Kairos Figyelő

Kairos Figyelő

Utolsó kommentek:

deminekez 2021.06.15. 22:54:05

@punpa: legalább ásítottam egy jót.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

punpa 2021.06.15. 11:24:15

@deminekez: Nevesincs akárki Hári Antal, akinek nem is a személye fontos, hanem az, hogy 2016 óta rendszeresen publikálja weboldalán az aktuális Skyway információkat. Ezeket a híreket, videókat nyilvánvalóan nem ő találta ki, hanem átvette hivatalos forrásokból. Akár egy bírósági tárgyaláson is komoly bizonyítékot képezne ez az ígéretgyűjtemény.

Érdemes bármelyik érdeklődőnek végignéznie már a 2016-2017-es évtől a Skyway közleményeket, ez tökéletesen mutatja, hogy mennyire "komoly" ez a cég. Az ígéretekből SEMMI sem valósult meg:

5 év elteltével egy eszköz sem fut semelyik városban, de még csak építés alatt sincs. Cáfold meg kérlek, ha mégis így van, és legalább egy építkezés megindult. Konkrét várost kérek. Nem tesztpályát, hanem konkrét közlekedési vonalat.

2017-re ígérték a Skyway tőzsdére vitelét, ezáltal a befektetett pénzek többszörösének realizálását is. 2021 van, hazugság volt ez is. De cáfold meg kérlek, ha mégis tőzsdén forognak a Skyway papírok, akik bevásárolták magukat a cégbe, hol tudják realizálni a nyereséget?

Ez a 2 kérdés a fontos, aki másról beszél, az ferdít és átver. Amit a törvény büntet.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2021.06.13. 13:34:43

@Kenderice: Kicsit lemaradtál az eseményekről, eltelt tobb mint két év azóta, hogy Dubai Sejkje jóváhagyta az első SW szakasz megépítését. Ő pedig a világ normális részében hitelesebb mint egy anonim fórumozó.
rsw-systems.com/news/skyway-dubai-uae
Több is van, csak nem nyilvános az info. Egyenlőre. De nem kell sokáig várnod, még az idén elkezdődnek az építkezések is, ugyanis az ilyen jellegű projektek nem azzal indulnak.

“Hiába vannak szerelőcsarnok-hegyek (már ha egyáltalán vannak)” az ilyen szerencsétlen megjegyzésektől megkímélhetted volna magad, ha ez eltelt hat évben felemelted volna a segged a monitor elől, ez ugyanis nem egy weblapon épül.

Mint ahogy megtették a NEOM projekt képviselői is, meglátogatták a sardzsai SW parkot, erről írtam.

rsw-systems.com/news/rbc-press-release

Ez egy 170 kilométer hosszú, egyetlen utcából álló város lesz Szaúd Arábiában. Nem lesznek benne utak, autók, viszont 20 perc alatt el lehet jutni benne bárhova. A közlekedés benne ezert kulcsfontosságú, mint ahogy a felhőkarcolók működése is elképzelhetetlen intelligens felvonó rendszerek nélkül. Ebből kifolyólag két lehetőség marad, főld alatt vagy föld felett. Föld alatt homok van es szikla, ebbe kéne alagutakat fúrni. A föld felett meg a SW olyat tud például, hogy egy kívülről 6x12 centimeteres acélsinnek tűnő sín 400 méterenként van alátámasztva. Ilyet ket helyen látsz a világon, Marina Gorkaban es Sardzsában, ugyanis ez a saját súlyától eltörne, nem hogy keresztül megy rajta valami. Hát ezt jöttek megnézni, es még sok minden mast is. Van mit mutatni a potenciális megrendelőnek, mert voltunk pár tízezren, akiknek sikerult megérteni már évekkel ezelőtt, hogy Junickij miről beszél. Neked ez nagyon messze van, még most is.

Nagy meglepetések várnak rád az elkövetkező években.
www.thenationalnews.com/uae/transport/first-glimpse-of-sharjah-s-high-speed-electric-sky-pod-1.1235838

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Kenderice 2021.06.13. 11:04:59

"deminekez
4 hónapja
Nohát, csalás, átverés... :)

444.hu/2021/01/12/szaud-arabia-uj-varost-epit-ami-egyetlen-170-kilometer-hosszu-vonal-lesz"

Ebből hogyan következik az, hogy a skyway nem átverés?
Egy szó sincs a cikkben arról, hogy ott a skyway építene valamilyen közlekedési formát.
Megint az van, hogy összekapcsoltál két, egymástól független dolgot és megpróbálod egy egységként kezelni.

Mondjuk megszokhattuk már ezt a fajta érvelési metódust. Akik valamilyen átverésben benne voltak mind ilyen nevetséges érvekkel próbálták meg a racionálisan gondolkodókat lemosni a flaszterről... :D

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Kenderice 2021.06.13. 10:56:37

@deminekez:
Az MNB mást nem nagyon tehet külföldi befektetéseket illetően.
A skyway meg addig fog "élni" amíg folyamatosan el tudják hitetni a tagokkal, hogy már csak kis idő kell és dőlni fog a lé.

Hiába vannak szerelőcsarnok-hegyek (már ha egyáltalán vannak), ha nem fogják tudni eladni senkinek ezt a teljesen életképtelen közlekedési módot.
Márpedig a befektetőknek csakis abból lehet pénzük, ha ezt sikerül valakire rasózni. Ennek meg olyan kicsi az esélye, mint Szálasinak a népbírósagon... :D

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2021.06.03. 21:51:59

@punpa: Ez valami érv akart lenni? Egy nevenincs akárki aki 5 évvel ezelőtt irt valamit az internetten? Aki felfedezte az évszázad üzletét, hogy majd 5000% ot fizetnek neki 2-3 ev múlva, majd meg is kockáztatott rögtön kerek 15 dollart hogy majd lesz neki belole 750 es ebből majd eltartja az unokáit sok generáción keresztül? Ez a szinted ahol ervelsz 2021ben? Gondolod hogy ezzel az ajánlattal megmaradhatott volna a SW a piacon nyolcadik éve? Ha ebből döntöttél, akkor bizony egy szinten vagytok, csak 15 dollár különbség van köztetek.

Gondolom a linkekből egyet sem kellett megnezned, minek is tennéd, te tudod mi ez. Csak annyit kéne osszeszamolnod hogy 2016 júliustól hány hír jelent meg a témában rsw-systems.com/news . Mert tudod en mindegyiket elolvastam, meghallgattam minden kiadott videót, ez több száz óra. Es megtettem azelőtt is 2016ban, hogy döntöttem volna. Sem akkor, sem most nem volt szükségem magyar amatőr blogokra meg anonim véleményekre. Majd ha utolérsz, lesz miről beszélnünk esetleg.

(Egyben igazat adok, es ezt mar többször leírtam. Ha bármi hiteleset meg akarsz tudni SkyWay témában, el kell felejteni a magyar nyelvet. Ha ez gond, minden hivatalosan kiadott Vimeo videóban a CCre kattintva lehet választani magyar nyelvet, az hivatalos fordítás. Minden egyebet el kell felejteni).

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

punpa 2021.06.03. 12:41:16

Az egyik prominens magyar Skyway terítő tollából egy 5 éves ígéret.
Az ég világon semmi nem valósult meg belőle. Ha a főkolomposok hazudtak a befektetést illetően (hiszen nemhogy 5000%, vagy több nem teljesült, hanem egy krva fityinget nem fizetett ez a csodabiznisz), miért higgyen bárki neked, a ranglétrán lejjebb található személynek?

2016-07-04 |
Életre szóló lehetőség ! Profit egy életen át !
Ne maradj ki a XXI.század Közlekedési Projektjéből!
SKY WAY CAPITAL-VÁROSI-TEHER ÉS LÉGI ÚTI KÖZLEKEDÉS!
Üzlet,extra jövedelemmel, életre szóló lehetőséggel!

Legyél társtulajdonosa a XXI.sz.közlekedési technológiájának!
Legyél befektetője a világ új- generációs, szuper közlekedési technológiájának!
Profit egy életen át!

SKY WAY- LÉGI ÚT

Egyedül álló közlekedési technológia a világon!
Ez fogja uralni a világ közlekedésének legalább 50%-át!
Egyedül állóan gyors,biztonságos,gazdaságos,környezetbarát közlekedés !
A társaság részvényei mindenki számára elérhetők!
A hozam akár 5000%-ék vagy több is lehet 2-3 év múlva!
Egy életre szóló passzív jövedelem!
A részvényeket gyermekeink,unokáink is örökölhetik!
Már kis összeggel akár 15$-ral is el lehet indulni!
pl:15$ -ért jelenleg kb700 részvényt kaphatunk,de ez hamarosan változik ,mert nagyon nagy a kereslet a részvények iránt,így egyre jobban emelkedik az áruk és az idő előre haladtával , a projekt kiépülésével, már kevesebb részvényt kapunk ugyanazért a pénzért.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2021.06.02. 19:21:46

@punpa
Mond csak melyik az büntetőjogi kategória amelyre 2016ban figyelmeztetést adott ki az MNB es 5 ev után is él és virul, sőt? Melyikük épített valami hasonlót? youtu.be/uyzJKuxOQSc Melyik? Melyiknek van 10 emeletes saját irodaházban több száz magasan képzett munkatársa? 26 ingatlanja, gyártócsarnokai, legmodernebb gépei, 36 hektáros parkja Belarosziaban, es egy még nagyobb az Emirsegekben? 7 felépített különböző pálya típus certifikalt járművekkel? Melyiket látogatta meg a sardzsai vagy a dubaji sejk hogy másokat ne említsek? Melyikhez mennek megoldásért egy olyan projekt képviselői mint a Szaúd arábiai NEOM? rsw-systems.com/news/rbc-press-release?r=9414&lang=en Melyikrol jelent meg több száz hír a médiában, például a Dubai News -ban youtu.be/YwZFvpm0wU8 vagy legutóbb pl a France2 csatornán youtu.be/jNNgK_bKVx4 ? Az talan kevésbé hiteles mint a ti anonim böfögésetek? Annak kéne bedőlni? Vagy az a baj hogy a Blikk még nem irt rola?

Mivel hasonlítja össze agyacskád a SkyWayt? Csak nem a Kairossal amiről ezen a halott blogon  értelmetlenül csamcsogatok hónapokig? Ja, olyan mint a Kairos, hát ennyit tudtok. Ennyit is ér a tudásotok és véleményetek.

Kínosak vagytok nagyon. 2021ben sokkal jobban kínosabbak. A véleményetek viszont semmire sincs hatással. Ennek a technológiának a jövőjére es értékére biztosan nem.

Egyben teljesítetek jobban, ebben is  sikerült leelőzni mindenkit. Kicsit körbe kéne nézni a világban, hol irnak még 2021ban ekkora marhaságokat erről a projektről mint ti itt öten.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2021.06.02. 19:20:50

@goto10: @goto10

Ennek úgy mégis mi köze van ahhoz amikről en írtam?

Én a  Www.rsw-Systems.com es a SkyWay.capital oldalak tartalmáról írtam, a linkelt figyelmeztetés meg teljesen más cégre van kiadva.

A NEEW nevű céggel mar több mint két éve nem dolgozik együtt a Junickij által vezetett cégcsoport. Ők csak közvetítők voltak a SkyWay crowdinvesting platformjába, éppúgy mint az SWC. Viszont nekik a SWCvel ellentétben voltak más tevékenységeik is (ilyen pl a saját cryptonuit programjuk) melyhez viszont sem Junickinek sem a SWCnek semmi köze nincs és nem is volt. Pont ezert volt a szakítás, hogy ne lehessen összemosni a kettőt. Két év alatt ezt már a többségnek sikerült felfogni, en is többször leírtam.

Erre a programra tehát csak az hír érvényes ami megjelenik a https://rsw-systems.com/news  vagy itt unitsky.engineer/author magyarul itt skyway.capital/news esetleg kripto témában a www.swg.io . Az összes többihez semmi köze.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

punpa 2021.06.02. 11:39:40

@goto10: Ilyet már rég kiadott az MNB is. De mindez nem érdekli a hálózatba szervezőket. Pedig elméletben büntetőjogi felelősségük is van. Jó lenne, ha már kiosztanának pár letöltendőt.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

punpa 2021.06.01. 10:34:24

@énszóltam: Igen, sajnos ez a szomorú, hogy az átvert buták elhiszik, hogy nem pilótajátékban vettek részt, hanem szimplán csak félrement az üzlet, mert kockázatos volt. De majd a következő jól sikerül, és bukják az újabb összegeket.

És amíg nem dől össze a piramis, örvendeznek a balekok, hisz jönnek a videók, benne okos emberek beszélgetnek, irodákat mutogatnak, a befektetett pénzek töredékéből felépített minipályán száguldó kabinoktól elalélnak.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2021.05.31. 22:03:51

@punpa: na ja, erről ábrándoznak már hat vagy hét éve, és akkor megmagyarázzák, hogy átverés meg üzleti kockázat:))
A hülyék már akkor elbukták a pénzt amikor átutalták és tíz év után jönnek majd rá erre és akkor is majd az üzleti kockázatra tudják fogni.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

punpa 2021.05.31. 10:53:36

@énszóltam:

Igen, iszonyatosan dübörög a biznisz. A Skyway papírjai az ígéreteknek megfelelően már régóta nyilvános tőzsdén forognak, így a transzparencia garantált: a pénzügyi felügyeletek vádai alaptalanok voltak.

Államokkal, nagy cégekkel számos szerződés aláírásra került, ennek következtében óriási tőkeinjektálást kapott a Skyway. Mivel ez a projekt nem pilótajáték, így természetesen a kisbefektetőktől már 1-2 éve egyáltalán nem kér pénzt a Skyway, hisz nyilvánvalóan pitiáner csalás lenne, ha a dollármilliók mellett továbbra is Mari néni 100 dollárjára tartanának igényt.

Természetesen a korábbi években befektetőket bőséges hozammal kifizették, így többek között deminekez fórumtársunkat is, aki most vásárolt éppen kp-ra egy vadonatúj BMW-t, mellyel büszkén gurul be a sashegyi garázsába.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2021.05.30. 20:58:43

Nem. Azokrol a hülyékről írtam, akik 5 év távlatából sem képesek belátni, hogy nem tudják megkülönböztetni az átverést az üzleti kockázattól.

A pénzt ugyanis pont arra költötték amire kérték, hiába nyomod az agyadba ragadt bullshitet
vimeo.com/547937287

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2021.05.30. 13:17:11

most azokról a hülyékről beszélsz akik észre se veszik, hogy átverték őket

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

deminekez 2021.05.25. 20:55:54

@énszóltam: nem, az agyhalottak a másik oldalon nyomnak.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2021.05.24. 23:47:08

Skyway fronton mi újság, agyhalottak nyomják még?:)))

Bejegyzés: Eközben Moldovában...
süti beállítások módosítása