Kairos Figyelő

Kairos Figyelő

Kasynets Otokár elhagyja a Kairos fedélzetét

félrevert harang a süllyedő hajón?

2017. január 06. - vajkay

Kasynets Otokar, a cég "marketing igazgatója", a Kairos álom elsőszámú megtestesítője elhagyja a Kairost, ezt saját facebook oldalán jelentette be videó formájában. Nem meglepő lépés, egyre több ilyennel találkozhatunk majd, ahogy a károsultak haragja és a hatóságok közelsége egyre nő.

Emlékeznek a kedves olvasók a Titanic zenészeinek történetére? Nos, a szélhámosok nem így viselkednek. Sajnos a legtöbben időben tűnnek el, hogy megússzák a felelősségre vonást. Otokár a videóban egyébként dícséri a céget, sikeresnek ítéli a Kairos eddigi működését, ami nem is csoda, hisz azoknak a pénze, akik még mindig várnak a kifizetésekre, nála, illetve az ő szintjén lévő vezetőknél van, és valószinüleg marad is. Elhangzik egy furcsa eszmefuttatás arról is, hogy Otokár a diktatórikus berendezkedést tartja jobbnak a demokráciánál, a cégműködésben is - gratulálunk, ezt jól sikerült implementálni a Kairosban, a pénz mozgása és a "nép" kezelése hazugságok útján is hűen adja vissza a diktatorikus vonásokat.

Otokár videóját meleg, kedves komment kíséreték, minden jót kívánva:

A bejegyzés trackback címe:

https://kairos-figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr7712104621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanto 2017.01.06. 14:44:53

Cegény otokár, láthatólag meg van rendülve. Tamás, aki mentegette kb. egy hete, nem küldesz neki némi zsét, hogy vígasztalódjon? Ja, hogy már nincs miből, mivel minden pénzt neki adtál meg tettestársainak - beleértve gyulát, zsuzskát - , de talán némi provident hitelt még lehet felvenni. :).

Nem bántani akarlak téged meg a hozzád hasonlókat, főleg ha észreveszitek végre, hogy ez is ugyanolyan színészi teljesítmény otokár barátunktól, mint amikor végig tömény hazugságokat beszélt a konferenciákon. Bár leplezni akkor is nehezen tudta, hogy pontosan tudja, hogy hazudik.

Most is rájátszik egy kicsit, hüp hüp... ebben a kajirosz dologban már nincs több bezsebelni való, meg a talaj is nagyon forró már, nem beszélve a sok fenyegetésről, hát távozni kell.

Jorus 2017.01.06. 15:10:58

HAHAHHAHA!!! A sok idióta. És akkor még én voltam a hülye, mert nem akartam elhinni ezt a baromságot. Vicc. Az a sok szánalmas konferencia, tehetségtelen, műveletlen, buta előadókkal, a sok videó (www.youtube.com/watch?v=5gqWzDQSdhA ez viszi a prímet, amúgy ki ez a kis szar?) ennyit ért. Remélem az összes bélféreg, másokat megkárosító hulladék megkapja a magáét.

Jorus 2017.01.06. 15:12:16

@Fanto: A kairos kóser, megkapta a kóser jelzést, nem tudtad?

énszóltam 2017.01.06. 15:44:00

:))) vicces
De így megy ez, maradnak a strómanok

refused 2017.01.06. 15:59:37

Hagy tegyem ide újra, mert annyira jó:

"Megoldjuk ne aggódjatok! Mindenki nyugodjon meg! "

Kedves Barátom, Ismerõsöm, Üzlettársam!

Tegnapi nap a vezetõi web konferencián az alábbi jó híreket kaptuk:

Vezetõink jó érzéssel jöttek haza Kievbõl. 3 kairos vezetõvel találkoztak: Michael Viera (elnök), Alex Kocherev (IT igazgató), Igor Sergejevic (biztonságtechnikai vezetõ). 3-4 órás megbeszélés volt (lettek volna még kérdések csak sajnos nem fér bele az idõbe)

A lényeg:

Amit mindenki vár az októberi kifizetéseket múlt hét pénteken elindították, várhatóan ezen a héten teljesen rendben lesz, csoportos utalásról beszélünk ami több napig eltarthat (200-as blokkokba fogadja a bank az igényeket. - de 1 nap sok ilyen igény leadható -) sokan 230.000-en vagyunk már, szóval türelmet kérnek,ez a hét biztos rámegy az tranzakciók lebonyolítására

Menjünk vissza a múltba ahol vannak hiányosságok, az augusztusi kifizetéseket kb 10-20 %-a nem kapta meg az embereknek. Itt a kairos kért egy táblázatot, hogy adjuk le akik nem kapták meg a pénzüket. Ezt már nagyon régen elküldtünk nekik, de a táblázat nem jutott el valószínû a megfelelõ helyre, mert az információ áramlás rossz volt (pénzügyi igazgatót az Igort elbocsájtották, új szervezet lett). A táblázatot újra el kell küldenünk egy erre megbízott személynek és a magyar csapatot kiemelten fogják kezelni ez ügyben. Prioritásba elõre veszik.

Akkor van a szeptemberi kifizetés, itt az emberek egy része SEPA Direkt transzferrel utalt, ezek nagy része megkapta, de aki AGC-s net bankot választotta a kiutalásra, ott a bankba ragadtak a pénzek és nem lett tovább utalva saját bankokba. AGC-vel is bajok vannak azért valószínû velük lévõ kapcsolat is meg fog szûnni. A pénz nem vész el, mindenki vissza fogja kapni a web irodájába a pénzt! sajnos erre határidõt nem tudtak mondani, mert az AGC-t is belsõ pénzügyi audit alá fogják kitenni a problémát maitt.
Ki lesz fizetve de hosszabb idõt vesz igénybe (Viera egy német konferencián azt mondta akár 1,5 hónapig is eltarthat, mire rendezik a káoszt). Szóval legkésõbb karácsonyi ajándékra számolhatunk

Verifikációk (ellenõrzött státusz, hogy pénzt tudjál kivenni):
itt néhány embernél már nagyon régen hónapok óta nem jött meg a jóváhagyás, itt is listát kérnek és kiemelten fogják kezelni (ha van a hálózatomban ilyen add le nekem!)

Bizonyára már hallottátok Olaszországban feltörtek 3100 webirodát és e-mail címeket, majd ellopták a Transzfer to partner gomb segítségével a pénzeket (ezért szünt meg most sajnos a gomb amit nagyon szerettünk, ez azzal járt hogy a hálózatépítõket kicsit megbénította, mert csak a kairosba lehet ezek után befizetni). Az ellopott pénzeket elõször egy anonim (akár egy hajléktalan nevén szereplõ) web irodába, majd onnan sok fele valós személyek web irodájába továbbították. E mellet árulták a dollárt nemzetközi szinten elég jó áron. Több millió dollár pénzrõl van szó. Muszáj ezt az ügyet megvizsgálniuk, addig a transfer to partner gombot valószínû nem kapjuk vissza. De természetesen a magyar csapat is javasolt megoldásokat ennek cseréjére
, megújítására (pl gift card) ami sokkal biztonságosabb tranzakciót tesz lehetõvé.
Reméljük visszakapjuk mielõbb ezt a funkciót is, de sajnos határidõt nem tudtak mondani egyenlõre.
A gomb elvétele miatt több embernek a current részben ragadt a pénze, ezeket kérés szerint vissza rakják. De igazolnod kell kitõl kaptad és hogy jó barátod ismerõsöd, erre van egy formalevél a kairos csoportba, amit lehet küldeni a supportnak.

Új kifizetési és befizetési process-ek lesznek, mindenki meg fogja közötte találni a megfelelõt.

Kifizetési limitek korlátok vannak mint tudjátok, erre nem tudtak mit mondani egyenlõre, minket vezetõket érint a 10.000 dolláros max limit, mert ennél többet keresünk, nálatok ez nem lényeges, viszont a fix összegek igen, de sajnos erre nem kaptunk választ egyenlõre

Nemrégen megújult a support is, ezért a levelekre már nem sablon választ adnak, hanem rendesen megválaszolják a leveleket és tényleg próbálnak segíteni a feltett kérdésekben

Továbbá nagyon jó hír hogy Székely András informatikus barátomat (egymás mellett ülünk konferenciákon) a kairos felkérte IT együtt mûködésre, tehát a kairosnak fog dolgozni!! Ez nekünk nagyon jó, mert projekteket fog kapni, és minden erejével próbálja a kairos hibákat hiányosságokat rendben rakni. Lesz egy belsõ emberünk ami nagy elõny a többi országokhoz képest! Ennek én nagyon örülök, fontos számunkra.
Kihívtuk magunkra a figyelmet, kiemelt helyzetbe kerültünk! Így jó partneri kapcsolat fog kialakulni közöttünk. Minket magyarokat szeretnek mert nincs velünk probléma

refused 2017.01.06. 16:00:10

Úgy néz ki profi gárda kezd végre kialakulni a kairosnál, az új pénzügyi igazgató egy világszinten elismert személy lett (nagy neve van a szákmában), sajnos még nyilvánosságra nem hozzák a nevét, elõször rendet szeretne rakni a cégben, utána természetesen mutatni fogja magát mindenki elõtt

Mindenki nyugodjon meg a cégnek sok pénze van jelenleg, sok millió dollárról beszélünk, összeomlás nem fenyegeti a céget, még élvezhetjük gyümölcsét reméljük jó sokáig

Az indexes cikk le lett fordítva oroszra, alex többször is átolvasta. Mivel jártas ilyen ügyekben ezért azt javasolta, hogy nem érdemes válasz oldalt csinálni, mert az védekezésnek minõsülne, nem jó taktika. Természetesen nem kell szó nélkül hagyni, Támadás a megoldás, médiára felkészülés szülséges, kampányokat kell szervezni stb.
Meg lesz a hatása. Magyar vezetõi gárda dolgozik ennek megvalósításán! Megoldjuk ne aggódjatok!

A kairos sok ember életét megválatoztatta, ezt nagyon köszönjük. Akik pedig nem rég léptek az üzletbe, úgy gondoljuk a jövõ is biztosítva lesz! Igy gondolkodj!

Kérlek nézz ugy cégre, hogy most kezd olyan ütõs szervezetté válni az átszervezések által, hogy mindenki számára közép és hosszú távon jövedelmezõ lesz
Nagyon kérlek ha van benned kétely, negatív rész azt gyorsan oszlasd el, mert a gondolatoknak energiaája van, és ahova öszpontosítod az fog történni, aki ezotéria világában jártas érti mirõl beszélek. A gondolat teremtõ ereje. Én igy élem életem igy gondolkodok és sikeres is vagyok, az 1500 fõs hálózatomra nagyon büszke vagyok, és ezt nektek is köszönhetem.
Szeretném ha te is sikeres lennél, ebben számíthatsz a segítségemre.

szóval várjuk az e heti kifizetéseket nagyon és indulhat ujra a hálózatépítés.

Minden jó kivánok neked és nagy sikereket az üzletben.

I love you KAIROS !!!

Üdv
Tamás
senior master

Xlendon 2017.01.06. 17:40:59

@refused: Végülis igaza lett Sándor Senior Masternek, a kairos tényleg ütős lett...
Minden tagot kiütött.

Otokárról meg annyit, hogy az a "hamis" levél, ami a múlt héten kijött, AZ TARTALMAZZA A TELJES IGAZSÁGOTA KAIROS ügyben!

Most megrendültem: akkor az, hogy 500% haszonnal adják tovább a tárhelyet a vállalati ügyfeleknek, akiknek még ez is olcsó....hmmm, akkor az nem is volt igaz??

Xlendon 2017.01.06. 17:42:13

Mondjuk ha nem lépett volna ki, akkor sincs nagy különbség, mivel a KAIROS cég MEGSZÜNTETÉS ALATT VAN!

Xlendon 2017.01.06. 17:43:40

Kairos tag nem írna be az érzéseiről? Nem akarunk már fikázni, hiszen döglött lóba nem rúgunk, tényleg csak azért, hogy ennek is legyen nyoma.

Csak van mondanivalótok? Nem nekünk, a világnak!

Fanto 2017.01.06. 18:11:04

@Xlendon: :D

És akkor még ott van Goa, a világkonferenszijé, ahol a nagy vállalati partnerek akarnak bemutatkozni. Nagy bejelentések, hatalmas tervek... vaó, de hát mi lesz velük így?
A "pillanatokon belül elindul"-ó webshopról nem is beszélve.

Közben otokár szorgalmasan törölget, a pokol vár rád meg az ilyen könnyen nem úszod meg jellegű rengeteg komment törölgetve lett már.

Ha jól gondolom Ukrajna jelenleg nyugatbarát. Szóval egy interpol körözésre lehetséges, hogy kiadják a csávót valamelyik európai államnak, bár lehet ettől kevésbé kell tartania, mint a török 'baráti' megkeresésétől.

Fanto 2017.01.06. 18:19:35

A törökök büntetőeljárást indítottak a napokban, így lehet ők is benyújtják az igényt otokár úraságra. Ráadásul most jó barátságban vannak az oroszokkal, tehát arrafelé menekülni sem igazi, meg kiadhatják a kis csalót.
Erdogánék meg nem demokráciáznak annyira mint mifelénk, gyorsan és keményen ítélkeznek a bíróságok, a dühös megszivatott török kajirosz tagság meg követeli a marketing igazgató úr fejét. A börtönök sem lehetnek túl kényelmesek meg veszélytelenek arrafelé, mint nyugatabbra, szóval mégiscsak jobb lenne bíróság elé állni valahol nyugaton.

Vajon ilyen gondolatok járhatnak mostanában a fejében?

bikeage 2017.01.06. 18:25:40

@Fanto: lehet az en memoriam zavaros, de a Goa-i cucc nem decemberben lett volna? most januar van irva, lehet az is volt, de nekem december remlik - benne van, hogy tevedek.

Fanto 2017.01.06. 19:24:16

@bikeage:

kairosplanet.com/autumn-promo-2016-conditions

Nekem még ez volt meg a fejemben, de lehet már változott azóta vagy más meg is tartották? Ha igen, akkor a kajrosz partnereknek híre hozzám nem jutott el. :)

Fanto 2017.01.06. 23:17:55

@goto10: Az AGC így meg úgy, március 1.-ig feldolgozzák a nem tudom mit (a nagy büdös semmit)

Itt a másik mai 'hír'.

kairosplanet.com/withdrawal-requests-06-01-2017

Ezek szerint az "accepted" sem accepted már? Ja, hogy ezt mi eddig is tudtuk, de most már hivatalos. :D

A lényeg, kedves tagok, hogy ha accepted-re váltott a december 25-ig beadott kifizetési kérelmetek, ne nagyon örüljetek, mert pénz akkor sem lesz, de fogadni mernék rá, hogy már ti sem lepődtök meg ezen.

Nicknames 2017.01.07. 00:08:11

És újabb hülyeséggel tömik a fejüket:

kairosplanet.com/agc-06-01-2017

(mostmár márciusig van mire várni..)

Armanda.SFJK 2017.01.07. 00:15:16

A tagok akár Bróker Marcsinak is adhatták volna a pénzüket :D

stikasz_1 2017.01.07. 09:35:51

Állítólag számon kérték Otokártól, mit képzel, hiszen az emberek 4 hónapja nem kaptak pénzt, mire ő úgy reagált, ő se kapott egy fillért se négy hónapja.
www.kephost.com/image/vDC1

Marianna Imre 2017.01.07. 10:13:57

@refused: Kasynest Otokar bejelentése:

„Jó napot, BUÉK.

A mai meeting szeretnék bejelenteni valamit.

Mindenkinek, a vezetőknek, tagoknak egy nagyszerű időszakunk volt a KairosPlanet Projectben.

A munkánk, a professzionalizmusunk tette a projectet olyan naggyá, és most kivétel nélkül, mindegyikükhöz szólok. A mai beszámolón, azt kell mondjam, hogy eljött az idő a változásra és egy új történet kezdetére. Azért teszem meg ezt a bejelentést, hogy ne legyen félreértés vagy félreinformálás a bejelentésemet megelőzően. Néhány héttel ezelőtt egy nagyon jó ajánlatot kaptam, sokat gondolkodtam rajta. Meg kell mondjam, hogy elfogadom ezt az ajánlatot. Amit mondanom kellene magamról, az az, hogy egy irányító vagyok, mint egy zeneszerző és a dolgokat is eszerint végzem az életben.

Ha ismerik kissé a múltam, akkor tudják, hogy bármely cégből is léptem ki, a múltban, egyik cég sem állt le soha. Tehát kívánok a KairosPlanetnek sok-sokévnyi fejlődését és növekedést.

Ez a project tényleg, tényleg nagyszerű project, egy valóban új technológia. És szeretnék tényleg köszönetet mondani a vezetőknek, cégtulajdonosoknak, mert sokat tanultam és tényleg nagyszerű tapasztalat volt. Köszönöm barátaim.

Ezek az emberek, tényleg, tényleg nagyszerű emberek. Örülök, hogy az mondhatom, hogy ők a barátaim, ők azok az emberek, akik mindent megtettek, bármit ígértek.

Igazából a mai helyzet sokkal inkább szól a magánéletemről. Mivel hiszem, hogy ha változtatni akarok vagy reagálni valamire, akkor azt megtehetem.

Nem vagyok a demokrácia híve, én a diktátorizmus híve vagyok és hiszem, hogy a mai piaci viszonyok miatt, ma a legsikeresebb cégeknél a döntéseket a diktátorizmus elvei alapján hozzák.

Valójában, ez az én magánvéleményem, ne kell vele egyetérteniük. Igazából, a tapasztalataim miatt van ez így. Igazából, a kollégáim, partnereim előtt, akik együtt dolgoztak velem, minden világos és tudják, hogy a döntés a fejlődés érdekében történt.

Meg kell ismételnem, hogy a döntés rólam szól, de az az ember vagyok, aki szeret irányítani és ellenőrizni.

Tehát a mai bejelentkezésem az előrehaladásról szól, és megint, ez az én magánvéleményem.

Ismét, szeretném értékelni minden munkatársam, vezetőim, partnereim, akikkel együtt dolgoztam ebben a több mint két évben.

A véleményem, hogy mindenkinek szabadon kellene választani. És én ezt éppen ma szeretném megtenni.

Ma új horizontot látok magam előtt, új utakat, és hiszem, hogy nem lenne teljesen tiszta, ha nem osztottam volna meg ezt Önökkel.

A legfontosabb, amit el kell mondjak, hogy ettől a pillanattól nem vagyok én a cég ellenfele vagy bárkinek Önök közül.

Természetesen, ez a Cég örökre a szívemben marad, mint egy nagyon-nagyon jó élmény.

Ismét, kívánom a legjobbakat Önöknek, szeretnék Boldog Új Évet kívánni, és amit még mondanom kell, hogy keressék saját magukat, az útjukat az életben és találják meg.

Legjobbakat kívánom Önöknek a szakmai életben.

Viszontlátásra Barátaim!”

énszóltam 2017.01.07. 11:50:23

@Marianna Imre: ezt a konferenciát '16 decemberében nyomták? Tényleg irigylem a kitartásukat

Katy Orosz 2017.01.07. 12:05:49

@Nicknames: Itt van direkt nekunk kitalava a harmas strategia, amit a Vili-Bili , Koborek es -Laszloka arul,
persze nem ingyen ! A Luca- mama ( amugy fiatalkori kepeit latjuk.), el van ajulva, buszke rajuk, miket adtatok ti nekem, stb. , de lehet hogy csak ehes. Mindenesetre munka tiltva, jojjon az ujabb ingyen penz! Elore bocsajtom, hogy meg a hoher is megdolgozik a penzeert, embert ol. Lehet naluk is osszejon nemsokara egy kis szamonkeres kisbaltaval, pofozkodasok, egyeb ingyen dorgalasok a becsapott hivek reszerol.

Fanto 2017.01.07. 13:34:43

@Marianna Imre:
"Eleinte felettébb szkeptikus voltam én is ezzel kapcsolatban, hogy azért fizet egy cég, hogy bérbe adjam a számítógépemen lévő szabad tárhely egy részét. Sőt mi több, azt gondoltam, hogy biztosan átverés ez az egész, hisz túl szép, hogy igaz legyen! "

És nem tért vissza a szkepticizmusod?

Marianna Imre 2017.01.07. 14:29:06

@énszóltam: Én már októberben feljelentettem őket! A NAV-nál is, és a BRFK-nál is..... nyugi, Én valóban áldozat voltam, és soksorosan becsapott, de nem tettem bele egy fillért sem!!! Hülye azért nem vagyok!!!

Marianna Imre 2017.01.07. 14:34:15

@Marianna Imre: Otokár a facebook oldaláról törölte a videót.

Xlendon 2017.01.07. 14:45:41

@Marianna Imre: Ha nem tettél bele pénzt, akkor mégis hogy vagy áldozat?

Marianna Imre 2017.01.07. 14:54:42

@Marianna Imre:@Xlendon: Felhasználták az adatainkat, és Horváth Gyula fizette be közel 100 fő csomagját! És a pénzt is ők veszik le. Erről rengeteg bizonyítékot átadtam a BRFK-nak.

goto10 2017.01.07. 15:18:24

Bushido es a piramisjatekban valo reszvetel illetve annak reklamozasa biztosan osszeegyeztetheto :D

Fanto 2017.01.07. 15:27:14

@énszóltam: Dehogyisf 2016, ez még 2015 decemberében volt.. A gyula egy - két hónapja már hallgatott, mint az a bizonyos a fűben, legalábbis ami a nyílvános színvallást illeti. Itt még ment a kajrosz szekér ... 13 hónapja.

Csak azt nem értem, hogy az Imre megjegyzések és elemzések nélkül miért linkeli be ezt a sok sz@rt.

goto10 2017.01.07. 15:30:24

@Fanto: Hatha Te is belepsz meg :D

Fanto 2017.01.07. 15:38:14

Marianna Imre 2017.01.07. 14:33:34

Ritka kártékony egy ember, korábban írtam már, hogy a társadalomra veszélyes és tartom ezt továbbra is. Nagypofájú, nyájaskodó, okoskodő, de igazából az elővigyázatlanok hülyeségének vámszedője.

Bár néhány állítás igaz, amiket mond, mégsincs semmi hasznos a mantráiban, hiszen az embereket beleviszi a csapdákba és anyagi, erkölcsi csődbe. Hiába van egy asztal akár tele jó ételekkel, ha 20 cm-erenként van rajta egy darab szar. Ér akkor az az asztal valamit?

Marianna Imre 2017.01.07. 15:39:48

@Fanto: Bocsi... elnéztem a dátumot. Attól viszont óva intek mindenkit, hogy belépjen! Akkor nem jelentettem volna fel őket!

Marianna Imre 2017.01.07. 15:41:24

@goto10:Bocsi... elnéztem a dátumot. Attól viszont óva intek mindenkit, hogy belépjen! Akkor nem jelentettem volna fel őket!

Xlendon 2017.01.07. 15:42:48

@goto10: :)
Mikor, ha nem most! :) Na, ehhez kell a bátorság!!

Xlendon 2017.01.07. 15:44:15

@Marianna Imre: Akkor majd ha kapsz hivatalos papírt, hogy hogy áll az ügy, írj be légyszi.

Xlendon 2017.01.07. 15:46:30

@Marianna Imre: Nem, Horváth Gyuláról írta szerintem

Xlendon 2017.01.07. 15:48:29

Veszélyes egy ember

Fanto 2017.01.07. 15:49:31

@Marianna Imre:

Ugyan már, téged nem ismerlek. Azért linkeltem be a hozzászólás idejét, azon a linkeléseden lévő vili haverunkról írtam. :)

Xlendon 2017.01.07. 15:50:36

@Fanto: Nem a Horváthról? :)

Xlendon 2017.01.07. 15:51:56

Mindegy is, egyiküktől se vennék autót! :)

Meg a Gyurcsánytól se.
Meg az Orbántól se.

Fanto 2017.01.07. 15:54:43

@Xlendon: Horváth legalább hallgat, vili viszont, miután megcumiztatott egy rakás embert a kajiroszával, továbbra is nyomatja a marhaságot. Most atlantic gam, azért ehhez pofa kell, igazi vastag bőr.
És ha heteken vagy hónapokon belül ez is becsődöl, gondolom mintha mi sem történt volna ... esetleg, hát ez a cég sem megy most-tal elintézi és jön a következő.

Xlendon 2017.01.07. 15:57:20

@Fanto: Nem ismerem de szerintem a Horváth nagyobb hóhányó

Marianna Imre 2017.01.07. 16:01:55

@Xlendon: Három külön ügyben voltam háromszor kihallgatáson. Engem felkértek egy céghez ügyfélszolgálati asszisztensnek, és hálózat építőnek. 6 hónapig nem kaptam fizetést, be sem jelentett a cég, de megteremtette azt a helyzetet nekem, hogy ne tudjam elhagyni könnyen a céget. Mint alapítótag, és felügyelőbizottsági tag voltam a cégben, és a cégtulajdonos elvette az autómat is, így nem volt könnyű lelépnem. Ebben a cégben alapítótag jelenleg is Horváth Gyula, aki már tíz millió Ft.-ot adott a cégbe mint kockázati tőkét, a Kairos hálózat építésére. Kezdettől rengeteget vitatkoztam vele, és velük, hogy az az érzésem, hogy semmi nem megy jól. Hátam mögött, engem általában kihagyva a megbeszélésből, zajlott a csalássorozat! Amikor megelégeltem, azonnal feljelentettem őket a NAV felé. Ekkor feltörték a e-mail fiókomat, amiben rengeteg bizonyítékot gyűjtöttem. Kétszer visszaszereztem az e-mail fiókot, harmadikra teljesen eltörölték. De a számításuk nem sikerült, mert minden bizonyíték több helyre le van nálam mentve, melynek zöme már a BRFK-nál van. Ezért írtam, hogy többszörösen is becsaptak, megkárosítottak. És még rengeteg lenne, hogy mindent ideírjak! A cég, ahol Tóth Zsiga Miklós a tulajdonos, és Horváth Gyula az egyik befektető, a MÉSZKER Zrt.

Fanto 2017.01.07. 16:03:46

@Xlendon: Ja, igen, feljebb volt a létrán, lehet ezért hallgat. Meg forrónak érezheti a talajt, most hogy otokár leugrott a süllyedő hajóról, nem lehetett a gyuszinak jó éjszakája. Erősen gondolkodhat, hogy mégis mit kéne csinálnia, hogy kéne ebből kimásznia. Mert neki valszeg nehezebb lelépni és eltűnni, mint az ukrajnai otokárnak, aki beszél oroszul, ukránul és lubickol a szláv világ posványában.

Horváth hagyobb hóhányó az biztos, csak a vilcsi hangosabb, lehet ezért irritált jobban ma délután. :)

Marianna Imre 2017.01.07. 16:04:54

@Fanto: Nyisztor Vili már börtönben is volt a csalásért. A Herbalife tanácsadójaként! Volt szerencsém (szerencsétlenségem), vele hálózatot építeni, ahol engem is lehízott!

Fanto 2017.01.07. 16:13:08

@Marianna Imre: Nahát, ezt nem is tudtam. Odavaló a srác és igaz, hogy a jogrendszer gyenge, különösen Magyarországon ezeket a csalástípusokat illetően, de ahogy elnézem a vilit, keményen gyúr, hogy visszakerüljön a hűvösre.

Előbb vagy utóbb sikerülni is fog neki.

Igaz nem is tudom, hogy ez nekünk jó lesz-e vagy sem. Mert most a palimadarak tartják el, akiket rá tud szedni, ha meg bekasztlizzák, akkor az egész (adófizető) társadalomnak kell majd eltartania.

Xlendon 2017.01.07. 16:18:35

@Marianna Imre: Ez tiszta krimi, amit írsz!

Marianna Imre 2017.01.07. 16:47:23

MÉSZKER HÁLÓZAT ALAPSZABÁLYA

Az alapszabály érvényes azokra a magánszemélyekre, akik a MÉSZKER Zrt finanszírozásával szervezett, KAIROS hálózatba belépnek.

A hálózatba való belépéshez a MÉSZKER Zrt kamatmentes kölcsönnel biztosítja a csomagnak megfelelő kauciót, az első havi csomagnak megfelelő ügyfélszolgálati díjat, amennyiben szükséges és a jelölt nem rendelkezik megfelelő szabad tárhellyel, és internet elérhetőséggel, rendelkező számítógéppel, akkor részletre biztosít egy laptopot, amely első havi részlete Platina és Gold esetében 100 $. Silvernél 50 $ A laptop egy év múlva a rendszerbe belépő tulajdonába kerül. A hálózat építése vállalati keretek között, szervezett formában, hivatásos hálózat építők, (hálózat építő) vezetésével és a könyvelést, adóügyeket, pénzügyi és banki műveleteket ellátó munkatársakkal (ügyfélszolgálati asszisztens, és könyvelő) közreműködésével szerveződik.

1.1 A hálózat egy magyar tulajdonú élelmiszergazdaságban résztvevő cégcsoportra szerveződik, amely a KAIROS technológiaszolgáltatás mellett a cégcsoportba történő belépést is magában foglalja. A hálózat építője: (Tóth Zsiga Miklós, vagy hálózat építő cég, részvénytársaság) Hálózat építő Szponzor kamatmentes kölcsönt biztosít: a Kairos belépéséhez: 2777 $ Platina csomag, 1577 $ Gold csomag, 597 $ Silver csomag megvásárlására.
1.2 Az Ügyfélszolgálati díj is csomaghoz kötött, amely Platina csomagnál 203$, Gold csomagnál 123 $, Silver csomagnál 53 $, amely összeget az első havi díjnál a kölcsönhöz beszámításra kerül.
1.3 Egy új 500GB tárhellyel rendelkező internettel ellátott laptop önrész és havi törlesztő részlethez: 100 $. Vagy Silver csomag esetében 50 $ a havi törlesztő részlet.
1.4 A Szponzorált Kairos munkatárs, kétoldalú megállapodást köt a MÉSZKER Zrt Szponzorral a kölcsön visszafizetés feltételeiről, amely a 10. hónap 15.-ig kell visszafizetni. A havonta fizetendő laptop részlet és az ügyfélszolgálati díj kötelezettségéről. A megállapodásnak tartalmaznia kell a kölcsön, valamint a havi díjak felet keletkezett KAIROS-ból származó adómentes jövedelem felosztásáról. A Szponzorált, és a Kairos hálózati struktúrában részt vevő bérleti díj bevételéből, és a hálózat építéséből származó bevételének adózott eredményéből havi szinten számolva 75%-án zártkörűen kibocsátott részvényt kell vásárolni az adott hálózat építő Szponzor MÉSZKER Zrt-től. Ekkor válik a Szponzorált befektetési alapon résztulajdonossá a MÉSZKER cégcsoportba, vagy az alapanyagra és az értékesítésre, valamint a sport finanszírozására szervezett MÉSZKER Zrt által alapított zártkörű részvénytársaságban.
1.5 Beléphet a rendszerbe olyan jelölt is aki, a kauciót be tudja fizetni, de ebben az esetben a kötelező részvényvásárlás az adózott jövedelem 50%.
1.6 Azok a jelöltek, akik rendelkeznek megfelelő tárhellyel azok részére nem szükséges laptopot vásárolni és nem terhelik a laptop részletek költségei.
1.7 Azok esetében akik elsőnek Silver illetve Gold csomaggal lépnek be 6 és három hónap múlva, ha a Hálózat építő cég (MÉSZKER Zrt) pénzforgalma lehetővé teszi a finanszírozást a Silver tag Goldra, a Gold Platinára minősül, és az előzetes üzleti terv szerint a 10. hónaptól minden belépő Platina csomaggal rendelkezik.
1.8 Ahhoz, hogy az 1.4 pontban leírtak vállalati szinten megvalósíthatóak legyenek a belépést megelőzően a kölcsön megállapodással egy időben a Szponzorált KAIROS munkatársnak megbízási szerződést, kell kötni az ügyfélszolgálati feladatokat ellátó MÉSZKER Zrt Ügyfélszolgálati Irodával. A szerződésnek tartalmazni kell, hogy a KAIROS Szponzorált bankszámlát nyit az FHB Bank településéhez közel eső Bank Fiókban dollár és Ft számlavezetésre, kártyaszolgáltatásra, továbbá online banki szolgáltatásra. A dollár számla kezelésére megbízza az ügyfélszolgálati irodát, a kártya és az online bankszámla belépési, valamint a jelszó megadásával. A megbízásnak továbbá tartalmaznia kell a KAIROS webiroda kezelésének átadását, továbbá az adó és a pénzügyi műveletek ellátását. A forint számla kezelése nem tartozik az ügyfélszolgálat feladatainak körébe.
1.6 KAIROS hálózatba történő beléptetést a MÉSZKER Zrt alkalmazásában lévő Hálózat Építő (HÉ) végzi, akkor, ha a fentiekben leírt feltételekkel a belépő aláírta a belépéshez szükséges kölcsönről a megállapodást, ezzel egy időben az ügyfélszolgálattal a megbízási szerződést és megnyitotta a bankszámlát.

Marianna Imre 2017.01.07. 16:48:18

@Marianna Imre: 1.9 A belépéskor a HÉ átadja a tárhely bérlet létrejöttéhez szükséges 500 GB tárhelyet tartalmazó laptopot, amelyre a kommunikációhoz szükséges eszközök fel vannak telepítve és ha a belépő nem rendelkezik internettel, akkor az eszköz mobil internet csatlakozással is rendelkezik. A HÉ az átadáskor betanítja a belépőt az alapvető feladatokra ( számító gép használat szerű kezelése) A hálózat tagjának a legfontosabb feladata, hogy a gép minimum naponta 10 órát, de biztonságból 12 órán keresztül internet elérhetőséggel be legyen kapcsolva, hogy a 320 GB tárhelyet a KAIROS el tudja érni és a maximális összeg 19, 02 $ kifizetésre kerüljön. A kifizetés tényét a web iroda számlálja és naponta át is utalja az irodába, amely kezelését az ügyfélszolgálat végzi, a hálózat építés jutalékai kezelésével együtt.
1.10 A taggá vált szponzorált KAIROS munkatárs, folyamatos kapcsolatba kerül a HÉ-vel és az ügyfélszolgálattal és egyeztetetten új belépőket, ajánl, aki elfogadja a MÉSZKER Zrt és a KAIROS alapszabályát. Kötelezettsége kizárólag abban merül ki, hogy a tárhely naponta 12 órát elérhető legyen, minden más ezzel kapcsolatos műveletet a megbízási szerződés alapján az ügyfélszolgálat elvégzi. Amikor eljut abba a fázisba, hogy a forint számlára pénz kerül, annak kezelése kártyával, vagy nettbankkal, vagy a helyszínen a bankfiókban személyesen intézi. A KAIROS jövedelméből származó zártkörűen rendelkezésére kibocsátott részvényekkel kapcsolatos jogok és kötelezettségek a GT törvényiben foglaltak szerint gyakorolhatja abban a zártkörű részvénytársaságban, amelynek résztulajdonosává válik.

KAIROS TECHNOLÓGIA ismertetése

2.1 KAIROS MAIL (Biztonságos email szolgáltatás) Kódolás teljes titoktartás 100% animitás, egyszerű és kényelmes használat.
2.2 KAIROS SURF (Biztonságos internet felhasználás) Védett internetezés. Anoním adatátviteli hálózat, forgalom figyelés veszélyének csökkentése, a újszerű VPN szolgáltatás.
2.3 KAIROS DISC (Biztonságos felhő alapú tárhely) Védelem, sokoldalúság és elérhetőség, könnyű adaptáció eszközhöz.
2.4 KAIROS PHONE (Védett telefon szolgáltatás) Anonim hívások, lehallgatás védelem, egyszerű használat.

Belépés és regisztráció a rendszerbe PLATINUM csomaggal, amely tartalmazza a teljes KAIROS technológia szolgáltatásait és védelmi rendszerét.
Feltétel: A PC-n 320 GB (Platina) vagy 180GB (Gold), 70GB Silver szabad tárhelyet kell biztosítani. Napi jelenlét a hálózatban, (internet elérhetőség) minimum 11, maximum 12 óra. A tárhely bérlete a nap 23. órában zár és nyit a következő napra. A csomag érvényes egy naptári évre, amely a pozíció megtartásával minden évben hosszabbítható. A bérleti díj 19,02 $ és maximum 6942,5 $ bevételt jelent, amely az alapcsomag 2777 $ 250%-a.

A Goldnál ez 10.06 $, a Silvernél 4,09 $.
Belépés és regisztráció GOLD csomaggal, amely tartalmazza a KAIROS technológia összes szolgáltatását, kivéve a védett telefon kommunikációt. A feltételek ugyan azok mint a PLATINUM csomagnál. A biztosítandó tárhely 180 GB. A bérleti díj naponta ez 10.06, azaz éves szinten $3942.5
Belépés és regisztráció SILVER csomaggal, amely tartalmazza a KAIROS védett levelező és internet böngésző szolgáltatást. A feltételek ugyan azok mint a PLATIMUN csomaggal. A biztosítandó tárhely 70 GB.
A bérleti díj naponta 4,09$, azaz, éves szinten $1492,5.

HÁLÓZATI STRUKTURA

A KAIROS Magyarországi vezetőjének javaslatát megfogadva a befektetési alapon működtetett hálózat kiépítése a SENIOR MASTER struktúra, amelyben az induló hálózatépítő alá hat egyenlő szintű MANAGER kerül, a harmadik szintre 6x3 18 egyszintű belépő kerül, majd ezek alá egyenként minden hónapban 54 azonos szintű belépő kerül . Éves szinten 647 fő beléptetett KAIROS munkatársat jelent.

ELÉRHETŐ KAIER SZINTEK:

Assistant 750 $
Manager 1500 $
Senior Manager 3700 $
Master 11000 $
Senior Master 14000 $
Executive 18000 $
Founder Executive 41000 $
Consul 107000 $
Founder Consul 418000 $
Ambassador 1318000 $
Founder Ambrassador 2580000 $
Chif Ambrassador 4430000 $

A belépéshez szükséges adatok:

1 Teljes név
2 email cím
3 Telefonszám
4 születési dátum
5 adószám
18. év betöltése
Személyigazolvány és lakcím kártya mindkét oldalának beszkennelése.

REGISZTRÁCIÓ FELTÉTELEI

1. Kölcsön megállapodási szerződés aláírása
2. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása
3. Megbízási szerződés aláírása
4. Bankszámlanyitás forint és dollár számlára, kártyára, és online banki szolgáltatás igénylése.
5. Dollár számla kezelésének és a bankkártya átadása az ügyfélszolgálat részére.

Xlendon 2017.01.07. 16:56:58

@Marianna Imre: Horváth Gyula rengeteg pénzt beszedett, neked meg nem adtak fizetést? Ez furcsa

Maximus_ 2017.01.07. 17:31:31

Ez mind akár hihető is lehetne, ha nem Imre Mariann mondaná, aki egy csaló. Tudom, hogy jelenleg is nyomoz utána a rendőrség több rendbeli csalás és lopás miatt. Nem véletlenül tűnt el. Kérlek benneteket, hogy azt is nézzétek, hogy ki oszt meg információkat, ne csak azt, hogy mit mond. Ha valaki nem tett be pénzt az üzletbe, viszont meglopta a céget, akkor hogy lehet ő károsult?

Marianna Imre 2017.01.07. 17:34:08

@Maximus_: az az érzésem, hogy Te vagy a Horváth Gyula... Én most is a saját nevemben írok, és a saját képemmel.... nincs okom a bujdosásra...

stikasz_1 2017.01.07. 17:35:11

Hümm. Az biztos, hogy a céginfó alapján a Mészkerben tényleg benne van Horváth Gyula, FB-tagként Tóth-Zsiga. Mondjuk úgy rémlett, a Kairosnál alap volt, hogy csak magánszemély léphetett be, így kerülték volna ki?

Maximus_ 2017.01.07. 17:36:32

@Marianna Imre: Ugyan már, semmi közöm, ahhoz a kreténhez, de azért rólad tudok egy-két dolgot...

Marianna Imre 2017.01.07. 17:43:56

@Maximus_: jó lenne, ha Nekem is elmondanád... ha már rólam szól, hát had tudjam Én is...

Marianna Imre 2017.01.07. 17:46:04

@stikasz_1: az a baj, hogy nem tudok ide barakni nagyon sok bizonyítékot...

Marianna Imre 2017.01.07. 17:48:34

@Xlendon: Horváth Gyula csak a M Kairost finanszírozta, a cégben soha nem volt pénzmozgás... fiktív számlázások viszont voltak...

kormoczil 2017.01.07. 17:50:20

@Marianna Imre: Ha elektronikus formában megvannak a bizonyítékok, segítünk hogy meg tudd itt osztani.

Marianna Imre 2017.01.07. 18:01:08

@kormoczil: meg vannak, de, hogy tudtok segíteni?

kormoczil 2017.01.07. 18:03:47

@Marianna Imre: privát üzenetben vedd fel velem a kapcsolatot ezen a linken:
blog.hu/user/1166959/tab/msg
Válaszban küldöm a részleteket.

Hunor74 2017.01.07. 18:04:10

@Fanto: Szerintem, ha mi tartjuk el vilit, az a kisebbik rossz... Már csak azért is, mert bepalizások mögött emberi tragédiák is vannak... (Ebben a töténetben alsóbb szinten, nem mindenki rosszindulatú lehúzóember, vannak jószándékú, de balga, megtévesztett emberek is...)
Jól fogalmaztál a vili fêlêkkel kapcsolatban: ők az emberi hiszékenység vámszedői... Én speciel örülnék ha az adóm egy része ilyen nemes célt szolgálna... Adóm 1%át még a piramisjátékok bűnüldözésre, eredményes szankcionálására is felajánlanám...

kormoczil 2017.01.07. 18:53:28

@Marianna Imre: Megkaptam a leveled, de a regisztrált freemail fiókod inaktív. Lépj be a freemail fiókodba, hogy újra aktiválódjon, utána tudsz levelet fogadni.

(hibakód: SMTP 550 5.7.1: Recipient address rejected: SMTP service is disabled for this account. Reason: The account is INACTIVE)

Marianna Imre 2017.01.07. 19:01:13

@kormoczil: nagyon régen használtam, biztos azért... jelölj be kérlek a skype-on... skype nevem: gomba2014 Marianna Maya Imre néven.

kormoczil 2017.01.07. 19:03:28

@Marianna Imre: Ha belépsz a fiókba, rögtön újraaktiválódik.

Marianna Imre 2017.01.07. 19:06:44

Michel Vieira Elnök tegnapi webtájékoztatójának összefoglalója:
(Köszönet Kordás Zsanett!)
Épp befejeztük az előkészítő fázist és kezdjük a következőt 2017-ben. Ebben a fázisban rendezzük a Cég új vezetését, a Műszaki osztályt, és más Jogi folyamatokat, amikkel, a terv szerint, az infrastruktúra, a jogi infrastruktúra összeáll. Ezt a weboldalunkon rövidesen be fogjuk jelenteni.
Egy másik eredmény, hogy befejeztem a Top-Management összeállítását a cégünknél és ez fogja a jövőben irányítani a céget.
Továbbá, tervezzük egy személy alkalmazását, aki a hivatalosan képviseli a céget az egész Világon.
A weboldalunkon csak megemlítettük a Cégünknél betöltendő új pozíciókat.
Egy másik fontos eredmény, amivel bizonyítom a Kairos fejlesztési tervét 2017-ben, a KairosPlanet-csapat, amit hamarosan nyilvánosan fogunk bemutatni.
A Cég növekedésének napirendjén új fizetési módok a fizetési rendszerben és a belső pénznemben.
2017-ben a folyamatban lévő ügyeket lezárjuk. Jut eszembe, a kártyák már ki vannak nyomtatva.
Rögtön az újévi ünnepek után elkezdhetjük az új folyamatokat.
A Cabinetben egy új rész lesz hozzáadva a Tagjaink részére, amely alapján minden Tag egyedi hivatkozást nyithat a nemzetközi PCI DSS (= Payment Card Industry Data Security Standard – Kártya-adat biztonság) és egyedileg tud létrehozni elektronikus alkalmazást, egy fizetési rendszert, ami egy fizetési terminus.
Egy másik fontos pont 2017-ben, a prefloat alkalmazás. A Cég elmozdul a prefloat technológia alkalmazásának irányába. Ez lehetővé teszi új projectek végrehajtását, az új ügyfeleink érdekében történő megvalósítást. Ez az új technológia új ügyfeleket vonz a Céghez. Aki januárban kezd, próba jelleggel használja a Kairos által biztosított erőforrásokat. Csak a pontosság kedvéért, 1 Petabyte erőforrást kínálunk minden céges ügyfélnek. A sikeres próbaidőszak után a Kairos az egyetlen és kizárólagos stratégiai partnere lesz ezeknek az ügyfeleknek.
Az egyik legfontosabb és előremutató esemény 2017-ben Tagjaink szerződése. Cégünk vezetésében történt átszervezés is egy válasz erre. Minden Tag, jogot kap a döntéshozatalra a Cég vezetésében. Ezt nemsokára hivatalosan jelentjük be a weboldalunkon. Ez a szemléletmód egy egyedi kapcsolatot tesz lehetővé a Cégtulajdonosok és a Tagok közt. Ezt a forradalmi szemléletmódot előtte még sosem használták nemzetközi szinten. Minden Tag, a szintjüktől függően, a Cég kiváltságos részvénytulajdonos Tagjává fog válni. A részvénytulajdonosnak lehetősége lesz hozzáférni az információkhoz, hogy képes legyen a Cég menedzselésére. Ezért mondhatom, hogy 2017 lesz a Cég egyik legjobb éve.
Most válaszolok a kérdésekre, amelyek a chatben jelentek meg.
Először is, elkezdtük a folyamatot átszervezni, mely lehetővé teszi az új jogi szerkezet. Ezzel reagálunk a banki tevékenység és banki átszervezések nemzetközi szemléletére. Pénznemük módosítása a pénzmosás és a terrorizmus ellen irányul. Ez volt a probléma, a legfontosabb, aminek köszönhetően a banknak egyenként kellett ellenőriznie a verifikációkat, hivatalosan alapul véve a mi verifikációnkat. Ez a probléma automatikusan el fog tűnni kártya bevezetésekor. Mert a verifikáció a kártya kibocsátásakor történik és nem lesz szükség verifikációra a fizetéskor.
A vezetőség meghallotta minden Vezető javaslatát. Úgy tűnik, ezek a javaslatok nagyon ésszerűek és teljesen helyénvalóak, mert ez teljes mértékben lehetővé teszi a kifizetéseket. És az új tagok teljesen akadálytalanul tudnak fizetni, azok, akiknek nem volt korábban idő a sikeres verifikációra.
A struktúra szempontjából, visszatérek arra amit mondtam, az előkészítő fázis befejeződött és az új fázis elkezdődött és ebben az új fázisban a vezetőség fog megalakulni. Műszaki management; egy másik a KairosPlanet jogi struktúrájának projectje. Továbbá, a részvényesek a KairosPlanet alapítói is és részvényesei is lesznek.

Marianna Imre 2017.01.07. 19:07:29

@Marianna Imre: Valamint, a Top Vezetők részt vehetnek a Céggel kapcsolatos döntések meghozatalában. A Vezetőség felállítása ennek támogatására szolgál. Ez nagyon fontos, mert ez fogja majd össze a Cégen belül az összes tervet, szerződést, előzetes tárgyalásokat, korábbi szerződéseket, kötelességeket.
Ez a Vezetőség hivatalosan képviselni fogja a Kairost szerte a Világon. Felelős lesz a hírekért, termékekért és projectekért.
A különböző kívánságok, melyek kulcsfontosságúak, úgy tűnik nekem, még mindig nem kerültek megválaszolásra. Tökéletesen megértem Önöket, ezek a problémák el fognak tűnni amint a probléma megoldódik a pénzen keresztül és a hivatalos képviseleteken a különböző régiókban; illetve tudjuk, a személyzet számának megnövelésével.
És végül a válaszok a leggyakrabban felmerülő együttműködési tervekre. Minden együttműködési terv és szerződés újra aláírásra kerül a Cég új Vezetőségével.
Azon Top Vezetők, akik a Cég részvényesei lesznek, hozzáférést kapnak minden, Céges ügyféllel kapcsolatos információhoz. Ebben a témában, aki 2 céges ügyfelet hív meg 2017-ben, jelentkezhetnek a projectben való részvételre.
FFR – nagyon fontos megemlíteni, hogy a Kairos Cég egy új módszerhez közelít, mely lehetővé teszi új céges ügyfelek bevonzását, akikkel, a jövőben, nagyon nagy együttműködési szerződések köttethetnek. Ezen ügyfelek részére egy speciális fejlesztési tervet dolgozunk ki 2017-ben, mely ezen igények alapján jött létre és hamarosan nyilvánosságra kerül
Ezen webinárt befejezve, illetve 2016-ot befejezve, mindenekelőtt szeretném megköszönni a Kairoshoz való lojalitásukat, garantálom hogy nagyon őszintén, 100%-ig biztos vagyok a Kairos Cég sikerében és Önökkel együtt várom a 2017-et. Szeretném kifejezni legjobb kívánságaimat Önöknek és a családjaiknak és várom az újabb találkozást Önökkel.

Marianna Imre 2017.01.07. 19:11:29

@kormoczil: nem volt jól beállítva, és nem lehet belépni... nem tudok jelszó emlékeztetőt kérni... talán 5 éve is van, hogy használtam utoljára...

kormoczil 2017.01.07. 19:20:07

@Marianna Imre: elküldtem a levelet az új címedre.

stikasz_1 2017.01.07. 19:37:32

Ebben a Viera-hablatyban az egyik érdekesség az új "belső pénznem" a sok közül. Még egy újabb játékpénz? A másik ez a "legyen minden tag ingyen részvényes". Hát nem tudom, de azért arra is alkalmas ám ez, hogy ha tényleg mindenki úgymond részvényes lesz, aztán amikor megint nem jön pénz, elkezdenek követelőzni, akkor nem vágják az arcukba: öreg, te is tulajdonos vagy a cégben, neked is viselni kell a veszteséget?... Mókás lenne igencsak.

Marianna Imre 2017.01.07. 20:10:43

@kormoczil: sajnos nem sikerül feltöltenem, ilyet még nem csináltam... konkrétabb segítségre lenne szükségem.

Marianna Imre 2017.01.07. 20:14:16

@stikasz_1: erre az a válaszom, ami a MÉSZKER esetében konkrétan meg is történt. Az egyik kis befektetőnk hozzásegítette a céget az elinduláshoz 7,3 millió Ft-tal. Ezt Tóth Zsiga Miklós azonnal a saját házára fordította, és üdülést fizetettbe belőle, és a mai napig nem adta vissza a befektetőnek sem, és a cégben sincs meg! Erre is vannak tanuim, és bizonyítékaim!

énszóltam 2017.01.07. 23:31:48

@Fanto: "Dehogyisf 2016, ez még 2015 decemberében volt.. A gyula egy - két hónapja már hallgatott, mint az a bizonyos a fűben, legalábbis ami a nyilvános színvallást illeti. Itt még ment a kajrosz szekér ... 13 hónapja."

csak mobilon néztem rá, az első két percet talán, azért csodálkoztam, hogy még új embereket köszönt, azért 16 decemberében csak nem voltak már jelentkezők, de akkor megnyugodtam

látom délutánra kicsit emelkedett lett itt a hangulat, a sárdobálás is elkezdődött
az egész egy nagy átverés volt, miért kell csodálkozni, hogy a főbeszervezők sem grál lovagok

Marianna Imre 2017.01.08. 15:32:48

@énszóltam: nyugodj meg, 2016. decemberében is regisztráltak új áldozatokat... be is tudom bizonyítani....

bikeage 2017.01.08. 16:59:29

wow, micsoda krimi megy itt :-) aki csaló, nyilván nem csak a kairosban csaló. de remélem ez lesz számukra a végállomás.

énszóltam 2017.01.08. 17:39:49

@Marianna Imre: én nyugodt vagyok, miattam úgy hozzátok le egymást ahogy akarjátok

Marianna Imre 2017.01.08. 20:32:39

@énszóltam: Én nem vagyok Kairos tag.... csak azt írtam, hogy még mindig beszerveznek áldozatokat a mai napig is...

bikeage 2017.01.08. 21:04:48

@Marianna Imre: a vásárlómecénás ugyan olyan csalás. az ön facebook profiljan pedig az áll, hogy ön kairos tag.

Marianna Imre 2017.01.08. 21:19:24

@bikeage: voltam, mert engem is átvertek, de amikor rájöttem, hogy nem jól mennek a dolgok, meg is tettem a feljelentéseket... NAV és BRFK-hoz.
Az oldalamon szándékosan hagytam, hogy ne zaklassanak a leveleikkel.

Marianna Imre 2017.01.08. 21:25:20

@bikeage: join.skype.com/BmiRsf3Zs6nc VÁSÁRLÓMECÉNÁS SKYPE CSOPORTBÓL MÁSOLTAM:

[2017.01.03. 10:13:07] Weldin Magdolna: Most elkezdtem bogarászni a jelenlévők adatlapját, volt aki be sem fizette az 5ezer csatlakozási díjat és kiírta a FB-on az oldalára, hogy ő a VásárlóMecénás KFT üzletkötője. Ehhez nem tudok és nem is akarok semmit hozzáfűzni. Minden segítséget megadok annak, aki velem együtt fel akarja építeni Magyarország legnagyobb és legnagyszerűbb hálózatát, korszakalkotó dolgot viszünk végbe, újítók és csodálatos emberek vagyunk. Minket nem a saját érdekünk motivál, hanem másoknak szeretnénk jobbá tenni az életét, nem a pénzért csinálom, hanem azért, mert kell, mert muszáj, mert vannak olyan emberek, akiknek segíteni kell, mert egyedül nem megy nekik...olyan nagyon akarom megvalósítani ezt ,hogy nem lehet előttem akadály. Olyan emberekkel szeretnék együtt dolgozni, akik hasonló indíttatással rendelkeznek. Mindenki pénzből él, de csak akkor fogsz vagyont teremteni, ha hasznára vagy a világnak!
[2017.01.03. 10:15:48] Lilla Horváth-Dori: (y) :)
[2017.01.03. 10:21:46] *** Weldin Magdolna eltávolította Marianna Maya Imre-t ebből az üzenetváltásból ***

EZT PEDIG A FACEBOOK-ON ÍRTA *** Weldin Magdolna ***

Szia, úgy látom, hogy a VMH csatlakozási díját még nem fizetted be, ez 5000Ft, ha szeretnél velünk dolgozni, akkor pótold! köszi, Boldog új évet kívánok!
Vagy régebben fizettél be? Azt látom, hogy üzletkötő vagy, ne haragudj de nem emlékszem rád, igaz sok emberrel beszélek, de nem hiszem, hogy vizsgáztattalak volna! Jelezz vissza , kérlek!
szia... boldog új évet számotokra is
azért nem fizettem be eddig, mert a fiam bejelentett a cégénél, és a napokban elkezdünk aktívan dolgozni, és nem tudom, hogy lesz-e másra időm... még várok vele...
köszönöm a megértésed

Ki van írva, hogy üzletkötő vagy, ez hogy lehet?
A saját rezsitekkel mi van? Persze nem kötelező, ha máshol jobb lehetőséged van, akkor ott dolgozz, ez nem kötelező, de sürgősen vedd le azt, hogy te üzletkötő vagy!
honnan vegyem le?
miért vegyem le?
hol van kiírva?

A névjegyedet ki tette ki az oldaladra?
ezt még akkor tettem ki, amikor el akartam kezdeni... de még nem döntöttem felőle... idő kérdése..

Ez hazugság és félrevezeted azt, aki látja, most vedd le!
Nem idő kérdése, ha az vagy, akkor írd ki, de ha még el sem döntötted, nem végezted el a tanfolyamot nem vizsgáztál, nem fizettél......na kár többet beszélni erről.

bikeage 2017.01.08. 22:53:05

@Marianna Imre: ez most mi? :-) mármint latom, de ettől még ez is egy csalás. vagy ha meg tudod mondani, honnan teremti elő MOST a cég a pluszpénzt amiből az üzletkötők bevétele származik, akkor emelem kalapom. azt ne mondd, hogy a fizetési utalvanyból, amit pesten kb 6 boltban valtanak be, olyan helyeken, mint pl a retró húsbolt. plusz nem is használja senki.

Yoyoyo 2017.01.09. 00:18:08

4 hozzászólás

kovács katalin 2016-05-11-n 12:26 közelében
Jó napot kívánok!
Érdeklődnék hogy tényleg elfogadják az ecopay vásárlási utalványt?
köszönettel
Válasz

Eco Pay Zrt. 2016-05-12-n 09:01 közelében
Tisztelt Kovács Katalin!
Amely boltok fel vannak tüntetve az elfogadóhelyek menüben ott már mindenhol tényleg elfogadják az EcoPay utalványt, így már a
“Két Röfi” Húsboltban is. Folyamatosan bővítjük az elfogadóhelyeket, kísérje figyelemmel.
Üdvözlettel
VásárlóMecénás Kft. Utalványforgalmazó
Válasz

kovács katalin 2016-06-13-n 12:20 közelében
Eddig a XVII.ker.-ben találtam két röfi húsboltot de már nem találom a címét
Válasz

Kisné Hévízi Nikolett 2016-11-14-n 16:01 közelében
Én is kerestem a XVII. kerületben egy üzletet ami elfogadja ezt az utalványt de sajnos nem találok semmit és nem tudok más kerületbe elmenni.

Marianna Imre 2017.01.09. 05:22:09

@bikeage: amit idemásoltam, az bizonyíték legyen mindenki számára, hogy még merészkedik agresszív is lenni a Weldin Magdolna, ha valaki nem dől be a hazugságainak. Szélhámos csaló nő!!!
Volt szerencsém az első alkalommal telefonon beszélni vele, állítom, hogy mindenre elkötelezett valaki.

vajkay 2017.01.09. 08:33:40

@Marianna Imre: tényleg nehéz eldönteni, hogy ezek itt reklámok akarnak lenni, vagy "panaszkodás".
Ha javasolhatom, továbbra se lépjen be ilyen "üzletekbe", bár azt sem értem, miért tetszik kiirni a facebook oldalára ezeket mint munkahelyeket, ha nem is tetszik belépni. (Emiatt méltatlankodik a facebook beszélgetésben a hölgy, akinek bár van amiben igaza van, de ő is csak egy embereket bepalizó csalónak tűnik - talán még ő sem tudja. Egy kaptafára megy az összes ilyen, ugyan azok az ígéretek, bizonyíték videók, aztán majd később a nagy felsülés. az atlanticos videóban is örülhet a fickó, hogy ennyien beléptek alá és ennyi bevétele lett, talán ők még nem bukják el a pénzüket amit ez az ember megkapott tőlük, de majd mások igen. tök jó lenne, ha egy idő után elhalna itthon ez a piramisjáték kultra, egy idő után már csak nem lesz kit lehúzni..

Marianna Imre 2017.01.09. 08:57:38

Megjelent egy beszélgetés, amely a Kairos vezetője Micheal Vieiravál és egy Törökországi vezető között történt. Az információ valóság tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni, de van benn pár hasznos, minket is érintő kérdés és válasz.
Pár részletet közlök a beszélgetésből, amely 60 perces volt.
1.)
Tegnap este készítettem egy egyórás interjút a KairosPlanet tulajdonossal, Micheal Vieiraval és felismertem hogy 2017 tényleg a Kairos éve lesz. Az izgalom amit a Kairosban éreztem először, akkora volt, amit régen nem éreztem.
Ezt a török vezető mondta.

2.) A Cég Pénzügyi Helyzete és a Kifizetések
A telefonbeszélgetés közben azt mondta, 20 millió dollár pénzügyi támogatást adott a Kairosnak. Minden kifizetés – a problémamentes számlák esetén, teljesítve lesz Januárban.
Kairos Kairos Infok
Az Önök kérdései és javaslatai alapján a következőket tervezi a cég bevezetni.
Heti Kairos Web meetingek
Kairos Hírek a Kairosról
Jogi Jelentés
Pénzügyi Jelentés
A Kairos Műszaki Jelentések ismertek és aláírással ellátva
A Kairos Képzések mindenhol követhetőek.

Január 10. után
A Kairos weboldal egy hely lesz, amit az aktuális eseményekre fejlesztettünk ki, és ahol tudásunk 100%-a elérhető lesz a partnerek, az üzleti partnereknek számára.

Saját privát véleményem, hogy Ausztriában amikor bejegyzésre kerül az új részvénytársaság attól kezdve gyorsulnak fel az események. Utána kapjuk meg a bankkártyákat és kerül beveztésre a voucher. A voucher helyettesíti a transfer to partner funkciót. Ezt a bejegyzést január közepéig ígérték. A fenti beszélgetésben elhangzott, hogy 20 millió dollár került bevonásra az új részvénytársaságba, ami jogfolytonos lesz a mostani céggel. Úgy tudjkuk, hogy a céget Kairosplanet fogják hívni. Többször elhangzott, hogy mindenki megfogja kapni a bónuszait és bérleti díját. Azok is, akiknek ebben az időszakban szűnt meg az egy éve és nem hosszabbítottak.

bikeage 2017.01.09. 09:19:16

@Marianna Imre:
"teljesítve lesz"
"tervezi a cég bevezetni"
"mindenki meg fogja kapni"

Ön szerint meddig lehet így a levegőbe ígérgetni mindenféle cselekvés nélkül?

Plusz miért kellett 20 millió dollárt adományoznia a Kairosnak? és ez miért jó hír a pénzükre váróknak? Mégis anyagi okai voltak, hogy eddig nem fizettek, éa eddig hazudtak? (ide elrejtettem pár költői kérdést).

Marianna Imre 2017.01.09. 10:00:08

@bikeage: annak ellenére, hogy engem nagyon becsaptak a szélhámosok, amellett tenném le a voksomat, hogy legális, jól működő üzlet legyen, mert valóban nagyon könnyen jött pénz mindenki számára még akkor is, ha befizetnek különböző összegeket. Végülis egy év alatt azt is visszakapják.
Az Én történetem egészen más, de a Kairosnak sikereket kívánok!

Miért is ne lenne végül minden BRFK ügy is azzal lezárva, hogy ez nem pilótajáték!

Tibcsi12 2017.01.09. 10:14:45

@Marianna Imre: " Miért is ne lenne végül minden BRFK ügy is azzal lezárva, hogy ez nem pilótajáték "

Az ügy jogi kategórizálása sok tényezőtől függ, madj eldöntik, hogy csalás v pilótajáték, ez csak jogászkodás kérdése!

Minden másra pedig a blog oldalain a válasz!
Termék, Nissan, adattárolás, pénzügyi és technológiai lehetettlenség stb., stb. stb.

vajkay 2017.01.09. 10:45:20

@Tibcsi12: pont tegnap jutott eszembe, hogy mennyire távol vagyunk már a tavaly tavaszi dolgoktól? beszél itt még bárki adatáárolásról, kliensről? :)) kóser bizonyítvány azóta sincs lefordítva? régi sztorik.. azt nem értem, ki hisz ilyenek után is még annak a nőnek aki kiállt a színpadra és elmondta ezt a kóseres marhaságot. csízben lenne a helye..

refused 2017.01.09. 11:39:31

@Marianna Imre: Törökörszági vezető? Ott ahol már eljárás folyik a Kairos ellen?

Katy Orosz 2017.01.09. 12:08:28

Csak hogy ebren maradjunk es legyen eleg idonk racsodalkozni a marhasagokra. Tovabb megy a Kairosz-Atlantic-qestor-Prime life- csalas, dol a penz es szaporodnak a feljelentesek.Kozben csappan a penz a tarcaban , mert meg nem hoborogtek ekkora duhvel es elszantsaggal mint mostansag.Hiaba na, az ehseg minden korlatot lebont. Jo szorakozast. www.pureleverage.com/tripleonlinebusiness/

Fanto 2017.01.09. 18:18:04

@Marianna Imre:

Több száz millió dollárral tartozik már a tagoknak a kajirosz, szóval az a 20 millió, ha igaz is lenne, akkor sem lenne elég szinte semmire.
Akinek meg már van ennyi pénze, az nem hülye, hogy beledobja egy feneketlen kútba, melyet kairos - nak neveznek, de ha tenné, akkor lásd az előző mondatot.

De érdekes a reagálásod, ha már jön egy ilyen interjús - vagy mifene - szöveg, amely tele van hangzatos mondatokkal, újabb ígérgetésekkel, elolvassátok sokan és máris hisztek megint.

Azért ennél kicsit többre, alaposabb vizsgálatra, gondolkodásra volna szükség, hogy ha nem szeretnél újra és újra bepalizva lenni.

Fanto 2017.01.09. 18:27:04

Marianna Imre 2017.01.09. 10:00:08

Ebből a hozzászólásodból látszik, hogy semmit nem értettél meg. Semmit nem értesz abből, hogy miért tart itt a kajirosz, így azt sem értheted, hogy az atlantic meg questra, SEN és társai miért fognak csődbe menni záros határidőn belül.

Amíg nem érted, hogy miért lehetetlen heti 4-5 százalék vagy ennél is magasabb heti hozamot kapni a befizetett pénzedre, addig messzire került el reflexből ezeket a 'lehetőségeket' akárki is mondja, akármilyen meggyőzően.

Yoyoyo 2017.01.09. 23:20:36

@Fanto: Azért mert hinni akar, olyan ember aki minden esti mesét bevesz. A legalapvetőbb figyelmeztető jeleket se veszi észre.

Yoyoyo 2017.01.09. 23:22:07

Hiába teszel le neki bizonyítékot mekkora baromság az egész, nem fogja fel. Nem is érti.

Yoyoyo 2017.01.10. 01:16:24

@Marianna Imre: " Azok is, akiknek ebben az időszakban szűnt meg az egy éve és nem hosszabbítottak."
???

Miért,amúgy nem kellene nekik fizetni?

Yoyoyo 2017.01.10. 01:17:18

@Marianna Imre: És erre maga mit mond?
Google Drive storage plans & pricing
You have 15 GB of free storage to use across Google Drive, Gmail, and Google Photos.

Looking for business storage? Purchase Google Drive storage for your business.

Storage subscriptions
You can update your storage plan for a monthly fee.

Total storage

Monthly price

15 GB

Free

100 GB

$1.99

1 TB

$9.99

10 TB

$99.99

20 TB

$199.99

30 TB

$299.99

vajkay 2017.01.10. 09:41:48

@Yoyoyo: na jó, de a Kairos 1 petabájtot biztosít! :D igaz, hogy kb 100-szoros áron, mintha megvennéd bármelyik másik, sokkal biztonságosabb szolgáltatótól. ugye a biztonságos dolog már nem kérdés? a kairost állításuk szerint számtalanszor feltörték, ha nem kívülről, hanem belső partnerek ügyeskedtek, az meg még veszélyesebb.

Marianna, mielőtt félreértene, ez csak fikció, a Kairos nem szolgáltat tárhelyet nagy cégeknek.

Marianna Imre 2017.01.10. 11:00:02

Kedves mindenki! ...akik ezen az oldalon jelen vagytok!

Higgyétek el, hogy mindenről tájékozott vagyok, mindent tudok, október óta mindent megtanultam mindenről amire szükségem van ahhoz, hogy felelősségem tudatában még októberben megtettem a feljelentést a NAN és a BRFK felé! Bizonyítékokkal is alátámasztottam mindkét hatóságnál.

Most is tanulmányozás érdekében voltam jelen, mégha úgy tűnt is, hogy buta vagyok. Vállalom ha valaki ettől boldog, mint Yoyoyo barátunk. Rád sem haragszok ezért, mert bevallom ilyen színben tüntettem fel magam.

Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltatok, bevallom, még mindig tanultam is tőletek!

Köszönöm szépen: :)

Marianna Imre 2017.01.10. 11:02:28

@Marianna Imre: ...bocsánat, NAV-ot akartam írni.

bikeage 2017.01.10. 11:16:35

@Marianna Imre: korrekt írás.
én csak azt nem értem, miért jelentette fel őket, miközben srukkol nekik? nem amiatt, mert csalók, hanem valamely kisebb részlet miatt?

Kenderice 2017.01.10. 11:49:00

@bikeage:
Lehet ez a nagy feljelentgetés csak szerecsenmosdatás.

Marianna Imre 2017.01.10. 12:14:43

@bikeage: az Én ügyem többszörösen összetett csalásról szól, nem rakhatok ki ide mindent. Többek között fő szerepet játszott benne a Kairos hálózat építése is. Engem felkért egy cég az ügyfélasszisztensi teendőkre és hálózat építésére. Elfogadtam ezt a felkérést, a cég ügyéért elköltöztem albérletbe, amit a cég megígért Nekem, és le is alkudta, csak nem fizette, mint a fizetéseimet sem 6 hónapig, sőt be sem jelentettek! Alapítótag voltam a cégnél, és felügyelőbizottsági tag is! Kezdetektől vitatkoztam a vezetőségi tagokkal, hogy nem jó irányba mennek a dolgok, de mindent a hátam mögött beszéltek meg, és hajtottak véghez. A fő szervezője a Kairosnak, aki vezetőségi tag is volt a cégben, Horváth Gyula. Amikor hangot adtam a dolgoknak, szóba sem állt velem, hanem annál jobban kijátszottak, ameddig be nem telt nálam a pohár! Kezdetben nem tudtam Én sem, hogy miféle hálózat is ez a Kairos. Hamar ráéreztem, de mindenki próbált meggyőzni, hogy milyen szuper. Céginduláskor azonnal bekérték a családtagok adatait, okmányairól a fénymásolatokat. Pörögtek az események a regisztráláskor. Horváth Gyula és Tóth Zsiga Miklós előre felállította a struktúrát úgy, hogy csak azt fizették be, akihez aztán lehett regisztrálni, hogy épüljön a hálózat. Amikor 86 fő már bent is volt, egyik percről a másikra gyorsan be lett fizetve mindenki. Csak éppen Horváth Gyula elintézte, hogy a verifikálás is abban az ütemben történjen meg, ahogy csak ők tudnak a bérleti díjakhoz hozzáférni olyan módon, hogy egyik irodából a másikba küldözgették a felhelmozódott bérleti díjakat. Persze ez a felhalmozódás szólt akár tíz $-ról is, ha már annyi volt valaki irodájában. Mivel nem voltam hajlandó semmi tranzakciót véghez vinni, hívtak helyettem egy olyan személyt, aki mindent megcsinált az utasításokra! Engem már csak azért tartottak a cégnél, mert az autómat Tóth Zsiga Miklós úgy kivette alólam, hogy csak 3-szor ültem benne utasként a 6 hónap alatt. Már az odaérkezésemkor betessékelte az udvarára azzal a "kedvességgel", hogy betonozott az udvar és garázs is van, de a szomszédban nem lesz jó helyen, mert ott építkeznek. Ugynis, még ez is előre kidolgozott terv volt, hogy a szomszédban legyen albérletem, és ne is legyen annyira szükségem az autómra. Tóth Zsiga Miklós még a "VC.-re" is azzal járt.... és a családja.

Bocsássatok meg, nem írom tovább, mert erősen frusztrál még ma is, pedig október 7.-étől nem mentem tovább a céghez, és azonnal fel is jelentettem őket... azóta mindenhol próbálnak engem lejárni, de nem is vártam tőlük semmi jót... az ilyen emberektől mit is várhatnék??!!

Marianna Imre 2017.01.10. 12:15:56

@Kenderice: ...hidd el, lesz eredmény, és akkor is jelentkezek ezen az oldalon.

Marianna Imre 2017.01.10. 12:18:38

@bikeage: tisztában vagyok vele, hogy pilótajáték volt az egész, csak vártam a reakciókat, és csak annak szurkolok, hogy kapják meg a méltó büntetésüket is!!!

"..hülye azért nem vagyok..." ismeritek ezt a mondást??!!

Marianna Imre 2017.01.10. 12:21:34

@Marianna Imre: @Maximus

az, az érzésem, hogy Horváth Gyula van mögötte!!!

Marianna Imre 2017.01.10. 12:25:37

@Marianna Imre: Maximus_ írta: 2017.01.07. 17:31:31
Ez mind akár hihető is lehetne, ha nem Imre Mariann mondaná, aki egy csaló. Tudom, hogy jelenleg is nyomoz utána a rendőrség több rendbeli csalás és lopás miatt. Nem véletlenül tűnt el. Kérlek benneteket, hogy azt is nézzétek, hogy ki oszt meg információkat, ne csak azt, hogy mit mond. Ha valaki nem tett be pénzt az üzletbe, viszont meglopta a céget, akkor hogy lehet ő károsult?

Xlendon 2017.01.10. 13:14:38

Horváth Gyulával kéne egy interjút készíteni!

Marianna Imre 2017.01.10. 15:13:03

@Xlendon: mire vonatkozóan? Rólam?

Nekem van felvételem, még ő vette fel amikor kértem a jóra, hogy ne csinálja amit csinál!
Amit itt leírt, azok súlyos vádak, amiért még külön felelni fog.... nem ez az első írása, és ellenem való cselekedete.... mindenre bizonyíték is kell...

Itt is miért bújik állnév mögé... Én nem bújkálok, sőt a világ előtt teszek vallomásokat....

Marianna Imre 2017.01.10. 15:21:36

@Marianna Imre: Egy „repülőgép” nyolc utasból, négy stewardból, két másodpilótából és egy pilótából áll.
Mindenki egy szinttel feljebb lép, ha a legalul lévők még két-két személyt szerveznek be a játékba.
A gép osztódással szaporodik: szintváltáskor a pilóta „elszáll”, és a két másodpilóta két önálló gép élére áll.
Aki utasként belép, „jegyet vált”: 15 000 Ft-ot fizet a pilóta kezeihez... és ettől a pillanattól kezdve nincs nyugodt pillanata, míg ő maga is el nem „száll” 120 000 Ft-tal a zsebében

Marianna Imre 2017.01.10. 16:24:46

@Marianna Imre: youtu.be/dzNOdIIunGQ

Székely András sem mai gyerek... félelmetes, ahogy tud hazudni és tagadni..... Horváth Gyulának is beépített embere... és még két debreceni infirmatikus.

Marianna Imre 2017.01.10. 16:34:17

A napokban téma volt itt a VÁSÁRLÓMECÉNÁSHÁLÓZAT is.... és kérdésként felmerült, hogy miből fizetnek?

Miből fizetünk
A Közösségi Üzleti Modell alapja a duális pénzrendszer mintáján alapul, ami Svájcban már 77 éve sikeresen működik. A lényege , hogy olyan "pénzhelyettesítő eszközt" használunk, amire nem rakódnak plusz költségek, mint a "normál pénz" esetén, illetve a használatával "körön belül" maradnak a vásárlók tehát a pénzmozgás.
3 fő bevételi forrással dolgozunk!
Az utalványok értékesítése nem tartozik közéjük, hiszen azok minden esetben 100% értéken levásárlásra kerülnek. Így az utalványon nincs 30-40% árrés, ami szétosztható lenne a tagok között.
Az első bevételi kör a különböző szolgáltatási díjakból, tagdíjból és kiegészítő termékekből származó bevételek köre /nyomtatványok, reklámanyagok/. Ezek fedezik a cég működési költségét. Mivel az emberek számára nagyon kedvező lehetőséget biztosítunk, kizárólag a vásárlásaikból való visszatérítések által, ezért több százezer, akár milliós nagyságrendben gondolkodhatunk, ami a felhasználók számát illeti.
Ezért a második bevételi kör erre épül és a felhasználói létszám kiépüléséhez kötődik. Komoly lehetőséget biztosít saját termékek, szolgáltatások létrehozására és kiajánlására a vásárlóink felé, ami profitot termel.Ekkora létszámú vásárlóval a hátunk mögött nagyon kedvező ajánlatokat tudunk igénybe venni és kiajánlani.A később bevezetésre kerülő szolgáltatások és termékek értékesítéséből /biztosítások, autó vásárlás/ Ezeknél az együttműködéseknél az ECOPAY rendszer többnyire egyetlen forint kiadása nélkül, csupán a megfelelő számú vásárló generálásával jut jelentős profithoz.
A legkomolyabb bevételi kör a pénzügyi műveletekből származó bevétel.Az utalványokért befizetett tényleges pénz az elszámolási időszakig kamatozik, lekötések által.A kifizetések időrendiségéből adódóan puffer pénz keletkezik/lásd pl.Nemzeti Dohánybolt Ellátó:15napra fizet a nagykernek a trafikos, de a nagyker csak 60 napra fizet a beszállítóinak, azaz folyamatos pénzügyi puffer keletkezik ott is/.Ez a pénzügyi puffer teszi lehetővé az olyan pénzügyi tranzakciókat, melyet alapítványok, egyesületek is csinálnak, teljesen legálisan, ők a hasznot adómentesen kivehetik. Mi cégformában ,a pénzügyi tranzakciókból származó hasznot visszaosztjuk az utalványt használó embereknek.
Ezek biztosítják a felhasználók juttatásait, valamint az ajánlói kör jutalékát is.
A garanciát azzal is fokoztuk, hogy a Grupama Biztosító kifejezetten a számunkra létrehozott egy 250 millió ft értékű felelősségbiztosítást.
Természetesen a hosszú távú működés teljes háttere és az abban részt vevő partnerek kiléte és a velük kötött megállapodások tartalma üzleti titok, ezek biztosítják ugyanis a rendszer egyediségét és piaci előnyeit bármilyen más rendszerrel szemben ma is és akár évtizedek múlva is. Azok a partnerek, amelyek a vásárlók felé az egyedi ajánlataikkal belépnek a működésbe, természetesen a szükséges mértékben nyilvánosságra lesznek hozva, de a velük kötött megállapodások pénzügyi részletei és egyéb paraméterek akkor is rejtve kell, hogy maradjanak. Ez az utalvány-kibocsátó és az elfogadóhelyek közös érdeke is, mert az unikális rendszer így tartható fent.

vajkay 2017.01.10. 17:12:04

@Marianna Imre: köszönjük az információkat, így már nekem is teljesebb a kép, az pedig érthető, ha többet nem ír(hat) le, az már tényleg a rendőrség ügye.

a vásárlómecénáshoz:
- puffer pénz: ez akkor lenne számottevő, ha sokan, sok helyen használnák az ecopay utalványt. én még sosem hallottam róla. az oldalon alig vannak boltok, azok is kicsik, még csak nem is láncok. felesleges a nemzeti dohánybolt hálózathoz hasonlítani. ebből nagyon nagyon minimális összeg jöhet be, aminek a kamata még kisebb, amiből nem telik a szép "fizetésekre..

- több százezer, millió felhasználó: még nincs. ebből bevétel még nincs. ez csak egy terv. sőt, ez egy kiaadás, minél többen jönnek, mert jutalékokat kell fizetni.

- a később bevezetendő termékek: ugyen ez. még nincs. ebből bevétel még nincs. de az előző pontan látszik, hogy még a piaca sincs.

- reklámanyagok: ez is kiadás.

ez is egy piramisjáték, tessék vele óvatosnak lenni.

Xlendon 2017.01.10. 17:17:33

Előbb-utóbb már kellene valami hír a magyar vizsgálatról

Marianna Imre 2017.01.10. 18:36:18

@Xlendon: hamarosan meglesz az is... Én már 3-szor voltam meghallgatáson. De elég szövevényes az ügy, és rengeteg embert kell kihallgatni... még csak nyomozati szakaszban van... szerintem ügyészség is fog ezzel foglalkozni.

Kenderice 2017.01.10. 21:32:29

@Marianna Imre: 2017.01.10. 15:21:36
Amit itt leírtál, az valóban pilótajáték.
A piramisjáték kicsit másabb. Ott nem korlátozott a "repülőgép" befogadóképessége.
Az utasokból soha nem lesznek pilóták.
A pilóták addig maradnak a helyükön, amíg folyamatosan van új utas.
Ha nincs több új utas, a gép lezuhan. A pilóták és másodpilóták túlélik a zuhanást (anyailag jól járnak), a gép többi utasa szörnyethal (elúszik a pénzük).

Marianna Imre 2017.01.11. 05:43:20

Nyomják erősen a következő lehúzást is.... írjatok véleményt, mert engem is megkerestek vele.

youtu.be/QH1gYKasOBY

gazdagodjonline.weebly.com/1-leacutepeacutes.html

Marianna Imre 2017.01.11. 05:44:00

Mosolygó Zoltán
43 perce ·
Te is ezt csinálod minden nap!Akkor kérlek olvasd végig miért is éri meg neked az amit ajánlok.Ennyit megér ha elolvasod!Az alábbi áruházakban (auchan,tesco,spar,omv,interspar)teljes Magyarországon belül mindenhol egy remek rendszernek köszönhetően pénz visszatérítéssel tudsz kártyákat illetve utalványokat rendelni.Üdvözöllek az Inlernet rendszerében levő információs lapon.Ez az üzenet annak is szól aki nem tag még e remek rendszernek.Tehát a következő lépéseket kell tenned.Kezdjük az elején.
Ha nem regisztráltál akkor regisztrálj az alábbi linkre kattintva. www.inlernet.com/HU047621
Majd ezután megkaptad a belépő adataid az inlernettől a regisztrált email cimedre.Ezeket mentsd el ird fel magadnak.Ezután lépj be a webirodádba és ismerkedj a rendszerrel.Ez a webiroda egy online bankingolos felület.Nincs havi dija és sem más egyéb,de viszont a rendeléseidet és a vásárlásaid után levő pénzösszegeket itt tudod gyüjteni illetve van közvetett termékpartnereink amik a főoldalon a termékpartnerekre kattintva a városhoz be írod budapest9 vagy pécs .Ekkor több üzletet ad be de csak a zöld pipásak jók ahova ha elmész vásárolni akkor a kifizetett összeged után az ott kiirt % kedvezményt utalják neked erre a webirodai számládra.Az azonositó számod ami HU.... kell leadnod mindig fizetéskor a pénztárosnak és máris utalja a % kedvezményt pénzben.A webirodai számládat használhatod akár munkáltató által levő fizetés kérésre.Magyarán bárki bárhonnan tud neked a webirodai számládra pénzt utalni.Persze ezt innen ki tudod venni bárkinek a saját erste,otp...stb bankszámlájára.De ha rendszeren belül rendelsz használod akkor mindig minimum 10 %-a visszatérül neked a kifizetett összeged után.
Lépések:Az első ami a legfontosabb,hogy rendelni tudj utalványokat vagy kártyákat,hogy ezt a webirodai számládat töltsd fel minimum 6000 ft al az alábbi képpen.Ha NINCS még pénz a számla webirodádban akkor a következő ERSTE BANK!!!!ban levő utalással tudsz a webirodádba pénzt tenni. Minimum 6000 FT-ot utalj át mert minimumi utalvány és egyéb rendelése 5000 FT.
Inlernet Worldwide AG. 11600006-00000000-58091702
A KÖZLEMÉNYBE irasd be a HU...... számod!!!!!Néhány órán belül megérkezik a webirodádba a befizetett összeg amit a lekérdezés majd inlernet számlára kattintva a jobb oldalon található teljes összegben látható.
A befizetést magadnak utaltattad be tehát az nem vész el sosem!Ezután már tudsz is rendelni akár tesco,auchan,omv,spar,interspar utalványokat kártyákat amennyiért rendeled annyiért vásárolhatod le.De mivel újként regisztráltál így a rendszer adott neked 12 000 ft ajándék utalványt amit fel tudsz használni.PL egy 5000 ft os tesco utalványra csak 4550 ft ot fog levonni a rendszer.Ekkor máris az 5000 ft os utalványodat postán kihozzák neked és mivel 15 % os a partner így 750 ft máris jóváíródik a webirodai számládon amit a következő rendelésnél felhasználhatsz a 12000 maradék ajándék utalvánnyal együtt vagy csak a 750 ft ot még tovább gyüjtheted akár életed végéig hisz ezt a rendszert ha bármi történne veled a családtagjaid öröklik.Mínuszban sosem fog menni.Tehát ha nem lépsz be egy évig a webirodádba akkor sem fog minusz keletkezni.SŐT!!!Ha hálózatként csinálod akkor mások után is pénzt kapsz még akkor is ha nem lépsz be egy hétig vagy akár több ideig sem!
Kérd tájékoztatóm vagy regisztrálj az alábbi linken. www.inlernet.com/HU047621

Marianna Imre 2017.01.11. 05:48:47

@Marianna Imre: A videóban többször elhangzik, hogy a kockázati tőke milyen hozamot termel.... a lajikus nem érti, hogy kockázati tőkéről van szó... a nevében is ott van, hogy kockázati, azaz, akár az összeset elveszítheted, aminek nagyon-nagy a valószínűsége, hogy el is fogják veszíteni....

mi a véleményetek???

Marianna Imre 2017.01.11. 05:50:26

@Marianna Imre: Titkos csoportokban Nyomják erősen a következő lehúzást is.... írjatok véleményt, mert engem is megkerestek vele.

Miért fontos, hogy csak titkos csoportokban nyomják??!!

youtu.be/QH1gYKasOBY

gazdagodjonline.weebly.com/1-leacutepeacutes.html

Xlendon 2017.01.11. 08:29:08

@Marianna Imre: A Questra már többször volt itt téma.
Egyértlemű: PIRAMISJÁTÉK!!! Nincs mögötte semmi, csak a tagok befizatései. A weboldalon lévő "managerek" nem léteznek, csak egy algoritmus írja ki a napi/heti "nyereséget".

Egyébként se lehetne heti 4-6%-ot ígérni (és minden héten megcsinálni!), ráadásul úgy, hogy minél többet fizetsz be, annál nagyobb a nyereség. :) Teljes képtelenség, minél nagyobb tőkével fektetsz be, annál NEHEZEBB elérni adott százalékot.
De mondom, ez mindegy is, MERT ITT NINCS BEFEKTETÉS! Egy óriási kamu az egész.

Semmiben nem különbözik a Kairostól.

vajkay 2017.01.11. 10:29:08

@Marianna Imre: ugyan ezt tudom mondani, amit Xlendon is írt. Ez is egy piramisjáték, a mese ami mögötte van hamis. Mint a Kairosnál, a belépők befizetéseiből fizetik ki a hozamokat.

itt van egy érdekes írás róla: bitpenz.blogspot.hu/2016/08/egeszen-biztosan-csalas-questraes-es-az.html

innentől már csak a lelkiismeréte van bízva mindenkinek, hogy belevág-e, ahogy az lenni szokott aki időben belevág, az még nyerhet rajta. csak aztán ha beszervez másokat is, akkor majd ők járnak tanúként és Ön gyanusítottként. (nem vádolom, csak felvázoltam mi lehetne ha belépne és beszervezbe Ön is másokat)

énszóltam 2017.01.11. 11:01:31

@Marianna Imre 2017.01.11. 05:50:26: azt megkérdezhetem, hogy te most a naivát játszod itt ezekben a hozzászólásokban?

Azért ha jól látom te is egy elkötelezett hálózatépítő vagy, görcsösen keresitek az aranycsinálás receptjét.
A kairost a nálam türelmesebb kollégák hónapokig magyarázták itt, hogy miért nem működhet. Aki meg akarta érteni az megértette aki nem az nem. Ez a questra ugyanaz csak a story más hozzá, mondjuk a hálózatépítőknek pont a mese a lényeg.
És hogy miért titkos csoportban nyomják, szerintem ezis elhangzott már itt, a kulcsszó a befektetésen van.

Tibcsi12 2017.01.11. 11:59:37

@énszóltam: Így van, a meggazdagodás útja a kemény munka, a komplex gondolkodás vagy a kreatív innovatív szellem. Az MLM egy bukott dolog, mert az innováció és a fejlődés túllépett rajta, meggazdagodni egy ilyen dologból csak a kitaláló meg a hozzá nagyon közel eső pár ember tud.

A hálózatépítők többsége ( van kivétel!!!) erősen küzd a fenti képességek hiányával, szóval pont azon képességek deficitjével rendelkezik, melyekből épp túl kellene csordulnia. A gondolkozás helyett erős hittel és tudatlansággal rendelkeznek, nincs bennûk azon képesség, hogy az elképzelésûk ellen menő tényeket elfogadják ( kognitív képességek), megértsék és átfogó kép mellett az ok okozati összefüggéseket, a világ, a pénzügyi és gazdasági rendszerek működését. Ellenben a vágyaik megvalósulása érdekében képesek bármit elhinni, ami annak ellérését ígéri.... ez van, ha az ember a könnyű útját akarja mindig választani!

goto10 2017.01.11. 12:06:06

Questra-rol ennyit:

behindmlm.com/companies/questra-world-warning-issued-by-austrias-financial-market-authority/

Hatterinfo itt: behindmlm.com/mlm-reviews/questra-world-review-russian-scammers-ipos-african-banking/

Bizalomgerjeszto fazonok lathatok a kepeken :D

Belga es Osztrak figyelmeztetesek:

www.fsma.be/en/Site/Repository/press/warnfsma/2016/09-23_questraholdings.aspx

www.fma.gv.at/en/questra-world-ltd/

A belgak tulajdonkeppen kijelentik, hogy piramis, Ausztriaban pedig illegalis promotalni.

Mivel zart csoportokban megy az ujabb hulyites, a piramisjatekokat felszopo postokat en torolnem, mert nekem az a gyanum, hogy az utobbi jopar post arrol szol, hogy ezen a joggal nepszeru feluleten hirdetik az ujabb lehetosegeket.

Marianna Imre 2017.01.11. 12:09:19

@vajkay: Soha nem vagyok hajlandó ilyen helyekre másokat is beszervezni... főleg, ha tudatában is vagyok.... egy idő óta ezért járom körbe ezeket a lehetőségeket.... lassan már azt is megismertem, hogy kik vannak Magyarországon benne az ilyen hálózatokban....

Marianna Imre 2017.01.11. 12:15:15

@énszóltam: megvallom, sokáig naívan hittem Én is ezekben... vesztettem is sokat.... az anyagi kényszer engem is belehajszolt... sokáig hittem abban, hogy azért támadják sokan, mert irigyek.... a mai napon már Én is inkább "üldözőbe" veszem az ilyeneket, és a legnagyobb nyílvánosság előtt vagyok képes beszélni a pilótajátékokról...

Engem az ALOE Vera üzletben is becsaptak, elvették az embereimet hazugságokkal. Az a valaki vagyok, aki a beszélgetések során a negatív dolgokat is elmondom, ezért el is hagynak sokan, és a hazugoknak hisznek.

Lementem Elemér 2017.01.11. 12:44:56

Nézzetek már utána egy Edelweiss5 nevű projektnek,állitólag Otokár azt kezdte el tolni.

énszóltam 2017.01.11. 12:58:45

@Lementem Elemér: ránézel a weblapjukra és rögtön látod. van mese, befektetés, százalekok hajrá gyerekek aki időben beszáll még kaszálhat.

Vajon mi inspirálta a nevét a muzsika hangja vagy a the man in the high castle

goto10 2017.01.11. 13:13:07

edelweiss5.com/contacts

Itt is karrierszintek, "befektetes" meg a tobbi.

Partners in Hungary

Nyíregyháza, str. Szarvas 1-3, office 107
Opening hours: 12:00-19:30 (GMT +1)
Tel.num: +36 (20) 490-43-01 (Laszlo Mikita)

Marianna Imre 2017.01.11. 13:16:33

@Lementem Elemér: rakjatok már ki linket, kérlek benneteket! Edelweiss5

Marianna Imre 2017.01.11. 13:17:42

@goto10: Na még ez a fickó is egy nagy szélhámos... és még agresszív önbiráskodó is...

goto10 2017.01.11. 13:21:09

www.facebook.com/mikita.laszlo

Kedvencei kozott a kayrossz :D

youtube csatornaja is van, sok vizionary agymosassal

goto10 2017.01.11. 13:23:03

Ja es ugye az ivovve (minden V=W, csak nem engedi postolni az engine) is szerepel a repertoarjaban. Hirtelen ezeket talaltam a neten.

Lementem Elemér 2017.01.11. 13:24:16

Még annyi,hogy személyesen ismerem Kochnét,már a decemberi kijevi rendezvényen tudták,hogy Otokár meg akar pattanni a Kairostól.Már akkor körbeudvarolt minden Kairosos nagykutyát,tehát az ő körükben nyilt titok volt,hogy lépni akar ez a féreg.Akkor még annyit tudtak,hogy valamilyen megújuló energiás céghez megy.

goto10 2017.01.11. 13:24:52

@Marianna Imre: Majd biztos megijedek tole :D

Igy visszatekintve nem is gondoltam volna, hogy ennyire viragzik ez piramisjatekos balhe, szerintem naponta tobb indul vilagszerte :P

énszóltam 2017.01.11. 13:38:37

@goto10: ez lepett meg engem is. De ami itt a fórumban eddig felmerült nagyrészt orosz/ukrán gyökerekkel bírt. Egy egész iparág epülhetett ott erre.

goto10 2017.01.11. 13:43:56

@énszóltam: itt most az eredetre gondolsz, vagy az egyenekre? :D

énszóltam 2017.01.11. 13:59:19

@goto10: mikor leírtam nekem is feltűnt, hogy kicsit kétértelmű, de most én az eredetére gondoltam. Végülis ők is csak kielégítenek egyfajta piaci igényt, és teljesen nyiltan fel is vállalják Facebookon youtube videók tucatjain

Xlendon 2017.01.11. 15:16:15

Hát ez az Edelweiss ez ugyanaz a kategória! Ez is piramisjáték! Itt napi 1% hozamot ígérnek... szintén teljesíthetetlen, az havi 30%...eszméletlen, hogy ennek bedőlnek emberek.

De az igazi poén, odamentem a News-ra és hopp, mintha a Kairost olvasnám: január 9-ei bejegyzés, hogy már nem lehet bármikor pénzt kivenni, csak havonta kétszer. :D

Aki ezt komolyan veszi, az meg is érdemli, hogy lehúzzák.

énszóltam 2017.01.11. 16:58:02

@Xlendon: nekem ez
youtu.be/3Kn1_xTDTG8

Épp most néztem ezt a sorozatot

stikasz_1 2017.01.11. 18:11:10

Rengeteg lehet ezekből a piramisjátékokból, aminek több is oka van szerintem. Egyrészt mindig van bűnöző, aki látva más sikeres pénzszerzési modelljét, lemásolja a receptet. Másrészt interneten pokoli egyszerűen lehet ilyet építeni, sima ügy virtuálisan bemutatni a hatalmas, nagyra törő céget, ráadásul szinte utolérhetetlen vagy, ha épp abban az országban nem nagyon aktivizálod magad, ahol letelepülsz (ld. Kairos Angliában), vagy valami isten háta mögötti helyen kavarsz (Szibéria, Zöld-foki szigetek, stb). És van még egy nagyon fontos tényező: rengeteg olyan szegény ember él a világon, akiben keveredik a kapzsiság, a hiszékenység és a lustaság. Ez az elegy ideális alannyá teszi őket a hálózatépítők számára. Egy fórumon bedobtak egy behindmlm cikket, és valaki azt válaszolta rá, az egy ócska oldal, mert azok minden "üzletet" lehúznak. És nem érti meg, hogy azért, mert azok nem üzletek hanem átverések- keresi az új "lehetőséget" a könnyű meggazdagodásra, a piszok jól hangzó passzív jövedelemre.

Ami miatt mégis van remény, az pont az internet: könnyű hálózatot építeni, de könnyen terjednek a rossz hírek is. Ha megfigyelitek, az új üzletekben sokszor heti kifizetéssel kecsegtetnek, aztán lesz ez napi is, mert azért az ikszedik pofára esés után csak nem szállnak be mindenbe tömegek, hacsak nem ígérnek valami nagyon extrát. Ezzel viszont az a baj, hogy kell a késleltetés a pilótajátékos átverés kiterjesztéséhez- ha rögvest szétdobod minden nap a befolyó lóvét., pillanatok alatt bebukhat az egész kártyavár.

Xlendon 2017.01.11. 18:51:04

@stikasz_1: A Questra/Atlantic ezt úgy próbálja meg fékezni, hogy nagyon erősen motivál, hogy a bevételből új/nagyobb "portfóliókat" vegyél, mert minél több, nagyobb a portfólió, annál több lesz a nyereség.

Marianna Imre 2017.01.11. 19:00:43

@Xlendon: egyuttal a veszteség is nagyobb lesz...

stikasz_1 2017.01.11. 21:00:07

@Marianna Imre: Ez ezzel a fajta "üzlettel" természetesen vele jár.:)

bikeage 2017.01.12. 09:23:19

csak epp ezek a szelhamosok nem.ugy mutatjak be, hogy kockazati toke, hanem, hogy TUTI, 100%, TESZTELVE, aztan a vege mindig ugyan az. es x idokozonkent ujra megeroszakoljak ezzel az embereket, meg magukar, masik cegekre hasznalva igyan azokat a kamu kifejezeseket.

egyebkent a kockazati toke kifejezes sem pontos ezekre a befektetesekre, mert egy kockazat van: elfogynak a belepok.

Marianna Imre 2017.01.12. 18:18:47

youtu.be/5ewcVTz5I1g

Kasynest Otokar bejelentése:

„Jó napot, BUÉK.

A mai meeting szeretnék bejelenteni valamit.

Mindenkinek, a vezetőknek, tagoknak egy nagyszerű időszakunk volt a KairosPlanet Projectben.

A munkánk, a professzionalizmusunk tette a projectet olyan naggyá, és most kivétel nélkül, mindegyikükhöz szólok. A mai beszámolón, azt kell mondjam, hogy eljött az idő a változásra és egy új történet kezdetére. Azért teszem meg ezt a bejelentést, hogy ne legyen félreértés vagy félreinformálás a bejelentésemet megelőzően. Néhány héttel ezelőtt egy nagyon jó ajánlatot kaptam, sokat gondolkodtam rajta. Meg kell mondjam, hogy elfogadom ezt az ajánlatot. Amit mondanom kellene magamról, az az, hogy egy irányító vagyok, mint egy zeneszerző és a dolgokat is eszerint végzem az életben.

Ha ismerik kissé a múltam, akkor tudják, hogy bármely cégből is léptem ki, a múltban, egyik cég sem állt le soha. Tehát kívánok a KairosPlanetnek sok-sokévnyi fejlődését és növekedést.

Ez a project tényleg, tényleg nagyszerű project, egy valóban új technológia. És szeretnék tényleg köszönetet mondani a vezetőknek, cégtulajdonosoknak, mert sokat tanultam és tényleg nagyszerű tapasztalat volt. Köszönöm barátaim.

Ezek az emberek, tényleg, tényleg nagyszerű emberek. Örülök, hogy az mondhatom, hogy ők a barátaim, ők azok az emberek, akik mindent megtettek, bármit ígértek.

Igazából a mai helyzet sokkal inkább szól a magánéletemről. Mivel hiszem, hogy ha változtatni akarok vagy reagálni valamire, akkor azt megtehetem.

Nem vagyok a demokrácia híve, én a diktátorizmus híve vagyok és hiszem, hogy a mai piaci viszonyok miatt, ma a legsikeresebb cégeknél a döntéseket a diktátorizmus elvei alapján hozzák.

Valójában, ez az én magánvéleményem, ne kell vele egyetérteniük. Igazából, a tapasztalataim miatt van ez így. Igazából, a kollégáim, partnereim előtt, akik együtt dolgoztak velem, minden világos és tudják, hogy a döntés a fejlődés érdekében történt.

Meg kell ismételnem, hogy a döntés rólam szól, de az az ember vagyok, aki szeret irányítani és ellenőrizni.

Tehát a mai bejelentkezésem az előrehaladásról szól, és megint, ez az én magánvéleményem.

Ismét, szeretném értékelni minden munkatársam, vezetőim, partnereim, akikkel együtt dolgoztam ebben a több mint két évben.

A véleményem, hogy mindenkinek szabadon kellene választani. És én ezt éppen ma szeretném megtenni.

Ma új horizontot látok magam előtt, új utakat, és hiszem, hogy nem lenne teljesen tiszta, ha nem osztottam volna meg ezt Önökkel.

A legfontosabb, amit el kell mondjak, hogy ettől a pillanattól nem vagyok én a cég ellenfele vagy bárkinek Önök közül.

Természetesen, ez a Cég örökre a szívemben marad, mint egy nagyon-nagyon jó élmény.

Ismét, kívánom a legjobbakat Önöknek, szeretnék Boldog Új Évet kívánni, és amit még mondanom kell, hogy keressék saját magukat, az útjukat az életben és találják meg.

Legjobbakat kívánom Önöknek a szakmai életben.

Viszontlátásra Barátaim!”

youtu.be/5ewcVTz5I1g

Zoss55 2017.01.12. 21:57:52

@Marianna Imre: Szia!

Régen írtam ide, de most olvastam ezt és kérdezném, hogy ez mit is jelent pontosan... mert ne általánosítsunk....

"Székely András sem mai gyerek... félelmetes, ahogy tud hazudni és tagadni..... Horváth Gyulának is beépített embere.."....

Mit hazudott és tagadott?

Zoss55 2017.01.12. 22:10:55

@goto10: Igen, Indiában pl. naponta egy indul. A durva, hogy tudják az emberek, hogy össze fog dölni, de mégis az első lendületben mindenki benne akar lenni és tojjják bele a zsák pénzeket... aztááán persze sokan megszívják, de vannak akik (+) plusszal jönnek ki belőle

Ahol a legnagyobb a szegénység ott virágzik ez a legjobban. Ha belegondoltok, akkor miért nem "megy" a Kairos a nyugati országokban nagyon, de itt a keleti blokkban nagyon be tudott indulni?

Ukrajnában egy "átlak" nyugdíj 50 USD (!!!) szóval, egy második csomag (azt hiszem Silver) havi 120 körüli USD kivétele láthatóan döbbenetes szám ezeknek az embereknek. Így már érthető, hogy ott miért tudott virágozni...

dühösember 2017.01.12. 22:59:04

Vicc amennyit itt ezen meditáltok, átverés és kész, csak a hülye nem látja. Ha nem tetszik, akkor ne lépjetek be az ilyen bűnszövetkezetekbe...

Ha pénzt akarsz keresni, akkor menj dolgozni vagy műveld magad. Ha azt veszed észre, hogy beléptél és bepaliztak, akkor utóbbival nagy gondjaid lehettek.

Ez van...

dühösember 2017.01.12. 23:01:27

Egy kis bónuszt is küldök, ha a pénzedet nem kaptad meg legalább ez legyen meg...

www.youtube.com/watch?v=5ewcVTz5I1g

Xlendon 2017.01.13. 00:07:58

@dühösember: Evvel sok újat nem mondtál.

Fanto 2017.01.13. 00:20:13

@dühösember:

Ez jó, otokár törölte a fészről, én meg kerestem pár napja a youtube-on, de nem találtam. Már azt gondoltam, elveszett, igaz cirill betűkkel nem próbálkoztam.
Újra bebizonyosodott, amit Misi szokott mondani, hogy amit egyszer felraknak a netre, az ott is marad, örökre. Legalábbis, amíg lesz net.

A videó alatti hozzászólásokban 'dícsérik' rendesen otokár haverunkat. Fenyegetik, lemondják mindennek, megkeresést ígérnek neki. Milyen ciki, hogy itt nem tud moderálni, törölgetni.

Marianna Imre 2017.01.12. 18:18:47 Gondolom picit elérzékenyültél otokár nyájas nyálas dumcsiján :). Vannak vele jó páran így a kajiroszos bedőltek között.

De hiába az ájtatos duma, ez az ember végighazudta az egész kajroszos ámokfutását, majd éppen most fog igazat mondani? Végig tudta, hogy egy mocskos csalás az egész, amit ő segített elő a legjobban. Az ő hazugságainak dőltetek be elsősorban, most meg sajnálgatjátok? Nem kéne már felébredni?

Fanto 2017.01.13. 00:39:40

Marianna Imre 2017.01.12. 18:18:47 Pár napon belül kétszer másolod be otokár hadoválását. Miért?

Így kezdi: "Mindenkinek, a vezetőknek, tagoknak egy nagyszerű időszakunk volt a KairosPlanet Projectben." Hazugság! Neki meg vieirának, meg a gyulusnak, zsuzskának, vilinek meg néhány szerencsésnek, akik a legelején léptek be és nem upgradelésre költötték az akkor még kivehető dollárokat jó volt, azt elhiszem, de a tagoknak többségének viszont? Kb. 70-80 % bukott, sokan milliókat, akkor?

Tovább: "A munkánk, a professzionalizmusunk tette a projectet olyan naggyá..." Hazugság! Mégis mi volt nagy ebben a projekben valaha is? Mára már világos, hogy semmi, de semmi nem volt igaz. A profi csalásuk tette egy hatalmas átveréssé az egészet.

Nem folytatom, mert minek. Otokár az maradt a kilépésekor is, ami volt eddig is, egy hazug és csaló. Mivel hetente meg naponta bukkannak fel az újabb és újabb agyafúrt csalások, jó lenne megtanulni felismerni idejében a jól öltözött, jó modorú aljas bűnözőket.

dühösember 2017.01.13. 06:24:33

@Xlendon: ismétlés a tudás anyja:)

dühösember 2017.01.13. 06:26:28

@Marianna Imre: kettős játéknak tűnik amit itt csinálsz, már ne is haragudj... kicsit szidjuk, kicsit szorítunk nekik, most akkor melyik?

dühösember 2017.01.13. 06:47:27

@Fanto: ilyen kétes vállalkozásokba - ha ezt vállalkozásnak lehet nevezni - csak az értelmileg beszűkült emberek szállnak be...

pl.

postafiók szolgáltató székhely

nemzetközi cég ..., de nincs egy több országot átfogó normális iroda és vezetői háttere

több országban is nyomozás indul ellenük

a szolgáltatásról még egy kisiskolás is elmondja, hogy értelmetlen, megbízhatatlan és csak a piramis szerű működés fedősztorija

olyan emberek vesznek részt benne, akik már más "hálózatban" ezt a sztorit eljátszották

és még lehetne sorolni...

ki az az értelmi fogyatékos aki egy ilyenbe beszáll??? az emberi butaság és a kapzsiság végtelen...

énszóltam 2017.01.13. 10:51:33

@dühösember: ezt csak azért mondod mert nem tesztelted:)))

amúgy ezen itt már mindenki túl van, amikor rácsodálkozunk egy egy új önjelölt befektető youtube videóira
amikor minden mondat tömény ellentmondás

azt tudtátok, hogy az atlanticnál van ugye biztosítás a tőkére, de nem kell bekapcsolni mert a cég fennállása óta nem volt veszteséges hetük.
igen, ők olyan befektetők akik nem vesztenek sosem, ennyi.

Xlendon 2017.01.13. 12:13:24

@énszóltam: igen, a bzitosítás tök jó :) Persze az is kamu. Régen a Kairosnál is volt ilyen biztosítás gomb, valami régi képernyőképen láttam. És a promoterek arra bíztatnak, hogy azt kapcsold ki, mert akkor kevesebb lesz a nyereség. De végülis jogos, hiszen a gomb tök fake, mint ahogy az egész Atlantic weboldal csak egy színes képerskönyv.

Marianna Imre 2017.01.13. 13:10:45

@Fanto: Tévedés, mert nem érzékenyültem el, hanem a legelső videóját hallgatva, nézve, azonnal rájöttem, hogy egy szélhámos! Tudod, melyik mondatnál??? Amikor azt mondja, hogy felvállalta az MLM részét a Kairosnak, de azzal a feltétellel, hogy ő lesz az első.... azaz, a piramis tetején.... Én soha nem voltam benne a Kairosban, csak az adataimat használta fel Tóth Zsiga Miklós.... és Horváth Gyula. Amikor a MÉSZKER Zrt.-ben taggyűlés volt, Én, és a könyvvizsgáló asszony folyamatosan szinte veszekedtünk velük, de hajthatatlanok voltak... mindvégig tudtam, hogy eljön a nap, amikor fel kell, hogy jelentsem a céget. Meg is tettem időben... mai napig együtt működök a BRFK-val, és a NAV-val. Hallgassátok meg ezt a videót! Csak figyelmesen, ne csak hallgassátok, hanem halljátok is! youtu.be/cbfwFX8gDI4

Hunor74 2017.01.13. 17:09:45

Azt hittem, velem már nem törtébhet semmi új...
Fb-on bejelölt egy szöszi csaj, és mivel nem kamú profil, sőt látom a profilján, hogy a világon elég sok helyen járt, ezért vissza is jelöltem. (Tudni kell, hogy én is imádok utazni, a Keleti-Móricz Zsigmond körtér már többször is megvolt pl.) Pár órája mint ismerősét berakott egy dreamtrip nevű mlmnek álcázott piramisjáték csoporba, ahonnan pánik szerűen menekültem ki, természetesen, a leányzót is töröltem.
A piramisjáték beszervezők egyszerüen köztük élnek!!!! :D :D :D

Fanto 2017.01.13. 18:22:10

@Hunor74: Én inkább maradtam volna és 'bomlasztottam' volna. :) Így nem kellett volna keresgélni a kilépés gombot. :D

@dühösember: Szerintem is azért mondod, mert nem próbáltad. :) Regisztráltál volna, vettél volna 125 dolcsiért egy webirodát és a naponta belerajzolt szép vírtuális kajroszdollároktól úgy elolvadtál volna, hogy csak na.
És most nem volnál dühösember, meg nem mondanál íiyen csúnyákat. :D

@Marianna Imre: OK, bevallom, picit provokáltalak, mert nem tudom néha, hogy magyarázat nélkül miért másolgatod be többször is a kajroszmantrát, otokárpropagandát.
Egyébként nem csak neked írtam, sőt.. pár helyen láttam, ahol a csalás vesztesei még ezt az otokár nevű főcsalót védik, mentegetik.
Nagyon nincsenek képben.

SAX 2017.01.13. 18:23:30

@Hunor74: Így jártam én is, csak nem csoportba raktak be hanem rámírt egy jóember hogy de sokat utazom, és hogy ha már itt tartunk van egy ilyen fizessek be oszt majd mehetek velük nagyon olcsón. Mikor írtam neki hogy versenyekre járok, egyesület vagy szponzor fizeti az utakat ami lehet akár ő is, akkor lelépett :)

sdfsdfsdfsdf 2017.01.13. 19:06:45

.@Marianna Imre: írod "...és még két debreceni infirmatikus." lehet tudni kik ők?

dühösember 2017.01.13. 22:43:02

@Fanto: hát persze, hogy nem próbáltam és nem is fogom... nem azért vagyok itt, mert vesztettem valamelyik játékban, hanem, mert mélyen megvettem az mlm vagy piramis féle hálózatokat és ettől embertársaimat is próbálom megóvni

Katy Orosz 2017.01.14. 10:56:35

@Hunor74: A szoszi csaj , szerintem az akit kitiltottak , egy masik orszagbol, banki csalasokert, a halotarssal egyetemben. De azota a Prime-Lifet is lenyulta,az is hanyatt esett. Ugyanazon banda tagjai, keressetek a Racz Leventet, akik beszeltek vele, mint jomagam is, ralalttak hogy mennyire egyugyu, uzleti dolgokban egy 14 eves, kozepes tanulo leulteti. Es meg ezek tartanak tanfolyamoat az oket bamulo idiotaknak!!!!! A Racz tanitvanyai a szoszik, maxim 30 szo van a leltarban, abban is visszater az '' olcso, ingyen, passziv, munka nelkul, otthon ulsz, sok-sok embernek juttasd el amit mondok neked, tengerpartok, millios nyugdij, luxus elet, ne hagyd ki.,, Ennyi. Marhulnak el az ehsegtol.De nem hagyjak abba.

Xlendon 2017.01.14. 15:07:22

Videóüzenetben mondja Vieira, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve:
kairosplanet.com/video-messages-12-01-2017

Xlendon 2017.01.14. 21:43:22

@kormoczil: Madoff: Börtönben forró csoki... szerintem Vili nem akarná kipróbálni

Tibcsi12 2017.01.15. 00:41:29

@Marianna Imre: Ennek nem sok értelme van, nem tudom mi a mozgató rugó , h itt vagy. Valakitől felmentést vársz, vagy csak mosakodás, zavaros minden. Ha mindvégig tudtad, akkor mire vártál, miért nem tetted meg, ha tudod, hogy mit csinálnak és segítesz benne? Ez akár bűnrészesség is lehet, persze ennek kimondásához a körülmények ismerete is pontosan kell, no meg persze a bíróság, hisz az mondhat ki ilyet. De azt hiszem, ha valaki tudja, hogy amiben részt vesz az valamilyen bűncselekmény és hozzájárul, azt később felelőségre vonják.
Érdemes figyelni a megnyilvánulásokra is, mert a fent leírtak akár rágalmazás is lehet ( nem értek hozzá), de az említett személyek ebből egy két pert biztosan csinálhatnak.
Ha az ember együttműködik a hatóságokkal, azt nem érdemes nagydobra verni, mert azokat segíti, akik ellen dolgozik....
A Kairos esetében láttunk itt már sokféle terelést, érdekes lett a kommentek iránya az elmúlt pár hétben.

énszóltam 2017.01.15. 02:54:37

a kairosnak vége
már youtube hőseink sem igen emlegetik

a questrát meg a skywayt simán pénzügyi befektetésként hirdetik az agyhalottak, de hogy egy közleményt sem ér meg a pénzügyi felügyelettől azt nem értem

Katy Orosz 2017.01.15. 08:17:23

Brillians otletem van ! Mi most mar elindithatnank egy szuper jo pilota jatekot, ismereteink megvannak,es beszervezni kellene a volt KAIROSZ-ATLANTIC-TRIOS STRATEGIA-.... meg egyeb sponzorait, asszisztenseit, fo-fo vezeto, 4 osztalyos, analfabeta, mindenre elszant munkakeruloit. Ugy be tudnank huzni oket mint a pinty!!!!Es meg is erdemlik.Igy lehetne ereztetni veluk, hogy milyen embertelen az amit csinalnak.En azt hiszem erdemes lenne, mar csak azert is, hogy micsoda szorakozas lenne ezeket latogatni a sitten.

Katy Orosz 2017.01.15. 08:21:39

@Tibcsi12: A kommentek iranya azt mutatja, hogy a kamu koszos Kairoszosok megprobalnak itt mindenki mast aki nem az- fenyegetni.Ha azt gondoljak hogy igy usszak meg, hat higgyek.De kovetjuk oket ezentul minden bizniszben.Es lessz feljelentes, minden egyeb.Elsok kozott szallunk be minden idiota strategiaba csak azert hogy bentrol szolgaltassunk infokat a rendorsegnek.

dühösember 2017.01.15. 08:44:43

szerintem most kezd érdekes fordulatot venni a dolog,,, a kiugrott vagy kirúgott emberek új projektet ígérnek facebook-on, az elnök meg menti menthetőt és tovább ígérget...

miközben sokan átverve érzik magukat ...

remélem a nyomozás jó irányba halad és hamar drámai véget ér az előadás...:)

kormoczil 2017.01.15. 14:07:26

@dühösember: ezek a nagyon hosszú linkek ideiglenesek, mi nem tudjuk megnyitni őket. Ha a Companies House oldaláról akarsz dokumentumot linkelni, a "View PDF" linkjét másold be ide, ne a megnyitott dokumentum URL-jét.
Pl.: beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history/MzE2NDAxNDIzMmFkaXF6a2N4/document

Yoyoyo 2017.01.16. 01:44:28

Summing up the results of the promo campaign

Dear Participants of KairosPlanet Extended Affiliate Marketing Program,

Today is the day of summing up the results of promo campaign "KAIROSPLANET PARTNERS INTERNATIONAL CONGRESS, Goa-2017."

Unfortunately, none of the Participants fulfilled the conditions of the campaign.

We understand that the main reason is the lack of favorable conditions for the further involvement for new Participants in the project because of time constraints on the implementation of Company’s obligations in relation to the Participants.

Company management decided to change the timing of the campaign and the date of KAIROSPLANET PARTNERS INTERNATIONAL CONGRESS, Goa 2017. And in the near future to organize a business meeting with TOP leaders and the regional leaders of the KairosPlanet project, future shareholders of the reorganized company for the consult and the settlement of the questions about further strategic development of the project.

TZusi 2017.01.16. 13:13:56

Azt gondolom, hogy a Kairos bukása nagy részben köszönheto ennek a blognak mert sokaknak felnyitotta a szemát és ezáltal nem tudott igazan hatalmas karokat okozni. Ezert koszonet a blog letrehozojanak. Sajnos ahogy latjuk is a lehuzók mar masba kezdtek es sajnos nem kotottek ki bortonben pedig azt erdemelnek, de sajnos ez az igazsagszolgaltatas. Valoszinuleg, ha egy fidesz kozeli politikust huzott volna le a Vili akkor hamarabb kattan a bilincs a kezen. Igy tovabb muveli amit eddig, arrogánsan es hülyének nézve mindenkit aki nem csap le a szuper lehetosegeire.

refused 2017.01.16. 13:22:30

@TZusi: Nono, azért várjuk ki a végét, fel kell nyomni őket a NAV-nál, rendőrségnél, ügyészségnél, mindenhol ahol csak lehet.

Xlendon 2017.01.16. 19:12:36

Érik a Questra/Atlantic figyelő, mert nagyon promotálják:
www.youtube.com/watch?v=dj1B7BZ8nXM

Miközben ez telejesen ugyanaz mint a Kairos, csak itt befektetésnek "álcázzák" a pénz elszedését.

Ebben a videóban is könnyen leleplezi magát a rendszer, egyértelmű, hogy piramisjátékról van szó.

dühösember 2017.01.16. 21:44:02

@TZusi: Azért a bukásuk sajnos még várat magára. Ez olyan, mint egy szekta. A mentálisan fertőzött egyedek a végsőkig kitartanak majd...

énszóltam 2017.01.17. 01:10:44

@dühösember: pontosan egy igazi szekta, valaki használta itt a konferenciákra a gazdasági vidám vasárnap hasonlatot nagyon találó

Katy Orosz 2017.01.17. 08:11:20

@dühösember: A hálózati üzlet NEM CSERKÉSZTÁBOR. Hanem a pénzről szól!
Na jó, erről tartunk egy előadást ma este 20.00-kor, mert MUSZÁJ!
A Pure Leverage UTOLSÓ ILYEN BEMUTATÓJA KÖVETKEZIK!
Regisztrációs link: http://gogvo.com/signup_pl.php…
Íratkozz fel, tudj meg többet: clika.pe/l/10286/41326/

N em talalok szavakat a nivon aluli rabeszelesekre, hazug es szegyentelen valaszokra, a mindent bele hogy fizessen vegre ez az alak'' szinjatekba .Ajanlomnezzetek vegig, kabaret lehet belole filmezni. Szemet emberek szemet hazugsagai. De mar egyre kevesebb az agyalagyult, ezert ilyen elkeseredett a hangulat. Jo ez a blog, csak ajanlom az ismerosoknek, jonnek a telefonok hogy koszonik, szinte-szinte....

Marianna Imre 2017.01.17. 11:26:14

@Katy Orosz: miért osztod meg a Bilibok Árpád linkjét??? Nyisztor Vilivel dolgozik, vagy talán éppen Te vagy a Bilibok Árpád??!!

Lementem Elemér 2017.01.17. 11:57:46

Immár hivatalos,Otokár és a slepje az Edelweiss5-öt tolja gőzerővel.Itthon a Kochné féle team,Horváth Gyulástól úgyszintén.

Lementem Elemér 2017.01.17. 11:59:56

Szegény Vierát meg jól benne hagyták a lecsóban...a legutóbbi posztjaiból nekem az jön le,hogy kissé ideges az ember.Mondjuk kap is hideget-meleget

Katy Orosz 2017.01.17. 13:03:21

@Marianna Imre: Ezt a csoprtot kovetjuk.Es evvel probal befizettetni estenkent.Meg mindig. Kulonben ha tudnak ezek milyen hallgatosaguk van, ugy eltunnenek Pestrol mint a kod, nehogy ramenjenek a raszedett haverok. Te is spozor voltal esetleg a Kairoszban?Mert erossen ugy nez ki hogy sokat tudsz roluk.

Marianna Imre 2017.01.17. 13:29:31

@Katy Orosz: ...soha nem voltam szponzor... többszörösen áldozat voltam...

vajkay 2017.01.17. 17:43:13

@Lementem Elemér: "Immár hivatalos,Otokár és a slepje az Edelweiss5-öt tolja gőzerővel.Itthon a Kochné féle team,Horváth Gyulástól úgyszintén."

Nem bírom felfogni.. sosem fogynak el azok, akiket be lehet palizni?

Kenderice 2017.01.17. 18:00:03

@vajkay:
Szerintem úgy vannak vele, mint a lottóval.
"Na majd most, na majd most sikerül!"

dühösember 2017.01.17. 22:06:21

@Kenderice: ja mint a lóversenyen... ma biztos jégvirág nyer, ma biztos...:)

énszóltam 2017.01.17. 23:41:53

agyhalottak támadása
www.youtube.com/watch?v=utvejVtO_C4

ez ellen nem értem, hogy az mnb miért nem tud fellépni, már irodát akarnak

Katy Orosz 2017.01.18. 08:56:51

@Kenderice: A lo nem jatszik a lotton.Mert amit nyerhetne, az neki megvan !! Es a befizeto idiotak is csak azt kaptak es kapjak mai napig is.Csak szegyellik beismerni hogy megettek kanallal, inkabb hazudoznak hogy a januari kifizetesek is mar kezdenek jonni.

refused 2017.01.18. 13:47:58

A Questra-nak nincs engedélye pénzügyi tevékenység folytatására (MNB)

file:///D:/HDD%20Downloads/Kta_data_view.pdf

Itt tudtok keresni társaságokra:

www.mnb.hu/felugyelet/engedelyezes-es-intezmenyfelugyeles/piaci-szereplok-keresese

Katy Orosz 2017.01.18. 16:32:21

@énszóltam: Le kellene már sittelni ezeket a beszervezőembereket 5-10 évre, akkor talán nem lenne újabb és újabb átverés jóformán minden hónapban.

Xlendon 2017.01.18. 16:46:05

@refused: Atlantic Global Asset Management-re kell rákeresni.
Ezt adja ki:

Figyelmeztetés!

Megküldő hatóság: Financial Market Authority, Austria; A hivatkozott társaság nem rendelkezik engedéllyel Ausztria területén banki tranzakciók végzésére

David Hopwood 2017.01.19. 11:56:14

Judit ma reggeli friss értekezése: www.youtube.com/watch?v=GR9hNPgkMDk&t=3s

Kajiroszból Capricoinba. A Capricoin pedig Lenorado Dicaprio képével van promotálva.

Most komolyan, lehet ezt még fokozni?

vajkay 2017.01.19. 15:27:56

@David Hopwood: jaj, kezdődik előlről :-) ugyan az a szöveg. meghasonlottam, váltani kell. na de most ez az igazi megvilágosodás, ez jön majd gondolom.

vadaszgoreny 2017.01.19. 16:36:04

Kicsit pöcögtettem a Laci gyereket is meg Juditot is... ...Laci elfoglalt, Judit még nem válaszolt ...

Xlendon 2017.01.19. 17:27:22

Szerintem Szűcs Judit tényleg hitt a Kairosban.
Megnéztem ezt a videóját újra: www.youtube.com/watch?v=kNv9z9vFY6M&t=37s
, ez alapján mondom. Így utólag nézve, erősen olyan, mintha valóban hitte volna amit mond (ellentéteben Vilivel, Székellyel, Horváthtal, akiken látszik, hogy tudják, hogy ez átverés.)

dühösember 2017.01.19. 21:14:52

Érdemes megnézni a facebook-on a "volt" és a "maradvány" vezetőség reakcióját. Egymásra licitálva rakják ki az elégedett családi fotóikat, azt bizonygatva, hogy velük aztán minden rendben van... A birkák meg nyomják a lájkokat üres pénztárcával, mint az észak-koreai munkások a tapsot a "kedves vezetőnek"... :):):)

zwex 2017.01.19. 21:52:16

Vajon kinek a posztja ez?
"Kedves Barátaim!
Az elmúlt pár napban nagyon sok segítséget, felajánlást kaptam, de még sajnos nincsen a probléma megoldva!
Szóval, akinek vannak ötletei, vagy tud segíteni azt megköszönöm!
A jövő héten el kell kezdeni az "átvitel technikát". Aki abban is tud segíteni ( persze majd hogy hová ) azt is megköszönöm és el is fogadom !
---------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Barátaim!
Szentendrén élek, a lányaim ide járnak iskolába!
Sajnos egy eset kapcsán a házból el kell költöznünk, még ebben az évben!
Ötletet, vagy segítséget szeretnék kérni ebben Tőletek, akár átmenetileg is!
Nagyon köszönöm!"

Zoss55 2017.01.19. 23:09:10

@zwex: Na? Az esti találós kérdés?
És miért érdekes is ez?

kormoczil 2017.01.19. 23:38:30

@Zoss55: Mert Székely András "informatikus", akit a kajrosz vezetőség a magyar szócsövek (kóser zsuzsa és vad kompániája) szerint fölfogadott házikedvenc... vagyis szakértőnek.
@zwex: Vajon csak a bank követeli a házat, vagy a hatóság elől menekül a mi bandink?

bikeage 2017.01.20. 00:05:14

@kormoczil: lehet barmi, de Judit videojabol is latszik, hogy nehez helyzetbe kerultek, tobben anyagilag, meg erkolcsileg. juditot valamennyire sajnalom, latszik, hogy hitt benne, de azert tobbszor is figyelmezetve lett elore. akkor is vedte a dolgot.

Zoss55 2017.01.20. 00:27:23

@kormoczil: Nem hinném, hogy túl messze költözött, ha a gyerekei is oda járnak...

Bár az elmúlt időben mondhatni, nem sokat víritott... Valahogy Ő is eltünt... mint a többi.... A 4-ik országos konferencián, tényleg elmékeztek még, hogy ott milyen okosságokat mondott? Milyen tuti rendszer ez???? Valaki egy videot be tudna linkelni.... én nem találtam. Köszke!

Fanto 2017.01.20. 02:47:10

@Zoss55: Még a nem túl régi (november végén valamikor?) kijevi konferencián, , ott még feltűnk a Bandi, asszem ő jelentette be a kajroszpéj kamukártyát. Szóval a végsőkig aktív stóman maradt. Decemberben meg kilakoltatták?

Judit is padlót fogott? A nagy kairos menedzser bebukott? Mi történt a szilveszteri bizakodó videó óta eltelt alig három hétben?
Hol vagyunk már ettől? (október 9-i videója) youtu.be/kNv9z9vFY6M?t=8m34s
"Gondoljatok bele, hogy mit ad ez a rendszer(a kajirosz). Nem csak anyagi biztonságot, kimelkedő jövedelmet.... hanem sikerélményt is.... önbecsülést, amire én mindig vágytám.." Jujjjjjjjjjj, és ekkor már nem fizetett a kajrosz, ekkor már a Judit többször is figyelmeztetve lett.

Szeretném én is sajnálni, de elég nehezen megy, mert emlékszem még, hogyan fogadta a figyelmeztetéseket.
Amikor már nem fizetett a kajrosz, akkor is még nyomatta a beszervezősdit, készítette az videóit az ostobaságaival.
Most meg abban látja a kiutat, hogy több csalásb... akarom mondani "üzletben" kell lenni egyszerre. Semmit sem tanult ezek szerint, sőt ostobább lett és biztosan talál még néhány szerencsétlent, akit félre lehet vezetni.

Hát kedves Judit! Többször szóltam én magam is hozzád az elmúlt hónapokban. Nem kellett volna hallgatni a figyelmeztetésekre?
Amíg ilyen rendszerekkel és emberekkel foglalkozol kedves Judit, sorozatos padlófogás lesz, pofára esés, fejfájás, anyagi csőd.
Nincs mese, meg kell tanulni felismerni az agyafúrt átveréseket.

Azokat pedig, akik félrevezettek, - vili, gyula, otokár és az összes kajroszos, questrás vezető és hangadó - messzire el kell kerülni, egy szavukat sem hinni el.

Jó páran megtanulták már, hogy azokra kell figyelni, akiket igazolt az idő. Tegyél te is így Judit !

Katy Orosz 2017.01.20. 09:25:45

@Fanto:Ha Szentendrei, akkor siman ki tudjuk szamolni hogy ki az aki befizettette.Szerintem koltozzenek a beszervezo emberhez, kerjenek enni is ha mar igy behuzta oket.
Nem sajnalom.Ha meg ezutan sem kezd hozza a kesdobalashoz a szuk Kairoszos kornyezetebe, megerdemli hogy elloptak a penzeit .

Xlendon 2017.01.20. 10:05:17

@zwex: Hmmmm... mindenesetre érdekes....

énszóltam 2017.01.20. 15:16:09

@refused: arra lennék kíváncsi, vajon hányan járatják még a gépeket napi tíz órát:)))

vajkay 2017.01.20. 16:28:39

@refused: ezt a bullshitet, de komolyan :D mindenki IS a hibás, de ők nem. kíváncsi vagyok a "régi motoros" nagyszájú kairos védelmezők közül, akik pl itt, vagy videókban szidalmazták a kétkedőket, mint mis is vagyunk, most mit gondolnak.

dühösember 2017.01.20. 21:29:05

Ami most történik azt úgy szokták nevezni, hogy "takarítás"... Mindenkit nyugtatnak, hogy minden rendben lesz, közben a bankszámlákat kiürítik, ha vannak dokumentumok azokat szépen ledarálják, majd mennek hawaii-ra...

A birkák meg itthon pislognak és visszatakarodnak mechanikus úton lefejtett húsból készült csirke rudacskát enni, mert rendes virslire sem telik...

Katy Orosz 2017.01.21. 07:44:17

@dühösember: Tevedsz, nagy amulatomra a Kairosz fo beszervezoi es buntarsai mar egy-ket hete posztolnak vendegloi vacsikat, jo kis osszejoveteleket, sot! mar vakaciozni is elkezdtek, luxus helyeken keresgelik a nekik megfelelo reasortot a holdon.Hat mit mondjak, ilyen rongyrazas mar reg nem volt Kapca Jancsieknal! A bokkeno az, hogy mar ezeket sem hiszi senki. Telefonalgatnak is szorgalmasan a segitokesz sponzoroknak. Remelem lesznek annyira hatarozottak hogy kimarkoljak a penzuket a zsebukbol meg mielott beviszik oket.Mert a sittrol mar nem utalnak at penzt neki a Kapcak!

dühösember 2017.01.21. 20:45:22

@Katy Orosz: Nincs itt tévedés, jól írtam.

1.) a vezetőség takarít, és megy hawaii-ra (mulat, nyaral, stb. ez gyűjtőszó...)

2.) a birkák meg normális virslit vagy párizsit sem tudnak venni (ez is csak egy hasonlat)

így érthető?:)

Kenderice 2017.01.22. 04:39:46

@énszóltam:
Hehe.
A legjobban az tetszett mindjárt az elején, hogy az egész cég elment szabadságra, azért nem volt profit két hétig!
xDDDD

Katy Orosz 2017.01.22. 08:57:07

@dühösember: Errol beszeltem en is.A szemely, aki neha meglep infokkal , hogy mi tortenik szuk korokben a beszervezo bandanal- mar egy jo hete veri a fejet a falba, hogy ok nem lattak egy vasat sem, es a sponzora indul telen nyaralni a penzukbol. Sot!!! Allitja hatalmas hangerovel a bepalizott es meglopott Kairosz-Atlantic-qestra-Prime Life, Sky........es egyeb tagoknak, hogy ha o megkapta a penzet , mind megkaptak, csak hazudnak es zsaroljak ot!!!!! Ekkora bunozot vinni kellene mar, mire varnak?

Katy Orosz 2017.01.22. 09:00:26

@vajkay: A regi motoros, nagyszaju Kairosz sponzorok, es egyeb ilyen analfabeta, videozo bunozoi, most teljes gozzel hazudnak egy masik, orokosen masik, safe, ingyen penzes businessben.Ismeros? Passzivan jon a penz,es aktivan megy el. A zsebukbe. Ezt nem mondjak.De igaz.

Fanto 2017.01.22. 13:37:58

énszóltam 2017.01.21. 23:14:41

És mi lehet a tapasztalata az Zsótinak a kajiroszról ? :) Két és fél hónapja még így okoskodott.

www.youtube.com/watch?v=QzCSQ2zxvA4&t=227s

Szóval Zsolti, azóta jött némi zsé az akkor annyira nagy arccal védett csodás kairos cégtől? Vagy mégiscsak igaza volt a cikknek meg ennek a blognak, hogy egy koszos átverést védtél?

És ilyen hatalmas 'tisztánlátással' vajon mennyit érhet a mostani 'tapasztalatod' az atlantic gam vagy más néven questra féle 'üzletről'?

Fanto 2017.01.22. 13:48:16

Jut eszembe, mi van a Lacival? Ha jól látom, több, mint egy hónapja egy videó se.. akkoriban, november-december körül szinte naponta szólt a nézővilághoz (az más kérdés, hogy alig nézte valaki).

Lacikám, nem jött össze az álom? Pedig annyira biztos voltál benne, hogy tanítani akartál minket, sőt még a munkaadódat is, aki évek óta fizetést ad neked.

De ahogy látom nem vagy egyedül, az online 'sikeredző' úr(N.Attila, ha valakinek nem ugrik be már) is rájöhetett néhány dologra az utóbbi időben, legalábbis ami a 'csodás' kairos céget illeti.

énszóltam 2017.01.22. 18:59:20

@Fanto: Írja a Zsóti, hogy átszervezik jobb lesz a kájrosz mint vót:) Azt hiszem ilyen szinten már menthetetlen és az ember csak nézi, de nem hiszi el, hogy ez létezik.
A LAci ez dettó, szerintem csak rápihennek, biztos a hülyeséget sem lehet 7/24-ben nyomni mert belefárad az ember

Katy Orosz 2017.01.23. 17:31:32

@énszóltam: Maris megvan az uj ingyen penz munka nelkul!! Sot!! 4-6% -t igernek hetenkent ! Csak az hiszi ezt el akinek reggeltol-astig alkohol gozben uszik a feje. Mert barmannyire is lesed az ingyent, barmennyire is le vagy hangolva- barmennyire csal az asszony es kell tettesd magad hogy nem tudod ! de meg igy is szegyelned ezt hazudni a baratidnak, ismeroseidnek. Nincs pofa, herbak, penzert mindenre kepesek, ha nem kell erte dolgozni.Ez egy uj emberi kategoria. A herek csaladjaba tartoznak. De jo idoben kinyirja a kiralynoje.Legalabbis bizzunk benne.

dühösember 2017.01.24. 00:28:33

Emberek! Most megbuktatjuk őket vagy sem? Bár nyilván lehet itt szidni a rendszert, de ettől a "kájrosz", ahogyan a volt marketing igazgató hívta kissé szlávos tájszólással, még nem fog elbukni. Van ötlet, hogy mit lehet még ellenük tenni? Van infótok? Osszátok! Ez a demokrácia:)

Katy Orosz 2017.01.24. 07:14:30

@dühösember: Persze hogy van. Tegnap este be akartam szallni egy hulye un. vebinariumaba, ahol ket szoval es rengeteg hazugsaggal raszedett volna. Es nem engedett be! Tehat olvassa a blogot es ismer. Sebaj, majd ramegy mas. De igy probaljatok ki, hogy mennyire olvassak a blogot , reszketnek es nelkuloznek , mert nincs nagyon befizeto.Sot, egyikuk mar csaladostol egyhazi konyorulet- ebedekre-vacsorakra jar. De meg azokbol is befizettet. Ma delelott irok az egyhazkeruletnek, hogy akiket etetnek es segitenek, anna van megis penze internet konexiora, draga telefonokra, sorocskekre. Adomanyok a csaloknak????Hogy mukodik ez?? Meg a joistennek is hazudnak mar????

stikasz_1 2017.01.24. 13:04:41

Úgy látom, nem lesz olyan egyszerű eltüntetni a Kairosplanet Ltd nyomait.
24 Jan 2017 Voluntary strike-off action has been suspended

beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history

kormoczil 2017.01.24. 14:04:49

@stikasz_1: Ezek szerint mégis voltak feljelentések Angliában is, és a Yard akcióba lépett?
Bár úgy érzem, hazánkban már nem is nagyon téma a Kairos, a "nagy" nevek már rég máshol lopják a pénzt (más megfogalmazásban: üzletet építenek).

Fanto 2017.01.24. 23:16:28

@stikasz_1:

Ez érdekes, 5 nap múlva lesz elérhető a dokumentum. Kíváncsian várom, hogy mi lesz benne, miért függesztették fel vieráék óvatos elsunnyoságát a forró talajról. :).

Nagyon valószínű egyébként, hogy a jelenlegi eljárás végétől függetlenül listára kerülnek a kairos nevű bűnbanda főkolomposai Angliában meg az egész Brit nemzetközösségben, igaz ez már a póruljártakat nem nagyon vígasztalja.

énszóltam 2017.01.25. 00:21:29

van ötletetek, hogy ennek, hol lehetne utánanézni?
youtu.be/A9vdcNheZ6g?t=301

Mármint, hogyaz atlanticnak tényleg van valami közük ehhez a légitársasághoz

kormoczil 2017.01.25. 00:57:39

@énszóltam: Több forrás szerint a TACV kizárólagos részvényese a Zöld-foki Köztársaság, de most utánakérdeztem náluk, hivatalos válaszra várok. Gyura Attila meg készítheti a pizsit, valami ilyesmiért hogy "nagy értékre, többrendbeli/folytatólagosan elkövetett csalás".

dühösember 2017.01.25. 01:02:37

@énszóltam: ne szívasd magad ember, ez egy kamu cég

beta.companieshouse.gov.uk/company/SL028452/filing-history

oroszok vannak mögötte és tavaly jegyezték be

énszóltam 2017.01.25. 01:42:10

@dühösember: "@énszóltam: ne szívasd magad ember, ez egy kamu cég"

Köszi, majd vigyázok:)))) de szerintem félreértettél:)

@kormoczil: a wiki is azt írja, hogy még most akarják privatizálni.

Kenderice 2017.01.25. 06:40:28

Hehe:
Zoltán Ambrus Ez az ember bilibok árpád.
Egyik piramisjátékból a másikba esik, gyűjti maga alá a balekokat...
Tetszik · 17 órája
Bilibok Árpád
Bilibok Árpád Ahogy momdod barárom, gyüjtöm a balekokat, csak hogy ezek a balekok többet keresnek szabad idejükben, mint te 8 óra robotolással :)
De nem is való ez mindenkinek! Amúgy mit tudsz te a piramis játkéokról??
Tetszik · 13 órája

Válaszolt, utána gyorsan letiltotta, hogy ne tudjon válaszolni rá...
Ilyen egy talpig becsületes ember!

Ez a facebook csoport:
www.facebook.com/groups/emailmarketing5/

refused 2017.01.25. 10:10:21

Írtam az MNB-nek, youtube-os linkekkel, információkkal, kérve őket, hogy ne hagyják működni ezt az egészet. Szimpla átverés mint tudjuk. Írjatok nekik ti is minél többen, hátha tesznek valamit és nem húzódik évekig mint a Kairos.

ugyfelszolgalat@mnb.hu

Tibcsi12 2017.01.25. 11:03:03

Merre mennek tovább a Kairos félistenek ?

Az edelwiss5-ről es az atlanticról hallottam, van más is?

kormoczil 2017.01.25. 13:51:26

@Tibcsi12: rácsos cellába :D

Még az elején, amikor kezdtek áttérni az AGAM-ra, néhányan valami másba léptek be, de most nem jut eszembe a neve.

HYIP 2017.01.25. 13:57:58

Az egyik félisten ezt próbálta meg rám erőltetni,úgy ,hogy még a piacon se jegyzik:)
s-coinspace-hungary.hu/
piac: coinmarketcap.com/currencies/views/all/

Xlendon 2017.01.25. 14:30:58

@Tibcsi12:
Hát hallgasd meg ezt, Vili a Questrát promotálja, beviszi az embereket egy ÚJABB PIRAMISJÁTÉKBA!
www.youtube.com/watch?v=ciPYRgXHt30

Büntetni kéne már ezen a ponton!

István Erdős2 2017.01.25. 16:15:32

@énszóltam: Körülbelül annyi köze van a TACV légitársasághoz, mint a Kairosnak a Nissanhoz. A légitársaság jelenlegi tulajdonosai: 1. Atlantic Gateway 61 % (nem azonos az Atlantic Global nevű gittegylettel) ) Az előző az angol, míg a másik meg portugál. 2. Portugál állami tulajdon 39 %. A cégek neveinek hasonlósága vezetett odáig, hogy úgy tegyenek, mintha a Globalnak köze lenne hozzá. Itt is mi megy a videóban. Egy nagyon megbízható ember járt utána.... Na bumm! És ha már utánajárt, nem kellett volna egy iciripiciri kis bizonyítékot hozni? Miért kell az embereknek mindig olyan maszlagot beadni, hogy: megesküszöm a szomszéd macskájának életére, stb. 322 %-os éves hozam. Ilyen hozammal a tőzsdén a részvények még 100 millió Eurós tételben is, nyitás után 1 perccel már elkeltek volna. Van még akkora hülye, aki ezt elhiszi? Vegyünk példát, mondjuk egy 10 millió Eurós üzletre. Az Atlantic egy jól működő, rendkívüli haszonnal dolgozó cég, max 10 %-os kamatra bármelyik banktól kapna hitelt. így a buli végén 11 milliót kell neki visszafizetni. Ők ezzel szemben visszafizetnek 32.2 milliót. 21.2 millióval többet, mint amennyit egy sima hitel után. Szép kis társaság lehet, pénzügyi téren. Azért az ilyen üzlethez, már eléggé idiótának kéne lenni. A videó minden egyes mondatát, pillanatát meglehet cáfolni. Nem teszem, mert idő nincs rá. Kb. annyi sebből vérzik, mint a Kairos. Itt van szép bankkártya, Atlantic logóval. Szépséghiba, hogy ez sincs még, csak tervezik. Egy fontos tényezőre azért felhívnám a figyelmet. A csomagok ára mindig megháromszorozódik. A heti nyereség ennek függvényében változik. (egy normális befektetésnél, ahol a hozamot %-ban adják meg, úgy mindegy, hogy 1 dollár vagy 1 millió, a hozam mindkét esetben mondjuk 4 %. Nem is ez a lényeg, hiszen legyen jutalom a nagyobb befektetőknek (bár ez így értelmezhetetlen), viszont azt magyarázza meg a táblázatot kiagyaló aberrált agyú emberke, hogy ha emelkedik a befektetett tőke mindig háromszorosra, akkor a heti hozam miért nem egyenes arányban nő. Példa. -90 € befektetés 4 %, 270 € 4.2 % emelkedés 0.2 %, 810 € 4.6 % emelkedés 0.4 %, 2430 € 5 % emelkedés 0.4 %, 7290 € 5.2 % emelkedés 0.2 %, stb. És ez így megy össze-vissza. Hihető egy rendszer az már biztos.

misi,szabo 2017.01.25. 19:17:33

@István Erdős2: No, a 10% hitelkamat (eur, usd stb.) egy kicsit erős egy ekkora összegnél, akkor inkább kötvénykibocsátás..., vagy ha igen jó üzlet, akkor pár magánszemély. NE legyünk már beborulva Kelet-Közép Európai szintre, egy jelenlegi kamatkörnyezetben, amikor pénzhalmok vannak, mert nem akarnak sehol sem felvenni hitelt (pár jegybanknál már negatív a kamat) a jó üzletért sorban állnak. 10% alatt kaptam a bankomtól hitelajánlatot (persze csak forintban) pár 10 millió nagyságrendre, mint lakossági ügyfél...

Szóval igencsak kérdőjeles az üzleti modell, csak nekem van de ja vum ? :D :D :D :D

Xlendon 2017.01.25. 19:28:18

@misi,szabo: Aki a Kairos kudarc után belemegy egy Questra buktába is, az meg is érdemli.

Persze itt is van egy időfaktor, VALAMEDDIG lesz kifizetés, hiszen ez egy piramisjáték, valameddig menni fog. De erre bazírozni nem sokkal több a lottónál. Csak itt rögtön befizetnek több százezret.

István Erdős2 2017.01.25. 20:24:38

@misi,szabo: A 10 % tekintetében csak a hasamra ütöttem és írtam egy számot. A lényeg a 322 %-s hozamon van. Egyébként tudjátok, hogy miről lehet biztosan felismerni, hogy egy buli piramisjáték? Nos, arról, hogy ha Viliék benne vannak, akkor az biztosan az :)

Xlendon 2017.01.25. 20:31:49

@István Erdős2: Azt mondja, Vili, hogy tesztelni kell előtte az Atlanticot, és akkor látja, az ember, hogy mi a helyzet.

Hát jó, akkor én a 25 managerről szeretnék csak egy közös képet, háttérben a számítógépeik, ahol ülnek és egy Atlanticos poszter. És esküszöm hinni fogok!!

Xlendon 2017.01.25. 20:32:47

A Kairosnál nincs vállalati ügyfél, itt meg nincs befektetési manager. Adott a párhuzam a kifutást illetően.

stikasz_1 2017.01.25. 21:21:58

Na, akik nem hittek a Kairosban! A cég annyira profi, hogy most már minden egyes hibát ki akarnak küszöbölni, így a január 25-i kártyarendelési dátumot kicsit későbbre tették. Ez bizonyítja, nem kamu a cég, hiszen ennyire ügyelnek a hibátlan pénzügyi rendszer kiépítésére.:) Csak még egy kis türelmet kérnek.:)
kairosplanet.com/payment-card-25-01-2017

Xlendon 2017.01.25. 21:31:33

@stikasz_1: Komolyan, ezt már én érzem cikinek :)

stikasz_1 2017.01.25. 21:44:34

@Xlendon: Viera állítólag még ma is azt mondta, maximum egy nap lesz a késés. Hát istenem, nem lehet ezt elkapkodni.:)
Egyébként tényleg már nekem kellemetlen az orra alá dörgölni az embereknek, hogy vegyék észre, game over. Szerencsére sokan maguktól is rájöttek már. Csak sajnos a beszervezők is, akik most mással hülyítenek.:(

Xlendon 2017.01.25. 22:24:27

@stikasz_1: Hát ez az, az Atlantic GAM az hót ugyanez!

dühösember 2017.01.25. 23:03:27

@énszóltam: hajnal egykor nem csoda :):):)

dühösember 2017.01.25. 23:38:09

@stikasz_1: hát a facebook-on durvul a helyzet... kedves elnök úr már törölni kényszerült a friss bejegyzéseit...

úgy látom, hogy a török tagok nehezen akarják lenyelni a békát:)

Yoyoyo 2017.01.26. 00:19:52

Nah de van fizu vagy nincs fizu? ez itt a kérdés :)

goto10 2017.01.26. 06:59:54

Akkor nem sikerult toroltetni a ceget :D

STRIKING OFF ACTION SUSPENDED

Action pursuant to Section 1003 of the Companies Act 2006 for the striking off and dissolution of the above company has been suspended as an objection has been received by the Registrar.

Tibcsi12 2017.01.26. 07:00:05

@Yoyoyo: A jövő hónapban lesz, addigra elhárítják a hacker támadásokat!

Tibcsi12 2017.01.26. 08:09:41

@Xlendon: ez meg van

Köszi mindenkinek, ha van még szívesen veszem, h mibe fordultak be ezek a személyek, mi a csalások várható mainstreame

Kenderice 2017.01.26. 08:15:33

Van egy face csoport, ott most a btcharm megy ezerrel.
Egy bitcoinra épülő vegytiszta piramisjáték.
Amikor felhívom rá a figyelmüket, hogy ez nem tiszta mindegyik azzal jön, hogy "dehátabitkoinazlétezik ésévvégére háromezerdollárlesz egybitcoin különbensemérteszhozzá tetrollkodsz"
és hasonlók. xD
Agyhalottak...

vajkay 2017.01.26. 10:32:56

@István Erdős2: oké, a bankoktól sokkal olcsóbb a hitel. de elfelejtitek, hogy EZEK A SIKERES EMBEREK NEKTEK AKAJÁK ADNI A PÉNZÜKET :DD. Ez is benne szokott lenni a promócióban :D

vajkay 2017.01.26. 10:34:42

@Xlendon: fogalmuk sincs mit jelent a tesztelés szó. 2-3 hónapig jön valami pénz, akkor tesztelve van, átment, kész a siker ág. ezekben a tesztekben semmi technikai/üzleti dolog nincs.

vajkay 2017.01.26. 10:41:36

A Kairos már egy olyan vicc, amin nevetni sem lehet. Vége.

Tényleg kéne egy másik(?) blog, ahol ha nem is ilyen rendszerességgel, de a főbb mérföldkövekről beszámolni a nagyérdeműnek, valahogy így:
1. - Új "üzlet" bemutatása és rámutatás a nyilvánvaló hazugságaikra, emellett bemutatni, kik azok (a régi ismerősök) akik ezzel hülyítenek.
2 - elkezdődnek a problémák
3 - a hattyúdal

ezek közben persze ha akad 1-1 nagyobb esemény, arról is lehetne írni. Sajnos nekem most az ígért posztra sincs sok időm - illetve lenne, de sokkal inkább fordítom bármi másra, azért lassan, de készül.. de egy hasonló blogban benen lennék :-) látom vannak itt más területhez jobban értők (pl banki terület, stb). egy idő után talán lejárna az ilyen szélhámosok ideje.

Katy Orosz 2017.01.26. 10:45:37

@vajkay: A teszteles azokrol szol akik meg befizetnek az ingyen penz buvoleteben.Normi hogy normalis ember nem megy bele ilyesmikbe, csak az idiotak. Oket tesztelik a vili-bili-luca-zsuzsi cimu buntarsulas, hogy meddig lehet etetni oket hulyeseggel.Van aki mar egy ev mulva rajon hogy meglopta a vonos-negyes oket, de ejsze van olyan is aki ket-harom honapon belul megvilagosodik es kutyastol kergeti oket a mezon.Es ha el is kapjak oket, hat az mar nagy baj.Abbol eroszak is lehet. Na, errol van a teszt.Ki meddig turi hogy hulyek nevessenek rajta ket oleles kozepette a Kovacsek fele szektaba.

kormoczil 2017.01.26. 13:23:09

Gyura Attila törölte a TACV-t is tartalmazó videóját, még időben lementettem, szóljon akinek kell.

törvényszéki 2017.01.26. 14:20:16

Olvasom-e sorokat és egy dolog jut eszembe, illetve egy kérdés tevődik fel bennem, KIK vagytok ti? Milyen jogon önbíráskodtok bárki és bármilyen üzlet felett is? Milyen jogon sértitek meg bárki személyes jogait? Milyen jogon neveztek meg ezen az oldalon bárkit is? Tudtátok, hogy az önbíráskodást a törvény bünteti?

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96nb%C3%ADr%C3%A1skod%C3%A1s

goto10 2017.01.26. 14:22:29

@törvényszéki: Ha buncselekmenyrol van szo, akkor az altalad vazolt tenyallas gyakorlatilag semmis. Nice try :D

törvényszéki 2017.01.26. 14:23:55

Gyorsan irjatok sok-sok mindent, mert ez a blog és a teljes bagázs fel lesz jelentve!!!

Xlendon 2017.01.26. 14:50:35

Az a jó, ha van még kedvetek vicceskedni!

Villámhárító 2017.01.26. 14:58:20

@törvényszéki: Mielőtt hülyeségeket linkelsz, előbb inkább tájékozódj!

Önbíráskodás
Hatályos Btk. 368. § (1) Aki abból a célból, hogy jogos vagy jogosnak vélt vagyoni igénynek érvényt szerezzen, mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha az önbíráskodást
a) fegyveresen,
b) felfegyverkezve,
c) csoportosan,
d) védekezésre képtelen személy sérelmére
követik el.

(3) Nem valósul meg önbíráskodás, ha az erőszak vagy a fenyegetés alkalmazása az igény érvényesítésének megengedett eszköze.

Egyébként érdekelne, hogy mi lesz a feljelentés szövege? Pl. valami ilyesmi: Feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen, mert Törvényszékiként és sok hasonló gondolkodású emberrel olyan befektetésbe szervezünk be embereket a befizetett pénzük kicsalása véget, amiről már ezen a blogon keresztül is meggyőződtünk elfogadható érveléseket olvasva, hogy az ajánlott befektetés a Kajrosz rendszeréhez hasonló elven működik, amiben már nyomoz a BRFK.

Sajnálatos módon emiatt a blog miatt egyre több emberhez eljut, hogy nem lehet reális évi 320%-os hasznot ígérni, pedig mi éppen erre alapozunk, hogy a sok kapzsi ember belépjen. Sajnos ez egyre nehezebben megy, mert felnyílt az emberek szeme, ezért kérjük a T. Ny.Hatóságot, hogy vonja meg e blog hozzászólóinak véleménnyílvánítási szabadságát és ezzel adjon teret annak, hogy tovább folytathassuk azt a tevékenységünket, amit az említett Kajrosz nevű cégnél is folytattunk.

Számunkra elfogadhatatlan az a magatartási forma, hogy bizonyos emberek úgy próbálnak segíteni másokon, hogy felnyitják a szemüket a kétkedőknek, ezáltal megvédik őket, hogy a tisztességes munkával megszerzett vagyonuk ne kerüljön piramisjáték jellemvonásait hordozó játékot szervezők birtokába.

T.: T.széki

goto10 2017.01.26. 15:00:24

@Villámhárító: Ezt a kort ugy latszik tobbszor lefutjak tobb blogon is, hogy mindenki fel lesz jelentve :)

vajkay 2017.01.26. 16:00:48

@törvényszéki: hajrá. tépj sorszámot. sokan fenyegettek már ezzel, te lennél az első, aki meg is lépi :-) de a neten 2 perc alatt összeszedett tudásoddal inkább nem javaslom.

kik vagyunk? It szakmabeliek, van, aki bankban dolgozik, szóval olyanok, akik értenek ahhoz, amit a Kairos a hazugságaiban állít.

vajkay 2017.01.26. 16:11:38

szerintem inkább hagyd magad, mert ezzel nem érsz el semmit. amennyiben nem tetszik, hogy feltüntettünk az oldalon, itt van a lehetőség, nem csak neked, hanem bárkinek, hogy igazolja az állításaink hamisságát. ez mindigis rendeskezésére állt bárkinek. sajnos, még senki sem tette meg, csak trollozik minket, meg nevetséges fenyegetőzésig jutnak, mint most te is.
szóval gyerünk, nyugodtan cáfolj meg bármit, amit a blogban íródott, nem fogjuk kitörölni. de valós tényekkel, ne mesékkel, kérlek. közben azt is magyarázd meg, miért következett be az, amit itt mi, mások meg máshol előre megjósoltak.
hajrá.

bikeage 2017.01.26. 16:49:16

a questra ellen is adtak mar ki figyelmeztetest a belga es az osztrak hatosagok. deja vu? :) en is tartok mindent, amit valaha ide kommentaltam, a nevemet es foglalkozasomat pedig leirtam az egyik elso kommentemben, plusz youtube videok ala is gyakran szoktam kommentalni a sajat nevemmel. nemreg egy questras kamuzas ala irtam par sort arrol, hogy a videoban sok a hazugsag, a videot azota toroltek - errol ennyit, kb ennyit tudnak "ezek" ;-) jelents fel engem is nyugodtan, ha van hozza tokod.

Xlendon 2017.01.26. 17:16:59

@bikeage: Pedig a Questa sokkal jobb is mint a Kairos, mert nem kell a gépet 10 órát bekapcsolva tartani!

PatBateman 2017.01.26. 17:32:47

Gyerekeeeeek! Itt van Árpink legújabb ámokfutása. Tárgyi tévedések tömegével, nem is kezdeném el felsorolni. Nem térek magamhoz. Ha van egy kis időtök, akkor mindenképpen nézzétek meg, megéri :).
www.youtube.com/watch?v=lq6wTe3Blgg

Ha valaki le tudná ezt menteni azt nagyon megköszönném. Sajnos jelenleg én nem tudom és félek, hogy eltűnik ez a "remekmű".

törvényszéki 2017.01.26. 18:08:47

@kormoczil: engem nem érdekel sem a Kajrosz meg a Questor se, viszont ez a mocskolódás és önbíráskodás igen. Minden cégről lehet véleményed, vannak jók s rosszak is ez igy igaz. De azért azt megkérdezném, hogy a Bilibók, Vili stb ellen bármilyen feljelentés indult? Mit vétettek ezek az emberek? Azt, hogy hittek valamiben és arról beszéltek?? Azt, hogy nem a kétkezi munkát választották, ti meg igen? Vagy csak nektek van bajotok a Kajrosz céggel és ezért pocskondiázzátok ezeket az embereket? Szörnyű amiket itt össze hordtatok esküszöm. Miért nem tesztek feljelentést ezek a személyek ellen? Te, mint te, ugye tudják ki vagy, jelentsd fel ezeket a "bűnözőket" ha bajod van velük. Miért nem teszed meg? Ismered te ezeket az embereket személyesen? Vagy te valami bíró féleség vagy? Mi megy itt kérem? Magyar emberek itt egymás ellen fordulnak, nemhogy segitenétek egymást, micsoda dolog ez nem is értem komolyan. Szégyen!!!! Ezt mindenképpen jelenteni kell. Szégyen!

bikeage 2017.01.26. 18:21:09

@törvényszéki: az a baj velük, hogy hazudnak embereknek, hogy belevágjanak a legújabb "üzletükbe". aztan mindig ugyan az történik: a hatóságok figyelmeztetnek, az üzlet befuccsol,miközben ezt újabb mesékkel leplezij, majd a hoppon naradtakkal nem foglalkozik senki, a " vili" félék pedig már a következő nagyszerű üzletbe csábitják az embereket. semmi baj azzal, ha valaki nem a "kétkezi" munkát választja, hanem mondjuk vállalkozik, de az nem keverendő ezzel, ez szélhámosság, nem hiába bünteti a törvény. az, hogy a videókban hazudnak, amikor különböző üzletekről mesélnek onnan tudjuk, mert -maradva a kairosnál- mi itt többen ebben a szakmában dolgozunk, nekünk evudens a sok techniakai baromsag, amivel anno az embereket hülyitették, de a blog posztjaiban van techikai segítség -főleg az első posztokban- hogy ezeket bárki ellenőrizhesse önmagának.

bikeage 2017.01.26. 18:22:21

@törvényszéki: azt pedig remélem nem tőlem tudja meg, hogy a brfk már nyomoz az ügyben.
sok sikert a feljelentéssel!

törvényszéki 2017.01.26. 18:27:37

@bikeage: köszönöm az információkat! De ha a brfk már nyomoz, akkor ti magánnyomozósdit játszotok vagy mi ennek a mocskolódásnak az értelme? Ezt nem értem én. Főleg inkognitóban. Mert ha bátor vagy, ide irod a neved és megmondod kivel van bajod majd elmégy feljelented. Ez az emberi, nem? Mi még igy tanultuk anno az iskolában, van parasztbecsület is, nem álneves pocskondia! Bajod van? Jelentsd fel! Ennek igazából semmi értelme amit itt csináltok na de a ti dolgotok. Közel vagyok a tűzhoz, ezt mindenképpen megkérdezem a kollégáimtól, hogy ilyen esetben mi az eljárás, mert ez nem helyes. További kellemes mocskolódást!

PatBateman 2017.01.26. 18:28:33

@törvényszéki: nyugodtan keressen meg, nem fogom letagadni a kilétemet. Azt hiszem, hogy elég hosszan le tudnám írni, hogy mi a bajom ezekkel az emberekkel, hol érhetőek tetten a hazugságaik, mire játszanak, stb.
Kérem, hogy Ön is valódi névvel keressen meg, bár vannak sejtéseim, hogy ki lehet (szinte az összes videót láttam a "híres" netwörkerektől).

törvényszéki 2017.01.26. 18:31:14

@PatBateman: ezt nem értem de jó, biztos úgy van

bikeage 2017.01.26. 18:38:06

@törvényszéki: hajrá. mondom, sok sikert. de amikor majd azt kérik, meséljünk arról milyen alapon irtuk le ezeket a dolgokat, könnyen visszájara fordulhat a dolog.

ez itt nem kimondott mocskolódás. azt szeretnénk elérni, hogy minél több ember álljon szkeptikusan ezekhez a szélhámosokhoz, ne menjenek bele gondolkozás nélkül ezekbe a csalásokba. közben való igaz, többször meglepődünk, hogy mindig van lejjebb.
ettől pedig akarhogy tetszik igyekezni, nem fog minket eltántorítani. :)

PatBateman 2017.01.26. 18:40:03

@törvényszéki: arra gondoltam, hogy tud nekem üzenetet küldeni itt (tehát megkeres).

bikeage 2017.01.26. 18:44:32

@törvényszéki: itt ezzel a regisztrált felhasználónévvel irogatok, ahogy Ön is, de youtube videók alatt és facebookon a sajat, valódi nevemmel. blogokon egyszerűen így szokás. de mint azt írtam, leírtam itt is a bemutatkozásomkor, hogy ki vagyok. plusz, ez jelentéktelen

stikasz_1 2017.01.26. 19:12:53

Most én is megijedtem. Nem is fogok többé nyilvános oldalakon, adatbázisokon megosztható adatokat, videókat megosztani, hiszen az, hogy ott nyilvános, az erre a blogra nem vonatkozik.:)

Tehát: jogsértő az lehetne, ha én titokban ellopóznék akármelyik Senior Founder Executive Dragonmaster Jedi házához, levideóznám ahogy a gyerekeinek Kairos feliratú bögréből adja a kakaót és arra kényszeríti őket hogy napi 10 órában Questra videókat nézzenek. De hogy megoszt valaki egy, a készítője által nyilvánosan megosztott videót? Hogy belinkelünk egy hivatalos pénzügyi szervezet által jegyzett figyelmeztetést? Ha betesszük az angol cégadatbázis linkjét? Ha feldobjuk mulatság tárgyaként a Kairos hivatalos oldalán megjelent, hírnek nevezett meséket? Ez mind azért nyilvános, mert aki így tette fel, azt akarta, hogy minél többen lássák. Mi csak segítünk benne, hogy ez meg is történjen.

Szóval a feljelentésbe bele kell írni, hogy vádolni tetszik az angol cégnyilvántartást, az MNB-t, az ügyészséget, magát a Kairosos videók készítőit és a Kairost is, hiszen ők tették nyilvánossá az itt szereplő anyagokat. Ja, meg azért is fel lehet jelenteni bárkit, mert azt írta pár hónapja, hogy a Kairos előbb-utóbb abba az állapotba jut, hogy nem fizet senkinek. Igaz, tényleg ez most a helyzet, de sebaj, úgy látszik, van aki szerint az igazság is büntetendő.

Egyébként nem is értem, minek reagálunk ilyen olcsó provokációra.:)

Villámhárító 2017.01.26. 19:15:41

@törvényszéki: Tévedésben vagy, hogy bárkinek is "kötelező" jelleggel feljelentést kellene tennie. A törvény bizonyos esetekben előírja, hogy kötelező feljelentést tenni, de ez nem tartozik abba a körbe. Pl. a köztörvényes bűncselekmény esetén kötelező feljelentést tenni. Majd valaki kijavít, ha nem így van.

Ha venné a fáradságot és visszaolvasná a hozzászólásokat, akkor arra a megállapításra jutna, hogy akik valójában úgy viselkedtek, mint amit ön is említ, azok az emberek a "Kairos hívők" táborából kerültek ki, és nem azok közül, akik az embereknek segítenek tisztán látni egy olyan dologban, amihez nem értenek, mert ők máshoz értenek.

A kairos cég ellen már már folyik a nyomozás 2016. november 16. napjától, ami hivatalos forrásból is alátámasztott tény. Nyugodjon meg! Elfognak jutni az összes nagyobb hazai hálózatépítőkhöz, Vilihez, Árpihoz, Zsuzsához, Attilához, Gáborhoz, Andráshoz, Csabához, Sándorhoz, Imréhez, Beátához, Lucához, Zsuzsánnához és még sorolhatnám tovább. Mindez csak idő kérdése. A nyomozás két évnél tovább is eltarthat, ez is le lett már írva.

És a lényeg - amit ön még nem ért - hogy miért írják pl. az Árpiról azt, amit. Nézze meg ezt a videót az Árpitól és győződjön meg saját maga róla:
www.youtube.com/watch?v=lq6wTe3Blgg

Az Árpi ellentmondásosan egyszer befektetésről beszél, máskor pedig arról, hogy ez nem befektetés. Elmondja a kamu szöveget arról, hogy honnan van bevétel, pl. tözsdei befektetésből. A hülye is tudja, hogy a tőzsdén nem lehet ilyen magas hozamot elérni, vagyis fals az információ, amit azért mond, hogy meggyőzze az embereket a belépésre.

Elismeri az Árpi, tényként közli, hogy aki vesz egy csomagot, az befektető lesz és több oldalas szerződést kell aláírnia. Nem is lenne ezzel baj, csak nem sokkal később már arról beszél, hogy aki továbbajánlja az milyen "jutalmakat, bónuszokat" kap a korábban előtte befizető emberek pénzéből.

Kérdés: Hogyan lehet befektetni azt a pénzt, amit a korábban belépett tagok között szétosztanak heti kifizetéssel??? Elárulom önnek, hogy sehogy! Egyik szava üti a másikat! Mivel a befizetések Árpi szerint is "előre meghatározott formában és módon" szétosztásra kerül, ezért a befizetett pénzt nem lehet befektetni.

Tegyük fel, hogy a befizetéseknek csak a 80%-át osztanák szét, akkor a fennmaradő 20%-nak ötször annyi hozamot kellene termelnie, hogy meglegyen a heti 4-6% hozam a befizetések után.

Pl. 100 euró után heti 4-6 euró hozamot ígérnek. Mivel a 100 euróból 80 eurót szétosztanak, ezért a fennmaradó 20 euró után kellene a 4-6 eurót kitermelni, ami viszont a befektetett összeg (20 euró) után heti 20-30% hozamot jelent, ami egyébként még éves szinten se lenne hihető. Mindez éves szinten már 1000-1500%-os hozamot jelent a gyakorlatban, ami valljuk be, hogy képtelenség.

A gyengébbek kedvéért! Azért jön ki éves szinten a befektetések hozama 1000-1500%-ra, mert a befektetett összegnek a 4/5 részét, vagyis a 80%-át nem lehet befektetni, mert szétosztásra kerül és csak a fennmaradó 20%-ot lehet befektetni, ami értelemszerűen a valóságban csak ötöd annyi hasznot tudna termelni, ha be lenne fektetve.

És akkor most eldöntheti, hogy kinek az oldalán áll:
- Azoknak az oldalán, akik segítenek más embereknek felnyitni a szemét, hogy ne legyenek károsultak?
- vagy, azoknak a pártját fogja, akik megtévesztve, becsapva próbálnak más embereket beléptetni ebbe az üzletbe?

icipicicsipa 2017.01.26. 19:20:50

@törvényszéki:
Annyi eszed van, hogy akár a Kairostnak is kiadhatnád a számítógéped tárhelyét úgy, hogy még fizetsz is nekik , hogy használhassák azt.

icipicicsipa 2017.01.26. 19:21:52

@törvényszéki:
Olvasom-e sorokat és egy dolog jut eszembe, illetve egy kérdés tevődik fel bennem,: te tényleg ennyire hülye vagy?

David Hopwood 2017.01.26. 19:55:39

@icipicicsipa: Élnék a gyanúperrel, hogy csak trollkodni jött a srác, de nem tudom biztosan. A kis kirohanását olvasva Váradiné Zollai Marikanéni videói ugrottak be egyébként . Hasonló a stílus.

törvényszéki 2017.01.26. 20:19:32

@icipicicsipa: nem hiszem, hogy hülye vagyok csak nem ismerem ezeket az üzleteket, 67 éves vagyok. De köszönöm szép szavaid, ezzel is magadat minősited. Nem értjük egymást igy jobb lesz ha én visszavonulok, legalábbis egy kis időre - nincs kedvem vitázni. Folyt köv. majd. Másképpen. Meglátjuk. :-)
u.i.: egy biztos: emberi jogok vannak és nem lehet SENKIT alázni, bűnösnek, vagy bűnözőnek tekinteni! Itt ilyen formában nem! Ezzel van a baj. De utána járok a blog.hu vezetőségét megkeresve ennek. Amikor pedig kiderül az igazam, mert ki fog ezt ti is tudjátok - lépünk tovább.
Üdv!

stikasz_1 2017.01.26. 20:26:26

Azért jó látni, hogy vannak olyanok, akik gondoskodnak a szórakoztatásunkról. Hogy ez kedves, mókás gesztus vagy komolyan gondolja, szinte mindegy.:)

David Hopwood 2017.01.26. 20:30:55

@törvényszéki: Ismét bebizonyosodott, hogy kor nem érdem, hanem állapot. Sok sikert kívánunk az "emberi jogok" érvényesítéséhez.

énszóltam 2017.01.26. 20:31:18

Ó milyen kis trollkodásba futottunk bele így estére:)))

Marianna Imre 2017.01.26. 20:44:15

@kormoczil: Michel Vieira
4 órája ·
Chers amis, certaines personnes ne comprennent pas qu'il y a des limites à tout dans la vie et ne respectent pas le travail que nous faisons,pour tous, chaque jours et ne me respecte absolument pas!!! Donc, suites aux divers messages injurieux, de menaces, avec des mots horribles et qui touche aussi ma famille ( que je reçois jours et nuits) de la part de nos amis Turques, je suis dans l'obligation de bloquer la plus parts de ces personnes sur mon Facebook à partir d'aujourd'hui !!! Cette situation devient invivable et je l'avais déjà averti plusieurs fois!!! Maintenant, je tiens absolument à vous garantir que cette décision n'a rien à voir avec Kairos et que c'est uniquement pour des raisons qui son devenue insupportable à vivre!!! Je continue à respecter nos amis Turques et j'aime la Turquie (malgré tous ces messages horribles), ils peuvent continuez à s'adresser à notre département "Support Custumers" mais plus à moi directement ! Je profite également de ce message pour avertir aussi d'autres personnes qui commenceraient à faire la même chose, qu'ils seront immédiatement bloqués sur mon Facebook si je reçois les mêmes genre de messages à partir d'aujourd'hui !!! Maintenant, j'espère avoir eu votre compréhension, comme je vous comprends vous tous aussi et c'est pour cela que nous travaillons tous les jours afin de tout résoudre au plus vite!!! Il faut nous laisser travailler maintenant et tout ira pour le mieux et pour tout le monde. Avec tout mon respect, merci!

www.facebook.com/michel.vieira.3760?pnref=lhc.unseen

Marianna Imre 2017.01.26. 20:54:05

@Villámhárító: Az Árpi ellentmondásosan egyszer befektetésről beszél, máskor pedig arról, hogy ez nem befektetés. Elmondja a kamu szöveget arról, hogy honnan van bevétel, pl. tözsdei befektetésből. A hülye is tudja, hogy a tőzsdén nem lehet ilyen magas hozamot elérni, vagyis fals az információ, amit azért mond, hogy meggyőzze az embereket a belépésre.

Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a tőzsdén lehet ám magas hozamot elérni, de nem rövidtávon! Több éves, akár évtízedes befektetés realizálhat csak magas hozamot, de itt még fontos a tőzsdei alapok megválasztása, diverzifikálása. mely a befektetések kockázatkezelésének egyik fontos eleme.

misi,szabo 2017.01.26. 21:04:33

Jaj, már majdnem meghalt a blog...

Ha van jogász köztünk érdekelne a jogi/törvényi helyzet az önbíráskodás tényállásáról, nekem első hallásra elég viccesnek tűnik. A blog tényeket közölt, kérdéseket tett fel, amire helyreigazítási kérelem, vagy konkrét tény nem érkezett. De mint eddig is, nem zárok ki semmit...

Kezdhetném a Nissannal, az adattárolás kérdéskörével, de akit érdekel visszaolvassa a blogot, én személy szerint már nem tudom követni, hogy hol volt letartóztatás, nyomozás, feljelentés, vizsgálat stb... olyan sok országban bekövetkezett, sőt ha jól követtem az eseményeket a Kairos már megszűnt (vagy még pár napja vissza van, decemberben indították a megszüntetést, ami 60 nap - de javítsatok ki, ha tévedek), sőt ahogy látom a facebook hirdetések eltűntek, a személyek levették a munkahelyről a Kairost. De a kérdés továbbra is, a blog tényeket közölt, amire válasz nem érkezett, csak időközben sok rendőrségi /hatósági eljárás indult meg. ki fog egy megszűnt (megszűnő) cég nevében pereskedni, olyan állításokról, melyek egy részével szemben hatósági állásfoglalás (pl: AGC), illetve hatósági vizsgálatok vannak? A vesztes fizeti a perköltséget ;) Hajrá!

Nem tudom kinek léptetek az üzleti érdekeibe, illetve pontosan mivel, csak felületesen olvasgatom a BRFK nyomozás elrendelése óta a blogot, de ismerős a hozzáállás... sokszor fenyegették már meg a blog szerzőit, de úgy emlékszem a feljelentésig soha nem jutott el a dolog, cáfolat nem érkezett a felvetett adatokra, tényekre, pedig örömmel vettük volna....

Xlendon 2017.01.26. 21:29:18

@törvényszéki: Ha fogalma sincs erről az egészről, akkor meg elég furcsa, hogy idejön, lehord mindenkit, közben meg azt sem tudja, miről szól ez az egész.
Ennek semmi értelme. Előbb olvassa el a teljes blogot, utána írjon.

misi,szabo 2017.01.26. 21:32:09

@Marianna Imre: "Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a tőzsdén lehet ám magas hozamot elérni, de nem rövidtávon! Több éves, akár évtízedes befektetés realizálhat csak magas hozamot, de itt még fontos a tőzsdei alapok megválasztása, diverzifikálása. mely a befektetések kockázatkezelésének egyik fontos eleme."

"A hülye is tudja, hogy a tőzsdén nem lehet ilyen magas hozamot elérni,"

Ez nagyon nem igaz!!!!! De az átlag ember számára valóban elérhetetlen ez a hozam! A tőzsdei működés pedig kockázatokat tartalmaz! Nem kicsit, nagyot!!!

A tőzsdén lehet nagy hozamot elérni, nem egy olyan ismerősöm van, aki ezt teszi! Olyan értéket látok, amit, ha leírnék a társaság 99% hitetlenkedve fogadna (TA alapján a duplázást meghaladó értékekről beszélünk éves szinten). Persze, amit az átlag nem lát, az az, hogy mekkora munka, tudás, kitartás és tapasztalat van mögötte (15-20 év). A diverzifikációról meg csak annyit: "A diverzifikáció véd a tudatlanság ellen, de ha nem érzi magát tudatlannak az ember, akkor sokkal kevésbé van szükség diverzifikációra." Az diverzifikál, aki nem ért hozzá.

(Nekem a két legjobb hetem 25,1% és 16,87%, még messze az említett személyek eredményétől)

dühösember 2017.01.26. 21:38:34

és akkor megjelentek a fenyegetőzős "kájroszos" kgb ügynökök is, emberi jogaikra hivatkozva...

válaszra sem kell méltatni a bejegyzéseiket

ennek már vége, az elnökük dühöng a facebook-on és visszautasítja a személyét ért támadásokat...

de ennek VÉGE, a kájrosz halott, nem fizet és nem is fog fizetni...

A kájrosz HALOTT !!!

Xlendon 2017.01.26. 21:41:41

@dühösember: Vieira fel van háborodva, hogy nem hagyják dolgozni, pedig éjt nappallá téve a Kairosért dolgozik! :) Hehe

misi,szabo 2017.01.26. 21:45:08

Bob Prechter (1984 - számítógépes kereskedési rendszerek előtt) - opciós kereskedelemmel 3 hónap alatt 444% eredményt ért el ellenőrzött körülmények között, miközben a második hónapban súlyos betegséget állapítottak meg a feleségénél (pszichésen nem volt a toppon).

De lehet gyönyörködni ... ilyen is van, persze sok mindentől függ a verseny is korlátozhat...
www.worldcupchampionships.com/live-stats-3

Fanto 2017.01.26. 21:47:16

@törvényszéki:

"egy biztos: emberi jogok vannak és nem lehet SENKIT alázni, bűnösnek, vagy bűnözőnek tekinteni! "

Szólásszabadság van, vélemény nyílvánítás szabadsága. Egyébként önt mi motiváltja, hogy írogasson és a védelmébe vegye ezeket a személyeket, akik némelyike a már fél éve nem fizető kairos rendszerbe csábított tucatjával embereket, hatalmás károkat okozva nekik.

Nagyon furcsa számomra, hogy ezen személyek jogaiért aggódik, de a csaló rendszerek tobzódása meg nem, amelyek évről évre milliárdokkal rövidítik meg a tájékozatlan emberek ezreit. Véleményem szerint ez nem véletlen, ön valószínűleg érintett valamelyik itt tárgyalt és leleplezett "üzletben".

Az idő ezt a blogot és az itt feltárt és előrejelzett eseményeket igazolja. Ezt csak a vak nem látja vagy az,aki nem akarja. Szomorú számomra, hogy itt erősködve a csalókat, a másokat rászedő, az ebből gyakorlatot csinálő és életvitelszerűen művelőket támogatja és próbálja az információkat szolgáltató, felvilágosító blogolókat támadni.

Szegyellje magát egész nyugodtan! Vagy a tudatlansága, vagy az erkölcstelensége vagy mindkettő miatt!

Fanto 2017.01.26. 22:00:20

@David Hopwood: Én Dezső bára tippelnék, aki egy mai regisztrált profillal bejött okoskodni, mert kb. az a szellemi színvonal és a B oldalról szól hozzánk.

Lehetséges, hogy most a questrában próbál szerencsét és nem tetszik neki, hogy a blog az új üzletről is lerántja a leplet. :).

Persze ez csak tipp, de ha így van ha nem, az a rossz hírem van neki és hozzá hasonlóknak, törvényszéki úrnak is - hogy a questra, atlantic gam, AGAM is be fog dőlni ettől a blogtól függetlenül. Csodálkoznék, ha megérné ez év végét, szóval akit behúztak és befizetett és még tud pénz kivenni, meneküljön ezektől a csaláso... akarom mondani, "befektetésektől".

dühösember 2017.01.26. 22:01:47

@Xlendon: castró reinkarnációja :) csak a népért dolgozik, de a gyalázatosak lázadoznak...:)

goto10 2017.01.26. 22:10:14

@Fanto: Mar volt ide linkelve nemreg: www.youtube.com/watch?v=ciPYRgXHt30

A nevek kozott ott van Herr Stanicli :D

Fanto 2017.01.26. 23:11:07

@goto10: :D Tényleg. Van rá esély, hogy ráhibáztam az előtt és Dezső bátyánk szólt hozzánk délután. Lehet, hogy egy-két palimadár jelöltje itt jött rá, hogy mibe is akarják behúzni. :D

Mostanában nem hallgattam, néztem vili féle süketelést, most pár percet belenézek. Látom teljes mellszélességgel nyomatja az atlantic gamot, akárcsak pár hónappal ezelőtt az kairost.
Ugyanaz a duma, eszem megáll.
Repkednem már ez euró ezrek.

Ez aztán az értékteremtő munka, amit a vili csinál, igaz törvényszéki? "FAntasztikus" lehet az értékrendje, akárcsak a tisztánlátása.

Fanto 2017.01.27. 00:41:51

@goto10: Eszembe jutott, hogy rápillantok Dezső bátyánk fészbúkos oldalára és ki nem találjátok mit látok. '49 júniusában született, tehát 67 éves. :)

Hoppá hoppá... :D

Xlendon 2017.01.27. 00:49:47

@Fanto: :) Tele már a stanicli

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2017.01.27. 01:12:35

@törvényszéki:
"csak nem ismerem ezeket az üzleteket"
Sajnos viszont mi megismertük ezeket az emberi hiszékenységre, pénzéhségre épülő CSALÁSOKAT (nem üzletek, mivel nincs termék, nincs valós szolgáltatás!)

Olvassa végig figyelmesen ezt a blogot. Láthatja, hogy bizonyítékok garmadájával cáfoljuk a Kairos (és annak partnereinek) állításait, leplezzük le őket. Láthatja hogy nem ma kezdtük. Sőt ha egy kicsit utána olvas, az itt felszólalók egy jó része már több blogon, fórumon (sőt írtunk több újságnak is, aminek lett némi sikere) 2015 vége óta már figyelmeztette a nagyérdeműt (és vitázott a beszervező pernahajderekkel), hogy a Kairos és a magyarországi partnerei piramisjátékot űznek. Sőt a hatóságokat is figyelmeztettük, de ők - szokásukhoz híven (Innen üzenem: szégyelljék magukat!) - eléggé lassan intézkednek.

"egy biztos: emberi jogok vannak és nem lehet SENKIT alázni, bűnösnek, vagy bűnözőnek tekinteni!"
Ha bizonyíték van rá akkor engedtessék meg, hogy kijelentsük: "a király meztelen!".
Ha látjuk, hogy biciklinkről a zárat erővágóval eltávolítják, majd kereket akarnak oldani vele, akkor álljon már jogunkban az kiáltani: "tolvaj!".

Nincs szó önbíráskodásról, mert:
* nem vagyoni igényünknek szerzünk érvényt
* nem alkalmazunk erőszakot, sem fenyegetünk

Egyszerűen csak elővesszük ezeknek a Viliknek, Árpiknak, Zsuzsáknak a saját maguk által publikált videóit, weboldalait és lerántjuk róla a leplet, cáfoljuk állításaikat és pellengérre állítjuk őket. Majd azok, akiket becsaptak majd megteszik ellenük a feljelentést (ha eddig nem tették volna meg).

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2017.01.27. 01:24:20

@Fanto: Nyugalom, valószínűleg nem Stanicli elvtárs szólt hozzánk.
A Nagy Testvér szerint az emberi jogokért harcoló honfitársunk Szöged, az elvtárs meg Budapest környéki

diskeeper 2017.01.27. 06:37:26

@Kairos Anti: Lehet Kairos Surf-ot használ. :)

icipicicsipa 2017.01.27. 07:00:41

@diskeeper: Vagy a titkosítást használó Kairos-mobilról fórumozik, az meg aztán olyan szupertitkos IP-t generál, hogy azt hiszed itt vagyok, aztán meg nem is.

A kairos-titkosítás demonstráció egyébként itt van szemléletesen ábrázolva, mindenki számára érthetően:
A Kairos titkosítás project neve - ami eddig szintén titkos volt - egyébként pedig a "lopvakusz" nevet viseli - íme, működése közben valami ilyesmit kell elképzelni:

www.youtube.com/watch?v=HIsORoQLUvQ

Tibcsi12 2017.01.27. 07:08:08

@Kairos Anti: korrekt válasz, tiszta, érzelemmentes, tényekkel alátámasztva , tetszik az összeszedettsége

Katy Orosz 2017.01.27. 11:29:58

@törvényszéki: Néha elképednénk, ha a posztolók valódi életére vethetnénk egy pillantást. Arra, aki megosztja a nyaralás képeit, közben alig várja, hogy hazainduljanak, mert nem bír 2 hetet együtt tölteni a párjával, hiszen közben halálosan unja magát. Meg a párját is.
Elképednénk, ha látnánk, hogy a boldog családi fotók mögött néha milyen tragédiák rejlenek. Hogy a kép készülése előtt anya épp azért veszekedett apával, mert el szeretne válni.
Meglepődnénk, hogy a képen látható boldog hölgy arca pár napja még lila és kék színekben pompázott, mert párja rendszeresen veri. Sokan szinte az életükért küzdenek, és mégsem merik felvállalni, hogy bajban vannak. Mit szólna a szomszédasszony, a barátnő, a munkatárs, vagy az egész világ, ha kiderülne, hogy nagy a baj?Hogy nincs penzunk futesre? Villanyra? Es megis muszaly hazudni tovabb, elkeseredetten-mert hatha befizet nalam es lenyulom a penzet,Hogy ne ehezzen a csalad es en.Ezek az orokos MLM halozatepito , hazug , szuletett munkakerulo es nelkulozo, koldus kiralyfiak. Es faj nekik nagyon az igazsag.Hogy furcsan neznek mar rea az ismerosei, kerulik es elzarkoznak a meghivasok, hulye feltudomanyos eszmefuttatasaiktol. Lassan kizarrodnak a korforgasbol, es nem marad mas hatra mint sirva kotelet keresni a kamraban.

vadaszgoreny 2017.01.27. 13:38:55

Bilibok videóhoz: Valaki el tudná nekem mesélni, hogy milyen módon profitál 300-500% haszonnal, ráadásul a befektetés után azonal egy maggáncég infrastruktóra-fejlesztésből?

PatBateman 2017.01.27. 14:04:01

@vadaszgoreny: Ez az amit senki sem tud, de mindenki aki belép elhiszi...
Az a videó hemzseg a tárgyi tévedésektől, csúsztatásoktól, nettó hülyeségektől. A teljesség igénye nélkül:
- a Zöld-foki köztársaság nem Dél-Afrika, sőt,
- a faktoring nem az, amit ő "elmagyaráz",
- a Questra vezetőiről semmi nem található a neten, de szerinte nagy emberek,
- a kamionos példa Szilágyi György videójában még csak példa volt, most már megtörtént eset,
- a TACV légitársaságnak semmi köze az Atlantichoz, ráadásul nem dél-afrikai,
- a Questrának van engedélye ilyen tevékenység végzésére (lásd MNB figyelmeztetések),
- nem 90 napig tesztelte (pedig ezt hangoztatják Vilivel), hiszen novemberben szálltak be...
Most így hirtelen ennyi, de eddig csak egyszer néztem meg :).

Valakinek sikerült lementenie?

goto10 2017.01.27. 17:15:50

@vajkay: OMG, azzal probalkoznak a beszervezettek, hogy lekapcsoljak a kayrossz programot. Huha, ezzel jo nagyot utnek a "cegen" :D Meg mindig elhiszik ezt a tarhely baromsagot, szanalmas. A kayrossz megszuntetes is azert lett felfuggesztve, mert jogilag barki kifogast emelhet megfelelo indokkal es ez megtortent. Mr. Viagra mehet soderes donert enni hamarosan :P

Xlendon 2017.01.27. 17:28:32

@vajkay: Megfenyegették őket keményen! :) Lekapcsolják a gépeket, ha nem fizetnek. Otokár ezen már csak röhög a markában.

énszóltam 2017.01.27. 17:52:28

@vajkay: ez török fenyegetés hatalmas. Ha valami ez biztos megtöri a kajroszt:)))) múltkor volt egy költői kérdésem vajon hányan futtatják még a cuccot, de ezek szerint sokan:)))))))

Necropsia 2017.01.27. 17:57:04

A kivánságműsorból szeretném kérni a Scootertől a Back in the UK című számot...
beta.companieshouse.gov.uk/company/10582833

stikasz_1 2017.01.27. 17:59:20

@Necropsia: Olvass bele az alapító okiratba, feltűnnek a magyar nevek szép sorban.

goto10 2017.01.27. 18:53:12

@stikasz_1: Na igen, ott a sok diszpinty, nevvel, cimmel :D

Tibcsi12 2017.01.27. 19:23:11

@Necropsia: mi ez a cég ? Mivel foglalkozik ? A nevek nagyon érdekesek !

stikasz_1 2017.01.27. 21:22:42

@Tibcsi12: Szerintem ez az a cég, aminek részvényesei lehettek a mindenféle Master meg hasonló szintű kairosos arcok. De hogy mi is ez tulajdonképpen, amikor a Kairosplanet Ltd épp megszüntetés alatt van és a duma szerint a brexit miatt Ausztriába költöznek, arról fogalmam sincs.

kormoczil 2017.01.29. 00:20:49

@Marianna Imre:

A francia szöveg fordítása:

"Kedves barátaim, néhányan nem értik meg, hogy az életben mindennek vannak korlátai, nem tisztelik a mindennapi munkánkat, és egyáltalán nem tisztelnek engem! A török barátainktól érkező változatos sértegetések, fenyegetések és borzalmas szavak hatására, amik a családomat is érintik (és éjjel-nappal kapom őket) kötelességemnek érzem mától tiltani őket a Facebook profilomon. Ez a helyzet kezd elviselhetetlenné válni, és már többször figyelmeztettem őket! Biztosítalak titeket, hogy ennek a döntésnek semmi köze a Kairoshoz és csak azért teszem, mert elviselhetetlenné teszik az életem! Továbbra is tisztelem török barátainkat, és (a borzalmas üzenetek ellenére) szeretem Törökországot, az Ügyfélszolgálatunkkal továbbra is kapcsolatba tudnak lépni, sokkal közvetlenebbül, mint velem! Szeretném ebben az üzenetben a többieket is figyelmeztetni, akik hasonló dolgokra készülnek, hogy rögtön tiltva lesznek a Facebook oldalamon, ha ilyen jellegű üzeneteket kapok tőlük. Remélem, mindenki megértett, ahogy én is megértelek titeket, és ezért dolgozunk minden nap azon, hogy mindent a lehető leggyorsabban megoldjunk!"

---------------------

Mr. Viagra (@goto10: ez feldobta a napom, jobb mint Koserné :D) bevállalta ezt, amikor egy piramisjátékhoz adta a nevét+arcát tulajdonosként, VISZONT török barátainkat (és senkit) semmi nem jogosít fel arra, hogy életveszélyesen megfenyegessenek bárkit. Persze Törökországban más a mentalitás mint nálunk, és a halálbüntetést is visszahozták, de azért illik megmaradni emberi keretek közt.

kormoczil 2017.01.29. 00:41:53

@törvényszéki: sajnos van egy nagy hibám, hogy még az ilyen hozzászólásokat is komolyan veszem és megpróbálok rájuk válaszolni.
Tegyük fel egy percre, hogy nem egy olcsó internetes troll vagy, hanem komolyan gondolod ezt a sok agyrémet.
Nézzük az eseményeket: tegyük fel, hogy az általad említett emberek tényleg hittek a kairosban, betolták a pénzüket, elkezdtek embereket toborozni, virágzott az üzlet, stb.
!VISZONT! nagyon hamar kiderült, hogy a kairos kliensprogram, amire az egész állítólagos rendszer épül, nem ér fabatkát sem. Erre a normális reakció az lett volna, hogy viliék keresnek egy általuk megbízható szoftverfejlesztőt (programozót), aki átnézi nekik a forráskódot, és igazolni vagy cáfolni tudta volna ezt. Ehelyett mit csináltak? A kairos ellenzőit (ahogy te is) lehordták mindennek, és (köszönhetően az innovatíva csoportnak) mindenféle hókuszpókusszal próbálták megmagyarázni, hogy mégis működik. Aki egy tyúknál jobban ért a szoftverfejlesztéshez, tudja, hogy ott nincs varázslat, mágia, belemagyarázás (a homeopátiánál pl. el lehet játszani egy darabig ezt, az informatikában nem), egy program csak azt tudja, ami benne van a kódban. (Hogy teljes legyen a kép: van kivétel, pl. mesterséges intelligencia, neurális hálók, de ez a gagyi program köszönőviszonyban sincs velük.)
Ha tényleg ennyire értesz a joghoz, akkor lapozd föl az emlékeidben a jóhiszeműség, rosszhiszeműség kifejezéseket, az talán rávilágít arra, mit is akarok mondani.

Egyébként kíváncsi lennék minden nagyobb beszervező esetén, hogy ők milyen mérleggel zárták a kairost, és a teljes alsóvonaluk összesen mennyit bukott rajta. Akkor a beszervezettek tisztán látnák, hogy a befektetett pénzük nagyon kis részét kapták vissza, a beszervezők valamivel többet (ha okosak voltak), de a legnagyobb rész ment a céghez, a feneketlen kútba.

Zoss55 2017.01.29. 01:39:45

@kormoczil:

Nehéz megmondani mennyit kapott a cég. Ugyanis addig amig volt partner-partner közötti utalás abból a cég "fizikai" pénzt ugye nem kapott, hanem, azt a partnerek egymás között lerendezték.
Szóval, azt gondolom, hogy a vezetők, legfőképpen az ország vezetők éltek ebből az első 1,5 évben a legjobban, a többiek, ahogyan lejjebb van a karrier létrán kevesebb és kevesebbet kaptak. bár sokan a befektetett pénzüket nagyjából visszakapták, de akik az utolsó pár hónapban ( aug ->... ) betették, ott már kétséges...

István Erdős2 2017.01.29. 09:46:47

@törvényszéki: Tisztelt Uram! Megértem a felháborodását, viszont nem értek egyet vele. Ön az emberi jogokra hivatkozik, bár a hozzászólásából kitűnik, hogy a joghoz Önnek semmi köze. Természetesen vannak személyiségi jogok, viszont e mögé bújva nem lehet bűncselekményeket elkövetni. A társadalomnak jogos igénye az, hogy a folyamatban lévő bűncselekményeket megakadályozza. Ez kezdődhet azzal, mint itt a blogon is, hogy összefognak, és megpróbálják kihámozni a sok embert megkárosító csalásokat. Itt sem azzal kezdődött a fórumozás, hogy egyből azt mondták a hozzászólók, hogy xy és xz csaló. Bár én mindig tartózkodom attól, hogy nevesítsek valakit, viszont ezt elég nehéz megtenni. Mondok egy példát. Kochné beülteti a Kairosok tudatába, hogy a MOSZAD nem tudta feltörni a nagy formátumú cég levelezését. Ez természetesen nem igaz, ezt már levezettük, hogy miért nem. Aztán jön a kóser minősítés, szintén az Ő tolmácsolásában. Persze ez sem igaz. Beígérik, hogy megmutatják a pecsétes igazolást erről (egy izraeli minisztérium miért is tenne ilyet), de a mai napig csak ígéret maradt. Hogyan állunk ezzel jogi szempontból? Nos, a videót feltették a youtubra, nyilvános, azaz mindenki számára elérhető. Vannak benne állítások, amelyek valószínű, hogy nem fedik a valóságot. Amennyiben engem ért volna ilyen támadás a kijelentéseimmel kapcsolatban, azonnal utána nézek az állításaim valóságtartamának, és ha igaz, akkor bizonyítom, ha meg nem igaz, akkor elnézést kérek mindenkitől, akit megtévesztettem önhibámon kívül, hiszen hamis információt kaptam. Semmi érdemi reagálás azon kívül, hogy mindenki paraszt, meg károgó, stb. Egy másik hálózatépítő a végkifejletnél, amikor az ügyészség elrendelte a nyomozást: most egy kicsit leállok, és ha nem piramisjáték, akkor jó, ha az, akkor is jó, szereztünk tapasztalatot és továbblépünk. Elnézést, de nem szó szerint idéztem, nincs időm átnézni a sok videót, de a hangnemből érezhető a nagyfokú felelőtlenség. Itt pedig nem áll meg még a mutatvány. Leáldozóban a Kairos és most meg ugyanazok a személyek nyomják ezerrel a többi hülyeséget. Vegyél napaelem erőművet, szállj be a nem létező húrvasút projektbe, bérelj autót szinte ingyen, fektess be egy cégbe, amely 322 %-os hasznot ígér. Természetesen ezeket nyomják videón is. Ön szerint megállítható ez a tevékenység úgy, hogy közben nem nevesítik az embereket. A személyiségi jogokra visszatérve, mondok Önnek egy példát. A szabad mozgás igen erős személyiségi jog. Amennyiben én önhatalmúlag bezárok valakit egy mosdóba, akkor megsértem az ő jogait. Mi van akkor, ha ez a személy kirabolt valakit 5 perccel ezelőtt és azért tarom vissza, hogy ne szökjön meg a hatóság kiékezéséig? Természetesen, ebben az esetben már nem sértettem meg a személyiségi jogait. Az ártatlanság vélelme: Senki sem tekinthető bűnösének mindaddig, amíg bűnösségét a bíróság jogerős határozatában nem állapította meg (Be. 7. §)
Ez nem azt jelenti, hogy az elkövető ártatlan, hanem azt, hogy a vélelmet csak bíró, és jogerős határozatban döntheti meg. Ettől még az alapos gyanú esetén, akár előzetesbe is kerülhet valaki. A vélelem miatt azonban megmarad a szavazati joga, civil ruhát viselhet, stb. Végezetül: a bűnüldözés jogi igénye sok esetben sokkal erősebb, mint a személyiségi jog. Erre példa az, hogy körözött személyeket fényképpel és teljes név kiírással keresi a hatóság. Önnek viszont abban igaza van, hogy tényként bűnözőnek nevezni valakit nem szerencsés dolog. Aki viszont ilyen kétes üzletekben részt vesz, az készüljön fel rá, hogy nem fogják megdicsérni őt sem a hatóságok, sem pedig az áldozatok részéről. Én például nem is tudom mit tennék, ha engem vernek át, és emiatt nem tudnék a gyerekeknek mit adni enni. Mi van az utóbbi 4 hónap bérleti díjainak kifizetésével? Nem érzi Ön úgy, hogy gusztustalan amit ezek az emberek műveltek? Nem érzi azt, hogy gusztustalan az, ahogyan átlépnek egy, kettő esetleg több, hasonlóan kétes üzletbe (hármas pillér)? Én szégyellném magamat az Ön helyében, hogy az igazságkeresőket támadja, akik megpróbálják megmenteni a jövendő áldozatokat, a kétes üzleteket folytatókat pedig a védelmébe veszi. No comment!

goto10 2017.01.29. 10:56:28

@István Erdős2: Kivalo iras mint mindig. En ugy latom azonban, hogy itt sajat maguk valljak be, hogy elkovettek a buncselekmenyeket, penzt keresnek vele, nem adoznak, beszerveznek. Teljesen beazonosithatok es ok maguk tesznek vallomast online mindenki altal hozzaferheto modon. Nem veletlenul tuntettek illetve tuntetik el a kayrossz videokat es site-okat. Amugy pedig letezik olyan, hogy bunpartolas, arra is lehet am guglizni, nem csak az onbiraskodasra, ami oriasi kapufa :D Nyilvan ezekra is az lesz a valasz, hogy "meglatjuk". Meg bizony :D

kormoczil 2017.01.29. 16:13:04

@Zoss55: Ha tényleg nagy tételben nyomták a kézből-kézbe fizetést, akkor a nyomozás során a NAV-val is meggyűlhet a bajuk, ezt komolyan szabályozzák a törvények. Olyan jogi kategória nincs, hogy "odaadom neki a regisztrációs díjat, ő meg átutalja a rendszeren belül", ha valaki pénzt ad valakinek, az vagy áru/szolgáltatás ellenértéke, amiről számlát kell adni és adózni belőle, vagy ajándék, ami után 18% illetéket kell fizetni (ez a Silver és nagyobb csomagokat érinti).
Ugyanígy a kairostól kapott pénz adózásáról is hülyeségeket terjesztenek a tagok, a (valós vagy hamis) NAV állásfoglalás szerint EHO-t és SZJA-t kell fizetni, de a tagok csak SZJA-ról beszélnek, mert a kairos állítólag jövedelem-igazolást állít ki. Kíváncsi lennék, hányan kaptak ilyet, jan. 31. mindjárt itt van, addig kellene megérkeznie.

kormoczil 2017.01.29. 16:15:12

@PatBateman: Nekem megvan a Bilibok és a Gyura-féle videó is.

Nicknames 2017.01.30. 19:18:00

Kártyafronton mi a helyzet? Most akkor lehet igényelni, vagy nem? Egyébként azért külön kell fizetni, vagy a webirodás pénz is jó rá?

Hunor74 2017.01.30. 20:12:00

@törvényszéki: Tógyer Desző, te vagy az????? :D

TZusi 2017.01.30. 20:24:43

Off:

Azon azert beszartam, hogy most Roganek is kompolet piramist akarnak epiteni. Tok nyiltan...
elsolakas.hu

TZusi 2017.01.30. 20:34:18

"törvényszéki"
Tuti hogy ez valamelyik beszervezo picsa (Vili nem ilyen hulye a tobbi srac meg eltunt), de nagyon vicces a nev valasztas. Amikor kitalalta valoszinuleg azt gondolta, hogy ettol majd berezel a nep :)

István Erdős2 2017.01.30. 21:04:02

@Nicknames: Kártyafronton most jobb a helyzet, mint a 2 ukrán fronton volt, anno. Természetesen a kártyák előjegyzése is már folyamatban. Nagy a kínálat, 2 típusból választhatsz, és mindkét típust akár 4 színben. Nos, van magyar, illetve römi kártyánk. Az előbbit tök, makk, piros és zöld, az utóbbit pikk, kőr, káró és treff színekből választhatod ki. Természetesen a termék 0 kilométeres, originál csomagolásban van, de a gyengébbek kedvéért, korlátozott mennyiségben, cinkelt paklit is tudunk biztosítani. A kártyáért, előjegyzés után, azonnal fizetni kell. Van 100, 500, 1.000 és 5.000 Eurós csomagunk is. Remélem, nem a megélhetési 100 Eurós csomagot választjátok. Webirodából nem lehet utalni, csak készpénzutalás lehetséges. Ez elég nehézkes, mert például a legnagyobb bankunk az OTP is csak napi 10 utalást vállal, egyszerűen nem tudna mit kezdeni ennél több manuális tranzakcióval. A legegyszerűbb megoldás az, ha személyesen kiviszitek a lóvét Otokárnak, Ukrajnába. Baromi jó kávét főz, higgyétek el, megéri azt a kis utat. A kártya, a pénz utalása után, szinte azonnal, 3-4 hónap múlva megérkezik a regisztrációs címre. Ha mégse, akkor érdeklődjetek a szomszédoknál, hátha elírtuk a házszámot. Tudjátok, mi értetek vagyunk, mindent megteszünk azért, hogy sok pénzt rakjunk a zsebetekbe. A menet közben felmerült kisebb problémák elhárításán pedig nagy gőzerővel dolgozunk. Felvettünk 5.000 informatikust, 4.000 pénzügyi zsenit. Bemutatásuk folyamatban. Jelszavunk: bizalom, jelszavatok: utalás (ha lehet, minél előbb tegyétek fel a pénzt).

refused 2017.01.31. 11:31:52

Mindenki nyugodjon le a p.csába:

"Mindenki nyugodjon meg a cégnek sok pénze van jelenleg, sok millió dollárról beszélünk, összeomlás nem fenyegeti a céget, még élvezhetjük gyümölcsét reméljük jó sokáig"

:))

vajkay 2017.01.31. 16:00:03

visszautasíthatatlan ajánlat magukat komoly üzletembernek/inspiráló személyiségnek hívőknek:

68.media.tumblr.com/d02f08c45f680f1e648fb7e7e16a80ae/tumblr_oknbe6KKCS1qa0nkuo1_540.jpg

:D

PatBateman 2017.01.31. 18:01:02

@kormoczil: Köszönöm (adok Neked egy tízest :P)! Amennyiben eltűnnek a netről, akkor majd igényt tartanék rájuk, ha megoldható.

Zoss55 2017.01.31. 21:47:19

@vajkay: A KAIROS story megér egy könyvet..... ez már majdnem olyan szövevényes mint a történelem.... nem?

Tibcsi12 2017.02.01. 03:49:26

@Zoss55: :) és ki venné meg, vagy miből ? Aki benne van ( volt) annak lehet nem maradt rá ZS-je, a börtön könyvtárakba nem kell olyan sok, az átlag embert ( értelmes) meg nem érdekli szerintem itt Magyarországon.
De valóban a történet bizonyos szempontból igen szövevényes, egy Wall Street farkasa szintű, nagyságrendű ôsszegről vagy azt is meghaladó szintről beszélünk ( ha lesz róla bírósági végzés akkor konkrétumokat is láthatunk majd ) , egy jó forgatókönyvvel az előbb említett filmmel hasonló produkció lehetne sikeres ( valós kockázati tőke felhasználásával), de nem akarok új ôtletet adni....

Katy Orosz 2017.02.01. 10:43:37

@Zoss55: A Kairosz story meger egy filmet, ha a szereplok a realis VILI-BILI-LUCA-ZSUZSI- k lesznek.Akkor milliok neznek kitagult szemmel hogy mekkora szemet ember a testvere- felesege-szeretoje-szomszedja-baratja. Es gondolom szegyellnek magukat hogy mekkora idiotakkal jartak szappant fozni. Plussz, el fognak nyomulni le a tanyakra, mert a raszedettek most mar tudjak pontosan kit kell megsimogatni.

David Hopwood 2017.02.01. 15:30:52

Judit csodálkozik, hogy az emberek többsége feladja a kajroszba fektetett hitét.

www.youtube.com/watch?v=zTgRsIfQmDY

Judit, Judit...

David Hopwood 2017.02.01. 15:32:25

@David Hopwood: oppá, az lemaradt: mennyire szenzációs az, hogy a másik hatvandanos feketeöves fényjáró kairoszmester, Horváth-Dori Lilla is alákommentelt. Aszongya vezető. :DD

misi,szabo 2017.02.01. 17:13:11

@David Hopwood: Jaj, az élet nagy mondásai... tele van a videó vele... nekem is van egy:

Gondolkozz!!!

A blogon itt sokan gondolkoztak, hogy miért nem lehet működőképes! Megnézték, utánagondoltak és nem léptek bele... Kitartás? Siker? Következő piramis? Ez az út a totális eladósodottság irányába vezet....
Inkább kell keresni egy 8 órás melót és mellette lehet hálózatot építeni, ha már, de és mindenáron MLM, de vigyázni kell, hogy ne eLeMeL legyen a játék neve...

stikasz_1 2017.02.01. 17:22:56

Azt írják, a SEPA és SWIFT kiutalások megszűnnek, mostantól a Schonpay rendszere él csak. Az oldalról semmit nem találni, faék egyszerűségű, a mögötte levő cég állítólag Belize-ben van. De ez majd megoldja a problémákat, nyilván.
schonpay.com/

stikasz_1 2017.02.01. 17:26:47

@stikasz_1: Ja, van azért egy díjak és költségek oldal, egy kártya 99 euro... Megéri annak, aki mondjuk csak 150 dollárt akar kiutaltatni.:)

goto10 2017.02.01. 19:21:07

@David Hopwood: Es mit vezet? Haztartast vagy aramot? Szornyu ez a sok suletlenseg, meg mindig probalnak kayrossz hivoket toborozni, de kozben mar megagyaznak a bukasnak - nem szabad feladni, majd a kovetkezo pilotajatek meghozza a varva vart sikert. Bullshit :D

Tibcsi12 2017.02.01. 21:41:08

@stikasz_1: ... és az angol mellett az orosz nyelvet adja ki. Mondjon bárki bármit, de én nem szeretem őket, nem bízok bennük. Az elmúlt 200 évben 2 szabadságharcunk volt, mindkettő leverésében ott voltak a ruszkik. A második világháborúban sz@rrá bombázták Németországot, az egyik részén orosz alapokon nyugvó rendszer, a másikon demokrácia épült 20-30 évvel később tapintható volt a különbség. Szóval nekem nem európai nép, nem rendelkeznek euröpai intelligenciával és európai erkölccsel, az bizar pénzügyi kategória, ha egy belize-i cég 2 nyelven elérhető honlapot csinál, amelyikből az egyik az orosz. És akkor nem beszéltem arról, hogy a kajrosz ajánlja.... hogy a francba lehet ebben még mindig hinni? Augusztus óta nem fizet szerződészszerűen... fél éve...

Nincs annál rosszabb elegy, mint amikor a tudatlanság kitartással párosul!

Fanto 2017.02.01. 22:42:59

@stikasz_1: Főleg, hogy 99.9% valószínűséggel nem fognak kapni semmit. A kizsigerelt és fél éve hitegetett embereket most megint lehúzzák 100 euróval? Hol kerül egy bankkártya 100 euróba?

Ez az aljasság olyan mértéke már, amit én nem tudok felfogni, de azt látom, hogy mégis létezik. Ezek nem börtönt érdemelnek, minimum karóba húzás, bár még az is kevésnek tűnik ennyi aljasság láttán.

Fanto 2017.02.01. 22:53:11

@David Hopwood: Hoppácska!

Judit nem várta meg a pár nap múlva lejáró februári fizetési határidőt sem, ez azt mutatja számomra, hogy ő sem hisz már, hiába is próbálja simítani, meg magyarázással ennek ellenkezőjét sugallni.

Kedves Judit! Fél éve hitegetnek benneteket, mégis miért hinnének még az emberek? A szeptemberi konferenciáról úgy mentetek haza, hogy még pár nap és mindenki megkapja a pénzét. Az bizony elég régen volt már. Mégis meddig kellelne hinni?
Jó lenne neked is szembenézni a kemény valósággal. Rohadt rektes csalóknak hittetek, nekik adtátok a pénzetek, akik nem anyagilag, de erkölcsileg is kihasználtak és lepusztíítottak, tönkretettek benneteket.

Érted már, hogy itt az igazat írtuk és figyelmeztettünk ? Érted már, hogy nem ellened, nem ellenetek vagyunk, hanem a minden hájjal megkent aljas csalók ellen?

Rohadt nehéz boldogulni a mai Magyarországon, főleg a te, ti korotokban, hidd el valamennyire megértem, bár én valamivel fiatalbb vagyok és nem is otthon keresem a pénzt. Hogy mi lenne a megoldás nektek, nem tudom, de azt igenis tudom, hogy ha az otokár, vili és hasonlóknak, pl. a questra, atlantic, agam és hasonlók 'üdvöskéinek' hisztek továbbra is, akkor az a kevés, ami van, az is el fog veszni és hajléktalan, vagy fűtetlen lakásban éhezők lesztek.

Fanto 2017.02.01. 23:04:15

@István Erdős2: Feldobtad a kedvem :D. Ennyi finom irónia elegyítve szarkazmussal. Mégis ott van benne a teljes kajrosz történet lényege.

Emelem kalapom !

Fanto 2017.02.01. 23:20:02

Kairos Anti · kairos-figyelo.blog.hu/ 2017.01.27. 01:24:20

"A Nagy Testvér szerint az emberi jogokért harcoló honfitársunk Szöged, az elvtárs meg Budapest környéki".

Esetleg Dunaharaszti környéke? :D Dezső bátyánk ott prosperál. 67 éves a hozzászólónk, akárcsak Dezső bá, a szóhasználat és szellemi színvonal nagyon hasonlít, és ezek szerint az IP cím is Budapest környéki.

Persze ezzel együtt is lehet, hogy nincs igazam az azonosítást illetően, meg annyira nem is lényeges.

Az viszont érdekes, hogy Dezső bá adatlapjáról eltűnt a kairos, mint foglalkozás vagy munkahely. :)

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2017.02.02. 01:42:06

@Fanto:
"Esetleg Dunaharaszti környéke?"
Nem. Mondom, hogy Szöged környéki az emberi jogokért aggódó/harcoló honfitársunk.

A Dezső bácsi a Dunaharaszti (az meg Budapest környéke). Két különböző emberről van szó

vajkay 2017.02.02. 10:33:25

mennyire szomorú, hogy már a "családja ellen" csinál videót.. megéri ez az egész, de most komolyan?

Katy Orosz 2017.02.02. 10:35:37

A Kairosz banda nyomul Erdelybe, ugy tunik Magyarorszagon elapadt a forras.
www.hirdetes.ro/hirdetes.php?id=135223&/hirdetesek/Allas-Munka/Egyeb-munka/Penz-kereseti-lehetoseg/
meg egy
nternetes passziv jovedelem

LTE-LifeTime Earn 2012-től létező és fizető cég!
LTE-Nyerj pénzt egy életre! PTC Paid To Click!
Csak nézd a hirdetéseket és keress pénzt!
Lelőhely: Arad / Arad megye
Hirdetés feladva: 2017. Jan. 31.
Hirdetés azonosítója: #136598
Megtekintve 188 alkalommal

meg egy

Razzleton Egyszerű befektetés

Hello!
Egyszerű befektetés! Egészségügyi termékek, melyet világszerte forgalmaznak!
Ha még nem vagy benne, most itt beregizhetsz.
https: //razzleton.com/? ref=goldman76
Az oldal fizet, több mint 1 éve!
10-1000$-ig napi kamat 2. 1% 15 napig!
1001-tól 10. 000$-ig napi kamat 2. 3% 30 napig.
És ami még nagyon fontos! A futam idő lejárta után visszakapod a betett pénzed is a balance-ba.
Nem csak akkor kapsz refjutit, ha befizetnek, hanem akkor is, amikor kapja a reffed a napi kamat jóváírást, ez szerintem nagyon jó!
Processorok: Bitcoin, PM, Payeer, Advchash, Nixmoney,
Minden nap kikérheted a hozamot amit 24-48 órán belül kifizet, vagy összegyűjtöd és visszaforgatod!

Itt egy kifizetesi bizonylat Payeer-re!
Operation date: 21 Jan 2017 18: 23
Operation ID: 292323058
Operation type: transfer
Status: success
Credited: 19. 53$
Comment: Withdraw to goldman76 from RAZZLETON
Lelőhely: Arad / Arad megye
Hirdetés feladva: 2017. Jan. 31.
Hirdetés azonosítója: #136604
Megtekintve 11 alkalommal

Fanto 2017.02.02. 14:28:37

@Kairos Anti:

Világos most már, kicsit felületesen olvastam korábbi írásod.

Egyébként Dezső bá szokott utazni, ha jól emlékszem. :D Na jó, ejtem a témát, mert tényleg nem ez a lényeg.

Fanto 2017.02.02. 14:39:16

@Katy Orosz: Razzleton, te jó ég, mi ez már megint.

A guglival első találatnál: "Earn 5000% every 90 days Sign Up and Invest Now!" Ez aztán a reális ajánlat. :D
Persze ez már annyira durva, hogy emiatt jóval kevésbé veszélyes, mint a kajirosz meg társai, mert világos (talán még sok egykori kajiroszos számára is), hogy itt kb. szerencsejátékról van szó.

misi,szabo 2017.02.02. 18:04:24

@Fanto: :D :D :D :D Ebben semmi szerencsejáték nincs :D :D :D :D
ez vagy nem jön be, vagy nem jön be :D 50-50 %

Katy Orosz 2017.02.03. 07:20:17

@Ha még nem tetted meg, íratkozz fel a hírleveimre is!
Kattints a laptoppra!

______4235854edwdwe

Ha szeretnél még több infót, vagy a konkrét lépéseket,
kattints a “Kezdd el Most” ikonra, és vágjál bele te is!

aaaaa

Baráti üdvözlettel,

Kobori Gizella
Erdely

Telefon: 0040 746875612
E-mail: gizellakobori@gmail.com
Skype: kobori.gizella44

Zoss55 2017.02.03. 22:51:11

Sziasztok!

Azon tűnödtem, hogy a "Kasynets Otokár elhagyja a Kairos fedélzetét" már eléggé elavult... ezen blog bejegyzések már nem is "róla" szólnak... nem kellene valamit újítani ? @vajkay

Mit gondoltok?

Xlendon 2017.02.03. 23:11:26

@Zoss55: Állítólag készül új post

Katy Orosz 2017.02.04. 14:10:36

Sikerult telefon beszelgetesre birjam Zsuzskat. Most a nyugati megyeket jarjak ketten egy masik ketsegbeesett es padlot nyalo partnerevel, aki ugy nez ki hogy pasi. Meggyozo eloadasokat tartanak , perszesre befizetes ellenebe, de kizarolag meghivoval.Tehat rakattintsz, regisztralsz, vegig szenveded egy idiota hulyesegeit aki rabeszel habzo szajjal a businessre, aztan meghivot kapsz egy szuper eloadasra amit a szeretoje tart valahol a kozeledben.Kell hozzal mas embereket is, mint a Jehova tanui.Es !! az ajtonal ott a Zsuszi es szedi a belepesi dijat!!!!! Ha hulye vagy bemessz. Hetfon megprobalok bemenni, mar regisztraltam , nem jott ra hogy en vagyok. Filmezes lessz, es viszem is a rendorsegre. Szoritsatok nekem.

Fanto 2017.02.04. 17:01:45

sa@Katy Orosz: A kóseres zsuzskáról beszélsz? Te aztán eltökélt vagy, pénz, időt nem kímélve harcolsz a pilótaragály meg a terjesztői ellen.

Egyébként milyen 'üzletet' terjesztenek ilyen meghívós módon? Csak nem azt akarod mondani, hogy a bukott kajiroszt? Rögtön dobok egy hátas itt a padlón, ha igen.

énszóltam 2017.02.04. 17:38:49

Szerintem azért ez a kajrosz dolog már kifújt. Én személy szerint abban sem hiszek, hogy lesz bármilyen következménye.
Mindegyik hősünk valami mást nyomat már a videóiban, néha elrettentésképpen megnézek egy egy atlanticos vagy skyway-es videot, ezek most a kedvenceim.

Katy Orosz 2017.02.04. 18:25:00

@Fanto: Nem Kairoszt predikalnak, a harmas strategia fut mar, ami meg nagyobb hazugsag es kodos nagyon. Ki hiszi el egy ven , lecsuszott alaknak hogy tozsde ugynok, otthonrol futtat 15 gepet es millios beveteleket hoz ez neki havonta. A koltseget a szerkesztoseg fizeti, en csak jatszom majd az erdeklodot.De a "penz on line, harmas strategiak, keress penzt ingyen, (Uram- Atyam!!!!!), es a tobbi raszedes , az kivetel nelkul fokozott figyelem targya.

goto10 2017.02.04. 22:55:31

@Katy Orosz: De most jobban fognak vigyazni, hogy latjak itt, hogy be akarsz epulni :)

Katy Orosz 2017.02.05. 08:46:04

@goto10: Mar be vagyunk epulve jo ideje es rogzitjuk amit hazudnak.Most mar majdnem eleg anyag van , amit a sajto nyilvanossag ele fog hozni, nevekkel, filmekkel, a szemelyes talalkozasok, ahol egeszen mast mondanak mint a vebinariumokon vagy hogy is hivajak ezt az analfabeta izet, amit analfabetak dadognak leirt lapokrol. A legnagyobb veszely az ingyen penz kereses, ne dolgozz, legy szabad...esetleg talakozzunk imitt-amott.Jo resze olelkezik egy indiai fakir vezenylete alatt mindenki-mindenkivel.Ami nem nyilvanos, az a szekta agymoso proceduraja, a toborzas ami a szeanszok alatt folyik, es lass csaodat!!!!, minden olelkezo Kairosz tag is, meg nyomja a harmas strategiat kemenyen a guru legnagyobb megelegedesere.Itt talakoznak es itt tortenik az, ami a hivekek nagyon lelkesiti, de valyon mit esznek-isznak hogy hisznek a hulyesegekbe?

www.facebook.com/magnethaz/?ref=stream

Xlendon 2017.02.05. 19:43:56

Vili a Kairosról legfrissebb:
www.youtube.com/watch?v=PHB6mcsRatw

Tegnap hallgattam, valahol el is ismeri, hogy ez átverés.... (csak most nem találom, hogy pontosan hol)

Hát így...

Yoyoyo 2017.02.06. 01:16:02

Volt már? Lilla összehasonlítja a Kairos-t és a Queastra-t :
www.youtube.com/watch?v=tKEXlGa1c6c

énszóltam 2017.02.06. 13:22:27

@Yoyoyo: ezt a nőt még hallgatni is fáj, nem is tudom egyhuzamban végignézni, mindig csak fél percet bírok

énszóltam 2017.02.06. 13:46:25

:)))) ennek már a címe is sokat sejtető, sajnos még nem néztem meg, lélekben fel kell készülnöm a mi Árpinkra
www.youtube.com/watch?v=dJgy0jY65eo

Katy Orosz 2017.02.06. 15:12:25

@énszóltam: Ez egy nagyon maganyos, egyedul elo, mindenre elszant , mindenbe belekezdo, padlon fekvo alak.Volt ez is olelkezni a joginnal.Jo az Isten ha ep esszel megussza.Evek ota mar csak a kutyajaval beszel mikozben koborol a saros mezon. Sajnalni kellene, ez az ember beteg.De azert befizettettett par szaz embert, ( o mondta hogy mekkora vezer- vezeto pozocioja van a Kairoszban , meg a nyaron !), dirrekt penzutalas volt a szamlajara.Hogy ebbol a Kairosz mit kapott, azt deritsek fel ok.

goto10 2017.02.06. 15:15:02

@énszóltam: Egyaltalan nem mult idoben beszel a kayrosszrol, ugyanugy nyomatja, mint eddig.

David Hopwood 2017.02.06. 15:16:00

@Yoyoyo: Mennyi eszeveszett közhelyes baromság hangzik el ebben a videóban, komolyan belefájdult a fejem.

refused 2017.02.07. 09:31:49

Lilla szerint trollok, szkepták és hülyék vagyunk...no és a pozitív pénzáralmás:

www.youtube.com/watch?v=gvtGTjWcp2I

Ja és a Kaiors nem piramisjáték.

refused 2017.02.07. 09:52:57

Rosszindulat. csakis rosszindulat! Kinek az érdeke, hogy ne tudjunk talpraállni? Érdekes, hogy mennyi ilyen és ehhez hasonló "fellájkoló" videó jött ki novemberben, amikor már nem jöttek a pénzek.

Szegény hülye, több gépet is beüzemelt:)))

www.youtube.com/watch?v=nvJ-I6WdcIo

refused 2017.02.07. 10:03:10

Úristen mennyi ilyen videó van, igazi asszonylázadás. Jellemző egyébként, hogy mennyi szerencsétlen, munkanélküli, elnyomott embert húztak be a buliba. A helyzetük valóban sajnálatos, de hogy ez lenne a kiút? Szegénykéim azt hitték eljött a megváltás:(

www.youtube.com/watch?v=LQP3bpjvOg8

www.youtube.com/watch?v=NoZ0W8_yQpk

refused 2017.02.07. 10:13:47

Máriát azért megsajnáltam. Ő tényleg elhitte...

Petr100 2017.02.07. 10:21:31

Érdekes a makacsságuk, kérdem én költői kérdésként:

Nem az történt, amit itt hónapokkal ezelőtt, augusztusban megjósoltunk?

Szinte minden pontról, pontra, de mi negatívak vagyunk, nem járunk utána, sose leszünk gazdagabbak stb... Kaptunk a fejünkre, a gonosz bloggerek. Szóval én minden hónapban megkaptam a fizetésem, munkáért és nem vertem át senkit, nem voltam kihalgatáson és nem haragszanak rám a barátaim, ismerőseim, családtagjaim. Nem izgulok, hogy a befektetett pénzem visszakapom-e, vagy hogy miből fizessem a hiteleimet (nincs kölcsönöm). De már látom, hogy a kairosszos nagyok megint készülnek valamire....Jöhet az újabb blog? Érdekes, hogy a hatóságok mennyire tehetetlenek, pedig ebben a témában nekik kellene fellépni, szerintem...

refused 2017.02.07. 10:32:54

Na ez mindent visz azt hiszem...Izraelben kóser minősítést kapott a Kairos:

www.youtube.com/watch?v=rFRadjLaO4k

Petr100 2017.02.07. 10:38:05

@refused: Megint? :D Kóser Zsuzska bizonyítékot is ígért! Várunk rá, mint egyszeri kajroszos a fizetésére már hónapok óta :D

törvényszéki 2017.02.07. 23:57:33

@Katy Orosz: Ajánlom figyelmébe ennek az Embernek a véleményét az ilyen és hasonló megnyilvánulásokról, gyűlölködésekről. Valóban nincs más dolguk csak itt mindenkit szapulni? Szánalmas, megkeseredett emberek ... íme a videó, nézzék végig: m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154983149473659&id=79747643658&_rdr
A lényeg a 3-ik perctől vonatkozik erre a bandára! Gondolom sokan magukra ismernek!

Katy Orosz 2017.02.08. 08:34:41

@törvényszéki:Ez az aki olegeti a Kairosz hiveket a szenszokon.Ismerem mert voltam szeptemberben.Es film anyagom is van.Azonositottunk tobb mint 40 Kairosz predikatort a fakir szervezetben. Meg megerem hogy filmeket tesznek a youtubra ahogy egymas felesegit olelgetik es felszolitanak hogy fizessek be en is egy ilyen pisis konferenciara.Te torveny-ize, ejsze te is rajtavagy a filmeken?????? Ne felj, a sex nem szegyen,csak ne nyilvanosan csinaljatok.

Tibcsi12 2017.02.08. 09:40:35

@törvényszéki:

:)

elfogytak a Coelho idézetek ;)

Tavaly nyár óta működik a blog, eddig az itt elhangzott tények cáfolata nem született meg. A nagy emberek törölték a Facebook hirdetéseiket, profiljukból a kajrosz munkahelyet, sőt van, aki a honlapját is... volt itt 1 milliós ígéret, volt 100 milliós garanciavállalás, csak a szerződés szerinti kifizetés nem, de több eljárás, letartóztatás...
Vannak dolgok, amit nem érdemes védeni. Azt hiszem a csalódott, megkeseredett emberek nem a "bloggerek" között kell keresni, ugye egyetért? ;)

vajkay 2017.02.08. 09:55:47

ha kérdéses lenne a Kairos és további üzletek tagjainak, mi a vége az ilyeneknek mindig, egy friss hír:

index.hu/gazdasag/2017/02/08/obudan_uthet_be_a_legujabb_brokerbotrany/

"a Magyar Nemzeti Bank viszont piacfelügyeleti eljárást kezdeményezett a gyanús cég ellen, ami egyébként bődületesen gyanús, több mint 40 százalékos kamatot ígért a kölcsönszerződésekben."

vajkay 2017.02.08. 10:00:21

@törvényszéki: de, van egy csomó más dolgunk. de napi 1-2 percet megér ez is (nekem), mert érdekel a téma, és azt szeretném ,ha soha többé nem próbálnák átvágni a szüleimet ilyen marhasággal. nekik volt eszük megkérdezni engem, mint IT területen dolgozó embert a kairosról (igaz, ők sosem foglalkoztak semmiféle MLM-el, csak egy "jó" ismerős felkereste ezzel őket, de ott van pl Judit, aki inkább szapulja a fiait egy videóban, amiért próbálják lebeszélni erről a bombaüzletről.. sajnos utóbbiból nagyon sok van, a videók/blogok/számok szerint.

énszóltam 2017.02.08. 11:22:14

@törvényszéki: Én magamra ismertem, bár csak három percig bírtam nézni, nem igazán fekszik ez a zsebfilozofálás.
Nálad lehet még kairos csomagokra befizetni, a szeretet jegyében szeretném támogatni a céget, meg a becsületes mlm huszárokat.

Xlendon 2017.02.08. 11:42:52

@vajkay: Cégnevet lehet tudni?

Fanto 2017.02.08. 13:50:33

@énszóltam: Irigylem egy picit tszéki uraságot, van ideje Dopemant nézegetni, filozófálni, majd itt írogatni, trollkodni. :)

@törvényszéki: Magadra nem ismertél? Itt te vagy a troll. Miközben már vili által is elismerten nem fizet a kajirosz, egy csomó szerencsétlen fut a pénze után, míg az otokár, viagra és bandája hatalmasat kaszált, kicsalta tízezrek pénzét, te még mindig itt tartasz? Tényleg ennyire nem tudsz különbséget tenni jó és rossz között?

Fanto 2017.02.08. 14:20:02

@Xlendon: Kb. annyira, mint az AGC-ben. Ráadásul már nincs is már opció, aki pénzt akarna még kiutaltatni. Nincs már bankszámlára utalási kérelem, sonpéj van csak vagy inkább sonSEMpéj. :).

Vilcsi szerint az a megoldás, hogy be kell lépni minél több pilótajátékb... vagyis 'üzletbe'. Legjobb persze, ha az ó alsó vonalába, mert akkor ő nem farag rá.

Szóval tvszéki uraság. Lehet a vili vagy valamelyik hasonszőrű társának pénztárához fáradni, belépni alá questrával, skyway-vel, púrleverédzzsel, meg minden sz@rral, amit még kitalál. Ha nincs már rá pénzed, akkor a legjobb valami uzsorahitelből, pl. providentből belépni, az lesz aztán az igazi életérzés.
Ahogy látom, a kajrosz bukása kapcsán jónéhányan már 'élvezik' .

goto10 2017.02.08. 14:37:25

@Fanto: A Muvesz Ur eseteben azert mas a helyzet. A kozszereplok eseteben mas a jogi megiteles is, ugymond tobb es durvabb savazast kell tudni elviselniuk adott esetben. Masreszt a blog nem azert keszult, hogy bizonyos szemelyeket folyamatosan fikazzanak a tagok.
Itt buncselekmenyekrol van szo es bunozokrol, nem ertem, miert nem lehet ezt felfogni. Ja, azert, mert egyre konnyebb infot talalni ezekrol, es csokken a belepok szama.
Arnyekszeki mar gondolom feljelentette az internetet szolgaltato cegeket, az aramszolgaltatot es mindenki mast is. Annyira szanalmas, meg mindig a kayrossz, toljak ezerrel, de mi a francnak? Raadasul elfogynak a bepalizhato emberek is, meg a penz is, akkor mi lesz? :D

vajkay 2017.02.08. 17:37:15

itt van több infó. bírom az ilyen közös pontokat, mint a "székház", cégirat szerineti székház és MNB engedély hiánya (mint a questranál)

444.hu/2017/02/08/tobbmilliardos-lehuzasgyanu-egy-albrokercegnel-megint

Villámhárító 2017.02.08. 19:44:22

@vajkay: Miért nem törlitek az ilyen hozzászólást, mint a @refused: -é, amiben a Dobra Tamás toborzását reklámozza?
Megáll az eszem! Annyi reklámot hagytok az ellentábor részére, hogy az már hihetetlen!

Bocsika, de nem a Dobra féléket kellene reklámozni szerintem!

stikasz_1 2017.02.08. 22:07:01

Hohohó, végre megindult valami pozitív a Kairosban! Megígérték, hogy minden pénzt kifizetnek! Természetesen schonpay-en keresztül, tehát először le kell szurkolni a 99 eurós kártyadíjat.

És ami most következik, az nem vicc vagy általam kiagyalt poén, ezt magyar vezetők terjesztik a hírek szerint, milyen módon történik majd a pénzek kifizetése.
Tehát: a hátralék 3,33%-át fizetik ki márciusban, 6,66-6,66% áprilisban és májusban, havi 9,99% június és augusztus között, szeptembertől pedig 13,33%.

Azaz: ha valakinek beragadt mondjuk ezer dollárja, abból kap 30-at márciusban. Ettől fel lesz ám dobódva.
Épp csak egy apróságról nem esett szó: ezek a tavalyi elmaradások, vélhetően. Na de akinek év végéig ketyeg a szoftver, az hogy kapja a havi aktuális "fizetést"?... 2018-tól, 3 százalékonként?

Ja és még egy jó hír: a Kairos beszáll a biogáz bizniszbe is. De ahogy szétnézek, itt csak kevés embert látok, aki kiveszi a részét ebből a nagyszerű lehetőségből.:) Hitetlen mindenki, pedig lám, a Kairos fizet. Majd. 3 százalékot.:)

Fanto 2017.02.09. 00:53:39

@stikasz_1: Nahát, komolyan.. rohanok gyorsan belépni 2-3 platinával, mielőtt túl hosszú lenne a sor. :D.

Jó kis zsarolás, ugyanis ha reménykedni akarsz még a benti egyenleged kézhezvételében, akkor fizess be újabb 30 ezret. Vajon a kajrosz dollárokból lehet nyitni sonpéjt vagy mit? Van egy olyan érzésem, hogy nem, mert viagra úrék valódi pénzre vágynak. Azaz tovább lopnak, csalnak, hazudnak.

énszóltam 2017.02.09. 01:16:25

@stikasz_1: hatalmas:))) Látszik, hogy nem értek ehhez, én már augusztusban temettem volna, ezek meg még mindig tudnak pénzt lehúzni az emberekről.
Csak 100 euró a kártya, a hülyének is megéri. Remélem akinek több néven futnak a csomagjai azoknak annyi kártya is kell, és már nincsen rendszeren belüli utalgatás. Lehet gonosz vagyok, de akinek még mindig nem esett le az meg is érdemli ezt a lehúzást a végére.

bikeage 2017.02.09. 07:25:40

@stikasz_1: wow, tárhely és biogáz szolgáltató. komolyan vehető! :D

refused 2017.02.09. 10:06:34

@Villámhárító: Ne legyél már buta. Komolyan úgy érzed, hogy reklámozási célzattal tettem fel?

Xlendon 2017.02.09. 10:13:15

@refused: Én se értem, hogy érthette félre

Villámhárító 2017.02.09. 10:45:33

@refused: A butaságot inkább tegyük félre!
"Komolyan úgy érzed, hogy reklámozási célzattal tettem fel?" Ha már kérdezed! Nem érzem, hanem tényként látom, hogy olyan dolgot linkelsz, amivel Dobra Tamás toborozza az embereket.
Lehet, hogy nem ezért linkelted, hogy reklámozd, de tény, hogy reklámozod! Akkor most ki a buta?

Aki megpróbálja felnyitni a szemed, hogy reklámozod D.T-t, vagy az aki úgy reklámozza a Dobra uraságot, hogy nem is tud róla, vagy nem akarja tudomásul venni, hogy megtette???

Természetesen lehetne másképpen is értelmezni a dolgot, ha lett volna valami értelmes magyarázatod arra, hogy miért linkelted. Magyarázat nélkül puszta reklámot csináltál, amin a Dobra úr most valszeg jót mulat, hogy reklámozod. Persze már nem csodálkozok rajta, hogy Te ezt nem érted.

@Xlendon: És Te mit nem értesz? D.T. ezzel a hírlevéllel toboroz. Aki terjeszti ezt a hírlevelet, az segít D.T-nek toborozni még akkor is, ha az illető, aki ezt megteszi még nemképes ezt felfogni.

Xlendon 2017.02.09. 11:47:25

@Villámhárító: Vilit is belinkeljük csomószor, meg a többieket. Pont azért, hogy megnézzük, és értekezzünk róla. Mi ebben a reklám? El vagy tévedve.

Villámhárító 2017.02.09. 12:11:44

@refused: Ezzel a hozzáállással sokan rendelkeznek a hozzászólók között, amivel te is rendelkezel. Semmi magyarázat, de azért neki van igaza! A kairos hívők legfontosabb ismérvei: személyeskednek, szitkozódnak és a feltett kérdésekre nem tudnak válaszolni. A kairos hívőktől magad is elvárod a magyarázatot a kérdésekre, viszont te se adsz magyarázatot, akkor miben lennél más, mint ők?

Mivel te okos vagy, világosíts fel légyszíves arról, hogy a blog olvasói miért is ne tudnának be regisztrálni az általad reklámozott linken keresztül a Dobra úrhoz?

Nem csak te vagy az egyetlen, aki vagy szándékosan, vagy úgy, hogy fel se fogja, de reklámozza a kairost és a többi piramisjátékot. Okos emberként próbálj meg különbséget tenni két dolog között:

1. Aki magyarázat nélkül linkel pl. Vili, Árpi stb. videókat, az valójában reklámozza őket. A videót azért teszik közzé, hogy minél több emberhez eljusson.

2. Aki úgy linkel videókat, hogy magyarázattal szolgál arról, hogy mik a valótlan állítások, ferdítések stb. a videóban és miért, akkor a videókat megtekintő embereknek több információjuk lesz a mérlegelésre és helyes döntést hoznia.

Nem a reklámozás volt a célod, ez így érthető. De ha nem a reklámozás volt a célod, akkor áruld már el, hogy mégis mi volt a célod vele??? Csak, hogy megértsünk téged!

Villámhárító 2017.02.09. 12:21:06

@Xlendon: Olvasd az előbbi hozzászólásomat.

Ez teljesen rendben lenne, hogy azért linkelnek Vili stb. videókat, hogy értekezzünk róla. De a valóságban ezek az a magyarázatok a videókról utólag általában elmaradnak.
Meg tudnád nekem mondani, hogy a @refused: által linkelt D.T. hírlevélnek hol van a magyarázata??? Na ugye! Mint ahogy már írtam, nem a link közzétételével van alapvetően a bajom, hanem azzal, hogy @refused részéről elmaradt a magyarázat, hogy mik az aggályai a hírlevéllel. Természetesen itt olyan magyarázatra gondolok, amiből az olvasók el is hiszik refused aggályait és nem a Dobra hírlevél tartalmának hisznek. Vagy nem ez lenne a cél?

Villámhárító 2017.02.09. 12:33:40

@Xlendon: Most komolyan? Mi ebben a reklám?

Tegyük fel valaki reklámoz egy terméket, hogy meggyógyít szinte mindenféle betegséget, amit tudományosan is bizonyítottak és ezt terjeszti, akkor reklámozza. Ha bárki más ezt továbbterjeszti az segít az előbbinek a reklámozásban. Ez érthető idáig?

Tegyük fel valaki ugyanezt hozzáférhetővé teszi másoknak, de elmagyarázza, hogy a termék nem legális, nincs engedély a forgalmazására, már régen be lett tiltva, mérgező anyagokat tartalmaz stb. és ezek forrását is megjelöli, na ez az ember már valóban nem reklámozza ezt a terméket, hanem megpróbálja felnyitni a kétkedők szemét.

Na ez a különbség a két dolog között! Aki ezt nem érti, azon már tényleg nem lehet segíteni.

Xlendon 2017.02.09. 12:47:50

@Villámhárító: Szerintem te teljesen el vagy tévedve.
Ez a KAIROS FIGYELŐ blog!!!!! Ezen a blogon ütjük/vágjuk a Kairpst már fél éve, a Questrát is hónapok óta.
Miről beszélsz????????
Visszajelzések alapján ez a blog sok embert tántorított el a belépéstől, ez a célunk és ez a sikerünk, ha valóban így van.
Nehogy már nekünk, anti-Kairos, anti-Questrás, több száz hozzászólósoknak magyarázd már, hogy az a jó, ha kussban maradunk, mert minden egyes Kairos leírás potenciális beléptetés!

Ugyan már!

Villámhárító 2017.02.09. 13:21:50

@Xlendon: Egyáltalán nem vagyok eltévedve!

1. Az előbbi hsz-ban semmivel nem vagy különb, mint a kairos hívők. Mellébeszélsz ugyanúgy, mint ahogy ők szoktak.
2. Semmivel nem tudtad megindokolni, hogy miért ne lenne reklám az, amikor videókat, hírleveleket linkelgettek anélkül, hogy elmagyaráznátok, hogy miért tettétek.
3. Senki nem fogja visszajelezni a blognak, ha a Dobra úrhoz beregisztrál a blogban közzétett hírlevelet olvasva.
4. Az ellentábor reklámozása nem védi meg a belépéstől az embereket esetleg akkor, ha elmagyarázzák nekik, hogy mik a buktatók, de ott helyben azonnal.
5. A hónapokkal ezelőtti kommentek szintén nem segítenek azokon, akik mostanában kapcsolódtak be és nem olvastak el korábbi hozzászólásokat. Még a rendszeres olvasók se olvasnak vissza mindent.
6. Ennyire szűk látókörű vagy? Miből gondolod, hogy más néven ne lett volna több és hasznosabb hozzászólásom, mint neked?
7. Amikor nem magyarázzátok el, hogy miért hivatkoztok egy videóra, hírlevélre stb. az ténylegesen az az állapot, amikor valóban kussba vagytok, még akkor is, ha ennek ellenkezőjét állítod.
8. a hozzászólások legalább 90%-a haszontalan, amit törölni kellene, hogy az idelátogató a lényeget tudja olvasni.

Xlendon 2017.02.09. 13:51:48

@Villámhárító: Szerintem meg nincs igazad. Pont.

Xlendon 2017.02.09. 13:55:21

@Villámhárító: " Ennyire szűk látókörű vagy? Miből gondolod, hogy más néven ne lett volna több és hasznosabb hozzászólásom, mint neked?"

Nem tudom, én nem fényezném magam a helyedben, de te tudod...

Villámhárító 2017.02.09. 14:31:32

@Xlendon: "Szerintem meg nincs igazad. Pont."

Kemény indokolás! Most már mindenki megértette, hogy neked van igazad!

Egyébként milyen jogon várod el a kairos hívőktől, hogy cáfoljanak meg bármilyen elhangzott dolgot, amikor Te magad se vagy rá képes! Ja! Neked igazad van és kész! Ennyi elég is! Meggyőztél mindenkit!

Úgy viselkedsz, mint ők, csak a másik oldalon!

Xlendon 2017.02.09. 14:46:15

@Villámhárító: "milyen jogon várod el a kairos hívőktől, hogy cáfoljanak meg bármilyen elhangzott dolgot, amikor Te magad se vagy rá képes"

Mi van????????????? Egy teljes katyvasz, amiket összehordasz itt.

És elvileg mi egy oldalon vagyunk ebben az ügyben!.... :)

Villámhárító 2017.02.09. 15:31:21

@Xlendon: Olvass vissza és akkor megtudod, hogy miből alakult ki ez a vita, kvázi megtudod, hogy "mi van"
De ha már megkérdezted, hogy: "Mi van????" abból az derül ki, hogy mind ezidáig , azt se tudtad, hogy miről vitázol.

Szóval a kérdésedre a válasz: Az van, hogy olvasd vissza a hozzászólásaimat, mert értelmesen elmagyaráztam neked és @refused-nek is, hogy mi van. Ezzel ellentétben ti még mindig nem magyaráztátok el neke azt, hogy miért nem úgy van, ahogy én írom. Erre mondom én azt, hogy ugyanúgy nem érvelsz, nem indokolsz és nem magyarázol el dolgokat - jelen esetben - mint a másik oldal.

Ne azt írd, hogy neked van igazad és kész, hanem azt írd le, hogy miért neked van igazad ebben a vitában. Ja! És ne beszélj mellé! Arról beszélj, amiből a vita kipattant, hogy miért nem "reklám a reklám!" Érdekes, hogy ennyi hozzászólás után még nem irted, hogy "Mi van".

goto10 2017.02.09. 15:49:24

@Villámhárító: En ertem, hogy mire celzol, legalabb a kozvetlen regisztracios URL-t illett volna maszkolni es egy kis leirast mellekelni a postba, hogy "a kayrosszos usereket mar kvesztraval is kostolgatjak" vagy ilyesmi. Mondjuk az OP tevekenyseget valamelyest ismerem innen a blogrol, ezert nem gondoltam, hogy reklamoz, es mindenfele korites nelkul ertheto, hogy mi volt a szandek (nekunk biztosan ertheto, egy most idetevedonek kevesbe). Mar a level elejen fetrengtem a rohogestol:

"Kedves Ghecifej!

Ugye, maradhatunk a tegeződésnél!"

Villámhárító 2017.02.09. 16:12:40

@goto10: Értelek!

"Kedves Ghecifej!

Ugye, maradhatunk a tegeződésnél!"

Ezzel indítani egy hírlevelet D.T. részéről pontosan azt jelenti - nekem ez jön le belőle - hogy kiröhögi azt az illetőt akinek a levelet küldte, ráadásul felhasználja az illetőt éppen a saját célja eléréséhez, hogy az illető ezen az oldalon is reklámozza. Szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy D-nek éppen ez volt a célja és el is érte, mert már ezen az oldalon keresztül is lehet hozzá regisztrálni. Lehet hogy nem fognak, de a lehetőséget biztosították neki.

Ez a D. T. nagyon veszélyes! Dobráról sehol nem találsz videót és nem azért mert törölte, hanem azért, mert ő íly módon használja fel az embereket saját célja eléréséhez, mint most is.

Xlendon 2017.02.09. 17:02:05

@Villámhárító: Azért nem reklám, mert aki ezt a blogot olvassa annak 1) a posztokból 2) a posztok alatti hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy ez a blog ÉLESEN SZEMBEN ÁLL a Kairossal és a Questrával, a posztok 100%-a, a hozzászólások 95%-a egyértelműen ellene megy. Ha 1000 hozzászólásból kiemelsz néhányat, ami nem ellene van, akkor mi van? Az mit kérdőjelez meg? Most tényleg kimazsolázol magadnak hozzászólásokat, és azt mondod, hogy "Hú. XY 200 hozzászólásban szidta a Kairost, de 3-ban nem, tehát valójában beépített ügynök"

Hogy lehetne értelmes felvetés, a KAiros vagy a Questra reklámozása egy olyan oldalon, ahol 1cm2-en a legtöbb fikázó hozzászólás van? Ahol az egész tartalom ezek ellen épül fel? Te se gondolhatod komolyan!
Nem is értem, mit akarsz egyáltalán elérni a hozzászólásaiddal.

Villámhárító 2017.02.09. 18:06:17

@Xlendon: Egy dologban egyetértek veled, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit írok, képtelen vagy értelmezni.

Ne ess már abba a hibába, hogy felhozol olyan dolgokat, amiket én magas se vitattam, csak azért, hogy mondj valami igazat is.

Mégis mire alapozod, hogy abból kifolyólag, mert ez a blog kifejezetten Kairos és Questra ellenes hozzászólásairól ismert, ez kizárja annak lehetőségét, hogy a linkelt Vili, Árpi stb. videók alatti regisztrációs linken keresztül az idelátogatók nem tudnak beregisztrálni a videót közzétevők jóvoltából?? Vagy mire alapozod, hogy a D.T hírlevelét meglátogató személynek nincs lehetősége beregisztrálni Dobrához?
Tény: Ennek lehetősége adott minden egyes linknél, ami a regisztrációhoz is elvezet.
Tény: Hogy ezekkel a linkekkel az ellentábor reklámját teszik elérhetővé mások részére.

Csak hogy értsd: Ez olyan, mintha kimennél tüntetni a migráció ellen és a plakátodon az embercsempészek telefonszámát tennéd közzé!

Vagy: Sok ember kimegy tüntetni az abortusz ellen, de minden 10. v 100 tüntető plakátján ott lenne az elérhetőség, hogy kinél lehet elvetetni a gyereket.

Nem írom tovább, mert úgyse érted!

Xlendon 2017.02.09. 18:57:29

@Villámhárító: Nincs értelme azért írogatnod, hogy beleköss az élő fába is.

Mekkora hülyeség már az, hogy avval, hogy mi linkeket osztunk meg (hogy a többiek is lássák/olvassák az aktuális dolgokat a blog témájával kapcsolatban), avval elősegítjük a hálózat épülését! Hát éppenhogy rombolni szándékozunk! A mi megosztásainknak, és azonnali Youtube videó reagálásainknak köszönhetően tucatnyi videot szedtek már le a tulajok, illetve komplett Kairosos oldalakat lőttek le! Azért, mert rögtön szóltunk, hogy miket mondanak/írnak.

Te meg ezt kritizálod! Osztod az észt, miközben nincs igazad! A megosztásainknak igenis sok haszna van!

Xlendon 2017.02.09. 19:00:39

@Villámhárító: "Mégis mire alapozod, hogy abból kifolyólag, mert ez a blog kifejezetten Kairos és Questra ellenes hozzászólásairól ismert, ez kizárja annak lehetőségét, hogy a linkelt Vili, Árpi stb. videók alatti regisztrációs linken keresztül az idelátogatók nem tudnak beregisztrálni a videót közzétevők jóvoltából?? "

Ez a mondatod meg megkapja a hét hozzászólása címe.
Eszméletlen vagy.
Kinek jut még eszébe ekkora ökörség?

Xlendon 2017.02.09. 19:01:57

PERSZE, HOGY BE TUDNAK REGISZTRÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha már ide eljutnak, szerinted nem a posztokat és a hozzászólásokat olvassák el?

kormoczil 2017.02.09. 19:13:46

@Xlendon: @Villámhárító: Ha lehet, ezt privát üzenetben folytassátok.

Villámhárító 2017.02.09. 20:01:36

@Xlendon: "Hát éppenhogy rombolni szándékozunk! A mi megosztásainknak, és azonnali Youtube videó reagálásainknak köszönhetően tucatnyi videot szedtek már le a tulajok, illetve komplett Kairosos oldalakat lőttek le! Azért, mert rögtön szóltunk, hogy miket mondanak/írnak."

Vitattam én ezt??? Itt látszik, hogy fogalmad sincs arról, hogy miről írok, csak nyomod a süket dumát!

Fogd már fel végre, hogy önmagában véve nem azzal van a baj, ha belinkel valaki valami!

Vili, Árpi, Dobra úr és a többiek! Tegyetek már fel valami videót, hírlevelet stb. a Questra terjesztéséhez, mert itt már toporzékolva várják egyesek, hogy legyen mit megosszanak másokkal.

Előre is köszönet érte! Legalább ti kielégítitek egy-két nagyszájú igényét! Félelmetes, hogy mekkora lett a sötétség az utóbbi egy-két hónapban, tisztelet a kivételnek pl. Erdős úr (van más is pl. Fanto).

Ja! @refused: hova lett??? Aki miatt kirobbant ez a vita, mert elkezdett "butázni" annak ellenére, hogy fogalma sincs arról, hogy ki vagyok.

Ez a blog - sanos - már régen nem arról szól, ami miatt létrejött! Sajnálatos módon mind a két oldalon vannak olyanok, akik csak kötekedni szeretnek és le butázni másokat.

@kormoczil: Te tényleg komolyan gondolod, hogy annak ellenére, hogy az ellentábor összes trágár megnyilvánulását közzétették válogatás nélkül, amit kérés ellenére se töröltek, akkor te megmondhatod másnak, hogy máshol folytassa a hozzászólását???

Ez kb. megüti a jelenlegi színvonalat!

Szép estét mindenkinek!

Villámhárító 2017.02.09. 20:13:41

@Xlendon: "PERSZE, HOGY BE TUDNAK REGISZTRÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Ezért nem kell reklámozni őket, mert akkor innen már nem tudnak regisztrálni!!!

Xlendon 2017.02.09. 20:58:54

@Villámhárító: Nehéz megállapítani, hogy ezt poénból csinálod, vagy amit leírsz, azt komolyan gondolod.

Xlendon 2017.02.09. 21:02:15

@kormoczil: Téged is betámadott rögtön! :)
Vigyázz, veszélyes :)

Xlendon 2017.02.09. 21:05:07

Idejön és annak ürügyén, hogy ő a nagy pilótajáték ellenes, mindenkit betámad egyből!
Sőt, ne feledjük, hogy első hozzászólása egy beírás törlési kérelme volt!

Igazi troll, csodálatos! .)

goto10 2017.02.09. 21:38:12

@Xlendon: Elofordul, bomlasztas megy folyamatosan :) Volt itt mar karosult, aki feljelentest tett (bizonyitek semmi) es bedobott par nevet es pilotajatekot (edelrejsz5). Most meg ez :D
Ekozben behindmlm info szerint torok IP cimekrol mar nem nagyon erheto el a kayrossz...

behindmlm.com/mlm-reviews/kairos-technologies-review-cloud-services-ponzi-rois/#comment-377176

Marianna Imre 2017.02.10. 07:12:11

Bevezetés

A Biblia Mózes I. Könyvében rögzíti a kígyó, mily csalárd módon kerítette hatalmába Ádámot és Évát.[1]
1. A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett valaha, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek?
2. És monda az asszony a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk,
3. De annak a fának gyümölcséből, mely a kertnek közepette van, azt mondá Isten: abból ne egyetek, azt meg se illessétek, hogy meg ne haljatok.
4. és monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg,
5. hanem tudja az Isten, hogy a mely napon ejéndetek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten: jónak és gonosznak tudói.
6. És látá az asszony, hogy jó az a fa eledele s hogy kedves a szemnek, és kívánatos az a fa a bölcseségért: szakaszta azért annak gyümölcséből és evék, és ada vele levő férjének is, és az is evék.
A Paradicsomból való kiűzetés után egyik gonosz tett követte a másikat.
Izsáknak és Rebekának két fia született: Ézsau és Jákob. Az elsőszülött előjogok Ézsaut illették volna, de Jákob ezt magának csalással kívánta megszerezni, ezért Ézsau ruhájába öltözött, nyakát és kezét gidák bőrével borította, hogy Ézsauhoz hasonlítson, amikor édesapjához megy az áldás végett[2].
Jákób fiai pedig testvérüket, Józsefet nem szívlelték. Ezért kútba dobták, majd eladták Egyiptomba rabszolgának. Jákóbnak az igazat nem merték felfedni, ezért megtévesztették egy hamis történettel, miszerint fenevadak tépték szét.[3]
A Bibliai történetek szerint tehát a csalás egyidős az emberiség történetével. Az ármánykodás, ha nem is a hét fő bűn része, de szinte minden ember életének velejárója.
Egymás megtévesztése csekélynek tűnő dolgokban mindennaposnak tekinthető. Ennek kizárólag az emberek egymáshoz fűződő viszonyában-kapcsolatában van befolyásoló szerepe.
Amikor viszont a megtévesztés, mint csalárd jellegű elkövetés átlép a büntetőjog keretei közé, nemcsak a laikusok, de a jogalkalmazók is elsőként a csalásra gondolnak, holott ezen elkövetési magatartás számos Büntető törvénykönyvben szabályozott törvényi tényállás formájában ölthet testet, mint[4] kuruzslás, ártalmas fogyasztási cikkel visszaélés, kettős házasság, magánlaksértés, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, atomenergia alkalmazásával visszaélés, hatóság félrevezetése, zugírászat, korrupciós bűncselekmények, nemzetközi szerződés által tiltott fegyverrel visszaélés, rémhírterjesztés, közveszéllyel fenyegetés, közbizalom elleni bűncselekmények, csalási kapcsolatok létesítésével visszaélés, zsarolás, lopás, csalás, gazdasági csalás, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, pénz- és bélyegforgalom biztonsága elleni bűncselekmények, költségvetést károsító bűncselekmények, pénzmosás, csődbűncselekmény, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, tőkebefektetési csalás, fogyasztók érdekeit és a gazdasági verseny tisztaságát sértő bűncselekmények, tiltott adatszerzés és az információs rendszer elleni bűncselekmény, kibúvással megvalósított katonai bűncselekmények.
A fenti cselekmények közül egyesek tényállása kifejezetten tartalmazza a „megtévesztés” szót pl.: fogyasztók megtévesztése, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, magánlaksértés. A többi cselekmény jellemzője pedig az, hogy megtévesztés, tévedésbe ejtés nélkül a cselekmény nem is lenne elkövethető pl.: kuruzslás, ártalmas fogyasztási cikkel visszaélés pénz-és bélyegforgalom biztonsága elleni bűncselekmények, illetve a korrupciós bűncselekmények közül a befolyás vásárlása és a befolyással üzérkedés.
A felsorolt bűncselekmények közül jelen munkámban a megtévesztő magatartás kifejeződését, kizárólag a korrupciós bűncselekmények vonatkozásában kívánom bemutatni, majd párhuzamot vonni a csalás tényállásával.

Tibcsi12 2017.02.10. 11:00:46

Vajon melyik csalódott kajroszos jött vissza trollkodni?

Ha valaki egy ebbe a blogba becsatolt link alapján lép be valamelyik üzletbe, bocsánat, de nem tudom mégcsak sajnálni sem... változott a világ, most nem az oroszlánt kell elkerülni, hanem a piramisjátékot, természetes kiválasztódás :D

Tényleg Sanyeeee81 ha vagy még errefelé, egy visszajelzés ennyi idő után jó lenne! Hogy zártam a kalandot?

goto10 2017.02.10. 11:40:29

@Tibcsi12: Es hova tunt Koppandi Mester a kayrossz felszopo facebook oldalrol?

Hasznaljuk a facebook graph search funciojat: posts liked by zsolt koppandi 2016 november

(A 2016 november helyett lehet this year, de lehet posts commented by ...., stb, stb, hadd ne magyarazzan IT szakembereknek)

Az eredmenyek kozott meg akad kayrosszos post, utana levo idoszakban viszont nem talaltam :) Ha lesz idom es kedvem, csinalok a tobbi jomadarra is egy-key queryt :D :D

refused 2017.02.10. 11:47:22

@goto10:

"Kedves Ghecifej!

Ugye, maradhatunk a tegeződésnél!"

Ez a felütés valóban zseniális:))

refused 2017.02.10. 11:50:48

Ja és van folytatás is ami valójában előzmény. A stílus ugyanaz:

email-fake.com/jetable.pp.ua/maysar.zeb/31c0091cfa3b6a831ed602dd300255ce

Marianna Imre 2017.02.13. 14:10:01

Ehhez mit szóltok??!! Ma kaptam az egyik áldozattól.

Dátum: 2017.02.12. 12:09
Tárgy: Kairos

Tisztelt Üzlettársak!
Nagyon sok pozitív benyomást, és nagy jövőképet kaptunk ebben a két napban Egyiptomban az első részvényesi konferencián, de ezeket érzés szintjén nem tudom átadni nektek. Most összefoglalom azokat a tényeket, lényegi információkat, amiket személyes beszélgetéseken gyűjtöttünk be.
Egy jelenleg megalapítás alatt lévő holding cégről beszélünk, amelybe a Kairos Technologies Ltd. is beilleszkedik, és majd több más cég is, melyek különböző projekteket visznek. A Kairos Technologies Ltd. nem kerül megszüntetésre. A cél a holding sikeres működtetése, melyben mi már részvényesek vagyunk, és a jövőben ti is azzá válhattok.
A teljes kifizetésre váró összeg jelenleg kb. 80 millió dollár. A cég ütemezetten fogja a teljes összeget kifizetni 2017 december 31-ig. Az ütemezés az alábbiak szerint alakul:
Március: 3.33%
Április, Május: 6.66%
Június, Július, Augusztus: 9.99%
Szeptember, Október, November, December: 13.33%
Ha ezt dollárban akarjuk kifejezni, akkor a cég az alábbi összegeket fogja kiutalni:
Március: 2,64 millió dollár
Április, Május: 5,28 millió dollár (havonta)
Június, Július, Augusztus: 7,992 millió dollár (havonta)
Szeptember, Október, November, December: 10,656 millió dollár (havonta)
Márciusban mindenki fog pénzt kapni, aki regisztrált a Schonpay rendszerbe, és kikért oda pénzt, de nem a teljes összeget, hanem arányosan az erre a hónapra tervezett és kikért összeg arányában.
A következő témakör a lejárt irodák esetei:
A már lejárt, nem elérhető irodák újra aktiválhatóak lesznek, amennyiben az iroda tulajdonosa továbbra is részt kíván venni ebben az üzleti tevékenységben.
Egyedi igényt kell benyújtani, és elindítanak számára egy új türelmi időszakot, melyben megújíthatja a szerződését.
Így minden pénz kivehető Schonpay-en keresztül, még a korábban AGC-be kiutalt pénzek is.
Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni. Amennyiben később meggoldolnák magukat, élhetnek a megújítás lehetőségével. Az egyedi megújitási igényeket be fogom kérni tőletek hamarosan.
Schonpay kiutalási rendszer:
Ez a rendszer lesz a holding hivatalos kifizetési rendszere. Mastercard, VISA card, majd későbbiekben bitcoin card is kapcsolódni fog hozzá. Mindenkinek minél előbb érdemes elvégezni a regisztrációt! A regisztrációt követően verifikálni kell a személyt és a regisztrációs címet. A cím verifikációjához minden bizonnyal el fogják fogadni a lakcímkártyát is. A kártya rendelése nem kötelező, belső utalással (pl. családon belül) utalhatók az összegek egy közös számlára, ahonnan egy kártyával kivehetők lesznek. Olyan országokba, melyek nem szerepelnek a rendszerben a cég nem szállít ki kártyát, viszont a kiszállítási címnél bármilyen más ország megadható. Ha pl. valakinek Bangladesh-ben van partnere, akkor kikérheti a kártyát Magyarországra és eljuttathatja a partneréhez.
A holdingban folyamatosan indulnak majd új projektek, a következő egy bioenergetikai üzlet lesz, mely hamarosan meg is fog jelenni a webirodában. Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Németországban kerülnek telepítésre rendszerek. Ezen rendszerek által termelt zöld energiát az adott ország kormányának kötelező felvásárolnia, ez adja az alapot az üzlet stabilitására. A Kairos irodában termelt bérleti díjak és jutalékok befektethetőek lesznek ebbe az üzletbe.

refused 2017.02.13. 14:40:29

"Most összefoglalom azokat a tényeket, lényegi információkat, amiket személyes beszélgetéseken gyűjtöttünk be.
Egy jelenleg megalapítás alatt lévő holding cégről beszélünk, amelybe a Kairos Technologies Ltd. is beilleszkedik, és majd több más cég is, melyek különböző projekteket visznek.

A holdingban folyamatosan indulnak majd új projektek, a következő egy bioenergetikai üzlet lesz, mely hamarosan meg is fog jelenni a webirodában. Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Németországban kerülnek telepítésre rendszerek. Ezen rendszerek által termelt zöld energiát az adott ország kormányának kötelező felvásárolnia, ez adja az alapot az üzlet stabilitására."

Annyira hihető ez az egész. Magánbeszélgetések, megalapítás előtti holdingok, bioenergia.

Xlendon 2017.02.13. 15:56:25

"Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni."

Haha :) Miért is nincs lehetőségük?

vajkay 2017.02.13. 16:00:20

nem rossz hír. kivéve az itt sokat emlegetett egyéneknek. nekik rossz hír.

index.hu/belfold/2017/02/13/rendorseg_kiberbunozes_pinter/

vajkay 2017.02.13. 16:05:59

@Marianna Imre: vicc, hogy egy cég nem tud kifizetni 80millió dollárt. azért nem tud, mert nincs ennyi pénze, vagy mert nem akar. egy nagyobb multi ennél sokkal nagyobb összegeket utal ki HAVONTA.

tényleg menthetetlen, aki ebből bármit bevesz még. az, hogy meg, akik nem újítanak szerződést, azok nem kapnak pénzt, totál ellentéte az eddigi ígéreteknek (persze nem meglepő) mellesleg ez lenyúlás.

Marianna, esetleg tudná továbbítani ezt az emailt ide?
vajkayakos86 kukac gmail pont com

köszönöm!

Villámhárító 2017.02.13. 16:53:41

@Xlendon: Igen! Már nem is tagadják, hogy nem akarnak fizetni, de ha valaki újra akar "aktiválódni" attól még mindig elfogadnák a befizetését.

A történes sokféleképpen sántít pl:
Tény, hogy közeledünk a fél évhez, amióta nem fizetnek, vagy csak keveseknek.
Tény, hogy már nem is akarnak fizetni azoknak, akik nem aktiválnak újra.
Tény, hogy most előre meghatározott összegben meghatározták, hogy melyik hónapban mennyit fizetnek ki. Ebből viszont az következik, hogy tök mindegy, hogy mennyien aktiválnak(nának) újra, attól még nem fizetnének ki többet. Ebből viszont az következik, hogy megint nem gondolták át teljesen, hogy mit is kellene hazudni.

Előre szólok mindenkinek, hogy meg ne próbálja újra aktiválni a fiókját, mert az ablakon kidobott pénz!!!
Csak azon a tényen gondolkozzon el mindenki, hogy ha tisztességesek lennének, akkor miért nem akarják kifizetni azokat, akiknek tartoznak, de nem hosszabbítottak szerződést???

Az aktiválás csupán további kiadást jelentene semmi mást.

- Folyamatosan hazudoztak nektek a kifizetésekkel kapcsolatban.
- Egy csomó embernek keserű karácsonya volt emiatt.
- Elmaradt az új pénzügyi igazgató személyének bejelentése, amit ígértek.
- Elmaradt az új biztonsági igazgató nevének bejelentése, amit megígértek nektek.
- Elmaradt januárban a vállalati ügyfelek megnevezése, amit szintén megígértek.
- A Kairos cég vezetője kérte a cég megszüntetését, ami ebben a hónapban meg is történt volna, ha nem lett volna olyan személy, aki merte jelezni, hogy követelése van a céggel szemben.
- Valótlanul állították azt is, hogy az "új cég" a kairos jogutódja lenne, mert ennek semmilyen nyoma nincs.
- A Kairos jogutód nélkül fog megszűnni, aminek az a következménye, hogy egy bárminek elnevezett "holding társaság" nem örökli jogszerűen a Kairos örökségét.
- Sok embernek a Kairos volt az álma, a ments vára, de ideje felébredni!
- Piramisjáték = szerencsejáték.
- Pókeres példával élve: A nyerési esélyednek mindig többnek kell lennie, mint a megnyerhető összeghez képest a befektetett összegednek az aránya. Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor örökös vesztes leszel ilyen játékokban.
- Piramisjátékban részt venni olyan, mint amikor a pókerben az ellenfélnek már a floppon Pókere van neked meg semmi, de minden hívását elfogadod (megadod) a riverig, amikor szembesülsz a vesztéssel.
- tanuld meg, hogy ilyen feltételekkel folyamatosan vesztésre vagy ítélve!

SOHA NE FELEDD EL, HOGY AZZAL IS LEHET NYERNI, HA NEM VESZÍTESZ!

Villámhárító 2017.02.13. 16:56:52

@Xlendon: @refused: @kormoczil:

Csak annyit, hogy nem ellenetek voltam, nincs veletek semmi bajom, csak megírtam a véleményem!

vajkay 2017.02.13. 17:19:53

@Villámhárító:
szia,
írok egy posztot ebben a témában, ha megengeded felhasználnék pár gondolatot a kommentedből (szépen összefoglaltad miert nem szabad befizetni megint, főleg erről).

misi,szabo 2017.02.13. 17:37:35

De most komolyan! Van, aki bedől ennek és betesz még 100 Eur-t? Miért ennyi a kártya? Miért kell egy noname bank, ami sehol sincs? Miért nem tud fizetni, ha olyan hatalmas a rendszer? Aki befizet megérdemli, már sajnálni sem tudom. Az azért elképesztő, hogy ezek után is még nyomják, nyomják, nyomják...

Villámhárító 2017.02.13. 18:23:07

@misi,szabo: Teljes mértékben igazad van! @vajkay: írta : "itt van több infó. bírom az ilyen közös pontokat, mint a "székház", cégirat szerineti székház és MNB engedély hiánya (mint a questranál)

444.hu/2017/02/08/tobbmilliardos-lehuzasgyanu-egy-albrokercegnel-megint "

Ez tökéletes példa arra, hogy iskolai végzettség, jól menő vállalkozás stb. nem menti meg az embereket a károsodástól.
Mire alapozom?
ha kb. 200 fó befizet egy Kft.-nek kb. 10 milliárd forintot, az annyit jelent, hogy kb. fejenként 50 millió forinttal szálltak be évi 40% haszon reményében. Most futhatnak a pénzük után, mert lenyúlták.
Mi a következtetés ebből?
Ha valakinek van 50 millió forint megtakarítása, az nagy valószínűséggel, nyeremény, jól menő vállalkozás, vagy illegális tevékenység eredménye lehet.
Kinek lehet ilyen? Nem részletezem, mert könyvet lehetne írni róla.
Tény: Hogy a nagy készpénz vagyonra szert tett emberek, tudásuktól, iskolai végzettségükre tekintet nélkül- az intelligenciát nem írom ide - befizetnek ilyen nem legálisan működő "cégekhez" a nagy haszon reményében.
Mi ebből a tanúság?
- A legfontosabb, ha valaki a reálisnál nagyobb hozamot ígér, az szinte biztos, hogy átverés, lenyúlás, nem legális stb.
- A kapzsiság iskolai végzettségre tekintet nélkül képes "csőbe húzni" ezáltal megkárosítani más embereket.
- Attól, hogy valaki tanult és jól menő vállalkozása van, még lehet nagyon buta!!!

Ha tanácsot adhatok, akkor senki ne fizesse semmi pénzt, ha azt ígérik neki, hogy a befizetett pénze az évi 5-10%-ot meghaladja. De itt is inkább az 5% az irányadó, nem az évi 10%.

Fanto 2017.02.13. 19:33:21

@Villámhárító és a többiek Nagyon hasznosak a mai hozzászólások. Meg egy pici részletet hozzátennék Koppándi Zsolt egy pár nappal ezelőtti szösszenete kapcsán.

Remélem Zsolt nem baj, ha közkinccsé teszem, mert tanulságos, amit írtál.

"Épp azt próbálom gyatra angolommal eldadogni a Kairos Salary information csoportban, hogy voltaképp mi a különbség a között hogy a Kairos utal a Schonpay (jujjdetitkos csak emailben fogjuk elárulni) bankszámlájára és a között hogy én teszem ezt a saját számlámról? Ennek előzménye hogy a SP support azt írta nem lehet az SP egyenlegről (vélhetően a Kairostól érkező pénzből) a kártyát kifizetni.
Kettőjük e piszkos összjátékából is látszik, hogy mennyire becsüli a cég azokat, akik eddig eljuttatták őket. A(z igaz nem aláírásos) szerződésükben vállalt bérleti díjakat már több mint 6 hónapja nem akarják kifizetni és akkor még annyira se képesek gesztus szintjén, hogy ezt a kártyát a "bakik enyhítéseként" ingyen biztosítsák a tagoknak, vagy akkor az első kiutalásunkból automatikusan levonnák."

Találgattuk itt korábban, hogy vajon a benti egyenlegükből megvehetik legalább a kairos tagok a meglehetősen drága - 100 eurós - kártyát? Hát íme a válasz, NEM, újabb pénzt kell befizetni.

Gondolkodj már el, kedves kairos tag! A céged a saját egyenlegedből nem tud utalni a saját kifizetési rendszere számára 99 eurót?

Még mindig nem világos egyeseknek, hogy ezek, akik kitalálták ezt a kajirosz képződményt, aljas, mocskos, csaló, zsaroló gazemberek?

Sokaknak több ezer vagy tízezer dollárja van a kajrosz egyenlegén. Érthető, hogy látni akar belőle valamit. Most ezzel a zsarolják, hogy barátom, nem kaphatod meg, csak ha befizetsz újra 100 eurót.

Zsolt, ezek minden hájjal megkent gazemberek, nekik próbálsz érvelni? Nehogy adjatok már nekik egy fillért is ezután!
Szedj össze inkább minél több embert és tegyetek feljelentést ellenük csalásért. Továbbá - úgyis tudsz angolul - nyújtsatok be panaszt és követelést a céggel szemben az angol hatóságokhoz is. Ez a legokosabb, amit még tehettek ezügyben.

Fanto 2017.02.13. 19:45:51

@Marianna Imre:

Ejjjjjjjhaa! Volt egy novemberi vezetői megbeszélés, aminek videófelvétele nyilvánosságra került. Ha emlékszel még, abban azt mantrázták, hogy a cégnek nincsenek anyagi gondjai, csak technikai gondok miatt nem tudott utalni a tagoknak.

Most meg kiderült, hogy mégsincs pénze a cégnek fizetni? Csak nem hazudtak viagráék novemberben? (Költői kérdés persze).

Egyáltalán kapott valaki egy fillért is például ebben a hónapban?

SOHA TÖBBÉ NEM FOGNAK FIZETNI!

Ez a hazug mantra, amit bemásoltál, ezt csak arra jó, hogy még kifacsarják a sok hiszékeny szerencsétlenből, amit még lehet és hogy a tagságnál a felháborodást, a ledöbbenést, az álmok összeomlásából és a rideg valóságra való ráébredésből fakadó feszültséget enyhítsék, elhúzzák.

Villámhárító 2017.02.13. 20:51:03

@Fanto:

TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN!

EZEK A SZEMETEK CSAK TOVÁBBI PÉNZT AKARNAK KICSALNI AZ EMBEREKTŐL.

AKI ILYEN SOK ALKALOMMAL ÁTVERT, ANNAK MÁR NEM SZABAD HINNI!

HOGY LENNE KORREKT, HA CSAK ANNAK FIZETNÉNEK, AKI ÚJRA BEFIZET, ANÉLKÜL, HOGY ŐK TELJESÍTENÉK A KORÁBBI ÍGÉRETEIKET?

ENNEK A NEVE, CSALÁS, KIHASZNÁLÁS, ÁTVERÉS!!!

Marianna Imre 2017.02.13. 21:24:44

@vajkay: Kedves vajkayakos86@gmail.com

A kérésnek eleget téve átküldöm a levelet!

Fanto 2017.02.13. 22:48:44

@Villámhárító:

Csak egy pici számítás. Állítólag 200 000 feletti tagszám volt. Tegyük fel még megvan a fele, akiknek van pénz a kajrosz egyenlegükön.

Ha csak minden századik beveszi ezt a sonpéjes meg a Marianna által bemásolt viagra hadovát és ennek hatására befizet újabb 100 eurót, hogy pénzéhez juthasson, akkor az 1000 x 100, azaz 100 ezer euró. Tehát, ha csak ezren veszik be a legújabb mesét és schonpay-eznek, az százezer euró, kb. 32 millió forint bevétel a kajirosznak.

Szerintem ennél többen be fogják cumizni, így viagráék újabb, a tagságtól történő lopása még nagyobb mértékű lesz.

Yoyoyo 2017.02.14. 03:05:26

@Marianna Imre: 80 millió USD egy komoly nagy multi cégnél lónak a nemesebbik szerve.

vajkay 2017.02.14. 08:06:39

a legszebb ebben a muszáj szerződést újítani dologban az, hogy már nem is próbalkoznak olyan dolgokkal, hogy tárhelyszolgaltatásnak mondják a dolgot.

refused 2017.02.14. 09:06:31

@Villámhárító: Nekünk sincs bajunk veled, pláne, hogy ilyen jól összeszedted a dolgokat:)

Amit lehet tenni az az, hogy bejelenteni őket, névvel, linkekkel, videókkal stb az alábbi címeken:

MNB: ugyfelszolgalat@mnb.hu
Fogyasztóvédelem: nfh@nfh.hu
Ügyészség: info@mku.hu lu@mku.hu

refused 2017.02.14. 09:09:22

Egyébként a napokban találkoztam egy ismerőssel, akiről tudtam hogy Kaiorosozik, kérdeztem mi a helyzet. Hát képzeljétek, hogy továbbra is több csomagot futtat az otthoni gépén, mert hogy nem kapcsolja le, mert akkor szerződést szeg és nem fognak fizetni neki:)

Ilyen elvakult hittel mit lehet kezdeni?

Egyébként meg már nem is érdekli annyira, mert javában Questrázik, ahogyan a többi gazember és oda húzzák be az áldozatokat.

refused 2017.02.14. 15:20:36

@Yoyoyo: Lehet ezt emlegetni, csakhogy itt se nem nagy, se nem multi cégről van szó. Ráadásul fél éve csökkenő-megszűnő bevételük van, miből fizetné ki azt a 24 mrd forintnyi pénzt mégis?

vajkay 2017.02.14. 16:52:00

@refused: ők azt állítják magukról, hogy nagyon nagyok, és nagyon nagyok a partnereik is, valamint rengeteg pénzük van..

Villámhárító 2017.02.14. 19:19:10

@Marianna Imre: @Fanto: @vajkay: Egy kis matek másképpen!

"A teljes kifizetésre váró összeg jelenleg kb. 80 millió dollár. A cég ütemezetten fogja a teljes összeget kifizetni 2017 december 31-ig. Az ütemezés az alábbiak szerint alakul:
Ha ezt dollárban akarjuk kifejezni, akkor a cég az alábbi összegeket fogja kiutalni:
Március: 2,64 millió dollár
Április, Május: 5,28 millió dollár (havonta)
Június, Július, Augusztus: 7,992 millió dollár (havonta)
Szeptember, Október, November, December: 10,656 millió dollár (havonta)

2016 augusztusában kb. 200.000 főre becsülték a tagok számát, de év végére volt ahol 300.000 főre becsülték. Aki 2016 február közepét megelőzően lépett be és nem váltott később nagyobb csomagra, azoknak kivétel nélkül letelt az egy év. Azt nem lehet tudni, hogy közülük mennyien újították meg a csomagjukat. Az is tény, hogy 2016 februárjától augusztusig havonta kb. 15-20 ezer új belépő volt. Ez egyben azt is jelenti, hogy az idő múlásával havonta kb. 15-20 ezer főnek fog lejárni az éves szerződése.

ha valaki pénzt akar kivenni kötelező a kártyát megvenni, ami 100 euró. Ne feledkezzünk meg arról se, hogy a webirodában v.dollárok vannak, amit pénz kikérésekor át kell váltani euróra, aminek a költsége a tarifatáblázat szerint 3%. Azt se felejtsük el, hogy a Payserával éppen azért bontott szerződést a Kairos, mert állításuk szerint felemelték a kiutalás költségét 3%-ra.

Aki nem "aktivál" új csomagot, az nem kap pénzt megmondták. Kezdőcsomagot értelmetlen venni, mert azzal egyébként se lehet keresni, tehát a Silver csomag jöhetne számításba, de sajnos semmi értelme nincs, csak további kiadást eredményezne.

Jöjjenek a számok:
Márciusban 2,64 millió dollár akarnak állítólag kifizetni. Tételezzük fel, hogy abból a 200-300 ezer tagból 100 ezren tartanak igényt erre az összegre. Mit jelent ez pontosan?

2,64 millió dollár osztva 100.000 fő = 26,4 dollár fejenként!!! Ébresztő !!! Átlagosan ennyi jutna egy főnek belőle márciusban.
Április, Május: 5,28 millió dollár (havonta) ami fejenként havi 52,8 dollárt jelent.
Kijelenthetjük, hogy a Kairos által felvázolt séma szerint, még ha el is kezdené a kifizetéseket az általa meghatározott ütemben a séma szerint, akkor ez év májusáig is csak a kártyadíj összegét kapná vissza a tárhelybérbeadó személy. Nem részletezem, de még az év utolsó hónapjaiban is csak pár dollárral több, mint 100 dollárt utalnának ki fejenként.
Természetesen erre egyből lehet azt hurrogni, hogy nem egyenlően lesz felosztva a pénz, de az annyit jelent pl. március hónapban, ha valaki kap 264 dollárt, akkor 9 főnek nem jut semmi! Ha valaki kapna 2640 dollárt, akkor 99 főnek nem jut semmi. Ha 100 főnek utalnának fejenként 2640 dollárt, akkor 9900 főnek nem jutna semmi.
De számolhatunk másképpen is! Tegyük fel, hogy átlagosan mindenkinek 300 dollárt fizetnek ki márciusban. Ez annyit jelent, hogy csak 8800 főnek fizetnek és 190.000 fő egyáltalán nem kap pénzt.

Összegezve elmondható, hogy a Kairos ígéretét ha betartja az annyit jelent, hogy három hónap alatt áll szándékában visszafizetni a kártyadíjakat, vagyis három hónapig még akkor se fogsz pénzhez jutni, ha egyébként fizet!!!

Villámhárító 2017.02.14. 20:45:03

@Marianna Imre: @Fanto: @vajkay: Egy kis matek másképpen II.

"A teljes kifizetésre váró összeg jelenleg kb. 80 millió dollár."
Ezt az oltári nagy hazugságot mégis ki találta ki? Ennyire nincs egy csepp esze se, vagy a hülyék tábora akkora, hogy ezt elhiszik?

Maradjunk a 2016 szeptemberi 200.000 tagnál. Induljunk ki abból, hogy átlagosan mindenkinek gold csomagja volt. Tudom, hogy vannak kisebbek is, de sok lett a Platina is az upgradelések miatt.
Egy Gold csomag 1 hónapban kb. 300 dollárt bérleti díjat termel.
200.000 x 300 dollár = 60 millió dollár/hó!!!! Szeptember óta eltelt öt hónap, tehát a gold csomagok 5 hónap alatt 5 x 60 = 300 millió dollár bérleti díjat termeltek.

Kérdés: Hol van a pénz???
Válasz: Nincs!!! Nincs, mert ez egy piramisjáték és a pénzeteket lenyúlták! Ha igazat állítottak volna nektek, akkor lennie kellene pénznek és szerződés szerint mindenkit az esedékesség időpontjában ki kellett volna fizetni.

Ja! a történet még mindig arról szól, hogy Te fizess nekik!!! Ébredjetek már....

Marianna Imre 2017.02.15. 07:57:55

@Villámhárító: Én most nem megyek számításokba annál is inkább, mert nagyszerűen levezetted a számításokat. Igaz, lenne hozzáfűzni valóm, mert másszögből is fel lehetne vázolni! Nem megyek bel, ennyi időm nincs rá.

IDÉZEK A SZÖVEGBŐL: "Egy jelenleg megalapítás alatt lévő holding cégről beszélünk, amelybe a Kairos Technologies Ltd. is beilleszkedik, és majd több más cég is, melyek különböző projekteket visznek. A Kairos Technologies Ltd. nem kerül megszüntetésre. A cél a holding sikeres működtetése, melyben mi már részvényesek vagyunk, és a jövőben ti is azzá válhattok."

Ezt az "állítást" (mert lehet, hogy csak időhúzás a hatóságok előtt) boncolgatnám egy kicsit!
A holding : -Mit jelent egy cégnél a holding szó?
Tulajdonlás útján, függőségi viszonyok alapján létrejövő vállalatcsoportosulás
'Ernyoszervezetet', azaz tobb ceget osszefogo es a reszvenyeik egy reszet birtoklo, mas effektiv tevekenyseget nem vegzo ceget.
A holding azt jelenti, hogy olyan vállalatról van szó, mely több vállalat tulajdonosa. Általában nem termel semmit, kockázatcsökkentő szerepe van, meg hatékonyabban lehet menedzselni a dolgokat.

A gazdasági szaknyelvben, illetve köznyelvben használt „holding” kifejezés alatt a jog számos eltérő jogintézményt és esetet szabályoz.

I. Az európai jog szintjén említhető az Európai holding fogalma:

Az európai részvénytársaság (nemzetközileg használt neve: Societas Europaea kifejezés, röviden SE) egy választható cégforma az EU-ban működő gazdasági társaságok számára. Legalább kettő, az uniós tagállamok területén bejegyzett gazdasági társaság alapíthatja. Alapítására a székhely szerinti nyilvánosan működő részvénytársaságokra vonatkozó jogszabályok vonatkoznak. Jegyzett tőkéjének el kell érnie 120.000 eurót.

Az európai részvénytársaságot gyakran nevezik Európai holdingnak is a köznyelvben.
doboslegal.eu/holding-ceg-fogalma/

Nézzük meg a kisbefektetői oldalról: .kisbefektető-kis részvény (kevés részvény), kisbefektető-kevés szavazati jog,
HÁTUK MÖGÖTT BÁRMIT MEG LEHET CSINÁLNI. ÍGY ELÚSZHAT A PÉNZÜK IS!

Meglátásom szerint az a következő folyamat, hogy a kártyákat vásárolják meg az emberek, ezzel ismét beömlik a Kairoshoz a rengeteg pénz, és utána "I'm sorry " ... sajnos nem működnek a kártyák, ezért ismét más bankkal vesszük fel az üzleti kapcsolatot.
Ez ismét egy "mézesmadzag" szindróma..... ez idő alatt Michel Vieira szállodákban tengeti a napjait...

www.facebook.com/michel.vieira.3760?hc_ref=NEWSFEED

Michel Vieira 4 új fényképet töltött fel.
15 órája ·
Je vous souhaite à tous, une joyeuse et belle Saint Valentin ! Aujourd'hui, oui, c'est la fête des amoureux mais surtout, la fête de l'amour humain!!! Vivons tous les jours cette fêtes et cet amour que Dieu nous à donné à tous et soyons toujours unis pour le meilleur mais aussi pour le pire car la vie est courte et avec amour, nous arrivons à tout vaincre dans la vie!!! Pour toi mon amour d'épouse, je n'ai pas de mots ou de message assez fort pour te dire combien je t'aime et t'aimerais toujours plus que tout au monde. Tu es un ange que Dieu m'a envoyé dans ma vie et pour toujours. Reste toujours cet ange et la femme que tu es et ne change jamais car la chance que j'ai de t'avoir à mes côtés est l'une des choses les plus précieuse et importante dans ma vie! Je peux rester sans rien dans ma vie, mais, si il me reste uniquement toi et nos enfants (et tous mes enfants), il me restera toujours tout!!!! ❤❤❤

refused 2017.02.15. 10:02:47

@Villámhárító: Vicces, hogy ezen pörgünk, miközben senki, sehol nem erősítette meg ezt az információt.
Azt írja a magyar levél, hogy magánbeszélgetések során szerezték az információkat. Az meg annyit is ér.

Yoyoyo 2017.02.15. 22:18:47

Mi van bmg? "Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni. Amennyiben később meggoldolnák magukat, élhetnek a megújítás lehetőségével. Az egyedi megújitási igényeket be fogom kérni tőletek hamarosan."

Létezik olyan bevétel ami jogosan keletkezett, de ha már nem kívánom megújítani a Kairost- nem kaphatom meg?

Yoyoyo 2017.02.15. 22:19:31

Ez mennyire állna meg egy bíróság előtt? Ez nem lopás?

goto10 2017.02.16. 05:55:59

www.ifsc.gov.bz/trendtino-limited/

behindmlm.com/companies/kairos-technologies/kairos-technologies-payment-processor-issued-cease-and-desist/

Akkor a schonpaynek is kampeca, amugy is ugyanarrol a geprol ment, mint a kayrossz site :D Hitvany szanalmas vergodes tovabbra is :D

refused 2017.02.16. 11:23:52

@goto10: Sajnos nem kampec. Ezek csak figyelmeztetések, nem tiltások. Ahogy az MNB is ismeri a Questra-t de nem csinálnak semmit. A honlapjukon van egy csak keresésre megjelenő pdf - ami szintén csak figyelmeztetés - és kb ennyi.

goto10 2017.02.16. 11:31:38

@refused: Nalam ez mar kampec, aki ezen tenyek ismereteben is fizet, az meg is erdemli. Regebben figyelmeztetesek sem voltak, ez meg be sem indult es mar van bizonyitek rola, hogy full kamu.

vajkay 2017.02.16. 12:22:51

belize... köztudomáású, hogy ott a világ legmenőbb, leglegálisabb bizniszei vannak. marcsika is azért ment oda.

Xlendon 2017.02.17. 09:59:55

Gondolom feltűnik azoknak, akik még hisznek a Kairos "feltámadásában", hogy a cég az elmúlt hónapok válságkommunikációjában EGYSZER SEM beszélt a tárhelybérbeadásról... Nem volt szó arról, hogy új ügyfeleket szereztek volna, hogy új technológiát indítanának... HONNAN LENNE AKKOR PÉNZ????

SEHONNAN.

Xlendon 2017.02.17. 10:04:04

Kelemen Ádám promoter törölte teljes csatornáját a Youtube-ról

Horváth-Dori Lilla pedig már csak a Questrában látja a meggazdagodás lehetőségét: sikerkod.info

vajkay 2017.02.17. 16:10:49

@Xlendon: sosem mondták, hogy nincs pénz, sőt, mindig hangsúlyozták, hogy van pénz, minden rendben. csak szegényeknek mindig valamiféle technikai akadály hárult az útjukba, a bankok lassúak ...stb. bártan nézték nagyon hülyének a partnereiket.

Lilla pedig nyomatja az ecopay-t is, legalábbis egy időben nagyon, lehet azóta rájött, hogy marhaságokat beszél. egy ideje nem volt gyomrom ránézni a csatornájára.

Fanto 2017.02.17. 20:58:14

A Juci üzent nekünk. Már majd két hetes a videója és most láttam meg.

www.youtube.com/watch?v=HiEiEw-6Svc&t=1

Nem is írok már róla, hogy mit gondolok arról, aki egy csúnya bukás után így beszél, mert nem tűrnék itt pixelek.
A magam részéről csak annyit, hogy én leszállok rólad, ha ezután semmilyen csalásba nem akarsz senkit becsalogatni, megtéveszteni.
Miután nyílvánosan hírdetsz egy csaló rendszert, az már nem csak a te ügyed, hanem az közügy. Ez egy információs világ és mi infót szolgáltatunk.

Talán tagadod, hogy még október- november környékén is, amikor már világos volt, hogy a kajrosz nem fizet, embereket próbáltál rábeszélni, hogy kiadják a megtakarított százezreiket a csaló kajrosz bandádnak?

Vajon ki járt jól? Aki rád hallgatott, vagy aki elolvasta akkor tájt ezt a blogot és infóhoz jutva nem lépett be hozzátok? Nos? Mit vagy kit igazol az eltelt idő? Érted már, hogy miért Írogatunk?

énszóltam 2017.02.18. 00:18:51

@Xlendon: óó pedig a Kelemen Ádi nagy kedvencem volt tavaly augusztustól, kicsit sajnáltam is mikor abbahagyta a videokat már szeptember környékén:) kíváncsi lennék a háttérsztorira, hogy vajon megvilágosodott vagy még a mai napig hívő csak csendben

A Judit asszony meg menthetetlen, jó nehéz élete lehet így szerencsétlennek

vajkay 2017.02.18. 12:57:23

@Tibcsi12:
érdekes gyűjtés. Ott van pl. Madoff, akit sokat istenítenek MLM körökben még ha csaló is volt, de "legalább követte az álmait, gazdagon élt, azt csinált amit akart ..stb", szóval a szokásos agymosó, rábeszélő bullshit. ezt mindig kifelejtik a sztorijából

"A botrányba mindkét fia belehalt, Mark Madoff öngyilkos lett, Andrew Madoffot pedig limfóma vitte el 2014-ben."

egyik új kedvenc sorozatomból idéznék: "szilaj gyönyörnek vége is szilaj" :)

tovább félreértések elkerülése végett, aki azt csinálja amit szeretne, gazdagon és követi az álmait az egy boldog ember, és becsülendő. ha ezt azzal teszi lehetővé, hogy lenyúlja mások megtakarítását, akkor viszont egy csaló, aki pont ezt érdemli, ami vele is történt.

Xlendon 2017.02.18. 20:21:45

@vajkay: Jó kis sorozat! :) Lesz új évad?

Xlendon 2017.02.18. 23:08:25

Böngésszétek a képeket, az egyiptomi hacacárén Vieria mellett kedélyesen üldögél Székely András!!! :D

kairosplanet.com/ru/photo/egypt-february-2017

Zoss55 2017.02.19. 00:55:38

@Xlendon: A 39/77 -en pedig HGyula és FGábor... akkor ezek szerint ők is künn vóóótak

diskeeper 2017.02.19. 10:17:24

A Kocserev él még? Régen láttam. Vagy nincs ideje megjelenni a rendezvényeken, mert a boszorkánykonyhában hiper-szuper projekteken dolgozik? :)

Zoss55 2017.02.19. 22:51:20

@diskeeper: hahahahahh.... lehet..... de ha jól emlékszem, valamelyik FB - oldalon olvastam, hogy ő is ott volt egyiptomban... szóval úgy tűnik, igen.... most fejlesztik a kajrosz kettő.pont.nullát... vagy már három? :-)

Fanto 2017.02.20. 01:24:15

@Xlendon: Nahát, tényleg ott feszítenek. A HGyula levágta az álláról a tollat? Pedig azt mondta, hogy nem teszi, amíg ki nem fizeti az embereket a kajirosz. :D

Vajon miről szólhatott ez a hacacáré? Eddig semmi nem volt igaz, amit mondtak, ígértek. Tapsolgatnak, szónokolnak, miközben tudják, hogy eddig minden kamu volt. Megbeszélték, hogy halad a 24. századi technológiás tárhelyháló épülése, fejlődése? :)
Valamelyik fészes csoportban olvastam, hogy ez az első részvényesi konferencia vagy mifene volt. Szóval el akarják adni a tagoknak a kairosnak nevezett csőd és hazugságtömeget?

Én arra tippelnék, hogy a sonpéjből becsordogált pár ezer eurót egy kis egyiptomi nyaralásra költötték, így le lehet írni az adóból.

énszóltam 2017.02.20. 11:03:27

@Yoyoyo: "@Xlendon: a videók megvannak
http://www.youtube.com/watch?v=BkqCYLqYukU"

a hozzászólás a video alatt mindent visz, úgy látszik KElemen Ádinak más problémái is voltak nem csak a kairosz

Xlendon 2017.02.20. 11:22:12

@Yoyoyo: Ez egy videó, és nem is az ő csatornáján. A többi videója nincs meg (nem mintha hiányolnám :) )

Xlendon 2017.02.20. 11:22:50

@énszóltam: Hármas stratégiát egyedire szabta :D

refused 2017.02.20. 13:00:33

Bea miben is nyomul most? Ez is a Questra lenne? Milyen mátrixról beszél?

www.youtube.com/watch?v=M7rSN0Z7z_U

Marianna Imre 2017.02.20. 14:09:57

@Zoss55: ...persze, hogy kinn voltak... ez a szöveg konkrétan Horváth Gyulától származik:

Dátum: 2017.02.12. 12:09
Tárgy: Kairos

Tisztelt Üzlettársak!
Nagyon sok pozitív benyomást, és nagy jövőképet kaptunk ebben a két napban Egyiptomban az első részvényesi konferencián, de ezeket érzés szintjén nem tudom átadni nektek. Most összefoglalom azokat a tényeket, lényegi információkat, amiket személyes beszélgetéseken gyűjtöttünk be.
Egy jelenleg megalapítás alatt lévő holding cégről beszélünk, amelybe a Kairos Technologies Ltd. is beilleszkedik, és majd több más cég is, melyek különböző projekteket visznek. A Kairos Technologies Ltd. nem kerül megszüntetésre. A cél a holding sikeres működtetése, melyben mi már részvényesek vagyunk, és a jövőben ti is azzá válhattok.
A teljes kifizetésre váró összeg jelenleg kb. 80 millió dollár. A cég ütemezetten fogja a teljes összeget kifizetni 2017 december 31-ig. Az ütemezés az alábbiak szerint alakul:
Március: 3.33%
Április, Május: 6.66%
Június, Július, Augusztus: 9.99%
Szeptember, Október, November, December: 13.33%
Ha ezt dollárban akarjuk kifejezni, akkor a cég az alábbi összegeket fogja kiutalni:
Március: 2,64 millió dollár
Április, Május: 5,28 millió dollár (havonta)
Június, Július, Augusztus: 7,992 millió dollár (havonta)
Szeptember, Október, November, December: 10,656 millió dollár (havonta)
Márciusban mindenki fog pénzt kapni, aki regisztrált a Schonpay rendszerbe, és kikért oda pénzt, de nem a teljes összeget, hanem arányosan az erre a hónapra tervezett és kikért összeg arányában.
A következő témakör a lejárt irodák esetei:
A már lejárt, nem elérhető irodák újra aktiválhatóak lesznek, amennyiben az iroda tulajdonosa továbbra is részt kíván venni ebben az üzleti tevékenységben.
Egyedi igényt kell benyújtani, és elindítanak számára egy új türelmi időszakot, melyben megújíthatja a szerződését.
Így minden pénz kivehető Schonpay-en keresztül, még a korábban AGC-be kiutalt pénzek is.
Azok, akik nem kívánják megújítani a szerződésüket, a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a rendszerben elért bevételüket kivenni. Amennyiben később meggoldolnák magukat, élhetnek a megújítás lehetőségével. Az egyedi megújitási igényeket be fogom kérni tőletek hamarosan.
Schonpay kiutalási rendszer:
Ez a rendszer lesz a holding hivatalos kifizetési rendszere. Mastercard, VISA card, majd későbbiekben bitcoin card is kapcsolódni fog hozzá. Mindenkinek minél előbb érdemes elvégezni a regisztrációt! A regisztrációt követően verifikálni kell a személyt és a regisztrációs címet. A cím verifikációjához minden bizonnyal el fogják fogadni a lakcímkártyát is. A kártya rendelése nem kötelező, belső utalással (pl. családon belül) utalhatók az összegek egy közös számlára, ahonnan egy kártyával kivehetők lesznek. Olyan országokba, melyek nem szerepelnek a rendszerben a cég nem szállít ki kártyát, viszont a kiszállítási címnél bármilyen más ország megadható. Ha pl. valakinek Bangladesh-ben van partnere, akkor kikérheti a kártyát Magyarországra és eljuttathatja a partneréhez.
A holdingban folyamatosan indulnak majd új projektek, a következő egy bioenergetikai üzlet lesz, mely hamarosan meg is fog jelenni a webirodában. Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Németországban kerülnek telepítésre rendszerek. Ezen rendszerek által termelt zöld energiát az adott ország kormányának kötelező felvásárolnia, ez adja az alapot az üzlet stabilitására. A Kairos irodában termelt bérleti díjak és jutalékok befektethetőek lesznek ebbe az üzletbe.

Marianna Imre 2017.02.20. 16:03:53

@Marianna Imre: www.facebook.com/zsolt.dienes.31?fref=hovercard

Zsolt Dienes megosztotta Online Jövedelem videóját.
február 18., 16:48 ·
www.onlinejovedelem.info
Ne legyenek kétségeid afelől, hogy hol kapsz több pénzt a befektetésedre: egy banknál, vagy az Atlantic GAM-nél!? A bankba ha lekötöd 1 évre a pénzed, a futamidő végén kemény 0,10%-os hozam üti a markod. Ellenben az Atlantic-nál, ahol u.ez 200-300%!! Ráadásul nem csak a futamidő végén juthatsz pénzhez, hanem hetente fizetnek 4-6%-ot! Ezt aztán vagy visszaforgatod, vagy AZONNAL kiutalod magadnak... PASSZÍV JÖVEDELEM heti rendszerességgel! Érdekel? Látogass el a weboldalamra!
www.facebook.com/jovedelemotthonrol/videos/1944105085817580/

www.facebook.com/jovedelemotthonrol/?pnref=story.unseen-section

HONNAN EZ A NAGY OPTIMIZMUS??!!

Fanto 2017.02.20. 17:34:04

@refused:

Most történt vele egy komolyabb csalódás az egyik üzletben... nahát, mit hallok? De melyik lehetett az? :) Hát az általa korábban oly hevesen védett szeretett kajirosz. :D

Nem tudom mi lehet az új üzlet, de első hallásra ez is egy koszos kis piramis és mivel egy évig visszaforgatja a pénzt, így szinte biztos, hogy bukó lesz meg megint.

Villámhárító 2017.02.20. 19:34:21

@Marianna Imre: Akár mit is irkálsz, hogy sokszorosan károsult vagy, valójában végig spameled az egész oldalt a csalók által közzétett információkkal! Akár tetszik, akár nem, akár tudsz róla akár nem, de ezt csinálód már régóta!
Minek kell itt reklámozni pl. a Zsolt Dénest, hogy a Atlantic GAM sokkal magasabb hozamot fizet, mint egy bank? Az előbbi hozzászólásodból neked valóban az esik le, hogy akik olvassák az előbbi hozzászólásod, akkor már meg is győzted az embereket vele, hogy inkább bankba helyezzék el a pénzüket???

Marianna Imre 2017.02.20. 14:09:57

Ezt már egyszer közzétetted. Minek kellett újra beilleszteni??? Talán nem azért, mert a korábbira egyből megvolt a frankó "helyreigazítás??? Abba reménykedsz, ha valaki már nem azt olvassa, akkor ezt még benyelheti???
Most akkor én is másoljam be újra, hogy miért baromság az egész - mert te azt már nem írtad le egyik alkalommal se - de már kétszer is közzétetted!!!
Ez mindenkinek szól! Lehetőleg ne olyan dolgokat osszanak már meg másokkal, amit a csalók is osztogatnak, terjesztenek, hanem olyat, amiben arról írtok, hogy miért nem "működőképes" az, amit a csalók terjesztenek.

Villámhárító 2017.02.20. 20:57:56

@Marianna Imre:
"Egyiptomban az első részvényesi konferencián..."

"Egy jelenleg megalapítás alatt lévő holding cégről beszélünk..."

"A Kairos Technologies Ltd. nem kerül megszüntetésre. A cél a holding sikeres működtetése, melyben mi már részvényesek vagyunk, és a jövőben ti is azzá válhattok."

Teljesen elfogulatlanul, kérdés: Tényleg létezik olyan elmebeteg ember, aki elhiszi, hogy bárki részvényes lehet egy jelenleg még nem is létező cégben????

Akkora parasztvakítás folyik, hogy arra már nem lehet szavakat találni!

Ne fizessetek senkinek semmit, mert sokszorosan bizonyított már, hogy becsapnak, átvernek, megtévesztenek, kihasználnak és lenyúlják a pénzeteket!!!

Gondolkozzon már el mindenki azon, hogy lehet-e hinni egy olyan csaló bandának, akiknek az állításairól - csak a nemfizetés óta - kivétel nélkül mindről kiderült, hogy valótlan és nem teljesült????

Korábban is folyamatosan hazudoztak nektek, most még mindig hinni akartok nekik???

Miért hiszel olyanoknak, akikről meggyőződésed - tapasztalatod - van, hogy hazudik???

Ébresztő!!! Ha bárki pénz szeretne látni, az a minimum, hogy feljelentést tesz, illetve bejelenti az igényét Angliába a cégbírósághoz. Ha ezt nem teszi meg, akkor soha a büdös életbe nem fogja viszontlátni a pénzét!

Ha nem teszel ért semmit, akkor máskor is ki fogják csalni a pénzed!
Legalább azért tedd meg, hogy megkapják méltó büntetésüket azok, akik megérdemlik, mert akkor legalább azt elmondhatod magadról, hogy valóban tettél valamit a csalók ellen!

refused 2017.02.21. 11:35:45

@Villámhárító: Ugye nem kezded megint azt, hogy az itt hozzászólók reklámoznak?

Tibcsi12 2017.02.21. 12:56:33

Tudtok arról valamit, hogy kajroszos emberkék közül ki mivel kezdett el foglalkozni?

D.Tamás Questra kapcsán küldött levelet, asszem Vilmos is azt terjeszti. H. Csaba, Sz András, vagy Kóser Zsuzsa ? Esetleg a többiek ?

refused 2017.02.21. 14:13:13

@Tibcsi12: 99%-ban Questra. Csak tudnám, hogy miért hagyják ezeket működni. Tényleg egy hatóságot sem érdekel ez az egész?

Tibcsi12 2017.02.21. 16:54:32

@refused: ahogy én látom úgy vannak összerakva a rendszerek, h nincs a magyar felügyeleteknek jogköre eljárni.....vagy aki léphetne annak olyan ingoványos határterület, hogy inkább elkerüli

Zoss55 2017.02.21. 23:30:52

@Tibcsi12: H.Csaba? Inkább HGyula, nem?
Ja, jól látod, mindenki elkezdett mással is foglalkozni. mondjuk ezzel nem lenne baj, csak, hogy ez azt is jelzi, hogy van szabad kapacításuk... Ami, úgye eddig a kajjjrosz (vagy kéj-rossz) mellett nem vóót!

Kóser Zsuza is biztosan foglalkozik mással... előtte is tette, gondolom most is teszi.

SzAndras...hát ja.... szerintem az egész többszintűmarketinget hagyja...bár ki tudja.... de többször is elmondta, hogy sohasemfoglalkozottmégilyennel. Ha neki ez volt az keresztelő, akkor rendesen fájhat neki a feje, hogy mibe is nyúlt. Mondjuk, ott virit Vieira mellett, úgyhogy még akkor nem adta fel... majd csak eljön a március... amikor mindenki megkapja a pénzét... vagy mégsem? 2 hét... meglátjuk

Fanto 2017.02.22. 00:49:26

@Zoss55:

Az az 1-2 ezer, aki mondjuk beregisztrál és befizet a sonpéj-be, az megkapja a pénzének 3.33%-át?

H Gyuszi írásáből valami ilyesmi világlik ki. Ennyit még annak az 1-2 ezernek lehet ki is fizetnek. Aztán elkezdik terjeszteni, hogy halihóóóóóóóó, fizet a czzég, hurrrrrrrááááá!
Erre meg befizetnek tömegesen a tagok a sonpéjbe.

Mondjuk befizetnek a 200 ezres valaha volt tagságből 15 ezren márciusban és viagráék benyelnek tőlük 1,5 millió eurót.
Áprilistól persze megint technikai problémák lesznek. :D

Nagyon merész feltételezés? Lehet, de volna rá némi apróm, hogy valami ilyesmi lesz.

Aki most sonpéjt vesz 99 eur-ért és van bent 3000 dollárja, akkor ennek megkapja most 3.33%-át(ha megkapja), azaz 100 dollárt. Azaz kevesebbet kap vissza, mint amennyit odaadott a sonpéjre.
A mostani néhány sonpéjes befizetést visszaadják nagyjából, hogy beetessenek benneteket tisztelt tagok. Mert ha nem akkor vajon miért 3.33%-al kezdenek?

Folyamatos beetetés és további lehúzás, egy viszont biztos, Ti nem nyerhettek. Bármekkora is a benti vírtuális kajrosz egyenleged, többet vissza nem fogsz kapni, mint amennyit odaadsz, sőt, szinte biztos, hogy semmit vagy jóval kevesebbet.
Nem nyerhetsz anyagilag, mert minden hájjal megkent, agyafúrt csalók csapdájába sétáltál.

Bármit is mondanak, a tolvaj, csaló, hazug bandának egyetlen fillért se!

Villámhárító 2017.02.22. 10:18:05

@Fanto: Jól látod a jelenlegi helyzetet!
Ez a márciusra tervezett kifizetés kb. arról fog szólni, hogy egy kevés embernek kifizetnek egy kevés pénzt pl. 50-100 dollárt azért, hogy akiknek megszűnt a szerződése 1 év után a Kairossal, mert nem vett újabb csomagot, azokat arra ösztönözze, hogy vegyenek újra valamilyen csomagot - újra aktiválás - ezzel további pénzt kicsalva a hiszékeny áldozatoktól.

Tény: Kb. fél éve nem fizet a Kairos és nem tartja be a veletek kötött megállapodás feltételeit. Szerződésszegő magatartást tanúsított. Akinek az 1 év letelte után megszűnik a webirodája, mert nem aktivált újra, akkor hogyan lehetséges, hogy változatlan tartalommal mégis megvan?

A Kairos nem azért nem szűnt még meg, mert nem akarták a megszűnését, hanem azért, mert az értelmesebb emberek bejelentették a cégbíróságnál az igényeiket a Kairossal szemben.

Ezt kellene mindenkinek megtenni, mert jogi úton megteszi az első lépést a saját érdekei védelmében.

Ez a "Holding" maszlag csak arra jó, hogy tartsa a reményt a tagokban és eshetőlegesen további pénzeket csaljanak majd ki a tagoktól.

refused 2017.02.22. 10:39:38

@Villámhárító: Kérdés, hogy meddig tartható a remény. Egy idő után kell, hogy legyen valami...pl. kifizetés, összeomlás, vezetők vezetőszáron történő elvezetés stb.
Arra is gondoltam, hogy ha a tulajok úgy érzik, hogy közeleg a vég, inkább fizetnek, mert azért börtönbe nem szívesen mennének. Kérdés, hogy mennyit ér meg nekik, hogy mentsék a bőrüket.
Tény azonban, hogy a bevételeik elapadtak.

fuckairos. 2017.02.22. 22:44:37

Csak nekem tűnt fel, hogy már "új" helyen van bejegyezve a cég?
Bejegyzett tőke viszont csak 10.000 Font...
A 2. emeleten,egy koszos konferenciaterem fölötti " irodában" zajlanának a több száz millió dolláros üzleti lebonyolítások?
A schonpay-el pedig valójában érünk-e el valamit? illetve igaz ez a %-os havi kifizetés?
Mi van ha kiutalunk schonpay-re, és semmi... akkor a kajrosz majd azt mondja, pedig ő fizetett!?
Kérjük a pénzt a Schonpay-től? :D érdekes lesz a jövő így a kajrosszra nézve mindenképp...
ami biztos az, hogy 100%-ban senkit sem fognak kifizetni, hiszen a befizetett pénzek már 90%-ban ki lettek fizetve a felső vonalaknak azonnal, így már csak az időhúzás és a sebek kozmetikázása a cél...

Akit érdekel itt megtalálja a legujabb cég adatokat, illetve a részvényesek listáját, akik közül 6 magyar.
Természetesen Ny,Vili is benne van, H.Gyula,Sz, Andriska "vezetők" mellett. :))

itt: s3-eu-west-1.amazonaws.com/document-api-images-prod/docs/cep3jJ1TgARpDHg2zldQSJW0bhx6H0rHutb6IJe6g8Q/application-pdf?AWSAccessKeyId=ASIAIV3YTVWKH3HD6LKQ&Expires=1487797309&Signature=iM3IZeW1QB320iU8p3sNxWT6n44%3D&x-amz-security-token=FQoDYXdzEMX%2F%2F%2F%2F%2F%2F%2F%2F%2F%2FwEaDLBKrBlN%2BJrcAuyRfCKcA9nHqSRw7u5DnPL%2FIkW1x0aqJtCGWxNkhxnAsrc2HPEq8TzLnXe7RtwKhd9qYbF%2FHWeVj6shxOKRJLbf0mTthkG6NYwDueeLJPkAoW7Ohm%2BBaSlO3%2FVVIN03XiQUDITsIebBgcHU%2FGhlgdKr9ak3g8hccfeyhlQpQSHMfB3fifbZDqV5B5NBefpMO9WQzyGu4vyt4B2YCd35RKQFMpW0ko9wEjwcQakZDlKcwBu3Knj8g5RSaCpiufidj7CekhVxJzd1z561AihYCN4VNYEr56X%2BxmRESU2cU6VJrCoGhX9nfdXZ8s%2FNjI2%2BWnUPVzQYQxWNo4iiZK2J1OB0E6Yb1TrKD%2BxqYRR8LxH6mwdErkw7uXAnwIaglqgQe9RPWuTeLAnL4nkYXE61Erkt8zX%2BXH7zyaexU%2FQpQJqKHidYM6CQVEVeG1uu%2FNfaFEc4w7gysZdw%2BKfE4LMpPdccqp%2Bam%2FqF4kzqX8MsCdMkf6W7Z1lNr4G83nseDGqzo2ijqepnStNbwLt7bAv82qOTerX3ULxL5thT7xWfewC0tAwo0ti3xQU%3D

"PLANET BUSINESS MANAGEMENT Ltd.
Second Floor 411-421 Coventry Road
Small Heath
Birmingham
United Kingdom B10 0TH"

Tulajdonosok: CORREIA GOMES VIEIRA, Luis Miguel
Levelezési cím: 55 Bis, Route De Florissant, Geneva, Switzerland, 1206
2017.Január 25-én alapítva,
beta.companieshouse.gov.uk/company/10582833/officers

vajkay 2017.02.23. 07:00:47

@fuckairos.: ez a holding, amit annyira nyomnak, hogy ezzel minden rendben lesz. kivéve persze, hogy ez nem a kairos, és ez nem tartozik senkinek. a kairos megszüntetése szerencsére félbemaradt, ahogy az latszik ugyan ezen az oldalon a kairos oldalán.

épp erről van 99%-ban kész egy cikk itt, élesítem is, amint lesz olyan szabadidőm, amit mas dolgok mellett inkább erre fordítok. a héten valamikor.

Villámhárító 2017.02.23. 08:16:10

@fuckairos.: Tegyük már tisztába a dolgot. A PLANET B. M. Ltd. se nem Holding, sem Részvénytársaság, de legfőképpen nem a Kairos jogutódja.

Ugyan azok a csaló emberek hozták létre, akik rengeteg tagot rászedtek a belépésre és megkárosították őket.

Ebben az új cégben bízni olyan, mint kecskére káposztát bízni!

Tibcsi12 2017.02.23. 09:04:11

@Villámhárító: pontosítás

Planet B.M. Ltd. Nem létezik, vagy semmi közzé a Kairos történethez. A nyilvános adatok szerint PLC. került létrehozásra, melyben több magyar személy is résztulajdonos:

Székely András
Dobra Tamás
Fűzi Gábor
Horváth Gyula
Nyisztor Vilmos
Petòfi Péter
Szabó Zoltán

Horváth Gyulát kivéve mindenki 18 részvénnyel rendelkezik, Horváth 54 darabbal, azaz a magyaroknak kb 1,5% részesedésük van, Viera 57%-a mellett. További 4 Svájcban élő személynek van összességében 20%-a, szóval az történik, amit Viera akar ( vagy aki mögötte van).

A link valahol feljebb elérhető a nyilvános cégadatokban.

Villámhárító 2017.02.23. 09:20:52

@Tibcsi12: Akárhogy is olvasom a hivatalos cégbíróságon bejegyzett cég "Limited" (Ltd)és nem PLC., AAAahogy Te írod. Ha az Ltd. a gyakorlatban Plc., akkor igazda lehet.
De tény, hogy Ltd. mint ahogy a Kairos is az.

Villámhárító 2017.02.23. 09:27:20

@Tibcsi12: Résztulajdonos egy Kft.-ben (Ltd) lehet valaki.

Tibcsi12 2017.02.23. 10:08:46

www.kephost.com/image/w9uy - itt az áll hogy Private Limited Company

Ok, akkor részvényes ( bár az rész tulajdont jelent :) )

Lehet ebben is valami trükk, vagy csak az eltérő szabályozás, azt olvasom, hogy a cég neve Planet Business Management Limited , a cégforma meg PLC :)

Villámhárító 2017.02.23. 10:42:10

@Tibcsi12: Ez valóban lehet megtévesztő, de ettől még Kft. (LTD.)
A cég elnevezésében a működési forma is szerepel, az pedig Limited, vagyis Korlátolt.

Ha megnézed a Kairos alapító okiratát, láthatod, hogy ott is szerepel a "PLC" de ettől még nem részvénytársaság.

Tulajdoni hányada egy Kft.-ben is lehet a tagoknak, nem csak Rt.-ben.

Két külön cégről van szó és az újonan alakult cég soha nem lesz a Kairos jogutódja. A Kairosnak a tagok felé a tartozása közel fél millió dollár is lehet, ha igazat mondtak a tagok létszámát és a vásárolt csomagok nagyságát illetően.

Pl. Beszéltek 300 ezer tagról is. Ez átlagosan 1000$/fő = 300 millió dollár. Ezt 250%-on számolva 750 millió $. Ennyit kellene visszafizetni a tagoknak. Azt is tudjuk, hogy a legmagasabb kicizetés 1 hónapban, amikor még fizettek, 18 millió dollár volt. De számoljunk csak silver 600$-os csomaggal/fő. Az 180 millió x 250% = 450 millió dollár!

Tedd fel magadban a kérdést, hogy Te létrehoznál egy céget azért, hogy ezt átvállald a jogelőd cégtől?

Ha igennel válaszoltál, akkor mielőbb keress fel egy orvost!

Tibcsi12 2017.02.23. 11:26:29

@Villámhárító:

1) lehett Kft., meggyőztél
2) van az több is, mint félmillió :) , korábbi nyilvános pénzügyi adatok alapján
3) igen, ez a szám mar közelebb állhat a valósághoz
4) bullshit, miért kellene új cég ? :) eladom a tulajdoni részesedést és ugyanott lennék, ha nem lenne totál magas a kötelezettsége a régi cégnek, nem véletlen a kavarás
5) soha, bár az nálam nem jogelőd, akkor átalakul, nem új jön létre
6) orvosra nincs szükségem

Azt gondolom, hogy még egy bőrt akarnak lehúzni a rendszerről miközben az alapítók, irányítók szépen leléptek, az új embereket meg betették a hintába es majd viszik a balhét .

Villámhárító 2017.02.23. 11:57:00

@Tibcsi12: Igen! Ezt a dokis dolgot nem rád értettem!

Ez az új cégalapítás a januári kavarodások után jött elő, amikor már nyilvánvaló volt, hogy a Kairos megszüntetése folyamatban volt.

Persze konkrét dolgot nem igazán mondtak az új cégről, csak itt is bedobta valaki, hogy nesze nektek van másik.

Aki visszaolvas láthatja, hogy az egyiptomi agymosásnál egy új holding cég megalapításáról volt szó és nem egy már bejegyzett cégről.

Én nem tartom kizártnak azt se, hogy a magyar felsőbb vezetőket is orruknál fogva vezetik, mert futnak ők is a pénzúk után, ha nem is mindegyik. Pl. Sz. A. nem az mlm múltjáról ismert. Eljutott vagy 6 platináig és bentragadt egy csomó pénze. Most kihasználják, hogy csak akkor kap pénzt, ha nyomatja a bulit tovább.
Ez csak egy elképzelés.

Villámhárító 2017.02.23. 12:32:49

@Tibcsi12:

"5) soha, bár az nálam nem jogelőd, akkor átalakul, nem új jön létre"

Ez elég zavaros! Jogelőd - jogutód kérdése azért vetődött fel, mert korábban írtak arról, hogy az új cég a jogutódja lesz a Kairosnak. Ebből az következik, ha van jogutód, akkor jogelődnek is lennie kell. A jogutódlás nem átalakulással jön létre, hanem azáltal, hogy a jogutód úgymond megörökli a jogelőd "hagyatékát" mindenestül. Még ha nem is történne - amit képtelenségnek tartok - akkor se változna semmi! Attól még nem terem pénz, hogy a tagokat ki lehessen fizetni.

Az már egy másik kérdés, hogy az állítólagos új cég, új holding, ami még csak megalakulóban van és nem megalakult, az pontosan név szerint milyen nevet visel!

A parasztvakítás megy ezerrel, egyre több csomag jár le, ami azzal jár, ha nem vesz másikat, akkor nem kapja meg a pénzét. Ha viszont újra aktivál, akkor csak tovább károsítja magát a befizető.

Villámhárító 2017.02.23. 12:43:55

@Tibcsi12:
"2) van az több is, mint félmillió :) , korábbi nyilvános pénzügyi adatok alapján "

Igen ,ezt elírtam, fél milliárdot akartam írni, de a számításból ez ki is derült utána!!

Ja/ Mielőtt még ezt is kijavítanád: "Még ha nem is történne" ez helyesen "Még ha meg is történne"
akart lenni.

refused 2017.02.23. 13:03:20

Jönnek Budapestre is, ez tényleg eszméletlen:

kairosplanet.com/spring-promo-2016-conditions

refused 2017.02.23. 13:07:16

Itt van a meghívottak listája. Mégis miről akarnak tanácskozni? Mert az egyiptomi buliról sem látni semmit, csak mosolygós, egymással pacsizós fotókat.

kairosplanet.com/spring-promo-2016-results

refused 2017.02.23. 13:10:35

Ezt a szar agylágyító szöveget, továbbra is egy rohadt konkrétum nélkül:

Continuing our work with the Leaders of KairosPlanet network structures, the Company announces the launch and implementation of the KairosPlanet Leadership Development School project within the Affiliate Program. In the near future, Leadership Development School will bring together the top Leaders of KairosPlanet network strong structures, enabling them to influence on the processes of promotion and strategic development of KairosPlanet project in the world.

Tibcsi12 2017.02.23. 13:20:58

@refused: ez nem a tavalyi buli? Vagy megismétlik ?

Tibcsi12 2017.02.23. 13:22:17

@Villámhárító

Nem javitgatok, egy oldalon gondolkozunk

( igaz, nem olvastam a korábbi beírás elott végig minden kommentet )

refused 2017.02.23. 13:23:14

@Tibcsi12: DE. Elnézést, elnéztem:) Kérem a modit, törölje is amit írtam, köszönöm szépen!

Villámhárító 2017.02.23. 13:44:19

@refused: Az idei egyiptomi összejövetelről itt az infó:

kairosplanet.com/egypt-february-2017
<