert nem válaszoltam mert nem tudok, de ha a kérdésedben benne van a vidámpark, a vén hülye, maffia, es hasonló butaságok, akkor nem érdemes. Nem azert mert megsértődtem, hanem mert a távolságod a valóságtól lehetetlenné teszi hogy megértsd amit írok. Most."

na ne röhögtess ember, a valóságtól, tényleg?:))
vén hülyének hívtam, mert több orosz cikket lehet találni a kétezres évek elejétől, ahol az öreg ugyanezzel a cirkusszal házal:)) tudod mi van a cikkekben, bemutatja a játékait, ilyen olyan pozícióban lévő emberek nézegetik, és közben elmondja hogy nemsokára megépül a dolog. Na közben el telt húsz év az majdnem egy emberöltő, és tudod mit csinál most, eltaláltad ugyanazt:) odamentek belépőt fizettek jól érzitek magatokat, ábrándoztok milyen lesz ha gazdagok lesztek, de a legtöbben csak a háryjános meg az idegesítő hangon beszélő vivike értelmi színvonalán vagytok. Ezért hívom vidámparknak. A maffiát tényleg csak kitaláltam, mert nem hiszem hogy a vén hülyének ez egyedül jutott eszébe szerintem simán kihasználja az orosz vagy ukrán szervezett bűnözői körök akik a többi ilyen mókát is szervezték.

Az a baj, hoyg ezek a hozzászólásaid még viccesebbek amikor már bedől az egész a pi....ba, de olyankor meg már sose jöttök vissza, nagy kár:)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.03.02. 17:44:43

@deminekez:
"Közben újabb világcég vállalja önként es dalolva, hogy együttműködik ezzel az idióta bandával "

Milyen világcég, te hazudozó agyhalott?

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.03.02. 07:55:44

Ehhez már a “sokkalta magasabb agyi működés” kellett, vagy maradtok takaréklángon? :)

Kinyomoztad Fanto, hogy jókora belépőt kellett fizetni a park területére, 30 dolcsi, elővételben 20. Ebben benne volt többek közt hogy a helyszínre vittek buszokkkal Minszkből meg vissza (50km), meg pár apróság, jókora haszon lehetett tényleg. Hozzá is tettem hogy akkor biztos a repülőipar es a szállodák is ennek a maffiának a kezében vannak, mert nekik nyilván nagyobb ebből a hasznuk, ha 50 országából jöttek résztvevők.

Az igaz, hogy közel 5000 ember volt a 18as Ekofesztivalon, es a maximális kapacitása az akkor certfikalt pályáknak egész napra 2100 fő volt, igy szét lett osztva jó előre országok (es a 3 közvetítő cég között) hogy kinek jut jegy, nem fért fel mindenki, de megnyugodhattok, ingyen volt nekik, a tetemes 20 dolcsis belépő keretében.
skyway.capital/news/new?id=179

Énszóltam, nem azert nem válaszoltam mert nem tudok, de ha a kérdésedben benne van a vidámpark, a vén hülye, maffia, es hasonló butaságok, akkor nem érdemes. Nem azert mert megsértődtem, hanem mert a távolságod a valóságtól lehetetlenné teszi hogy megértsd amit írok. Most.

Icipici, a sokkalta magasabb agyműködéseddel már eljuthatnál 2019ben addig legalább, hogy a sifelvonó/kabin acelsodronyhoz van rögzítve, ahol az acélsodrony kb 20km/h sebességgel mozog. A SW esetében MINDIG saját meghajtású acél kerekek FOROGNAK egy mozdulatlan acél SÍNEN, akár 30%os emelkedéssel, ahol az előfeszitett húrok a sinen BELÜL vannak, statikai okokból.

Közben újabb világcég vállalja önként es dalolva, hogy együttműködik ezzel az idióta bandával
www.3ds.com/customer-stories/single/skyway-technologies-co/

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Fanto 2019.03.01. 20:41:10

Tavaly már utananéztem és kiderült, hogy már a park területére is jókora belépődíjat kell fizetni, ezek szerint beülni egy pár perces körre erre a kis kábelvasútra még +100 dolcsi (? ? ).

De miért ne szednék a vámot az idiótáktól. A mindannyian piszkosul meggazdagszunk mi skyway hívők hitet meg kell ám fizetni.

deminekez barátunk pedig még mindig nem sejt semmit. A maga által képzelt intelektuális magasságáról, magas lóról tekint le ránk. Csak fel ne ágaskodjon. :D

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.02.26. 06:43:44

@énszóltam:
Zseniálisak amúgy.
Először is eladják a semmit jó pénzért.
Másodszor a balekok pénzéből megépítik nekik a vidámaparkot, ahol még nem, hogy nullára, hanem vélhetőleg pozitívan kijönnek, ott is megszívatva a sérülteket.
Kétszeresen húzzák le már őket, gratulálhatunk azért.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.02.25. 23:54:14

@icipicicsipa: én ugyanezt kérdeztem deminekez-től, hogy ezeken a búcsúkon van e belépőjegy, persze egyenes választ nem adott:) ezekszerint mégis úgy húzzák le az önjelölt milliomosokat ahogy tudják :)
ez a nő mennyire idegesítő amúgy.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.02.25. 16:26:18

@icipicicsipa:
Szóval "csak" kb harmincezerért lehetett menni egy pár száz méteres szakaszon a jövő technológiájával.
Bravo.
A sok marha ki sem számolta, hogy mondjuk egy sokkalta nagyobb és hosszabb sípályán a felvonó ennek a töredékéért viszi az utasokat - hasraütve egy ezerszeres különbség lehet arányában - de biztosan meglesz a magyarázat, hogy ez miért is volt.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.02.25. 16:22:01

Kipróbálható a vidámparkban a cucc, mindössze 100 dollár volt a "befektetőknek"

www.youtube.com/watch?v=gGvYa0OIB2Q

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.02.25. 13:44:21

@deminekez: "Nem írsz semmit, de azt sokszor teszed, és akkor azt hiszed az már valami. Nem megyek a színtedre, hiába hívogatsz. En nem kívánok Hári Antalban tulajdonrészt szerezni, igy nem foglalkozok a véleményével, elég a SW."

ehhez azért még hadd fűzzek pár gondolatot, én írtam csak nem értetted meg már akkor sem, biztos ezekis ilyen szintbeli különbségek. Én érdeklődtem hogy ez lenne a tömeg közlekedés, hogy egy megy jobbra egy meg balra, érdeklődtem, hogy láttál e már nagy forgalmú vasúti állomást amit ezzek szerint a skyway a közeljövőben leváltani szándékozik. Érdeklődtem, hogy miért úgy számolják az áteresztő képességét, hogy két másodpercenként indul egy skyway doboz és akkor azt felszorozzák 24 órára és meg van az eredmény, kérdeztem, hogy vajon szerinted ez így miért képtelenség, de nem igen válaszoltál erre.

amúgy az onliner cikk alatt a fórumot olvasgatva, és a linkeket követve érdekes helyekre lehet bukkanni.
2009-es hozzászólás hivatkozik a unitsky.ru/ oldalra, - "Néhány évvel ezelőtt Ozery külvárosában épült egy ilyen úttörő út prototípusa. Ezt követően szétszerelték. Most már fennáll annak a lehetősége, hogy az Unitsky vonósszállítása bevezetésre kerül, és megjelenik a fővárosban és esetleg Zelenogradban"

bár igaz az öreg harminc éve fejleszti mit számít tíz - húsz év késés , nekünk semmti ti meg nézegethetitek addig is a színes játék részvényeiteket.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.02.25. 10:16:32

Ok, addig néha olvasni fogom ha szabad, hátha sikerül valamit villantani egymás közt abból a magasabb agyi működésből nekem a zavaró tényezőnek, mert ez az “olyan mint a Kairos” szint 2019ben már nagyon szánalmas. No pá, hasznos időtöltést a Négy Vezérnek! :)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.02.24. 22:04:01

@deminekez:
Előbb leírom, hogy fejezd be a hülyeséget, mert mi itt nem esszük, mert mi nem erre vagyunk fogékonyak, nem ilyen mértékű az agyi működésünk, hanem sokkalta magasabbak, mint a te célközönséged.
Rajtam és rajtunk itt nem fog a betanult szöveg és a betanult kommunikáció a logikátlan és össze-vissza csapongó mantrákkal.
Nem tudom mi vagy, valami felsőbb vezető, kisebb beszervező vagy szimplán hülye, de elmondom most kb harmadszor: itt baromi szar helyen jársz a dumáddal, mert nem vagyunk egy pályán azokkal, akiket etetni tudsz.
Itt nem fog használni a mindenféle kommunikációs hokusz-pokusz, be kellene látnod végre.
Nálam még ez a bratyizós jellegű megközelítésed sem működik, ezt is leveheted a listáról.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.02.24. 20:40:02

@icipicicsipa Bár a Kairossal kapcsolatban megegyezik (és mindig is megegyezett) a véleményünk, az ilyen hatalmas tudással es tapasztalattal tényleg nem lehet szembeszállni. Remélem itt leszel 2020 január másodikán, csak már ne az legyen az uncsi duma hogy jo, 2019et még kihúzta (ez megy már hatodik éve), de 2020ban mar tuti itt lesz a vég. Legyen az a vízválasztó, ha a 2020as Dubai világkiállítás 25 millió látogatója SkyWayel IS fog tudni utazni (többek közt ezért is fordítja Dubai 2019es költségvetésének 19%át (!) a közlekedés fejlesztésére), akkor belátod hogy tévedtél, ha nem, akkor én leszek az idióta, mégha ezt a címet itt már sokszor sikerült elnyernem.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

icipicicsipa 2019.02.24. 19:31:40

@deminekez:
Te, itt nyomod ugyan azokat a kliséket, amiket a Kairosnál si megszokhattunk itt is, meg mondjuk a kiszámolón vagy a YT-n a videóban a "meeting"eken.
Ugyan azok a szövegek és panelek ismétlése menetrendszerűen, tanultan vagy a tompa agyatokból.

Ebben az évben vége lesz a bulikának, ebben biztos vagyok, mert közeledik szépen az átlagéletkorhoz ez a képződmény is, nem lesz több befizető.

De ne ide járjál magyarázni a hülyeségeidet, itt nálad sokkalta okosabb és tapasztaltabb emberkék vannak, akik átlátnak az olyan dumákon és dolgokon, ami téged meg ezt a szuper piramist jellemzi.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2019.02.24. 13:12:52

@deminekez: semmi baj, majd a bukta után kicsivel közelebb kerülsz hozzá, hogy különbséget tudj tenni a valóság meg a fakenews között:)))

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2019.02.24. 08:16:32

@Fanto ha használnál hangot esetleg magyar feliratot is a videókhoz (vagy megkeresnéd a híreket) nehezebb lenne elhinni magadnak hogy egy ukrán homokbányában törülközőt tettek egy statiszta fejére. Kínos amit írsz, de még kell legalább egy év hogy rádöbbenj. Vagy kettő. Fájni fog, SZERINTEM, legalábbis nekem jobban fáj amit nem tettem meg, mint amit megtettem.

@énszóltam
investtalk.ru/invest-news/id62764-strunnyj-transport-skyway-pervye-dividendy-i-kurs-na-blizhnij-vostok

Bejegyzés: Eközben Moldovában...