Kairos Figyelő

Utolsó kommentek:

Ponzivadász 2018.06.29. 08:47:46

ponzifigyelo.wordpress.com/2018/06/28/inviaworld

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.06.28. 09:39:38

@énszóltam:
Amikbe egyértelműen a belépésre buzdít, azokat szedte le úgy látom. Remélem az új törvénytől való rettegés miatt és vannak bőven állmatlan éjszakái.... A sikerakadémiát meg talán viccnek szánhatta.... Az elmúlt években sikeresen közreműködött tömegek megkopasztásában. El kell ismerni, ebben azért tényleg profi.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2018.06.28. 00:58:16

@Ponzivadász: van amit fent hagyott, lehet a vén hülye a saját csatornáján sem igazodik el
látom most siker akadémiát nyitott:)) hát sikerből pedig kijutott neki :))

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.06.27. 19:35:38

Szilágyi Gyurkó törölte az összes inviás videóját.. Szerintem már nem reménykedik a bányászat újraindulásában.. Szánalmas féreg... Valaki memtette a videóit?

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.06.06. 17:18:27

@énszóltam:
Dehát ezek nem bukták. Az atlantic is fizetni fog és gondolom az invia is... Átalakítások folynak. Csak hinni kell az álmokban és fizetnin sokat. Jelenleg is gyűlnek a virtuális dollárok. Legalább is Gyurkó szerint. Pedig már nyiszivili is keresztet vetett a questrára és kimondta, hogy csalás volt.. Én arra lennék kiváncsi, hogy ezek után még hány embert tud berántani az újabb csodaital csodájába!? Vannak már abban is bőven alatta. Azoknak üzenem, hogy azt is befogják cumikázni.. Gyurkónak pedig, hogy: egyszer úgy is utolér a végzeted és meglincselnek a megkárosított, tönkretett emberek sokaságai, de, legalább börtönbe lerülsz... Ha valaki pedig megtalálná a "vezetők" válaszát az újabb rágalmakra, webkonferenciához hozzáfér, ne habozzon belinkelni. Kemény hazudozás mehet szerencsétlen bányászoknak.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2018.06.05. 22:42:22

Úgy nézem a szilágyigyuri törölt pár inviás videót és a hozzászólásokat is letiltotta mindegyik videója alatt.
Azért remélem két ilyen bukta után mint az atlantic és az invia valaki csak feljelenti már.
Kicsit ráférne, mert vagy ennyire aljas vagy ennyire hülye, de mindkét esetben egy kis büntetés józanítólag hathatna.

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

goto10 2018.06.02. 08:20:58

kayrossz mobil reloaded XD

vk.com/kairosplanetclub

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2018.05.30. 15:34:53

szóval már a földbe állt az invia, a francba ki gondolta volna:))))
de nem baj szilágyigyuri még volt velük las vegas-ban, aki bebukta a pénzét legalább a képeivel kárpotolhatja magát ők fizették be:)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.05.30. 14:02:16

@Kenderice:
Szerintem a Szilágyi Gyurkó sem véletlenűl myergelt át az újabb fenomenális üzletébe. Potom 70ezerért meg egy jó pár ismerősöd behúzásával, részesedhetsz egy gomba mód nővő (swiss laboratory) cég nettó árbevételéből...

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Kenderice 2018.05.29. 19:01:50

Úgy néz ki, hogy ráclevi inviája is bedőlni látszik.
Állítólagos osztrák FMA vizsgálat miatt nen fizetnek.
Érdekes módon az invia mindigis azt hangoztatta, hogy ők nem pénzügyi cég...

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

goto10 2018.05.29. 16:39:07

www.origo.hu/gazdasag/20180529-tanacsok-mire-figyeljunk-hogy-elkeruljuk-a-piramisjatekot.html

"A piramisjáték szervezése már akkor is büntethető, ha még nincsenek károsultak."

Jo tesztelgetest :D

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.05.13. 10:13:40

A fhirstcoin árfolyama 15$- ról 0.02 re esett. Senki sem gondolta volna, hogy ez lessz.. Ázsiából megtámadták. De a managment Székely András vezetésével már dolgozik a megoldáson. Lehet a kairososoknak is ez a coin lesz bedobva.
youtu.be/13ZGyScTxr4
Feljelentést ne tegyen senki, mert akkor nem lessz idejük az új coinra... haha
Felfoghatatlan mi folyik itt. Hogy lehet ennyit szabadlábon garázdálkodni.l??

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.05.09. 10:31:33

@énszóltam:
"kicsit visszavettek az általam ismert ponzilovagok a netes megjelenésből, még a szilágyigyuri futtatja az inviát, de gondolom hónapok kérdése és az is bedől
visszatérnek majd a műanyagedényekkel meg a táplálékkiegészitőkkel való házaláshoz, és rájönnek mielyen melós dolog is ez:)"

Erre jól ráéreztél! Nem kellett sokat várni.. szilágyigyuri főkolompos sem tűnik már annyira bizakodónak az inviával kapcsolatban. "vannak új hírek, fordulatok" ezért beindult az régi/új táplálékkiegészítő "projekt"

www.youtube.com/watch?v=LZ49rLpspoE

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

goto10 2018.05.07. 11:11:57

@énszóltam: Felmerul a kerdes, hogy csak azoknak van meg a lehetoseg felhasznalni az egyenleget, akik toretlenul jarattak a gepeket napi 10 oran keresztul + volt ervenyes csomagjuk? A vili mester egyik videojaban mar megmondta, hogy "a kajirosz jol atcseszett minket". Akkor most megsem?

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

énszóltam 2018.05.07. 00:56:16

ismeritek a facebookos "kairos ahonnan nincs kitiltás" csoportot, én most akadtam rá

"Valamennyien kaptunk levelet a Kairos planettől, hogy valami token kibocsátás lesz aminek a részleteit a weboldalon közzétett telegram chanelen fogják közölni.

Érdemes letölteni a telefonunkra a telegram applikaciót és becsatlakozni az ott megadott chanelbe t.me/k_ico
Kocsarev készített egy telefonos projektet, amivel szeretne kárpótolni mindannyiunkat. Amekkora az aktuális megvásárolt csomagunk a Kairos rendszerében annyi darab tokent kapunk töle, amiért nem kell fizetnünk. Az egyetlen feltétel, hogy mindenki menjen be a webirodába és vásárolja meg azt a csoomagot amivel indult, vagy ha már több pénze van a webirodában, akkor amit meg tud venni.
A közeljövőben a telegram chanelben közlik annak a weboldalnak a címét ahova a kairosos emailcímünkkel be tudunk regisztrálni és ott találunk majd annyi darab tokent, amekkora az aktuálisan megvásárolt csomagunk dollár értéke. Tehát ha valakinek 1577 dolláros csomagja van akkor 1577 darab tokent fog kapni.
Ha a projektje sikeres lesz, akkor a tokeneknek valós értéke lesz a tözsdén és el tudjuk adni és pénzt realizálhatunk belőle. Hogy sikeres lesz-e azt majd az idő igazolja, de ha megnézed a videót akkor ott erre a kérdésre azt válaszolta Kocsarev, hogy szerinte sikeres lesz különb nem indította volna. Majd meglátjuk... minden esetre úgy gondolom veszteni valónk nincs, hiszen pénzbe nem kerül.

Ha valaki részesülni akar a tokenekből, akkor ahhoz be kell lépnie a kairosos webirodába és meg kell vennie a csomagot a belső pénzéből.

"Money" oldalon a "Bonus Account"-nál "Transfer to current account" gombra kattintva a megjelenő oldalon az "Amount" alatt található rubrikába beírjuk azt az összeget amit a bonus accountunkról kívánunk átteni a current accountunkba ahhoz, hogy valamelyik csomagot onnan megvehessük. Az összeg beírása után kattiintsunk az alatta lévő "Transfer" gombra. Ezután kb 10 perc és megjelenik az összeg a "Current account"-on. Ehhez majd frissítsük az oldalt. Ezek után a "Current account"-nál található "Pay" gombra kattintva bejön egy táblázat, ahol az oszlopok alatt található a "Pay" gomb. A megvásárolni kívánt csomagnál rákattintunk a "Pay" gombra, majd a következő oldalon ismét rákattintunk a "Pay" gombra. Ezzel megvettük a csomagot, más teendönk nincs, csak figyeljük a telegram chanel híreit....
A Kocserev telefonos projektjéről és a tokenekről maga Kocsarev beszél az alábbi videóban (magyar tolmácsolásban). Ez egy videó megosztó oldal, a feltöltött videó csak 6 napig nézhető meg, utána automatikusan törlődik. Ha most nincs időd megnézni, de szeretnéd, akkor le tudod tölteni a videót az oldalról és akkor megnézni amikor időd engedi.
A videó a lenti linkre kattintva nézhető meg, tölthető le.

https://fex.net/180414413101?fileId=454764515"

vannak még gyöngyszemek a vili is hozzászólt, bár igen szűkszavúan, szerinte a kairos nem átverés volt:))

kicsit visszavettek az általam ismert ponzilovagok a netes megjelenésből, még a szilágyigyuri futtatja az inviát, de gondolom hónapok kérdése és az is bedől
visszatérnek majd a műanyagedényekkel meg a táplálékkiegészitőkkel való házaláshoz, és rájönnek mielyen melós dolog is ez:)

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.05.06. 15:24:26

@goto10:
Tényleg valami baj lehet, Vilmosunk nagyon leállt a teremtés tréningel.. Haha

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Ponzivadász 2018.04.26. 21:18:26

@goto10:
Ne mond már! Nyisztor Vilmos meg a kis csapata mindent szanaszét vizsgált!. Teljesen tiszta az üzlet. Az ázsiai casinók mind a te pénzmagodra akarnak horror kamatot fizetni!! Ilyen egyszerű.. De ha mégis úgy lesz, hogy nem fizetnek, aggodalomra semmi ok! Nyiszi Vili és barátai találnak újabb megoldást a problémára.. Csak újra félre rakod a fizetésed 10%át egy darabig és majd ők meg fialtatik... De viccet félretéve, bidsxl károsultak, (félre értés ne essék, sajnálni nem tudlak titeket) jelentsétek és pereljétek nyisziféle gátlástalan szélhámosokat...

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Yoyoyo 2018.04.04. 22:15:15

Nyisztor - Kairosz, Questra - Vili nem adja fel:
onlineteremtes.com/teremtspenztmost/

Bejegyzés: Eközben Moldovában...

Kenderice 2018.04.04. 09:59:35

@Xlendon:
Szerintem arra, hogy "Na most jól megbánhatták azok, akik nem tartottak ki a kájrosz mellett, a hűségesekből most lesznek milliomosok!", vagy valami ilyesmit.
Ezeknek az aluliskolázott barmoknak nem tudtad soha megmagyarázni, hogy miért csalás a kairos.
Ahhoz hogy ezt valaki megértse, minimum 60-as IQ szükséges...

Bejegyzés: Eközben Moldovában...