Kairos Figyelő

Kairos Figyelő

Magyarországon nyomoz a BRFK a Kairos után

a nyomozást a Főügyészség rendelte el piramisjáték szervezésének bűntette miatt

2016. november 15. - vajkay

Kevés jó hír éri ebben a hónapban a Kairos partnereit. Azon felül, hogy már 3. hónapja a legtöbben nem kapják meg a kifizetéseket, a mainstream média is felkapta a témát majd a Cseh Nemzeti Bank is közleményt adott ki arról, hogy AGC-nek semmiféle engedélye nincs pénzügyi tevékenységet folytatni.

Ma azonban újabb cikk jelent meg az index.hu-n, miszerint "Piramisjáték szervezésének bűntette miatt nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a Kairos nevű MLM-cég ügyében.A nyomozással a Főügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg.

A cikk az alábbi linken olvasható: elérhető: http://index.hu/gazdasag/2016/11/15/nyomoz_az_ugyeszseg_a_orosz_pilotajatek_utan/

Tényi István feljelentésére adott válasz a Fővárosi Főügyészségtől: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1323389611018838&set=a.148892255135252.23996.100000434346355&type=3&theater

Amennyiben Ön segítené az Ügyészség munkáját, itt találja az elérhetőségeket.

Frissítés (11/16): Több országos médium is lehozta a hírt:

Illetve a BehindMLM blogban is írnak erről: http://behindmlm.com/companies/kairos-technologies/kairos-technologies-under-investigation-in-hungary-suspend-withdrawals/

Frissítés 2016-11-21: Tényi István feljelentéséről esik szó az EchoTV Bírósági történetek műsorának 2016-11-19-ei adásában:

A bejegyzés trackback címe:

https://kairos-figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr4211963211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajkay 2016.11.15. 16:04:50

LOOOOOOOOOOOOL

" Kisházi László
1 órája
Sziasztok, mától publikus információ, hogy elindult végre a Kairos magyarorszagi atvilágítasa, melynek célja, hogy hivatalos uton is bebizonyithato legyen, hogy a Kairos megfelel-e a helyi törvényi előirasoknak, vagy sem. Mi tudjuk a választ.
Tiszta lapokat akar a ceg, ezért mindenben együtt kivan működni a hivatalokkal, köszönve a lehetőseget, hogy a suttogo ragalmak egyszer és mindenkorra megszüntethetőek legyenek.
Bízunk benne, hogy az eredmény nyilvanosságra hozatala gyorsabb lesz, mint amennyit várni kellett a kivizsgálás megkezdésére.
További szép napot mindenkinek! :)"

Nicknames 2016.11.15. 16:16:44

Javaslom tegyétek ki facebookra is!

énszóltam 2016.11.15. 16:21:57

@vajkay: ő az egyik innovativás hülye, nem?
Igaza is van, most át fogják villagítani hivatalosan is. Kár hogy az ilyenek nem kerülnek majd börtönbe, de remélem a hasznuk nagy részét ügyvédre költik.

misi,szabo 2016.11.15. 16:25:12

@vajkay: Ez nem átvilágítás kedves László! Hasonló reakciónak tűnik, mint a belarusz letartóztatások esetében tett nyilatkozatok. Ahogy a cikk állítja ez NYOMOZÁS, az ügyészség nem átvilágítást rendelt el, azt megrendelhette volna a cég a Pwc-től, ahogy korábban ígérte (2016 február?, már rég le is zárult volna), az ügyészség nem közpénzen világítja át a céget, hanem gondolom bűncselekmény alapos gyanúja miatt nyomozást rendelt el egy feljelentés alapján. Azt hiszem van különbség! Remélem érti!

Zoltán Gajdács 2016.11.15. 16:33:10

@misi,szabo: Így van! A nyomozást elrendelték, tehát a gyanú alapos volt, hogy piramisjátékot szerveznek.

István Erdős2 2016.11.15. 16:52:07

@vajkay: Kisházi László úgy írja le az eseményeket, mintha a Kairosnak kedvezne az ügyészi nyomozás. " Elindult végre a Kairos magyarországi átvilágítása". Úgy állítja be a dolgot, hogy az egész azért történik, hogy a kétkedőket elküldhessék melegebb éghajlatra. Ezzel szemben egészen más történik. Nem holmi átvilágítósdi ez, hanem kőkemény nyomozás, melyet feljelentés után indított az ügyészség. Az ügyészség viszont, csak akkor rendelheti el a nyomozást, ha alapos a gyanú. Nem kellene ennyire bagatellizálni a dolgokat, könnyen megeshet, hogy becsengetnek és számítógépeket, egyéb adathordozókat foglalnak majd le, számlákat zárolnak, stb. Az biztos, hogy én ezerszer meggondoltam volna, mielőtt ilyen baromságokba kezdtek. Mert mi van akkor, ha megállapítást nyer a bűncselekmény? Mennyit tud segíteni az a szülő a gyerekén, akinek elkobozták a vagyonát, pár évet a hűvösön tölt, csak azért, mert felnőtt létére még hisz a mesékben! Természetesen, csak azoknak kell aggódniuk, akik a szervezésben (hálózatépítésben) részt vettek. A részvételt nem bünteti a törvény. Tehát, aki csak tárhelyet adott bérbe, nyugodtan aludhat, a többiekkel meg nem szívesen cserélnék most. Én nem kívánok személy szerint senkinek sem rosszat. Ne kerüljön senki hűvösre, csak annyi a kívánságom, hogy az emberek egy része ne gondolja azt, hogy van ingyen ebéd, és ne nézzék le azokat, akik megtartották józan ítélőképességüket, és messziről elkerülik az ilyen csodabevételeket.

István Erdős2 2016.11.15. 16:54:55

@misi,szabo: @Zoltán Gajdács: Most egy kicsit lassan írtam, nem láttam, hogy hasonlóak a véleményetek. Látom, Ti is azonnal észrevettétek Kisházi manipulált észrevételét az üggyel kapcsolatban.

Nicknames 2016.11.15. 17:03:17

@István Erdős2: "..aki csak tárhelyet adott bérbe, nyugodtan aludhat.."
Hát sajnos nem. Akik benne voltak facebook csoportban, kommenteltek, levelet váltottak ezekkel a fazonokkal, ne adj Isten utaltak nekik és károsultak, nagy valószínűséggel be lesznek rendelve tanúnak, ami megint csak kellemetlen tud lenni (idő, pénz stb stb) és kibújni se lehet alóla! Bár aki bukott rajt, az mondjuk "szívesebben" megy tanúskodni.

Zoltán Gajdács 2016.11.15. 17:09:57

@István Erdős2: Lényegre törő összefoglaló, le a kalappal előtted! Igen! Valóban az lenne a legfontosabb tanulság, hogy tanuljanak az emberek ezekből az esetekből, ne dőljenek be egyből a hasonló és csábítónak tűnő ajánlatoknak.

Nicknames 2016.11.15. 17:10:32

Újabb szösszenet hivatalos facebook-on:
www.facebook.com/kairos.planet.en/posts/1016189225194415?comment_id=1016246205188717

Én komolyan nem értem ezeket...
Ez a Koppándi egyik szavával üti a másikat, neki is ugyanúgy sír a szája (az egyik legtöbbet kommentelő magyar azon az oldalon), de közben meg lájkolgat, meg nyomnja a süket dumát, hogy így-úgy fizet, meg "Remélem Fanto-ék jól kivesézik ezt is! (Y)".. Persze, nincs lóvé, itt a blogon előre megmondták mi lesz, de azért is ők a hülyék.
A másik a H. Bessy., a linkelt kommentnél fentebb sír neki is a szája, hogy augusztus óta nincs lóve, meg megszűntek a facebook csoportok, meg hiteltelen az egész bagázs.. de az indexes cikk puszta rágalom!!

Hol van ebbe a józan ész meg a logika??

István Erdős2 2016.11.15. 17:21:06

@Nicknames: Úgy értettem, hogy nyugodtan aludhatnak, hogy ők nem követték el a bűncselekményt, mert az ilyen bűncselekményt nem lehet passzívan elkövetni, csak a szervezők büntethetők. A piramisjáték szervezésének bűntettét viszont nem csak az követi el, aki maga alá embereket épít be, hanem azok az agitálók is, akik teleszemetelték a youtubot, facebookot, stb. Természetesen a simán csak bérbeadókat is kihallgatják, csak nem mindegy, hogy gyanúsítottként, vagy tanúként. Már az sem lehet kellemes érzés, amikor a postás ajánlott levelet hoz a rendőrségről. Aki benne volt, és megállapítást nyer a bűncselekmény elkövetése, az valamilyen szinten részt fog venni az elszámoltatásban is.

Nicknames 2016.11.15. 17:29:28

@bikeage: Nem erős az angolom, egy kis segítséget kérnék ennek az értelmezésében:

"Additionally, starting today, you can make a Guarantee fee payment in your personal Cabinet with Bitcoin (BTC), it can be accessed in Money→Recharge section."

Tehát a BTC az a Recharge section-ben érhető el? Azaz csak feltölteni lehet BTC-vel? Vagy ugyanabban az opcióban van a kifizetés is? (Teht lehet BTC-re is kikérni már a pénzt?

Köszi!

bikeage 2016.11.15. 17:30:38

@Nicknames: csak feltoltesre jo, nana :-)

Nicknames 2016.11.15. 17:37:24

@bikeage: Pff, hát ez kész! Valamelyik konferenciás videóban ömöködött a csaj, hogy lesz kifizetés BTC-re, hát most megint koppanak majd! BTC után meg lehet futni, ott aztán hiába jelentget fel, meg reklamál..

kormoczil 2016.11.15. 17:41:08

@bikeage: Most már azon a véleményen vagyok, hogy akik még ezek után is "hisznek" a Kairosban, azok meg is érdemlik. "Újabb módon és okból

kormoczil 2016.11.15. 17:44:43

@vajkay: Ehhez linket is tudsz adni?

2016.11.15. 17:59:30

@István Erdős2: Azért ne legyen illúziónk szerintem ezzel kapcsolatban. Nem tartom valószínűnek, hogy engem valaha is beidéznének tanúként a Kairosszal kapcsolatban (én nem építettem magam alatt hálózatot). Ehhez eleve az kell, hogy lefoglalják a szervereket, és felderítsék a teljes hálózatot. Ez azért nem olyan egyszerű ám, ráadásul ugye nem Magyarországon vannak a szerverek. A felsőbb szinten lévő emberek pedig megsemmisítik az adatokat, előzményeket, cache-t törlik stb. mielőtt lefoglalják a gépeiket., hogy minél kevesebb dolgot lehessen rábizonyítani. Tehát ha nincs nyoma annak, hogy én x embernek odaadtam pl. 1577 $-t, akkor nem mennek sokra ezzel szerintem.

A Vili meg Szokodi féle emberekkel már más a helyzet, ők nyíltan terjesztették a rendszert, vannak videóik stb. Őket hamarabb el lehet kapni.

misi,szabo 2016.11.15. 18:12:20

@gauchos90: Hm! Ha akarnak simán beidéznek, itt írod, hogy tag voltál. Gondolom nem tor hálózatból regisztráltál ide, szóval egy információkérés, hogy ki vagy, mi az IP címed és máris tudja a hatóság, hogybenne voltál és mehetsz tanúnak. Persze nem éri meg mind a 15e embert behívni, de abban soha senki nem lehet biztos, hogy őt nem hívják be, legalább tanúmeghallgatásra. Megtalálják a szponzorodnál a neved, vagy egy kinyomtatott levelet, ahol ott vannak a címzettek, valaki jelzi, hogy te is benne voltál, vagy épp voltál valamelyik konferencián, szerepelsz egy kairosz fényképen és valaki felismer, vagy éppen megkérdezik a szolgáltatókat, hogy adott külföldi IP címre honnan jelentkeztek fel (pl.: Kajrosz iroda).

István Erdős2 2016.11.15. 18:40:27

@misi,szabo: A legfontosabb nyom egyébként a pénzmozgás. A számlavezető bankok pontos információval rendelkeznek, hogy kik fizettek a Kairosnak, illetve ők kinek fizettek. Lehet az éppen a SEPA is, vagy bármilyen pénzintézet amelyen keresztül mentek az összegek. Ők nem fognak törölni semmit, mert bukott a Kairos. Tehát igazad van abban, hogy rengeteg nyom marad, hiába a nagytakarítás, ez nem múlik el nyom nélkül.

Zoltán Gajdács 2016.11.15. 18:42:42

@misi,szabo: És még egy fontos dolog! A Kairos partnerek megfeledkeznek arról, hogy kivétel nélkül mindannyian verifikálták magukat a Kairosnál, vagyis mindenkinek megvannak a személyes adatai. Persze most azzal jönnek, hogy a Kairos majd mindent megsemmisít, de ezt se olyan egyszerű, meg akkor megsértené a kötelező verifikációra vonatkozó előírásokat, amiért felelősséggel tartozik. Másik dolog. A befizetéseket túlnyomó részt csak bankszámláról lehetett befizetni a Kairos által meghatározott bankszámlára. Ha megvan a Kairos bankszámlája, akkor megvannak azok a számlaszámok is, amikről befizetéseket hajtottak végre. Nem állítom, hogy nincsenek akadályok és buktatók, de bízzuk a felderítést a hatóságra. Azt nem lehet tudni, kit hallgatnak meg tanúként, de bárki képbe kerülhet.

István Erdős2 2016.11.15. 18:44:15

Most látom csak, hogy Vili még a Google Adwords-t is bevetette. Most is futnak a fizetett hirdetései.

énszóltam 2016.11.15. 18:44:21

Azért a videoblogger barátainknak jót fog tenni egy kis kihallgatás, talán visszarángatja őket kicsit a valóságba.
Én ugyan nem mentettem videókat meg a feljelentés se a kenyerem, de remélem azért egy két válogatás a youtube-ról eljut a megfelelő helyekre.

bikeage 2016.11.15. 18:54:29

@énszóltam: en mentettem szorgalmasan :-)

István Erdős2 2016.11.15. 18:58:14

A sitten nem lesz internet hozzáférés. Hogy fogják nyomatni a reggeli meetinget? Pósta galambbal?

misi,szabo 2016.11.15. 19:01:27

@Zoltán Gajdács: A bankszámla azért nem teljes, mert voltak, akik irodán belül tették át a pénzt, azaz a bankrendszert kihagyták.

A Kairos bankszámláinak adatai még évekig meglesznek, legalább 5 évig megőrzik a pénzintézetek (tovább is), tehát konkrétan tudni fogják az angol hatóságok, hogy kik fizettek rá a számlára. Nyilván ez egy nemzetközi nyomozás során derülne ki. A kiutalások a magyar bankrendszerben is nyomon követhetőek, sőt a Paysera, aPayment ATM használat is. De aki kapott pénzt az elmúlt időszakban az sem nyugodhat meg, mert én egyszerűen az AGC kifizetéseket nézném meg, ráadásul ott a nagyobb halak kaptak a kommentek szerint, szóval még meg is szűrték (szűrhették) a tagokat, így majd könnyebb vizsgálni. Láttam volt olyan magyar vezetőt (facen írt ki kérdést), aki bitcoint és aranyat akart venni anno a ePayments számláról, gondolom a hatóságok kikerülése miatt , ez sem olyan egyszerű.

A fő kérdés mennyire akarnak utána menni, mennyi energiát fordít rá a nyomozócsapat, lehetne itt fényes nyomozást is csinálni.

énszóltam 2016.11.15. 19:03:23

@István Erdős2: gondolod lesznek akik oda kerülnek ebben az ügyben?

misi,szabo 2016.11.15. 19:06:21

@István Erdős2: :D

kiskanál, radiátor, morze... lehet mindenki ott lesz a soron :D

piranoidok 2016.11.15. 19:06:25

@bikeage: mar megint mas a hibas. kairosplanet.com/withdrawal-processing-15-11-2016

Horváth Gyulus így kommentálta 1 órája a magyar Kairos Facebook oldalon:

"Kedves KairosPlanet Programban résztvevők,
Tudatában vagyunk, hogy leginkább a jelenlegi pénzutalási helyzet miatt aggódnak.
A nem irányítható körülményeknek köszönhetően, nem voltunk képesek időben elkezdeni a kifizetéseket, amit az új bank sürgős beállításának szükségessége okozott.
Sajnos, a technikai integráció folyamata több időt vett igénybe mint Cégünk remélte és elvárta.
A minőségellenőrzés már vizsgálja a kifizetési nyilatkozatunkat az új bankon keresztül és az első fizetések már feldolgozás alatt vannak.
Továbbá, a mai nappal kezdődően, a Kaució befizetését teljesítheti a saját Kabinetben Bitcoin-nal, aMoney->Recharge részben"
(Horváth Gyula kikapcsolta a hozzászólásokat ennél a bejegyzésnél.)

Előtte 6 órával:
"Tisztelt Üzlettársak!
Tájékoztatlak benneteket, hogy a kifizetési rendszer stabil beállításáig a webkonferenciák átmenetileg szünetelnek. Minden további változásról ezen az oldalon, és a felső vonaladtól is kapsz majd tájékoztatást."

Lényeg, hogy a mai heti kedd esti webkonfi is elmarad, ahol lehetett volna kérdezni... tehát, a mai nap már nem lesz népbutítás (de kár) :)

István Erdős2 2016.11.15. 19:13:54

@misi,szabo:

"kiskanál, radiátor, morze... lehet mindenki ott lesz a soron :D" Ez nagyon tetszik. Ritkán nevetem el magamban, de most sikerült. :)

Nicknames 2016.11.15. 19:22:50

@piranoidok: Tudnád linkelni azt a bizonyos magyar Kairos facebook oldalt? Vagy ez zárt csoport?

kormoczil 2016.11.15. 19:26:06

Nem egészen a témába vág, de az durva, hogy a legtöbb szart összehordó oldalak közt szereplő cc-org.com még mindig "éves karbantartását" végzi... talán azt várják, hogy az archive.org-ról is eltűnik minden?
Egyébként van új Kairos Support iroda, egy újabb hely, ahonnan nem segítenek a szerencsétleneken:
kairosplanet.com/support-service
kairosplanet.com/photo/support-service

misi,szabo 2016.11.15. 19:37:34

Aki tudja, annak egy kérdés:

Az jelent valamit, hogy a főügyészség nyomoz? Kiemelt ügyekben járnak el? Miért nem az ügyészség rendelte el a nyomozást?

Ha rossz kérdés, akkor bocsánat, nem értek hozzá.

Zoltán Gajdács 2016.11.15. 19:41:08

@misi,szabo: A nyomozást a Fővárosi Főügyészség rendelte el. A nyomozással a Budapesti Rendőr-Főkapitányságot bízta meg.

www.facebook.com/photo.php?fbid=1323389611018838&set=a.148892255135252.23996.100000434346355&type=3&theater

icipicicsipa 2016.11.15. 19:52:44

Na, csak Karácsonyra meglesz az aji Viliéknek, meg a többi beszervezőnek.
Sőt, Mikulásra! Lesz majd csoki. Na nem a cipőcskébe, hanem a nadrágba... :)))

Emiatt már érdemes volt verni a palávert, ha már egy embert nem zsákmányoltak esetleg ki és szabadították meg a megtakarításától, vagyonától, már megérte.

icipicicsipa 2016.11.15. 19:56:34

@icipicicsipa: Egyébként szerintem már ó pár napja komolyabban beindulhatott a para, elmaradoztak már a videók, nem voltak olyan rendszeresek, gondolom köszönhető volt az újabb "fizetés" elmaradásnak, de ez meg még jobban rá fog tenni a dologra.

SZJ-től már nincs meeting, pedig megnézném az arcokat, mi lenne a vélemény például - ha jól emlékszem - attól a Péter nevezetű idősebb fazontól, aki szólt az utolsó videóban az utolsó percekben, hogy ő még semmi pénzt nem kapott vissza, na, vajon erre a hírre mit gondolhat és mit reagálhat...na meg a felesége! :))))

Joc123 2016.11.15. 20:38:00

Böriben lehet majd cigis piramisjátékot szervezni, csak ott kicsit gyorsabb és direktebb lesz a visszacsatolás, ha nem fizet a rendszer.:)

Recsegve fingó kecske 2016.11.15. 21:01:24

@icipicicsipa: Jóska volt az nem Péter. :) Szegény kegyetlenül ráb@szott.

István Erdős2 2016.11.15. 21:29:47

@énszóltam: Igen, gondolom, hogy lesznek olyanok, akik a hűvösön végzik. Érdekes lenne, ha az elkövetőknek cukorkát osztogatnának és nem éveket. Ez a magyarországi piramisjátékok között topplistás, azaz a jelentősebbek között van. Nagy a társadalmi igény arra, hogy büntetlenül ne lehessen nehéz helyzetben lévő, sok esetben rokkantnyugdíjas, esetleg több családos emberektől ilyen alattomos módon pénzt kicsalni. Ne haragudjon meg senki, de 2016-ban lehetetlen az, hogy valaki nem ismeri fel azonnal, hogy ez piramisjáték. Legalábbis az aktív szervezőknek, különböző előadásokat (konferenciákat) tartóknak erről tudniuk kellett. Ki milyen formában bűnös, azt majd a nyomozás kideríti. Ez a bűncselekmény csak szándékosan követhető el és a tényállás nem tartalmaz sem motívumot sem célzatot, így elvileg az eshetőleges szándék is elegendő a bűnösség megállapításához, azonban az egyenes szándék a tipikus. Nézzük meg milyen csoportokat lehet itt elkülöníteni. 1./ A bűncselekményt egyenes szándékkal követi el, aki tisztában van magatartása társadalomra veszélyes következményével, amelynek megvalósulását biztosra veszi, valószínűnek vagy reálisan lehetségesnek tartja, és cselekményének végrehajtásával éppen azt az eredményt kívánja akaratlagosan elérni. Ők azok, akik teljes mértékben tisztában vannak mindennel. 2./ A bűncselekményt hanyag gondatlansággal követi el, aki magatartása lehetséges következményeit azért nem látja előre, mert a tőle elvárható figyelmet vagy körültekintést elmulasztja, azonban pillanatnyi állapota, ismeretei, személyes tulajdonságai alapján a megfelelő gondosság tanúsítására képes lehetett volna. Ők azok akik elhitték a maszlagot, mert elakarták hinni, de nem jártak kellő alapossággal utána, hogy vajon mi megy a háttérben. Hogyan néz ki a valóságban az utánajárás? Megkérem a felettem állót, hogy minden kétséget kizáró módon, hivatalos dokumentumokkal igazolja azt, hogy a Kairosnak van valós gazdasági tevékenysége, azaz jelentős bevétele van tárhely bérbeadásból. A MOSZAD-os, meg NISSAN-os mese nem tartozik ezek közé. 3./ A vétlenség megállapításának akkor van helye, ha valaki a tőle elvárható gondosság tanúsítása alapján sem láthatta előre magatartásának társadalomra veszélyes következményét, amely önhibáján kívül véletlenül következett be, ebben az esetben a bűnösség hiánya állapítható meg. Nos ebbe a kategóriába szinte biztos, hogy senki sem fog bekerülni. Azzal azért mindenki tisztában van, hogy a törvény ismeretének hiánya, senkit nem ment meg attól, hogy megállapítsák a bűnösségét. Mellékesen kérdezem csak meg: nem esett le még senkinek a tantusz, hogy a Kairos egyszer sem állt elő olyan bizonyított tényekkel, vagy adatokkal, amellyel minden kétséget kizáróan bizonyíthatta volna, hogy ez nem piramisjáték? A Fővárosi Főügyészséghez azért került az ügy, mert ifj. Tényi István oda küldte meg a feljelentést. Mivel országos hálózatról van szó, ezért a főügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitányságot nevezte ki, az illetékes nyomozó hatóságnak. Végére egy megjegyzés. Az egyik agitáló videóban egy hölgy azon merengett, hogy neki sosem volt még jó karácsonya és szilvesztere, de most az lesz. Lehet, hogy mégse? Valahol azért sajnálom is egy kicsit. A hiszékenység az elkövető és a sértetti oldalon szedi az áldozatait. Megérte vajon?

misi,szabo 2016.11.15. 21:47:02

@István Erdős2: sajnos én azt gondolom, hogy a rendőrség nem sokat fog tenni.... ne legyen így!

zwex 2016.11.15. 21:47:46

Az igen tisztelt Otokár még a piramisjátékokkal sincs tisztában.
www.youtube.com/watch?v=lfkmhAZjwcw
"6 hónapig működik egy piramis"
"16 hónap, ennyi volt a világ legnagyobb piramisa"

Úgy látszik nem hallott még Madoff-ról és az ő évtizedes piramisáról :)
index.hu/gazdasag/vilag/madpir090127/

stikasz_1 2016.11.15. 21:57:57

Majd odafigyelek a kairososok közt terjedő pletykákra, hátha azt is elterjesztik, hogy a nyomozást elterjesztő főügyész is előzetesben van már...

icipicicsipa 2016.11.15. 22:30:43

Az első kommentre már akartam reagálni és tisztelt kairosoksok, akik idejártok olvasni:

"Sziasztok, mától publikus információ, hogy elindult végre a Kairos magyarorszagi atvilágítasa, melynek célja, hogy hivatalos uton is bebizonyithato legyen, hogy a Kairos megfelel-e a helyi törvényi előirasoknak, vagy sem. Mi tudjuk a választ.
Tiszta lapokat akar a ceg, ezért mindenben együtt kivan működni a hivatalokkal, köszönve a lehetőseget, hogy a suttogo ragalmak egyszer és mindenkorra megszüntethetőek legyenek."

A jelzett hatóság - az ügyészségi vizsgálat - NEM MINŐSÍTŐ SZERV, AKIT FEL LEHET KÉRNI, AMELY FELVEHETŐ BÁRMELY OLYAN JELLEGŰ MINŐSÍTÉSRE PARTNERKÉNT, MINT AMIT Kisházi László publikált piár-szövegként.

Az ügyészség az állam irányítási alatt lévő hatósági szerv, nyomozóhatóság, feltételezett törvénysértés esetén, jogsértés esetén eljáró szerv!!!!
Minősíteni a gazdasági élet szereplői között lévő, a piacon lévő erre szakosodott MAGÁN kis, és középvállalkozások illetve nagyvállalatok tehetnek és végeznek, megbízási szerződés és fizetés ellenében!

Az ügyészség nem ilyen jellegű szerv, NE LEGYETEK MÁR ENNYIRE SÖTÉTEK, HOGY EZT IS MEGESZITEK és nem gondolkodtok el józanul, mekkora baromságot állít ez az ember.

Nincs olyan, hogy bemegyek az ügyészségre és kérek egy "átvilágítást" egy ügyészség általi "kóser" pecsétet, értem???

NINCS OLYAN SZÖVEG, HOGY A "Magyar Ügyészség által bevizsgálva"!!!

Láttatok már ilyen szöveget?
Nem!
Hát akkor!
Gondolkodjatok már végre sötétség fejedelmei, ne egyétek már meg az ekkora baromságot basszus!

icipicicsipa 2016.11.15. 22:34:21

@icipicicsipa:
Elnézést a kissé emelkedettebb hangnemért, csak a baromság, abnormalitás és hazugság újabb szintjei kissé kiborítóak.... :)

Elnézést még egyszer...

István Erdős2 2016.11.15. 23:07:36

November 3-án itt még röhögnek azon, hogy ez piramis, vagy nem. Sőt van brit bírósági papír is, pecséttel ellátva. Azt én nem láttam, csak egy magyar ügyészségi papírt, azt is pecséttel ellátva. Én inkább az utóbbinak hiszek, hiszen az valóban látható. www.youtube.com/watch?v=mlme6u2VW8I

kormoczil 2016.11.15. 23:29:29

@István Erdős2: Ez az otokár komolyan miért nem ül még valamelyik posztszovjet börtön kilátástalanul magányos cellájában? Egymaga veszélyesebb mint az összes többi, ugyanis amíg a nyisztorék itt ökögnek-makognak a videóikban, ez színpadon, az ukrános beütésű magyarságával magabiztosan tolja a hülyítést. Akkora meggyőző erővel beszél, hogy egy elkeseredett, homályos pillanatomban még talán én is elhinném neki, hogy a kairoszka az évszázad csodája...
Ha nem magyar állampolgár, attól még elő tudja venni magyar bíróság is?

piranoidok 2016.11.15. 23:42:11

@Nicknames: Tudnád linkelni azt a bizonyos magyar Kairos facebook oldalt? Vagy ez zárt csoport?

Igen, zárt csoport és még 1295 tag(19 új)
www.facebook.com/groups/1435398593455789/?ref=nf_target&fref=nf

Igyekszem bemásolni ide az aktuális híreket. Behivhatnék embereket, de akkor kiderülne, hogy ki adja le a drótot piranoidok néven. :)

Rég letettem arról, hogy a tesó viszontlátja a pénzét. Annyira gáz a "felső vezetője", hogy inkább letettem arról, hogy őt is meggyőzzem. Nyiszi Vilinek nézegettem a videóit, mostmár letilt minden hozzászólást. Majd arra leszek kiváncsi, mikor csikosban adja a reggeli meetinget rácsokkal a háttérben és csak kis köcsögnek fogják hívni :)

vajkay 2016.11.15. 23:46:19

@icipicicsipa: főleg, hogy a BRFK nyomoz, nem az ügyészség.

énszóltam 2016.11.16. 02:13:46

ránéztem kicsit a videókra, kíváncsi voltam van e már valami ami a mai hírre reagál:)) azt ugyan nem találtam, de pár agyzsibbasztó van:))

www.youtube.com/watch?v=MkygpWbb2kQ
ez már tegnap linkelte valaki, de most a kommenteken van a lényeg, az örök bizakodó aki még havi 600ezres bevételt remél a kairosból:)) a rágalmazási per csak hab a tortán:)

youtu.be/OnPnqyZvsOU?t=1453
a Vili videója, valami új agyhalott magyarázza ezt a questrát:)
ezek igénylik ezeket a szívatásokat:)

Nicknames 2016.11.16. 02:21:33

@piranoidok: Hát ebbe szerintem beletenyereltél, mert nálam nem elérhető ez a tartalom :)

kormoczil 2016.11.16. 02:55:34

@énszóltam: Ez a Questra is megérne egy külön blogot, hogy ne vegyüljön a kairos figyelővel; meg egy gyors feljelentést is megérne, nyisztornak akkor csak egy idézést kéne postázni a két ügyben :)
Ez a Szabó László meg úgy magyaráz a videón, mintha a háttérben valaki minimum pisztolyt szegezne rá, vagy megfenyegették volna a családja megölésével... majdnem elsírja magát, így próbálnak még új belépőket szerezni? (Nem néztem végig a videót, eleve vicc, hogy "teszteli" a Kairost...)

énszóltam 2016.11.16. 03:36:37

@kormoczil: Questra, Sunmoney, Skyway, Senholding csak ezeket ismertem meg az elmúlt két hétben a kairos révén, szaporábbak mint az ember gondolná:))

Hunor74 2016.11.16. 06:53:26

Ma reggel már a rádió is bemondta, hogy nyomoznak a kairos nevű orosz piramisjáték ügyében...

István Erdős2 2016.11.16. 07:50:37

@kormoczil: Természetesen Otokárt is elítélheti a magyar bíróság. Sőt, minden ország bírósága, ahol a bűncselekményt elkövette (természetesen ennek alapfeltétele, hogy megállapítást nyerjen a bűncselekmény). A nyomozást ellene az érintett országok rendőrségei, illetve ügyészségei folytatják le. A nyomozás befejezése után 2 variáció lehetséges. Elítéli a magyar bíróság, vagy a lakóhelye szerinti illetékes bíróság ítéli el úgy, hogy halmazatként figyelembe veszi az ítélethozatalkor a másik országban elkövetett cselekményeket is. Amennyiben több országban is elítélik, mert valamilyen oknál fogva nem egyesítik az ügyeket, akkor majd kérheti az összbüntetésbe foglalást. Ennek az a lényege, hogy reális keretek közé korlátozza a letöltendő büntetést. Vegyük alapesetként, hogy az adott országokban, figyelembe véve a súlyosító körülményeket is, a büntetési tétel 5-10 évig terjedő letöltendő börtön. El is ítélik mindenhol (10 országban), mondjuk 8 évre. Az egyik érintett országban ez a tétel 5-15 évig terjed. Ilyenkor a legsúlyosabb tételt figyelembe véve határozzák meg úgy az összbüntetést, hogy a végeredmény a 15 évet nem haladhatja meg. Tehát nem 10 x 8 évet kell majd leülnie. Az alapelv itt az, hogy ha alkalmazható az adott bűncselekményre a legmagasabb tétel, figyelembe véve az összes súlyosító körülményt, megkapja a legnagyobb büntetést, akkor már gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy 30-szor vagy 300-szor követte el a bűncselekményt. Azért ennyire ne szaladjunk előre, itt még csak alapos gyanú van.

Tobeornot 2016.11.16. 08:18:31

Azért valljuk be, a feljelentő emberünk sem tűnik ép elmének, már ránézésre is egy pszichopata látszatát kelti. És valószínűleg sajnos már a hatóságok sem kezelik kellő komolysággal a jelentgetéseit,joggal

444.hu/2015/02/11/tenyi-istvan

hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/a-birosag-bunosnek-mondta-ki-a-fideszes-feljelentot/

vajkay 2016.11.16. 08:24:17

@Tobeornot: igen, ez az ember egy hülye. ettől még a feljelentéseivel foglalkozni kell, a legtöbbet gondolom visszautasítják. az ügyészség és a brfk ne mfoglalkozik azzal ki a feljelentő, hanem eljár, ha alapos a gyanú.

vajkay 2016.11.16. 08:26:55

@misi,szabo: köszi a linkeket, frissítettem a posztot!

István Erdős2 2016.11.16. 08:39:41

@Tobeornot: Én mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy éppen ifj. Tényi lesz a feljelentő. Azt viszont tudni kell, hogy ennek most semmi jelentősége nincs. A hatóságoknak a feljelentésre kell koncentrálniuk, nem pedig a feljelentőre. Megvizsgálják a feljelentést, és ha alapos a gyanú, akkor elrendelik a nyomozást. Természetesen figyelembe veszik a feljelentő személyét is, és ha köze van az eseményekhez, akkor őt is meghallgatják. Vannak bűncselekmények viszont, amikor csak a sértett tehet feljelentést. Ez nem tartozik azok közé, ezért (mivel alapos a gyanú) elrendelték a nyomozást.

bikeage 2016.11.16. 10:12:10

@Tobeornot: ezek szerint megis azzal kezelik. ha valamire alapos gyanu van, akkor nyomoznak. most is ez tortent, ahogy a pelda mutatja.

kormoczil 2016.11.16. 13:06:36

Az a baj, hogy az összes hírportál szóról szóra átvette a hülyeséget is... "Oroszországban bejegyzett cég", ebbe kapaszkodhatnak a hívők hogy össze-visszaírnak. Bár ez már nem számít, néhány hónap múlva úgyis csak a cellarácsokba kapaszkodnak.
@István Erdős2: Köszönöm a választ! Mondjuk neki a 80 év is jó lenne, vagy legalább felügyelet alá helyezni, hogy ne csináljon semmi hülyeséget.

Hunor74 2016.11.16. 13:12:19

@icipicicsipa: Szerintem nincs miért elnézést kérned... Valószínűleg még így sem esik le sokaknak, ugyanis van olyan barom, aki még mindig hithűen agitál... :D

Hunor74 2016.11.16. 13:14:46

-Neve?
-Tényi István...
-Foglalkozása?
Hivatásos feljelentgető...

bikeage 2016.11.16. 13:59:53

@kormoczil: nincs ezzel semmi gond. a media olyan amilyen, nem neznek ilyennek utana. ezek nem tenyfeltaro cikkek, egyedul a rendorsegi nyomozas tenye ami erdekes. kossenek csak bele, soporjek a szonyeg ala, nevessenek rajta, ezen a dolgon nem valtoztat.

Warlimont 2016.11.16. 14:44:57

@István Erdős2: "Én mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy éppen ifj. Tényi lesz a feljelentő"

Nem kulönösen kedvelem a feljelentest es igazsagkeresest eletformaszeruen muvelö önjelölt hösöket, de ebben az esetben eppen jo celt szolgalt. Ha eg a haz, mindegy, hogy a kiraly vagy az udvari bolond kezdi kiabalni, hogy tuz van. :)

kormoczil 2016.11.16. 14:58:00

@Marianna Imre: Ez már volt, kb. annyira komoly mint egy óvodás. Kochné is kezdhet félni a sok összehordott szar miatt...

bikeage 2016.11.16. 14:59:15

@Marianna Imre: ugye ezt nem tetszik elhinni? :-) hol van a papir vagy barmi? mindeg is, ennek minden reszlete nevetseges.

Zoltán Gajdács 2016.11.16. 15:24:09

@kormoczil: Igen volt már többször is. Érdekes, hogy jön egy új névvel valaki és már az első alkalommal ilyen tartalmas hozzászólása van a témához. Teljesen egyértelmű, hogy még olvasni is lusta, de várja hogy mik a reakciók az általa linkelt videóhoz, ami egy tucatszor ki lett csontozva.

Már nincs mellébeszélésnek helye! Tény, hogy piramisjáték szervezése bűntett miatt elrendelték a nyomozást a Kairos nevű tárhelybérbeadással (és bérbevételével) foglalkozó cég ellen.

A gyanú alapos volt, ezért rendelték el a nyomozást, ezt kellene megérteni azoknak, akiknek még nem esett le, hogy ez igenis megtörtént.

TZusi 2016.11.16. 15:31:16

Oh nem voltam egy hetig es felgyorsultak az események :) Elkezdek olvasni....

Magyar Bibliatársulat 2016.11.16. 15:46:18

@énszóltam: Azt mondja, hogy csődbe ment cégeket vesz meg a questra. Abból van pénzük, hogy kiárulja a "kamionokat" amit a céggel együtt szerzett. Teljesen logikus, hogy nem egy bankhoz megy hitelért x százalékos kamatra, hanem teljesen bizonytalan összegeket szed be magányszemélyektől évi 200-300%-os kamatra. Ebben semmi pilóta nincs. És ez itt is csak csepp a tengerbe, minden eleme logikátlan a történetnek.

Xlendon 2016.11.16. 15:52:49

@Magyar Bibliatársulat: Igen, ez a questra/atlantic ez éppen olyan piramis mint a Kairos, a kettő között nincs lényegi különbség. Megnéztem most az 57 perces bemutató videót, és tök egyértelmű, hogy ez egy Kairos Kettő.

Xlendon 2016.11.16. 15:53:41

Vilmosék már ezt promózzák :D

énszóltam 2016.11.16. 15:57:11

@Magyar Bibliatársulat: most őszintén a kairos is tele volt kismillió logikai bukfenccel mégis kajálták a népek. Amúgy a matek az tiszta kairos, csak a marhák ezt pénzügyi befektetésnek hirdetik így gondolom hamarabb elkaszálják majd. Meg így közvetlen a kairos után talán kevesebb a potenciális kuncsaft:)))

István Erdős2 2016.11.16. 16:04:33

@TZusi: Akkor sok mindenről lemaradtál. 15 év fegyházat kapott az Index újságírója, mert szájára, akarom mondani tollára merte venni a Kairost. A magyar ügyészség épp most akarja megadni a cégnek az örökös Magyar Kóser díjat. Áder Úr díszvacsorát ad Otokár Úrnak, a Kairos közelgő 2. születésnapja alkalmából. A cég nyilvánosságra hozta a mérlegét, melyből kiderült, hogy csak az idén 50 milliárd Dollár árbevétele volt tárhely bérbeadásból. A google és a youtub is elismerte, hogy alulmaradtak a Kairossal szemben, kérvényezték beolvadásukat a szuper cégbe. Továbbá közleményben tudatta a cég, hogy nem fogadnak el új jelentkezőket, mert aki eddig kétkedett, az már nem is fog részesülni a csilliárd-milliárd Dollár haszonból. Új jelszavuk: Aki nem gazdagodik meg 2016-ban az sosem.

Xlendon 2016.11.16. 16:15:50

"Koppándi Zsolt: Keel Mer én nem hitegetek senkit. Aki kéri, annak próbálunk valahogy segíteni, hogy kevesebb legyen a vesztesége, egy esetleges mellényúlás esetén.
Nem vagyok kiakadva, mert már augusztusban láttam a jeleit, hogy bajok lesznek és megtettem az óvintézkedéseket. Sőt aki kérdezte, azt le is beszéltem az üzletről.
Mi is örülnénk neki a legjobban, ha a problémás kérdések legalább fele most tisztázódna..."

Zoltán Gajdács 2016.11.16. 16:26:12

@Magyar Bibliatársulat: Szerintem teljesen félreérted a questrat. Az igaz, hogy csődbe ment cégeket vásárol, itt ez a fedősztori, és a hiszékeny, kapcsi ember már szalad is, hogy vegyen valamilyen csomagot. Önmagában véve azt én magam se tagadom, hogy megpróbáltak minden olyan dolgot korrigálni és hihetőbbé tenni, hogy megtévesszék az embereket és higgyenek nekik. De már most szólok, ha valaki ebbe pénzt tesz, esetleg eljut egy szintre és lakást akar venni hitelből, akkor mindenét elveszítheti a későbbiekben. Akkora adóst fognak belőle csinálni, hogy könyörögni fog, hogy váltsák át neki 3 devizahitelre, mert még azt is könnyebben visszafizetné.

Lényeg: A beetetés Megvan egy valós céggel, amit már te el is hiszel, mert mát itt megragadsz.
1. hiába termel a cég 200-300%-os hasznot, egyrészt nem is életszerű, másrészt nem fedezné az évi 300% feletti hozamok kifizetését.
2. Ha mégis valami csoda folytán kitermelné ezt a 200-300%-os nyereséget, akkor ki az a barom, aki elosztogatja másnak ezt a nyereséget, ami már az övé? (a kifogásokat már hallom is erre)
3. Tegyük fel 1 év alatt lesz X belépő aki fizet és jól meg is forgatják a befizetéseiket. Képtelenség, hogy minden céget ők vásároljanak fel, másrészt a bedőlt cégek száma véges. E tény már önmagában véve is kizárja, hogy végtelen számú belépőt korlátlanul ki lehessen fizetni.
4. Sokkal több csomag van a questraban, mint a kairosnál, ami egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy sokkal tovább el lehessen húzni a működést, mert a megkeresett pénzt itt is visszaforgathatod, de akár több csomagot is vehetsz, hogy többet termeljen, amiből nagyobb csomagot vehetsz.
5. Trükkösen lett meghatározva a csomagoknak az ára is. 90$, 270$, 810$, stb., mindig háromszorosába kerül a következő csomag. Ez 300%-os haszonnál pont azt eredményezi, ha csak egy csomagot veszel, az majdnem pontosan egy év alatt termeli ki a következő csomag árát. Ha hamarabb akarsz nagyobb csomagot venni, akkor minimum hármat lenne érdemes venni, mert pl. 3 DB 90$-os csomag már 4 hónap alatt kitermeli a fölötte levő nagyobb csomag árát. Ez mindegyik csomagnál így van.

Írok egy lehetséges forgatókönyvet, ami bizonyos személyekre illik: Belép, építi a hálózatot, jól keres az elején, eljut odáig, hogy hitelt kapjon lakásvásárlásra, hitelt megkapja, a megkeresett pénze elmegy önerőre, majd a cég bedől és a nyakában marad egy halom hitel, már nincs jó kereset, a hitelt nem tudod visszafizetni, viszik a házadat és marad a nyakadban egy csomó adósság.

misi,szabo 2016.11.16. 16:34:36

@Marianna Imre:

Kedves Marianna! 3,5 év alatt ez az egyedüli hozzászólása, de mit akar jelenteni?

Azt hiszem a blogon sok információ felmerült erről a videóról, illetve tartalmáról, lehet nem olvasta, a főbb dolgok:

- A Moszad nem vizsgálja holmi üzleti vállalkozásnak a szoftverét , nem tört fel atomerőművet és nem ad ki tanúsítványt!
- Ami keringet héber írásmóddal tanúsítvány az egy cégbejegyzés, nem minősítés.
- Az izraeli úriember, egy tanár, aki a tanítványai megrontásáért pár évet a hűvösön csücsült.

Értem, hogy egy hivatalos Kairos-szos konferencián hangzott el, de mint tudjuk a Kairos Technilogies Ltd. soha nem állította magáról, hogy kóser. A Nissan más, de arról is sokat lehet olvasni. Azt hiszem nem kell a kommentek szintjéig lemenni, elég olvasni a cikkeket, sokatmondóak!

Zoltán Gajdács 2016.11.16. 16:36:10

@Zoltán Gajdács: Az lenne a jó, ha a questrat már a csírájában elfojtanák, mert ha nem történik meg időben, akkor itt sokkal többet és nagyobbat lehet bukni.

goto10 2016.11.16. 16:59:09

@Zoltán Gajdács: Mar fojtjak:

behindmlm.com/companies/questra-world-warning-issued-by-austrias-financial-market-authority/

Hatterinfo itt: behindmlm.com/mlm-reviews/questra-world-review-russian-scammers-ipos-african-banking/

Bizalomgerjeszto fazonok lathatok a kepeken :D

Belga es Osztrak figyelmeztetesek:

www.fsma.be/en/Site/Repository/press/warnfsma/2016/09-23_questraholdings.aspx

www.fma.gv.at/en/questra-world-ltd/

A belgak tulajdonkeppen kijelentik, hogy piramis (nem is lehetne mas, csak egy - mar elnezest - balfasz hiszi el, hogy nem az), Ausztriaban pedig illegalis promotalni.

Zoltán Gajdács 2016.11.16. 17:01:22

@Magyar Bibliatársulat:

questra! Most őszintén! Van aki el tudja hinni azt, hogy van egy cég, aki azért működik, hogy ne neki legyen jó, hanem neked akar adni elképesztően magas hozamit a befizetett pénzed után?

Másképpen fogalmazva. Ha létezne a világon olyan cég, aki befektetésre legálisan tudna adni 300%-os hozamot, akkor senki se dolgozna! Ez a pénz ablakon kidobott pénz lenne attól a cégtől, aki azt ígéri, hogy ad neked évi 300% hozamot a befektetett pénzed után.

Erre jönne az a kifogás, hogy azért kell befizetni, mert ezekből a befizetésekből tud újabb csődbe ment cégeket felvásárolni. Csak ezzel az a bibi, hogy bármelyik banktól tudna felvenni ez a cég egy számjegyű éves kamatra pénzt. Azért nem a banktól vesz fel hitelt, mert ez is csak egy piramisjáték.

kormoczil 2016.11.16. 17:07:47

@Zoltán Gajdács: Őszintén? Igen, sokan. Egy kis apró reményében bármit elhisznek, még azt is, hogy a fekete igazából fehér.

Nicknames 2016.11.16. 17:08:02

@Xlendon: Ezt az egyik kamu facebook fiókommal írt szövegemre adta válaszul (neki meg annak a csajnak írtam, hogy kicsit fura, hogy panaszkodnak összevissza, de az indexes cikk rágalom, meg ez a Koppándi szinte mindenkinek írogatott, hogy várjon türelemmel). Természetesen ezt a hozzászólásomat törölték, illetve azt is, amiben linkeltem a képet a feljelentésről (2x).

De mi a fura? CSAK az enyémet törölték (eddig 3 alkalommal).. csak nincs az adminok közt magyar?..

goto10 2016.11.16. 17:12:51

@Nicknames: Azt a koppandit szivesen folkerdeznem face2face :) Tartja a frontot, de minek :D

Zoltán Gajdács 2016.11.16. 17:14:28

@Nicknames: Akkor neked nagyon jó sorod van, mert én még kommentet se írhatok!

Xlendon 2016.11.16. 17:19:42

@Zoltán Gajdács: Bibliatársulat szerint is piramis a questra

Fanto 2016.11.16. 17:52:15

@Zoltán Gajdács:
Szerintem is félreérthettél valamit Biblatársulat írásában. Talán nem vetted észre az iróniát a kijelentő mondatokban. :)

Tegnap én is majdnem végig megnéztem ezt a questrás videót, többször kijelenti az fószer, hogy befektetés. Erre harapni fog az MNB, így remélhetőleg nem fajulnak addig a dolgok, mint a kajrosznál. A héten szakítok egy kis időt, hogy írjak az MNB - nek és a NFH-nak az ügyben, mert ez még tényleg a kajrosznál is veszélyesebb gennyes csalás.
Ahogy látom számos európai ország már reagált is, hátha nálunk is viszonylag gyorsak lesznek.

A mai cikkek kapcsán a kajroszosoknál csend és félelem. Bizony itt már nemcsak a pénzveszteségről, meg az álom összeomlásáról, hanem büntetőjogi felelősségre vonásról is szó van.

Fanto 2016.11.16. 18:53:54

Vilinek ma nincs is reggeli meeting videója? Csak nem megrendült a kajrosz hit?

Nem baj, van máááááááásikk:

Tuti befektetés.
www.youtube.com/watch?v=T0C2IrPYEjg

Az első másfél percben legalább hatszor hangzik el, hogy ez egy befektetés. A címben is benne van a szó. Érdekes módon a kajrosznál tilos volt befektetésről beszélni, mert akkor már a pénzügyi felügyelet alá tartozott a dolog. Itt meg durr bele, befektetés heti 4 - 6.5 % hozamot ígérve.

És persze ez "tuti". Legalábbis Vili szerint. Legalább annyira tuti lehet ez is, mint a kajrosz.

A 'tisztánlátó' tréner, a szagember(a pénz szagára megy), aki semmi mást nem akar a rá hallgatóknak, csak jót, sikert és boldogságot. És ez "tuti".

Zoltán Gajdács 2016.11.16. 18:56:55

@Magyar Bibliatársulat: @Xlendon: @Fanto:

Valóban igazatok van! Tényleg félreértettem, de akkor most elnézést kérek a Bibliatársulattól!

énszóltam 2016.11.16. 19:14:56

Nekem is ez a befektetés szúrt szemet, az azt jelenti, hogy az MNB rögtön illetékes?

Azt hittem a Vilinek ennél több esze van, hogy ilyenkor egy időre visszatér a gyógyszarokhoz meg a műanyagedényekhez

Hunor74 2016.11.16. 19:44:16

Megnéztem Nyisztor promó videóját...
Hát hogy a pofátlan szerelmi szabadfoglalkozású, közvetlen egyenesági nőifelmenőjét tegye áldottállapotba... Hogy ezt a piramisjátékot 100-adszorra is van pofája eladni... Ezt már tényleg nem hiszem el... :D

misi,szabo 2016.11.16. 19:45:19

Srácok Dr. Mike mond valakinek valamit? Napelemes, piramisgyanús dologban nyomul, 350e és 700e alapcsomaggal, max 6.000 fő beszállási lehetőséggel, valami szlovákiai magyar, asszem

Hunor74 2016.11.16. 20:12:17

A volt Kairososok annyira nem félnek a következményektől, hogy mindegyik újabb agit.prop videóba kezdett, ki autóval, ki bedőlt céggekkel, stb... Komolyan mondom, nem hiszem el... :D :D :D

misi,szabo 2016.11.16. 20:23:37

youtu.be/OnPnqyZvsOU?t=733

Belehalgattam ebbe az újfajta csodába, ennél a résznél felkaptam a fejem, de lehet én tudom rosszul, beírtam a google-be Liszabon Spanyolország, az első találat egy repülőjegy ajánlat volt, ok, akkor mégis én tudtam jól :D

évi 312% profit, jobb mint a kajrosz ;)

misi,szabo 2016.11.16. 20:28:30

@Hunor74: vonzódnak a piramishoz, de nekem innentől kezdve, aktív szervezők az pedig szerintem már btk kategória, de az impontes hatóságok miatt, akár évekig csinálhatják, büntetlenül.

István Erdős2 2016.11.16. 20:42:17

Megvan a legközelebbi Kairos Konferencia időpontja. December 15-e. Helyszínek: a Kozma utca 13. és a Gyorskocsi utca 25. A rendezvények zártkörűek, így jegyeket még elővételben sem lehet vásárolni. A résztvevők, csak meghívásos alapon lehetnek jelen. Szállításukról a rendezőség gondoskodik. A szállás megoldott, akár hosszabb időre is. Napi háromszori étkezés biztosított. Hideg, meleg víz van. Inni meleg, fürdeni hideg. A rendezvény titkosságára, illetve biztonságára való tekintettel szigorúan tilos bevinni telefont, laptopot (egyébként sem lesz internet hozzáférésük a résztvevőknek), nyaksálat, nyakkendőt, cipőfűzőt, stb. A konferencia időpontjának, illetve helyszínének megváltoztatási jogát a rendezők fenntartják. Célszerű a konferenciára különböző jelszavakkal felkészülni. Például: nem tudtam, azt mondták, mindig fizettek, nem emlékszem, ott se voltam, nem az enyém, MOSZAD, Nissan. Tilos kiejteni a fáraó játéka, repülőgép vezető játéka, mélységi bónusz, beléptetés, hálózat, stb szavakat. Sok sikert kívánunk innen is a Konferenciához. Utóirat: kék-fehér lufik nem lesznek.

Hunor74 2016.11.16. 20:49:21

@misi,szabo: A púpom tele van már velük, van ebben a fórumban privát beszélgetési lehetőség, vagy akár emailcím csere lehetőség???

Hunor74 2016.11.16. 20:50:54

@misi,szabo: Valami eszembe jutott, ezzel kacsolatban...

Hunor74 2016.11.16. 20:52:51

@István Erdős2: Ismét brilírozol... :D
A próféta beszéljen belőled... :D

Hunor74 2016.11.16. 20:56:43

@vajkay: Vaykai tudnánk privátban beszélni???

Hunor74 2016.11.16. 20:58:47

@vajkay: Már úgy értem, emailen... :)

goto10 2016.11.16. 21:08:21

@István Erdős2: Melysegi bonusz az lesz nekik a sitten, valoszinuleg eleg kellemetlen fajta :D

Hunor74 2016.11.16. 21:12:45

@goto10: Ott asztán lesz passzivitás, ha jövedelem nem is... :)

stikasz_1 2016.11.16. 21:19:26

@István Erdős2: Dehogy nem lesz kék-fehér dekoráció! A szállításról gondoskodók előzékenyen ilyen színű járműveket küldenek...

István Erdős2 2016.11.16. 21:36:34

@stikasz_1: Valóban lesz kék-fehér is. Erről megfeledkeztem. Viszont, a kitartóbbaknak lesz nyáron rácsos napozókrém. Nem mást tenni, csak sokat kell tartózkodni, napsütéses időben az ablak előtt. :)

István Erdős2 2016.11.16. 21:47:11

@Hunor74: Tudsz bárkivel privátba is beszélgetni. Klikk a nevére, és ott lesz, hogy üzenetküldés. A rendszer a regisztrációs e-mailre küldi az üzenetet. A te e-mail címedet is megkapja, így onnantól kezdve direktben is tudtok levelezni, nem kell hozzá blog. Így mások előtt továbbra is rejtve marad az e-mail címed. Amennyiben írsz valakinek, azt itt is közöld vele, mert nem mindenki nézi meg naponta a regisztráció során használt e-mail fiókját.

vardamir9503 2016.11.16. 21:58:15

@István Erdős2: Mintha egy észak-koreai híradót olvastam volna :D.

Hunor74 2016.11.16. 22:06:19

@István Erdős2: Köszönöm István! Pont azt szeretném elkerülni, hogy az ellenség is olvassa... :D

Hunor74 2016.11.16. 22:11:33

@István Erdős2: Köszi, de többnyire telórol
l nyomtam és ott nem annyira egyértelmű, de gép előtt ülve, már világos... :D

Magyar Bibliatársulat 2016.11.16. 22:26:42

@Zoltán Gajdács: nem kell, nem veszem a szívemre:)

kormoczil 2016.11.16. 23:26:08

@Fanto: és többiek:
A Kairos is befektetésként hirdette magát először: web.archive.org/web/20141108184444/https://kairosplanet.com/
Aztán megtiltották a tagoknak... profi munka.

énszóltam 2016.11.17. 00:02:17

nem érdemes megnézni, azt hittem jobb lesz

kormoczil 2016.11.17. 00:23:43

@énszóltam: Hát ez tényleg szánalmas, a 6. percig bírtam.... ott említi a pöcegödröt, hát ő tényleg nyakig benne van. Remélem, amikor BRFK meetingen lesz, "leesik a lépcsőn", aztán jöhet a sok pozitív gondolat. Egyébként kicsit feszültnek tűnik, ugyanúgy ahogy a többiek. Dr. Attila szerint ha nem gondol a nyomozásra, az megszűnik létezni?
Ami viszont a legundorítóbb ebben a fére... vagyis figurában, ahogy a dolgozó emberekre tekint. Azt hiszem, a panda elleni kirohanásomban is leírtam, hogy ha az általa ennyire lenézett munkavállalók mind abbahagynák a munkát, és a szent network marketinget tolnák, akkor nem lenne
áram
víz
gáz
kék trikó
ház
és még az ostoba fején sem így nézne ki a haj... szánalom öcsém, szánalom.

stikasz_1 2016.11.17. 00:27:26

@énszóltam: Szerintem érdekes. Hogy nem ajánlja már senkinek, kivár, meglátni, mi lesz. "Ha működik- tök jó! Ha nem működik- akkor se tudunk mit tenni, mert megyünk tovább, és újabb és újabb eszközöket fogunk találni, amivel megvalósíthatjuk acélunkat..." Azért már szó nincs arról, hogy esetleg mégse bukhatna meg a Kairos-történet, de neki persze lesz pár újabb remek ötlete hasonlóan remek üzletekre. Hiszen a pozitív attitűd már kialakult. És, teszem hozzá én, a pénzt bukók, ha kellően ostobák, vehetik úgy, mint hogy ennek az árát fizették volna meg- bár szerintem lett volna jobb helye a beletett forintoknak.

Xlendon 2016.11.17. 00:32:38

@kormoczil: Huhh, ez a régi Kairos oldal priceless! A csomagoknál ott az Insurance és pipa is! Szóval nem lehet veszíteni a kairos-sal, mint a Questrában sem, ott is insurance van! :)

stikasz_1 2016.11.17. 00:34:41

Én azért örülnék, ha bíróság elé állnának páran, mert a Vili, a Lilla meg az Árpi és a többi hasonszőrű majom már tolja is a propagandáját az újabb baromságoknak, KMD, Questra, Atlanticgem, miegyéb. Nem igaz, hogy ne lehetne csírájában eltaposni ezeket a hatóságoknak!!! Persze, az emberek is ostobák akik beleugranak ezekbe az "üzletekbe", de csomóan egyszerűen nem tájékozódnak, nem jutnak hiteles információhoz, és vágynak a könnyű pénzre. (Ezért akkora üzlet a szerencsejáték is...) De a hatóságoknak aztán nem lenne nagy ügy odafigyelni az ilyen "keress pénzt munka nélkül MOST!" videókra, honlapokra! Hiszen ezeket nem titkos csatornákon osztják meg, láthatja ország-világ!

Xlendon 2016.11.17. 00:36:01

@stikasz_1: Végülis ők "kockázati tőkebefektetők". 10-ből 1 bejön, és avval keresnek némi pénzt. Nem is ez a baj. Hanem az, hogy nem ezt mondják. Ha nyiltan kimondanák azokanak akiket beszerveznek, hogy 10-ből 1 jön csak be, az legalább korrekt lenne. De nem, mindegyiket dicsőítik és hazudoznak ezerrel, maguknak is.

István Erdős2 2016.11.17. 00:37:21

@énszóltam: Szerintem érdemes végig nézni. Persze elég nehéz, mert annyi zagyvaságot összehord ülve, amit más nekifutásból sem tudna. Azért érdekes a videó, mert beismeri a bűnösségét. Azt mondja, hogy annyit tud a Kairosról mint a huhogók, azaz semmit. Ezért most kivár, és addig nem ajánlja a Kairost még nem lesz tiszta a kép. Emlékezzünk csak egy korábbi bejegyzésemre! A bűncselekményt hanyag gondatlansággal követi el, aki magatartása lehetséges következményeit azért nem látja előre, mert a tőle elvárható figyelmet vagy körültekintést elmulasztja, azonban pillanatnyi állapota, ismeretei, személyes tulajdonságai alapján a megfelelő gondosság tanúsítására képes lehetett volna. Vagyis nem győződött meg arról, hogy ez valóban nem piramisjáték. Pedig ezzel ostorozzák a Kairost elég régóta. Nem tud semmit a cégről, de azért nyugodt szívvel rángatja bele az embereket. Nos Attilám, amennyiben bebizonyosodik, hogy ez piramisjáték (az ellenkezőjére annyi esély van, mint döglött lónak a nyerítésre), akkor nagy bajban vagy. Azt mondja a videó elején, hogy nem akar öltönyt felvenni, mert megteszi a trikó is. Hamarosan viszont megteszi majd a csíkos, vagy a mákos mintájú ruha is. Ami nagyon durva még nála. Azt mondja, ha megy a Kairos akkor jó, ha nem, akkor sem adják fel, hiszen van még lehetőség bőven. Magyarul, folytatja egy másik nagy hozamú bizniszben. Bravó Attila.

stikasz_1 2016.11.17. 00:41:51

@István Erdős2: Ahogy látom ugyanarra figyeltünk fel...

István Erdős2 2016.11.17. 01:00:04

@stikasz_1: Valóban, egy gondolatunk volt a témában. Az olyan apróságok már elszállnak a fülem mellett, hogy győztes-győztes, azaz az győzött aki már bent van és az is, aki meg kint. Arról nem is beszélve, hogy egy fél focipályányi pöcegödör az nem 20 négyzetméteres, hanem 2500. Persze lehet, hogy meccs nézésre már nem jut ideje a sok meetingtől, így fogalma sincs egy pálya méretéről.

Katy Orosz 2016.11.17. 07:25:49

@István Erdős2: En elmennek egy ilyen hazudozo gyulesukre.Imadkozni is kell ? Mert latom a szeretet es a Joisten kezd vezeto szerepet jatszani a Kairoszban. Es be tudnek vinni rejtett kamerat. Utolag majd fel lehetne hasznalni imitt-amott. Mar nagyon szeretnem latni oket fetrengeni a foldon. Irjatok hol lessz igazabol a leborulas a MlM rejtett gurui elott.

Magyar Bibliatársulat 2016.11.17. 07:27:31

Annyira tudtam, hogy ez lesz youtu.be/OT1xFbXoeWI?t=7m21s Csak a pisztolyos hasonlatra gondoltam, hogy senkit nem kényszerítettek pisztollyal a befizetésre. Egyértelmű a "Katinénik" hibája, hogy befizettek és hittek nekik. Amúgy a "leszmásik" teljesen más lesz, nem fog bedőlni, úgy fogják fizetni örökké a 300%-os hozamot mint a katonatiszt!

vajkay 2016.11.17. 07:59:24

@Hunor74: vajkayakos86 kukac gmail com -ra jöhet

vajkay 2016.11.17. 08:05:04

Attilának gondolatai vannak a Kairosról terjengő újabb hülyeségekről. Azt látja, hogy "vannak cikkek". nem nagyon jut el az agyáig, hogy rendőrségi nyomozásról adnak hírt, nem "lejárató" cikkek.

www.youtube.com/watch?v=OT1xFbXoeWI

vajkay 2016.11.17. 08:05:35

@Magyar Bibliatársulat: ja bocsi, most látom hogy már betetted ide.

Hunor74 2016.11.17. 08:11:44

@vajkay: Köszönöm írni fogok... :)

vajkay 2016.11.17. 08:44:20

FYI: módosítottam a poszt címén kicsit, mert nem volt pontos az első infók alapján. csak, hogy ne vádoljanak pontatlansággal :))

TZusi 2016.11.17. 08:54:19

@István Erdős2: Köszi az osszefoglalaot. :) A leg felhaboritobb ez a faszi aki nyomja , hogy az ugyeseg audital. Ezt manus be kene rakni egy hordo mezbe aztan oda baszni a medvék elé....

ForeverLie 2016.11.17. 09:50:47

Azt gondolom, hogy aki a figyelmeztetések ellenére tovább szervezi befele a delikvensenet, simán büntetném, mert vagy teljesen hülye és nem fogja fel, vagy azért mert tisztába van vele és szándékosnak "gyárt" további károsultakat. A morális felelősség mindenképpen áll,mert nem az Oroszok tartják a fegyvert a bukott technikatanárok fejéhez, hogy add ide a pénzed. Persze majd a végén mikor beszakad, majd védekeznek, hogy visszakaptam a pénzem, nincs gond. De van mert átvertél még 1 halom embert..
Mint a legtöbb MLM ugyanazon pár főkolomposon keresztül indul el itthon, ők az 'importőrök', na őket kellene fülöncsípni...ők pontosan tudják melyik MLM fenntartható és melyik nem, de mégis átfolyatják a networkükön h pénzt szivjanak ki a nyomorultakból

TZusi 2016.11.17. 09:54:33

@vajkay: Mar sajnalom ezta fickót.

Zoltán Gajdács 2016.11.17. 10:17:10

@TZusi: Nem kell itt sajnálni senkit, esetleg azokat, akik szellemileg nincsenek azon a szinten, hogy felfogták volna, hogy milyen kockázatokat rejt a Kairos pénzügyi piramisa. Illetve azokat, akiket szó szerint becsaptak, rászedtek, megtévesztettek, stb. a hamis állításokkal.

A másik dolog, hogy a piramisjáték szervezése bűntettet nem az a személy követi el, aki a másik ember fejéhez pisztojt szegez. Vagyis a bűncselekmény elkövetője bárki lehet, aki nem szegezett pisztojt a másik fejéhez, nem kényszerített, de a Btk. 412. szakasz törvényi tényállást megvalósította.

TZusi 2016.11.17. 10:30:20

@Zoltán Gajdács: Jah teljes mertekben igazad van. Az a baj hogy ezek nem fognak ulni vagy vagyont veszteni. (bar drukkolok, hogy igen).

Remelem a karosultaknak lesz annyi eszuk, hogy egy csoportos pert inditsanak a Vili és bandája ellen. Most, hogy otthon voltam az ugyvedemmel errol is valtottunk par szot. Szerinte egyszeruen azert nem fognak ugyvedhez fordulni a karosultak mert kispenzu emberek es az el a fejukben hogy egy per hosszadalmas es koltseges. Am ha egy csoport perelne mondjuk a Vili-t vagy ezt az Attilat akkor hamar felkapná a media és valoszinuleg az ugyesszeg is oda tenne magat jöbban majd atvenne a pert.

Kivancsi vagyok mit fog hozni a nyomozas es lesz e eredmenye vagy csak megallapitjak, hogy ejjha ilyet tobbet ne meg tiltott és lépnek tovabb.

TZusi 2016.11.17. 10:48:16

@Xlendon: uh ez jo sok embert behuzott

bikeage 2016.11.17. 10:59:17

@Xlendon: a "kozossegi forum" eleg erdekes.

goto10 2016.11.17. 11:22:33

@bikeage: tagok mail cime es telefonszama is ott van ;)

EgyszeriUser 2016.11.17. 11:37:44

Miért nincs reggeli meeting? és a questra is eltűnt pedig most akartam beszállni :(

énszóltam 2016.11.17. 11:42:33

@Xlendon:
tényleg jó

napifix.com/blog/kairos-pilotajatek

nem, egyszerűen nem fogják megérteni sosem, hogy mi a baj a kairossal
csak az mlm mantra ezerrel

ezek a videók motiválják őket gondolom
www.youtube.com/watch?v=a30jDn0daY0
www.youtube.com/watch?v=yf5zso32B0U

Xlendon 2016.11.17. 11:46:24

A promoterek eltávolították a tegnapi Questra videókat . Talán túl nyilvánvaló volt, hogy ez ugyanolyan piramis, vagy mi lehet mögötte?

bikeage 2016.11.17. 11:51:47

@goto10: irtam is emailt az egyikuknek, aki a pilotajatek blogposztot irta. csak feltettem par kerdest.

bikeage 2016.11.17. 11:54:17

szerintem dr attila a legsulyosabb arc. mondja a videoban, hogy luxuskocsival mrgy majd a tengerpartra, hat oke, ugaza van, akkor a piramisjatekoknal mar csak a bankrablas a gyorsabb modszer ehhez. ha valaki levetkozi az ilyen erkolcsi korlatokat akkor biztos konnyen juthat penzhez. mondjuk az, hogy kozben adja a szentfazekat az elegge gyomorforgato.

bikeage 2016.11.17. 11:55:05

@Xlendon: jee, haha. betettem 1-2 video ala a belga figyelmeztetest. de volt ott olyan komment is, hogy "Toroljetek, koszi"

Xlendon 2016.11.17. 11:58:06

@bikeage: Szuper, evvel megint megmenttük pár ember pénzét. Persze nem az a cél, hogy mi itt furkósbottal üssük a piramisjátékok nyomát, annak a feladata felelős döntést hozni, aki belép. De a nyilvánvaló esetekben hasznos a figyelmeztetés!

énszóltam 2016.11.17. 12:05:34

@bikeage: ja ez a rendszer sajátja, hogy rögtön ki kell rakni a kirakatba, hogyha sikerült valamit elérned, egy új autó egy wellness hétvége (ez a wellness hétvége lehet amúgy a kedvenc szóösszetételük:))))
Még ezek az igazán nagyok akik rolls-t meg lambo-t vesznek nyomják a videókat, muszáj motiválni az alsó vonalakat így érik el, hogy az emberek 95 százaléka ingyen dolgozik nekik.

csak aztán ha az ember már annyira görcsösen akarja a sikert, hogy nem látja a különbséget az echte pilótajáték meg a sima parasztvakítás között, akkor tessék a rendőrségre menni magyarázkodni

bikeage 2016.11.17. 12:40:07

vicces, hogy az innovativa csoportnak es a napifixnek van minimum 1 kozos tagja. ez a napifixes oldal eddig talan a leggagyibb. ekepeszto ahogy relativizaljak a brfk nyomozasat. es persze az index ujsagiro hitelteleitesevel probaljak ezt elerni.

Hunor74 2016.11.17. 12:44:57

@Xlendon: Remélem valaki lementette azokat a videókat...
A net nem felejt... / Hogy a nagy klasszikust idézzem... :D

kormoczil 2016.11.17. 12:56:05

Valaki tud referenciát adni a pedofil izraeli tanárral kapcsolatban? Lusta vagyok visszakeresni, előre is köszönöm!

TZusi 2016.11.17. 13:06:22

@Hunor74: Nalam eleg sok megvan. Feltolom majd oket egyik szerveremre (vagy berlek helyet a kairostol muhahahahahhaha)

TZusi 2016.11.17. 13:09:49

Amugy fel voltam iratkozva annak a kocsi vasarlos Kiskunhalasi csajnak a beszervezo email listajara. Eleg vicceseket kuldozgetett, de valami tortent nala mert mar 1 hete nincs beszervezo level. Ha erdekel titeket egy ilyen levelet feldobom valahova :)

bikeage 2016.11.17. 13:17:31

@énszóltam: ami nekem meg fura, az a "gondolkodj maskepp" mantra. ezek az emberek 40-50+ evesek, elismerik ezzel, hogy az eddigi tapasztalataik plusz eletuk kuka? mondjuk igy kicsit ertheto miert kotottek ki ilyen piramis hulyesegeknel. ezzel csak megeroszakoljak magukat, hogy na most majd maskepp fognak gondolkodni, de ezt ok maguk sem tudjak mit jelent a gyakorlatban. de persze majd jon a nagy auto meg a fuggetlenseg, eddig is jott volna csak rosszul gondolkodtak :-)

Hunor74 2016.11.17. 14:12:16

@TZusi: Mindenképpen érdeklődéssel olvasnám... :))

kormoczil 2016.11.17. 14:12:36

@kormoczil: Válaszolok magamnak, megkerestem én, álljon itt még egyszer, ha valakinek szüksége van rá:
www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3634576,00.html

Xlendon 2016.11.17. 14:12:41

Emberek, ez a Questra nagyobb csalás mint a Kairos! Elképesztő trükköket vetnek be, hogy átverjenek, felülmúlja a Kirost is.
Ezen a videón 7.23-tól mutatja a weebirodájában a managereket, akik csinálják a befektetéseket. Nézzétek meg, iszonyatosan kifinomult csalás!!! Ez veri a Kairost, nem vitás. Carsten Himmler :D
youtu.be/1KXUPxs5R_g?t=7m23s

Hunor74 2016.11.17. 14:13:52

@TZusi: Látom, már fölraktad... :)

TZusi 2016.11.17. 14:16:20

@Hunor74: van egy csomo ilyen tole a SEN behuzos is vicces

2016.11.17. 14:29:21

@TZusi: 21-én Szegeden este 6-kor (valamilyen kamara épülete, nem tudom, majd megírom pontosan hol) SEN-es előadás (ez az autós biznisz, mint a kiskunhalasi picsáé).
Faragó Tímea tart előadást. www.facebook.com/timi.farago.5?fref=ts
Állítólag matematikus (biztosítónál is dolgozott nem alap beosztásban) Ő majd elmagyarázza pontosan a matekját ennek a szarnak. Az előadás publikus és ingyenes, lehet kérdezgetni.
Itt a megfelelő alkalom lecsapni rájuk! Kb. a Szokodi Sanyi-féle kategóriás ez a nő, mert nyilvánvalóan ért hozzá, és ennek tudatában szándékosan veri át az embereket!

Mivel ebbe viszonylag kis összeggel be lehet szállni, sajnos akár még több áldozata is lehet, mint a Kairosnak... Még most, csírájában kell elfolytani ezt.

(2 év után kapja meg az autót, ha nem hoz be maga alá senkit az ügyfél, persze akkorra már rég lelépnek a pénzzel a szervezők....

TZusi 2016.11.17. 14:32:11

@gauchos90: A rendorsegnek / ugyezsegnek ezekre kellene már az elején ugrani. Minimális gazdasági tudással latszik, hogy ez mekkora lehuzás, de siman be fognak huzni jopár nyomorultat sajna. Ha nem 3K kilometerre lennek el is mennek erre feltenni nekik egy-ket kerdest...

István Erdős2 2016.11.17. 14:35:37

@énszóltam: @bikeage: napifix.com/blog/kairos-pilotajatek bikeage! Valóban megpróbálja Szabó Zoltán hiteltelenné tenni az indexes újságírót, Szalai Zsoltot (lehet már a halálsoron várja "megérdemelt" büntetését.) Az emberi butaság netovábbja ez az ember. Szabó Úr agitál az MLM mellett, talán csinálja is úgy, hogy közben a jogszabályi háttérrel egyáltalán nincs tisztában. Az még nem is lenne baj, vagyis az Ő baja, csak emellett még másokat néz hülyének. Annyira primitív, hogy olyan dologgal szeretné bizonyítani az igazát, ami éppen az ellenkezőjét mondja. Hivatkozik az Európai Unió Bíróságának C-515/12. ítéletére, MLM ügyben. Nos, röviden ez az ítélet a vizsgált cég esetében megállapítja a pilótajátékot. A Gazdasági Versenyhivatal indított eljárást, és erre az ítéletre hivatkozva szabott ki tetemes összegű bírságot. Természetesen ez még nem büntető eljárás, itt csak bírságolnak. Természetesen nem minden MLM pilótajáték, nem úgy kell ezt érteni, de bizony a legtöbbje hordozza az elemeit. Beillesztem ide a fenti úniós ítéletet. Érdemes elolvasni, hogy mi a hozzáállása az uniós törvénykezésnek a pilótajáték, illetve, az MLM-nek álcázott pilótajáték esetében. Nem lesz rövid :)
142.
Az Fttv. 3. §-ának (4) bekezdése és az Fttv. mellékletének 14. pontja értelmében
tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak minősül olyan piramis-elvre épülő eladásösztönző
rendszer létrehozása, működtetése vagy támogatása, ahol a fogyasztó azzal a lehetőséggel
számol, hogy – elsősorban további fogyasztóknak a rendszerbe való beléptetéséből, és
kevésbé az áruk értékesítéséből vagy fogyasztásából eredően – valamilyen juttatásban részesülhet.
143.
Az Európai Unió Bírósága a „4finance” UAB ügyben 2014. április 3-án hozott C-515/12. számú ítéletében egyebek között az alábbi megállapításokat tette:

• a piramis elvre épülő eladásösztönző rendszerek tilalma három feltételen nyugszik:
- az ilyen eladásösztönzés azon az ígéreten alapul, hogy a fogyasztó gazdasági
előnyre tehet szert,
- ezen ígéret beváltása további fogyasztók rendszerbe való beléptetésétől függ,
- a fogyasztóknak ígért jutalom finanszírozását lehetővé tevő bevételek többsége
nem tényleges gazdasági tevékenységből származik,

• a fogyasztóknak ígért jutalom finanszírozásához elegendő bevételt biztosító tényleges
gazdasági tevékenység hiányában az ilyen eladásösztönző rendszer szükségszerűen a
résztvevők gazdasági hozzájárulásán nyugszik, hiszen az e rendszerbe újonnan belépők
azon lehetősége, hogy jutalmat kapjanak, főként a további belépők által fizetett díjaktól
függ. Ez a rendszer csak „piramiselven alapuló” lehet, abban az értelemben, hogy a
fenntarthatósághoz az szükséges, hogy egyre több új résztvevő csatlakozzon a már
meglévő tagoknak fizetendő jutalmak finanszírozása érdekében. Azt is jelenti továbbá,
hogy a legutóbb csatlakozók a díj után kevesebb eséllyel kaphatnak jutalmat. Ez a
rendszer nem tartható fenn, ha a belépők számának növekedése – amelynek a rendszer fennmaradása érdekében elméletileg a végtelen felé kell tartania – már nem elegendő ahhoz, hogy a valamennyi résztvevőnek megígért jutalmat fedezze,

• a fentiekből következik, hogy a 2005/29/EK irányelv I. mellékletének 14. pontja értelmében vett „piramiselvre épülő eladásösztönző rendszernek” minősülés elsősorban azt feltételezi, hogy az ilyen rendszerbe belépők pénzügyi hozzájárulást fizetnek. A fogyasztó által fizetett díj a piramiselvre épülő eladásösztönző rendszer alkotóeleme,

• a fogyasztó által fizetett díj fogalma a részéről teljesített bármely pénzügyi hozzájárulást magában foglal, annak összegétől függetlenül,

• a 2005/29/EK irányelv I. mellékletének 14. pontja értelmében vett „piramiselvre épülő eladásösztönző rendszernek” minősüléshez az szükséges, hogy összefüggés álljon fenn az
újonnan belépők által fizetett díjak és a már meglévő tagoknak kifizetett jutalom között.


az 2005/29/EK irányelv I. mellékletének 14. pontját úgy kell értelmezni, hogy a piramiselvre épülő eladásösztönző rendszer csakis akkor minősül minden körülmények között tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak, ha ez a rendszer a fogyasztótól pénzügyi hozzájárulást követel meg
–bármely legyen is annak összege –annak fejében, hogy az olyan jutalmat szerezhet, amely elsősorban más fogyasztóknak a rendszerbe való belépéséből ered, nem pedig a termékek eladásából, illetve fogyasztásából.

144.

Az Európai Unió Bíróságának C-515/12. számú ítéletében foglaltakra figyelemmel megállapítható, hogy a jelen esetben teljesülnek a 2005/29/EK irányelv I. mellékletének 14. pontja, illetve az Fttv. melléklete 14. pontja szerinti feltételek:

Két részben fér csak el, tehát folytatása következi.

István Erdős2 2016.11.17. 14:36:16

• gazdasági előny ígérete a rendelkezésre álló bizonyítékokból megállapíthatóan az érintett eladásösztönző rendszer azon az ígéreten alapult, hogy a rendszerbe belépő fogyasztók gazdasági előnyre tehetnek szert. A fogyasztók felé tett ígéretnek ez volt a lényegi eleme, a fogyasztók
döntő többsége nem az életbiztosítási szerződés nyújtotta szolgáltatás igénybevétele érdekében, hanem a rendszerből származó jövőbeli bevételek reményében lépett be a rendszerbe, amelyet egyértelműen alátámasztanak a rendelkezésre álló bizonyítékok, illetve a rendszer keretében létrejött életbiztosítási szerződések sorsa, a díj nemfizetés és a felmondás miatti megszűnések igen magas aránya. Mindez a fogyasztók által kifizetett díj jellegét is meghatározta. A fogyasztók döntő többsége
érdemben nem az életbiztosítási jogviszonyban teljesítendő díjnak, hanem a rendszerbe való belépés
ellenértékének tekintette a befizetett összegeket,

• új személyek folyamatos belépése
A fogyasztóknak tett, gazdasági előnnyel kapcsolatos ígéretnek a beváltása feltételezi, hogy a rendszerbe folyamatosan újabb és újabb fogyasztók lépnek be.
. Az ajánló munkatársak és az életbiztosítási szerződések szerződői körének nagyfokú azonosságára
épülő rendszer fenntarthatóságához folyamatosan új résztvevők (új, életbiztosítási szerződést kötő ajánló munkatársak) csatlakozására volt szükség. A rendszer nem tartható fenn, illetve a fogyasztók felé közvetített ígéret nem teljesíthető újabb és újabb belépők nélkül,

• a belépők pénzügyi hozzájárulást fizetnek
Az Fttv. melléklete 14. pontjának teljesülésének egyik feltétele, hogy az adott rendszerbe belépők pénzügyi hozzájárulást fizetnek, azzal, hogy egyrészt a pénzügyi hozzájárulás esetében semmilyen minimumösszeget nem határoz meg a jogi szabályozás, másrészt a pénzügyi hozzájárulás nemcsak a rendszerbe történő közvetlen befizetés révén teljesíthető, hanem közvetetten is. Az Fttv. mellékletének 14. pontja szerinti feltételek teljesülése vonatkozásában kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy a xxxxx Csoport elnevezésű rendszer esetében az ajánló munkatársak és az életbiztosítási szerződést megkötő személyek köre egybeesik.
. A rendszerbe belépő fogyasztók ugyan nem közvetlenül a rendszerbe fizettek be hozzájárulásukat,
azonban a hozzájárulások a megfizetett biztosítási díjak után járó jutalék formájában jelentek meg a rendszerben és szolgálták a fogyasztóknak szóló ígéret finanszírozását,

• összefüggés az újonnan belépők által fizetett hozzájárulás és a már meglévő tagoknak kifizetett összeg között bizonyítható.

Gratulálok annak aki idáig eljutott.

énszóltam 2016.11.17. 14:38:06

A Questra-s videóban a a biztosítás ha be van kapcsolva, a DAS-t mondndja mint biztosító
Ha jól tudom a DAS jogsegélyt biztosít az ügyfeleknek és nem egy esetleges kárt térít meg.
A szokásos apró csúsztatások

kormoczil 2016.11.17. 14:44:47

Újabb kirohanást tervezek a Kairos ellen a közösségi médiában; ha esetleg hosszabb ideig nem hallotok felőlem, megtaláltok az ukrán maffia pincéjében... öröm volt veletek

TZusi 2016.11.17. 14:46:24

@kormoczil: no para tamogatunk. nyomasd csak hova kell postolni esz erveket felsorakoztatni :)

2016.11.17. 14:49:03

@TZusi: Én talán el tudok menni az előadásra (ha meg tudom beszélni a kollégámmal, hogy helyettesítsen). De a baráti körömből lesz, aki biztosan megy (a családtagjai közül 1-2-t már átbasztak ilyesmivel, azóta harcol ez ellen).
Igazából az kellene, hogy írjunk össze kérdéseket, és akkor ezeket fel lehetne tenni ott. De nagyon ütős kérdések kellenek, és max. 2-3 egyelőre. Ha ez sikerül, akkor biztosan elintézem, hogy legyen, aki feltegye ezeket a kérdéseket az előadónak. Persze minden hájjal megkent gazemberek, rutinosak, de már ha vitát indítunk, az is jó kezdetnek.

TZusi 2016.11.17. 14:53:16

@gauchos90: At futok este ennek a marhasagnak a leirasan es a videon majd dobok par kerdest aztan finomitjuk :)

https://www.facebook.com/Szeretnél-te-is-0-költséggel-autózni--1499662626716391/?pnref=story

István Erdős2 2016.11.17. 15:00:11

Sokan írjátok, hogy mindjárt az elején kellene lefülelni az ügyeskedőket. Ennek szerintem nincs semmi akadálya. Ez a bűncselekmény forma közvádas, így a feljelentést megteheti bárki. A védekezésnek adódik egy szervezettebb formája is. Jelen blog létrehozója, elkészíthetné a Kairosos események után a pilotajatek-piramisjatek-figyelo.blog.hu blogot. A blog kezdődhetne egy általános résszel. Pl. hogyan ismerhető fel egy piramisjáték, mik a főbb jellemzőik. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy még se az. stb. Az érdeklődő beilleszthetné az adott cégről, illetve a tevékenységéről az adatokat, és utána nézhetünk a dolognak. Amennyiben gyanús, mehet a feljelentés. A blog természetesen senkinek nem sértheti az érdekeit, a jó hírnevét.

Joc123 2016.11.17. 15:38:55

A rolls-os és a lambos video kapcsán vajon azoknak akik alattuk vannak, leesik, hogy ezeket ők dobták össze nekik? :)

TZusi 2016.11.17. 16:02:01

Beszarok tovabbra is ezen a SEN-en. Azert a kocsog ezt jol kitalaltak. De van olyan barom aki elhiszi hogy 24 x 35 euroert aztán majd kap egy autot??? Meg persze a 270 + 2 x35 euro nevetseges. A webaruhazas spare konto cuccot hagyjuk. kivancsi lennek awebaruhazukra.

bikeage 2016.11.17. 16:23:39

mai challange: probaljatok vegighallgatni dr attilat, na meg vili erzelmi hurokat megpendito hulyesegeit. elobbi egyenesen isteni utmutatasrol beszel, szerintem o a penz kicsalasat mas emberektol is annak tartja. a 4 evszakos hasonlat is nagyon ul, mintha ez mindenhol igy lenne.

youtu.be/OSUJMTmGlV0

Hunor74 2016.11.17. 16:34:19

@kormoczil: A blog saját halottjának fog tekinteni téged..
Egy koszorúra mindenképpen összedobunk... :D

Hunor74 2016.11.17. 16:41:18

@kormoczil: llletve, ha váltságdíjat kérnek érted, az gondolom bitcoinban is lehet fizetni...
Gondolom onecoint ők sem fogadnak el, sőt Kairos agc számláról sem lehet átutalni a váltságdíjat...

Fanto 2016.11.17. 16:47:49

Megnéztem én is N.Attila videóját. Összefutott néhány gondolat bennem.

Már sok mindent leírtatok délelőtt, ezért csak kiegészítem. Kb. egy hete egy videójában elmondta Attila barátunk, hogy az életében hozott egy csomó rossz döntést, amire ráment két kapcsolata, hatalmasakat bukott anyagilag néha olyannyira, hogy három zsömlét nem tudott megvenni a tesco-ban.

Szóval kedves Attila, Honnan gondolod, hogy most megint nem rossz lóra tettél? Biztos vagy benne, hogy nem hoztál megint bődületesen rossz döntést, amikor beleléptél a kajirossz dologba, vagy amikor eldöntetted, hogy az ilyen típusú üzletekből kívánsz megélni?

Honnan gondolod, hogy eddigi hibás utad után most világosodtál meg? Az nem lehet, hogy még nem vagy elég bölcs ahhoz, hogy elkerüld a csapdákat?

Hogyan mersz te huhogókról beszélni, meg baromságnak minősíteni a kajiroszodról megjelent írásokat, melyek itt is megtalálhatók, mikor az idő az itt leírtakat és az írókat igazol? Megmondtuk előre, hogy nem fog fizetni a cég, mert amit a kajirosz állít, az nem működhet..., megmondtuk, hogy hatósági vizsgálatok lesznek és tessék....

A kritikákra és figyelmeztetésekre azt mondod, hogy egy pöcegödör. Pedig a pöcegödör az maga a kajroszod, amibe belemerültél nyakig. Egy hazugság és csaláshalmaz és te bizony elmerültél benne. Olyat ajánlottál az embereknek, ami miatt súlyos anyagi és erkölcsi veszteségeket szenvednek el. Segget csináltál a szádból. Nem személyiség fejlődésen mész keresztül, hanem erkölcsileg lezüllesz a társaiddal együtt. Csalókat szolgáltatok és szolgáltok, építgetitek a hazugságokat, tévelyegtek egyik csaló bandától a másikig.

Azt kérdezed, hol leszünk mi itt írogatók 1-2-3-8 hónap múlva? Dolgozunk, éljük az életünket, nyaralni megyünk, éjjelente nyugodtan alszunk, a barátokkal összejövünk, akik már évek óta a barátaink és nem romlott meg velük a viszony, mert nem rángattuk őket bele valami szarba és nem váltjuk a velük való baráti viszonyt aprópénzre...
És te hol leszel Attila? Hol lesznek a kajirosz szervezők? Én nem lennék egyikőtök helyében sem, hidd el.
Mész tovább ezen az úton a nagy gazdagság elérése felé, Lexus-sal a tengerpartra?
Jön a questra, meg SEN és hasonlók?
Rossz hírem van, ezek az 'üzletek' szintén pilótajátékok. Erkölcsi, szellemi züllés vár rád kedves Attila. Talán néha sikerül majd lehúzni másokat, aztán téged is szépen lehúznak, átvernek. Tönkrement kapcsolatok, fenyegetések az egykori barátok részéről, hatósági vizsgálatok, bírósági eljárások várnak rád.

Nem bántani akartalak, hanem figyelmeztetni (és persze nemcsak téged, hanem azokat is, akik a hozzád hasonló utat kívánják járni).

bikeage 2016.11.17. 16:51:31

@Fanto: barcsak olvasna ezt. szerintem megerne elkuldeni neki emailben. 10!

Katy Orosz 2016.11.17. 16:52:14

@Fanto: Ennel jobbat eletemben nem olvastam, ebben minden benne van ! Attila, ha nekem ilyeneket irnanak felakasztanam magam ijedtemben.

Hunor74 2016.11.17. 16:53:35

@Fanto: Nagyon korrekt esettanulmány... (Y)

bikeage 2016.11.17. 16:56:19

@Fanto: meg csak readonlyban voltam itt, de emlekszem doki01 es hasonlokra akik augusztus korul nagy arccal irogattak ide, hogy sehol se lesz a blog par het mulva mert szetperelik meg ilyenek :-) azota is van, az emberek is itt vannak, es amit irtal a "hol leszunk" resznel az totalisan igaz :-)

Hunor74 2016.11.17. 17:01:45

@bikeage: Amikor tényleg szembesültek vele doki01, thaichipanda, füfke stb, hogy ip alapján bemérhetőek, ijedtükben megetették a gatyájukat, és eltűntek, mint albínó rénszarvas, a pusztában...

énszóltam 2016.11.17. 17:05:38

@Fanto: ez közös jellemzője szinte mindegyik videoblogerünknek, saját elmondásuk szerint 10,15,20 éve próbálkoznak ezzel többször buktak nagyot vele, szinte mindegyik hitelkarosult. Ami persze sajnálatra méltó, de azért tegyünk már különbséget a dolgok között nem mindegy, hogy mlm vagy tiszta bűncselekmény. Az mellékes hogy nekem a működő mlm vackokrol is meg van a véleményem

Fanto 2016.11.17. 17:07:42

@EgyszeriUser:

Van reggeli meeting:

www.youtube.com/watch?v=OSUJMTmGlV0&feature=youtu.be

A cím: Nov 17 RM

Valamiért le van rövidítve a cím, talán, hogy ne lehessen a magunkfajtáknak olyan könnyen megtalálni? :)
Vili nem tűnik valami gondtalannak, meg az Attila sem. "Természet, harmónia, Isten.... Ha ezek velünk vannak, akkor nincs akadály, minden rendben lesz.... és hasonló dolgok - pár perces belenézés alapján.

Katy Orosz 2016.11.17. 17:07:52

@gauchos90: en is szamitok elmenni erre a szellemidezesre. Remelem a pesti felhajtok is mind eljonnek, lehet szerencsenk lessz es hazakiserunk vajegyet , hadd tudjak a tagok hol kell becsengetni a penzukert.

Hunor74 2016.11.17. 17:55:28

@Fanto: Ha Vili ezt a sok baromságot egy tehénnek beadná, esküszöm, még az is felfordulna tőle... :D

misi,szabo 2016.11.17. 18:38:12

behindmlm.com/companies/kairos-technologies/kairos-technologies-under-investigation-in-hungary-suspend-withdrawals/

szerintem kicsit pontatlan a fordítás szerintem (google - translate? Municipal Prosecutor’s Office - Fővárosi Főügyészség)

Nicknames 2016.11.17. 18:45:26

Kiírtam egy újabb szöveget, de szándékosan helyesírási hibákkal, hogy fordítóval ne lehessen értelezni. Rövid időn belül törölve lett (megint CSAK az enyém!). Ebből arra követeztetek, hogy az adminok közt van magyar/magyarul tudó személy is! Mondjuk ez az ukrán meg egyéb nációk akik a videókban voltak beszélnek magyarul is..

TZusi 2016.11.17. 18:54:57

@Fanto: igy van!!! Ha az urge ezt sem erti akkor a koponyán belül zero...

misi,szabo 2016.11.17. 19:02:19

@Nicknames: Hogyne lenne! Otokar jól beszél magyarul (szerintem ő nem foglalkozik vele), tele van az egész rendszer határon túli magyarral. K. Zsolt is nagyon fújja a passzát szelet... Bár láttam tőle kétértelmű mentegetőzős szöveget is, egyébként nem lepődnék meg rajta, ha egyben admin is lenne....

Ha tudnád, hány profillal lettem már kizárva :D

Gyors profil létrehozás:
1) nincsmail.hu - egyszer használatos email generálás
2) gyors facebook regisztráció
3) nincsmail levélben katt!
4) használható az fb profil - bannolásig az adott fb oldalon

volt olyan bejegyzésem, ami 1 napot élt, de volt olyan ami 2 percet...

Nicknames 2016.11.17. 19:04:59

@misi,szabo: Ki még nem zártak :)
De egyébként nemrég próbálkoztam másik FB profil létrehozásával és kell telefonszámot megadni mindenképp regisztrációkor! Vagy nálad mostanában simánt ment telszám nélkül is?

misi,szabo 2016.11.17. 19:18:33

@Nicknames: nem kell telszámot megadni, emailcím elég
kizárás, olvasni tudok, de hozzászólni nem...

Hunor74 2016.11.17. 20:13:19

@misi,szabo: Engem kitiltottak, mert egy lengyel tag beírta, hogy be szeretne lépni, és itt érdeklődött, hogy hogyan tehetné ezt meg, én meg aláírtam azt hogy ne lépjen be, hiszen piramisjáték... Erre letiltottak, de látni látom őket... A lengyelre rá is privátoltam, a biztonság kedvéért, (gondolon talán nem egyedül) mondta, hogy köszöni, már ő is látja... :)

misi,szabo 2016.11.17. 20:16:10

@Hunor74: így értettem a kizárást

vajkay 2016.11.17. 20:50:21

@Nicknames: hát Otokárrról mikor mesélik videókban, hogy szegény töri a magyart mert hát ukrán. hát most komolyan nem esik le hogy ő full jól beszél magyarul? nem csak mint aki tanult, ügyesen szövi a szavakat. persze ukrán, de gondolom itt él(t).

misi,szabo 2016.11.17. 21:17:55

@vajkay: Munkács a facebook szerint, szóval magyar környezetben nőtt fel, ebből él, hogy jól beszél, áttételesen persze.

misi,szabo 2016.11.17. 21:34:43

Pár hete írtam, hogy néha nem baj, ha nem fizet a kajrosz, mert jön a dollár erő a forinttal szembe. Nos itt vagyunk lassan 294-n, szóval 267-270 környékéről ez 9-11%! (lenne, ha meglenne a pénz, nem 312 vagy 250%, de néhány hét alatt törvényes kereset és kisebb kockázattal, mint egy pilótajáték, igaz, tudás kell hozzá)

Yoyoyo 2016.11.17. 22:40:15

A mi Nyisztor Vilink már reklámozza a tutit
atlanticgam.es/

Yoyoyo 2016.11.17. 23:34:59

Ezt nézzétek meg :) most megnézném, hogy mennyire nevetgélnének :)
www.youtube.com/watch?v=h5cdhM3qg3U

bikeage 2016.11.18. 00:06:37

@Yoyoyo: Vili mar le is vette a videokat errol :-) Bilibok hirdeti nagyon.

EgyszeriUser 2016.11.18. 02:01:31

@Fanto: Köszönöm, kezdtem már szomorkodni... meló közben nagyon szórakoztató reggeli meetinget hallgatni :D

Egyébként tényleg mind a kettőn látványosan feltűnik, hogy a nagy boldogság és lelkesedés erősen visszazuhant ... meg ugye el kell felejteni dolgokat, hogy újra harmónia legyen :)

Xlendon 2016.11.18. 10:54:09

Viliék azért vették le a Questra/Atlantic videót a csatornáról, mert a készítő megtiltotta, hogy youtube-on fent legyen. Nagyon bizalomgerjesztő! :) Szóval ezt elvileg csak a "beavatottak" nézhetik meg. online marketing :)

Xlendon 2016.11.18. 10:55:58

Talán azért, hogy ne forogjon közszájon a név, így tovább maradhatnak a sötétben.

Xlendon 2016.11.18. 10:56:38

Mert ez ennyire tuti befektetés, hogy rejtegetni kell :D

Xlendon 2016.11.18. 11:02:40

De persze a Questra is piramis, mint ahogyan egy benne lévő magyar fickó is megerősíti:
bitpenz.blogspot.hu/2016/08/egeszen-biztosan-csalas-questraes-es-az.html

bikeage 2016.11.18. 12:20:17

megszolalt Lilla. a Kairos nem piramisjatek, és csak jo hireket kapnak a kairos haza tajarol. nemsokara a nyomozas miatt errol papair is lesz, hogy minden oke!

nem tudom, hogy o egy manipulativ csalo vagy egy sima hulye.

youtu.be/gvtGTjWcp2I

bikeage 2016.11.18. 12:39:29

hu, szegeny Luca is eleg elkeseredett, kicsit sajnalom is komolyan.. neki szerintem inkabb egy rossz pelda kell ebben is, sajnos meg is lesz neki.

youtu.be/rSPVNnrBSe4

énszóltam 2016.11.18. 13:19:22

@bikeage: a Lilla az egyetlen akinek a videóit megnézni se tudom annyira idegesítő

ez egy komment a Luca videó alatt:
"László G............2 perce
Egy kóser minősítésű cég akinek az audit anyagát az angol bíróság hitelesítette az nem pilóta játék,hiszen minden vizsgálaton átesett.Senkit nem kényszerített senkit,hogy csatlakozzon valakihez!Ha téged zavar mások sikere keress más területet.Avval foglalkozz ami tetszik neked!"

van amire már nincsenek szavak

Katy Orosz 2016.11.18. 14:31:56

www.youtube.com/watch?v=AU73CfLgzd4 Ezt nezzetek meg, hogyan kell befizettetni valakit ha nem is akar !!! Szenik ezek ketten, es jo puha a gerincuk.Szegeny gerinc masszirozo Bilibok , mibol lessz Lexus neki?!?

István Erdős2 2016.11.18. 15:48:19

Luca ezt írja válaszképpen: "Aki óvatosságra ínt, majd megfogadom a tanácsát, ha biztosítja a családom megélhetését!!" Ebből következik, hogy ha senki nem biztosítja a családom megélhetését, akkor lehetek csaló is? www.youtube.com/watch?v=rSPVNnrBSe4

misi,szabo 2016.11.18. 16:00:37

@énszóltam:

Kedves László!

Szeretném akkor látni:

1) A kóser minősítést (Bruhaha, de azért az esélyt megadom)
2) Milyen audit, mire vonatkozott, ki csinálta, hol érhető el és milyen bíróság és miért hitelesít egy bíróság, eddig úgy tudtam, hogy bíróság nem hitelesít semmit, de magadom az esélyt?
3) Milyen minden vizsgálat? Csak konkrétumokat!
4) Sikeres emberek soha nem zavartak, a csalók igen!

Ellenben:

1) AGC-re figyelmeztetést adott ki a Cseh Nemzeti Bank!
2) Fehéroroszországban letartóztatták a kajrosz vezetőit!
3) Szlovák, Török, Észt, Lett vizsgálat
4) Sokan panaszkodnak, hogy augusztus óta nem kaptak fizetést
5) A Fővárosi Főügyészség nyomozást rendelt el... és lehetne sorolni

énszóltam 2016.11.18. 16:00:41

@István Erdős2: ennyi, magyarul lopni is elmehetsz, ha nyomós indokod van rá

énszóltam 2016.11.18. 16:03:38

@misi,szabo: megírhatod neki személyesen is:)) teljes névvel saját videói is vannak fent a témában, de rohadtul nem értik és nem is fogják talán sosem

misi,szabo 2016.11.18. 16:21:09

@énszóltam: Majd eljut hozzá! Ezt a blogot lassan több kajroszos olvassa a friss, pontos információk miatt, mint más :D

bikeage 2016.11.18. 18:07:47

@misi,szabo: meg eleve tobben olvassak a fenti szamlalo szerint. neupert az egyik frissebb videojaban odaig volt mennyien nezik. azon a videon 43 megtekintes volt :-D az ilyen szirmai gergok kezdhetnek csomagolni :-D

énszóltam 2016.11.18. 18:40:45

@bikeage: és az a 43 is csak azért mert talán be volt ide linkelve:)

Nicknames 2016.11.18. 19:18:26

@vajkay: A tegnapi angol nyelvű FB bejegyzésemet érdekes mód nem törölték, pedig a török srácnak azt írtam, hogy a Kairos-tól ne várjon pénzt, átverés az egész..
Akkor most angolul nem tudnak? :)

Fanto 2016.11.18. 19:34:51

@énszóltam: 2016.11.18. 13:19:22

Megtekintettem Luca videóját meg alatta a kommenteket is. Először László "Egy kóser minősítésű cég akinek az audit anyagát az angol bíróság hitelesítette az nem pilóta játék,hiszen minden vizsgálaton átesett." írására egy gondolat,

Kedves László! Tudtad, hogy az Egyesült Királyságban blokkolva van a kajirosz oldala? Szerinted miért? Ahhoz azért, hogy a 60 milliós UK-ban blokkolják egy szerveződés honlapját, ahhoz azért nagyon komoly indok kell, nem gondolod? Az okosságodnak itt sakk-matt. Többet nem írok, mert ha eddig nem értettél meg semmit, ezután sem fogsz. Az a fajta ember lehetsz, aki a bilincsből meg a pofonból értesz, semmi másból, logikus érvből viszont semmit sem.

Fanto 2016.11.18. 19:56:37

Kedves Luca!

Fájdalmas ez az okoskodás, amit ma levágtál. Hagyják ott az emberek az állásukat és kövessenek téged egyik csalásból a másikba szédelegve?
Akkor ki fogja tanítani holnaptól a gyereked? És ki süti meg a kenyeret, amit megveszel a boltban? Ki szállítja oda? És ki vizsgál meg a rendelőben, ha beteg vagy? Ki fogja leszervizelni az autódat?

Jókor léptél be egy pilótajátékba egy évvel ezelőtt, majd eladtad pár hete a vírtuális dollárjaid, amiből valami szerencsétlen(ek) belépett vagy beléptettek az azóta már világosan látható kifulladt pilótajátékba. Ettől te már sikeres netwörker lettél? Sőt megvilágosodtál és oktatgatod a dolgozó embereket?

Mi lesz ha a cégem bedől vagy leépít? Keresek egy másikat, mivel piacképes tudás van a birtokomban. És veled mi lesz? Szédelegsz tovább pilótajátékból pilótajátékba, hátha pozitívra jön ki a mérleg? Meg 20 ezerért sózol rá a barátnőidre egyébként 300 forintért megvehető vitaminokat? Az sem érdekel, hogy akiket belerángattál a kajiroszba, meg belerángatsz a senbe, meg ki tudja mibe, azokkal mi van? Semmi felelősséget nem érzel irántuk, hogy ők buktak vagy nagy valószínűséggel elbukják a pénzt? Talán emiatt nem tudnak majd ajándékot venni, vagy kifizetni a számláikat?

Na mit szólsz ehhez "hmmm, hmmm"?

Szánalmas a mai videód(is). Azt gondolom, hogy erkölcsileg, emberileg, szellemileg és anyagilag is padlót fogsz fogni hónapokon vagy 1-2 éven belül ezzel a gondolkodással.

Fanto 2016.11.18. 20:24:57

Minden országból az jön a tagságtól, hogy nem jön a pénz, nem teljesíti a kajirossz az vállalását és mindez november 18-án este.

" A héten meg kell kapjuk", még egy kis türelem, és a többi blablaaaa, a századik ígéret és határidő is elmúlt már és az emberek nem kapják meg a pénzt, még azok sem, akik messze mínuszban vannak.

Mit szólsz ehhez Luca drága?

Nem szégyelled magad, hogy még okoskodsz egy ilyen cég, (azaz csaló banda) propagálásával a hátad mögött? Úgy érzed, hogy még jogod van tovább propagálni?
Miféle emberek vagytok ti?

Ha még egy hónap múlva sem lesznek kifizetve az emberek, beismeritek, hogy tévedtetek? Lesz videó, hogy bocsánat, ezt beszoptuk, ne haragudjatok emberek, hülyeséget beszéltünk, csalókat reklámoztunk.... Miért érzem úgy, hogy nem lesz ilyen videó?

Mivel ekkora menő vagy és még most is neked áll feljebb kedves Luca, remélem kártalanítod majd azokat, akik a te rábeszélésedre és meggyőződésedre léptek be és bukták el a pénzt, annál is inkább, mert az érdeklődőknek még a közelmúltban sem mondtad el, hogy a kajirosz hónapok óta sokakat nem fizet ki.

TZusi 2016.11.18. 20:35:13

Ez a Luca nem erti, hogy nem azzal van a baj hogy ezeket csinalja es a sajat penzet bele tolja hanem hogy masokat is behuz. Akkor fog majd egy siros videot kirakni amikor elitelik ha masra nem akkor egy hatalmas birsagra. De szerintem O is behuzott mar annyi embert, hogy uti a letoltendo mercet.

A videoban ez a elveszted az allasod duma a leg butabb. Bakker ha elvesztenem az allasom (ami roppant nehez lesz) akkor a szakmamnak koszonhetoen 2 nap mulva mar van uj allasom. De akiket behuzott nyugdijasokat kis penzu szerecsetleneket azok nem az allasukat vesztik el, hanem a minden napi megelhetesuket.

Ezt az osszes ily networker beszervezonek ajanlom:

Valaki fenn irta az osszes ilyen videoban ezek a 'networkerek' mar tobbszor lecsusztak, elvezstettek a barataikat, a 10-ik ilyenbe lepnek es. nincs meg minidg penzuk vagy hazuk vagy luxus kocsijuk (Bocs Atti neked a budos eletbe nem lesz ezekbol Lexusod) Szoval egyikbol a masikba biznak es a vegen elvesztenek mindent mert a hatosagok fogjak oket meghurcolni. E helyett ha nyitna egy Bufet ,inditana valami okosabb valalkozast, elmenne kulfoldre dolgozni, kitanulna rendesen az online marketinget es azzal foglalkozna akkor lenne biztos megelhetese majd nyugdija, nem kene a rendorsegtol felni es Lennenek baratai ujra.

Zoltán Gajdács 2016.11.18. 21:40:16

@Fanto: Teljes mértékben igazat adok neked! Már vége van, csak sokan még nem tudják felfogni és reménykednek, hogy mégse.... Idővel beletörődnek.

@TZusi: ezek a Luca (Brigi), Lilla, Zsuzsánna, Judit stb. féle emberek nem megélni akarnak, hanem mások kárán kevés időráfordítással és kevés munkával rövid idő alatt mesés gazdagságot elérni. Ezt a bogarat már régen elültették az agyukban amitől nem tudnak szabadulni. Olyan ez, mint a szerencsejáték függő, mert bizonyos szinten ez is (piramisjáték) az. Ha időben belépsz (és van egy kis eszed is hozzá) akkor jól kereshetsz vele még a bedőlés előtt. Ha későn lépsz be, akkor pedig buksz rajta. Ha nincs eszed hozzá (kapzsiság) hiába léptél be időben, akkor is bukni fogsz rajta.

Egyszerűen fogalmazva erkölcsi söpredék minden olyan ember, aki más emberek kárán akar felemelkedni és gazdagságban élni, függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik! Az összes ilyen személy, mint ember bukott meg.

Beszélnek itt hitről, ezoterikáról, pozitív gondolkodásról, a vonzás törvényéről, csak a karmáról feledkeznek meg. Alapszabály, hogy ne tégy olyat mással, amit ha veled tennének meg, akkor az rosszul esne neked. Vagy ezek az emberek éppen azért csinálják, mert velük már megesett (többször is) akkor ők is megtehetik mással? De ez már olyan mint a bosszú, ráadásul olyan emberek ellen, akik nem ártottak nekik. A bosszúnak, megint nincs helye a karmában!

Ezek azt híresztelik, hogy segíteni akarnak másnak is meggazdagodni, valójában meg a megtakarításaiktól fosszák meg az embereket.

Ti tényleg segíteni akartok más embereken? Akkor elsődlegesen adjátok vissza nekik a kicsalt pénzeiket, hiszen Ti segítőkészek vagytok, vagy mégsem? Nen kérnek ők többet, csak amit kicsaltatok tőlük!

TZusi 2016.11.18. 21:55:53

@Katy Orosz: Remelem ezt a Vilit lecsukjak. Ez a ficko irgalmatlanul tenyerbe maszo ezek a majmok meg eszik a szavait. Baromsag baromsag hatan amit beszel. Komolyan felmerult bennem, hogy ha egy karosult akit O huzott be es elvesztette a penzet pert inditana akkor allnam a ugyvedi koltseget... Felhaborito hogy ez a majom meg jopar ilyen piramissal sok ezer szerencsetlent fog lehuzni.

Hunor74 2016.11.18. 22:57:44

@TZusi: Ahogy leírtad a 2. opciót a vagy-vagynál azzal nekik csak egy femttartásuk van szerintem...
Jelesül ott időt, energiát, és főleg BECSÜLETES MUNKÁT kell belefeccölni.... Ezeket a szavlakat de főleg a leggutolsó szóösszetételt a Vili,Luca, stb. félék külön-külön,de főleg együtt, nem akarják értelmezni...

Herschmi · http://www.talesfromtheblog.blog.hu 2016.11.18. 22:58:38

Na ezt a baromságot már nem bírtam komment nélkül. Adná az ég, hogy Luca olvassa.
"Ha van munkahelyed, az biztos, hogy nyugdíjas állás lesz neked?
Mi van, ha megszünik a munkahelyed?
Mi van, ha holnap azt mondja a főnököd, hogy nem kell, hogy bemenjél?
Mi van, ha csődeljárás indul a céged ellen?
Akkor kérdezem én:
Biztos, hogy a Kairostól mész nyugdíjba? Fizetsz egyáltalán nyugdíjalapot? Egyáltalán adózol a Kairosos bevételed után? Fizetsz TB-t? Vagy a mi adónk állja azt, ha betegen orvoshoz mész?
Mi van, ha megszünik a Kairos? Vagy évezredeken át állni fog, mint a piramisok? Ha megszünik a Kairos, miből lesz pénzed? Miből fogsz élni?
Mi van, ha csődeljárás indul a Kairos ellen? Bár a büntetőeljárás sokkal esélyesebb. Vagy a Kairos az "IT-cégek" Supermanje, amit csak a kriptonit (vagy inkább kriptovaluta) ölhet meg?
"Ugyanolyan ember vagy, mint én."
Nem, én tisztességes ember vagyok, aki tisztességesen dolgozik és reggelente nyugodt lelkiismerettel tud tükörbe nézni, napközben pedig tiszta lelkiismerettel tudok a barátaim, ismerőseim szemébe nézni.
"Bejársz dolgozni, ledolgozod a 8-10-12 órádat, egész nap a főnöködnek kell megfelelned, hazamész a munkahelyedről hullafáradtan, fizetésedből nem tudsz megélni..."
Meglepő, de szeretek dolgozni, a szakmám a hivatásom. És nem szeretem a tököm vakargatni otthon, mint a senkiházi ingyenélők naphosszat. 8-10-12 óra munka... A kollégáim gondoskodnak arról, hogy remek hangulatban teljen az a 8-10-12 óra és jókedvűen menjek haza, másnap reggel pedig jókedvűen menjek be. A főnöködnek kell megfelelned? Neked nem kell a Kairosnak megfelelni? Vagy akkor is a szívükbe zárnak, ha nem viszed az új belépőket? Nekem nem a főnökömnek kell megfelelnem, hanem lelkiismeretesen elvégezni a munkámat, amiért nem csak több fizetésemelést kaptam, hanem nagyon komoly megbecsülést mind a főnökömtől, mind a kollégáimtól. És ez megfizethetetlen. Bocs, de meg tudok élni a fizetésemből. Tudod, kifizetődik a kemény munka, a maximalista hozzáállás és a sok év tanulás, és az az energia, amit a saját képzésemre fordítok a szabadidőmben.
"Valóban neked biztos állásod van?"
Biztos csak a halál. Az viszont biztos, hogy én minden hónap 10-éig megkapom a fizetésem. Nálunk a Kairosokkal ellentétben mindenki megkapja a fizetését időben. Hangsúlyozom, nem ígéreteket kapunk, hanem pénzt. Nem valami netes valutát, hanem forintot, amit el is tudunk költeni, le tudunk venni készpénz formájában a számlánkról. És utalástól számított 4 órán belül meg is érkezik.Tudom, mi kishalak vagyunk, minket nem akar a MOSZAD feltörni, nem kell a Brexit miatt költöznünk Angliából, mi csak egy szaros OTP Bankon keresztül kapjuk a pénzt, nem pedig AGC-én meg mittudomén milyen rendszereken.

Hunor74 2016.11.19. 00:16:56

@Hunor74: *fenttartásuk, *szavakat, *legutolsó... Bocs de félregépeltem a telómon, ráadásul még buszon is voltam... :)

misi,szabo 2016.11.19. 07:10:33

@Kairos Anti: Megint egy csúnya összeesküvés a sikeres youtuberek ellen ;)
Szorul a húrok.

Katy Orosz 2016.11.19. 11:21:59

@TZusi: Nem Vilit es Luca, Arpi, Zsuzsi bandat kell lecsukni, hanem minden egyes barmot aki rabeszelt mast is erre es elvette a penzet.Ez a negy-ot jomadar ez mar csomagol es tunedezik el valamerre.Nem valaszolnak ha hivom, kiutik. Pedig mas - mas telorol hivtam es kerdeztem volna a penzeket. Elso perctol tudtak hogy csalas, es kemenyen rahajtottak a beszervezesre, tudvan hogy bedoglik 6 honap mulva. Most meg lakast cserelnek, telefont cserelnek, profilt is cserelnek. Felnek a rendorsegtol, a lecsukastol, az emberek nem mindig kontrollalt reagalasaitol.Pedig elobb -utobb veresekkel fog vegzodni ha nem adjak vissza a penzeket nagyon hamar.Mit mondjak, en alig varom.

Warlimont 2016.11.19. 12:08:51

@TZusi: Vajon a piramisból szerzett nem kis bevételeket valóban rendben leadózzák ezek a főszervezők? A NAV pl szokott foglalkozni velük?

Adózásilag hogy néz ez ki? Számlát, teljesítésigazolást nyilván nem állítanak ki a kapott pénzek után. Szerintem bejelentett munkaviszonynak se számít. Akkor mi ez?

Érdekes lenne a NAV véleményét is megtudni erről a konstrukcióról.

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.11.19. 12:13:24

@Kairos Anti:
Az általam idézett cikk zanzásítva:
* Ott is emlegetik a Nissan-nal való kapcsolatát, de azt egy februári riportban cáfolta a Nissan észak-európai kommunikációs menedzsere, Mindaugas Plukys.
* Megkérdeztek egy számítógépes biztonsággal foglalkozó szakértőt, Peeter Marveti-t, aki ezt egy technológiai körítéssel feldíszített piramisjátéknak titulálta. Előjön a kliensszoftver, ami ugye nem alkot elosztott felhőtárhelyét - ezt alátámasztja a kiszivárgott kliens forráskódja is.
* Ott is érezhetőek az augusztus óta tartó kifizetési problémák
* A helyi fogyasztóvédelmi hatóságok közvetlenül a Kairos-szal nem tudnak mit kezdeni, mert Észtországon kívüli vállalat, viszont a helyi Kairos-beszervező cég (Seraphina) ellen eljárást folytatnak.
* A helyi rendőrségi "szóvivő", Maarja Punaki nem javasolja a Kairos-hoz való csatlakozást - ő arra hivatkozik, hogy könnyen megeshet, hogy a gépedet valamilyen illegális tevékenységre használják fel (jó, ez egy rendőri hozzáállás, nem informatikusi ;) ).
* Ha jól értelmezem, a helyi SEB bank megtagadja a be- és kifizetéseket, mert az a bank belső szabályozásainak - gyanítom a pénzmosás és a piramisjáték-építés gyanúja miatt - ellent mond.

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.11.19. 12:20:55

@Warlimont:
A NAV állítólagos (se digitális aláírás, se az ügyintéző neve, Word-formátum...) állásfoglalása: files.innovativa.hu/200000229-99e769ae24/NAV%20%C3%A1ll%C3%A1sfoglal%C3%A1s.docx
Egy másik honlapon: kairosclub.hu/hu/hogyan-kell-adozni-a-bevetelek-utan

Tibcsi12 2016.11.19. 12:24:43

@Warlimont: tuti, hogy nem adóztak le rendesen. Különben nem lenne fontos a bitcoin es ePayments-en arany vásárlása. De nyilván ezt nem mondják, remelem a rendőri nyomozás majd erre is kiterjed.

Hunor74 2016.11.19. 13:04:23

@Tibcsi12: Ezek menekülő valuták...
Érzik hogy egyre forróbb a talaj... :D

TZusi 2016.11.19. 13:58:35

@Warlimont: 100% hogy nem adozzak le az ebbol szerzett jovedelmuket. Ha mar ilyenek, hogy könnyu penzre hajtanak akkor tuti, hogy az adot is elkerulik.

kormoczil 2016.11.19. 14:02:11

@Warlimont: @Kairos Anti: a NAV állásfoglalás kicsit körmönfontan fogalmaz, de röviden: önálló tevékenység keretében végezhető, adószámos magánszemélyként, vagy egyéni vállalkozóként. Társas formában (pl. kft) szerintem nem, mert a kajrosz a partneri megállapodás értelmében magánszemélyekkel köt szerződést. (A NAV részéről valószínűleg végezhető társas formában is, de a kairosz megtagadhatja a kifizetést.)
Adószámos magánszemélyként a jövedelemből 27% EHO-t és 15% SZJA-t kell adózni, 62% marad meg (az EHO csökkenti az SZJA alapot). A befizetett összeg (a kauciónak hazudott belépési díj) valószínűleg leírható kiadásként, de csak az adott adóévben, tehát nem lehet veszteségelhatárolást alkalmazni.

Az, hogy egy partner adózik-e, természetesen nem legalizálja a kairost, viszont ha nem adózik, akkor +1 bűncselekményt követ el, és ha a NAV nem bírja rajta utólag behajtani, akkor inkasszó a bankszámlára, valamint ugorhat az ingatlan/ingóvagyon is...

TZusi 2016.11.19. 14:03:56

@Herschmi: szivembol szolsz. Valoszinuleg neki nincs szakmaja mert egesz eleteben ilyen konnyu penzre hajtott es mar valoszinuleg minden baratjat elvesztette mert be akarta szervezni oket csak hogy 10-20%-al nagyobb jutalekot kapjon. Irtam neki es is, hogy 7,5 orat dolgozom es nem a fonokomnek felelek meg hanem a cegunket viszem elore amiert meg nagyon halasak mint embersegben mind fizetesben. De amugy az ilyen Lucak ezt nem ertik meg sajna. Mert csak akonnyen interneten szerzett penz a meno nekik. Vagyis nem penz hanem egy szam egy weboldalon amit vagy soha nem fognak latni vagy csak a toredeket.

lacika1987 2016.11.19. 15:58:49

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a blogot, nagyon hasznosnak tartom, most hozzá is szólnék a témához.
A Kairost egy rokonom által ismertem meg, mesélt róla pár hónappal korábban. Kicsit utánanéztem, és rögtön rájöttem, hogy piramisjáték, persze akkor ő már benne volt, sőt egy embert be is hozott maga alá (ő korrekt módon tudatta is vele, hogy kockázatos, fél év alatt jön ki 0-ra, és egyik napról a másikra becsődölhet az egész). A rokonom eléggé pluszban szállt ki belőle, az ő ismerőse pedig egy kis veszteséggel (mindketten a 600$-os csomagot vették).
Mindenesetre már több embert is sikerült lebeszélnem erről a szarról pár hónap alatt, ezt a blogot is ajánlottam nekik, tehát nem hiábavaló a fáradozás vele!
Véleményem szerint (ahogy azt már más is felvetette) ezentúl a többi, jelenleg még működő piramisjáték ellen is fel kellene lépni hasonló, blogos jelleggel. Az ismerősi körömben volt még valaki, akit a SEN nevezetű csoportosan, bűnszervezetben elkövetett csalásba akarták beszervezni. Őt sikerült meggyőznöm szerencsére, de jó lenne minél szélesebb körben terjeszteni a figyelmeztetéseket.

Arra lennék kíváncsi (erről talán még nem nagyon volt szó), hogy mire lehet számítani a nyomozással kapcsolatban? Persze nem tudunk erről még semmit, de a korábbi tapasztalatok alapján mire lehet számítani? Gondolom már elég sok piramisjáték ellen folytattak nyomozást. Akkor vajon milyen alaposan derítették fel az ügyet? Vagyis milyen szinten hallgattak ki és esetleg büntettek meg embereket? Van erről információtok? Egyáltalán csuktak már le valakit ilyen piramisjéták-ügyben itthon?

Hazánkban szerintem kb. 10000 ember lehet tagja a hálózatnak (persze gyakran több ember nevén futtatják a csomagjukat). Kizártnak tartom, hogy mindenkit kihallgatnák és megbüntetnének, aki legalább 1 embert beszervezett maga alá. Iszonyat sok idő és pénz befektetésével járna, és a magyar hatóságoakt ismerve szerintem erre nincs kapacitásuk, ezzel nyugtatomj a rokonomat is, mert most egy kicsit meg van ilyedve, hogy mi lesz. Jogi ügyekben ő abszolút tapasztalatlan.
De azért remélem, hogy a hazai főkolomposokat (Vili, Szokodi stb.) felelősségre vonják majd...

Herschmi · http://www.talesfromtheblog.blog.hu 2016.11.19. 16:08:21

@TZusi: luca calami olyanrol beszel, hogy lenezik sokan ot, mert ebben az eletutban hisz, amit a Kairos kinal. De kerdem en: a kairososok miert nezik le azt, aki a tisztesseges minkaban hisz? Miert rabszolga az, aki normalis helyen dolgozik? Aki letesz valamit az asztalra napkozben, hogy legyen megelhetese? Es nem logatja a labat egesz nap es tori a fejet hogy kit tudna meg rabeszelni a kairosra? Miert gondoljak azt, hogy aki dolgozik, annak csak putri alberlete lehet es tomegkozlekedessel jarhat?
Egyebkent fiatalokat azert tudnak beszervezni, mert egy jelentos reszuknel nagyon komoly gondok vannak a mentalitassal. Jo reszuknek a legaprobb munka is budos. Es azonnal a semmire fel havi szazezreket akarnanak keresni. Nem fogjak fel, hogy azert kemenyen meg kell dolgozni, mert a sikert nem adjak ingyen. Engem is probaltak beszervezni. Mik a celjaim? Elmondtam, milyen teruleten szeretnek fejlodni. Folyton az anyagiakra akartak terelni a fejlodes felteteleit, es nem lehetett megertetni veluk, hogy ez nem penzen mulik, hanem akarton es tanulason.

István Erdős2 2016.11.19. 16:22:51

@Kairos Anti: A kairosclub.hu oldalon lehet elérni ezt a levelet : kairosclub.hu/_user/file/NAV-allasfoglalas.pdf Elég gyanús, hogy ez nem a NAV-tól jött. Az elején mindjárt megállapítja a NAV, hogy mivel foglalkozik a Kairos. Úgy tesznek, mintha a NAV ezt már legalizálta volna. Érdekes a végén az aláíró szöveg a jobb oldali margóhoz igazodik, a szöveg is zavaros, mert, hogy jön ide az e-cegjegyzek.hu . Persze név szerinti aláíró, pecsét nincs. Pedig ők mindig a pecsétre hivatkoznak. Szerinte ez egy kamu, a tartalommal akarják bizonyítani, hogy a NAV-nál is minden rendben, tudnak róluk.

István Erdős2 2016.11.19. 17:58:59

@lacika1987: Igen, volt már büntetőeljárás ilyen ügyben. Az első elhíresült egyén (1994) Tribuszerné (Aranyos Margit) a Tribu Bt. tulajdonosa. Akkor még nem létezett olyan törvény, hogy piramisjáték, tehát csalásért ítélték el, 9 évet kapott. 24.000 sértett, mai áron számítva 10 milliárdos kár. Az ő bűncselekménye járult hozzá, hogy először a csalás egy formájaként, később pedig önálló bűncselekményként szerepeljen a Btk-.ban. Azt a büntetést már letöltötte, de nem tanult belőle, megint sittre vágták. Ha minden igaz most is hűvösön van. Ezek egy része nem a Kairos-os rendszert alkalmazza. Pénzügyi befektetéseknek álcázz mindent, magas hozamot ígér, csupán csak kéri, hogy ajánld a lehetőséget. A bepalizott személy pedig mit lát? Azt, hogy rendesen kifizetik a hozamot, tehát ő ajánlja 2 embernek, azok megint 2-2 -nek, és így épült fel lassan a piramis. Azért él sokáig, hiszen itt nem ígérnek 1 év alatt 250 %-os hasznot, hanem mondjuk évi 15 %-ot. Persze semmilyen pénzügyi befektetést, illetve gazdasági tevékenységet nem folytatnak, a rendszer addig él, amíg van elégséges számú új befektető. Ezek, akár 5-6 évig is kihúzhatják, tehát nem igaz, hogy egy piramisjáték 6 hónapig él. A rendszer azért él sokáig, hiszen általában csak a hozamokat veszik ki a befektetők, a tőkerész újra befektetik, hiszen a bankot nem tudnak olyan magas hozamot (kamat) adni. Mi a helyzet a Kairossal? Nos ez belépési díjjal működő piramisjáték, magas jövedelem csak akkor van, ha a belépő újabb embereket hoz a rendszerbe. Itt már elvárható, hogy a belépő gyanút fogjon. Mi az eljárás menete? Először a rendőrség megbizonyosodik arról, hogy valóban piramisjáték-e a felépítmény. Lekéri a cég adatait, mérlegét, stb. A mérlegből azonnal látni lehet, hogy nincs bevétele a cégnek tárhely szolgáltatásból, illetve ha van az akkor is elenyésző. Amennyiben piramisjáték, akkor megkezdi a hálózat felderítését. Pl. magyarországi vezetők, reklámozók, hálózatépítők kilétét megállapítják. Elég sziszifuszi munka, de végig kell rajta menni, az utolsó emberig. A rendőrségnek teljes felderítési kötelezettsége van, tehát aki beléptetett másokat, azokat minden bizonnyal kihallgatják. A tanuk esetében más a helyzet (nem sértettekről van szó, mert azok számát is fel kell deríteni), amennyiben egy adott cselekménynek sok tanúja van, és a már kellő számban meghallgatott tanúk egybehangzó vallomást tesznek, további meghallgatások során sem várható, hogy új tény kerül napvilágra, illetve a cselekmény bizonyítható ennyi tanúval is, akkor a további meghallgatásokat mellőzhetik. A gyakorlat az, hogy ténylegesen letöltendő szabadságvesztésre, csak a főkolomposokat ítélik. Azért az mégsem lenne helyénvaló, hogy valaki összeharácsol 30 millió forintot, ami esetleg már el is lett tüntetve, és megússza egy vállveregetéssel. itt egyébként minden attól függ, hogy hány embert épített be az illető, illetve mennyi vagyont halmozott fel. (nem azokról beszélek most, akik megszervezték a hazai indulást, konferenciákat szervezetek, stb., mert ők azért súlyosabb kategóriába esnek). Tömeges börtönbe zárástól nem kell tartani. A bírónak lehetősége van végrehajtásában felfüggeszteni egy ítéletet, ha annak tartalma nem haladja meg a 3 évet, illetve a börtön fokozatot. Aki csak egy két ismerősét szervezte be, de nem mutatott további aktivitást, az ne reszkessen nagyon, börtönbe biztos, hogy nem kerül, sőt felfüggesztetett sem fog kapni. Viszont a törvény egyértelműen fogalmaz a bűncselekményből származó pénz, vagyon további sorsáról. Ezt el kell kobozni. Választási lehetőség nincs. Számítani lehet továbbá, komoly bűnügyi költségre, illetve pénzbírságra.

István Erdős2 2016.11.19. 18:22:39

Az előző hozzászólásomból nem derült ki pontosan, hogy csak azokról beszéltem, akik magát a bűncselekményt elkövették. Akik csak bérbeadók voltak, ők nem követték el ezt a bűncselekményt, mert részükről csak szervezéssel, azaz hálózatépítéssel követhették volna el azt. Egy befektetőt (tárhely bérbeadót) nem kötelez semmi arra, hogy kellő körültekintéssel járjon el. A saját pénzét kockáztatja, ha bukott, akkor az valóban az ő baja. Egy hálózatépítőnek viszont tájokozódási kötelezettsége van. Bemondásra, bizonyítékok nélkül elhinni minden az már elég nagy gondatlanság. Ez alapján még ajánlani is az már azon kívül, hogy bűncselekmény, még pofátlanság is.

TZusi 2016.11.19. 19:20:28

@Herschmi: Pontosan. Alapjaba az a baj, hogy nekik a penz minden. Azt hiszik azt kell elerniuk masok kizsakmanyolasaval is akar es akkor lesznek boldog. Hogy kozben elvesztenek mindet az lenyegtelen. A legduhitobb ebben a hozzaalasukban, hogy mi akik becsulettel dolgozunk, adozunk, elvezzuk az eletunket mi senkihazi bloggerek vagyunk akik csak nekik akarnak rosszat, azt nem latjak, hogy amit ok muvelnek az mennyire szanalmas es felhaborito.

Más:
Decemberben amugy otthon leszek es par napot ebből Kiskunhalason, irok ennek a Lucanak hogy beszelgessunk egy kicist mert nagyon kivancsi vagyok egy ilyen ember mikent beszel errol az egeszrol szemtol szemben. De nagy valoszinuseggel nem akar majd talalkozni velem :)

TZusi 2016.11.19. 19:24:30

@István Erdős2: ez 100% hogy nem NAV level. A NAV nem fogalmaz igy. PL nem fejtenek ki hogy az adott szituacio mi es mikent mukodik es ez miert legalas. Lattam mar par NAV levelet. Radasul fejleces papirra inak mindig meg a digitalis leveluk is fejleces. Aki ezt irta mar csak ezert is bortonbe mehet.

Nemirombe 2016.11.19. 19:43:44

A World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA) az idén is nyilvánosságra hozta az "iparág" előző évi, 2015-ös adatait.
Nem is részletezném, hosszas fényezés, önszopás, és örvendezés a fejlődés láttán.
Engem, kritikusként, csak két adat érdekel az egészből. Az egyik az "iparág" éves árbevétele, a másik a direkt értékesítők száma.
Nézzük:
Éves kereskedelmi árbevétel: 183.700.000.000 dollár
Értékesítők száma: 103.000.000
Szép nagy összeg és sok ember, tényleg impozáns. A szabványos MLM zombi már szalad is, hogy a mellét döngetve sikerről, szabadságról, gazdagságról, függetlenségről papoljon, és rabszolgának titulálja az embertársait, de álljunk meg egy szóra...
A fenti két adatból meg az elemi matekból pár dolgot könnyen kiszámolhatunk.
- Egy átlagos MLM zombi évente 1783,5 dollárnyi "terméket" értékesít, árbevételt generál, ami már nem tűnik túl soknak.
- Ebből vonjuk, le a cég hasznát, az előállítási költségeket, a zombi költségeit, no meg az adót, és legyünk kibaszott jóindulatúak, és szavazzuk meg a nyomorultnak, hogy az árbevétel 40%-a a zsebében marad.
Tehát egy átlagos MLM zombi keresete évi 713 dollár (207000Ft), azaz havi 60 dollár (17400Ft), azaz napi 2 dollár (580Ft).
Mindenki érti?
Még csak annyit: A világbank szegénységi küszöbe pont napi két dollár körül van. directsellingnews.com/index.php/view/meet_direct_sellings_billion_dollar_markets#.WDCdP9J_NeZ

Magyar Bibliatársulat 2016.11.19. 20:19:23

@TZusi: Meg nem ilyen gépen írt PDF-et küldenek, hanem szépen kinyomtatja amit megírt, egy példány megy az irattárnak, majd beszkenneli aláírással iktatószámmal együtt, és úgy küldi el. Meg eleve, csak úgy névtelenül mint NAV, nem foglal állást.

vajkay 2016.11.19. 20:55:16

Valószínűleg azért nevezik rabszolgának és hasonlóknak azokat akik munkahelyen dolgoznak, mert sosem volt olyan munkájuk amit kicsit is szerettek, nem is nagyon tudják elképzelni, hogy van ilyen, és gondolom a fizetésük is elég alacsony. sok az ilyen ember sajnos, sok a rossz munkahely is, de szerintük gondolom mind olyan. ezzel nagyjából be is lőttük a MLM, de inkább a piramisjátékok célközönségét. fura, de ilyenkor leginkább a régi önmagukat köpködik.

további közös pont, hogy mind meséli, hogy voltak totál a padlón, emiatt valamiért úgy érzik, hogy elvehetik más emberek pénzét.

Tibcsi12 2016.11.19. 21:03:57

@Nemirombe: Ez többet mond mindennél! Szép matek!

Yoyoyo 2016.11.20. 00:20:36

@misi,szabo: a kóser az ami a zsidó vallási törvényeknek megfelel (élelmiszer, stb). A rabbik teszik rá a pecsétet, nem pedig vmiféle zsidó minisztérium. Cég esetében nem a cég , hanem az általa előállított termék a kóser. Úgy állították elő, hogy minden zsidó vallási előirást betartották, ezért az élelmiszert a vallását gyakorló zsidók is fogyaszthatják.
Csak kérdem, hogy a Kairos esetében milyen termékről beszélhetünk? Ezért röhögtem a kóseres videon :D Sík hülyének néztek mindenkit.

Katy Orosz 2016.11.20. 07:47:44

@Yoyoyo: Abszolut hulyeknek szol a kosher bekopes. Ebbol latszik milyen alacsony szinvonalu a csalo banda ertelmi es intelligencia szintje. Meg a szavak jelenteset sem kepesek legalabb megkeresni a netten, mire van annyi IT szakerto akkor a Kairoszban? Vagy csak megelhetesi kisstilu zsebtolvajok? Meg az osszeg amit kicsaltak , az is csak hitel- vasarlasra futja.Lasd a Brigike seggnyalos nyilatkozatait.Hanyingerem van toluk.Mkor idezik mar be oket vallatni????

Katy Orosz 2016.11.20. 07:52:39

@vajkay: Total a padlon voltak egesz eletukben, ebbol is latszik hogy elhetetlen banda ok, iskola nincs, szakmajuk nincs, sirankoznak es kozben forog a szemuk mint az ehes patkanynak hogy kinek mi van a kezeben, hadd kapja ki es fusson el vele. Ezek ok, ez Kairosz team.En ha benne lettem is volna hamar letrolnek mindent es letagadnam, ne rajtam rohogjon ehy orszag. Pofa nincs, az biztos! De tudjatok, az ehseg mindenre raveszi az embert.Ezek ki vannak ehezve, egy nyugdijszelvennyel is beerik mar, csak kenyeret vehessenek.

Katy Orosz 2016.11.20. 07:56:08

@TZusi: En napok ota telefonalok a .......Brigginek es kiuti.Pedig az egesz barati korom hivja mar. Bujkal. Es lop.Szemelyesen fel kell keressuk.Es adjon valaszokat.Irasban.

Katy Orosz 2016.11.20. 07:59:48

@István Erdős2: En kerdezoskodtem kicsit errol, valahogy ugy van, hogy buntarskent futnak majd a torvenyszek ele a konferenciazo es terjeszto- beszervezo idiotak mind. Hurra !!!!!

Hunor74 2016.11.20. 09:27:00

@Katy Orosz: Brigi tulajdonképpen Péteri Luca?

Katy Orosz 2016.11.20. 09:50:58

@Hunor74: Ugy gyanitjuk hogy igen,A Briggi-s profilja nagyon szetszort es hihetetlen dolgokat ir nekunk, neha a magyarazatok, amit negyunknek ad ugyanaz mind a ket profilrol, atmasolva, 5 perc alatt. Azert mondjuk hogy bujkalnak es egy halozatepito tobb profillal es tobb konttal szedi a penzt.

vajkay 2016.11.20. 10:08:58

@Hunor74: igen, így van a teljes neve, de ezt több helyen is írja. (P. B. L.)

Nicknames 2016.11.20. 10:14:18

@Katy Orosz: Hány facebook profilja van?

Mert ott Péteri Luca Brigi néven van fent, alatta zárójelben (becenév) hogy Békési Brigitta. A facebook linkben is bekesi.brigi van. Ez elég hülyén néz ki, de nem úgy tűnik, hogy titkolná ezt a kettős nevet, mert nyilvános a profilja és látszik mindez.

vajkay 2016.11.20. 11:56:46

@Nicknames: ez könnyen lehet leánykori név miatt is. szerintem nem taktikából csinálja,

Katy Orosz 2016.11.20. 11:57:27

@Nicknames: Ez a Briggi fele ize , harom profilon van jelen.Tobbek kozott Prime shape is, valami befizeteses turisztikaval bunugykodott a nem is olyan reg.Mar le van torolve azt hiszem, de valaki meselte egy forumon hogy befizetettek, aztan kereshetett maganak vakaciot amig a szeme kiszokott, hotelt, utazasi megoldasokat es semmi nem volt olcsobb, behuzta rendesen.3000 eurot kert tole es minim 3 uj befizetot,500 euro felett.Utanna meg nem tudott belepni a keresore hetekig, a maom meg nem valaszolt se telefonon, se mail-en, tette a hulyet.A penze uszott, o okosabb lett.

vajkay 2016.11.20. 11:59:41

Szerintem is lenne értelme jobban utánanézni ezeknek az új MLM/piramisoknak, akár blog formájában, de ezt bárki megteheti. Részemről azért "fókuszáltam" ennyire a Kairosra, mert a szakmámban csalóskódnak, amit a tudásom alapján meg tudtam ítélni és nem jövök zavarba ha technikai hülyeségekkel bombáznak érvként. A többivel nem vagyok így, nem értek a vásárlói csoportokhoz meg a csődben lévő cégek ingóságainak felvásárlásához, persze az látszik, hogy valószínűleg mind piramis. Klassz lenne ha ezekben jártas emberek is járnának erre :)

vajkay 2016.11.20. 12:01:38

jah és Luca a Swiss Halley-t is nyomatja most a youtube csatornáján, ami egyébként Otokár régebbi biznisze. Annó utánanéztem kicsit, úgy tudom az valós MLM, nem láttam annyira piramisjáték elemeket, csak panaszkodó utazni vágyókat, de ez már csak ilyen :)

Yoyoyo 2016.11.20. 13:29:38

A profi IT szakember : " Otokar Kasynets Alapítói Arany Vezetőt! Otokar Kasynets eddig is mindig segítette a csoportját, illetve az egész Swiss Halley közösséget áldozatos munkájával, ezúttal pedig a VIII. Swiss Halley Szeminárium előkészületeit támogatja. Fogadd szeretettel Otokar Kasynets segítségét, és keresd bátran a szemináriumi jegyekkel kapcsolatban!"
fireflies.blog.hu/2014/04/26/nagyagyuk_a_viii_swiss_halley_szeminariumon_kazahsztanban_175

Hunor74 2016.11.20. 14:28:19

@vajkay: A profi többek között nekem attól profi , hogy tudja hol vannak a képességeinek a határai...
Tetszik, hogy te látod, ebben otthon vagy, mondhatni ujjgyakorlat, de máshoz már másnak van szakmai rálátása...
(Y)

Nemirombe 2016.11.20. 14:36:18

Nem fognak senkit leültetni. Jó példa erre egy hazai piramisjáték a Fren ( Hitelcsapdából az álomházba!), ami egy igazán sérülékeny réteg tagjait kopasztotta meg. A magyar szervező ~600 millával (tagok becslése) verte át az áldozatokat. Keressetek rá, rengeteg cikk írt róla.
Nem tudom, hogy alakult az ügy, de jól indult, a BRFK szépen felderített mindent ( www.scribd.com/doc/210086048/FREN-BRFK-hatarozat-140227), de közel három év elteltével a szervező most is szabad lábon van. Tegnap még posztolt ( www.facebook.com/gaalrobert?fref=ts).
A dolog pikantériája, hogy a károsultak egy csoportját egy másik szélhámos is átverte, aki azt ígérte nekik, hogy az Angliában bejegyzett, csődbe ment céget a "korona" örökli és az majd az ő közbenjárásával kártalanítja őket.

Nemirombe 2016.11.20. 15:06:57

Vagy itt van a ScienNet... 2009 novemberében kapcsolták le a céget a hatóságok, Leinemann Zsoltot előzetes letartóztatásba helyezték, a számlákat zárolták. Igen ám, de a következő országgyűlési választások alkalmával a fanok képviselőnek jelölték Leinemannt, aki mentességgel szabadult mert Debrecenben összegyűjtötték neki a megfelelő számú ajánlószelvényt. A nyomozás meg elakadt (külföldi jogsegély kérése miatt felfüggesztették) mert olyan szövevényesre csinálták a tulajdonosi kört, hogy nincs kit felelősségre vonni az offshore cégek erdejében (Hivatalosan, Leinemann csak mint az adminisztrációs feladatok ellátásával megbízott külső cég tulajdonosaként. szerepelt.) www.youtube.com/watch?v=zzDyLQk8sHU
A rendszernek 440.000 tagja volt, ebből 89000 ember fizetett be "foglalót"
Leinemann meg vígan éli világát, csendestársként egyengeti a Sciennet klónjának, utódjának az Inlernetnek az útját.

Zoltán Gajdács 2016.11.20. 16:49:51

@Nemirombe: Nincs értelme párhuzamot vonni az általad említett esetek és a Kairos féle piramisjáték között. nem akarom részletezni, hogy miért, aki érti, az magától is látja az eltérést az esetek között.

A lényeg, hogy nem szabad következtetést levonni oly módon, ha ott nem találtak felelőst - vagy csak sokáig húzódik a felkutatása az esetnek - akkor a Kairosban se fognak.

A Kairos esetében sokkal egyszerűbb a helyzet elkövetők felkutatására. Egyrészt a régi esetekhez képest teljesen új Btk. született. Ebben a legújabb BTK-ban a 412. §. írja, hogy ki tekinthető piramisjáték szervezőnek. Ha nagyon tömören akarok fogalmazni akkor az, aki a hálózatépítésben, szervezésben kivette a részét és be is léptetett újabb tagokat. Felesleges találgatni, a nyomozás jelenleg is tart, majd az idő eldönti, milyen eredményre jutottak.

@István Erdős2 írásait olvasd vissza, mert Ő részletesen leírta azt, hogy egy adott esetben ki mire számíthat, amivel én egyet is értek. Látszik rajta, hogy nem elfogult ért a jogi dolgokhoz, csak tájékoztatja a blog olvasóit. Köszönet érte!

Fanto 2016.11.20. 16:57:33

@Nemirombe:

Szomorú, amit írsz, bár vannak olyan példák is, ahol felelősségre vonták és le is csukták a pilótajáték szervezőit, legalábbis a főkolomposokat.
Sajnos azonban az impotens 'jogállam', ahol a bűnözőknek vannak jogai elsősorban, valamint a politikai összefonódások kézben a kézben a korrupcióval lehetővé teszik, hogy a szarházi gazemberek, tömegek meglopói az esetek egy részében megússzák.

Sajnos az egész rendszer át van itatva a tolvajlással, milliárdos családokkal, politikusok és holdudvaraik mesés meggazdagodásával és folytathatnánk... egy ilyen környezetben sajnos nem lehet csodálkozni azon, amit leírtál.

De ha nem így lenne, akkor is az embereket teljesen nem lehet megvédeni a saját hülyeségüktől, amit az is mutat, hogy a kajrosz károsultak között vannak olyan emberek is, akik a magyarnál sokkal fejlettebb és jobban működő intézményrendszerrel működő országokban élnek.

A megoldás a tanulás és alapos tájékozódás, hogy az emberek felismerjék a jól hangzó 'nagy' lehetőségekről, üzletekről, 'befektetésekről', hogy azok valójában micsodák, így el tudják kerülni, hogy átverjék őket.

vajkay 2016.11.20. 17:25:35

ha nem csuknak le senkit, ez van. én azt remélem ettől, hogy egyre kevesebben esnek majd bele ilyenbe, mert látják, hogy sorra buknak be az ilyen gagyi piramisok és a hatóságok is mindig megjelennek. a nagyobb hazai csalóknak is egyre melegebb a talaj szerintem.

Hunor74 2016.11.20. 17:41:20

@vajkay: Vili például már a sokadik pilótajátékba szervez embereket, eddig minden következmény nélkül... Én is szeretném hinni, hogy egyszer lesújt rá a törvény, de inkább csak remélem... :)

vajkay 2016.11.20. 18:16:36

hogy mosdatja Lilla a Kairost (nem megnevezve) :)) persze bíztatja az embereket, hogy nem éri meg jogi úton elindulni. csak nem fél? persze, sokkal fontosabb a szándék, mint az egzakt dolgok.

www.youtube.com/watch?v=9fUby6P---A

Recsegve fingó kecske 2016.11.20. 18:27:26

www.youtube.com/watch?v=tKtIL4ey2aA

Istenem, szálanként tépem ki a hajam ettől a nőtől!

Nemirombe 2016.11.20. 18:44:00

@Zoltán Gajdács: A 412. § szinte szóról-szóra megegyezik az 1978. évi V. törvény 299/C. paragrafusával. A büntetési tétel is ugyanaz, nem változott semmi. Az általam említett esetek pedig ugyanolyan piramisjátékok mint a Kairos, azzal a különbséggel, hogy mind a kettő mögött magyar szervezők állnak, mégsem ül börtönben senki.

kormoczil 2016.11.20. 19:37:39

Lassan elkezdem írni a beharangozott facebook-bejegyzést, szedjük össze itt a főkolomposokat, meg a kiemelten hülyéket, valamint a legnagyobb partneri facebook oldalakat!
Kezdem:
-otokár
-kochné
-dedics ilona (szerzett nálam egy rossz pontot)
-nyisztor
-billbok
-"dr." neupert attila
-horváth-dori lilla (szegénnyel nagyon nagy bajok vannak)
-péteri luca&brigi (ne felejtsem el, hogy ő már sen-próféta is)

csoportok/csapatok:
innovatíva (sajnos nem hagyhatom ki őket)
cc-org.com
www.facebook.com/clubkairos/ (letiltott a szemét, mert tegnap kommenteltem a nyomozásról szóló hírt)
www.facebook.com/kairosmastersystem/ (letiltott a szemét)

Segítsetek kiegészíteni a listát! (a személyekhez is jó, ha van facebook link)

misi,szabo 2016.11.20. 20:06:56

@kormoczil:

Sz. Sándor
Sz. András
D. Tamás
F. Gábor
K. Zsolt

így hirtelen, de a videókból ki kellene gyűjteni a master felettieket, konferencián előadást tartókat és műsorvezetőket, hisz nekik is aktív szerepük lehet (persze, majd a bíróság kimondja), sőt azokat is, akik hirdetést, honlapot csináltak (címmel együtt), mert szerintem az már aktív magatartás.

István Erdős2 2016.11.20. 20:15:51

@vajkay: @Malter Aranka: Ez a Lilla, egy szellemi horror kategóriába sorolható nő. Valóban idegesítő a mimikája, az a mosolygós undor, ahogy beszél valamiről. Megnevezni nem tud semmit, mindig azt mondja, hogy "dolgot", "dolgokat", stb. Az első videóban, valóban a Kairost mentegeti, amiért az nem fizet. Körberágja úgy a dolgokat, hogy aztán már ő maga sem érti, hogy hol is tart. Szerinte a szerződés az nem ér semmit, az csak egy papír, az ér valamit, amit abból megakarunk tartani. Tehát, a Kairos, mivel rajta kívül álló okok miatt nem fizet, attól még tisztességes. Bár a Kairost nem említi, de mivel nem kutyatenyésztő, ebből gondoljuk, hogy nem is az Ebtenyésztők Országos Szövetségéről beszél. Nyomatja a süket dumát a banki szerződésekről. Nos, amire ő gondolt azt szaknyelven úgy hívják, hogy vis maior. Nem lehet szerződésszegésnek venni azokat az eseteket, amikor a teljesítés előre nem látható és elháríthatatlan okból következett be, függetlenül attól, hogy ezt a szerződésben rögzítették-e, vagy sem. Nem vis maior helyzet az, hogy egy olyan céget bízunk meg utalásokra, amelynek nincs engedélye pénzügyi tevékenységet folytatni. Az sem lehetne indok, hogy a SEPA nem bírja (amit kétlek). Arról beszél, hogy az a tisztességtelen, ha valaki nem akarja teljesíteni a szerződéses kötelezettségét. Telibe találta a szöget drágám. Pont a Kairos nem akar, és most már nem is fog fizetni. Bagoly mondja verébnek. A másik videóban olyan megvetéssel és sajnálattal beszél a kisvállalkozókról, hogy az már nálam is kiverte a biztosítékot, pedig elég nyugodt pasi vagyok. Azt mondja, hogy mint vállalkozó, napi 150 fő részére adott ki szállást. Lillácska, nem tetszik egy kicsit tehetségtelen vállalkozónak lenni? Ennyi vendégből búsásan meglehet élni.

Yoyoyo 2016.11.20. 20:48:27

Napi százötven vendég? Akkor nem ment volna tönkre a három csillagos fertődi dórihotel, és nem verte volna át az embereket:
"DORI Hotel-Faházak-Camping-Étterem (Fertőd, Magyarország)
Szálláshelyen tartózkodás időpontja: 2011. március
Ami nem tetszett:
Egyáltalán nem tartozkodtunk ezen a "csodás" helyen, mert csodásan átvert bennünket a szálloda, nem fogad és nem kommunikál be van zárva. A foglalás díját azonnal behajtotta 100 %-ban. 8 hónapja használja valaki a pénzünket, ÜGYES! Sára
Értékelés: 1

www.roomforum.hu/hungary/fertod/dori-hotel/

István Erdős2 2016.11.20. 20:58:06

@Yoyoyo: Kicsit tájékozatlan vagyok Lilla ügyben. Ezt a Dori Hotelt ők üzemeltették?

icipicicsipa 2016.11.20. 21:11:47

@István Erdős2:
Tuti, itt egy vélemény onnan:

DORI Hotel-Faházak-Camping-Étterem (Fertőd, Magyarország)
Szálláshelyen tartózkodás időpontja: 2010. augusztus
Ami tetszett:
Fertődön nagyon szép környezetben található a hotel.
Ami nem tetszett:
A korrektséghez hozzátartozik és igaz, hogy nem volt rá kíváncsi, de én úgy gondolom, hogy Önnek mint a Fertődi Szállásadók Egyesületének alelnökeként is hasznos, ha tapasztalataimat megosztom a Dori hotellel kapcsolatban.

Augusztusban úgy gondoltuk a párommal, hogy a fertődi kastély szépsége miatt és a Gulliveren talált kedvező ajánlat miatt Fertődre utazunk regenerálódni. A hotel honlapján igaz elég kevés információ volt a szobákról.

Azt azonban még csak véletlenül sem gondoltuk, hogy a jó hűvös légkondicionált lakásunkból olyan hotelba megyünk ahol a melegtől nem lehet egy percet sem pihenni. Az éjszaka maga a földi pokol volt. Ha az ablakot kinyitottuk az egyik felén volt szúnyogháló a másik felén nincs. Millió szúnyog a szobában.

A fürdőszobában a zuhanyzóba csak lapjával tud belépni normál testalkatú ember mivel olyan keskeny az ajtónyílás. Fürödni csak nagyon óvatosan lehet, mert könnyen baleset történhet ha nagyobb erővel a karunkat beverjük.

Az előszobában a beépített szekrényben nincs egy vállfányi szélesség sem a ruháknak.

A szobában a mini-bárnak nevezett hűtő ajtaját úgy kell megemelni és becsukni, hogy úgy maradjon.

A kerékpárok olyan rossz állapotban vannak, hogy Fertőd határától vissza kellett fordulnunk (nemhogy a Fertő tó körül kerékpározhattunk volna).

Mindezek lehet, hogy apróságnak tűnnek de igen el tudja rontani az ember pihenését a szolgáltatás színvonalát erőteljesen csökkenti.

Ezek után igen felháborodva kértem a recepción, hogy szeretnék az üzletvezetővel beszélni. Sajnos, elutasító volt a válasz.( A hangnemről nem is beszélve. Ezen kívül másnap reggeli után, mikor mentük fel a lépcsőn, jól hallható megjegyzést kaptunk: „van akinek még ez sem elég jó”)

Az étteremben kértünk egyik este a vacsorához káposztasalátát. A felszolgáló kihozott vegyes savanyúságot és közölte, hogy nincs káposztasaláta.
Utána perceken belül láttuk, hogy a másik asztalhoz visznek ki káposztasalátát. (miután kifelé menet ezt szóvá tettük a felszolgáló saját magát szidva elintézettnek tekintette a dolgot)
Egyik vacsoránál megkérdezték jó lesz-e ízes palacsinta desszertnek, mondtuk , hogy jó. Ezek után hiába vártuk, nem hoztak desszertet.
A legszebb a történetben, hogy Horváth-Dori Lilla e-mailben megigérte többször is hogy visszaküldi a kupon árát engesztelésképpen visszaküldi ami azóta sem történt meg.Ma 2011.03.30.van. Azt gondolom, hogy az adott szónak nála nincs becsülete.

icipicicsipa 2016.11.20. 21:15:11

@icipicicsipa:

Szálláshelyen tartózkodás időpontja: 2010. augusztus

..........

A legszebb a történetben, hogy Horváth-Dori Lilla e-mailben megigérte többször is hogy visszaküldi a kupon árát engesztelésképpen visszaküldi ami azóta sem történt meg.Ma 2011.03.30.van. Azt gondolom, hogy az adott szónak nála nincs becsülete.

Na, akkor ezek után azt hiszem, a főbb szervezőkről elmondható, hogy nem szegény félretájékoztatott megtévedt báránykák, hanem a vérükben van a becstelenség és vélhetőleg az egész eddigi életükben ez a mentalitás és hozzáállás volt a meghatározó.

icipicicsipa 2016.11.20. 21:17:06

@icipicicsipa:
"A legszebb a történetben, hogy Horváth-Dori Lilla e-mailben megigérte többször is "

És még van képe videóban az adott szóról magyarázni.....

icipicicsipa 2016.11.20. 21:20:09

'Többször jeleztem a hotel felé (Fertőd, Dori hotel), hogy szeretnék időpontot kérni a tavaly szeptemberben licitált üdülésre, szóra (e-malira) sem méltatnak. Felháborító, hogy annyi választ sem kapok, maradjak nyugton, majd később.....
Nem érzem a biztosítékát annak, hogy kapok választ, magyarul elveszett a 16500 Ft!'

Biztos itt túl sok pénz volt a hotel számláján és nem utalt ezért a bank.

István Erdős2 2016.11.20. 21:34:22

@icipicicsipa: Kicsi utánajárás az e-cégjegyzékben: Fertő-Hotel Bt. Felszámolás alatt..... :) A cégjegyzékben a Dóri-Hotel Bt. keresésre adja ki, cím: 9431 Fertőd, Pomogyi út 1. Bár lehet, hogy tulajdonosváltás volt, és az új tulaj kerül felszámolásra.

kormoczil 2016.11.20. 21:37:59

Az első rész itt olvasható: www.facebook.com/laszlo.kormoczi/posts/1435769009785159
(jó lett volna, ha nem egy óra fogalmazás után,elküldés előtt omlik össze a böngészőm...)

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.11.20. 21:46:23

@kormoczil:
Csoport:
* Firsteam/Napifix - nagy felhasználói bázis: napifix.com/vippartner
* Theta: thetaprofessional.com/ illetve www.youtube.com/channel/UCCwfFBQ-bWzdjHwBp2GQElw

Youtube-videóban agitálók:
* Czudar Bea - két profillal is rendelkezik www.youtube.com/channel/UCI5wSplO9u5ZTPTcOsOlqkQ illetve www.youtube.com/channel/UCL40VDMpjaRBfxUXCC6xE7A
* Nagy Zsuzsánna (Senior Manager lett a IV. Kairos Konferencián): www.youtube.com/channel/UC5jvFskNFSwMCrAjEsGU6xA
* Cs. Molnár Ibolya (Pénztermelő számítógép): www.youtube.com/channel/UCM_qNdVHGPMrymdSDNIK8pA
* Zollai Mária: www.youtube.com/channel/UCVw2h14Z-tH6q72Tvx-XtWA
* Lázár Beáta (elrejtette/letörölte a videóit - volt egy pár - de ő volt a házigazda több Kairos-rendezvényen - I., II. III. budapesti Kairos Konferencia - is): www.youtube.com/channel/UCeRT_prEXhgGkzPWMGFgRTQ
* Szűcs Judit (Ő is törölt videókat, pedig webinárokat is tartott a "klánjának", a Fenevadaknak): www.youtube.com/channel/UC1qReIAX1R71Fwl5cYKK5nw
* Bánfi Renáta: www.youtube.com/channel/UCvqGB-cAPvUdCjder5xywOA
* Kasza Tamás (A Jediképző Lezárási Specialista Nagymester): www.youtube.com/channel/UCELwqLvuwKX7evHXnMw_j7A illetve www.youtube.com/user/kaszaex
* Sepsi Natália (Kairos Add bérbe a tárhelyed): www.youtube.com/channel/UCPjkQX2cKL8RtdyCSHao-Iw
* Jámbor Orsi: www.youtube.com/channel/UC0aS6_oYoy0uzCwJiFL0tQQ

Fanto 2016.11.20. 21:55:12

Nahát miket derítettetek ki. Lillácskát utolérte a hírneve?

Mostanában már nem méltattam figyelemre a videóit, mert olyan tömény baromság áradt a korábbiakból(is), hogy nem láttam értelmét. Most ezt a mentegetőzőst megnéztem. Gondolom hívogatják a bepalizott ügyfelek, aztán nyugtatgatni kell őket, meg saját magát is győzködni, hogy a kajirosz akar fizetni, de rajta kívűl álló ok miatt nem tud.

Honnan veszi lillácska, hogy a kajirosz akar, de nem tud fizetni? Mi erre a bizonyíték?
Nem az van, amit már hónapok óta mondunk, hogy egy csaló banda és bedőlt a csaló piramis?

Mi a baj Lillácska, csak nem az itt írogatóknak - meg a korábbi Kiszámoló és hasonló cikkeknek - lesz igaza? Belerángattál embereket a világos figyelmeztetések ellenére, sőt arcátlanul mindenfélét mondtál a figyelmeztetőkre és most mégiscsak igazu(n)k lesz? Most meg hárítgatsz?
Add vissza szépen a pénzüket és kérj bocsánatot tőlük, akiket megvezettél. Ez a minimum.

Akit pedig megtévesztett Lillácska, meg a hozzá hasonló 'nagymenők'. Tegyetek feljelentést, ha nem adják vissza a pénzetek. Ha több száz ezerről van szó, akkor pedig polgári peres eljárás is egy opció lehet a elvesztett összeg visszaszerzésére.

misi,szabo 2016.11.20. 22:41:10

D. Tamás facebook hírdetése:
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1134442823253090&id=1014531815244192&comment_id=1190527660977939&notif_t=share_comment&notif_id=1464965047391548%C5%B1

Kairos Hungary

www.facebook.com/KairosTechnologiesHungary/?ref=py_c

Building grid system:

https://www.facebook.com/kairosPZ/?fref=nf&ft[tn]=kC&ft[qid]=6293870992822730850&ft[mf_story_key]=3806133354932942328&ft[ei]=AI%408fab6d5079dac4e036a372bdf758b9b7&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=1&__md__=1

Kairos network honlapja:

kairosnetwork.hu/

A pécsi csoport, Füfke isbelekerült vhogy :

www.facebook.com/kairosonlinebiznisz/?fref=ts

misi,szabo 2016.11.20. 22:44:37

@misi,szabo: Hú, de gyorsan törölnek mindent! Tűnik el minden a netről, a facebook csoportok, oldalak, hirdetések. Ezt úgy értékelem, hogy már a szervezők is menekülnek. Talán valami archívba még meg lehet, a facet nem tudtam menten.

A kairosnetworkről egy kis adatmorzsa még megtalálható:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:yJwqWjuixtcJ:www.kairosnetwork.hu/gyik.html+&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Mondjuk ezt a videót nem törölték: www.youtube.com/watch?v=wvu1SmULuak

Ezt sem: www.youtube.com/watch?v=_sY4A60KVG4

kormoczil 2016.11.20. 22:45:43

@misi,szabo: a 2. és a 3. már nem érhető el

kormoczil 2016.11.20. 22:50:43

@misi,szabo: Kár, hogy ennyire menekülnek, így csak magukat szivatják, ez a "bizonyítékok eltüntetése" tipikus esete, a weboldalaik lementve már ott vannak a hatóságnál...

kormoczil 2016.11.20. 22:52:31

Érdekes, a kisregény méretű facebook bejegyzésemhez még egy gyűlölködő komment sem érkezett. Valaki hosszasan, szüneteket tartva gépelt egy hozzászólást, de végül nem küldte el. Remélem, reggel nem otokár ukrán barátai várnak a ház előtt...

TZusi 2016.11.21. 08:21:09

@kormoczil: Ottokar es tarsai gyenge jatekoosk ehhez. Amugy meg ok pont leszarjak ha egy orszag kiesik mert ott van meg egy halom ahol meg be tudjak huzni a luzereket.

Amugy jo post latom az elozo postodnal meg is jelent egy majom aki tanubizonysagot tedd az idiotizmusarol.

2016.11.21. 09:04:20

@kormoczil: Biztos vagy te ebben? Remélem igazad van, és felhasználják majd ezeket a bizonyítékokat, de a magyar hatóságok munkájának gyorsaságát ismerve azért vannak kétségeim...

Nyisztor Vili nyikvános FB adatlapján még mindig az áll, hogy munkahely: Kairos (Master) :)
Még mindig nem szégyelli...

Xlendon 2016.11.21. 09:59:48

Volt nemzetköti webkonferencia a főfőfőnökök részvételével! :)
Otokar is on the board again!

www.youtube.com/watch?v=sbeHNIMP6Pg

gauchos90 (törölt) 2016.11.21. 10:04:54

Ma este 6-kor SEN-előadás Szegeden az Agrárkamara épületében! Én sajnos ki kell, hogy hagyjam, mert dolgoznom kell, de azért jó lenne, ha valaki feltenne néhány kellemetlen kérdést az előadónak.

Hunor74 2016.11.21. 12:45:43

@gauchos90: Persze, hogy nem tünteti el a bizonyítékokat mert annál gyanúsabb lenne hogy végig tudott róla... így azt a látszatot szeretnê kelteni, hogy ő is jóhiszemű áldozat, ês mêg mindig hisz benne... :D

goto10 2016.11.21. 13:06:08

@Hunor74: Nice try, de igazabol a buncselekmenyeket mar elkovette, aki pedig meg nem jutott oda ido vagy "ratermettseg" hianyaban, hogy maga ala szervezzen be meg embereket, de promotalja a kayrosszt, az is buntetheto szerintem, mivel a buncselekmeny kiserleti szakaszban maradt. Javitsatok ki, ha tevedek.

TZusi 2016.11.21. 13:10:19

Eleg vicces, hogy ezek vezeto cegnek gondoljak magukat, olyan technologiat kommunikalnak ami korszak alkoto. Es akkor webkonferenciat publikalnak ahol irgalmatlanul fasszagokrol beszelgetnek.

TZusi 2016.11.21. 13:22:24

www.youtube.com/watch?v=4hCSgrzINww

A picsa nagyon tolja ezt de amig ki nem tolt ala kommentelem mindnehol hogy piramis hatha kevesebb szerencsetlent huz be :)

Hunor74 2016.11.21. 13:36:37

@goto10: lll azzal együtt, hogy esetleg enyhítő körülmény, legalább is talán a jóhiszemű balekok előtt, hogy látod a Viliék sem tudtak róla, esetleg újabb pilótajátékokba tudja beszervezni, az újabb leendő károslultakat... Ha levenné, azzal elismernê, hogy piramisjáték, és a Qantara alatt vágná a fát...

István Erdős2 2016.11.21. 13:44:00

@Hunor74: Szerintem inkább tudja, hogy feleslegesen törölgetne dolgokat. Az internetről, szinte semmit sem lehet véglegesen eltávolítani. Ezt jó ha tudják a Kairos pilótái is. Kezdjük a google-val. Iszonyatos, számunkra felfoghatatlan kapacitással, tárhellyel rendelkezik (A kairos hozzá képest hangyafos). A googlle-nek fontos, hogy releváns találatokat adjon ki, bizonyos keresőszavakra. Ezért az összes weblapot, ami megtalálható a világon, feltérképezi tartalom és változás szerint. Feltérképezi, hogy milyen időközönként változik egy honlap tartalma. Fontos, hiszen mindig az adott pillanatban történő kereséshez kell a legjobb találatokat kihoznia. Amennyiben sűrűn változik, akkor arra rövidebb időközönként tér vissza. A lényeg az, hogy minden oldalt archivál, és azokat menti is, illetve elérési útvonalat is generál (webcím). Egy weblapnak lehet akár több száz tárolt változata is, amennyiben a tartalom változik. Ha valaki törli egy oldal tartalmát, attól a régi tartalom meglesz egy tárolt változatban. Az utolsó változatot elég könnyű megtalálni. Ennek a blognak ez az utolsó változata. webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:g-w8E88G_-IJ:kairos-figyelo.blog.hu/2016/11/15/magyarorszagon_nyomoz_az_ugyeszseg_a_kairos_utan+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu Ezen a változaton az utolsó bejegyzés 21-én 00:55:32. Most 13:27 van. Lehet kérni a google-t, hogy törölje a találati listáról a weblapunkat. El lehet távolítani véglegesen egy honlap webcímét is. Akkor jön a kérdés, hogy ezek után, hogy találja meg a rendőrség. Úgy, hogy hivatalosan megkeresi a google-t, megad egy pár kulcsszót (Kairos, tárhely, bérbeadás) és kéri, hogy az ezekhez tartozó törölt és nem törölt oldalak tárolt változatainak az elérési útvonalait adja meg. Minden amit törlünk, csak a felhasználói oldalról szűnik meg. Magyarul a földi halandó nem tud csak hozzáférni. Youtub, facebook, stb, ugyanaz a helyzet itt is. Törlöd a youtub-os fiókodat, akkor én már nem tudom megnézni, de a youtub belső adatbázisában még jó (azt hiszem 2 évig) ideig megtalálható, a tartalommal, és feltöltött videókkal együtt. Ráadásul a youtub, facebook oldalak nyilvános tartalmát ugyanúgy archiválja a google is. Ebből látszik, hogy felesleges törölgetni, az interneten szinte minden tartalom visszafejthető a törlés ellenére is. Olyan ez, mint amikor egy pici gyerekkel bújócskázunk, és eltakarja a szemét. Ő nem lát minket, ezért azt hiszi, hogy mi se látjuk őt. Mi tudjuk, hogy nem így van.

Hunor74 2016.11.21. 14:16:36

@István Erdős2: Hála lstennek! :) Akkor most comming out-olok... Valahol mindig csodáltam az lT-seket, mert ezen a téren több van nekik egy kerékkel... (Hozzám képest kettővel) :D Azért az megnyugtató érzés, hogy akkora hülye azért még én sem vagyok, hogy a Kairosba beléptem volna... :D :D :D

gauchos90 (törölt) 2016.11.21. 14:49:49

@István Erdős2: Viszont a Kairos nem nyllvános tartalmát nem fogod csak úgy megtalálni a jövőben. Pedig a legértékesebb adatok a nyomozás szempontjából ott találhatók.

István Erdős2 2016.11.21. 14:58:27

@TZusi: Elképesztő ez az aktivitás, amit a Kairos pilótái csinálnak. Luca már SEN-t népszerűsíti. Kis számolás és rájövünk, hogy még a hülyének is megéri, ilyen feltételekkel új autót bérelni. Havi 35 Euró, azaz 10.850 Ft bérleti díj az bagatell. Az autó értéke 4.500.000 Ft + amit adnak 3 évig (szerviz, tankolás, téli gumi) 1.800.000 Ft az összesen 6.300.000 Ft. Kifizetem a 270 Euró beugrót + 24 hónapra a 840 Eurót és 2 év múlva mehetek is a kocsival, úgy, hogy a beugrót és az első éves költséget kb 600.000 Ft-ot is megkapom. Számolgassunk csak egy kicsit. Befizetek 840 Eurót, a kaució nem érdekes mert azt visszakapom, és adnak még nekem közel 2.000 Eurót. Itt már bukott a SEN 1.160 Eurót, és még vagy 50 évig kell fizetnem a havi 35 Eurót, hogy a SEN nullszaldósan jöjjön ki a buliból. Nem semmi az már biztos.

TZusi 2016.11.21. 15:03:42

@István Erdős2: Pontosan aki ennek bedol az kb kiflit se vegyen mert 2 es fel kifli arat is keptelen kiszamolni. Hihetetlen hogy ez a Luca es tarsai ezt ugy adjak elo mint az evszazad bizniszet mindnekinek. Mivel messze vagyok nem tudok el menni erre a SEN-es osszejovetelre de ide a rozsdas bokot, hogy lesz ot 2-3 SEN matricas auto (egy ilyen matrica ara kb 1000 FT ! berelni egy jobb kocsit egy napra 10 000, ha ezzel behuznak egy csomo embert akkor siman megeri nekik 33K-ert) :) Remelem lesz decemberbe is ilyen SEN konf mert el akarok menni. Majd szolok ha barki csatlakozna szivesen felveszem barhol a z orszagban....

TZusi 2016.11.21. 15:05:32

@István Erdős2: Ha nem gond eme matekodat bemasolom a videoja ala. Ne vezessen mar meg ezzel tobb embert.

gauchos90 (törölt) 2016.11.21. 15:08:22

@TZusi: Küldtem privát üzenetet.

István Erdős2 2016.11.21. 15:19:21

@gauchos90: Valóban, ez az eljárás csak nyilvános tartalomnál működik., ami jelszóval védve van, illetve belső tartalom, pl levelezés azt nem érinti.

David Hopwood 2016.11.21. 17:02:10

Üdv mindenkinek,

Jómagam is hosszabb ideje követem szemmel a blogot és az azon található hozzászólásokat. Annak ellenére, hogy a tematika sok vidám percet garantált a különböző jutubos videók nézegetése közben, undorodom a kajirosztól és úgy általában az egész pilótajátékosditól. A jelenlegi sorok szerzőjét tavaly ősszel keresték meg ezzel a bomba ajánlattal körülbelül két hónappal a kiszámolós cikk előtt. 5 perc fejszámolás után világos volt, hogy ez az egész úgy bűzlik, hogy ehhez képest Augiász istállója egy frissítő, üde virágillatokat szállító tavaszi szellő. A barátaimnak is javasoltam, hogy messziről kerüljék el ezt a szart, ettől függetlenül a környékünkön azért sokakat bepaliztak, jellemzően a kisebb keresettel rendelkező, kiszolgáltatottabb és tájékozatlanabb embereket.

A videók jó részét én is elmentettem, nem is feltétlen bizonyítékgyűjtés vagy szórakoztatás céljából, hanem mert ez egy nagyon sokrétegű jelenség, kiváló esettanulmányt lehetne belőle írni (amit idő és képzettség hiányában nem én fogok megtenni).
Feltűnő volt a kajroszba bevont emberek odaadása és tettrekészsége, illetve az is, hogy mennyi energiát/munkát hajlandóak belevonni és alárendelni ennek az eredendően rendszernek. Szűcs Judit meg a Zollainé Marika is a sok Napoleon Hill idézet emlegetése közben bele sem gondoltak abba, hogy az onnan idézett ötletek és tanácsok még akár jók is lehetnek, de totálisan rossz helyen próbálják azokat beilleszteni és alkalmazni. A kérdés az, hogy ha képesek ezekre a tevékenységekre ennyi időt és energiát áldozni, akkor miért nem végeznek el inkább egy főiskolát levelezőn? Csinálhatnának akár marketing szakot is, hogy az értékesítő tematikánál maradjunk. Egy platinum csomag árából kis hunyorítással kijön a teljes tandíj és a végeredménnyel nagyobb eséllyel tudnának kezdeni valamit. Persze a karriert azt fel kell építeni, az meg idő és szívás, de az eredmény is annak megfelelő lesz majd. Költői kérdés volt persze, csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy szomorú látni, hogy egy csomó olyan energia van lehúzva a budin, amit sokkal értelmesebb dolgokra is fel lehetne használni. Persze nehéz ösztönzőleg hatni, ha az kajiroszos emberek többsége a Péteri Luca féle pusztító sötétséggel áll a hagyományos karrierépítés kérdéséhez.

A blog szerzőjének respect, nem kis munka lehetett a sok hülyével való cívódás.

Xlendon 2016.11.21. 17:07:43

Echo tv Bírósági történetek című műsorba is bekerült a Kairos, nem is kis terjedelemben:

youtu.be/K4_edRVHaAw?t=13s

misi,szabo 2016.11.21. 17:37:59

@Xlendon: Hülye kérdés tudom, de látok ott Chrome-ot, Mozzilát és Explorert, amit nem látok az a kajrosz biztonságos böngészője, persze lehet, hogy csak nem ismerem fel a logóját? Vagy ők sem használják? :D

bikeage 2016.11.21. 17:38:55

@Xlendon: klassz, bar eleg keveset meloztak vele, kicsit esetlen, idezgettek az index cikkbol. az mondjuk jo, hogy terjed a dolog a mainstream mediaban tovabb es elernek olyan embereket is akiket az internet kevesbe.

misi,szabo 2016.11.21. 17:43:29

@bikeage: Ne legyünk elégedetlenek :D. Tényleg nem melóztak vele sokat, de az országban ez az első ilyen jellegű médium, lassan jöhet a hírtv, rtl, stb...

Xlendon 2016.11.21. 18:00:14

@misi,szabo: :) hát ja, bár szerintem maga a böngésző nem is létezik, hanem az csak egy VPN kapcsolat. De ebben lehet, hogy tévedek.

Viszont ami meg feltűnik a videóban, az a nevek között Kochné Szikra Zsuzsa :)

Nicknames 2016.11.21. 19:26:38

Tessék kapaszkodni!

A Kairos FIZETETT!

Kopándi osztotta mag facebook-on: postimg.org/gallery/2brb88mgm

Továbbá még találtam eddig 1 hozzászólást, ahol jelezték, hogy másnak is fizetett paysera-ra (ezt mondjuk nem tudom, hogy, azzal veszett össze a Kairos, nem?)

Mindenesetre tucatnyi másik hozzászólásban viszont még mindig az van, hogy nincs lóvé. Szokásos, 1-2 embernek fzettek, hogy legyen újra bizalom, és reménykedjenek tovább (és ne jelentgessenek fel).

bikeage 2016.11.21. 19:40:51

@Nicknames: volt idejuk gyujtogetni 3 honapig.

misi,szabo 2016.11.21. 19:55:19

@Nicknames: pár ember eddig is kapott, gondolom Zsolti megdolgozik érte a kommentekben. Százalékos arány lenne a lényeges, a többség a kommentek alapján augusztus óta vár.

Zoltán Gajdács 2016.11.21. 19:58:27

@Nicknames: Ezekből a képekből semmi nem derül ki, nem bizonyít semmit. Lehet, hogy fizettek pár embernek, lehet, hogy nem. Arra valóban alkalmas lehet, hogy tovább éljen a remény.

A lényeg: Alapos a gyanú, ezért piramisjáték szervezése bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen elrendelték a nyomozást, ami eltarthat akár két évig is. Ezen nem változtat semmit az, hogy fizettek-e valakiknek, vagy nem.

Azért, mert az általad korábban említett esetekben még nem történt felelősségre vonás, az még nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Továbbá végképp nem jelenti azt, ha ott nem is lesz felelősségre vonás, akkor a kairos esetében se lenne. Lényeges ténybeli különbség az esetek között, hogy a kairos hálózatépítői saját maguk gyártották a bizonyítékokat maguk ellen, amit hiába törölgetnek bizonyos helyekről, az attól még meg van. Elég szar lehet évekig úgy élni, hogy az elkövetőkhöz bármikor bekopoghat a BRFK.

Aki pedig továbbra is reklámozza magát más piramis játékba, azzal varázsolhat magának egy minősítő körülményt is, aminek magasabb a büntetési tétele.

Szóval hajrá! Lehet nyomni nyugodtan és nyíltan a többi piramisjátékot is, amit a vakok lehet, hogy nem vesznek észre!

bikeage 2016.11.21. 19:59:15

Summary of Michelle Vieira webinar today:

Good day, dear leaders of the project partners and a large family KairosPlanet, As you may have noticed, we are now all have to live through difficult times. Our company is faced with various problems of fraud, the victims of which we all were, and at the same time we continue to develop the company to create opportunities for all of us a better future. Despite the lingering difficulties, we are working to improve the work of all services of the Company - recently began operating a new division of support services, fully renovated part of the Finance Department. The other day was connected an alternative method of payment of the guarantee fee - Bitcoin, and we are waiting for the connection of new money entering sredstv.My mechanisms fully we reconstruct the financial part, which will be much easier, faster and more seriously. In the future will no longer be payment zones, all of you will be offered a new bank card, you also will be other new mechanisms for the withdrawal of funds.

There is a problem of delay of payments, but the payments have already begun to be implemented through a new bank, despite the significant complexity and technicalities, the process resumed and we expect that in the near future payments will be made in all applications. Also, the backlog in payments in the future will be removed to allow you complete peace of mind to continue its work and cooperation with KairosPlanet. All the problems currently faced by the Company and the results of which have led to the current situation, connected, first of all, with different types of fraud, which were initiated in the system by unscrupulous participants KairosPlanet project. We recognize the responsibility for the fact that time is not controlled by permissive action on the part of the Finance Department. But now, all actions aimed at identifying cheaters to protect the future of those players who did not break and does not violate the conditions of participation in KairosPlanet project.

We would like to your knowledge, the Company transferred the investigation against some partners from the domestic to the official ruslo.Uzhe transferred official . treatment concerning players involved in illegal activities using the system, the appropriate authorities

once again, we want to draw your attention to such violations in the system to prevent the commission of such in the future:
- personal account management by third parties and with the help of special software
- Creation of personal accounts on forged documents and use for the accounts of others phone numbers (illegal use of other people's personal data is classified by law enforcement agencies as a terrorist activity)
- the personal account management by third parties and with the help of special software
- using virtual services
- Carrying out the large number of transactions using the Transfer to option partner in order to use local currency to cash funds
- Trying to recall listed as a guarantee fee in favor of the equipment of the Company before and after the 14-day return period, without sending the corresponding prior request for support Company

We would like to draw your attention to the rules make payments to the Company.

We strongly ask you to carry out warranty contributions only methods available in the personal Cabinet and exclusively created personally by each participant invoices. When making payments clearly specify the details of the payment of the invoice. At the moment the system is being implemented process automation enrollment payments, respectively payments with incorrect details, or will not be processed or will be processed after a long delay, and with the removal of an additional commission.

In the future, the work of all members and partners, who will claim that KairosPlanet a pyramid and fraudulent schemes will be immediately excluded from the Company.

Genuine pyramid or similar fraudulent scheme there are between 9 and 12 months and then completely dissolved in nature. KairosPlanet today there is the third year, the Company has always complied with its obligations and trying to fulfill them today, their respected.

Nicknames 2016.11.21. 20:06:19

@bikeage: Ez a legszebb rész:

"In the future, the work of all members and partners, who will claim that KairosPlanet a pyramid and fraudulent schemes will be immediately excluded from the Company. "

Mostmár minden szép és jó, gyorsabb újabb kifizetési rendszerek. Ja, bocs ki lettél zárva... bárkire bármikor rá lehet kenni, hogy negatívan tüntette fel a céget. Mondjuk ennyi erővel csinálok pár kamu accountot más nevében, végigrinyálom a facebook oldalt, aztán az illetőt meg kizárják. Szép.

Zoltán Gajdács 2016.11.21. 20:06:22

@Zoltán Gajdács: Annyit hozzátennék az előbbi hozzászólásomhoz, hogy a minősítő körülményt arra az esetre értettem, ha valaki ellen a "csalás" törvényi tényállását sikerül rábizonyítani. Ez már a nyomozás kimenetelétől függ.

Nicknames 2016.11.21. 20:08:07

@Zoltán Gajdács: Bocs, nem igazán vágom melyik általam említett esetkere gondolsz, ahol még nem történt semmi az ügyben (biztos én írtam?)

Zoltán Gajdács 2016.11.21. 20:13:33

@Nicknames: Bocsika és elnézést kérek tőled! Véletlenül összekevertelek @Nemirombe: (vele)
Mégegyszer elnézést kérek!

bikeage 2016.11.21. 20:21:08

@Nicknames: igen, mindeki mas a hibas, es aki kimondja hogy a kiraly meztelen azt kitiltjak.

Zoltán Gajdács 2016.11.21. 20:23:07

@bikeage: Eszméletlen, hogy mennyire szívatják a partnereket. Persze aki mindent elhisz, azt nem nehéz megvezetni.

Azért tudják eljátszani ezeket a trükköket, mert nagyon sok országból vannak partnerei a Kairosnak. Ilyen, mint Magyarország, nincs is értelme a továbbiakban "fenntartani" mert van helyette még vagy 60 országból belépett partner. Inkább a többi országra koncentrálnak, mert onnan még várhatnak újabb belépőket.

Eltelt 3 hónap lett valamennyi belépő, amiből pár embert ki tudtak fizetni és ezzel azt a látszatot próbálják kelteni, hogy bár vannak még gondok, de ők fizetnek, ahogy megígérték.

István Erdős2 2016.11.21. 23:06:04

Egy adalék még a SEN autóbérléshez. Azt már előzőleg levezettem, hogy a SEN a második év végén, amikor átadja az autót (kifizeti a 3 évből az első évre beígért üzemanyag költséget kb. 600.000 Ft-ot, én meg eddig fizettem nekik havi 35 Eurót, azaz 260.000 Ft-ot), már bukóban van csak készpénzben mintegy 340.000 Ft-al. Megveszi az autót 4.5 millióért, amit a havi 35 Euró bérleti díjjal, amennyiben fizetem, kb 40-50 év mire pénzénél lesz. Ezzel szemben itt van egy valós bérleti lehetőség, méghozzá a Skodától. Fabia Ambition 1.2 Tsi új ár 4.080.000 Ft. 4 évre bérbe veszed havi 70.000 Ft bérleti díjért. Nem kell semmire költeni rá az üzemanyagon kívül. Kapsz hozzá téli gumit, kötelező és CASCO biztosítást, ingyen szervizt, kopó alkatrészek cseréjét, stb. Évi 15.000 km-t mehetsz vele. Mondjuk ez egy országjárónak nem túl sok, de aki nem munkára használja a kocsit, az el van ennyi futott kilométerrel is. Számoljunk, kinek és miért éri meg. Természetesen azokról beszélünk, akik egyébként is 4-5 év múlva cserélik az autójukat. Első variáció, hogy megveszem az autót. kifizetem a 4.080.000 Ft-ot + kb 500.000 Ft a téli gumi, szerviz, biztosítás, kopó alkatrészek cseréje. Durván benne van akkor 4.600.000 Ft-ba. A 4 éves Skodát 60.000 futott km-el 1.500.000 Ft el lehet adni. Buktam 3 milliót. Értékben ezt akkor is bukom, ha nem adom el. Másik verzió, amikor bérlem az autót. 4 év alatt kifizetek 3.360.000 Ft-ot. Gyakorlatilag 360.000 Ft-al buktam többet, de nem kellett hitelt felvennem, aminek ugye megint költsége van, nem kellett 4 millióval rendelkeznem, csak a kauciót bukom, ha mégsem tudom fizetni a bérleti díjat. Amennyiben valaki a hitelt nem fizeti, akkor viszik a kocsit és sokkal többet bukik. Továbbá nem kell menet közben semmiről sem gondoskodni, hiszen a bérbeadó fizet mindent. Nézzük, miért éri meg a Skodának. nem adja el a kocsit 4.080.000 Ft-ért, költ még kb 500.000 Ft-ot így kb 4.580.000 Ft-ba került a buli. De a 4 év alatt kap 3.360.000 Ft bérleti díjat + eladja a használt autót 1.500.000 Ft-ért az összesen 4.860.000 Ft. Látható, hogy a pénzénél van, és ami fontos, hogy gyakorlatilag ezzel az ügylettel eladta az autót. Így néz ki egy jól felépített, megtervezett lízing, amikor mind a két félnek valamiért megéri az üzlet. természetesen a bérleti idő letelte előtt már gondoskodni lehet a másik új autó bérléséről is, és mivel van bent kauciónk, úgy intézik, hogy reggel leadod a régit, délben meg mehetsz az újjal. Ja és nem kell 2 évet várnod az első autóra sem, elintézitek a papírmunkát, befizeted a kauciót és már mehetsz is a kocsival. Ehhez képest a SEN tákolmánya láthatóan egy libafos. Aki hisz benne, az vagy hülye, vagy piramist épít. Ezen a linken nézhetitek meg a Skoda lízing felépítését. www.origo.hu/auto/20161117-skoda-privat-lizing-uj-autofinanszirozas-magyarorszagon.html Döntse el ki ki a saját megítélése szerint, hogy melyik a hihetőbb!

TZusi 2016.11.21. 23:47:31

@István Erdős2: Hasonlo kalkulacio vegett akadtam le en is ezen, hogy ekkora baromsag csak lehuzas lehet. Itt nalunk Norvegiaban minden harmadik-negyedik auto az utakon ilyen feletetlekkel fut mint a skoda lizing. ez a valos korrekt auto berles. Fizet az ember kauciot majd a havi berleti dij mindent fedez (Egy volvo xc 60 eseten ez 3-3,5K NOK es 20K kilometer van benne, kaucio 15k NOK azt csokolom. Alairod es kigurulsz az autoval nem varsz 2 evet mire kapnal kocsit) Jelenleg sokkal jobb ez a megoldas mint uj autot venni es aszem mindenhol a vilagon ez megy. SEN meg probalja kissebb tetelekkel megvezetni azokat akiket tud aztan nem lesz ott ket ev mulva kocsi csak az elveszett bevizetes. Mert ugyebar majd ott is kitalaljak, hogy a Tesla eppen nem gyart eleg autot, vagy kerek hiany van. Vagy elsulyedt az osszes hajo ami hozta a kocsikat es ujat kell kuldeni. Kairosba sokan buktak lovet de ettola SEN-tol meg mentheto a sok szerencsetlen akinek felcsillan a szeme...

Fanto 2016.11.22. 00:04:13

@István Erdős2:

Két év múlva, mire az autókat osztani kéne kifele, addig már régen vége lesz ennek SEN történetnek.

Matek egy kicsit másképpen, avagy ahogy a renccer kitalálója és elindítója kigondolhatta.

Két évig nem kell adni autót a palimadaraknak, az idióta tömegnek, akik azt képzelik, hogy havi 35 euróért új autót kaphatnak minden költséggel együtt.... Ha sikerül becumiztatni 5000 zombit - mert ennyit biztosan - és ezek átlagosan be fognak fizetni 500 eurót az autó reményében(lesz aki kevesebbet fizet be, mert a bedőlés előtt nem sokkal lép be és lesz, aki ennél többet, mert már mostanában belép, tehát átlag 500 euró) , akkor az 2.5 millió euró bevétel.

Ebből veszünk 20 darab autót, ennek fele az enyém és a rokonságé lesz, tízet meg kiosztunk beetetés céljával. Tehát elköltünk 500 ezer eurót, 2 millióval meg az autókkal pedig lelépünk.
A bedöntést és lelépést persze jól meg kell szervezni kb. másfél év múlva.

Kb. ennyi ez a SEN történet nagyon egyszerűen és röviden.

5000 hülye biztos hogy van, aki beveszi ezt a senes autós mesét, de inkább 10000 -el lehet számolni, akkor pedig a lenyúlható összeg legalább a kétszerese.

TZusi 2016.11.22. 00:41:35

egy addon

www.pureleverage.com/jobbelet/senholding/

Eleg vicces, ahogy több soron keresztul azt magyarazza miert nem piramis :) Teljesen hulyenek nezi az embereket.....

TZusi 2016.11.22. 00:55:21

Regisztraltam a SEN-be :) nagyon vicces nekik is admin feluletuk. A funkciok 70%-nem mukodik am termeszetesen a befizetesi lehetosegek igen.

(ez az elso weboldal ami fagyasztja a Safarimat :))) ) Gondolom egy ido utan kivagnak a rendszerbol de addig is ha valaki be kukkantana oda akkor PM-ben megadom a hozzaferest.

TZusi 2016.11.22. 01:12:18

itt egy regi video amikor elmagyarazzak hogy ez a sen mikent is mukodik. A srac mondjuk bezselni azt nem tud.

www.youtube.com/watch?v=feHCHuGc8C0

Ami tetszett mar az elejen hogy le tudod vasarolni a foglalod de meg nincsenek partnerek mert most indult. Ahogy neztem most sincsenek meg partnereik mert az adminon nem mennek a partner linke:)

TZusi 2016.11.22. 01:17:41

bos skacok hogy szet sen-eztem a kairos figyelot. :)

vardamir9503 2016.11.22. 01:46:24

@TZusi: Ha már úgyis bedőlt a Kairos akkor kell találni egy új hobbit. :D

kormoczil 2016.11.22. 02:49:16

@Nicknames: Hirtelen megijedtem, hogy Koppándi kereste az első képen lévő 9 ezer eurót :D Azért az veszélyes, mennyire örül annak, hogy a kairos pár orosz/ukrán/szlovák havernak kiutalta az elmúlt néhány havi belépők befizetéseit...

Nicknames 2016.11.22. 07:04:38

@kormoczil: Hát ez az, ezt sem értettem én is, egy szóval nem említette, hogy nem az övé a screenshot. Másrészt írtak "többen" is, hogy fizetett (talán 2-őt láttam még). Viszont továbbra sem értem, hogy paysera-ra hogyan, mikor azzal elvileg összeveszett a Kairos, nem?

Katy Orosz 2016.11.22. 07:34:15

@@misi,szabo: Igen, a juliusi penzeket varjak, augusztusban kellett volna megkapjak.Kiderult hogy junius vegen 6-7 ember hatalmas osszegeket kapott( 3000-3500 eurot ), valamelyikuk meg is mutatta a banki szamla kivonatot sms-ben, hogy buzditsa a bizniszt. Es kevvel kesz, tobb kifizetes nem volt,csak a sponzorok kaptak lovet.Ez lessz a kivizsgalas elso feladata, a sponzorokat es a beszervezoket lesittelni es kobozni toluk a kicsalt enzeket.Mit ondjak, nehany ember meg is erdemli a sorsat, hiaba nyujtod fel neki a villanyt, o megis behunyt szemmel varja a Kairosz Telapot tele zsak penzzel.

TZusi 2016.11.22. 09:56:28

www.youtube.com/watch?v=4F6e6AFtLLI

Vili 3-as strategiaja. De most mar masok alabak mert bejot az atlantic es az lett a lab :) Kairossal sincs gond ez csak technikai problema, indulo ceg etc. De megkapjak a penzuket a 3-as strategianak hala.

Ha osszehasonlitjuk Vili videoit akkor lathato, hogy mindent mashogy magyaraz. attol fuggoen mi a szeljaras. Kairos most hatterben atlantic elol es a kommunkacio a lenyeg.

Magyar Bibliatársulat 2016.11.22. 12:21:42

@TZusi: "ezt nem fogjuk veszni hagyni, tehát nem rajtunk múlik hogy ez elvesszen" Logikus.

TZusi 2016.11.22. 12:38:22

Ez a webkonf nagyon vicces. A lenyeg, hogy minden kerdesre valaszt ad, igy kezdi, aztan csak szapulja a sajat embereit, hogy milyen hulyek bla bla. Es persze visszatert a jo oreg "Nem jol adta meg a dogozo az adatait ezert az utalas kering a vilagban amire a Kairosnak nincs hatasa"Meg persze ha kell Kairos a nullarol kezdi az egeszet ha a networkerek ilyen hulyek, hogy meg az adataikat se tudjak megadni. :)

Ezek meg minidg rmeenykedbek benne, hogy kapnak penzt ezert most ujabb helyen nyitnak szamlat.

Az is tetszett, hogy azert nem mennek az utalasok mert a ceg minden erroforrasat a csalasok felderitesere forditotta. Ezek nagyon hulyek ha beveszik amiket mondnak nekik fentrol....

bikeage 2016.11.22. 13:18:12

@TZusi: ezt mentse le valaki szerintem, en most meloban nem tudom. lathato ahogy a vezetok szorjak az infot, az, hogy hazugsag vagy nem, majd kesobb kiderul.

Joc123 2016.11.22. 13:22:23

Annyira titkos, hogy kiteszik yt-ra, priceless.:))

bikeage 2016.11.22. 13:27:35

megall az eszem ettol a "piramisjatekok 9-12 honapig leteznek" dologgal. otokar mas szamokat mondott, de az is hulyeseg. tenyleg senki nem bir rakeresni az interneten, hogy leessen hogy ez hazugsag?

bikeage 2016.11.22. 13:36:32

azert nem indult meg el a webshop mert annyi penz fog bearamolni, hogy nem biztos hogy birnak a bankok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon nagy video.

Joc123 2016.11.22. 13:43:24

Most értem ahhoz a részhez, aztakurva kategória.:))))

Joc123 2016.11.22. 13:45:35

Viszont ez a kochné nekem veszélyesebbnek tűnik mint a szokásos ostobák, ő egy elég dörzsölt csalónak tűnik.

goto10 2016.11.22. 13:45:47

Valaki kitett bloggerek altal is olvashato belsos infot, es jol meg is kapta az illeto a beosztasat, kozben a komment: "addig jar a korso a kutra... ugyis elkapjuk". Fenyegetoznek is? :)
Masik szep beszolas, hogy aki "szivarogtatott" infot, az oda szarik, ahonnan eszik. Ezek nem esznek, hanem metelyezik a tarsadalmat, sitten a helyuk. A nevek jol latszanak a titkos videoban, hiaba, az IT nem kapanyel.

goto10 2016.11.22. 13:48:30

@Joc123: Az lehetseges, nem feltetlenul sultbolondok, akik ebben felsobb szinten reszt vesznek. Majd lenyomjak a torkan a koser bortonkosztot.

TZusi 2016.11.22. 13:50:30

@Joc123: Igen. Valoszinuleg O azert be vedte mar magat. Ahogy latom kettos szerepben diszeleg. Ugy adja elo magat, hogy o a Kairos itteni fo kepviseloje de kozben el el szorja hogy O is csak networker. Kivancsi lennek hany embert szervezett be ebbe a szarba. Butasagokat beszel de jo okkal.

TZusi 2016.11.22. 13:54:57

Bakker mikozben toltottem le a video le lett torolve. Valaki mentette ?

goto10 2016.11.22. 13:57:33

@TZusi: Negativ, de a hatosagoknak kiadja a gugli, ha ugy van.

TZusi 2016.11.22. 14:02:14

brrr de luzer vagyok hogy nem mentettem elotte :) Ez volt eddig a csucs . De mindjart megszerzem ezt a videot...

Joc123 2016.11.22. 14:05:34

Nálam még meg van nyitva firefoxban, bárhova bele tudok tekerni, szóval gondolom már lent van valahol a gépemen cacheben. Hogy lehet kimenteni? Nem vagyok járatos ebben.

TZusi 2016.11.22. 14:09:55

@Joc123: Asszem FF memory cache-t hasznal nem fajlba ir. Sajna onnan meg lovesem sincs mikent lehetne menteni. De ugy tunik megszereztem :) csordogal lefele remelem nem akad le...

TZusi 2016.11.22. 14:10:54

@TZusi: FF memoriaba tartja. Onnan nem tudom hogy lehet kihuzni, de ugy tunik megszereztem :) Csordogal lefele...

TZusi 2016.11.22. 14:11:41

nah ezt nem magamnak akartam irni :) @Joc123 -nak ment

Joc123 2016.11.22. 14:16:55

Ja, akkor ok ha megoldódik közben.:)

vardamir9503 2016.11.22. 14:17:47

@Joc123: Hogyha mást nem, eressz rá egy bandicamet (vagy FRAPS-et vagy CamStudiot ami ingyenes) és vedd fel úgy magát a képernyőt.

TZusi 2016.11.22. 14:26:21

leakadt ez a f.... Joc meg van meg nyitva? Ha igen egy screen recorderrel ha felveszed az is szupi...

Joc123 2016.11.22. 14:27:56

Ok, akkor rámegyek valami rekorderrel. Direkt nem csuktam be, amíg nincs meg.

kolomparrikardo99 2016.11.22. 14:32:50

Üdv Mindenkinek!

Gratulálok a bloghoz, nagyon hasznos. Jó látni, hogy vannak még rajtam kívül akik harcolnak a csalók ellen.
A Kairosnak hazánkban lassan már vége, viszont a csalók legalább olyan aktívak, mint korábban, egyik piramisból a másikba ugrálnak át.
Örülök, hogy már elkezdték a nyomozást, de mire lesz valami eredmény, addig hosszú hónapok telhetnek el, és addig még több 100 embert várnak át a Vili féle szarházik.

Személy szerint én nem igazán bízok a hatóságokban, jobban szeretem saját kézbe venni a dolgokat. Eddig kb. 20 embert sikerült lebeszélnem személyesen a Kairosról.

A következő célpontom a SEN. Pusztulnia kell! Rajtam nem fog múlni. A szervezőket kell lejáratni elsősorban. Járok előadásokra, pénteken Debrecenben voltam, több részletet sajnos nem mondhatok az inkognítóm megőrzése érdekében (kb. 25 ember volt a teremben).

Sok infó elhangzott már a cégről itt. Ami talán új: december 3-án adják át az első autókat. Az előadó azt hazudta, hogy a SEN már 2 éve jelen van legalább 20 országban. Ez kamu, mert csak magyar nyelvű honlapja van (az is egy hulladék, már első ránézésre is lehet tudni, hogy kamu az egész cég).

Tehát adott a feladat: kicsinálni a SEN-t (persze csak törvényes eszközökkel). Előadásokra járni, nyíltan konfrontálódni az előadókkal, leleplezni a csalást. Ez a tervem. Viszont én azt látom, hogy egyelőre csak szűkebb körben terjesztik, nem hirdetik annyira nyíltan, mint a Kairost. Az előadásokól is meghívásos alapon lehet tudomást szerezni.

bikeage 2016.11.22. 14:33:19

nalam is meg van nyitva meg telefonon es tudom tekergetni/nezni. (android)

bikeage 2016.11.22. 14:38:09

kepzelem mennyi profitot general ez a blog abbol a rengeteg reklambol ami kint van az oldalon (zero). azert nem valami okos ez a Zsuzsa sem.

TZusi 2016.11.22. 14:38:44

@kolomparrikardo99: Szuper en specko tamogatlak, bar szemelyesen nem megy mert messze vagyok de azert innen szurkalom en is a SEN / Kairos egyeb piramis beszervezoket. Ha mar ezzel sikerul par embert megmenteni ezektol akkor megerte.

bikeage 2016.11.22. 14:39:29

@kolomparrikardo99: en benne vagyok egy csoportban, tudod kie az elso auto? a vezetoke :-) "ez igy normalis", ahogy ok is irjak a csoportban.

TZusi 2016.11.22. 14:40:45

@bikeage: Alapjaba azt mondja amit hallani szeretnenek amajmok alatta. Elhint dolgokat a Luca fele 80-as iQ szinten elok meg terjesztik és ezzel nyugtatjak azokat akik mar buktak rajta de meg remenykednek. Luca kap a fejre hogy ezt avideot publikalta szerintem: HaHa)

bikeage 2016.11.22. 15:25:44

@TZusi: vagom. kicsit szomoru a dolog, ramondja a blogra, hogy a reklambevetel miatt csinaljak. nem problema, hogy nincs reklam, sem neki sem azoknak akiknek ez jo magyarazat, nem tunik fel nekik, hogy sehol egy reklam. pedig egyebkent igy elveszti a blog az indexes kiemeles lehetoseget, csak olyan blogokrol tesznek ki posztokat a fooldalra vagy a index2-re, amin van reklam engedelyezve.

nem beszelve arrol, hogy itt honapokkal elobb le volt irva mi fog tortenni ami be is jott.

TZusi 2016.11.22. 15:28:48

@bikeage: Ezek nem vagjak, hogy mennek a dolgok. Elvannak akis vilagukba es aki mast allit az egy aljas blogger akiben nincs szeretet etc es a bloggerek tehetnek vegul arrol, hogy bedol a rendszer es a szerencsetlenek elvesztik a penzuket. 100%, hogy amikor Kairos majd vegleg lehuzza a rolot ez a blok az indexel karoltve lesz a fo bunos szerintek es erre fogjak harritani. Ennyire butak es alattomosak.

tenorx 2016.11.22. 16:11:57

Sziasztok!

Nekem az uj kedvencem a Kairos utan a OneCoin, kifejezetten Mura Attila video.
Gyakorlatilag minden oldalrol hulyeseg (pont, mint a Kairos), felelmetesen beetetik oket.
Ha erdekel valakit tudok meg rola irni, de erdemes rakeresni

Joc123 2016.11.22. 17:05:18

Nem sikerült sajna lementeni a videot, valami összeakadt a hangeszközöknél és nem vett fel hangot a camstudio. Próbáltam csak a hangot audacityvel, de az se ment.

David Hopwood 2016.11.22. 17:07:38

@TZusi: Nekem le lett mentve a videó, majd felrakom amazon drive-ra és belinkelem.

Fanto 2016.11.22. 17:28:24

@vadaszgoreny:

Ezt én is megtaláltam Vili csatornáján, ez a tegnapi mantra.

@David Hopwood: Köszi előre is, ha felteszed, mert én is lemaradtam róla.

Fanto 2016.11.22. 18:04:25

Vili: "Hozzuk befelé az országban a pénzt a dollárt..." Nem vilikém, kifelé lapátoljátok megkopasztva a szerencsétlen embereket vagy az elővigyázatlanokat. Csalókat szolgáltok, elértététek, hogy magyar emberek pénze az ukrán - orosz csalókhoz kerüljön. Kártékonyak vagytok, egy métely a magyar társadalom testén.

" a netwörkereket nem kell az államnak eltartani"... Ne beszélj már Vili haver. Épp te mondtad pár napja, hogy a hálózatépítők, a netwörkerek 95% százaléka szinte nem keres semmit a hálózatban. Az Attila is mondta, szóval akkor hogy is van ez? Én még hozzátenném, hogy a "netwörkerek" nagy része nem hogy nem keres, hanem egyenesen bukik, veszít, annyit sem termel meg, amibe neki kerül a netwörkerkedés.
Akkor meg miról beszélsz? Én meg azt mondom, hogy az állam által eltartottak között arányaiban több a netwörker, mint aki nem az. A netwörkerek ugyanúgy sorba állnak a szociális ellátásokért, mint azok, akik nem foglalkoznak a nagy lehetőségeitekkel. Cáfolj meg, ha tudsz.

"Föllélegezhet az állam, mert nem kell minket peszrálgatni... " Hahaha... Lásd előző pont.

Vilikém, peszrálgatásra szorultok, mivel még egy MLM rendszer és egy sima pilótajáték között sem tudtok különbséget tenni. Tudom sokan nem is akartok, mert a többiek lehúzásából éltek, de ott lejjebb a Lilla, Dezső bá meg a Judit szintjén már nem tudnak. És nem is tanítjátok meg őket. A gigantikus mennyiségű videóidban sehol nem beszélsz erről, sehol nincs oktatóanyagotok erről, ami érthető is, mivel ahogy látszik, ti néhányan a többiek pilótajátékos veszteségeiből éltek. Minden újabb pilótajáték nektek lehetőség a többiek fosztogatására, csak az lényeg, hogy az elején lépjetek be, a vége felé pedig mehet a zsebes akció (lásd kajrosz utolső hónapjainak belépőit).

Nem szeretek ítélkezni meg vagdalkozni, de már ennyi idő után, elég sok videótok megtekintése után elmondom - mivel szóból ért az ember. Gerinctelen, hazudozó, felelőtlen emberek vagytok Vilmos, károsak a társadalomra és veszélyesek a tájékozatlan emberekre, hiába is próbálod ennek az ellenkezőjét kommunikálni.

Fanto 2016.11.22. 18:14:00

Ja igen, még egy gondolat, Vili: " támadás, támadás, támadás, méltatlan támadás, tám..."

Vilikém, szerződésszegő a kajiroszod? "Igen, de..."

Nincs de, Hónapok óta szerződést szeg és nem fizet.

Majd ha fizet rendesen, akkor nem lesz támadás. Ennyire egyszerű ez Vilmos, a többi - amivel mentegeted a menthetetlent - pedig süket duma.

Yoyoyo 2016.11.22. 18:23:05

@TZusi: Ez a videó már nem elérhető :S

David Hopwood 2016.11.22. 18:30:33

Íme a reggeli titkos (LOL) meetinges felvétel, ami azóta törlésre került:

www.amazon.com/clouddrive/share/gd5hPFABo6Xuxdzf0USCsN5mOA66PL9z5xZS8FEorFH?ref_=cd_ph_share_link_copy

Holnap délig aktívan hagyom a linket, addig mindenki mentse le, akit érdekel.

icipicicsipa 2016.11.22. 18:51:53

Kochné Szikra Zsuzsára remélem rárohad a műanyag lakat, édes Istenem, ez mennyi embert nyúlhatott le, verhetett át?......

Fanto 2016.11.22. 18:55:15

@David Hopwood:

Remek, leszedtem sikeresen, köszönöm!

icipicicsipa 2016.11.22. 19:01:11

Hehehe...Zsuzsika 1:14-nél panaszkodik, hogy valaki múltkor kitette a tájékoztatóját blogger-chatre... :DDD

ZSUZSIKA!!!
Itt a következő hazugság - özön, amin "röhögünk."..

Yoyoyo 2016.11.22. 19:25:22

@David Hopwood: :D köszi, hogy meglepődnének ha visszakerülne :)

Yoyoyo 2016.11.22. 19:28:28

Nem kéne ezt a hiánypótló meetinget visszatenni a netre? Szerintem csinálok valami reget és ha lejött visszatolom a youtubra vagy az indára. :)

misi,szabo 2016.11.22. 19:36:05

@David Hopwood: Ez de jó! Ott az összes vezető neve a bal oldalon :D Remélem a BRFK is látja majd azt a 66 embert, aki az elején belépett a chatbe :D

Yoyoyo 2016.11.22. 19:46:58

Akit izgat az megnézheti majd az Indán :) Megy már vissza :) nemsokára belinkelem

misi,szabo 2016.11.22. 19:50:21

@Yoyoyo: :D Ezek nem tudják, ami egyszer felkerül a netre az ott is marad :D, örökre.

Fanto 2016.11.22. 19:56:25

" a webshop.. pillanatokon belül indulni fog...minden rendelkezésre áll eeeöööe.... de azt sem szeretnéeöe... szereretnék, hogy rengeteg pénz megint be fog áramlani és eeööee, esetleg nincs olyan fogadó bank, aki ezt a pénzmennyiséget rendesen tudná fogadni.... "

Anyám borogass....

Csalók, csalók vannak a renccccerben... ezeket felderítik, átadják a hatóságoknak... saját fiók létrehozása hamisított dokumentumokkal..... Ha mások személyes adatait illegálisan használjuk a bűnüldöző szervek terrorista tevékenységként értékelik...

Még csak 25 percet láttam, de már erős hányingerem van ennyi hazugságtól, mellébeszéléstől és baromságtól. Ez aztán a vezetői meeting.

Joc123 2016.11.22. 20:01:50

Az klasszikus csalók által használt panel, hogy áldozatnak állítják be magukat és másokat csalóznak.

icipicicsipa 2016.11.22. 20:06:05

@Fanto:
"esetleg nincs olyan fogadó bank, aki ezt a pénzmennyiséget rendesen tudná fogadni.... "

Ez egész egyszerűen elképesztő, ilyen nincs, az ember összekarmolja magát.

Ezt egyébként nem tudom, hogyan kell elképzelni, a digitális, vagy a valóságban, az élő világban?

Digitálisan: meghaladja a mai sávszélességet illetve a számítógépek számolási kapacitását az a mennyiségű utalás és pénz, ami beérkezne az internetbankon keresztül?
A valóságban, az élő világban: meghaladja a mai trezorméretet illetve pénztári személyzet munkabírását az a pénzmennyiség, amit bevinnének a bankba?

Kérem kedves Zsuzsanna, definiálná ezt a kijelentését, milyen VALÓS élethelyzetre gondolt a fentebb felsoroltak fényében?

Yoyoyo 2016.11.22. 20:07:45

A Kairos augusztus óta nem fizet, akkor most ki nem lojális? A munkatárs, stb. aki a pénzére vár vagy az a cég, aki nem fizet?

Yoyoyo 2016.11.22. 20:09:20

A high tech cég nem bír a kisstílű csalásokkal és még fel is törték....

misi,szabo 2016.11.22. 20:10:19

Srácok !

Mindenki nagyjából sejti itt a blogon, hogy ki milyen véleménnyel van a kajroszban részt vevő személyekről. Ugyanakkor szerintem próbáljuk meg a felháborodás miatt kiváltott érzelmeket egy kicsit visszafogni, mert nem lenne jó, ha valakit becsületsértés miatt beperelnének (megj.: bizonyítani kellene sok mindent, eddig sem ment nekik), de idő, energia, pénz, bosszúság. Szerintem érdemes lenne elkerülni, szerintem.

misi,szabo 2016.11.22. 20:17:14

@icipicicsipa: Mondjátok az összeget, hozok bankot, jutalékot csak banktól fogadok el :D Ja, nyugodtan mondjatok akár európai országot is :D.
Lövésük sincs mekkora összegek forognak a Bankoknál itthon, külföldi pénzintézetek mellett meg eltörpülnek a magyar bankok.

(220.000 személy 3000 USD befizetés esetén 660 millió dollár, csak a Forex piac forgalma a világban napi 5.000 Milliárd dollár, a magyar forex piac ennél lényegesen kisebb, utolsó adatom szerint napi átlag 1 milliárd EUR, a Budapest Airport eladásakor 1,1 milliárd EUR volt a készpénzes része az ügyletnek, ami a kajrosznál számolt összeg kétszerese, mégis találtak magyarországi bankot :D az ügylethez, tudom ott voltam :D )

vajkay 2016.11.22. 20:22:58

@Fanto: biztos százezerszámra fogják venni a már tavaly is elavultnak számító telefont :)) apple sem fingatta meg a bankokat, pedig eladtak pár telefont, talán hallottak róla. de ők majd biztos leszorítják a trónról a többéves átmatricázott goophone-al :D routerről nem is beszélve. gondolom akkorát robban majd mint a SEN "webshopja": www.senholding.com/~webshop/termekkategoria/mobiltelefon/

a 135 dolcsis ultragagyi telefont majdnem háromszoros áron árulják. láttam már büszke sen tagot aki vett is magának, sen-es kedvezménnyel
www.ebay.com/itm/5-5-3G-GSM-Android-Quad-Core-Unlocked-Smart-cellphone-AT-T-Straight-Talk-HQ-K1-/401162405945

misi,szabo 2016.11.22. 20:30:32

@vajkay: Vajon az Apple hogy talált bankot a 130 milliárd dollárjának, ami chash-ben van ? :D

Yoyoyo 2016.11.22. 20:34:29

Azért a feltöltés során elgondolkodtam, hogy melyikbe kerüljön :)
Főcsatorna
Index
Autó
Erotika
Film

goto10 2016.11.22. 20:38:07

@Yoyoyo: Erotika - hiszekeny emberek szopatasa. Nem is vicces, az a baj.

icipicicsipa 2016.11.22. 20:40:11

Telefonról jut eszembe!

Hol van a Kairos-phone???? :))))

icipicicsipa 2016.11.22. 20:40:39

@Yoyoyo:
+18-as karikás.
Mert üt.

vajkay 2016.11.22. 20:44:20

@icipicicsipa: mindjárt indul a webshop! csak még stabilizálják a rendszert hogy ne dőljenek be a bankok a pénzmozgástól.

vajkay 2016.11.22. 20:44:54

@Yoyoyo: köszi neked és Lucának.

Zoltán Gajdács 2016.11.22. 20:46:04

@Fanto: @misi,szabo: @vajkay: @icipicicsipa:

Nektek is feltünt, hogy a befizetéseket már egy új Bank fogadja, az Ausztria Bank? Vajon a korábbi kairos számlák zárolva lettek?
Nyitottak máshol számlát, mert még vannak tájékozatlan, hiszékeny emberek, akik képesek még mindig pénzt befizetni a kairos számlájára.

Hunor74 2016.11.22. 20:50:07

@misi,szabo: Az lesz durva, amikor csalók perelnek ninket becsületsértésért... Erről az jut eszembe, mikor Kern Andrist megérdezt a riporter, hogy mi a vélemênye Friderikuszról...
A Friderikusz, egy rosszizlésű b@#igyerek... A riporter egyből elhatárolódott, erre Kern visszakérdezett: Miért rosszat mondtam, nem b@#i???? ( Bocs, ha valakinek ez a hasonlat esetleg nem tetszett...)

Hunor74 2016.11.22. 20:53:29

@Hunor74: Amikor a bűnöző perel becsületsértésért az olyan, mint mikor a szúnyog megy önkéntes véradásra...

misi,szabo 2016.11.22. 20:54:50

Folyamatos bank csere... tudjátok milyen cégek csinálják ezt?
Nem szerettünk üzleti kapcsolatba kerülni velük, általában valami simli volt a háttérben...

Tényleg AGiCa? Csak nem a felügyelet rendbe tette? :D

goto10 2016.11.22. 20:56:07

@Hunor74: Adott esetben aki kozszereplonek szamit, tobb savat kell elviselnie, mint egy maganszemelynek, nyilvan nem lehet barmit rajuk sem mondani nagy nyilvanossag elott. Jogukban all perelni, de mi lehetunk rabszolgak, prolik, sittes az apja a bloggernek, stb. Anno TZ irta, hogy "nem jonnek ki a napra", barmit is ir(t) roluk nagy nyilvanossag elott - remelem jol emlekszem.

misi,szabo 2016.11.22. 20:59:59

@goto10: Csak az óvatosság miatt! A legtöbb dolgot szerintem lehet bizonyítani :D

goto10 2016.11.22. 21:04:31

@misi,szabo: Ha fizet a kajrossz vagy a tobbi bullshit, akkor majd inditanak egy class actiont :)

Hunor74 2016.11.22. 21:05:37

@goto10: Mi csak kimondtuk, hogY a király meztelen.... De a Sennél a beszervezőkkel csináltnék egy iqtesztet, és 80as fölött élből bekasztliznám őket, mert szerintem nincs olyan éppeszü ember, aki nem látná át, hogy ez piramisjáték... :D

Joc123 2016.11.22. 21:07:54

Vajon minden országban ezt a mesét adják be, hogy csak itt vannak apró gondok a fizetéssel, de mindenhol máshol ok?

vajkay 2016.11.22. 21:10:53

@Hunor74: fenyegetőztek már vele. no nem a nagy Kairos, de 1-2 partner, pl cc-org meg ezek. sosem történt semmi :)

Yoyoyo 2016.11.22. 21:22:53

@vajkay: Erre szoktam azt mondani, ha tiszta dolog lenne már rég a bíróság előtt állnál.

icipicicsipa 2016.11.22. 21:30:24

Egy kis ajánló.
Hülye kairosos dolgok miatt dobálja fel az oldalakon a bannereket, mára jutott egy ilyen nekem az index fóruma melletti részen: :)))

kaszanap.hu/#jegyvasarlas

Joc123 2016.11.22. 21:52:56

Na most az a nagy ígéret, hogy majd januárban előállnak azzal, hogy kik a nagyvállalati partnereik.:) Ha jól vettem ki, volt egy ilyen ígéret szeptemberre is. Majd legfeljebb most is azt mondják, hogy fél év múlva megmondjuk. Ha el nem tűnnek teljesen addigra.

misi,szabo 2016.11.22. 21:59:44

@Joc123: ígéret, majd három hét múlva fizetés, majd Pwc audit egy hónap múlva, jövő hónapban webshop, stb..

Fanto 2016.11.22. 23:21:11

100% lojalitás, kizárás, zéró tolerancia, elhatárolódom azoktól a véleményektől.... kemény a Zsuzsika, kemény.
Üres duma, a hazugságok mantrázása, megfélemlítés (pl. "aki véleményt formál meg közösségi oldalakon, az ki lesz zárva")
A cég keményen dolgozik, majd majd majd majd megoldódik blabalaalalal. Az Andriska, a Gyulus meg a Sanyika meg csahol hozzá egyet, mindegyikük megszólalása tök üres mantra. Csak azért szólaltak meg, mert meg lettek szólítva és hát mondani kell valamit, a hangos semmit.

"...én azt látom, hogy ez a vezetői chat sokszor már rosszabb, mint a baráti közösségi oldal, ahol mindenki jelen van, nemcsak a vezetők..." Vajon miért???? :D

Bepillanthattunk tehát a kajrosz magyarországi vezetői 'megbeszélésére' , ami Zsuzsa asszonyság produkciója volt a fenti vonásokkal.

A végén a chatben valaki azt kérdezi: " Mi az ami nem publikus ezekből az információkból? "
A kérdés már nem aktuális,(Köszönet Yoyoyo :) ) csak az nem nézi meg, aki nem akarja. :D

énszóltam 2016.11.22. 23:54:51

most nézem ezt a vezetői meetinget
hát mint lehet mondani, minden mondata tömény hülyeség, de most komolyan emberek elhiszik amit beszélnek

köszönet a feltöltésért

David Hopwood 2016.11.23. 00:01:57

Ha már fel lett tolva az indára, deaktiválom a linkemet.

Zsuzsika, ha olvasod ezt a hozzászólást, sajnálom, hogy ettől a kapitalista nemkóser amazontól kellett tárhelyet bérelnem a minősíthetetlen videótok megosztásához, de ti sajna fél millió dollár alatt nem álltatok velem szóba, pedig isten látja lelkem, megpróbáltam :( .

Fanto 2016.11.23. 00:17:29

Huhh Lányok, Srácok.

A mai nap megkoronázása, amit nemrégen kaptam. Képrejtvény:

www.kepmegoszto.com/201611230013/f-5834d117b4b1e-2016-11-22_230800.jpg

Nem photoshop, ez a valós helyzet. Nem is tudom, hogy sírni kéne vagy nevetni. Azt hinné az ember, hogy már nincs lejjebb, aztán rá kell jöjjön, hogy dee ...

Fanto 2016.11.23. 00:29:13

Kicsit próbáltam javítani rajta, akinek nem tökéletes a szeme, talán jobban látja így:

www.kepmegoszto.com/201611230020/5834d2ca243c0-2016-11-22_230800.html

Oly csodállatos ez gyerekek, nem? Miközben a vezetői meetingen a Zsuzsa asszonyság kijelentette tegnap egy kérdésre válaszként, hogy a Transfer to Partner lehetőség nem lesz újra engedélyezve, addig a zotokar hát ugye...

Vajon a Zsuzsa is tud ilyet csinálni? Esetleg kicsit lejjebb, a Gyula? Ez karrierszinttől függ vagy pofára megy?
Na jó éjt mindenkinek, a mai nap kicsit megfeküdte a gyomrom.

Yoyoyo 2016.11.23. 01:00:31

@Fanto: ezt hogy tudtad lekapni?

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.11.23. 01:05:56

Eközben érdekes összefonódásokra leltek a BehindMLM hozzászólói:
behindmlm.com/mlm-reviews/kairos-technologies-review-cloud-services-ponzi-rois/#comment-372222

Szóval az osztrák ESA Gmbh - ahonnan a Kairososok pénzt kapnának ( ha kapnának) - egy ukrán illetőségű ürge - Oleksandr Svishchevskyi - tulajdonában van.
Ez a fazon egy szlovák cégben is tulajdonos, az SKI Holding s.r.o.-ban, amiben Alex Kocherev is érdekelt.
Szóval szép kis összefonódások vannak itt.

Yoyoyo 2016.11.23. 01:08:46

Ha ez nem photoshop stb. akkor csak olyan küldhette aki a legfelső szinten van :)

Katy Orosz 2016.11.23. 07:14:27

@Fanto: Juszt igaz. ! Ajanlom az Arpi fele gerincgondozast, es a magneses agylepedot, amit egy idoben arult mint valami nikken ize szuper ceg termeke a marsrol. ( A magneses fem csikokat 400 forintert aruljak a boltba, o csak belevarrta es hoppa!! 25000 forint lett egybol!!!, de megerte, mert okositott.Sokan rajottek hogy hulyek.)Remelem van magneses cipotalp betet is, sot, a Vili, ad hozza hanyinger csitito papir teat.Azt meg nem vettetek, ranctalanit es amig a budin ucsorogsz nem tudsz gondolkozni.Ezek ebbol eltek egesz eletukben!! Miert mennenek el dolgozni emig vannak idiotak akik nekikdolgoznak??

kolomparrikardo99 2016.11.23. 11:10:11

Szokodi Sanyi legfrissebb Kairos-hírlevelét itt olvashatjátok, mivel sajnos még mindig szabadlábon garázdálkodik. A hülyítés folytatódik.

Íme:

Ez úton küldöm Réti József vezető társam, nagyszerűen összefoglalt tájékoztatóját a pillanatnyi helyzetről.

Annyi kiegészítés, hogy a héten számos országban, köztük Magyarországon is megérkeztek az októberben kiutalt pénzek egy része... a kiutalások folyamatosan teljesülnek...

A tájékoztatót az alábbi linkre kattintva tudod letölteni:

www.freelifestyle13.com/webgalamb/subscriber.php?download=kairoshirlevel20161121.pdf&a=1&x=2299&y=181&z=3&dt=1479893770

Szép napot mindenkinek!
Szokodi Sándor

A PDF itt elérhető (ha esetleg Sanyika letörölné a weboldaláról....)
ufile.io/86a33

Zoltán Gajdács 2016.11.23. 11:11:42

1 órája tették fel ezt a bizonyítékot, ami igazolja, hogy átverik a partnereket!

postimg.org/image/j1lzcdd7z/

Xlendon 2016.11.23. 11:25:10

"A cég is sokkal komolyabb gondolkozásra kapcsolt"

Nicknames 2016.11.23. 12:08:37

Nézem én is ezt a videót közbe, hát a pofám leszakad..
Nem kívánnak reagálni semmit a negatívumokra, meg kizárják azokat a tagokat akik hőbögnek.. de az hogy ez MIÉRT van, azzal uyge nem foglalkozik senki.. a panaszáradat 99%-a arról szól, hogy NEM fizet. Persze most villognak 1-2 kifizetéssel, de azt nagy valószínűséggel a felsőbb vezetők kapták meg, illetve random 1-2 ember kisebb összeggel, de a többiek továbbra sem! JA, hogy ezeket majd ki is vágják a rendszerből... az igen!
A másik "kedvenc": Sok a rosszul kitöltött adat és ez csak KERING az éterben a pénz.. Hát bazmeg ez mekkora süket duma már.. aki valaha is használt netbankot és rosszul töltötte ki, abban a másodpercben kiírja, hogy hibás az adat! Ha meg valós a bankszámlaszám, akkor ELKÜLDI! Kész, ennyi..! Nincs olyan, hogy kering az éterben a pénz, az vagy elmegy, vagy NEM! Ja és persze, ha "rosszul" töltöd ki, hülye vagy és erre plusz költséget még rá is vernek majd!
És ezen senki nincs fenakadva, semmi reakció a chaten..
(még a 20. percig se jutottam, már ki vagyok akadva ezen a sok baromságon..ezek meg nem..hihetetlen!)

Fanto 2016.11.23. 13:25:58

@Nicknames:
Hogy mindenki értse, azt kérdezi a szép görög nevű illető, hogy hogyan volt lehetséges a rendszerben pénzt küldeni partnernek november 13-án, ha ezt az opciót törölték október 27-től.

No hát kedves tagok, akik még mindig hisztek vagy reménykedtek. Ez van, az Otokár tud küldeni a vírtuális dollárjaiból - meg szerintem a Zsuzsa asszonyság is - miközben tőletek elvették ezt a lehetőséget. Tehát azok, akik még hajlandóak belépni és pénzt adni egy kajirosz csomagért, azok valódi pénze rövid úton a felsőbb vezetők zsebébe kerül. Ez azt is jelenti, hogy az a kevés valódi pénz, ami még bejut a rendszerbe, az egyből gazdára is talál és nektek nem fog jutni ezután sem egy vas sem.

Majd később, estefelé még részletesebben is kifejtem.

Fanto 2016.11.23. 13:33:24

@Yoyoyo:

Nem a legfelsőbb szintről, hiszen nekik nem érdekük, hogy ez kiderüljön. Inkább valaki olyantól jött, akinek a zotokar küldte a vírtuális dollárt, miközben az ő valódi dollárja a zotokar zsebébe került. :D

Közben rájöhetett, hogy mi történt, vagy megmutatta valakinek, aki tudta, mit lát és csinált is screenshootot.
Külön pikantéria, hogy Otokar barátunk gmailt használ. :D és nem a hiperszupergigamoszadcontrollos kajiroszmailt. Egy szuper IT cég vezetőségi tag, aki skype-on beszél és gmailt használ, de ez már csak hab a tortán. :D - Sírok

Zoltán Gajdács 2016.11.23. 13:44:25

@Fanto: Azért nem a "hiperszupergigamoszadcontrollos kajiroszmailt" használják, mert aki még nem regisztrált, annak értelemszerűen még nem is lehet, viszont a regisztrációnál meg kell adni egy létető érvényes mail címet.

A screenshootot értelemszerűen egy olyan személy gépén készítették, aki otokarnak adta a beugrót. November 13.-án érkezett a pénz, ezért 9 napra a bérleti díj került bónuszként jóváírásra, ami 36.23 $.-t jelent. Egy egy teljesen új regisztráció volt.

Nicknames 2016.11.23. 13:48:38

Na, mostmár engem is letiltottak a Kairosos face oldalról.

Amiben 100%-g biztos vagyok, hogy ez a Koppándi Zsolt az oldal adminjai közt van.
Olyan képeket, videókat osztottam meg, amiket nem lehet lefordítani, mert nem szöveges, illetve csak az én hozzászólásaimat törölték csak újfennt.Mindezt persze az után, hogy ezt a Koppándit kritizálzam, mert fals infókat terjeszt továbbra is.

kormoczil 2016.11.23. 13:58:03

@Nicknames: Ha lesz időm, ma este koppándiról is írok egy szösszenetet Facebookra, már ki is találtam a becenevét: Koppándi "Nem tartottam senkinek a fejéhez pisztolyt" Zsolt.
Ő morálisan/erkölcsileg kb. a legalja a társaságnak, bár lehet hogy ez a cím még mindig otokárnak jár...

Nemirombe 2016.11.23. 14:30:29

Persze, ha pisztolyt tartasz a fejéhez és úgy veszed el a pénzét, az már fegyveres rablás lenne, ami öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnek. A piramisjáték szervezés meg csak egy szaros kis csalás, de ezért is kaphatsz három évet.

bikeage 2016.11.23. 14:43:44

"Tegnapi naptól kezdve a Cég nem válaszol a közösségi média oldalakon küldött negatív és rosszindulatú kérdésekre és hozzászólásokra"

ahogy eddig sem. hacsak nem Koppandi a Kairos maga, haha.

na meg persze "A nehézségek nagy része a csalások miatt van. Ez több szintű csalás sorozat a munkatársak részéről – nagy tömegben!
Virtuális szerverek még mindig nagy számban vannak. Ez jelentős erőt von el a fejlesztésektől, hogy arra kell figyelni, hogy a hálózat hogyan keresi a kiskapukat"

latom magam elott a vezeto fejlesztot, aki mar kodolna az ujabb klienst, de odajon a project manager, hogy Olafkam, inkabb nezd mar vegig ezt a listat, melyik lehet virtualis szerver. mindenki biztos mindenhez IS ert, igy ok is nyomoznak fejlesztes helyett.

ja es az uj kedvenc kifejezesem a MAXIMALIS FELHABORODAS

Joc123 2016.11.23. 14:57:16

Szokásos csaló tempó, hogy áldozatnak állítják be magukat, akik hú de becsületesek és rettenetes támadásoknak vannak kitéve. S persze borzasztóan fel is vannak háborodva, sőt maximálisan.:D

Yoyoyo 2016.11.23. 15:54:44

@Fanto: Hát hova süllyedt a mi Ojtokárunk, hogy már ő is kp. veszi fel a lovettát ? Hát nem ezzel vot a baja a kájrosznak ? Nem ez volt szerintük a csalás, amin felháborodtak? Qoud licet Ottokár, non licet bérlők?

Zoltán Gajdács 2016.11.23. 15:58:36

@Yoyoyo: Amit szabad Otokárnak, nem szabad a hatökörnek!

Yoyoyo 2016.11.23. 15:59:32

tegnap estétől máig 98-an nézték meg a kájrosz konferenciás videót :) Fiúk, lányok ahogy Scully és Mulder ügynök mondaná az igazság odaát van. Állítólag erről a konferenciáról még mail is ment a kájroszosoknak....
indavideo.hu/video/Kairos_vezetoi_web_konferencia_2016_november

Yoyoyo 2016.11.23. 16:01:50

@vajkay: Azt ugye tudod, hogy tegnap még 8039-en állt az poszt olvasottsága most 8958 ? :)

Fanto 2016.11.23. 16:21:19

@Yoyoyo:

Nincs ezen mit csodálkozni, idejár a kairos tagság friss, naprakész infóért. :) Meg persze elemzésekért, a történések magyarázataiért. Sokuk már rájött - legalábbis bizonyos mértékig - hogy mibe csöppent és itt tudja követni az eseményeket. A sok (ál)pozitív nyálas szponzori szövegtől, a csúsztatásokkal, meg lódításokkal átitatott vili féle vadbaromságtól meg már herótja van.

Aki meg nem tag, annak szórakozásnak sem utolsó. Mert hát a csaló banda hiába próbál takarózgatni, beburkolózni a hazugságból szőtt lepelbe, ez a lepedő naponta le van rántva róluk, ami ezen a blogon elérhető szinte reál time-ban és összefoglalva.

goto10 2016.11.23. 16:31:07

kairosplanet.com/avoid-transfer-of-your-login-credentials

Adathalaszatra (phishing) figyelmeztetnek :-D Mivel sok a noob a tagok kozott, social engineeringgel siman hozza lehetne jutni belepesi kodokhoz, de mindegy. Csalok csalasra figyelmeztetik a csalokat ;)

Xlendon 2016.11.23. 16:34:08

A következő kairosos bejelentést várom:

Aki más piramisjátékban is részt vesz, azt kizárjuk!

Fanto 2016.11.23. 16:35:08

@Yoyoyo: 2016.11.23. 15:54:44

Úgy tűnik a baj azzal volt a belső transferes lehetőséggel, hogy a pénz nem hozzá,(otokarhoz) meg a felsőbb szintű vezetőkhöz jutott teljes mértékben, hanem a lentebb lévő kis managerek meg sima tagok jutottak a zséhez, ha sikerült valaki belépőt találniuk.

Most hogy elvették tőlük a vírtuális dollárok belső tologatásának lehetőségét, így a rendszerbe kerülő teljes valódi pénzösszeg a felső szintre kerül.
Így ha a Judithoz akar pl. belépni valaki, ő már nem kap pénzt, hanem be kell fizetni a delikvensnek a kajirosz felé és felül a pénzen osztoznak.
Aki viszont közvetlen keresi meg a zokotart vagy mást ott felül, az még jobb, mert nekik szabad azt, amit a tagságnak már lassan egy hónapja nem (zsebre vágni a belépő összeget, a vírtuális dollárjaikból meg beléptetni az illetőt. Vírtuális (azaz kajrosz) dollárral meg úgyis tele a padlás.

Kedves kairos Tag!

Dereng már valami? Vagy még mindig nem sejtesz semmit, hogy mennyire profi és gátlástalan csalókkal kerültél kapcsolatba?

bikeage 2016.11.23. 17:02:33

Lucanak uj videoja van. mennyi sutnivaloja lehet annak, aki mindig minden meetingen felvilagosodik? vagy csak nem tudja mit jelent ez a szo?

misi,szabo 2016.11.23. 17:18:58

@Yoyoyo: Ebből csak erről az oldalról 97-n linkeltek át :D A maradék egy az, aki feltette és ellenőrizte :D

misi,szabo 2016.11.23. 17:37:39

@kolomparrikardo99: Ahogy olvasom téged hamarosan kizárnak a kajroszból :D Bár a blog nem szerepel tiltólistán :D, de talán közösségi média :D

Nicknames 2016.11.23. 18:14:49

Jövő hétre nagyon kívncsi leszek, főleg ha újfent nem kapnak semmi pénzt (pedig most otokár és társai jól megígérték!)

Na akkor vajon mi lesz a mítingen? Megnézném azt a videót is..

Yoyoyo 2016.11.23. 18:19:43

@Nicknames: ottokár már kapott zsebbe lovettát, erről készült az ominózus transfer to partner screenshot. Bátorkodom megkérdezni. szerintetek az adóhatóságnak bevallja majd a zsebbe kapott "dollárt"?

Yoyoyo 2016.11.23. 18:24:05

Én arra tippelek, hogy a screenshoton lévő összeget Ottokár barátunk nem bankon keresztül vagy SEPA dierekten, hanem készpénzben és azonnal kérte . De az is elképzelhető, hogy a Kairos-on keletkező pénzből fogja az illető neki kifizetni, hiszen Ottokárnál már működik a transfer to partner lehetőség :D

Nicknames 2016.11.23. 18:44:18

@Yoyoyo: Az a baj, hogy ez a kép nem bizonyít semmit, csak egy virtuális valami lett átküldve, aztán kész. Mondhatja azt is, hogy csak úgy adta (mer mér ne), de valljuk be, ezt egy középszintű photoshop tudássall simán meg lehet csinálni. Ettől függetlenül persze simán hihető a dolog, ez már csak a sokadik necces dolog a halomban..

kolomparrikardo99 2016.11.23. 18:45:24

@misi,szabo: Én más f@szával verem a csalánt, de mondjuk teljesen mindegy is, mert megengedte, hogy használjam a fiókját és az emailjét. Na őt sajnos nem sikerült lebeszélnem erről az átverésről. De már igazat ad nekem. 38 ezer Ft minússzal szállt ki belőle (mivel már 99,99% a valószínűsége, hogy egyik "mezei" felhasználó se kap egy büdös vasat se). Ő egyébként nem hozott be senkit a rendszerbe, legalább ezt sikerült elérnem nála.

kolomparrikardo99 2016.11.23. 18:54:29

@Nicknames: Ugyanaz, mint már legalább 2 hónapja folyamatosan: majd a jövő héten lesz pénz. Pár hónapig még csinálják, aztán szépen lassan mindenki belenyugszik, hogy elbukta a pénzét.

Nicknames 2016.11.23. 19:07:35

Kicsit még borzolom koppándi idegeit, ugyanavval a névvel visszamentem FB-re, meg kicsit "megszellőztettem" a webkonfi linkjét, had jusson el még több emberhez :) Remélem nem baj?

misi,szabo 2016.11.23. 19:35:35

@kolomparrikardo99: Tegyen feljelentést, csalás miatt, a beszervezőn meg verje le, talán nullába kijöhet

Hunor74 2016.11.23. 19:58:38

Egyet nem lehet a Kairos felsőveztésről állítani : azt , hogy nem vérprofi csalók!!!! :D

misi,szabo 2016.11.23. 20:12:24

@Hunor74: Ha csalás, akkor igen magas szinten űzik

Xlendon 2016.11.23. 20:15:23

Ha meg nem csalás, akkor is profik, beszedik a pénzt a cégektől, de nem fizetnek a usereknek :)

Zoltán Gajdács 2016.11.23. 20:35:47

@Xlendon: Nincsenek cégek! honnan veszed, hogy vannak?

1. A Kliens program nem hoz létre elosztott hálózatot.
2.Ebből adódóan még a teszt üzemmód is hamis állítás.
3. Az 1. és 2. pont hiányában a Kairos Disk szolgáltatás is egy hatalmas átverés.
4. Sehol nem lelhető fel olyan információ, ahol a Kairos Disk szolgáltatás cégeknek meg lenne hirdetve, hogy létezik és hol, kitől, mikor, milyen feltételekkel lehetne igénybe venni.
5. A 4. pontban írtakról azért nincs semmilyen információ, mert nem is létezik.
6. A 100 másolatban történő adattárolás miatt csak a bérbevett tárhelyek 1/100 részét lehetne bérbeadni még akkor is, ha működne a Kairos Disk szolgáltatás.
7. Képtelenség, hogy a másolatokat tartalmazó tárhelyeket továbbértékesítéssel el lehetne adni, mert azok a tárhelyek már foglaltak.
8. A 7. pont miatt bevételes se lehet a Kairosnak a másolatokat tartalmazó tárhelyek után, ezért nem is lehet kifizetni a partnerek bérleti díját.
9. Mivel a partnereknek is jár 2 Gb kairos Disk szolgáltatás, amit szintén 100 másolatban kellene eltárolni, amihez 200 Gb tárhely kellene, ezért nincs is mit bérbeadni cégeknek, mert a bérbevett tárhelyek foglalatak a partnerek saját adataival.

Kérdés: Mégis hova tudod beilleszteni azt a valótlan állítást, hogy cégek adatait 100 másolatban el lehetne tárolni, akik kifizetnék a 2 x 250% bérleti díj 100 szorosát, hogy mindenkit ki lehessen fizetni???

Fanto 2016.11.23. 20:52:37

@Hunor74:

A Vili is profi, emelt a szinten. Előjöttek a családi történetek, az érzelmek, a könnyek...

www.youtube.com/watch?v=7n3ekc0P99o&t=2085s

Ügyes!

Csak néhány gondolat most hirtelenjében.

Kedves Vilmos!

Ha halálán volt a gyereked, azt igazán sajnálom. Azt is el tudom képzelni, hogy segített neki egy termék, amit MLM rendszerben árusítottak.

Tegnap elég keményen és direkten fogalmaztam, de sajnos nem sikerült a lényeget megtalálnod és arra reflektálni. Szándékosan csúsztatsz én úgy gondolom, amikor a Herbalife nevezetű cégnél arra hivatkozol, hogy ezt sokan pilótajátékozták és ezzel próbálsz hárítani a kajiroszos kérdésekre és megállapításokra anélkül, hogy kimondanád ebben a videódban a kairos nevet.

Tehát Vilmos, azt állítod akkor, hogy pilótajátékok nincsenek? Nincsenek MLM -nek álcázott pilótajátékok, ahol csupán a belépődíjakból fizetnek ki a feljebb lévőknek összegeket, miközben más bevétel nincs?
Azt állítod nem voltak és nincsenek ilyen szervezett csalások, amik hazugsághalmazra épülnek és az emberek pénzének kicsalására agyalták ki őket? Ugye nem? Mert ha igen, akkor nem is tudom mit mondjak.

Miért nem tanítod meg az embereket, hogyan kerüljék el a pilótajátékokat? Miért nem tanítod meg őket arra, hogy hogyan tegyenek különbséget az MLM termékforgalmazó rendszerek és az előzőre hasonlító, de csaló szerveződések között, ahol valódi áru nincs, de lehúzás annál inkább?

Miért vitted bele őket a kairosba? És mi a véleményed a SEN-ről meg a Questráról? Nem ordít számodra róluk, hogy aljas csalás?

Szerinted mit változtatna az a kairossal kapcsolatos tényeken, ha kiállnék egy nyílvános vitára veled? A kajiroszod bukik és nyílvánvalóvá lesz mindenkinek , hogy egy jól megszervezett pilótajátékról és csaló bandáról van szó. Ha nem is fogja mindenki tökéletesen átlátni, de a zsebén, ill. annak ürességén érezni fogja, hogy a kajirosz nem teljesíti a vállalását, nem fizet.
Biztos vagyok benne, hogy a kairosnál lévő pénzüket nem fogják megkapni az általad beszervezettek sem, az is könnyen lehet, hogy az ünnepek alatt zsíros kenyeret fognak enni, mert odaadták a szavadra a kairosra, vagy valamelyik másik pilótajáték csalásra a megtakarított pénzecskéjüket.

Hogy kinek lesz igaza, nekem -e meg az itt írogatóknak, vagy neked és a csapatodnak, azt nem egy nyílvános vita fogja eldönteni, hanem az idő, a kibontakozó események és felszínre kerülő tények.

Attilának meg egyelőre csak annyit, egyetértek, hogy a pozitív gondolkodás fontos. De ugyanilyen fontos a tisztánlátás is.
Hiába is gondolkodsz pozitívan, ha csukott szemmel sétálgatsz egy szakadék szélén. A lezuhanástól nem fog megmenteni a pozitív gondolkodás.

Ha rossz döntéseket hozol és csalók kelepcséjébe sétálsz, akkor a következményeket nem fogod elkerülni..... pozitív gondolkodás meg energiaszint ide vagy oda.

Fanto 2016.11.23. 21:58:17

Valami még eszembe jutott Vilmos.

Azt mondod azért írogatunk itt, mert hogy reklámbevételre hajtunk? Jól értem? Ha nem, akkor bocs, de ha jól értem... látsz te ezen az oldalon reklámbannereket, amire rá lehetne kattintani?

Én nem. De volnának is ilyen bannerekek, az a blog.hu bevételei lennének vagy nem tudom kié, de hogy nem az itt kommentelőke, az biztos.

Soha egyetlen rohadt fillérem sem származott internetes reklámból.

Korábban beszéltem már a motivációimról? Ha nem emlékszel, szivesen leírom újra.

Az viszont elgondolkodtatott, hogy te miért kötsz ki mindig itt.

Számodra semmilyen más motiváció nem képzelhető el, csak a pénz? Hmmmm?

vadaszgoreny 2016.11.23. 22:00:15

@goto10:
VIP SUPPORT
It is recommended to cancel all withdrawal requests created in October with current status New by yourself; funds will be returned to your Salary account; after this you can create new withdrawal request including funds for the current and prior periods. In this case, please note that the limit on the amount of funds for the withdrawal is still the same - no more than $ 10,000.�Please wait for withdrawals according to withdrawals requests with status Accepted. At the same time, you can create a new request in November, which will be processed in December.

Lol

Fanto 2016.11.23. 22:14:48

A nyílvános vitán közben gondolkodom. Nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Ha sor kerülne egy ilyenre, akkor ott a webkonferenciás progit én kezelném, továbbá tanúk előtt folyna és vágatlanul kerülne fel a netre.

A következőkön kell elgondolkodnom a döntés előtt.

1. Csak becsülni lehet, hány milliárd forintról van itt szó, amit a kajirosz szervezői besöpörtek. Vajon mire képesek azokkal szemben, meg a hozzátartozóikkal szemben, akik beleköpnek a jól kifőzött levesükbe?

2. Vajon az igazság megáll-e a saját lábán? Kell -e az arcom és a nevem ahhoz, hogy a reálisan gondolkodni tudó emberek eldöntsék, mi az igazság és mi a realitás?

3. Van-e értelme egy ilyen vitának, miközben az említett cég 3 hónapja szerződésszegésben van tömegestől a partnerei felé? Továbbá szokszoros szószegésben is, mivel sem kóser igazolás, sem nagyvállalati partnerek megnevezése, sem webshop indítása, sem kairos telefon megjelentése nem történt meg a sokadik határidő lejárta után sem?

Ha van valami mondnanivalód kedves Vilmos ezekről, el fogok gondolkodni rajta. Írhatsz nekem privát üzenetet úgy, hogy itt a nickemre kattintasz és megkapom az email fiókomba az üzenetet. Biztosan válaszolni is fogok rá.

bikeage 2016.11.23. 22:42:31

@Fanto: hol vannak ezek a kommentek? ahol azt irod, hogy kemenyen fogalmaztal es amit Vili is emleget.

egy nyilvanos -es kulturalt- vita tok jo lenne, en adnam hozza a nevem/arcom siman.

David Hopwood 2016.11.23. 22:46:22

Zollai Marika néni új videója:

www.youtube.com/watch?v=J3owyIizyUQ&t=0s

Ő volt az, aki az egyik videójában konkrétan sírva védte meg a kajroszt, de a közelmúlt történései óta érdekes módon nem volt róla szó a videóiban, most már csak a pjúr leverézs (sic!) megy.

Fanto 2016.11.23. 22:52:19

@bikeage:

Nem kommentek, hanem Vili és Attila mai videóira reflektáltam, melyeket úgy látom főleg én ihlettem a tegnapi meg az elmúlt napokban írt hozzájuk intézett gondolataimmal.

De nektek is szól, akik hasonlóan gondolkodtok, meg egyáltalán a blognak.

Belinkeltem, de íme:

www.youtube.com/watch?v=7n3ekc0P99o&t=12s

Attila:

www.youtube.com/watch?v=GK4zQlLDGX8

Úgy látom kicsit sikerült náluk kiverni a biztosítékot. Méghogy nem olvassák a blogot? :D

Fanto 2016.11.23. 22:59:14

@bikeage:

Bocs, most látom, hogy az én korábbi kommentemre vagy kíváncsi. Remélem sikerül belinkelni:

@Fanto: kairos-figyelo.blog.hu/2016/11/15/magyarorszagon_nyomoz_az_ugyeszseg_a_kairos_utan/full_commentlist/1#c31787678

Ha mégsem oda ugrana, akkor a tegnapi (2016.11.22. 18:04:25) valamint az azt követő írásomról lehet szó.

Yoyoyo 2016.11.23. 23:00:58

:D Egy kedves ismitől származó info szerint a Cabinetbe mostanság nem lehet belépni :) Kifizetés előtti karbantartás? :D

bikeage 2016.11.23. 23:01:29

@Fanto: ja kozben felfogtam, hogy te itteni kommenteket emlegetsz. nem tudkm, Viliek azokra nem nagyon szoktak reagalni. azt hittem valahol facebbokon volt ez az egesz :-)

Fanto 2016.11.23. 23:06:48

@Yoyoyo:
:D Mire számítottál? De hamar végeznek, kb. 25.-én éjfélkor már készen is lesznek. Ja ez pont addig tart, ameddig pénzt lehetne kikérni? Istenem, milyen véletlen. :D

Fanto 2016.11.23. 23:15:21

K. Zs.... Nyugodtak vagyunk teljesen, legalábbis én biztosan. :D Nem a mi meg az én pénzem van felrakva a kaji.. akarom mondani a kártyaasztalra. A lapok meg iszonyat sz@rul állnak, de ezt te is tudod. :).

Ja, nézd meg az indavideóra felpakolt vezetői meetinget, miket mond a Zsuzsa országos vezető azokról, akik tagok és az igaza.... na akarom mondani csúnyákat írnak a czégről :) és vigyázzatok, miket írkáltok össze-vissza. Bár talán mindenhová nem látnak be. :D

Yoyoyo 2016.11.23. 23:17:09

A vezetői meetingen szó sem volt karbantartásról.... Jah vagy akkora pénz fog most kimenni, hogy még a bankrendszerek se fogják bírni, ettől való félelmükben most a webirodákon belül is karbantartást kell végezni. Vagy lehet h. ők is észrevették Ottokár sunyi műveletét? Most zárják ki Ottokárt a rendszerből ?

Nicknames 2016.11.23. 23:29:08

@Fanto: Előre is elnézésedet kérem, megnéztem az általad linkelt videót (Attila véleménye a támadásokról), de 4 perc után feladtam, elkezdtem belepörgetni, de csak (már bocs de) a f*szságot hajtotta.. hol van ebbe benne a véleménye, hova tekerjek kb, amikor van 1-2 épkézláb mondat erről a dologról?

(próbálom megnézni ezeket a nyisztro vilis videókat, de 1 órásak és 5 perc után leáll az agyam tőlük..)

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.11.23. 23:40:30

@Fanto: A nyilvános vitának szerintem MÁR nincsen értelme. Esetleg értelme lett volna 2015 őszén/telén, amikor megjelentek az első cikkek - kiszámoló, behindmlm,... - a témában. Ha a cégnek tényleg a vállalatok számára használható elosztott felhőtárhely létrehozása lenne a célja (és most vonatkoztassunk el attól, hogy ez gazdaságilag mennyire nem rentábilis, vagy hogy informatikai szempontból mennyire blődség), akkor még talán bizonyíthatott volna.

Viszont időközben rengeteg kis nüansz - nem létező vállalati ügyfelek, kiszivárgott és visszafejtett program, nem létező auditok (PwC, Moszad, Kóser-tanúsítvány), fizetési gondok, "kártékony felhasználók támadása",... - bizonyította be, hogy mekkora csalás is ez. Nem is volt hajlandó ezek "korrigálására", csak újabb csúsztatásokat dobott a naiv tömegek elé (majd lesz webshop, majd kaptok pénzt, majd, majd, majd....).

énszóltam 2016.11.23. 23:50:59

tíz percet néztem eddig a ma reggeli mítingből, de már ledobtam a láncot, ezzel a háború után jobban éltek meg a villanyszerelő dologgal

kormoczil 2016.11.24. 00:00:26

Többször írtátok, hogy a videókban a bloggereket, kommentelőket, és más kairos-ellenzőket támadják. Én már egy ideje nem nézem őket, mert amellett hogy hányingerem lesz tőlük, most pár hétig időm sem lesz rá. A kérdésem viszont: a támadások csak általánosítva hangzanak el, vagy van, akit személy szerint is említenek? (Elsősorban most magamra gondolok, a fb. bejegyzés miatt.)

Fanto 2016.11.24. 00:02:25

@Nicknames:

Megértelek, nekem is elég nehéz volt, csak így nem fogod látni az összképet.

De ha linkelni kell, íme:

youtu.be/GK4zQlLDGX8?t=23m3s

Ha nem oda ugrana, akkor a 23. perc elejéről nézd. Szerintem hozzám szól, legalábbis elsősorban.

Én meg neki azt mondom, amit ma a Vilmosnak.
De ha vitázunk, ott nem pozitív gondolatokról fogunk elmélkedni, hanem tényekről, matekról, határidőkről, piaci és pénzügyi törvényekről, azaz egzakt dolgokról.

@Kairos Anti:

Egyet kell értsek. Itt már a tények beszélnek, maga a rideg valóság és ezt már nem lehet pozitívságról szóló elmélkedéssel, meg semmivel kimagyarázni.

Kedves Attila!

Látom már reklámozod a következő.... (huhh, mit is mondjak itt).

www.youtube.com/watch?v=nsp4Ur7M9Ds

Heti 4 meg 6,2 % hozam? Most komolyan, normális vagy?

Kérdezz már meg egy igazi pénzügyi szakembert, mit szól ehhez? Vagy kérdezz meg többet, ha egynek nem hiszel.
A vesztedbe rohansz, bekötött szemmel és pozitív gondolatokkal rohansz a szakadék felé.

Mégis mit tudnánk egymásnak mondani face to face? A kajroszod csúnyán bukásra áll, pedig azt állítottad, hogy működő dologról van szó, de a tények valahogy nem efelé mutatnak...... erről az előbb linkelt dologról meg azt mondod, hogy működni fog? 300 % éves hozam ? Ne vicceljünk már...

Nem a tökösségről van szó, hanem arról, hogy közöttünk akkora szakadék van, amit nem lehet áthidalni, legalábbis egyelőre.

Hunor74 2016.11.24. 00:04:49

@Fanto: Erre a Vilinek szánt kommentre ment a 10es!!! :)

Joc123 2016.11.24. 00:12:15

Vili/Attila videokkal én is úgy vagyok, hogy egyszerűen képtelen vagyok pár percnél tovább elviselni. Beszélnek, beszélnek, de nem mondanak semmi értelmeset.

Hunor74 2016.11.24. 00:18:20

@Fanto: És nehogy már még te kérj elnézést tőlük azêrt, mert teljen kultúráltan szóvá merted tenni, hogy ők sunyi módon visszaélve a tudatlan emberek bizalmával, meglopják a pénzre leginkább rászoruló kisembereket... :)

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.11.24. 00:21:23

@Fanto: Most, hogy belinkelted a videót már jobban értem a nyilvános vitás megindulásod.
Érdekes, a Kairos-hívőknek nem az a lényeges, hogy mi a Kairos állításait (például hogy a kliens P2P, elosztott felhőtárhelyét hoz létre) bizonyítékokkal (forráskód) cáfoljuk (nem hoz létre P2P, elosztott felhőtárhelyét) és hogy ezen cáfolatokra számunkra megnyugtató választ (érvet, nem terelést!) adjanak, hanem hogy fedjük fel "álarcunkat" és ne legyünk névtelenek (ez már nem az első eset).

Egyszerűen képtelenek érvelni (ez sajnos a fórumokon/hozzászólásokban sorozatosan előforduló probléma - és nem csak kis hazánkban!), hanem ilyesmi argumentum ad hominem érvelési hibákkal jönnek elő.

Hunor74 2016.11.24. 00:21:33

Tényleg annyira el vannak keseredve, a támadások miatt, hogy bánatukban egyböl újabb piramisjátékokba kezdtek... :D

Joc123 2016.11.24. 00:22:05

Atlantic gam is elég profi csalásnak tűnik, egész designos a webiroda, kamu manager profilok, stb.

Nicknames 2016.11.24. 00:23:41

@Joc123: Hát ez az, ha sima "hittérítős" videók lennének akkor még érteném. Csakhogy ez javarészt informatika, matek, pénzügy, ez nem spirituális dolog, ez egzakt tudomány. Leegyszerűsítve informatikában 0 meg 1-es van. Nem lehet belemagyarázni mínusz 1-et vagy 2-őt.

-A Kairos kliens kiépít hálózatot? Nem
-A Kairos tárol bármiféle titkosított adatot? Nem
-A Kairos kliens végez érdemleges adatforgalmat? Nem
-Megbízhatóan fizet? Nem
-Valósak az üzleti partnerek? Nem

Hát ez így bizony egy nagy büdös 0...

kormoczil 2016.11.24. 00:33:11

@Fanto: Erre az attilára most nem is találok szavakat, de szerintem jobb is, mert ki lennék innen moderálva :)
A hangja egyébként egy ideje olyan, mint a sértődött óvodásnak, akinek más is játszott a kedvenc labdájával. Biztos szar lehet belül az a tudat, hogy eddig csak tolta be a pénzt és nem látott belőle egy vasat sem...

Egyébként hozzám is szólhat a kirohanása, róla ezt írtam nyilvánosan:
"Természetesen vannak, akiknek nem ez az első megkérdőjelezhető üzlete, és nem is az utolsó. Nyisztor Vilmosról külön fejezetet lehetne írni; legújabb pajtása, Neupert Attila "online success coach" a videóiban egy online success coach-hoz illően igyekszik mindenkit lenézni, aki hajlandó dolgozni. Kedves Attila! Ha az Ön által rabszolgának tekintett alkalmazottak felhagynának a munkájukkal, és MLM(-szerű) dolgokkal foglalkoznának, honnan lenne a házában víz, gáz, villany?"

Kedves Attila!
Ha tényleg ennyire hülye vagy, akkor sajnállak. De ha egy gátlástalan bűnöző vagy, ahogy én gondolom, akkor jobb lesz az emberiségnek, ha nagyon sok letöltendőt kapsz (innen is gratulálok, hogy a kairosz után találtál egy újabb piramisjátékot).
Büszkén jelentem ki, hogy én este igenis azért vagyok fáradt, mert használom az agyamat! Miért próbálod erről lebeszélni az embereket? Tudod min gondolkozok? Olyan dolgokon, amikhez te soha nem értettél a legkevésbé sem, és soha nem is fogsz. ÉRTÉKTEREMTŐ munkát végzek, gondolom ez a fogalom nem ismerős, de talán tudod értelmezni, mit jelent...

Egyébként még szerencse, hogy mindketten szegediek vagyunk, a face-to-face találkozóhoz nem kell ostoba webkonferencia, a Párizsi krt. 16-22. és a Széchenyi tér 4. alatt is szép nagy konferenciatermek vannak. Utána majd a reggeli meetingeket pizsamában tarthatjátok vilivel :)

Természetesen nyitott vagyok a találkozóra, jelzem ez majdnem összejött az Innovatíva vezetőjével, csak mióta elkezdődött a nyomozás, nem válaszolnak...

kormoczil 2016.11.24. 00:43:02

Atlantic GAM: csak nekem teljesen szembetűnő, hogy annak ellenére, hogy a székhely szerinti országnak (Zöld-foki Köztársaság) van saját felső szintű domainje (.cv), mégis a .es domain (spanyol ccTLD) alá regisztráltak?
atlantic

Fanto 2016.11.24. 00:53:27

@kormoczil:

Húha, én nem láttam ezeket az írásaidat, akkor gondolom nem itt írtad, mert itt mindent elolvasok. Akkor lehet, hogy mégis hozzád szólnak, bár a Vili inkább hozzám.

Kíváncsi lennék, mit szólna az Attila egy ilyen nyílvános, egy teremben megtartandó vitához, főleg hogy szinte egymás mellett éltek. Lehet én is csatlakoznék, de szerintem értelmetlen időpocsékolás. A hallgatóságnak talán hasznos lenne, meg a később a felvétel nézőinek, ha egyáltalán beleegyezne utólag a felvétel nyílvánossá tételébe.

Azt se felejtd el, hogy itt rengeteg pénzről és veszélyes bűnözőkről van szó. No nem az Attila meg a Vili, akikre gondolok, hanem egy kicsit feljebb....

kormoczil 2016.11.24. 00:58:12

@Fanto: Otokárt is előszedtem, de eddig nem találkoztam ukrán arcokkal :D
www.facebook.com/laszlo.kormoczi/posts/1435769009785159
Itt van a kisregényem, facebook regisztráció nélkül is olvasható.
@Kairos Anti: Neked pedig írtam pár napja privátban!

Yoyoyo 2016.11.24. 01:00:15

@Joc123: Heti fix 4.6% haszon és újra be kell fizetni. Az aki heti szinten 4.6% hasznot garantál az tuti, hogy csaló. De már van vki aki foglalkozott a Questraval.
bitpenz.blogspot.hu/2016/08/egeszen-biztosan-csalas-questraes-es-az.html

Yoyoyo 2016.11.24. 01:01:33

Ez a kedvencem:
"Végül utánanéztem a Questra 25 managerének is. Carsten Himmler, Max Lewin, Gustavo Valbom, Antonio Mancini, Victor de Rouvroy, Oliver Lawman, James Chesterton, Oliver Conors, Oliver Porter, Nicholas Boolman, Janeiro Baldo, Rebecca Miller, Christopher Cole, Mohammed Carey, Stephen Wallace, Maria Luisa Crespo, Daniel Howard, Lily Molligan, Pierre Tullius, James Stone, Diego Gil, Lucas Salveano, Wendy Taft, Samuel Wainwright és Brian Young mind-mind máshonnan jött a leírások szerint, mást szeretnek, eltérő az életkoruk, egyetlen dologban mégis közösek: NEM LÉTEZNEK!"

kormoczil 2016.11.24. 01:01:35

Megjelöltem benne: otokárt, kochnét, dedics ilit, az innovatívát, nyisztort, h-d lillát és péteri luca/brigit,
otokár és lucabrigi neve a saját biztonsági beállításaik miatt nem lett link, neupertet nem lehet megjelölni, dedics ilona meg letiltott facebookon, ez még mindig jobb, mint az előző postra adott reakciói:
www.facebook.com/laszlo.kormoczi/posts/1399121183449942

kormoczil 2016.11.24. 01:04:13

@Fanto: Felkészül: papp zoltán, koppándi, bilibok (mondjuk tőle egy kicsit félek mert szerintem simán öl embert is), a cc-org, innovatíva. Csak nagyon sok idő egy ilyen bejegyzést megfogalmazni, és a napokban a legkisebb dolgom is fontosabb ezeknél.

TZusi 2016.11.24. 06:22:37

@kormoczil: reggel es kave szunetkben kell tolni :)

TZusi 2016.11.24. 06:35:48

Megneztem a Vilmos reggeli meetingjét. Egy dolgot azert ossze kavar, nem azert tamadjuk mert MLM-ezik vagy segiteni szeretne masoknak,. Hanem mint az oldal URL-je is mutatja a Kairos miatt. Ez nem nagyon esik meg le neki, vagy igen es terelni szeretne a nyakat. Ezek szimplan bunozokke vatak attol a perctol kezdve, hogy piramis jatekba huznak be embereket es ebbol probalnak konnyu penzt kovacsolni. Raadasul nyiltan hazugsagokkal. Szoval nem hazodtam meg a lelki szosszenetein.

Egy aprosag. Mutatott egy weboldalt ahol MLM vezerek voltak, nezzunk ra a kepekre hat ezek rossz emberek nem lehetnek. Van koztuk boven, de termeszetesen vannak koztuk MLM profik is akik igazan hisznek benne es nem csak a konnyu meggazdagodast latjak. Amig ennek nincs kulturaja (10 ev lemaradas van), addig csak ilyen lehuzo, konnyu meggazdagadosra vagyo lovagok fognak itt szovegelni és a nyugdijasok penzere palyazni.

A szeretet ha mar tanulni / tanitani kell akkor regen rossz...

goto10 2016.11.24. 07:13:00

cabinet.kairosplanet.com/login/

Certificate hamarosan lejar (2016.12.01.).

bikeage 2016.11.24. 07:32:00

@TZusi: pont ez a plane. ok azok akik megkarositjak az mlm hirnevet. gyorsan akarnak sok penzt, barmin aron, az se baj ha piramisjatek.

bikeage 2016.11.24. 07:39:58

@Fanto: en tovabbra is benne lennek attilaval egy meetingben, ha gondolja :-)

TZusi 2016.11.24. 07:41:16

@bikeage: Vilinger ezt nem latja. Magat ugy apasztrofalja, hogy O egy tanito :) (szerintunk csak egy sima bunozo). Amikor felebrednek akiket behuzott mert nincs penz meg karacsonkor sem akkor mar nem tanito lesz hanem egy meneku,o :)

bikeage 2016.11.24. 07:46:43

kaptam egy jo kis szkennelt hatarozatot az NFH-tol, eljarast inditanak a SEN ellen :-) nem szoktam ilyesmit csinalni, de ugy tunik megerte panaszt tenni rajuk az NFH-nal.

TZusi 2016.11.24. 08:13:42

@bikeage: Ezzel aszem sok ember kis penzet megmented. Ügyi vagy!

István Erdős2 2016.11.24. 08:30:18

Vili! Mivel tegezel mindenkit, így én sem foglak magázni. Megszoktam nézni az oktató videóidat, bár nehéz ennyi szófosást hányinger nélkül kibírni. Személyesen nem írogatok itt egyik előadónak se, pedig lenne miért. Ennyi buta embert, akik okosnak tartják magukat, ritkán hord össze a szél. Amíg a Kairosról, egyéb baromságokról beszélsz, nem baj, van akinek ez tetszik. A történelmet viszont ne igazítsd már a saját szád íze szerint. Először is azt mondod, hogy húszon valahányadik században élünk. Megsúgom, a 21-ben! Azt mondod, hogy a világháború előtt jobban éltek az emberek, mint most. Valóban? Nos nézzük, hogy mi nem volt akkor: társadalombiztosítás, nyugdíj, áram, egészséges vezetékes víz, úthálózat, orvosi ellátás (csak a gazdagok jutottak hozzá), általános tankötelezettség (a 4 elemi az már magas végzettség volt), segélyezési rendszer, és sorolhatnám még. Továbbá azt is mondod, hogy gazdaságilag, közvetlenül 1945 után jobban állt az ország, mint most. Ezért kellett lesöpörni a padlásokat, összeköltöztetni idegen családokat, bevezetni a kötelező önkéntes Békekölcsönt és itt is folytathatnám a sort. Nem kéne mindenkit hülyének nézni, ember! Elmondom neked viszont azt, hogy mi volt azonos a 20. és a 21. században. Csalók voltak akkor is, és most is. Azt mondod, hogy nem áll jól az ország szénája jelenleg? Akkor miért adjátok orosz maffia kezébe, az általatok átvert emberek megtakarításait? Erre válaszolj, és ne a videókban nyögdécselj.

bikeage 2016.11.24. 08:44:02

bocsi, elolvastam ujra. vizsgálatot, nem eljárást :-)

bikeage 2016.11.24. 08:45:03

@TZusi: ki tudja mi lesz belole, de kezdesnek nem rossz. hamarabb lesz "auditjuk" mint a kairosnak :-)

tenorx 2016.11.24. 09:40:13

Sziasztok!

Egyebkent abban igazuk van a hirdetoknek, hogy nekik megeri. Persze, hogy megeri, mert ok a halozatepitesbol kapnak rengeteg penzt.
A OneCoinnal kapcsolatban erdemes megnezni Gyura Attila videoit, ami meg durvabb a Kairosnal, mert SEMMIT sem kapsz a penzedert, csak "virtualis, crypto valutat", aminek neha novekszik az erteke. Marmint szerintuk, mert amugy SEMMIT nem er.
Attila tobbszor kijelenti, hogy ~120 ember regisztralt be kozvetlenul ala. Ennek a 10%-a ot illeti, 6% a cash accountra, 4% a coin accountba.
Ha mindenki csak 550 euros csomaggal szallt be maris milliokat keresett...

RedStar 2016.11.24. 11:10:39

Sziasztok! Szeretnek megosztani egy "hir"levelet a Kairos-tol. Nem vagyok IT-s, nem is ezzel foglalkozom. Hogy tudom ezt megtenni? PDF- formatumban van. Rolam annyit, hogy beleptem, pedig a hatam is borsozott a gondolattol, illetve ugyanazon erveket sorakoztattam fel annak aki miatt beleptem amit mar itt sokan leirtatok. (csaladom tagja) Egyetemi penzügyi vegzettsegem van, bar nem a penzügyi szektorban dolgozom, igy egyböl kiütött a Kairos gondolata egy par biztositekot nalam. (magas profit, nincs mas bevetel csak a tagoktol, egy GB költsege sokkal olcsobb, illetve hogy szabajozzak a "penz" aramlast, stb...) Ennek ellenere beleptem... tovabbra is egy viccnek tartom es mikor összedöl, akkor majd elöhuzom az emailt amit irtam a csaladtagomnak amit akkor irtam mikor bleptem, felsorakoztatva minden ellenervet. Addig is szivesen szolgalok informaciokkal, ha tudok. Enjoy the ride. :)

David Hopwood 2016.11.24. 11:41:28

@RedStar: szerintem ha keresel egy ingyenes fájl megosztó site-ot (pl. data.hu), oda simán fel tudod tölteni és meg tudod osztani velünk a letöltési linket.

bikeage 2016.11.24. 11:53:39

a questras dolgot nyomja most mar a dr attila is ezerrel. legalabb azt latnak az emberek, hogy ezek az emberek sorra buknak bele a "nagyon tuti" uzleteikbe. illetve ok nem is, de a cegek sorra buknak..
szvsz valami mas is tehetne bejelentest, ne csak en legyek az :-)

Xlendon 2016.11.24. 12:16:35

@bikeage: Az a Kairos Kettő, nincs különbség, oltári nagy kamu

bikeage 2016.11.24. 12:58:27

@Xlendon: tudom. ugyan ugy elkezdik nyomni mint anno a kairost. "teszt" meg "tapasztalat" videok, "olyan tuti uzlet, hogy ilyen talan nincs is". ez utobbi valoban igaz.
ahogy irtam en benne lennek attilaval egy videohivasos vitaban, lehet hogy ra is irok. csak attol felek, hogy amennyiben elfogynak az ervei akkor majd jon az univerzumban aramlo energiakkal plusz agressziv lesz, ahogy azt a videoiban is latni neha. ezt tudom kezelni, csak nem jutnank semmire.

Xlendon 2016.11.24. 13:12:54

@bikeage: szerintem sincs túl sok értelme a vitának, mert vagy 1) tényleg elhiszi 2) a hálózatépítés miatt neki mindegy, hogy igaz-e. Mindkét esetben nem fogja bevallani, tehát eredményt nem érhetsz el.

Zoltán Gajdács 2016.11.24. 13:19:00

@bikeage: Teljesen felesleges belemenni ilyen vitába. Az Attila össze-vissza beszél, szerintem még ő maga se tudja azt, hogy miről beszél, csak a szája nagy.

Attilának és az összes többi hálózatépítőnek megvolt és most is megvan a lehetősége arra, hogy megválaszolja a felmerült problémákat. Ehhez nincs szükség videóhívásos mizérijára.

N. Attila! Itt a nagy lehetőség elmondhatod mindenki előtt azokat az érveket, amit egy videóbeszélgetés alkalmával elmondanál, az e blogban elhangzott kritikák cáfolataként.

Ne a szádat jártasd, hanem írd itt le! Ha nem tudod leírni, akkor meg ne játszd meg magad mások előtt, hogy te bármit is meg tudnál válaszolni.

De cáfolj meg, - a többieket is - itt a nagy lehetőség!

bikeage 2016.11.24. 14:07:57

@Zoltán Gajdács: sejtem, igen, de o ide sosem fog irni, vagy ha igen, alig latjak. ezeknek az embereknek az az erdekuk, hogy csendben, a sajat csatornaikon - nem feltetlen youtube - kicsaljak az emberek penzet, minel jobban kizarva a kulvilagot. rendben, legyen, en szivesen vitaba bocsajtkozom az o terepukon, eleg szukseges technikai es uzleti tudas van a birtokomban, hogy feltegyek kerdeseket es erveljek. it business analyst a foglalkozasom, regebben fejleszto voltam. plusz, kezelni is tudom az embereket, nem vagyok egy felos tipus. csak o tenyleg egy agressziv, buta embernek tunik, akivel ugysem lehet vitatkozni, mert bedobja a csubakka vedelmet ha szorongatva erzi magat.
az egyetlen ami visszatart, hogy semmi kedvem az arcom ezzel kapcsolatban kitenni a netre, nem miattuk, hanem a vilag masik fele miatt :-) gondolkozom meg rajta.

anitmlmhuszar 2016.11.24. 14:09:30

Sziasztok!
Régóta nyomon követem a fejleményeket, úgy érzem most jött el az ideje hogy billentyűzetet ragadjak. Elmondom a kairossal és egyéb mlm rendszerekkel kapcsolatos tapasztalataim!
A helyzet az, hogy mindig is hiszékeny gyerek voltam, ráadásul olyan, aki megbízott a barátaiban! Ezt kihasználva számtalan mlm rendszerbe rángattak és invitáltak bele, volt olyan lehetőség, amivel éltem és volt amikor a szárnyasbetét és wc papír mlm már nekem is soknak bizonyult! Pénzt egyszer kerestem mlm rendszerben, erkölcsileg, emberi kapcsolatokban rengeteget buktam!
Egy régi ismerősöm invitált meg a kairoshoz, azon belül az innovatíva csoporthoz!
Tanulva az előzményekből, rákerestem googleban, kidobta a kiszámolo blogos írást,no meg józan paraszti ésszel sem adta ki a dolog magát korrektre! Ja, előtte is keresett ezzel egy ember, még tavaly ősszel, nagyon az elején, de az az ember meg egy mlm huszár volt, aki tudatosan csapott be sok-sok embert! Az idei meghívom értelmiségi egyén, aki eddig valóban azon munkálkodott hogy más emberek életét jobbá tegye! Lehet ő is áldozat, habár a meghívást követően rávilágítottam hogy ez egy orbitális nagy csalás, de a válasz az volt, én vagyok a f.sz, és ez a tuti! A másik nagy kételyem az volt, hogy az innovatíva és napifix oldalon magukat hirdető emberek jelentős részét ismertem az előzményként említett mlm rendszerekből és tudtam, amihez ezek nyúlnak, túl jó nem sülhet ki abból!
Minden cikk, előzmény és történés ellenére a napifixen továbbra is büszkén hirdetik világmegváltó gondolataikat.
Összességében, Magyarországon boldogulni nagyon nehéz. Elismerem! Ha vállalkozol azért, ha alkalmazott vagy azért! Nem csodálkozom hogy ennyi ember várja mlm-től a megváltást! Én is köztük voltam, de rájöttem, nincs ingyen vacsora! Kemény munka, önképzés, fejlődés! Ez segít! Még valami: Szabó Pétert többen a szátokra vettétek, nos semmi köze mlm rendszerekhez! K.rva sok embernek segít hogy megtalálja önmagát, merjen fejlődni! Egyszerű dolgokat mond el, amit az embernek a szüleitől kellett volna átvenni,, de sokaknak nem volt megfelelő háttere!

Fanto 2016.11.24. 14:15:49

@bikeage:

VIP üzenet Attilától - Ez annyira tuti, hogy ilyen talán nincs is!

www.youtube.com/watch?v=lFj44n7yAYw

Tegnap erről beszéltem röviden asszem. Heti szinten 4%, az igggen. Bármilyen reálisan, normálisan gondolkodó ember előtt ezzel ismét ki is állítottad magadról a bizonyítványt.

2009-től működik, ez a nagy érv. Nem hiszek neked Attila. Nem hiszem, hogy 7 éve működik.

"Kockázat nincs benne.... befektetés.... hozam.."

Tájékoztatlak Attila előzetesen, hogy jelzem az NFH és az MNB felé ezt a céget és belinkelem az általad feltett videókat is a jelzésembe. Nem vagyok egy jelentgető, de ezt most úgy érzem, hogy kötelességem.

Kedves Olvasó, aki találkozol ezzel a nagy lehetőséggel, mielőtt odaadod a pénzed erre a nagy befektetésre, a saját érdekedben olvasd el ezt:

bitpenz.blogspot.co.uk/2016/08/egeszen-biztosan-csalas-questraes-es-az.html

3 hónapos cikk, amit alapos kutatómunka előzött meg és választ ad a "nincs benne kockázat, mert hát 2009 óta működik" gondolatra is.

bikeage 2016.11.24. 14:26:25

@Fanto: nincs benne kockazat csak biztos 300+%-os hozam, haha. most meg ezt is befektetesnek hirdetik, mint az elejen a kairost. sot, a kairos weboldalanak regebbi verziojan is annak hirdette a ceg. kivancsi vagyok itt mikor jon elo a "hanyszor mondjuk el, ez nem befektetes, sosem mondtuk ezt es ez tuti, nem mi vagyunk a hulyek" dolog :-)

Xlendon 2016.11.24. 14:30:57

@Fanto: Tényleg vicces, ahogy egy pillanat alatt már ezt isteníti :)
De persze ő még kereshet is vele, mert lehet hogy ebben is van még 6-8 hónap

Xlendon 2016.11.24. 14:32:42

@bikeage: Pedig ezt nehéz lesz átpozícionálni, mert ez elvileg valóban befektetés hozama lenne. A 25 kamu meedzer dolgozik éjjel-nappal és ők hozzák a hozamot, azt osztják szét. Szóval lehet, hogy ezt hamarabb be lehet tiltatni itthon.

Fanto 2016.11.24. 15:07:15

@Xlendon:

Ez a kapzsi, de buta ember 99% hogy bukni fog. Az elején még persze lehet, hogy nyer, de mindig vissza fogja pakolni vagy ki sem fogja venni a befizetését, hanem beletesz még többet, ahogy vérszemet kap a kezdeti 'sikerektől', amikor még ki lehetne venni a pénzt.

Mesteri a félépítése egyébként, mert ha csak 90 eurót teszel bele, akkor heti 4%-ot ígér és minél magasabb összeget teszel be, annál nagyobb az ígért hozam. Azaz arra vannak ösztönözve, akik bekapták a cumit, hogy ne vegyék ki a pénzt, hanem befelé tegyék egyre feljebb lépkedve. Ismerős ez a vonás a kajrosztől is.

És egyszer csak beragad az egész, amikor vennék kifelé a pénzt, mint a kajrosznál. Majd megindokolják itt is, hogy miért nem tudnak most kifizetést adni és Attila barátunk cumizni is fogja az 'indokokat', a meséket, de pénzéhez többet nem fog jutni, akárcsak az általa beszervezettek sem.

Azért nem fog keresni, mert nem tud megállni és mert mire oda feljebb jutna az 5% hozam fölé, addig összedől az egész, ő pedig nem tudja megállni, hogy ne 'fialtassa' a pénzt, nem tud majd kiszállni, mire pedig felfogná, hogy menekülni kéne, addigra már késő lesz.

Nicknames 2016.11.24. 15:12:40

@Fanto:

scamanalyze.com/check/atlanticgam.es.html

4 (NÉGY) százalékos megbízhatósági ráta.. :D

TZusi 2016.11.24. 15:16:46

@Fanto: Es a szovegevel defacto bevallja, hogy azert keresett mast mert masik 'befektetesnel' a webirodaban ragad a penz. Ekkora egy..... Ahogy latom csak mi neztuk meg a videojat.

"Meg karacsony elott regisztraljatok bla bla"... kell a jutalek Karacsonyra, gyorsan gyorsan mindenki regisztraljon :)

"Tedd félre az eddig erveidet, kockazat nincs, ezzel csak nyerhetsz"

Jezusom ennek a csavonak valami hatalmas penzhianya lehet. Attila: El kene menni dolgozni es akkor tudnal karacsonyra ajandekot venni a csaladnak, vagy hust rakni az asztalra bakker!! Gondolkodj, dolgozz rendesen. Ne masok penzen akarj eloskodni legyszives!

TZusi 2016.11.24. 15:20:14

@Nicknames: A linked betoltama video ala. Biztos kitorli de addig is....

Xlendon 2016.11.24. 15:26:26

@Nicknames: :) ez jó. A kairosplanetnek meg 9%-os a megbízhatósgi rátája.

A google.com-é 94%-os. 6%-ban ott is mutyi van? :)

Xlendon 2016.11.24. 15:28:25

@TZusi: Pedig Attilának már 2 munkahelyes is van: Kairos+Atlantic. Szóval mi itt csak irigykedünk... :)

Nicknames 2016.11.24. 15:36:20

@Xlendon:
Lentebb olvasható (A a google-nál)

"Status : Neutral
Confidence Value : 48%
This site may offer tracking services that can be considered a privacy violation."

Hát igen, ebbe van némi igazság...

Persze nem kell szent grálként tekinteni erre az oldalra, van mondjuk még pár ilyen megbízhatóságot tesztelő oldal, de ahol csak 4%-ot jeleznek tényleg nem árt óvatosnak lenni.

kormoczil 2016.11.24. 16:01:10

Tegyük egy kicsit tisztába Attilát:
Még akkor is, ha az egész atlantic games legálisan hozná a heti csilliárd százalékokat:
-befektetési terméket árul, de nincs MNB engedélye, tehát nálunk nem működhet legálisan
-attila jutalékot kap a beszervezések után, tehát az MNB ügynökregiszterben aktívnak kéne lennie (plusz infó: régebben az ING, majd az UFS Broker közvetítője volt, de úgy tűnik, nem ért el túl nagy sikereket, már inaktív)

Ami pedig a piramisjáték jellegre vonatkozik:
"mások pénzének előre meghatározott formában történő, és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló"
-összegyűjtés és szétosztás: ez pipa
-kockázati tényező: bár attila hiperszupergaranciával dobálózik, az atlantic oldalán van egy terjedelmes doksi arról, hogy jelentős kockázattal jár, tehát ez is pipa
-az előző pont miatt attila még csalást is elkövet, ha egy kockázatos p.ü. termékre azt hazudja hogy szuperbiztos.

Tehát drága Attilám, lehet, hogy a Karácsonyt nem épp ott fogod ünnepelni, ahol szeretnéd! A kairossz után hiba volt egy még primitívebb piramisjátékba belépni, eddig is a BRFK látókörében voltál, most szépen előrébb is helyezted magad...

TZusi 2016.11.24. 17:34:09

Azert be regisztraltam ebbe a fosba. Az mennyire vicces hogy az osszes manager neve Pseudoname. Ez nem tunt fel az Attilaeknak? Nem letezo szemelyek random profittal es adatokkal. Persze kep egyiknel sincs.

Nicknames 2016.11.24. 17:36:53

Új hírek!

kairosplanet.com/withdrawal-requests-24-11-2016

Mivel kicsit gyenge az angolom, nem nagyon sikerült kihámoznom a lényeget, szóval:

Jól értem, hogy minden eddig indított kifizetést törölnek, visszakerül minden a webirodába és újra kell indítani? Illetve 28-tól lesz éles a kifizetési rendszer? Viszont minden hónap 25-ig ki kell kérni a pénzt? Akkor most csak 28-a után lehet új kérelmet csinálni, de akkor az már áttolódik a következő hónap 25-re?

TZusi 2016.11.24. 17:37:58

pl: Dieago Gill

Ilyen szemelyt egy talalhato mondjuk a Linkedinen de az a faszi tuti nem 28 eves:

www.linkedin.com/in/reachdiego

De monjuk azt hogy ez az a faszi. NEm lenne fenn a linkedinen a munkahelye kozott ez, hogy nyomassa mekkora profi es hatha valami nagy ceg behuzza ot a wall streetre???? Nem eletszeru...

Attila, Vili baszom nem neztek utana mibe akartok behuzni embereket???

TZusi 2016.11.24. 17:44:46

A diegonak a leirasa magarol:

Description:
I have been working in Questa Holdings since 2013. I am 28 years old. I am Spanish. I have got a degree. I have been working in the lending market since 2009. I am not married. In my spare time I practice extreme sports.

Hat egy portfolio manager nem ilyenek ir magarol ha jol tudom. De amugy mindegyik manadgernel ez van.

Van az oldalon ichat a supporttal, rakerdeztem erre és kertem adjon profil linkeket hogy milyen befekteteseket kezeltek eddig, hol doloztak etc. Kivancsi vagyok valaszolnak e. Termeszetesen amikor regisztraltam ott pattogot a csaj a chatben hogy segitsen aztan miutan kerdeztem eltunt :)

TZusi 2016.11.24. 18:09:34

Sajnos ezek nem valaszolnak. Es ez egy hatalmas milliardokat befekteto ceg. 3 supportos random nincs jelen. Biztos a portfoliokat kezelik serenyen es nincs idejuk az uj kisbefektetokre hahahaha

Torolni nem lehet az account-ot. Gondoltam profi csalok, de nem. Akki Attilat meg Vilingert ebbe becsabitotta az a kiraly...

Xlendon 2016.11.24. 18:10:07

@TZusi: Na, erre kíváncsiak vagyunk, hogy hogy alakul ott az életed :) Óriási nagy piramis az is, de ha nem fizetsz be, akkor gyanússá válsz :)

TZusi 2016.11.24. 18:11:58

@Xlendon: En meg be is fizetnek :) 90 eurot meger hogy lassam hogy ukodik ez belulrol de nem lehet befizetni. A bankkartya szamom nem adom meg nekik. Bitcoin befizetes nem mukodik. Pedig jo kis eset tanulmany lett volna kovetni az esemenyeket... :(

Fanto 2016.11.24. 18:12:32

@Nicknames:

a Questra.es vagy questra.es -re azt írja ki, hogy a webhely nem elérhető sem Magyarország sem az UK területéről.

Helyette a questraworld.es megy.

Ezt megnéztem én is a csalás analízis oldalon, dettó, azaz 4%-os értéket dob ki.

scamanalyze.com/check/questraworld.es.html

Bizalomgerjesztő, nem mondom. :D

TZusi 2016.11.24. 18:14:29

aszem inkabb a 90 eurot befektetem egy blog sorozesbe jobban megeri nekunk :)

Fanto 2016.11.24. 18:29:20

@anitmlmhuszar:

Köszi, hogy elmondtad, remélhetőleg segít némelyeknek jobban meggondolni, hogy erre az attilaviliféle útra lépnek-e.

Olyasmi ez az MLM életút, mint egy aknamező, amin át kell mennie az embernek, ha a másik oldalon lévő kincset szeretné megszerezni.

A kincs több kilométerre van, addig meg tele van sűrűn a mező aknákkal. Tele van 1-2 méterre lévő aknákkal - Vili és Attila féle emberekkel, tele van rendkívűl buta, de önérzettel és önbizalommal lévő emberekkel, vagy nagyon okos, de elképesztően aljas, végtelenül kapzsi, gátlástalan emberekkel. Tele van továbbá gátlástalan cégekkel, akik értéktelen termékeket gyártanak, akik a termékeiket a hagyományos kereskedelemben soha nem tudnák értékesíteni, így viszont,az emberek kapzsiságára és kapcsolatrendszerére, bizalmi tőjére alapozva rá tudják sózni az emberekre, becsapva és meglopva őket.

Van néhány kivétel, de ember legyen a talpán, aki boldogul ezek között és különbséget tud tenni, továbbá normális ember tud maradni.

Te rámennél egy ilyen mezőre?

Lehet kicsit eltúloztam, lehet néhányan tudnak boldogulni ezen a mezőn, de a többség aknáról aknára lép, veszít, boldogtalan és sikertelenséget, fájdalmat halmoz csupán.

Legalább 95 % ilyen és ezt nem én mondom, hanem a Vili. Ő azt képzeli, hogy majd megtanítja ezeket az embereket, hogy jobban menjen nekik, de világos, hogy ő is vak. Vak vezeti a világtalant.

Szép, hogy Te már felismerted azt, hogy ettől el kell távolodj. Mert nincs ingyen ebéd, nincs munka nélküli jövedelem és siker ... online világ ide vagy oda.

Fanto 2016.11.24. 18:41:19

@TZusi:

Gondoltam délután, hogy befizetek egy 90 eurós csomagra tesztből, hogy lássuk, hogy műkszik. De aztán valami hasonlóra jutottam hozzád, szóval arra jutottam, hogy inkább 30 Guinnees (ír minőségi barna sör) vagy két üveg 25 éves skót whisky többet ér. :) (Ráadásul gyakran, havonta 1-3 x járok arra).

Főleg hogy ez utóbbiakkal nem kell regisztrálgatni, baromkodni, utalgatni, figyelgetni, csak bemenni egy boltba és megvenni és az élvezet csak ezután jön. :)

TZusi 2016.11.24. 18:43:40

@Fanto: UgyUgy :) Itt nalunk sajna nem jon ki belole ennyi pia:) (rohadt draga itt az egetett szesz)

TZusi 2016.11.24. 18:45:33

Nah azt mondja support (erre valaszoltak) hogy az accountomat csak ugy tudom torolni hogy irok a support kukacnak es megindoklom miert. Nah most sosze szedem a legszebb angol tudasom irok nekik :)

Xlendon 2016.11.24. 19:11:06

@TZusi: akkor ne töröld :) jó lesz az még

Xlendon 2016.11.24. 19:28:15

@TZusi Írd nekik, hogy te is manager szeretnél lenni, hol lehet jelentkezni! :)

Fanto 2016.11.24. 19:35:13

Lányok, Srácok, oly 'szép' ez, hogy hírtelen nem is jutok szóhoz:

A kajirosz mai bejelentése:

kairosplanet.com/agc-system-24-11-2016

Csodaszép, hát nem, ez a kedvencem:

"At the moment of the abovementioned investigation KairosPlanet has no financial relationship with AGC. Accordingly, if during this period, you make any transactions (for example, refund to KairosPlanet account, etc.), you do so at your own risk."

Szabad fordításban:

"Jelenleg a kajiroszplanetnek nincs pénzügyi kapcsolata az AGC -vel" ... Sírok.. :D ....."jelen idő alatt" ...(ami gondolom már örökre tart)...." bármilyen tranzakció (például visszautalás a kairosplanet számládra) csak saját kockázatodra csinálhatsz.."

Hát nem csodaszép? Az emberek direkt kiutalásai az AGC-ben landoltak ... és ezt nem én mondom, hanem Szokodi a héten meg kell kapjuk Sanyi bevallása szerint. Majd egyszer csak ha vissza akarja a paraszt onnan utaltatni a kajirosz accountjába, akkor az már csak saját kockázatára.

Hát kedves Tagok!

Nem elég hogy jól meglopnak benneteket, de még tök hülyének is néznek titeket és úgy szívatnak, ahogy csak akarnak!

Xlendon 2016.11.24. 19:41:10

@Fanto: Ágica kicsikét csalfa :D

Xlendon 2016.11.24. 19:44:37

Kezd abszurdba fordulni a sztori.
1) AGC az új kifizetőhely. 2) Semmi kapcsolatunk az AGC-vel, a pénzed elveszett

Xlendon 2016.11.24. 19:45:22

De legalább a kairos supportról készült (fake) képek jól sikerültek

Fanto 2016.11.24. 19:48:06

Még annyit kedves kairos Tag, aki még reménykedsz esetleg.

Az AGC-ben lévő számra, amiről azt hitted, hogy majd egyszer vehetsz belőle valamit, mert meg fogod kapni, nos erről tegyél le nyugodtan. Mondjuk mi itt ezt eddig is tudtuk ,meg írtuk, de most már úgy tűnik ez hivatalo... akarom mondani kajiroszos.

Csodadolgok ezek. Három hónapos AGC-s szivatás után és egy nappal a kiutalási kérelmi határidő lejárta előtt legalább erre pontot lehet tenni és szépen érzékeny búcsút lehet venni az ottani vírtuális összegektől.

Fanto 2016.11.24. 20:18:39

@Xlendon:

Kicsit? :) Szerintem inkább egy nagymenő lopós rabló k... a. :D A Kajirosz meg a str... je, akik együtt fosztják ki a kuncsaftokat. :).

Nem is folytatom, csak erről a csalfaság-ról hírtelen ezek jutottak eszembe.

Közben a Gyula növeszti a szakállát addig, amíg a kajirossz ki nem fizeti a tagságot. Asszem ő lesz a télap... akarom mondani, a kajirosz apó. Vajon visz ajándékot a pórul járt tagoknak? :).

Egy kép a Gyuláról 1-2 hónap múlva:

www.kepmegoszto.com/201611242018/58373ceba92c6-ben_caplan_press_photo.html

RedStar 2016.11.24. 21:11:45

Itt a link a "hir"levelhez nevekkel, stb...

data.hu/get/10127760/kairoshirlevel20161121.pdf

Egyszerüen nevetseges. Egy multinak dolgozom, de egy hirlevelben soha nem fenyegetnenek seki, vagy uraznanak.

Egyebkent a legutobbi Withdraw kiserletem SEPA-n keresztül Oktober 20-i datummal ma el lett utasitva "processing delay" indokkal es fel lettem hivva arra, hogy a következö fizetesi periodusban inditsak uj utalast amit ma megtettem. Stay tuned for more.... :)

kormoczil 2016.11.24. 21:21:15

@RedStar: Köszi, ezt is mellékelem a következő fb-bejegyzésemhez, ami sajnos még néhány napot csúszni fog, keddre várható. Ha addig meg nem találnak otokár emberei...

Yoyoyo 2016.11.24. 21:40:17

@Fanto: Ezt ha lehetne újra feltennéd :) Passzol Szokodi Sándor leveléhez :)
Részlet Szokodi Sándor szívhez szóló október 21-i emailje - részlet:
"Szeretnélek tájékoztatni az AGC rendszerrel kapcsolatos pillanatnyi állásról.

Egy kis történeti áttekintés:
A Kairos az indulásától az Epayments bankon keresztül fizette ki nekünk a bérleti díjakat és a jutalékokat, határidőben és pontosan!
2016.06.21-én az Epayments bank felemelte az utalási költséget 1%-ra. Erről a hír megjelent a Kairos webirodánkban.
Júliusban megjelent a hír, hogy nem tudunk beutalni az Epaymentsről a Kairos webirodába, de a kiutalások továbbra is mennek.
Majd jött a következő hír, miszerint olyan magas kezelési költséget akart a bank lenyomni a Kairos torkán, hogy inkább felmondták a szerződést és Augusztus 25-én nem tudtunk az Epaymentsre utalni, hanem helyette megjelent a web irodában a "SEPA Direct Transfer" lehetőség a kiutalásnál (withdraw). Ezt használva mindenki beállította a saját nevén levő bankszámláját és oda kérte ki a pénzt...
pár nap múlva elindította a Kairos a saját pénzügyi modulját az AGC-t és mindenkinek a SEPA directen keresztül kikért pénze az AGC rendszerében landolt.
Aktiválnunk kellett a saját AGC fiókjainkat, megerősíteni a telefonszámainkat a kapott sms kóddal, átváltani a kiutalt dollárunkat eurora és megadni az utalási megbízást a saját bankszámlánkra...

Na és itt szembesültünk azzal, hogy az AGC rendszere még nem működik hibátlanul... hol jöttek az sms-ek, hol nem... hol meg lehetett adni az utalási megbízást, hol nem...
Ezt látta az AGC is és nekiállt a SEPA Direct utalásokban berögzített bankszámlákra kiutalni a kikért összegeket, függetlenül az AGC rendszerben sikeres vagy sikertelen megbízásainktól...
...és szépen érkeztek is az utalások a partnerekhez..."

Fanto 2016.11.24. 21:45:14

"Michel Vieira maximális felháborodással fogadja a bloggerek „Pilótajátékozó” bejegyzéseit, és meg jobban azon
„munkatársakkal” szemben, akik mellé állnak ezeknek az álhíreknek. Józan paraszti ésszel ki lehet matekozni, hogy egy
pilótajáték 9 – 12 hónap elteltével eltűnik, mert tovább tarthatatlan. A Kairos a harmadik üzleti évét kezdi, és eddig
minden kifizetés – ha az utóbbi egy-két hónapban (inkább jóval túl van az már a 3 hónapon is és a mértéke pedig tömeges - ez én voltam) nem is óramű pontossággal, de megtörtént és megtörténik. " :D

"Maximális felháborodás", ez nekem is tetszik, persze a "józan paraszti ésszel" való matekozás is - Szokodi " a héten meg kell kapjuk" Sándor módra. :)

Yoyoyo 2016.11.24. 21:50:48

@kormoczil: Az AGC-s hazugság a csúúúúúúúúúúúúúúúúúcssss
"Currently, AGC system is not controlled by us, and we cannot be responsible for the actions of Participants committed in this payment system."

Szokodi:"pár nap múlva elindította a Kairos a saját pénzügyi modulját az AGC-t"

Fanto 2016.11.24. 21:54:04

@Yoyoyo:

Erre gondolsz akkor:

Október 22-ei bejegyzés a fészen

"Szeretnélek tájékoztatni az AGC rendszerrel kapcsolatos pillanatnyi állásról.
Egy kis történeti áttekintés:
A Kairos az indulásától az Epayments bankon keresztül fizette ki nekünk a bérleti díjakat és a jutalékokat, határidőben és pontosan!
2016.06.21-én az Epayments bank felemelte az utalási költséget 1%-ra. Erről a hír megjelent a Kairos webirodánkban.
Júliusban megjelent a hír, hogy nem tudunk beutalni az Epaymentsről a Kairos webirodába, de a kiutalások továbbra is mennek.
Majd jött a következő hír, miszerint olyan magas kezelési költséget akart a bank lenyomni a Kairos torkán, hogy inkább felmondták a szerződést és Augusztus 25-én nem tudtunk az Epaymentsre utalni, hanem helyette megjelent a web irodában a "SEPA Direct Transfer" lehetőség a kiutalásnál (withdraw). Ezt használva mindenki beállította a saját nevén levő bankszámláját és oda kérte ki a pénzt...
pár nap múlva elindította a Kairos a saját pénzügyi modulját az AGC-t és mindenkinek a SEPA directen keresztül kikért pénze az AGC rendszerében landolt.
Aktiválnunk kellett a saját AGC fiókjainkat, megerősíteni a telefonszámainkat a kapott sms kóddal, átváltani a kiutalt dollárunkat eurora és megadni az utalási megbízást a saját bankszámlánkra...
Na és itt szembesültünk azzal, hogy az AGC rendszere még nem működik hibátlanul... hol jöttek az sms-ek, hol nem... hol meg lehetett adni az utalási megbízást, hol nem...
Ezt látta az AGC is és nekiállt a SEPA Direct utalásokban berögzített bankszámlákra kiutalni a kikért összegeket, függetlenül az AGC rendszerben sikeres vagy sikertelen megbízásainktól...
...és szépen érkeztek is az utalások a partnerekhez...
De sajnos vagyunk páran, akik az augusztusban kikért összeget a mai napig nem kaptuk meg... A rendszertől kaptunk levelet, hogy kiutalták, csak a pénz nem érkezett meg...
Az AGC rendszere úgy látja, hogy elutalta, pedig ez nem minden esetben teljesült... A csapat 20-30%-a nem kapta meg az augusztusban kikért pénzt... (Szerencsére a többség igen, de ez természetesen nem vigasztalja azokat akik nem...)
Elérkezett szeptember 25-e... mi tévők legyünk? SEPA direkt vagy AGC kiutalást kérjünk? Egyeztetve a felső vonallal és nézve azt, hogy az augusztusi SEPA direct utalásainkat is először átettég az AGC rendszerébe ezért mindenkinek az AGC-s kiutalást javasoltuk a kapott információk alapján...
Mivel azonban az AGC rendszer hibáit és a ki nem utalt augusztusi pénzeket még nem tudták korrigálni, így egyenlőre a szeptember havi kiutalások sem érkeztek meg...
Összeírtunk egy "hiba listát" a meg nem érkezett augusztusi pénzekről és kiküldtük, hogy ezzel is gyorsítsuk a folyamatot... ezt a cég új adatok kiegészítésével újból bekérte... és vártuk/várjuk azóta is az utalásokat... dolgoznak rajta folyamatosan, ez a kommunikációból egyértelműen kiderül...
Én is az AGC-re utaltam ki amit kikértem szeptemberben... de kíváncsiságból és próbából 100 dollárt kiutaltam SEPA Directen keresztül, hogy lássuk azzal mi történik...
Az összes környező országból jöttek a hírek, hogy a SEPA direct kiutalások megérkeztek, de az AGC-sek sehova sem... nekem is 09.12-én landolt a 88,5 euro a bankszámlámon amit SEPA Directtel kértem ki...
Tehát:
A cégnek nincsenek anyagi gondjai, ami pár ember fejében megfordult, hiszen az összes SEPA direct utalás tudomásunk szerint 09.13-ig megérkeztek...
"CSAK" sajnos az AGC rendszerben van szoftver hiba, amit ki kell javítani, kézzel ki kell utalni az elmaradt augusztusi pénzeket és utána indulhatnak a szeptember havi kifizetések...
Azt az információt kaptuk Alekszej Kocherev IT igazgató úrtól Davidovics Zoltánon keresztül, hogy ezen a héten az összes elmaradt augusztusi és a szeptemberi utalásokat elindítják az AGC rendszeréből... és ha ez nem történne meg, akkor Kocherev úr személyesen intézkedik, hogy a kiutalt pénzeink megérkezzenek...
Bízom benne, hogy már belátható időn belül véget ér az AGC rendszer hibájából adódó csúszás és minden visszaáll a régi kerékvágásba... Akik régebb óta itt vagyunk tudjuk jól, hogy inkább mindig hamarabb utalt a Kairos mint később! Nagyon odafigyeltek, hogy mindig időben megkapjuk ami nekünk jár...
Biztos vagyok benne, hogy ez így lesz a jövőben is...
Mint szoftverfejlesztő mérnők abszolút átérzem a helyzetet és nem irigylem a fejlesztőket... Szerintem az AGC-t csak pár hónap múlva gondolták volna bevezetni, de az Epaymentsel történő szerződés bontás ezt felgyorsította... és kényszerpályára helyezte a céget... de úgy gondolom csak az nem hibázik aki nem dolgozik!!!

(Folyt. köv. mivel egyszerre nem engedte betenni)

Yoyoyo 2016.11.24. 21:54:32

Kérdezhetek csúnyán ? Most mi a k.b.szott nagy b.d.s l.f.sz van a mi saját pénzügy modulunkkal? A saját modulunkhoz semmi közünk? Bmg kezdem azt érezni, hogy meg kellene keresni egy brit fogadóirodát mekkora odsot adnának egy Kájrosz kifizetésre. xd

Fanto 2016.11.24. 21:54:49

Folytatás:

Közeleg október 25-e... a mostani információim alapján most azt javasolnám, ha valaki megkérdezné, hogy SEPA Directen keresztül utaljon... én így teszem... ez persze még változhat, mert van pár nap... 24-én ismét küldök egy levelet, az akkori információk alapján mit látunk mi lenne a legjobb döntés...
Egy olyan csodálatos üzleti potenciál van a kezünkben, amit szerintem vétek lenne nem végig vinni az úton amin elindultunk... minden vállalat életében vannak megoldandó helyzetek, feladatok... ez is egy ilyen...
Mindenki végezze a saját dolgát a tudása legjavát adva... a management is és mi is... egymásra vagyunk utalva... egyik sem lehet sikeres a másik nélkül... és mindegyik elvérezne a másik nélkül...
Ezért azt javaslom tegyük a dolgunkat, próbáljunk még egy kis türelemmel lenni, mert a cég azon dolgozik, hogy mihamarabb minden rendben legyen...
Készítettem egy AGC segédletet, mert az elmúlt napokban találkoztam olyanokkal akiknek még mindig voltak kérdései az AGC rendszer használatával...
Innen letölthetitek: AGC_lepesrol_lepesre.pdf
Kívánok mindenkinek jó reggelt, szép napot és még egy kis türelmet! :)
Üdvözlettel,
Szokodi Sándor "

Ez volt a mesemantra bő egy hónappal ezelőtt.

hu-hu.facebook.com/15gigaber320/posts/1208997465827971

kormoczil 2016.11.24. 21:55:33

@Yoyoyo: Egyébként ezzel a Kairos most jól megszivatta a leglelkesebb, leglojálisabb híveit is, mert ők hangoztatták legjobban, hogy az AGC a Kairos csodás gyermeke. Most mit fognak mondani? Azt tudom, hogy mit NEM:
-tévedtek
-a kairos átverte őket
Nem tudom, mikor veszik észre, hogy egy olyan rendszert védenek, ami már nem fog soha fizetni nekik, és egyre módszeresebben nézi őket hülyének... pénzt már ugye nem remélhetnek belőle, csak ha kézből-kézbe kp-val léptetnek be embereket. Mondjuk aki a jelen helyzetben ilyet csinál, azt egy életre leültetném.

Yoyoyo 2016.11.24. 21:55:50

@Fanto: jah 1.hónapon belül önmagukat cáfolják.... Nem mintha meglepne

Yoyoyo 2016.11.24. 21:59:12

@Fanto: Akkor még csak mi tudtuk, hogy mese habbal. De most mit fognak mondani a reggeli meetingen? Vili bácsi és Attila online success coach mit fog mondani? Jah utóbbinál már nem téma a kairos most Questra/Atlantic megy .

Yoyoyo 2016.11.24. 22:00:24

Ide is utaltattak pénzt. Állítólag Koch Zsuzska javasolta:
edinarcoin.com/hu/

Yoyoyo 2016.11.24. 22:08:19

Ennek az eredetije se lenne rossz az AGC-s buktázok miatt :
Tisztelt Üzlettársak!
Örömmel értesítelek Benneteket, hogy az AGC rendszer tesztje sikeresen halad előre,a mai nappal sikerült élsíteni a kiutalásokat.
Fontos tudni, hogy a dollárt át kell váltani euróra, és csak utána tudsz utalni a saját IBAN nal rendelkező számládra.
EPAYMENTS számlára nem tudsz utalni.Kérlek Benneteket legyetek türelemmel,és bízzatok a cégben! Payserara tudsz utalni.
Ha kérdésed van fordulj ahhoz az aktív vezetőhöz a saját vonaladon, akit ismersz. Hidd el, fog segíteni, hiszen neki is fontos, hogy megoldódjanak a kérdések!
Legyen szép estétek, és kívánom, hogy tudjál örülni a jó híreknek!
Forrás: Kairos - INFO Baráti Közösség - Kochné Szikra Zsuzsa

RedStar 2016.11.24. 22:34:36

LOL! Az AGC, aminek nincs engedelye. :)

stikasz_1 2016.11.24. 22:44:36

"A mai bankvilág nagyon fél mindentől és mindenkitől, akit vagy amit nem ismer. Így, ha nagyobb összegek érkeznek rövid időn belül, azokat az összegeket nem fogadják, visszaküldik a feladónak, és szerződést bontanak a céggel. Ezt mindenképpen el akarja kerülni a Vállalat"

Tökéletes magyarázat: úgy dűskál a pénzben a Kairos, hogy a túl sok lóvé kezelését már a bankok sem vállalják. Végülis logikus, sokkal jobban megéri zsebpénzt meg nyugdíjat kezelni mint pár milliárd dollárt egyben.

stikasz_1 2016.11.24. 22:47:25

Jó móka ez a hírlevél:
"Az októberi béreknek meg kell érkezni a héten, mert november 25-én pénteken a novemberi határidő is elérkezik."

Ez meg Kairos:
"24 November, 2016
October withdrawal requests

Withdrawal requests with status Accepted, which were not processed in current month, were declined due to the delay, and funds were returned to the Salary accounts."

TZusi 2016.11.24. 23:06:21

@Yoyoyo: ezek a sajat embereiket is teljesen hulyenek nezik. Hihetetlen ami ott megy. Es minidg jon egy ujabb es ujabb hulye indok...

Xlendon 2016.11.24. 23:19:38

És az persze kicsit sem gyanús, hogy a havi kiutalási rendszer most is megmarad, noha az elmaradások miatt a régebbieket hó közben is ki kéne fizetni, függetelnül, hogy azok mikor lettek kikérve.

Fanto 2016.11.24. 23:39:36

@Xlendon:

A hírek szerint változtak a sávok a kifizetésnél. $25 dollár kikérés nincs már, 100 dolcsi a legkevesebb.

A kis csomaggal rendelkezőknek ez cummantás. Judit csoportjában a Józsinak még várnia kell. Most vissza kell vonja a kisösszegű kikérést, de újat nem tud csinálni, ha nincs száz dollárja bent.

Továbbá 200 dollár után az 500 dollár jön. Úgyhogy sokan most visszavonják az októberi 200 dolláros kikérést, de az 500-at nem érték el, tehát marad újra a 200-as sáv. :D

Az írja valaki a fészen: "Legalább most egy napra kivehetnék ezt a sávos izét, hogy tényleg ki lehessen kérni a novemberi pénzt....mert így maradt nekem is a nem teljesített októberi.....ez az igazi black friday......"

Megy ám a cumiztatás minden oldalról ezerrel.

Nicknames 2016.11.24. 23:45:36

@stikasz_1: Fentebb ezt kérdeztem én is! Mert ott azt íják, hogy 28-tól élesedik az új rendszer, de a 25-i fizetés meg marad, illetve most törölni kell az összes kikérést és újat csinálni. De most akkor csak 28-a után lehet és várni kell következő hónap 25-ig? (vagy rosszul értelmezem?)

Xlendon 2016.11.24. 23:47:16

@Fanto: És vajon a beszervezés megy-e még? Vannak-e új belépők?

Fanto 2016.11.24. 23:58:07

@Xlendon:

Én nem tudok róla, de egy egy sült bolond még biztosan akad itt - ott, aki még mindig hajlandó pénzt adni, hogy ehhez a "nyerő" csapathoz, ehhez az IT fenomén társasághoz tartozhasson.

Közben látom, hogy Bilibok kb. 2 és fél hete nem beszél a kajiroszról, Zsuzsának meg Juditnak elmaradt a szokásos heti meeting videója, Zsilla Lászlóról nem is beszélve, aki kb. egy hónapja nem töltött fel semmilyen kajroszos videót.

Ejnye, ejnye, nem szabadna ennyire lustálkodni, hogy fog így kiépülni a nagy világkorszakmegváltómegreformáló grid? :D

Xlendon 2016.11.25. 00:01:28

Közbena SEN videóra új szöveg került (ahogy én látom), most már TANDÍJ-ról és SEN Akadémiáról beszélnek meg tananyagokról, és vásárlói közösségről. :)

www.youtube.com/watch?v=KN-G1afqZOc

Joc123 2016.11.25. 00:04:44

Kemény fokozatra kapcsoltak a szopatásban, nem lehet már sok hátra, jövő év elejére tippelek, hogy eltűnnek és a nagy világkonferenciából nem lesz már semmi.

Fanto 2016.11.25. 00:05:30

@Xlendon:

Szerintem inkább a lemorzsolódás megy már, mert nem újítanak a legtöbben, mások meg hagyják a fenébe az egészet és lenyelik a veszteséget.
Szóval a létszám szerintem fogy, zsugorodik az a bizonyos (az egyébként soha nem létezett) hálózat.

Az is eszembe jutott már, hogy Vieira- Otokár és tettestársaik a kifárasztásra játszanak, a lemorzsolódásra. Ők már zsebrevágták a néhány millió dollárjukat fejenként, most valahogy le kéne vezetni a bukást, az összedőlést úgy, hogy ne temesse maga alá őket és megússzák a felelősségre vonást.

Joc123 2016.11.25. 00:19:13

@Fanto:
Teljesen logikus lenne a kifárasztás, beleunnak az emberek a sok hülye kifogásba, a klienst sem indítják el olyan lelkesen, emiatt sem kell "fizetni", aztán meg hoznak egy új szabályt, hogy aki adott időszak alatt nem volt elég aktív, annak ugranak a virtuális dollárjai is.