Kairos Figyelő

Kairos Figyelő

Mi az a Planet Business Management Limited, és miért aggasztó?

vigyázat, intézményesített lenyúlás történik

2017. február 25. - vajkay

Mostanára mondhatni unalmas lett a Kairos sztori. Főleg persze azoknak, akik kívülről szemlélték, és most nem kell a pénzük után futni, vagy a hatóságoktól tartani. Az utóbbi időkben a kifizetési ígéretek és a kifogások rendszeresen követték egymást, amit már nehéz volt komolyan venni, a mostani lépés viszont megér egy bejegyzést, mert ezúttal kimondva is legitimizálták a körülbelül fél éve ki nem fizetett pénzek nagy részének lenyúlását. Világossá tették: aki nem fizet be újra, nem újítja meg a szerződését, annak esélye sincs megkapni a rendszerben lévő, bent ragadt pénzét. Súgunk: utána sem lesz. Ehhez előbb ismerjük meg, mi is történt a cég mögött az elmúlt időkben, hogy jobban megértsük mi miért történhetett.

PLANET BUSINESS MANAGEMENT LIMITED néven új cég alakult, amiben több, itthon is ismert Kairos partner részvényes. Erről 2017 január 3.-án jelent meg információ a Kairos weboldalán, igaz kevés infóval.

Az új céggel kapcsolatos minden irat és adat megtekinthető ezen az angol kormányzati oldalon:

A "Filing history" fül alatt tekinthetőek meg a cég hivatalos iratai. Az eddigi egyetlenben fellelhetők a részvényesek, ez a dokumentum 2017. január 24.-i keltezésű.

Kivonatként, a hazai nevek, amik elérhetőek a dokumentumban. Legtöbbjük ismert hazai partner, akik sokakat szerveztek be a Kairos piramisjátékába, ezáltal magasra jutottak. Legtöbbjük a Senior Mastereknek kijáró 18 db részvény boldog tulajdonosai lettek, kivéve Horváth Gyulát, aki ennél többet birtokol. A részesedés 51%-at természetesen így is Vieria tulajdonolja, így az Ő szava lesz a döntő, ami eddig sem hozott sok jól a "kisembereknek". (Aki esetleg a címüket keresné valamiféle jogi folyamat kapcsán, a PDF dokumentumban azok is fellelhetőek.)

 • Székely András 
 • Dobra Tamás 
 • Füzi Gábor
 • Horváth Gyula
 • Nyisztor Vilmos
 • Petőfi Péter Zoltán
 • Szabó Zoltán

Ez a cég azonban nem a Kairos Technologies Ltd. jogutódja, így senkivel szemben sincs tartozása. Ezzel egy időben Michel Vieria kérvényezte a Kairos Technologies Ltd. megszüntetését az angol cégregiszternél, aminek folyamata meg is indult, azonban a megszüntetést felfüggesztették, mivel a cég felé többen jogos követelést nyújtottak be. Ha sikerült volna megszüntetni a céget, a tartozások semmissé váltak volna. Az erre vonatkozó hivatalos iratok is megtekinthetőek a Kairos Technologies Limitednél. ("Voluntary strike-off action has been suspended")

Miért fontos ez? A Kairos legújabb kommunikációja szerint, akinek időközben lejárt az egy éves szerződése, és most nem újítja meg, nem fogja megkapni a bent lévő pénzét. Tudjuk, mi ennek a neve? Zsarolás. Ehhez szerencsére semmi jogi alapjuk sincs. Fejtsük ki bővebben:

Megannyi betartatlan ígéret után, végül egy újabb - és ezentúl egyetlen - kifizetési módszerről adott hírt a Kairos januárban. A Schonpay.com rendszerén keresztül lehet ezután az új Kairos bankkártyára kifizetést kérni. A kártya ára 100 euró (ebből 50 euró elvileg jóváíródik). Aki nem fizeti be, az nem kérhet kifizetést. Ez sem túl korrekt a partnerekkel szemben, de az igazi hideg zuhany azon lejárt szerződésűeket érinti, akik teljesen érthető módon a több, mint 6 hónapos huzavona és ígérgetés után nem kívánnak szerződést hosszabítani, csak szeretnék megkapni a bérleti díjból, vagy jutalékból származó pénzüket: Ők csak akkor jogosultak kifizetésre, ha új csomagot vesznek. Részletesebben egy új hazai hirlevélből ídézünk, ami a küldő - Horváth Gyula - állítása szerint az egyiptomi részvényesi konferencia összefoglalója.

"Egy jelenleg megalapítás alatt lévő holding cégről beszélünk, amelybe a Kairos Technologies Ltd. is beilleszkedik, és majd több más cég is, melyek különböző projekteket visznek. A Kairos Technologies Ltd. nem kerül megszüntetésre. A cél a holding sikeres működtetése, melyben mi már részvényesek vagyunk, és a jövőben ti is azzá válhattok.

A teljes kifizetésre váró összeg jelenleg kb. 80 millió dollár. A cég ütemezetten fogja a teljes összeget kifizetni 2017 december 31-ig. Az ütemezés az alábbiak szerint alakul:
Március: 3.33%
Április, Május: 6.66%
Június, Július, Augusztus: 9.99%
Szeptember, Október, November, December: 13.33%
Ha ezt dollárban akarjuk kifejezni, akkor a cég az alábbi összegeket fogja kiutalni:
Március: 2,64 millió dollár
Április, Május: 5,28 millió dollár (havonta)
Június, Július, Augusztus: 7,992 millió dollár (havonta)
Szeptember, Október, November, December: 10,656 millió dollár (havonta)"

Engedjük el azt, hogy 80 millió dollárt egy közepes multi is ki szokott utalni havonta, aki ezt nem tudja megtenni annak vagy nincs elég pénze, vagy nem akarja odaadni. A lényeg rész csak ez után következik:

Márciusban mindenki fog pénzt kapni, aki regisztrált a Schonpay rendszerbe, és kikért oda pénzt, de nem a teljes összeget, hanem arányosan az erre a hónapra tervezett és kikért összeg arányában.
[...]
Így minden pénz kivehető Schonpay-en keresztül, még a korábban AGC-be kiutalt pénzek is.
Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni. Amennyiben később meggoldolnák magukat, élhetnek a megújítás lehetőségével. 

Az üzenet tehát: Fizess még be pénzt, különben sosem kapod meg azt a pénzt, amit visszatartottunk. Megnyugtatnánk a kedves olvasót, erre semmilyen jogi alapja nincs a Kairosnak. Nyomatékosan szeretnénk megkérni mindenkit, hogy NE újítsa meg a szerződését, mert soha nem fogja viszontlátni pénzét így sem, csak még több pénz fog elbukni. A cég eddig sem volt híres az ígéretek betartásáról, ehhez pedig semmi alapjuk nincs. Javasoljuk, hogy az eredeti szerződéssel keressen jogi képviseletet vagy tegyen feljelentést a további pénzkidobás helyett. Esetleg kérdezze meg azt, aki Önnek anno azt ígérte, hogy ez a világ legjobb üzlete. Most már biztosan tiszta, mennyire "tisztességes" a cég a maga zsaroló, bűnöző módszereivel. Szeretnénk ismételni önmagunkat: Piramisjáték szervezése bűncselekmény. 

Mivel a holdinggá alakulást mint fejlődést kommunikálják a tagok felé, újabb nagyszerű, innovatív üzletágakat fognak a tevékenységek közé felvenni, amibe persze be lehet fektetni a Kairosos pénzeket is.

Amint azt a napokban közzétett hír mutatja, a részvényesi modell jó indok lehet bármiféle döntés meghozatalának, így a dolgok folyásának lassítására. Eszerint a tulajdonosi szavazáson nem sikerült mindenben megegyezni, ami az eddigi, sehova sem tartó ígérgetésnek adhat még egy pofont, amennyiben a jövőben is ezzel az indokkal halogatják egy-egy ígéret beteljesítését. Arról pedig ne legyenek kétségeink, hogy most, hogy magyarok is részvényesek ebben a cégben (ami továbbra sem a Kairos jogutódja), talán majd képviselik az alacsonyabb szinten lévők érdekeit: egyrészt ehhez kevés a tulajdonuk a cégben, másrészt ezek az emberek eddig sem arról voltak híresek, hogy mások érdekeit szolgálták volna.

Apropó ígéretek. Nézzük, mi történt a Novemberi ígéretek című posztunk óta, hátha segít abban, mennyire kell ezeket komolyan venni. (Köszönjük kommentelőnknek, hogy segített a gyűjtésben)

 • Azóta sem fizettek ki senkit, elmaradt a "Santa Claus salary" és az összes, beígért mostmárténylegfizetünk", sokakat nehéz helyzetbe hozva az ünnepekre.
 • Elmaradt az új pénzügyi igazgató személyének bejelentése
 • Elmaradt az új biztonsági igazgató nevének bejelentése
 • Elmaradt januárban a vállalati ügyfelek megnevezése
 • Nem indult el a webshop
 • Elmaradt az AGC kártalanítása

Hogy jó hírrel is szolgáljunk, épp a napokban lehetett olvasni, hogy a BRFK nagy erőkkel bővíti a kiberbűnözés, legfőképp az internetes csalások elleni részeg létszámát, mivel sajnos az utóbbi években ezek is nagyon elszaporodtak. Persze ez nem mindenkinek jó hír, de talán nagyobb és gyorsabb védelmet kapnak azok, akik nem jártasak ebben a világban és megcéloznak ezek a szélhámosok. Mi is szívesebben hagynánk rájuk a munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://kairos-figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr6412254812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tenorx 2017.07.20. 14:34:02

@énszóltam: Nem, felszoktam menni reggel 9kor nezni, hogy megy-e valami, es mar masfel hete legalabb semmi sincs :/
Azt neztem, hogy HD Lilla elkezdte tolni Reggeli Meeting neven, lehet o vette at.
Sajnos o kurvara irrital :D

don diablos 2017.07.21. 15:02:28

@énszóltam: Komoly cég, komoly gazdasági tevékenységet végeznek, hát ennyi marhát istenem. Komoly cég, komoly hihető üzlet, csak darálja a baromságait. De nem piramisjáték, még véletlenül sem.

don diablos 2017.07.21. 15:04:15

Érdekes, hogy a csengeőpengő coinkákról már nem beszélni tetszik a néni?

www.youtube.com/watch?v=V2dRaxa8B4Y&spfreload=5

énszóltam 2017.07.23. 01:05:38

@don diablos: "Komoly cég, komoly gazdasági tevékenységet végeznek, hát ennyi marhát istenem. Komoly cég, komoly hihető üzlet, csak darálja a baromságait. De nem piramisjáték, még véletlenül sem."

teljesen zizzentek, valami párhuzamos világban élnek
a mammernak 37ezer forintos segélye van, de ő nem megy el dolgozni, ő a neten keres pénzt , és erre már a második pilótajátékot találja be

énszóltam 2017.07.23. 03:21:40

apró kis siker történet a sen háza-tájáról:

"Konkrétan nekünk lett meg a SEN autónk, amiről a Zoli beszél.
Elképesztő anyagi feltételek mellett, nézd csak, kb így:
*
*
- csatlakozás ( 105 euró)
- Autós Igényléshez Letét
( mi a maximumot tettük le, mert a leggyorsabban akartunk autót:
1470 eur, ennél többet nem lehet),
- fizettük a tagsági aktivitást: 35 eur/hó ( 11 000 FT ),
- kivártuk a sorunkat
( alapjaiban 4 évre készültünk, mint egy lakástakaréknál,
de a 11. hónapban már a második is meglett.
Nyilván mi nem csak vártunk karba tett kézzel, hanem elkezdtük terjeszteni is a SEN t)
*
*
Kiépült a jogosultsághoz elegendő közösségi finanszírozás és amikor megkaptuk az autós vásárlási értéket,
- visszaadták a befizetett letétet !!! ( 1470 eur)
- további havi díjat nem kell fizetni ( !!!)
*
*
Ez egyszerűen elképesztő!
És persze azóta egyszerűen nem bírom megállni, hoyg ne mondjam el másoknak: emberek..minek dobtok ki milliókat autóra , amikor pár tíz ezerből, pár száz ezerből meg lehet szerezni?!
*
*
Várni kell rá? Na és?..van az a pénz amiért várok..
*
*
Tenni is kell érte? Na és? ..mindenért tenni kell..az a kérdés, megéri-e?
*
Van benne kockázat? Na és? Miben nincs? ..Voltál már házas? ..és abban mennyi ( volt) a kockázat?
*
*
Ugyan már!
AKI NEM JÁTSZIK, AZ NEM IS NYER.
..ennyit meg kell hogy érjen...
*
*
A PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS.
..nekünk ízlik..
*
*
MIÉRT NE PRÓBÁLNÁD BE TE IS?
..mi van, ha ez igaz lesz a Te számodra is..
*
*
Keresd a Zolit privátban, segíteni fog Neked is az igénylésben."

goto10 2017.07.23. 13:23:43

Mindekozben a nagy sas elbagyadt a melegben, biztos megint elesztgetik: eaglescorporation.net/

Error 403 - Forbidden.

Zoss55 2017.07.24. 00:09:14

@goto10: vagy átalakult..... hahahaha

https://eaglescorporation.net/#!/page_home

don diablos 2017.07.24. 09:19:20

Jaja, a nagy sas kipusztult, mielőtt még szárnyalhatott volna.

goto10 2017.07.24. 09:45:29

@don diablos: Nem csodalom, zaptojasbol kelt ki :D

Xlendon 2017.07.24. 10:26:16

www.alexa.com/siteinfo/kairosplanet.com

Látszik a jelentős visszaesés. Ha akkor nem tudtak már fizetni, amikor topon voltak, akkor most már erre semmi esély.

icipicicsipa 2017.07.24. 20:23:59

Neeeee!!!!

Össztűz alá vették a félelmetes ütemben terjedő piramisjátékot
2017.07.24 20:03

Indiában vádat emeltek Ruja Ignatova, a sokak szerint piramisjátékként működő OneCoin "feltalálója" és az értékesítésért felelős cég vezetője ellen, miután a bolgár üzletasszony 23 ügynökét őrizetbe vették. Közben a cég Vietnamban hamisított felügyeleti engedéllyel próbál ügyfeleket toborozni, Európában pedig egyre több felügyeleti szervezet figyelmezteti a befektetőket a gyanús társaság tevékenységét illetően.

Keresik a "főkolompost"

Még áprilisban kezdtek el leszámolni a OneCoinnal az indiai hatóságok; ekkor egy csapat értékesítőt tartóztattak le egy termékbemutató előadás után. Közel 30 ember ellen emeltek vádat, köztük Ruja Ignatova, a minden jel szerint hamis kriptopénz feltalálója ellen is - számol be az Indian Express.

Navi Mumbai rendőrfőnök-helyettese így kommentálta az ügyet:
Az ilyen sémákban a befektetők egyszerre a bűnelkövetők és az áldozatok is. Egyértelmű, hogy ez egy Ponzi-séma.

A vádirat szerint 35 számlán 12 millió dollárnyi vagyont találtak, ami a piramisjáték-gyanús befektetéshez köthető Indiában, eddig összesen 4 milliót foglaltak le ebből a hatóságok. Az értékesítők a befektetőket azzal hitegették, hogy majd 2018-ban egy hatalmas összeget kapnak kézhez.

Eddig 23 embert kapcsoltak le eddig Indiában, még hatot keresnek, elsősorban szenior értékesítőket és magát Ignatovát is.

Hamis engedéllyel is próbálkoztak

Vietnamban azzal próbált a társaság érvényt szerezni magának, hogy hamisítottak maguknak egy felügyeleti engedélyt, mondván, hogy van engedélyük pénzügyi szolgáltatást nyújtani az ázsiai országban - számol be a Coin Telegraph.

A vietnami kormány hivatalos szervei gyorsan megcáfolták ennek hitelességét: mind az aláírás, mind pedig a pecsét hamis volt a dokumentumon és a cégnek nincs engedélye pénzügyi tevékenységet végezni az országban. Az ügy miatt Vietnam hivatalos vizsgálatot kezdett a Ponzi-gyanús befektetési szolgáltató ügyeivel kapcsolatosan.

Európai hatóságok is figyelmeztettek

Közben az osztrák felügyelet (FMA) figyelmeztetést tett közzé a weboldalán: a szófiai székhelyű OneCoin Ltd. nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel ahhoz, hogy pénzügyi szolgáltatást nyújtson az országban.

Olaszországban pedig egy csomó másik cég mellett felkerültek a tőzsdefelügyelet listájára, amely az engedéllyel nem rendelkező szolgáltatókat közli.

Tibcsi12 2017.07.25. 08:54:09

@icipicicsipa: :) egy álom megint elszállt ... :) Ja, h előre mondtuk, álomrombolók vagyunk tudjuk...

énszóltam 2017.07.25. 14:39:07

@Tibcsi12: mindig lehet újabbakat álmodni:) ácszoli barátunk olyan tehetséggel és időzítéssel szállt ki például a onecoinból és tolja most a sen szekeret, hogy azt tényleg tanítani kéne, bár ha jól tudom neki könyvei is vannak témában.

don diablos 2017.07.25. 15:17:50

@énszóltam: De mi van azokkal akiket berántott maga alá a korábbi üzleteibe? Ennyi birka ember van? Hogyan magyarázza meg nekik, hogy a korábban agyonsztárolt üzlet bukó, de máris itt a következő?

kormoczil 2017.07.25. 16:01:51

@don diablos: Nem kell megmagyaráznia, az agymosott követőinek ez az aprócska tény fel sem tűnik. A vigyorgó fejjel előadott, minden hájjal megkent szövegei mindig célba érnek. Ilyen egy igazi szociopata, bármiről és bármennyit tud hihetően hazudni, a felelősségtudat és lelkiismeret teljes hiányával.

énszóltam 2017.07.26. 00:21:02

@don diablos: "De mi van azokkal akiket berántott maga alá a korábbi üzleteibe?"
Bilibók Árpi nagyszerű videóját ajánlanám a témában a címe valami engedjük elmenni volt, utalva a kairosra meg arra, hogy aki még mindig a kairos miatt rinyál az egy élhetetlen és semmikép sem nyitott az új lehetőségekre alak:)))

Fanto 2017.07.26. 01:16:47

@icipicicsipa: Az igen, de hogyhogy a portfolio még mindig írkálhat ilyeneket? Ruja asszonság jogi osztálya nem intézkedett, ahogy ácszoltán beharangozta pár hónapja?

Ácscoli átnyergelt a senhez, ezzel újabb értelmet ad szellemi és erkölcsi mélységének. Kicsit sajnálom is, hogy nem maradt a vankojnál, mert most milyet tudnánk szórakozni a fentebbi portfolio cikkre való véres hörgésének. :D

énszóltam 2017.07.26. 06:54:44

youtu.be/AIVNgO1lapE?t=127

:)))) nézzétek meg a linkelt időpontnál a videót:)) egy qestra account egy régi ismerőstől, azért beletoltak 10 ezer eurót:)) meg egy másik tízes gondolom a kamat meg a jutalék a többi hülye után:) és már 35 egészeurót ki is utaltak, kíváncsi vagyok ekkora bukta után is ugyanilyen lendülettel szállnak e be a következőbe is.

bár ha most elkezdené kiutalni a pénzt minden héten még akkor is kb tíz hét után lenne nullán, de addigra szerintem már fizetésképtelen lesz a questra is.

don diablos 2017.07.26. 10:15:26

@kormoczil: Igen, nagyon igaz. Valójában tudom én is, de mindig megdöbbenek.

don diablos 2017.07.26. 10:22:41

@énszóltam: Bilibok a gyógykovács igaz? Hát az az az ember egy paródia, hihetetlen, hogy ilyen szöveggel meg fizimiskával egyáltalán talál valakit aki meghallgatja.

David Hopwood 2017.07.26. 15:38:39

www.youtube.com/watch?v=Ih6DQKkQAAE&t=0s

Zollainé Marika néni a kejrosz planet sikertelensége után megállíthatalanul menetel tovább az azzal teljesen megegyező, ámde kissé átcsomagolt piramisjátékba. Ebben semmi újdonság sincs természetesen, csak eddig nála nem lett nevén nevezve az új "tuti biznic".

don diablos 2017.07.26. 15:42:44

@David Hopwood: Marika nénitől ez a legjobb, ha valaki még nem látta volna:

www.youtube.com/watch?v=NoZ0W8_yQpk

dühösember 2017.07.27. 10:16:49

www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/nekimentek_a_magyarorszagon_is_hodito_kamugyanus_befektetesnek.3.257735.html

Átmenetileg felfüggesztette az olasz tőzsdefelügyelet a Questra World olasz Facebook-oldalát, mivel azon az engedéllyel nem rendelkező cégcsoport a "pénzügyi termékeit" értékesítette. Vélhetően egyébként egy piramisjátékhoz toboroz befektetőket az MLM-cég.

énszóltam 2017.07.27. 10:17:50

@David Hopwood: meglepő de a kairos-os nyugdíjasklubból itt van mindenki és nyomja az atlanticot. Azért erre van pénz, még attól is akinek a videóban elhangzik, hogy a saját jövedelme 37ezer forint. szép:)

Xlendon 2017.07.27. 11:32:55

@don diablos: Ez tényleg komoly video! :)

kormoczil 2017.07.27. 19:09:33

@Marianna Imre: Ez már le sem próbálja tagadni, a leírás alapján színtiszta piramisjáték (hát persze hogy nem, mert van méhpempős italpor!)
Az oldal egy az egyben megy az MNB-nek.

énszóltam 2017.07.28. 10:28:30

sen agyhalottak egymás között:

"A hozzájutás gyorsul. Nyilván aki tesz érte, annak hamarabb, aki csak előfizető, annak később. Mi 10 hónapra kaptuk meg, a havi előfizetésünk 70 eur/hó volt. Szorozd ki..
Induláskor leraktunk egy " kauciót" .
Ezt visszaadták, amikor megkaptuk a kocsit.
Választhattunk a kicsi meg a nagy közül, mi a nagyot választottuk:
1470 EUR : ennyit tettünk le. ( 270 eur a legkisebb)
(Azért a nagyobbat, mert emiatt kicsit hamarabb megkaphattuk és ez fontos folt)
Amikor megkaptuk, 10 hónapra..akkor visszaadták az 1470 eurt és utána már nem kell , utána már nem kell fizetni semmi havi aktivitást..
*
*
Aki nem látott még hálózatot, annak ez kínaiul van: hogy lehet ezt kifizetni, milyen cég az, akinek ennyi pénze van, mit jótékonykodik ez a bolond cég, tönkre fog ez menni, stb stb stb stb, stb.
*
*
Értem én, hogy fogalma sincs valakinek az MLM ről, de az most NEKI bizony sok milliós veszteséget okoz: ugyanis mehet a szalonba hitelt felvenni kocsira..csak azért, mert egyszer megpróbált mosogatószert árulni és nem sikerült neki ezért azóta mindentől fél ami háromszög alakú.
*
*
Sajnálom, ha valaki az elmúlt 30 évet barlangban töltötte és ezért kénytelen milliókat kifizetni autóra, vagy marha kockázatos hitelekben gondolkodni, de ez az Ő dolga.
*
*
Ez a SEN előfizetés sokkal EGYSZERŰBB és jobban megéri.
Várni kell rá. Na és?
Van az a pénz amiért várok.
Háromszög alakban rajzolják fel az ügyfeleket.
Na és?
Ha körbe rajzolnák, jobb lenne?
Ugyan már, ez gyerekes megközelítés.
*
*
Az a kérdés. megéri-e?
És megéri, de meg ám!
*
*
Mi ezt vettük.
AUDI A3 CAbrió, 1, 8 turbó, benzines, DSG Aut. Attraction.
Vajbőr belső, full extra.
Használt, újszerű állapot, pár 10 ezer kilométer.
*
*
A cég 11 000 EURT fizetett érte.
MI meg annyit, amennyit fentebb kiszorzol..
*
*
TE IS MEGTEHETNÉD.
..ha felhívnál minket és megtudnád a részleteket."

David Hopwood 2017.07.28. 17:49:00

@Marianna Imre:

Méhpempős italpor :DDDDDD

Juditéknak legalább lesz mit szürcsölgetni a himalája túra alatt.

Fanto 2017.07.29. 10:29:55

@don diablos: Nem, ez a csémolnár ibolyka. Ő az az okoszka, aki olyan filozófálást vágott le anno a kajirosz kapcsán, hogy padlót fogtam :). Kopernikusz meg Pascal is játszott az előadásban, akik koruk újítói, felfedezői voltak, akiket először nem fogadtak el és hát ugye szerinte ilyen volt a nagy forradalmár kairos is, amit mi hülyék bíráltunk.

Aztán ibolyka csúnyán pofára esett. (Tényleg zümmögnek még neki a pc dobozok?)

A szóban forgó hölgy Hollandiában él évek és dolgozik valamit, férje húzza az igát valami munkahelyen.

Onnan "eljutott" valami közeli városba és azt próbálja beadni, hogy ezt a passzív jövedelméből teheti meg.

www.youtube.com/watch?v=zKdVgvl-qfE&index=2&list=PLyIBapVa3atlFNIFt67G4uPxe3lPa1dL4

A valós helyzet, hogy belevágott 10 800 eurót a questrába és kivett eddig 35 -öt.

A gagyi videói hiteltelenséget, erőltetettséget, csődszagot árasztanak.

Fanto 2017.07.29. 11:09:51

Hooopácska: www.youtube.com/watch?v=utUKTk_vQPU

"néhány országban néhány funkció nem működik a webirodákban... nem lehet kifizetéseket sem kérni"

Miért? há mer az agam új irodákat nyit. :D

De nyugi, ez csak egy rövid leállás. (biztosan) "Pánikra, félelemre semmi ok.... " de addig is, a beszélő hölgy szívesen megmutatja a webirodáját. :D :D

Fanto 2017.07.29. 11:32:58

Az előbbi videó óta már eltelt másfél hónap. Ha van vakinek infója, hogy fizet - e a questra agam, azaz lehet - e kivenni pénzt az accountokról, kérem írja meg.

Őszre vagy karácsony körülire gondoltam, hogy összedől a kártyavár, de lehet már meg is történt? Persze néhány tíz eurókat még lehetséges, hogy lehet kivenni, de ezres nagyságrendben már kötve hiszem.

goto10 2017.07.29. 21:33:37

@Fanto: OMG, ugy beszel, mint egy gep, vagy egy lobotomizalt.

énszóltam 2017.07.30. 00:00:31

@Fanto: ibolya asszony a legjobb balek a világon, nem elég hogy beletolt saját pénzből 10ezer eurot, még egy csomó embert is beszervezhetett a másik 10ezres jutalék szerint, amiből egy büdös vasat nem vettek ki na jó 35 eurót:)))

és ehez tegyük hozzá, hogy ugyanaz a forgatókönyv zajlik mint a kairosnál:))) dehát okos ember más kárából tanul, a hülye meg a sajátjából sem, remélem a kairosos gépeket is járatja még:)

goto10 2017.07.31. 14:22:27

@énszóltam: Nyilvan jaratjak a gepeket, mit lehet tudni. Hatha lesz webshop is. Ja nem, mar a ktech.store sem megy :D

Xlendon 2017.08.01. 10:47:54

@goto10: Akkor nem lesz telefon sem? :)

goto10 2017.08.01. 11:15:51

@Xlendon: Nem lesz router sem. Az ilyenek meg a biogilisztat is tenyesztik evtizedek ota, hatha megis beut a biznisz.

don diablos 2017.08.02. 10:03:52

@Fanto: Jól értem, hogy következetesen portofóliókat emleget? Először azt hittem nyelvbotlás, de nem:)

Marianna Imre 2017.08.02. 11:46:16

Milei Lajos megosztotta Duna Lajos Károly képét
2 nappal ezelőtt
One Coin

Marianna Imre 2017.08.02. 15:00:09

@Marianna Imre: ...nem jelent meg a bemásolt szöveg... pedig beraktam, és meg is jelent.

kormoczil 2017.08.02. 15:26:52

@Marianna Imre: egy múltkori bejegyzésednél is volt ilyen, hogy néhány percig látszódott, aztán már csak az eleje. Szerintem a blog.hu rendszergazdáinál érdemes utánakérdezni.

goto10 2017.08.02. 16:17:51

@Marianna Imre: En lattam a teljes szoveget. Jo nagy hazugsag az egesz. Raadasul a bitcoin haza tajan is bonyolodnak a dolgok, mar van bitcoin cash. Ez szuksegszeru es elkerulhetetlen volt. Es persze ez is nagyon szep es nagyon jo :D Nekem eleve nem tetszik ez a coinozas, de legyen ez az en maradisagom :P

Akit erdekel a tema: www.wired.com/story/bitcoin-is-splitting-in-two-now-what/

Onecoin blockchain temaban pedig beismerte, hogy hibazott az az illeto, aki nemreg meg az OC blockchaint dokumentalta es a nevet adta hozza:

behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-whitepaper-author-regrets-getting-involved-admits-mistake/

Marianna Imre 2017.08.03. 14:41:29

@Marianna Imre: www.facebook.com/notes/questra-diamonds/a-j%C3%B6v%C5%91-bankjai-ehhez-hasonl%C3%B3ak-lesznek/132022904070968/

Hörömpő Andrea
3 órája ·
Megújulás zajlik a pénzügyi világban... Van egy alapkezelő, aminek én is a partnere vagyok, aki egyszerűen úgy döntött, hogy szeretné másképp csinálni a dolgokat, mint ahogy mások teszik. Ez nekem már alapból bejön, mert én is így működöm. :)
Elindult egy olyan irányvonalon (FinTech), ami a jövő abszolút meghatározó területe. A pillanatnyilag is zajló digitális forradalomból így nem kicsit veszi ki a részét.
Aztán elindult Európa és Ázsia felé, és amikor a már majdnem eltévedt az elavult és bonyolult jogszabályi rendszer között, egyszerűen fogta magát és vesz egy bankot, majd azt beépíti a jelenlegi struktúrájába...
Hát én ezt imádom... Komolyan! :)
És ez még csak valami egészen elképesztő dolognak a kezdete... Legalábbis ezt érzem... :)
Aki informálódni szeretne, jöjjön a Questra Diamonds oldalra. :)

Questra Diamonds közzétett egy jegyzetet.
4 órája ·

goto10 2017.08.03. 14:54:20

@kormoczil: behindmlm.com/mlm-reviews/bitconnect-review-bitconnect-coin-pump-dump-with-ponzi-rois/

A kommentek is viccesek, jo sok felszopoember irogatja a marhasagait, ugyanaz a lemez mindig ujra meg ujra :D

Marianna Imre 2017.08.03. 15:08:21

Kata Tátrai
június 28. ·
The Tech-Portal
·
A TOP 25 MLM cég 2017-ben
Questra a harmadik helyen!!!!
My company - Questra - THIRD PLACE!!!!

thetechportal.com/2017/06/23/best-mlm-companies-2017/

énszóltam 2017.08.03. 21:45:18

@Marianna Imre:
Tőkepiaci és banki szakjogász
ez most valami vicc? bár miért is csodálkozom a kairos szekerét is tolta pár "informatikus"

kormoczil 2017.08.03. 22:15:14

@Marianna Imre: emlékezzünk, hogy dr. Hörömpő Andrea a Kairost is nagy energiákkal hirdette, ugye az is mekkora sikersztori lett.

Warlimont 2017.08.04. 12:32:19

@Marianna Imre: A "hulyesegmegmaradas" törvenye, azaz a hulye nem vesz el, csak atalakul... :) Es ervenyes ez a masokat becsapni keszulö bunözökre is, ök is "dolgoznak" tovabb

Marianna Imre 2017.08.04. 14:34:33

Oláh Sándor Bálint megosztotta Tasi Janos bejegyzését
4 órával ezelőtt
Idézet Forgó Lacitól:
A OneCoin új kinevezett vezérigazgatója is bemutatásra került a Globális Konferencián Makaón.
Nemzetközileg ismert és elismert banki szakember, 25 éves pénzügyi, vezetői tapasztalattal a háta mögött.
"Célja, hogy megvalósítsa azt a küldetést, amelynek során a OneCoin első számú kriptovaluta lesz a felhasználhatóság szempontjából."
Sok sikert, hajrá Pierre!!! www.businessforhome.org/2017/05/onecoin-appoints-corporate-banker-pierre-arens-as-ceo/

OneCoin Appoints Corporate Banker Pierre Arens As CEO
www.businessforhome.org/2017/05/onecoin-appoints-corporate-banker-pierre-arens-as-ceo/
OneCoin announced today that Pierre Arens has been appointed as Chief Executive Officer, effective M

Marianna Imre 2017.08.04. 14:57:05

@kormoczil: youtu.be/r7ghhyieDac

Access Bars tanfolyam a Questra munkatársainak

dühösember 2017.08.06. 00:22:08

@Marianna Imre: most te vagy itt az agitprop ???

don diablos 2017.08.07. 09:42:55

@dühösember: Amíg a szervezőket nem kapcsolják le, nem lesz vége. A céget meg büntethetik rogyásig, nem lehet rajtuk behajtani semmit.

dühösember 2017.08.10. 00:00:20

a honlapjuk behalt, az üzletük meghalt, de érdemes tanulni belőle

csak elég ránézni és látod ezek mind gyökerek, nézd a fejeket:

kairosplanet.com/photo/czech-republic-november-2016

goto10 2017.08.10. 12:51:49

@dühösember: Na igen, viagra mester is lemondott, mar nem kayrossz igazgato...

08 Aug 2017 Termination of appointment of Miguel Luis Vieira as a director on 6 June 2017

beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history

Ugyanez a helyzet a planet business management "ceggel":

08 Aug 2017 Termination of appointment of Luis Miguel Correia Gomes Vieira as a director on 6 June 2017

beta.companieshouse.gov.uk/company/10582833/filing-history

dühösember 2017.08.10. 21:27:14

@goto10: lemondott? vagy lemondatták vagy így volt megírva a forgatókönyv és rég hawaii-on tolják a bulit despacito-ra a birkák pénzéből

birkák meg lemennek a boltba 1,5%-os tejet és tesco gazdaságos párizsit venni fehér zsemlével, mert max. már csak ennyire telik...

goto10 2017.08.10. 22:25:12

A onecoin is pusztul, az olaszok miutan betiltottak es figyelmeztettek a ceget, hogy fejezze be a tevekenyseget, buntetest szabtak ki, 2.5 millio eurot.

www.agcm.it/stampa/comunicati/8889-ps10550-vendita-piramidale-e-promozione-ingannevole,-sanzioni-per-2-595-000-euro-alla-criptomoneta-onecoin.html

behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-cops-2-5-million-euro-pyramid-scheme-fine-in-italy/

Mauritius pedig figyelmeztetest adott ki:

www.bom.mu/sites/default/files/public_notice_cryptocurrencies_09.08.2017.pdf

behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-warning-issued-by-the-bank-of-mauritius/

Mindezeket a piramisjatekokat elnezve senkinek nem esik le meg mindig, hogy ezeket messzire el kell kerulni? Mi visz ra valakit, hogy ujra meg ujra bedoljon es vedje az "uzletet", amikor kamu?

Marianna Imre 2017.08.11. 06:28:00

@goto10: Nagyon sok embert becsaptak ismét Horváth Gyuláék Tóth Zsiga Miklóssal egyetemben. Ők a MÉSZKER Zrt. tulajdonosai. Éppen tegnap beszélgettem egy Kairos taggal, hogy mivel itt volt az évforduló, az eddig összegyült tárhely bérleti díjból ismét befizették a következő egy évet..... megáll az eszem.... hiába beszélek mindenkinek, falrahányt borsó... lepereg....

Marianna Imre 2017.08.11. 13:55:39

@Marianna Imre: ‎Chetan Octavian‎ – Otokar Kasynets
július 20., 8:55 ·
Otokar Kasynets.
I trusted you.
With Kairos you have developed a pyramidal system.
You really have no remorse?
People who worked with Kairos lost millions of dollars.
You, along with a few leaders, have enriched you.
The pyramidal system promoted by you is INSELATORY
You have promoted a project that has no foundation.
There was NO contract with any corporation.
Do you think if you left Kairos, are not you responsible for what you did?
You will respond to ALL of the victims
You will also answer before the authorities.
No matter how many bodyguards you have, you will not get rid of justice.
You and those who have promoted this system, YOU will not be able to hide anywhere.
You'll be found anywhere, even if you're hiding in the snake hole.
It's time to pay for all the evil you've done to people.
I'm sure you will delete what I wrote. But you will not be able to erase your deeds.
Otokar kasynets.
Én bíztam benned.
A kairosz egy piramis rendszert.
Tényleg nincs bűntudatod?
Az emberek, akik dolgozott dolgoztak, több millió dollárt vesztett.
Te, néhány vezetővel együtt, dúsított.
A piramis rendszer, amit hirdetett, az inselatory.
Hirdetett egy olyan projektet, aminek nincs alapja.
Nem volt szerződés semmilyen vállalattal.
Azt hiszed, ha itt hagytad kairosz-t, nem te vagy a felelős azért, amit tettél?
Válaszolni fogsz az összes áldozatnak.
A hatóságok előtt is válaszolni fog.
Nem számít, hány testőre van, nem fog megszabadulni az igazság.
Te és azok, akik hirdetett ezt a rendszert, nem fogtok tudni elrejtőzni.
Bárhol, még akkor is, ha a kígyó lyukban bujkálsz.
Itt az ideje, hogy fizetni a sok rosszat, amit az emberekkel tettél.
Biztos vagyok benne, hogy törölni fogja, amit írtam. De nem fogod tudni kitörölni a deeds.
·
A fordítás értékelése

kormoczil 2017.08.11. 18:37:38

@Marianna Imre: az angol szöveg rendes fordítása:

Otokar Kasynets. Megbíztam benned. A Kairosszal egy piramisjátékot építettél. Valóban nincs bűntudatod?
A Kairosszal dolgozó emberek dollármilliókat vesztettek. Te, néhány vezetővel együtt, meggazdagodtál.
Az általad népszerűsített piramisrendszer ÁTVERÉS. Egy alap nélküli (megalapozatlan) projektet népszerűsítettél. NEM volt szerződés egy vállalattal sem.
Azt hiszed, ha elhagyod a Kairost, nem vagy felelős azért, amit tettél? Az ÖSSZES áldozat előtt felelni fogsz. Felelni fogsz a hatóságok előtt is. Nem számít, hány testőröd van, nem bújsz ki az igazságszolgáltatás alól. TI, akik hirdették ezt a rendszert, nem tudtok majd sehova elbújni. Bárhol megtalálnak, még ha kígyóüregbe rejtőztök is. Itt az idő, hogy megfizessetek mindazért a gonoszságért, amit az emberekkel tettetek. Biztos vagyok benne, hogy törölni fogod, amit írtam. De nem fogod tudni törölni a tetteidet.

A hozzászóló román úriember nagyon szép és megható dolgokat ír, DE:
Otokar NEM, nem érzi magát bűnösnek. A hozzá hasonló emberekről (pl. az itt gyakran előforduló nevek, Gy. A., Ny. V., B. Á., Á. Z., ...) általában elmondható, hogy valóban nem éreznek bűntudatot, nem csak színlelik. Ha valaki esetleg sok pénzt vesztett, vagy öngyilkos lett, mert hitt nekik, az szerintük csak az illető problémája, persze a jogi felelősség alól nem mentesít a felelősség- és bűntudat hiánya.
Nem valószínű, hogy bárki is felelni fog, max. egy Europol-akció tudná felgöngyölíteni az egészet. Ha ez tényleg megtörténik, akkor viszont keményen fognak szívni a főbb emberek, a magyarok is.
Végül: talán a hozzászóló nem tudta az elején, hogy piramisjáték? Nem volt elég figyelmeztetés rögtön az indulás után? Ugyan már...

dühösember 2017.08.15. 00:47:47

@Marianna Imre: Mariann! a miguel viagra, kajrosz, kayrosz, otokár stb. betűhalmazokat itt le ne írd nagybetűvel, mert ezek mind sok-sok embert átvertek a hozzászólások alapján...

egy jelző van rájuk, a szégyen, szégyen, szégyen

don diablos 2017.08.15. 11:08:52

Otokár bmeg, állsz a fotókon a kereszt alatt a családoddal te is mint Viagra. Azt hiszed ez megvéd a pokoltól ahová juttok?

Marianna Imre 2017.08.16. 16:49:44

@don diablos: Ismét tarolnak az oroszok....

Ezt most tényleg meg kell nézned!

Szia!

Korábban feliratkoztál a hírlevelemre, ezért gyorsan, az elsők között küldöm neked azt az információt.

Miről is van szó?

Tudom, hogy neked is mozgatják a fantáziádat a kriptovaluták!

Ma már nagyon sok információ jelenik meg a témában, itt az egyik legfrissebb a PORTFOLIO oldaláról:

Oroszország nagyban beszáll a kriptovaluta bányászatba

Elindult egy osztrák cég, amely Izlandon indít kriptovaluta bányászatot.

A cég neve: INVIA GmbH

Nos, én azt gondolom, hogy ez a lehetőség kihagyhatatlan, mert

Teljesen legális, valós, osztrák cég áll a háttérben
Minden befizetésről számlát ad, vállalkozásoknak elszámolható a költség
Már 100 EURO-ért tudsz venni bányászati teljesítményt
Az aktív munkával gyorsan jutalékokhoz lehet jutni, ha nem csak passzív bevételt szeretnél
Nagyon sok embert érdekel az üzlet, mert az árfolyamok az egekbe mennek pár év múlva
Nem kell áramot fizetnünk, nincs szükség informatikai szakértelemre, nem a saját otthonunkban zúgnak és fűtenek a számítógépek. Ezt csak azért írom, ha esetleg saját bányászatban gondoldolkodtál volna.

Iratkozz fel a hírleveleimre, ismerd meg a részleteket!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Üdvözlettel, Horváth Gyula

don diablos 2017.08.23. 09:59:57

Úgy látom a nagy sas törölte a facbuk oldalát....

goto10 2017.08.24. 14:40:22

@don diablos: Nagyon cseles, szerintem csak megsertodott :D Majd visszater es mindenki le lesz hordva, hogy tul negativak az emberek :)

Addig is van egy ujabb lehetoseg komplett idiotaknak, akik meg mindig nem tanultak semmibol:

www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/vigyazz_orult_modszerekkel_hajt_a_penzedre_egy_uj_kamuceg.1.260145.html

Marianna Imre 2017.08.25. 08:21:39

@goto10: Megnyitottam a lapot, és kapcsolatba léptem a chat-en keresztül, és kértem magyarnyelvű tájékoztatót. Ezt az e-mail cimet kaptam: mailto:marek@yota.biz

Hogyan segíthetek?
8:11
Szeretnék csatlakozni
Magyarnyelvű anyagot keresek
8:11
Pénzügyi asszisztens (EN, PL, HU): marek@yota.biz tilføje sonka på Skype og få en Fuld Höring om virksomheden.
8:15

goto10 2017.08.25. 12:30:45

Kairos utozongek - osszefoglalo arrol, hogyan probalnak meg igy a pusztulas utan is penzt kicsalni:

behindmlm.com/mlm-reviews/kairos-technologies-review-cloud-services-ponzi-rois/#comment-386765

Marianna Imre 2017.08.26. 15:59:10

@goto10: ...és még mindig vannak akik a gépet járatják a pénz reményében...

goto10 2017.08.27. 21:22:10

@Marianna Imre: Pedig a vili is bevallja, hogy kairos = kampec...

youtu.be/1vRCI7XN_TM?t=1146

goto10 2017.08.27. 21:32:44

@tenorx: Lezarazkeppen a videoban a kvesztra a megoldas, mi mas :D Nem baj, ha elbukja valaki a lakasat meg minden penzet, talpra lehet allni ujabb piramisjatekokkal :)

don diablos 2017.08.28. 09:20:51

@goto10: Ó, micsoda egy féreg ez az ember. isteni sugallatok, meg gondviselés mi Vilikém?

Marianna Imre 2017.08.29. 09:19:17

"UTÁLOM, HOGY IGAZAM VAN!"

"Az elmúlt egy évben folyamatosan felszívta az IT piacról a programozókat a nagy bank és közben csökkentette a fiókokat, és embereket bocsátott el és növelte a digitális szerződéseik elérhetőségét.
És közben támadta más Digitális Valutákat egyes médián keresztül, mert azért a szemtől-szemben harcot nem merte vállalni.
Nem csak az OTP a figyelemre méltó, hanem a Cisco is.
Tulajdonképpen a legnagyobb, leggazdagabb IT-s cég, aminek az eszközein, ( Switch, Router) keresztül áramlik a világ legalább 90%-os informatikai adatai.
Mondjuk ez is amit éppen most írok!
Az OTP Bank figyelmét elkerülte az MNB figyelmeztetése?
A digitális valuták kockázatosak! Vagy inkább olyan szoros a kötelék a kettő között, hogy az MNB csupán időt akart a közleménnyel nyerni az OTP-nek?
Hmmm...
Kérlek ezt írjátok fel a jövő jóslásomhoz!
JÖNNI FOGNAK A VIRTUÁLIS VALUTÁK VÁLTÁSÁT, KIVÉTELÉT BIZTOSÍTÓ ATM TERMINÁLOK!
És még mellé a jelenlegiek átprogramozása!
HAB A TORTÁN: A VISA a bankkártyák forgalmazója is mellé ál!
PUFFFFF, LUFI FELROBBANT!
Az OTP és a Cisco is csatlakozott az ethereum vállalati szövetségéhez:
https://itcafe.hu/…/az_otp_es_a_cisco_is_csatlakozott_az_et…"

itcafe.hu/hir/az_otp_es_a_cisco_is_csatlakozott_az_ethereum_vall.html

youtu.be/3NjBnDsKFrs

Marianna Imre 2017.08.29. 09:23:09

@Marianna Imre: ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/04/miert-kell-felnunk-egy-keszpenz-nelkuli.html

Szabó Dávid. fizikus-közgazdász, a Superposition alap portfóliókezelőjével készített riport a kriptovalutákról.
Klubrádió Eurózóna című műsorában az alábbi linkeken.
Szabó Dávid. fizikus
2002-ben végez az ELTE TTK fizikus szakán. 2011-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdász diplomát szerez biztosítási matematikus szakirányon. Tőzsdei befektetésekkel 2007 óta foglalkozik főtevékenységként. Ennek kapcsán 2012-ben megalapítja a Superposition Vagyonkezelő Zrt-t, amelynek máig vezérigazgatója. 2014 januárjában indul el a Superposition Származtatott Befektetési Alap, melyet ő kezel a Concorde Alapkezelő portfóliómenedzsereként.
YOUTUBE:youtu.be/jDsJUCl-ogU

pyruvat (törölt) 2017.08.29. 09:56:04

@Marianna Imre: azt hiszem ebben egyeznem kell a cikk írójával, a jövő a kriptopénzben van és bizony lesznek, sőt már vannak is ATM terminálok! Nem tudom minek másoltad ezt ide? Valószínűleg, mert betegesen ellene vagy mindennek, amiben előzőleg részt vettél és embereket rángattál be. Vagy a csalódásod oka a sikertelenséged?

goto10 2017.08.29. 11:03:22

Szerintem ez a bitcoin elegge nagy hype. Aki kamu kriptovalutakkal foglalkozik inkabb maradjon csendben :)

motherboard.vice.com/en_us/article/9kkd4d/heres-why-people-dont-buy-things-with-bitcoin

Ennyire franko most bitcoinnal fizetgetni barmiert is. Es ket alkalommal is forkolodott mar, szep kilatasok.

pyruvat (törölt) 2017.08.29. 11:38:55

@goto10: én nem konkrétan a bitcoinra gondoltam, habár rendelkezem vele. Ami a kamu kriptovalutákat illeti, addig semmi sem kamu, amíg az nincs bizonyítva, kiderül gondolom néhány év múlva merre megy a világ. Én hiszek a digitális pénz jövőjében. Lehet maradi felfogású vagyok, de ez van. :)

dühösember 2017.08.29. 21:25:38

@Marianna Imre: bejegyzéseidből ítélve igazi piramis építő vagy lelked mélyén, miért jó ez neked?
süti beállítások módosítása