Kairos Figyelő

Kairos Figyelő

Elkezdődtek a letartóztatások

2016. szeptember 30. - Kairos Anti

Mint azt előre sejtettük, eljött a böjtje a piramisjáték-építésnek. A hatósági figyelmeztetések/vizsgálódások után, úgy látszik Fehéroroszországban léptek a hatóságok a tettek mezejére: 30 helyi Kairos-hálózatépítőt vettek őrizetbe, foglaltak le telefonokat, számítógépeket, luxusautókat. A hatóság hivatalos közleményében több mint 400 beszervezettről, és több mint egy millió dollár illegális bevételről értekezik.

Bővebben a BehindMLM blogjában: http://behindmlm.com/companies/kairos-technologies/kairos-technologies-leaders-arrested-in-belarus/

A helyi hatóság közleményével megspékelve: http://behindmlm.com/companies/kairos-technologies/kairos-technologies-arrests-confirmed-by-belarus-state-control-committee/

Illetve a fehérorosz televízió hírműsorának adása:

Cikk a fehérorosz televízió oldalán: http://ont.by/news/our_news/organizatorov-kairos-v-belarysi-zaderzhala-finansovaya-miliciya-pri-pomosch

Ugyanerről egy helyi újságban: http://www.intex-press.by/ru/news/incidents/24571/

Cikk egy helyi techmagazin oldalán: https://tech.onliner.by/2016/09/30/kairos-vse

Akik régebben már írtak egy szép terjedelmű cikket erről a bagázsról: https://tech.onliner.by/2016/07/18/snova-mmm

A hatóság közleménye: http://www.kgk.gov.by/ru/news-press-center-ru/view/sotrudniki-minskogo-udfr-kgk-razrushili-piramidu-finansovuju-108027/

A helyi büntető törvénykönyv 233. §-a alapján 2-7 év közötti szabadságvesztés, vagyonelkobzás várhat rájuk.

És ha már itt vagyunk: változott a Kairos Technologies Ltd hivatalos címe - a hivatalos cégbejegyzés szerint:

61 Praed Street, London, England, W2 1NS

ha megnézzük a Google Maps Street View alkalmazásában - érdekes egy helyre költöztek:

20160930_newhq.jpg

itt - a cikk közzétételének időpontjában - "csak" 1404 cég volt található (Frissítés 2016-08-10: már csak 1380 ;) )

A bejegyzés trackback címe:

https://kairos-figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr3211755417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taichipanda 2016.10.02. 22:26:07

Itt is benizonyosodik milyen egy alattomos,elfajzott,korcs emberek élnek ebben az országban.
Lassan 1 éve megy a lejárató kampány a cég ellen,ti arra pazaroljátok a semmi kis panelcsótány életeteket és energiátokat,hogy egy olyan dolgot ócsároltok és sárba próbáltok tiporni,amihez közötök sincs. Nem fizetett segélyt az állam és ezen akarjátok kiélni magatokat,hogy fikázzátok azt aki akár 1 forintot is nyert ezen a dolgon? Mert hogy gondolom nektek 35 ezer forint a havi fele,mehet rezsire. Próbáljátok már egy éve mindenféle összeesküvés elméletekkel és hazugságokkal tönkretenni ezt a dolgot,és bele remegtek,összekakáljátok magatokat annyira próbálkoztok.
Szerintem akinek köze van ehhez a dologhoz,legyen az tárhelybérbeadó vagy egy rosszakaró alattomos mocsok,az már felnőtt ember vagy legalább 18éven felüli. Kérem,milyen felnőtt ember az,aki nem tudja a saját döntését meghozni,saját felelősségre? Ha akarja csinálni(és szerintetek a világ legnagyobb rizikóját felvállalni) akkor csinálja,gondolom annyira nem retardált felnőtt ember senki,hogy olyan dologba vágjon bele,amit előtte nem mért fel,Aki pedig nem akarja,mert csak a horrort,a csalást és az átverést látja benne,akkor kérem szépen,az mi a maga alá vizelt édes anyukáját foglalkozik vele? Miért nem hagyja hogy saját döntésük alapján éljék az életüket az emberek? Itt jön a képbe az irigység,mert más racionális magyarázat nincsen arra,hogy egy ember miert pazarol időt energiát,megszállottan,mániákusan,ezzel kelve-feküve,egy olyan dolognak az ócsárolására,amihez vagy köze nincs,vagy fogalma sincs róla?
3 ember létezik az ócsárlók körében és ezen és más oldalakon:
1.akinek van legalább egy olyan ismerőse aki már keresett vele és csontig marja a sárga irigység hogy neki nem hogy legalább 125dollárja,még számitógépe sincsen.
2.akinek ugyan lenne pénze bármelyik csomagra,de nem 'meri'kockáztatni,közben éjjel nappal az jár az eszében hogy tudja hogy működik,és mennyi pénzt keresett volna vele,ha ekkor meg akkor vesz egy csomagot,és ez a tudat halmozódik,végül inkább már a halálát kívánja a dolognak,mert nyilván ha ő nem keres vele pénzt,de ugyan tudna,csak egy mamakatonája,akkor más se keressen vele.
3.A szimpla élettelen buckalakók,akik a segélyből éppen be tudják fizetni a havi Digi netet,és nekik ez az életük küldetése,hivatása,értelme,hogy próbálkoznak.
1 éve folyik lejárató kampány a cég ellen,kérdem én,melyik az a cég aminél felmerült az ilyen méretű csalás gyanúja(koholt vádakkal,de vádakkal) és nem zárolták le legalább a feltárás ideéig,ha nem is örökre ha már ilyen hatósági sulyu dolgokról beszélünk,Mi az az ellenőrzés ami legalább 1 évig tart és közben nyilván hagyják'hagy menjen a csalas'.
Hiába irtok bármilyen cikket,kommentárt vagy posztot,ha bármilyen törvényszerűtlen dolog történne,azok akar napok vagy hetek alatt felszínre jöttek volna,főleg hogy legalább 3 országban nyomozás van a dologban.
Próbálkozzatok csak betontöltelék honfitársaim,ha jövő októberben feljönnék ide,akkor is ezt látnám,csak megint eltelt egy pocsék évetek a vért izzadással,hogy bebuktassátok a dolgot,ezért megérte minden nap felkelni. Konkrét embereket meg felesleges ócsárolni,mi van,bűzlik hogy mas keres? Tudom jól,de akkor inkább üssetek agyon magatokat vagy anyátok-apátok hogy lusta volt tobbet kihozni magából mint egy kutyamartaléka minimál bér,és ne ugráljatok habzó szájjal mások fején.

kormoczil 2016.10.02. 22:31:53

@Taichipanda: a személyeskedés helyett:
"melyik az a cég aminél felmerült az ilyen méretű csalás gyanúja(koholt vádakkal,de vádakkal) és nem zárolták le legalább a feltárás ideéig,ha nem is örökre ha már ilyen hatósági sulyu dolgokról beszélünk"
kezdőcsomag: Charles Ponzi élete és munkássága

kormoczil 2016.10.02. 22:34:57

@Taichipanda: körbevezethetlek a "panelcsótány" életemben, meg tudom mutatni, mivel foglalkozok (10%-át sem fogod érteni, ugyanis informatika, mármint valódi informatika).
A mocskolódás helyett próbálj kérlek kiizzadni magadból legalább egy dolgot, ami az istened (v.ö. Kairos) eredei kommunikációjából igaz.

Fanto 2016.10.02. 22:37:30

@Taichipanda:

Egy bekezdést elolvastam, tovább nem láttam értelmét, mert erre a szintre én nem megyek le.

De legalább látszik, hogy ide bárki bejöhet és azt írhat, amit akar...

Tik, tak, tik, tak....

Tibcsi12 2016.10.02. 22:37:46

@Taichipanda: A stílus maga az ember, köszönjûk, hogy itt voltál!

A személyeskedés, káromkodás helyett hozzál a fent vázolt tényekre tényeket, egyébként meg ne pazarold az energiád Tomikám, talán nem tévedek a stílus alapján.

Tény: Őrizetbe vették a Kairosz 30 vezetőjét, 4 országban piramisjáték, csalás miatt vizsgálat folyik a rendszer ellen, a Paysera pénzügyi szolgáltató figyelmeztetést adott ki, ezek a tények, tessék cáfolni!

A többiek meg holnap menjenek be egy ügyvédhez, utána a BRFK-ra, ahogy fentebb tanácsolták!

Taichipanda 2016.10.02. 22:38:01

@kormoczil: Gratulálok,sikerült vissza repülni az időben az 19.század közepére,ebből is látszik sajnos,hogy mennyire tudatlan vagy. A 21.században élünk,a legkorszerűbb feltáró műveletekkel,és a pont ezekneknek a kiszűrésére es leszámolsára kiképzett emberekkel. A múlt történetei mind arra sarkallták a világ hatóságainak ezen részlegét,hogy minden fajta csalást ki tudnak deríteni,nem lehet se papirmunkával se beszédekkel elfedni. De örülök hogy megint próbálkoztál.

kormoczil 2016.10.02. 22:40:10

@Taichipanda: továbbá akiket a hazugságokkal bepaliztál, azoknak nem szabad döntése volt a pénzük eljátszása, erről kérdezz meg egy büntetőjogban jártas embert.
Másrészt azt kéne megérteni, hogy nem a pénzt sajnáljuk azoktól, akik kerestek ezzel, hanem azokat sajnáljuk, akik a végén buknak rajta (jellemzően a résztvevők több mint fele).
Ha igazodni akarok az alpári stílusodhoz: remélem hogy a bukáskor azok, akiket átvertél és emiatt buktak kisebb-nagyobb pénzeket, a beleiddel etetik meg a kutyájukat. (elnézést a többiektől)

kormoczil 2016.10.02. 22:41:02

@Taichipanda: nézz utána, hogy a legnagyobb Ponzi-sémák mennyi ideig futnak manapság.

Xlendon 2016.10.02. 22:41:16

@Taichipanda: "...és ne ugráljatok habzó szájjal mások fején. "
Mondod te :)))

Tibcsi12 2016.10.02. 22:41:32

@Tibcsi12: A fehérorosz diktátor összesküvés szőtt a Kairos-Figyelő bloggal! Tuti, egy Kairoszos mondja...:)

kormoczil 2016.10.02. 22:43:09

@Tibcsi12: csak az a baj hogy a segélyünk mellé nem adott milliárdokat, csak centekért próbáljuk tönkretenni ezt a nagyszerű céget :'( :D

Xlendon 2016.10.02. 22:44:30

@Taichipanda: "...egy olyan dolgot ócsároltok és sárba próbáltok tiporni,amihez közötök sincs"

:) Mi van, egyre nehezebb a beszervezés? Pont ebből látszik, hogy a blognak igenis van értelme és eredménye!

Tibcsi12 2016.10.02. 22:44:53

@Taichipanda: ja, gyorsan be is ment a börtönbe 30 kajrosz vezető...

Egyébként, ha tájékozott lennél, akkor képben lennél a Medoff csalásról meddig ment, a Lehman vagy a mostani DT torténettel, de a CDS veszélyei el is.. Ûres vagdalkozás! Hozz tényeket !

Az állás 32:0, eddig, ahogy fent olvashatod!

Tibcsi12 2016.10.02. 22:47:35

@kormoczil: Én nem kapok semmit, neked fizetnek? De ugye nem a barátnőnkön keresztül (Ágica)?

Xlendon 2016.10.02. 22:48:58

A carbon credites dolog is egy piramis volt:
mlm-atveres.blog.hu/2011/05/30/botanoo

goto10 2016.10.02. 22:49:15

@Taichipanda: ha elgurult vagy forditva vetted be a gyogyszeredet akkor elobb ird le a mondandodat egy papirra, olvasd at ujra, szamolj el tizig es fogalmazd at. Szamlalo mukodik meg? Es a webiroda? Agica mar megkapta a penzugyi felugyelettol az engedelyeket? Frissult a szoftver es most mar ugyfelek is vannak es elerheto tarhely is? Mi van a Nissannal es a Sony-val?
Inkabb lennek panellako minimalberen es segelyen, mint egy olyan, akinek a feje az erogen zonaja.

Taichipanda 2016.10.02. 22:49:23

Azokat sajnáljátok akik majd bukni fognak? Ezt te sem hiszed el.
Na akkor nézzük. A mostani felállás szerint,a végső,de a legvégsőbb esetben is 5 hónap alatt visszaérkezik az összeg. Az eddigieknek valószínű mar visszajött,vagy csak pár honap van hátra,akiknek pesdig holnap vesznek csomagot,ezeknek a szörnyűségeknek az olvasása utan(nyilván akkor sem sajat döntés,mert retard ezek szerint),azoknak február-márciusra ott lesz ismét a tárcájában.
A legnagyobb képmutató hazugság itt kezdődik mikor sajnálatra hivatkoztok,közben meg azon güzültök nap mint nap,hogy minel hamarabb lezárják az egészet,hogy meg a befektetett összeg se jöjjön vissza nekik ezáltal. Menjetek rendőrségre,ügyvédhez,megy a biztatás hogy ugorjatok a kútba hülyék,mar szét vet az irigység ugorjatok máár na,attól hamarabb ott lesz a penz az emberek zsebében. Álnok képmutatók...:)

Xlendon 2016.10.02. 22:53:04

@Taichipanda: Mindig az számít, hogy a buli végén, amikor lekapcsolják a lámpákat, és már nem pörög a számláló sem, hogy akkor, na, akkor ki bizonyul álnok képmutatónak.

kormoczil 2016.10.02. 22:53:10

@Taichipanda: öööööÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööööö
Ott voltál a januári konferencián? Hallottad Otokár elemzését a pénzügyi eredményről? Hallottad, ahogy a cég 60 millió fontos tartozásáról azt mondta az összes résztvevőnek, hogy az mások tartozása a cég felé? Akkor miről is beszélünk?
Az ismert kabaréjelenetből jut eszembe egy rész: "én vagyok a hülye, hogy leálltam magával vitatkozni..."

kormoczil 2016.10.02. 22:57:04

@Taichipanda: egyébként itt van a magyarázat, miért nehéz (lehetetlen) a hatóságoknak bezárni a piramisjátékokat:
www.bloomberg.com/news/articles/2015-02-27/an-insider-explains-why-the-ftc-can-t-put-an-end-to-pyramid-schemes

Tibcsi12 2016.10.02. 22:59:59

Megint jön az érv, fizetnek, miközben a hatóságok viszik a hűvösre a szervezőket, ezek a tények es az, hogy:

Nincs Nissan, nincs Sony
Nincs AGC- nek engedélye a pénzügyi tevékenységre a pénzügyi felügyeleti szervektől
A szerződés szerinti kifizetéseket augusztus óta nem tudja teljesíteni a kajrosz
Piramisjáték szervezése Magyarországon is bűncselekmény
Nincs P2P hálózat
A kajrosz áttette a székhelyét egy postázóba
Hatósági vizsgálatok és figyelmeztetések Európa szerte

A vagdalkozással szemben ezek a tények!

Csak tipp, de ha Tamás te vagy az, akkor megértem, 1500 fő beszervezésért az lassan nem siker lesz, hanem pár év

Tik tak tik tak tik tak

kormoczil 2016.10.02. 23:01:04

@Taichipanda: egyébként azok az évszámok, amik 19-cel kezdődnek, a 20. századba tartoznak. Csak úgy mondom.

Xlendon 2016.10.02. 23:04:05

MUTASSON VALAKI EGY KAIROS PROGAMOZÓT!!

Tibcsi12 2016.10.02. 23:04:36

@kormoczil: kivéve 1900, mert itt a blogon törekszünk preciz információk megosztására es odafigyelünk Tomikám a 4. pontra is ! ;)

Tibcsi12 2016.10.02. 23:07:30

5k, gondolom nem 19-N csináltuk, jönnek az érdeklődők !

icipicicsipa 2016.10.02. 23:08:36

@Taichipanda:
Fosol mi? :)
Jönnek majd a rendőrbácsik meg a haverok kérdezni, hogy miért nem kapják vissza a pénzt!
Nem lennék a helyedben pubika. :)))

Taichipanda 2016.10.02. 23:09:46

Egy valamit még mindig nem valltok be magatoknak.
Mielott valaki a kairoshoz újonnan csatlakozik,nem hallott még felőle,és rákeres a neten a kiszámolót,ezt az oldalt es hasonló más próbálkozó oldalt fognak találni legelső sorban. Itt következik:
Vagy elhiszik,és hagyják a fenébe,nem vesznek részt csalásban,mert ha valaki ezeket a posztokat elolvassa, és benne van a dologban még maga is meging a dologban,nem hogy egy új laikus ember.
Vagy nem hiszik el és belevágnak saját akaratukból,hiszen nem tart fegyvert a fejéhez senki.
Van aki elhiszi de mégis bele vág,hisz 5hónapig úgyis megy még az,gondolván,utanná meg mi veszteni valóm lehet,gondolat.
Itt jön vissza az első mondani valóm lényege. Hogy egy felnőtt ember sem kripli,hogy ne tudja felmérni ennek az oldalnak vagy akar mas oldalnak a láttán hogy akarja e vagy sem.
Milyen szövegkörnyezet kell ahhoz,hogy megértsétek végre hogy aki csinálni akarja úgyis csinálja,aki meg nem,az nem,vagy végül itt köt ki köztetek,magát a rosszindulatúságot és képmutatást megtestesitve.
Attól hogy rendőrségre kulditek az embert,nem fog hamarabb vissza jönni a pénze(mert nyilván a károsult szó ebben mutatkozik meg,hogy ha nem jon vissza),csak szimplán próbáljátok lecsapni a legyet ami nektek nem zümmög.
Jobb lenne ha foglalkoznátok a saját dolgotokkal,és ha be kell zárniuk akkor ugy is be fognak zárni,ha pedig nem,akkor mehet tovább az életetek küldetése,továbbra is feleslegesen. De en amíg el nem válik azt ajánlom felesleges mindenféle történet. Egy szó mint száz:
Amit itt csináltok,mind arra megy ki hogy mihamarabb bezárjon ez a dolog,és pont a károsodást izgatottan remélve malmoztok az ujjatokkal,és nem a 'károsultakat' féltitek. Anyukátokat keltsétek fel,sugjátok a fülébe,hogy'sajnálom a leendő vagy a meglévő kairos károsultakat'ezért irok ilyeneket,ezért vagyok ezen minden nap',és talàn ő majd elhiszi. :-)

icipicicsipa 2016.10.02. 23:11:28

@Taichipanda:
" Álnok képmutatók...:) "

Itt senki nem képmutató, csak nem szeretjük a hazug aljas csaló emberkéket.

Taichipanda 2016.10.02. 23:13:23

@icipicicsipa: akkor mosd ki barátom a csipàt a szemedből és menj,jelentsd fel a főnököd,a polgármestered és a miniszterelnököd,valószínű ezekhez tobb közöd van.
Bugyuta..:)

Tibcsi12 2016.10.02. 23:13:55

@Taichipanda: blablabla

Tik tak tik tak tik tak

Maradjunk a tényeknél,most kettőt mondok, fent van több is, de látom nem ment át:

- 30 vezetőt pénteken őrizetbe vettek piramisjáték miatt
- a kajrosz augusztus óta nem fizet szerződés szerint

doki01 2016.10.02. 23:15:08

@Taichipanda: Mélységesen egyetértek Önnel!
Ezek az aljas emberek nap mint nap ezzel kelnek és fekszenek, hogy a Kairost lejárassák! Röpködnek az elméletek, beteges számítások, de előrébb nincsenek!
Azt sem értik mi az a hatósági vizsgálat! A hatóság sok mindent vizsgál, az még nem jelenti azt, hogy átverés amit vizsgálnak!

A mai napig nincs egyetlen egy hatósági bizonyíték arra, hogy a Kairos átverés lenne!

Hivatkoznak itt a Paysera levélre! Hát nagyon komoly bank az amely egy blogot és pár testvér blogra épít! Gratulálok!

A kairos figyelő egy rosszindulatú, aljas, minősíthetetlen utolsó blog. A résztvevőik pedig szánalmas próbálkozással akarnak megmenteni felnőtt embereket! A világ nevet ezen.

És hogy miért kell a névtelenség nekik? Hát ha a Kairos mindent bizonyít, akkor ezek az emberek el fognak tűnni és nem rontják többé az emberek életét, felelősség nélkül!
Elfutnak majd mint az egerek a macskától!

icipicicsipa 2016.10.02. 23:16:04

@Taichipanda:
Te vagy a második, aki valami annyira abszurd, nyomoronc érvrendszerrel jössz, hogy felnőtt ember tudja mit akar és mi nehogy már merjünk olyat csinálni, hogy felvilágosítsuk arról, hogy a kajirosozotk egy mocskos csalás.

Ez görény dolog, csak jellemtelen férgek teszik azt, hogy akadályozni próbálják, felháborítónak tartják a másik emberen való segítséget.

A KAIROS EGY CSALÓ PIRAMISJÁTÉKNAK NÉZ KI ÉS VÉLHETŐLEG A HATÓSÁG IS ELŐBB-UTÓBB EZT FOGJA KIMONDANI HIVATALOSAN IS!

NEMZETKÖZILEG!

Na mit szólsz ehhez? :)

icipicicsipa 2016.10.02. 23:18:18

@doki01:
Na te is megjöttél?

Ne aggódjatok, lesztek még sokkal rosszabb helyzetben is, a börtönben nem fogtok tudni ide írogatni barátom! :))

Az idő nekünk játszik, a nagyobb dominó a fehéroroszországi rendőrségi eljárással eldőlt, a napjaitok meg vannak számlálva így is, úgy is, csaló banda.
hehehehehehe......

Taichipanda 2016.10.02. 23:19:27

@Tibcsi12: Oh komolyan? :D és attól hogy ezt most leírtad,holnap vissza kapják a pénzüket az emberek.
Mégegyszer próbálom megértetni: ezektől a dolgoktol nem fog változni semmi,maximum hamarabb bezárni,es annál később,vagy nem kapják meg a pénzüket az emberek(ez a cél).Es akkor ezek mellett jon a duma,hogy sajnálni a karosultakat,miközben mihamarabbi bezáráson izzadnak.
Én nem mondtam a kairos mellett egy pozitiv érvet sem,tisztában vagyok a dolgokkal. De amit itt csináltok,szimpla gennyesség màr.

Tibcsi12 2016.10.02. 23:20:14

@doki01:

A mai napig nincs arra bizonyíték, hogy a kajrosz valós üzleti tevékenységet végez, tárhelyet ad bérbe !

DE arra van, hogy piramisjáték, mivel a hatóságok őrizetbe vettek 30 kajrosz vezetőt, de az is konkrétum, hogy az AGC nek nincs engedélye, vagy hogy a kajrosz augusztus óta nem teljesít szerződés szerint.

Érdekes, hogy a stílust nem kéri számon! Pedig a stílust önök hozzak ide, ami nem tetszett meg délután !

Tik tak ;)

Xlendon 2016.10.02. 23:21:43

@Tibcsi12: Na, akkor most leszek egy kicsit Kairosos!

Rosszul közelíted meg a dolgokat!!!

1) 30 veztetőt pénteken őrizetbe vettek...
NEM! A Kairos annyira biztonságos cég, hogy Fehéroroszországban minden partner mellé adnak egy rendőrt!

2) A kairos augusztus óta nem fizet.
NEM IGAZ!
A webirodában minden dollár jóvá van írva. Minden negyedcent ott van!!!! Tudom, azt mondod, hogy azok csak számok. De mekkorát tévedsz! Talán has belépsz az internetbankodba, ott mit látsz? Pontosan, ott van a pénzed, ahogy nekünk, Kairososoknak is a SAJÁT PÉNZÜNK, AMIT MEGKERESTÜNK!!! Nagyon kemény passzív munkával! És az csak egy helyi bank, aminek még Moszad certifikátja sincs!

icipicicsipa 2016.10.02. 23:23:10

@Taichipanda:
"Jobb lenne ha foglalkoznátok a saját dolgotokkal,és ha be kell zárniuk akkor ugy is be fognak zárni,ha pedig nem,akkor mehet tovább az életetek küldetése,továbbra is feleslegesen. "

Te, miért nem fogadod meg a saját tanácsodat és foglalkozol inkább a saját dolgoddal?
Miért is zavar az, hogy valakik fellépnek a mások megkárosítása ellen és ezért tesznek?

Normális vagy-é?

Taichipanda 2016.10.02. 23:23:46

@icipicicsipa: itt mutatkozik meg a nyers rosszindulat,és rosszakaratot,amit mar elsőkörben is kifejtettem,és ezután mondjátok hogy sajnálat.
Ha fel akarjátok hívni az emberek figyelmét hogy ez egy csalás,akkor sikerült. Mit szeretnétek még? Ja,tudom. Hogy bezárjon. És miért? Hàt valószínű nem azért hogy a ti'károsultjaitok' megkapják a pénzüket. Ennyit erről.

kormoczil 2016.10.02. 23:23:54

@Taichipanda: ha hajlandó vagy aláírni egy magánokiratot, hogy a cég bárminemű nemfizetése esetén kártalanítasz a kaució és az elmaradt bérleti díj összegéig, akkor megyek a csipet-csapatodba egy platina csomaggal (súgok: nem kell adósságba vernem magam miatta). A családomat és a barátaimat is viszem, ha mindegyikünknek aláírod.
Így is áll az üzlet?

Taichipanda 2016.10.02. 23:25:28

@kormoczil: Már 10.jére írom le ezt a dolgot.
Ki akarja hogy te vagy bármilyen fele barátod vagy családod vegyen bármilyen csomagot? Ezt vagy te akarod vagy nem akarod.

icipicicsipa 2016.10.02. 23:26:12

@Taichipanda:
" Mit szeretnétek még? Ja,tudom. Hogy bezárjon. És miért? Hàt valószínű nem azért hogy a ti'károsultjaitok' megkapják a pénzüket. Ennyit erről. "

Kit is hülyítesz?
Hogyan kapná bárki is vissza a pénzét, amikor az csak az új belépőktől jöhetne be?
Mert már szét van osztva fenn a sok százalék a befizetésekből?

Miről beszélsz, miért vagy beteg?
Vagy aljas manipulatív hazudozó?

Tibcsi12 2016.10.02. 23:26:33

@Taichipanda: blablabal

Nem fogom támogatni a csalást , piramisjátekot azzal, hogy jobb ha minél többen belépnek, mert akkor akik benne vannak visszakapják a pénzüket, miközben a masterek nyúlnak a nagy pénzt. En ezt mar bűnpártolás az hívom !

Az a kérdés, hogy holnap ki csatlakozik még azokhoz az emberekhez, akik megteszi,k a jogi lépést, szerintem érdemes most csatlakozni, mert annak jobbak az esélyei...

Az ingerültségből azt látom, hogy az ügyvédek nem mondtak sok bíztatót a hétvégén, bizony nyakig vannak egyesek a sz*rban, nehéz kimászni belőle !

Tik tak tik tak tik tak

Ha van értelmes írás, arra válaszolok, az értelmetlenekre nem!
Ha tudnak aludni, akkor jó éjszakát! ;)

kormoczil 2016.10.02. 23:27:10

@Taichipanda:
a) nem érted a lényeget
vagy
b) azt már leírtuk sokszor

icipicicsipa 2016.10.02. 23:28:26

@Taichipanda:

És magyarázhatsz, te is benne vagy nyakig valószínűleg és baromira remélem, hogy rád rohad a műanyag lakat vagy megtalálnak az általad beszervezett emberkék és kapsz egy pár baráti simit....platinát!!! :)))))

Taichipanda 2016.10.02. 23:31:11

@Tibcsi12: ennyire butának nem is értem hogy lehet lenni.
Milyen károsultak?
Milyen ügyvéd?
Milyen rendőrség?
Azthiszem el vagytok tévedve,de nagyon.
Ingerultseg? Jót mosolygok a bugyuta irományokon,mikor valaki fingik es mar atombomba robbant,károsultakkal,rendőrséggel,meg ügyvédekkel. Ez pontosan ez a jelenség,szó szerint! :-)

Tibcsi12 2016.10.02. 23:31:24

@Xlendon: :)

Tényleg! Csak azt nem értem, hogy az a 30 rendőr miért zárta be az ajtót, lehet azért mert így biztonságosabb?

Sajnos a számláló mozgására nem adnak kenyeret, tudom vegyenek kalácsot! ( lehet az A oldal ezt majd nem fogja érteni, de bízom a földrajz töri szakban )

Kóser ez a dolog, mit a tejfölös hagymás sült vér a disznóvágáson ;)

icipicicsipa 2016.10.02. 23:34:14

Kedves idelátogató kajiroszos ilyen-olyan "manager"-ek, "szponzorok", beszervező emberkék.

Az előadásnak vége, lefőtt a kávé, finito, asta la vista baby, ENNYI VOLT!
V.É.G.E.T.E.K. :)))

Hamarosan kisebb gondotok is nagyobb lesz annál, mint ez a blog, amikor kopogtatnak a szomszédjaitok, a munkatársaitok, a rokonaitok, a családtagjaitok, a haverotok, hogy "HOL A PÉNZÜNK?!"

Javasolnám nagyobb mennyiségű vazelin és reszelő beszerzését, mert ahova majd menni fogtok, ez a kettő vélhetőleg jól fog jönni.. :DDDDDD

Taichipanda 2016.10.02. 23:35:32

Főként,MILYEN BÖRTÖN? :-D
És akkor itt jon a bla duma hogy' sajnáljuk a károsultakat' :( ,de börtönbe mar küldeném őket..kicsit mintha magad ellen beszélnél.

Fanto 2016.10.02. 23:35:43

@Taichipanda:

Tisztában vagy a dolgokkal? Mivel egész pontosan?

Visszakapni valóban nem fogják már, főleg ha az utóbbi 1-2 hónapban gyalogoltak bele a csapdába.

De legalább újabbak - akinek még maradt egy csepp esze - nem dőlnek be egy haldokló, döglődő csaló rendszerbe és nem teszik bele a pénzüket és a becsületüket. Hogy téged hidegen hagy tájékozatlan és védtelen emberek átverése, az a te dolgod.

De ha tényleg tisztában vagy dolgokkal -ahogy állítod - ennek ellenére azokat támadod és gyalázod, akik tájékoztatnak erre a mocskos csalásra, akkor te milyen ember vagy?

icipicicsipa 2016.10.02. 23:36:14

@Taichipanda:
Fosol mi, kínodba meg itt vergődsz, azt hiszed, a hülyítő meeting meg promós érzelmi dumáiddal itt viszed valamire? Hmm?

Baromi rossz, hogy itt egy senki vagy a dumáddal, igaz? :)

Xlendon 2016.10.02. 23:36:43

@icipicicsipa: saját vélemény, de kicsit higgadtabb hozzászólás szimpatikusabb

Taichipanda 2016.10.02. 23:39:49

Rosszindulatú sötét gennyek közé beszivárgott egy kis világosság?Ez piszkálja a nunidat? :-) Ne zavarjon,holnaptól lehet folytatni tovább a gennyedzést.

icipicicsipa 2016.10.02. 23:39:54

@Taichipanda:

"Főként,MILYEN BÖRTÖN? :-D
És akkor itt jon a bla duma hogy' sajnáljuk a károsultakat' :( ,de börtönbe mar küldeném őket..kicsit mintha magad ellen beszélnél. "

Ki mondta ezt, hogy károsult menjen börtönbe, idéznéd?
Arról beszélünk, hogy aki elkövette a csalást és ezzel másokat becsapott!
És akit a bíróság majd reményeink szerint el is ítél.

De már megint csak megy a tanult kontraproduktív duma a jedi-képzőből, mi? :)))
Ide kevés vagy ember, nagyon-nagyon kevés vagy! :)

Taichipanda 2016.10.02. 23:42:21

@icipicicsipa: Szerinted aki csinálja,nem ajánlja? Ja hát persze hogy nem,hisz olyan dolgot csinál amiben maga se hisz. Gratulálok.
Aki csinálja,és nagy nehezen oda tudta ajanlani masnak,mert többre nem volt kapacitása,akkor mind menjen börtönbe? A havi minid

Tibcsi12 2016.10.02. 23:42:51

@Xlendon: tudod Xlendon, az azért nagy eredmény, ha rákeresek a kajroszra es ezt a blogot dobja ki a kereső. A Google keresőmotorja ügy működik, hogy a legrelevánsabb találatot hozza előre, szóval a Google mar tudja mi az igazság, hiába mesterséges intelligencia es csak 9,9 usdért tárol adatot (1TB) egy hónapra !

Vajon miért ez a düh, honnan ered, mi táplálja, a félelem talán ?

Van 30 ember, nem ismerem őket, nem tudom mennyire jártak utána a dolgoknak, de azt gondolom nincsen lehetőségük ma puha ágyban aludniuk, mint pandának, meg dokinak. Vajon ők sem gondolkoztak, szám vagdalkoztak?

Tik tak tik tak tik tak!

Taichipanda 2016.10.02. 23:43:11

Ből építhetsz egy külön börtönt nekik.

doki01 2016.10.02. 23:43:32

Ez az oldal ezekkel a kairos ellenes hozzászólásokkal totálisan unszimpátiát kelt az emberekben! Önök nem védik semmivel az emberek érdekeit, tisztán érződik Önökben a gyűlölet, a szenvedély, az indulat! Ismételni tudom önmagam, amilyen jól indult az oldal, érdekes témákkal, olyan szarul sült is el! A minősíthetetlen hozzászólások, a gyülölködés az emberek unszimpátiáját váltja ki, nem a segítségadás itt a cél!

Gratulálok!

Taichipanda 2016.10.02. 23:44:23

Aki belépett ebbe,mind azon van,hogy tovább tudja adni. Akkor menjen mindenki börtönbe! :-) lehetsz az igazgató!

icipicicsipa 2016.10.02. 23:47:45

@doki01:
" Önök nem védik semmivel az emberek érdekeit, tisztán érződik Önökben a gyűlölet, a szenvedély, az indulat!"

Aki nem védi, azok ti vagytok a "barátaiddal".

Nem tudom másban mi van, bennem igen, van gyűlölet és indulat azon emberek irányában, akik másnak képesek kárt okozni és azok irányában is, ha fellépnek azok ellen és becsmérelik azokat, akik a károkozók ellen fellépnek.
Van, hogy egy ember mind a két csoportban benne van, vélhetőleg te is meg az ide írogató barátaid is azok vagytok.

kormoczil 2016.10.02. 23:48:50

@doki01: lehet hogy újat mondok, az oldal célja nem a szimpátiakeltés, ez nem a vidám vasárnap.
Az oldal célja a tájékoztatás, és az a szomorú hírünk van, hogy nem találtunk semmit, ami hiteles a kairos mondókájából. Ha tud egyet, kérem írja le, még akkor is, ha elhangzott százszor.

Xlendon 2016.10.02. 23:49:22

@doki01:
Kedves doki! Minden rosszat leírt rólunk ---- oké.

De mikor jönnek az állításaink hiteles cáfolatai?
Pl. hogy a cég nem is végez semmilyen gazdasági tevékenységet, a tárhelybérbeadás egy oltári nagy kamu.

Taichipanda 2016.10.02. 23:49:27

Alapvető dolgokkal nem vagytok tisztában,mostmár tiszta a kép:
2 harántcsikos gőtepete pingpongozik egy sílécen.
Egyik mondja: 'Sakk'
Másik mondja:'Gól'
'Te buta,a dominóban nincs is Gól'

Taichipanda 2016.10.02. 23:54:54

@Xlendon: Ki akar neked bármilyen hiteles információt adni? Ki akarja hogy egyáltalán foglalkozz ezzel a dologgal? Mi annak örülünk hogy vannak,hozzád és társaidhoz hasonló kriptaszökevények,mind minden olyan dologban,ahol 'munka nélkül pénzt' lehet keresni. Ez globális,nem vagy egyedül. Mi örülünk hogy míg mas penzt keres,de véresre izzadod magad. Ez igy kerek. Aki akarja csinálni csinálja,aki nem meg nem. Illetve vannak a kárkívánó moslékok. Meg is születettek a kairos-etnikumok :-)

Xlendon 2016.10.02. 23:55:05

@Taichipanda: És mindkettő Kairos partner

doki01 2016.10.02. 23:55:09

Lesznek válaszok hamarosan! De ez az oldal rosszabb már mint a behind MLM! 20 ember gyülülködve, minősíthetetlen hangnemben, egymást és másokat hergelve támad!

Önök szerint ez a megfelelő kommunikáció? Hát hol élnek Önök? Ez a hangnem egy kocsmában sem jellemző! Önök videók alá kommentelnek, Önök a Kairos face oldalán hozzászólnak minősíthetetlen hangnemben.

Ez lenne a nagy segítség? Mit védenek maguk? A kairos senkinek sem okozott még kárt a két éve alatt, s remélhetőleg a jövőben sem fog!

Önök nem tisztázni akarják a kérdéseket, anomáliákat, hanem egyértelműen a világvégét akarják. Egy cseppnyi jóindulat és nyitottság sincs Önökben!

Várják a válaszokat? Ilyen hangnemű embereknek soha nem lesz válasz! Soha!

icipicicsipa 2016.10.02. 23:56:19

@Taichipanda:

2 harántcsikos gőtepete pingpongozik egy sílécen.
Egyik mondja: 'Sakk'
Másik mondja:'Gól'
'Te buta,a dominóban nincs is Gól'

Van tovább is:
nem baj, de a kajirosznál meg van tárhelyem.

Xlendon 2016.10.02. 23:56:45

@Taichipanda: " Ki akar neked bármilyen hiteles információt adni?"
Pl. ha belépnék, akkor is ugyanezt tudnám csak a cégről. Sőt, te se tudsz többet mint én.
Akkor meg ez így... baromi necces, hogy téged a Kairos... hmm...átver.

Tibcsi12 2016.10.02. 23:57:47

@doki01: blabala, olvassa panda bejegyzéseit! Ott van indulat, személyeskedés stb.!

Tények :

- 30 kajrosz vezető piramisjáték miatt őrizetben, a hatósági közlés linkje elérhető
- AGC hatósági engedélye nincs meg, ellenőrizhető a Cseh es Magyar felügyelet honlapján
- több országban a hatóságok figyelmeztetést adtak ki piramisjáték es csalás gyanújával , hatóságok honlapján ellenőrizhető
- a kajrosz augusztus óta nem fizet szerződés szerint, Kairosplanet.com es Kairosplanet Internactional Fb csoport, ellenőrizhető
- nincs Nissan, nincs Sony, mint ügyfél, ezt talán már önök is mondják, de van Nissan és Sony állásfoglalás is, ellenőrizhető
- a kajrosz székhelyet váltott egy lakásból egy postafiók irodára, ellenőrizhető
- a cég jegyzett tőkéje 1000 font, egy cég a tulajdonosa, nincs kockázati tőkebefektető társaság a tulajdonosok között, nyilvános cégadatok, ellenőrizhető
- a Paysera internetes bank figyelmeztette az ügyfeleit, hogy legyenek óvatosak a Kairosszal, mert vizsgálataik azt mutatták, hogy piramisjáték, a levél nyilvános, olvasható

Fontos, hogy azok akiket be akarnak szervezni tudjak ezeket a TÉNYEKET! Nem a blog állítja, hanem a hatóságok, illetékes felügyeleti szervek, hivatalok,itt csak az elérhetőség van meg, illetve rendszerezve vannak ezen információk! ANem szedtem össze mindent, van még bőven!

Védelem: a rendelkezésre álló információk megosztása, bemutattása elérhetővé tétele !

kormoczil 2016.10.02. 23:57:56

@doki01: eddig egyik hozzászólásom sem volt minősíthetetlen hangnemű, mégis törölték a kairos-os facebook oldalakról, ez bizonyára csak valami félreértés lehetett :(
Ha önt megkérik, hogy tépkedje le egy viccpárt plakátjait, mert nem tetszenek a vezetőségnek, letépkedi, ugye? Gondoltam.

Xlendon 2016.10.02. 23:58:44

@doki01: "Lesznek válaszok hamarosan!"

Mintha ez már hallottam volna.

kormoczil 2016.10.03. 00:00:08

@Xlendon: nem jól érted, kairoszos időszámításban kell mérni a "hamarosan"-t, doki le is írja a szösszenete utolsó szavával

icipicicsipa 2016.10.03. 00:00:23

@doki01:
Te.

Nem unod még ezeket a frázisokat, meg a stílust?
Leírtam fentebb, ez nem a kajirosz agymosottak konferenciája meg meetingje.

Ezek a manipulatív szövegek ide nem lesznek jók.
Más a küszöb, nem annyira lent van, mint ahogy a tréningen tanították, hogy ezt mindenki megeszi.
Nem, nem így van, hidd el. Menj el, feküdj inkább le, késő van.
Csinálj inkább skypos videót a haverokkal a Youtube-ra, régen röhögtünk már az abnormalitásokon, amik ott elhangzanak.

Tibcsi12 2016.10.03. 00:00:29

@icipicicsipa: felhúztad magad! Ne vegyük fel! Értelek, de lehet ez a céljuk! Ne adjuk meg nekik az utolsó esélyt! Az idò nekünk dolgozik!

Tik tak tik tak tik tak !

Taichipanda 2016.10.03. 00:00:51

@doki01: Értsd meg,hogy ők pont az ilyen hozzászólásokból táplálkoznak. Örömmel és bizsergetéssel tölti el őket,hogy rosszakat irnak,vagy egyáltalán negatívan beszélnek a dologról,mindenfajta belelátás nélkül.
Élettelen vérszívó gyökerek,akiknek nincs jobb dolguk.
Ne próbáld őket meggyőzni. Senkit sem érdekel hogy berakják a pitiáner 30ezrüket,vagy nem. Surmó álnokok,akik a 'károsultak(???) védelmére kelnek,közben börtőnbe küldenék őket. Az ilyenek az anyjukat is leszúrnák ölelés közben.
Aki tényeket akar,az kapcsolja be 6kor a TV2-őt,mert aki benne van tudja az igazat,aki meg nem,az hagy egye magát! :-)

Xlendon 2016.10.03. 00:01:59

@kormoczil: Ja tényleg! :D A végén odaírta, hogy soha.... azon átfutottam. Pedig gyöngyszem! :)

Fanto 2016.10.03. 00:02:32

@doki01:

Ha tényleg így gondolja, akkor visszavonom, amit tegnap írtam, hogy ön egy intelligens embernek látszik.

Bedőlt az ukrán csaló bandának és még mindig kitart mellette.

"Beteges számítások" Aha, minősítgetni tud, de érvelni már nem.
Azt már képtelen megmutatni, hogy miért lennének betegesek a számítások. Szánalmas!

"A mai napig nincs egyetlen egy hatósági bizonyíték arra, hogy a Kairos átverés lenne! " Várjuk ki a végét. A csalások már csak ilyenek és a hatóságok az események után kullognak. De ami késik, nem múlik.

"A világ nevet ezen" A kajrossz világ? A sok buta emberen nevet a világ, akik belesétáltak az önök csapdájába, majd feltették a minősíthetetlen videóikat. A szánalmas hazudozásaikon is nevet a világ, amiket a konferenciáikon előadtak.
A tagság túlnyomó részének pedig - ha még van kedve nevetni - a nevetése sírásba fordul. Nagyon hamar eljön már ennek az ideje.

icipicicsipa 2016.10.03. 00:02:53

@Xlendon:
Szerintem ők valamiért rosszul definiálják a "hamarosan"t.

Vagy a kajirosz telefonon nézik az időt? :DDD

Xlendon 2016.10.03. 00:03:30

@Taichipanda: Ez jó példa volt, mert a TV2-s Tények pont nem az igazság bajnoka, azok is hazudnak mint a vízfolyás!

Taichipanda 2016.10.03. 00:04:40

@Xlendon: Mi van,at kapcsoltal mas témára? Ne terelj. :-)

Tibcsi12 2016.10.03. 00:07:12

Srácok! Felhúztáktok magatokat ( megértem, ez volt a cél ! Ne felejtsétek el, kommunikációból, megtévesztésből élnek ! ) . Óvatosan, ne vegyétek fel, aki itt személyeskedik, puffogtat Azok ne mi legyünk , ha ugyanazt kell ismételni, akkor tegyük azt! Ismételni, amíg meg nem értik vagy fel nema adják! 32:0 , ilyen előnyben nyugodtan kell játszani!

kormoczil 2016.10.03. 00:07:23

@Taichipanda: azt hiszem, ma úgy ezerszer írtam le, hogy otokár egy 60 millió fontos adósságot kintlévőségként adott elő sok embernek, erre még mindig nem kaptam értelmes magyarázatot. Ez mi, ha nem terelés?

doki01 2016.10.03. 00:07:25

@Taichipanda: egyetértek! Ez az oldal egyre lesz jó! Az új belépőket kell felkészíteni, hogy vannak szennyoldalak, amelyek minősíthetetlen hangnemben, arctalanul próbálják az embereket megtéveszteni!
Forrásuk: a média, videók!

Ez az oldal egy csokorba veszi az összes, az interneten keringő híreket! A letartótatások hátterében nem a kairos üzlete áll, hanem a srácok sajnos nem tartották be az ottani játékszabályokat, akik mellesleg kairosban próbálták mosni a kétes pénzüket! Neten posztolgattak és hát a hatóság lecsapott rájuk!
A Kairos figyelő már postolta is, a kairos végét! Azt se tudták hogy mi állt a letartóztatások/előállítások hátterében! Google fordítóval próbálták megfejteni, de a post már kint volt!

Sugárzik az oldal a gyülölettöl! Ez az oldal egy elrettentő példa lesz bárki számára is, és sajnos szégyen folt is!

Nagyon sajnálom!

Taichipanda 2016.10.03. 00:08:48

@doki01: Ilyen emberek sajnos minden bokorban születnek. Nem tehetnek róla.

Xlendon 2016.10.03. 00:09:18

@Taichipanda: Én csak egy élettelen vérszívó gyökér vagyok, egy kriptaszökevény, egy kárkivánó moslék, egy rosszindulató sötét genny.
Nagyon jók a jelzőid! :D

Tibcsi12 2016.10.03. 00:09:19

@Tibcsi12: az idő minket támogat, már hétfő van, pár óra múlva valaki besétál a BRFK-ra egy DVD-vel és indul a mandula ;)

Tik tak tik tak tik tak!

Jó éjt skacok!

kormoczil 2016.10.03. 00:10:41

@doki01: @Taichipanda:
A cég marketing igazgatója (= a cég) miért kommunikálta a cég 60 millió fontos adósságát kintlévőségként sok embernek?

Taichipanda 2016.10.03. 00:10:57

@Tibcsi12: Egy DVD-vel? Miért nem Floppy lemezzel? És vajon mi lesz rajta? Valaki felolvassa az oldal rágalmait kamerába? Sok sikert!

Tibcsi12 2016.10.03. 00:11:01

@doki01: a hatósági tájékoztatás Kairos piramisjátékot említ!,, ne hazudjunk a ténykeről!

kormoczil 2016.10.03. 00:11:52

@Taichipanda: A cég marketing igazgatója (= a cég) miért kommunikálta a cég 60 millió fontos adósságát kintlévőségként sok embernek?

Xlendon 2016.10.03. 00:12:00

@kormoczil: Miért, a saját slide-jukon nem írhattak volna oda egy BÁRMILYEN számot? szóval szerintem az pont nem oszt nem szoroz.

Taichipanda 2016.10.03. 00:12:28

@kormoczil: Ha a világ legnagyobb csalása agyával gondolkoznának,azt a negatívot,at irtak volna pluszzá,es ugy kommunikáltak volna. Itt be is dőlt ez az elmélet.

Tibcsi12 2016.10.03. 00:13:15

@Taichipanda: pl D Tamás levele, ahol a 3. levelében megemlíti a Nissant és a Sonyt, mint aki megveszi a tárhelyet ;) Ha nincs meg átküldöm, nekem tóbb példányom is van :)

kormoczil 2016.10.03. 00:13:21

@Xlendon: azért a beszervezés szempontjából nem mindegy, hogy egy cégről azt kommunikálom hogy 100 millió az értéke, vagy gyakorlatilag nulla

kormoczil 2016.10.03. 00:15:08

@Taichipanda: ezt nem nagyon értem, de kérlek nézd meg a hivatalos iratokat, ott feketén-fehéren az van hogy adósság: 60 millió font.

Taichipanda 2016.10.03. 00:17:43

@Tibcsi12: mindenki olyan szöveggel nyomul amilyennel tud.Az hogy D Tamás,Vagy K Tamás vagy X Tamás mit ejtett el,hogy felturbózza a sajat malmára a történetet,ne vegyük mar készpénznek. Semmi köze a valós tényekhez. De ha te iszod minden eggyes hobbi embernek a 'mondok 2 nagy céget hagy örüljenek' mondatát,akkor gratulálok.

Warlimont 2016.10.03. 00:18:28

@doki01: "Önök nem tisztázni akarják a kérdéseket, anomáliákat, hanem egyértelműen a világvégét akarják. Egy cseppnyi jóindulat és nyitottság sincs Önökben!"

Kedves Doki01, erre a Nissanos és Sony céges kérdésre, miért nem akar válaszolni? Már sokadjára kérdezem Öntől, de mindig átsiklik felette, és csak az az érzelmi mantra megy. Szeretném ezt a Nissanos kérdést tisztázni, kérem, legyen segítségünkre: most akkor volt a Nissan a Kairos ügyfele, vagy sem? És ha nem, miért állították, hogy igen?

Fanto 2016.10.03. 00:19:32

Tegnap azt írtam, hogy a többieket már elhelyeztem csak még Horváth Gyulát nem tudtam megérteni.

Mára ez megoldódott. Megértettem, hogy ki ez az ember.

@doki01:
Aki itt sugárzik a gyűlölettől, az ön.

"A letartótatások hátterében nem a kairos üzlete áll, hanem a srácok sajnos nem tartották be az ottani játékszabályokat, akik mellesleg kairosban próbálták mosni a kétes pénzüket! Neten posztolgattak és hát a hatóság lecsapott rájuk!"

Tényleg? Tegnap még más volt a mese. Akkor Lukasenko rendőrsége mégiscsak jól járt el, mert elkapta a pénzmosókat?
Folytatja tovább a hazudozást, elfelejtve, hogy tegnap épp mi volt a mantra.

Ön menthetetlen, egy beteg ember.

Nagyon sajnálom!

Xlendon 2016.10.03. 00:20:33

@Taichipanda: "mindenki olyan szöveggel nyomul amilyennel tud"
Azért ez nem egészen így van. :)
Ha nálad igen, akkor az gáz.

Taichipanda 2016.10.03. 00:20:41

@kormoczil: na akkor kérem. A szavak értelmével nem vagyunk tisztában.
Mit jelent az adósság? Hogy hívják azt mikor nekunk tartozik valaki?Hm,Adósság?
Az a baj,egyet láttok kedves urak. A negatív oldalt mindenben. Ezen én de remélem más sem akar változtatni,mert en személy szerint örülök hogy van hazánknak is egy kairos csőcseléke.Ezzel kerek a sztori.

kormoczil 2016.10.03. 00:22:15

@Taichipanda: ezt nem (csak) D, X, T Tamás állította, hanem
dobpergés
a KAIROS (marketing igazgatója). Vagy ő is "hobbi ember"?

Taichipanda 2016.10.03. 00:22:25

@Xlendon: sajnos megint nem fogtad meg.
Attól mert Kiss Pityu azt mondta Bukk azt kozbe Pukk,attól meg nem országos,es globális tény. De ha te ezzel igy vagy,akkor mélységesen sajnállak.

Tibcsi12 2016.10.03. 00:23:13

@Taichipanda: sajnálom ugyanaz a level mástól is megvan, hogy bizonyítható legyen a szervezettség, gondolom innovativa :) tag mindegyik, egyébként meg a csalás megállja a helyét, ennyit az üzleti életben a turbozasrol , de köszönöm a megjegyzést mentem örülni fog a fogyasztóvédelem is !

Könyörgöm írjon még, az ügyészek isszák majd minden szavát!

Tik tak tik tak bim bam!!!

Warlimont 2016.10.03. 00:24:02

@Taichipanda: A Nissanos sztorinak mi a magyarázata ön szerint?

Xlendon 2016.10.03. 00:24:12

@Taichipanda: Hát ha a Bukk miatt beszáll valaki súlyos százezrekkel, akkor igenis sokat számít!

De ezt te pontosan tudod. Na, ezért van ez a blog!

Taichipanda 2016.10.03. 00:24:45

@kormoczil: A Nissan-t említette csak,mint partner. Itt jon megint a tudatlanság a tortenetben.
A kairosnak verseny csapata is van,amiben szponzor-partner a Nissan. Nem tárhelybérlőként,hanem PARTNER-ként szerepel. De aki azt se tudja mifféle partner,az megértem hogy vagdalózik mint Mari néni a malomba :-)

kormoczil 2016.10.03. 00:26:26

@Taichipanda: oké akkor tisztázzuk.
"Creditors: amounts falling due within one year": hitelezők (hitelező az, akinek a cég tartozik, ennek ellentéte két sorral feljebb a "debtors", azaz adósok, akik a cégnek tartoznak) FELÉ egy éven belül lejáró tartozás: £60,881,193
Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy szándékosan gonosz? Egyébként tökéletesen igazad van az első sorban, a szavak értelmével nem vagytok tisztában.

Taichipanda 2016.10.03. 00:26:57

A partner fogalma is tanulandó,mint ahogy az addósság fogalma is.
Kicsit benéztétek,mindkettőt.

Tibcsi12 2016.10.03. 00:27:39

A sikeres ember figyel az apróságokra 4. pont! ( mondjuk nem tesz magára terhelőt :) )

A tények maradtak, akit most akarnak beszervezni olvassa el, ne nekünk, ne a szponzornak, hanem a tényeknek higgyen, ellenőrizze saját maga!

Aki benne van - az őrizetbevétel események után - forduljon ügyvédhez, vagy tegyen feljelentést, ahogy fent lehet olvasni a mikéntjét!

Warlimont 2016.10.03. 00:27:58

@Taichipanda: És a Sony-ról meg kiderül, hogy azért partner, mert az Otokárnak Sony TV-je van otthon?? :)

A céges beetető videokon ez még egészen máshogy, mondhatni megtévesztően máshogy hangzott el. :)

kormoczil 2016.10.03. 00:28:30

@Taichipanda: remélem nem kezded el azt mesélni, hogy a hitelezők tartoznak az adósnak, mert akkor megkérem anyukádat, hogy cseréljen rajtad pelenkát.

Xlendon 2016.10.03. 00:29:37

@Taichipanda: A Nissan írásban közölte, hogy nincs kapcsolata a Kairossal.

Tibcsi12 2016.10.03. 00:30:58

5300 nagy a forgalom :)

Taichipanda 2016.10.03. 00:31:27

@Warlimont: linket szeretnék a Sony elhangzásáról,mert igy szépen hangzik vádaskodásban,közben meg hivatalos forrás sohasem említette,igy ez is csak hazug vagdalkozás marad. Szóval hivatalos forrában a Sony név hol szerepel?

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.03. 00:31:53

@Taichipanda:
A Kairos Technologies Ltd-nek NINCSEN versenycsapata.

Egy magánember - Tim Greaves - versenycsapatát - a Greaves Motorsportot - szponzorálja (bár 2016 közepén/végén a versenykocsikon már nem látható a Kairos logója).

"amiben szponzor-partner a Nissan. Nem tárhelybérlőként,hanem PARTNER-ként szerepel"
Ennek ellenére több konferencián elhangzott (Kasynets Otokártól is!), több partner weboldalán volt olvasható, hogy a Nissan vállalati ügyfél, tárhelyet vesz bérbe.

Xlendon 2016.10.03. 00:32:38

@Warlimont: Pont ezért jó ez a blog. Aki ezt átolvassa, az egyértelműen látja, hogy a tagok se tudnak semmit a cégről.

Szóval mi csak AJÁNLJUK, hogy aki belépésen gondolkozik, az NE tegye! Ennek a cégnek EGY DOLLÁRT se utaljanak!

Taichipanda 2016.10.03. 00:33:33

@Xlendon: Az Oktogonon Mcconalds honnan tudja hogy a Világ vezeto global mcdonalds kikkel van kapcsolatban? Ez besült. A magyarországi Nissan lehet nem.

Xlendon 2016.10.03. 00:33:41

@Kairos Anti: Amit a Nissan aztán hivatalosan is cáfolt

Taichipanda 2016.10.03. 00:34:24

Ha nincs kapcsolatban egyáltalán,ahogy állítják,akkor oda csalták a kamionjaikra es a versenykocsiaikra a Nissan emblémát? Ez nem éppen szép dolog. Megint besült.

Xlendon 2016.10.03. 00:34:57

@Taichipanda: Most nehogy már elkezd védeni, hogy a Nissan bármilyen partnere is a Kairosnak, mert csak magadat nevetteted ki.

kormoczil 2016.10.03. 00:38:39

@Taichipanda: bizonyítani tudom, hogy hazudsz:
www.youtube.com/watch?v=O5g8UduxMF8
15:00 körül: "fontos minden partnernek, [...] milyen cégek vásárolják a Kairos Technologies termékeit. [...] a harmadik cég, ez a Nissan Motors [...] természetesen megosszuk (sic!) minden partnerrel [a hálózatépítő partnerekkel] ezt a listát [azon cégek listáját, akik a Kairos szolgáltatásait használják]"

Taichipanda 2016.10.03. 00:38:47

Egyet nem fogtok soha megfogni,ami minden állítást cáfol: Ha előre eltervezett,globális,óriás csalás lenne,tobb eszük lenne annál hidd el,hogy olyanokat közölnek kamera elott,ami egy perc alatt lenyomozható,nem mutatnák be a világnak közvetlen se a penzugyeit,főleg nem azt hogy ők tartoznak. Ha már nagy okos oroszoktól beszéltek,ezt még az utolsó piti bűnöző is tudja.

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.03. 00:40:34

@Taichipanda:
Egy nem is olyan régi videóban 25:35 körül említődik a Sony (meg a NASA is!):
www.facebook.com/michal.derda/posts/10202580927282150?pnref=story -

Kasynets Otokár 15:19-nél említődik meg a Nissan:
www.youtube.com/watch?v=O5g8UduxMF8

Taichipanda 2016.10.03. 00:41:59

Egyet nem fogtok soha megfogni,ami minden állítást cáfol: Ha előre eltervezett,globális,óriás csalás lenne,tobb eszük lenne annál hidd el,hogy olyanokat közölnek kamera elott,ami egy perc alatt lenyomozható,nem mutatnák be a világnak közvetlen se a penzugyeit,főleg nem azt hogy ők tartoznak. Ha már nagy okos oroszoktól beszéltek,ezt még az utolsó piti bűnöző is tudja.

Erre válasz? Ilyen amatőrök lennének? :(

kormoczil 2016.10.03. 00:41:59

@Taichipanda: remélem ezt te sem gondoltad komolyan, és remélem van egy büntetőjogban jártas ügyvéd ismerősöd, szükség lesz rá :)

Xlendon 2016.10.03. 00:42:12

@Taichipanda: Pedig így van. Mostanra például a kommunikáció -- pont ezért -- lényegesen változott, ez pedig az elmúlt hónapok eredménye, többek között ezé a blogé is!

kormoczil 2016.10.03. 00:42:56

@Taichipanda: ha nem hordtál volna ennyi trágyát néhány óra alatt, még védekezhetnél azzal, hogy téged is átvertek

Taichipanda 2016.10.03. 00:42:57

@kormoczil: buta gyerek vagy te,gyűjtsel meg arra a Standardra ;)

kormoczil 2016.10.03. 00:44:41

@Taichipanda: buta=szegény. Ok.
Föntebb már leírtam, hogy szívesen látlak a házamban, számolgathatjuk, hány Standardból építhetnék kártyavárat...

Fanto 2016.10.03. 00:47:41

@Taichipanda:

Az oroszok nem is lesznek megfogva, Otokár sem, csak sajnos már náluk a pénzetek, meg az adataitok a hivatalos irataitok másolataival.

Mit gondolsz, utalni fognak a jövő héten?

kormoczil 2016.10.03. 00:48:50

@fanto: neki lehet hogy igen, mert a pofája alapján elég magasan lehet

Taichipanda 2016.10.03. 00:50:18

@kormoczil: buta=amatőrök se mondanak kamerába olyat amit után lehet követni,hiába nyomatod a linkeket. Hiába tudsz te várat épiteni,ha akkora anyámasszony katonája vagy hogy eggyel se merted kipróbálni. Játszatod itt a janit,közben meg 'a nagy rizikó horror odavesző összeget' 30ezret is sajnáltam rá,hogy megtudd,inkább dobálózol a dombról,azokra akik nem sajnálták.

doki01 2016.10.03. 00:51:27

@Kairos Anti: T. Uram! A Sony és a NASA sajnos nem derül ki hogy milyen értelemben van a videón, így ezt nem emelném ki!

Otokar valóban említi a Nissant! Ez tény! A kérdést, anomáliát mi is várjuk a cég részéről! Amint megkapjuk a válaszokat, tudatjuk Ön felé!

kormoczil 2016.10.03. 00:52:53

@Taichipanda: Taichipanda belelapozott a "meggyőzés hülyéknek" könyvbe...

kormoczil 2016.10.03. 00:54:00

@doki01: Végre konstruktív dolog! Köszönjük, a válaszra mi is kíváncsiak vagyunk, megnyugtató és hiteles választ természetesen elfogadunk.

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.03. 00:54:04

@Taichipanda:
A Greves Motorsport kamionjain azért van a Nissan logója, mert Nissan motrokat használnak a versenyautóikban.

Ettől függetlenül a Kairos is támogatja a Greaves Motorsportot, ezért volt látható a kocsik oldalán a Kairos logója (most már nincs), illetve ezért látható a honlapon a Kairos régi logója a partnerek sorában.

De ebből nem következik az, hogy a Kairos támogatná a Nissant. Ez "cum hoc ergo propter hoc"-érvelési hiba lenne.

Taichipanda 2016.10.03. 00:58:48

@kormoczil: A hülyék hülyék maradnak,nincs kivétel. A rosszindulatúak is azok maradnak,nem kell ide könyv. Várat te szarból építesz,nem átvitt értelemben,hanem szó szerint,mert ha olyan vastag lennél,nem azzal töltenéd az időd hogy egy olyan dolgot ócsárolj napjában,amibe be se látsz. Innen ered a következtetés,hogy Vagy Milliárdos vagy aki egész nap azt varja mikor jelenik meg egy uj post,mert nincs jobb dolga csak kritizálni,vagy egy suhanc a panel 12.rol,akinek anya nem adott kajára,nem hogy csomagra.
Az elsőt kétlem. Menj dolgozni,papám,vagy sportolni! :-) az majd lefoglal.

kormoczil 2016.10.03. 01:01:22

@Taichipanda: ez a baj ezekkel a fórumokkal, leírni könnyű hogy panel 12, de miért nem jössz el és nézed meg magad? Miért azzal töltöd az időd, hogy egy olyan dolgot ócsárolj napjában, amibe bele sem látsz?

Taichipanda 2016.10.03. 01:04:03

@Kairos Anti: egy a lényeg es ezt értsd meg.
Úgy nem ad ki a száján egy cég,legyen az csaló vagy sem,főleg csaló,amit után lehet követni,és lenyomozható. Miért nem mondta a Mercedest is vagy a BMW-t? Csak a 'kis' Nissan-t kamuzta be ezek szerint,úgy hogy közben tudta hogy semmi közük nincs hozzá.
Te lehet igy csináltad volna,de egy cég,főleg egy csaló,nem dobott volna be a világ egyik vezeto autógyártó márkáját úgy,hogy SEMMI köze hozzá. Érted?

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.03. 01:05:29

@doki01:
"Otokar valóban említi a Nissant! Ez tény! A kérdést, anomáliát mi is várjuk a cég részéről! Amint megkapjuk a válaszokat, tudatjuk Ön felé! "
Valószínűleg ugyanolyan dezinformálás, mint az "1 kódolt GB ára 15 $".
Ha megnézzük a konkurenciát - Amazon S3, Google Cloud Platform, Backblaze, Tresorit (ez utóbbiak biztosítják az end-to-end titkosítást, tehát az adat tárhelyre már titkosítva kerül tárolásra) - 1 GB tárhelyet havonta ~0,03 $-ért adnak.

kormoczil 2016.10.03. 01:05:53

@Taichipanda: egyébként köszönöm, van munkám, elsősorban gépi tanulással, mesterséges intelligenciával és neurális hálókkal foglalkozok, emellett főleg internetes biztonságtechnikával, valamint webszolgáltatások fejlesztésével, üzemeltetésével.
Remélem, fizet a kairos a kommentjeidért, mert egyébként nagyon hülye vagy, ha ingyen hordasz itt össze ennyi mindent magad ellen...

Fanto 2016.10.03. 01:06:05

@Taichipanda:

Mi lesz, ha leállnak az utalások? Mi lesz, ha nektek sem fognak fizetni tovább? Mit fogtok mondani a több száz vagy több ezer embernek?

Mikor fogjátok beismerni, hogy csúnyán bedőltetek az ukrán-orosz maffiának?

kormoczil 2016.10.03. 01:09:44

@fanto: neki már nem lesz probléma ha nem fizetnek, a beszervezettek meg hirtelen nem érik el, vagy bemeséli nekik, hogy mi vagyunk a hibásak -.-

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.03. 01:13:19

@Taichipanda:
"Úgy nem ad ki a száján egy cég,legyen az csaló vagy sem,főleg csaló,amit után lehet követni,és lenyomozható."
Az emberi naivitás végtelen.

Például lásd: az emberek elhiszik a Pi-vizet, a csodálatos mosógolyót, a gravomágneses falszárítót, a "mikrohullámú sütőben a grafitbélből vassá fúzionáló szén"-kísérletet, az ingyenenergiás ketyeréket, a vízzel hajtott fúziós autót - és még sorolhatnám napestig. Pedig csak oda kellett volna figyelniük a természettudományos órákon, és egyből leesne, hogy csalás. Vagy ha nem figyelt volna oda eléggé, akkor utánaolvashatna releváns forrásokból - csak az időigényes (ezért nem néznek/kérdeznek utána), gondolkodást igényel, fárasztó.

Fanto 2016.10.03. 01:13:23

@Taichipanda:

Pedig DE, a hamis érveléseddel csak magad vezeted félre.

Olyan márkát kell mondani, amit mindenki ismer, aztán valószínűleg úgysem jár utána senki. Ezzel megelőzi a kínos kérdést, hogy : De kik a cég ügyfelei?

Igaza is volt, senki nem járt utána a hallgatók közül, a tagok közül, simán meggyőzettek és beléptek, mindannyian bedőltetek. Itt tudtátok meg szerintem, hogy Otokar lódított.

Taichipanda 2016.10.03. 01:29:07

Akkor személyeskedjunk.
Én csak a 2 legjobb barátomnak mondtam el,2 barátom tartozik a hálozatomba. Tavaly november elején kezdtem,saját csomagokat vettem. Nekem nem éri meg a 60-100dollar azt hogy utánna hívogassanak,vagy bárki meg csak érdeklődjön is,ez nem rossz értelemben,akár abban is hogy hogy kell feltelepíteni a programot. Nem,nem voltam es vagyok rá szorulva az emberekre. A saját példámat mondom,nem vagyok hálózat építő,akinek elmondtam sem nyereségből,hanem segítőkeszsegbol es jo indulatból mondtam el,örömmel.
Nagyon Szép volt valóban. Mint tudjuk az iratok ahhoz kellenek hogy vissza szorítsák a pénzmosás es csalas lehetôségét,hiszen ha egy 'valós' ember nem egy csomagot tudna venni,akkor szomszéd csaló sanyibá be nyomott volna 100millát és 1 éven belül 250millája lett volna. De sajnos ez sem tántorította el a csalókat,megoldották. Erre fény derült,illetve arra is hogy a 100 platina(100milla) egy-két számlára ment,az egész. Az EU hatóság mar akkor tudott róla,mar akkor vizsgálták,és az volt a kikötés,hogy egy ember egy személyi számlára utalhat. Oké. Ez volt az első nagy érvágás a pánikbetegeknek,illetve örömriadó az AntiKairososoknak. Ekkor keresett a Kairos egy Személyi IBAN számot adó bankot,ahol könnyű a regisztráció es felhasználóbarát,mint az epayments,csak hogy az egységes IBAN-t adott,nem személyit. Ahogy megajánlották a Paysera lehetőséget( bármilyen mas bankhoz is utalhatott az ember,akar OTP-hez is),csak ő ezt ajánlotta,mert Az USA-ban is elérhető. Csak hogy a Sera mikor utánna nézett a kairosnak,nyilván angolul de ilyen es ehhez hasonló jó indulatu oldalakat talált,amit be is linkelt,ezekre alapozta a csúnya módon szétküldött levelet is. Ekkor a kairos feljelentését tett a Sera ellen,Valós tények nélküli rágalmazásért,illetve kivette az ajánlása közül a Serát. Ez volt a 2. Érvágás,illetve a díszhimnuszként beköszöntő az Anti kairos szamara. Ekkor jott a 'pánik' ismét. Itt jött a képbe a Februárban megalakult Agc bank amelyet folyamatosan fejlesztettek hétről hétre,hogy januárban be tudjak vezetni egységesen. De emiatt az incidens miatt,tűzoltás képpen be kellett fél évvel a hivatalos megjelenés elott hozni,kényszerből. Fél év alatt zajlott volna a tökéletesítés,hogy ami miatt akadozott a regisztráció es a rendszer 100% stabilságát megteremtsék. Olyan mintha te egy új biciklit akarsz piacra dobni,de fél évvel a bemutatás előtt muszáj vagy kiadni,úgy hogy még egy két küllő mozog. Én minden hónapban megkaptam a kifizetést,a csúszásokat egy ilyen óriás léptékben fejlődő cégnél,az értelmesek es akik tudjak mivel jár egy ilyen dolog elfogadják,és tudomásul veszik. Én novemberben fogom újra venni a csomagomat,alig várom! A kairos nagyon sok évig fog még 'munkát' adni partnereinek,és hiába a sok rágalom,semmi sem fog alapjaiban változni.
Remelem egyszer eljuttok arra a pontra legyen az 1,2 vagy 5 év,hogy merjétek kipróbálni,és ez az oldal is átmegy majd Negativból pozitívvá. Bár az az érzésem hogy mindig lesznek rosszakarók,ha kiesik egy régi,bejön egy új. Ez igy van rendben.
Jóéjt.

kormoczil 2016.10.03. 02:02:44

@Taichipanda: lehetett volna ilyen hangnemben is kezdeni.
Probléma még itt is van: az AGC nem végezhet pénzügyi tevékenységet, mivel az illetékes pénzügyi hatóságnál nincs engedélye. Ha megalapítanak egy pénzügyi szolgáltatót, az első lépés az (mindenképpen a működés megkezdése előtt), hogy engedélyeztetik, utána persze lehet fejleszteni. Ha engedély nélkül végez pénzügyi tevékenységet, az bűncselekmény, persze ez nem a Kairos sara, de meglepő, hogy egy engedély nélküli szolgáltatót választ a kifizetésekhez.

énszóltam 2016.10.03. 03:39:26

ez így sok volt estére, mindenféle szempontból

énszóltam 2016.10.03. 04:34:09

"2012-03-11 at 17:17
Kedves Botanoo-ról író hozzáértő szakember!

Nem tudom ki az Edit, aki informálta Önt a Botanoo üzletről, de van egy sanda gyanúm, hogy nem volt tisztában bizonyos dolgokkal, ahogy Ön sem volt elég körültekintő mielőtt véleményt formált. Pedig éppen ezt javasolja olvasóinak.
Először is a karbon kredit üzlet nem befektetésről, hanem kereskedésről szól és nem tartozik PSZÁF felügyelet alá. A markit.com -on vannak a termékek zöld projektek bejegyezve,minősítve, hivatalosan regisztrálva, ha úgy tetszik.
A Keen As vállalatnak nincs semmi köze a CC kereskedéshez csupán annyi, hogy ugyanazé a személyé, akié a CCdenmark vállalat, ami a kereskedést bonyolítja le.
Hogy miért vesznek a cégek önként Karbon kreditet?? Azért, hogy CO2 semlegesítsék magukat, marketing céllal, vagy fontos nekik a környezetvédelem vagy ezzel növelik a tőzsdei árfolyamukat.Vásárló az osztrák posta, a mclaren forma 1.es csapata stb. Vajon miért rakják a biztosító társaságok által favorizált unit linked termékekbe a zöld projekteket??Lehet, hogy ők is CC vásárlók?? Egyre érdekesebb ugye!
Igen valóban kicsit több, mint egy éve működik az üzlet már 17 országban és már kész a kereskedési oldal is. Nem is működhetne évtizedek óta, hiszen ez egy új piac!
Törvényesen bejegyzett dán céggel CCdenmark dán székhellyel.
Sajnos a hálózatban, igazi termékeket terjesztő cégeket is hamar le piramis játékozzák,így járt majdnem az összes kezdő cég.Beütöttem az interneten pár mlm rendszerben ma is működő céget és mindről találtam ehhez hasonló bejegyzéseket.Úgyhogy óvatosan az elhamarkodott kijelentésekkel!A piramis játékok általában hamar bebuknak és vannak előjelei, amit most nem sorolnék fel…"

csak engem emlékeztet ez a hozzászólás valamire? elég lenne pár szót felcserélni benne és pont paszolna a kájroszhoz is.

icipicicsipa 2016.10.03. 06:47:48

@énszóltam:
"csak engem emlékeztet ez a hozzászólás valamire? elég lenne pár szót felcserélni benne és pont paszolna a kájroszhoz is. "

Csak engem emlékeztet ez a szövegstílus tájcsipanda kettővel felette lévő írásához ? :)

vadaszgoreny 2016.10.03. 06:48:02

Ez a panda a ThetaTV - s kisfiú volt talán. Kár értük is, pont passzolnak a mai kormányok elvárt állampolgár sémájába....

Tibcsi12 2016.10.03. 06:49:03

Jó reggelt!

Látom hosszú volt az éjszaka, de a tények nem változtak

- 30 kajrosz vezető őrizetben piramisjáték szervezése miatt
- AGC- nek nincs engedélye
- nincs P2P hálózat
- a kajrosz augusztus óta nem fizet szerződés szerint
- stb. stb.

... és van mellébeszélés...

Petr100 2016.10.03. 07:01:35

Jó reggelt!

Lassan 20000 a nézettsége a videónak!

Doki, Taichipanda!

Kérem ezt a stílust tartsák meg saját konferenciáikra, meetingjeire!
Engem undorít, az önök szavaival élve!

Sokat beszéltek mellé, ideje lenne a tényekre koncentrálni!

Ahogy írják:

A Kairosz vezetőit őrizetbe vették piramisjáték miatt.
Az Asset Global Servicenek nincs engedélye
Az üzleti modell nem működőképes.

Tények, tények, tények! Üdv a valóságban!

Zoltán Gajdács 2016.10.03. 07:38:34

@Taichipanda: Próbáld felfogni, hogy az éremnek két oldala van. Az okos ember meghallgatja mind a két oldalt és a hallottak, olvasottak alapján eldönti, hogy kinek hisz. Neked az a bajod, hogy nem neked hisznek.

Próbáld meg hitelesen eladni magad, mert addig, amíg csak a gyűlölet árad belőled a saját tehetetlenségedből adódóan, nem fordulnak jobbra a dolgok.

Ne másokat hibáztass azért, mert nincs hiteled.

Képtelenek vagytok cáfolni dolgokat a működéssel kapcsolatban, mert már annyi hazugság látott napvilágot. Alapvetően a gondod, hogy az emberek kíváncsiak az érem másik oldalára. Ezzel mi a gondod? Hisz épp te mondtad, hogy a felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy mit akarnak. Akkor fogadd is el a döntéseiket. Fogadd el, hogy a felnőtt emberek úgy döntenek, hogy tájékozódnak és információt gyűjtenek a Kairos működésével kapcsolatban.

goto10 2016.10.03. 07:59:45

fb-n "friss" info, hogy nem mukodik a webiroda es az alkalmazas sem :D K. Zsolt probal supportot adni :D What is your ISP?

"what is the hell with the system ,again under attack? not working cabinet nor also pc application this time..!! "

Hunor74 2016.10.03. 08:22:39

@taichipanda hagyjátok már légyszi ezt az itt a piros hol a pirosra 37 000 et nem mersz feltenni, nyuszi vagy vaze??? szintű érvelést... Melyik alatt van a golyó??? Egyik alatt sincsen...

Warlimont 2016.10.03. 09:09:12

@Taichipanda: "A hülyék hülyék maradnak,nincs kivétel."

Bizony, panda, olvasva a soraidat, ezt en is igy gondolom.

Azt irod Kormoczil-nak: "a panel 12.rol,akinek anya nem adott kajára,nem hogy csomagra."

Jotanacs: ezzel a megallapitassal legyel ovatosabb, panda, mert a videoitokat nezve ugy latom, az "uzlettarsaitok" 90%-a piramisban ebböl a körböl kerul ki. Most ezt olvasva mit fognak gondolni a "felsö vezetöikröl"? Hogy ennyire lenezitek öket, es csak a penzuk kellett?

"Menj dolgozni,papám,vagy sportolni! :-) az majd lefoglal."

Dehat ez is micsoda? A szervezet szlogenje nem az, hogy dolgozzon HELYETTED a szamitogeped? Az uzlettarsakat is igy szoktad dolgozni kuldeni? :) Nem pont az ilyen lustacska, de jobban elni akaro panellakokbol eltek....?

Ez a megszolalasod (is) komoly lablöves volt, baratom.

Warlimont 2016.10.03. 09:25:56

@doki01: "Otokar valóban említi a Nissant! Ez tény! A kérdést, anomáliát mi is várjuk a cég részéről! Amint megkapjuk a válaszokat, tudatjuk Ön felé!"

Doki, ez jo probalkozas volt, de a kettest nem erte el, igy ujra neki kell futni.

Az, hogy el- es felismeri a problemat, valoban haladas, de tul finoman fogalmaz, amikor azt mondja, "Otokar is emliti". Ön is tudja, mi is tudjuk, hogy hangzott ez el valojaban, es hogyan valt halozatepitesi ervve. Az "anomalia" szo pedig aranyos uj szinonima a sima hazugsagra.

Az az ajanlata, hogy hagyjuk ezt a kinos temat, es varjunk a nyilvan soha meg nem erkezö valaszra, szinten jo probalkozas, de sajnos nem elnek vele, mert a Nissan-hazugsag a legjobban lekövethetö peldaja a Kairos muködesenek, es itt pontosan ismert a masik fel (a Nissan) allaspontja es nyilatkozata, tehat a dolog a napnal vilagosabb. Igy a tema az asztalon marad, de azert meg is ertem a cegtöl allasfoglalast varo kibuvojat, igy akkor maskepp kerdezem:

- Ön szemely szerint vagy az ön altal vezetett "csapata" felhasznalta a halozatepiteseben szoban vagy irasban a Nissant referenciakent, hogy ezzel ujabb leendö uzlettarsakat gyözzön meg a csatlakozasrol?
- Olvasva a Nissan teljes elhatarolodasat sincs szemelyes sajat velemenye az Otokar anomaliajarol? Ön szerint milyen mas valasz jöhetne meg ezutan, mint amit a blog felvet?

(Ha dokikent mondjak önnek delutan, hogy a beteg nem lelegzik, furcsan csendes, es eleg szurke a feje, akkor sincs velemenye a nyilvanvalorol, hanem azt mondana, hogy ne kapkodjuk az elhamarkodott következtetesekkel, varjuk meg a reggel levett vermintak laboreredmenyeit? :) )

piranoidok 2016.10.03. 09:41:41

Újabb fejlemények, nyugtatgatások, promóciók:

"-A Kairoson belül rengeteg változás van, egy restrukturizálás van folyamatban.
-Az új support elindult, úgy ahogy ígérték, okt.1-től. ( megjegyzem, ma vasárnap reggel orvosoltak a magyar csapatnak egy minősülési témát) Gyorsabb válaszok lesznek.
-Vezetői szinttől direkt support lesz.
-Call center is hamarosan indul vezetői szinttől. ( Master vagy executiv még nem tudom)
-Webáruház pár napon belül bemutatásra kerül. A telefonok, pár 1000 db raktáron, a logisztika kész. Az utolsó simítások vannak. A webshop bemutatása után pér héttel rendelhető lesz a termék.
-A cég úgy döntött, hogy bizonyos céges ügyfeleiket bemutatják. 1 hónapon belül lesz egy vezetői webkonferencia, amibe be fognak kapcsolódni a céges ügyfelek képviselői is.
-A hamarosan kiírásra kerülő promóció, ami a 2 éves szülinapi parti helyszínére és részvételre szóló meghívás lesz, szintén élőben részt vesznek a céges ügyfelek.
-Minden tulajdonos EU s állampolgár.
-A kifizetések (augusztus) 95% a teljesítve. Ez volt az első ACG s utalás.
Jeleztek még néhány esetben rendszerhibát, hiszen teszt fázisban kellett utalni, ezeket javítani kell, de a tényen nem változtat, mindenki meg kapja a neki járót. Gondot jelenthetett a rossz bankszámlaadat beírása is.
-Az őszi promóció feltételei hamarosan publikusak lesznek."

Egyébként több helyen nem megy a Kairos program és a webiroda. Lehet, hogy a netszolgáltató lépett (bár ettől függetlenül minden más működik), vagy a Kairos szerver épp le van kapcsolva. Döntse el mindenki, hogy mi lehet a probléma.

goto10 2016.10.03. 10:08:53

@piranoidok: Ujabb FB comment: "how does it look with august salary? Is the system processing it or has it already collapsed?"
Ugy latszik a stanicli tele lett 10-esekkel? Hamarosan Yom Kippur, biztosan addigra mindenki a penzehez jut. Ja nem.

Warlimont 2016.10.03. 10:19:04

@piranoidok: "Újabb fejlemények, nyugtatgatások, promóciók:"

Nem hulyek ezek, latszik, hogy eljutnak hozzajuk a nyilvanvalo keresek. De az is nyilvanvalo, hogy nincsenek valaszaik, es ez a lista is vegig csak "majd", "hamarosan", "lesz", meg "1 honap mulva" jellegu ures igergetes. Akkor szoljanak ha kesz van, söt inkabb egyböl mutassak is.

Mi lett VOLNA hitelesebb kommunikacio, ehelyett az ujabb ures rizsazas helyett?

- Pl egy (nem fotosppolt) foto a raktarrol es a polcokrol, ahol varja az allitolagos 1000 telefon a leendö tulajdonosait.
- Egy foto az informatikus csoportrol, akik a Kairos modern es elegans föhadiszallasan (lasd topic elejen foto az epuletröl) dolgoznak az allitolagos webshopon.

Warlimont 2016.10.03. 10:22:52

@goto10: "Hamarosan Yom Kippur, biztosan addigra mindenki a penzehez jut. Ja nem."

Ha Yom Kippurig se jön meg a penz, akkor a Zsuzsa-fele kosher minösitest biztos visszavonjak, es a duhös Moszad is megkeresi Otokart, vegulis anno Eichmannt is megtalaltak, ugyes fiuk azok, megha a Kairos rendszeret Zsuzsa szerint nem is sikerult feltörniuk.

Zoss55 2016.10.03. 11:13:09

@piranoidok: sziasztok!
megtudtam, hogy több országban nem elérhető, de nem a KAIROS, hanem a teljes francia irány a "T" - s rendszeren keresztül. A THOME pedig visszaigazolta, hogy tényleg, és dolgoznak rajta! Akkor most úgy látszik, mégsem a KAIROS rendszerét támadják..... most éppen....

goto10 2016.10.03. 11:24:58

@Zoss55: valoban kiterjedt t-systems hiba, a rarlabs.com se megy.

piranoidok 2016.10.03. 11:25:05

@Zoss55:
T-Home vagyis már Telekom itt Mo-on.(több mint egy éve)
Az az érdekes, hogy van net, minden működik, csak épp a Kairos program és az ügyfeleik oldalai nem elérhetőek. Úgy tudom, hogy a német Telekomtól függünk, nem a franciától, de lehet hogy én tudom rosszul. Mindegy, megnézem más szolgáltatónál is.

Kairos magyar facebook oldalán is kiirta Székely András:
Kedves Munkatársak!
A mai napon a WEB iroda és a kliens program rendszerre nem vált elérhetővé a T (home, system) rendszereken keresztül!
Ez nem a KAIROS problémája, a többi szolgáltatótól rendben elérhető és működik !
Amint tudunk pontosabb információt, megosztom Veletek!
!!!!!!!!!!!!!!!!! FRISS HÍR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A T visszaigazolta, hogy náluk van a baj és dolgoznak rajta!!!!
Szóval, türelem!

énszóltam 2016.10.03. 11:37:43

most akkor ha megáll a zinternet mégsem működik a kájros?

piranoidok 2016.10.03. 11:40:15

Érdekes olvasmány a Facebook szervereiről. Na ezt vessük össze a szupertitkos és biztonságos Kairossal. Lentebb a Facebook adatai, akikről már film is készült... s mégis 12 éve működnek, pedig Cukibergernek is volt egy-két csatája :)

Nézzen be a Facebook svéd szervertermébe - 2016.09.29. 14:00
A Facebook hat óriási szerverparkban szétosztva őrzi az oda feltöltött adatainkat. Az egyik ilyen szerverpark Svédországban, Luleå városa mellett van. ...
index.hu/tech/2016/09/29/nezzen_be_a_facebook_sved_szervertermebe/

Googli adat a Facebookról:
A Facebook amerikai alapítású közösségi hálózat, amely 2004. február 4-én kezdte meg működését. Eredetileg Thefacebook-nak hívták. Wikipédia
Részvényárfolyam: FB (NASDAQ) 128,27 USD +0,18 (+0,14%)
szept. 30. 16:00 GMT-4 - Felelősségkizárás
Alapítva: 2004. február 4., Cambridge, Massachusetts, Egyesült Államok
Elnök-vezérigazgató: Mark Zuckerberg (2004. júl.–)
Székhely: Menlo Park, Kalifornia, Egyesült Államok

goto10 2016.10.03. 11:48:08

@énszóltam: valoban ugy tunik a kayrossz igen erzekeny fajta, akit erdekel, olvasson utana (single point of failure, high availability) :D

goto10 2016.10.03. 11:53:17

@piranoidok: Erdekes, arra mar nem gondolnak, hogy mi van az allitolagos cegekkel, akik hasznaljak ezt a koser szupertitkos 100 peldanyban dobj egy 10-est szetporlasztva rendszert. Oket nem tajekoztatjak? A Nissant, Sony-t, Mercedes gyarat es a tobbit? Legalabb annyit kiirhattak volna, hogy a cegeknek minden szolgaltatas tovabbra is mukodik (dizk, smurf, fone, stb) :D

Warlimont 2016.10.03. 12:00:47

@goto10: "A Nissant, Sony-t, Mercedes gyarat es a tobbit?"

A NASA-rol nem is beszelve!

- "Houston, we have a problem!"
- Mi a gond, fiuk?
- Leallt a kajrosz server, nem muködik a tartalek, vagy nincs is, nem latjuk az adatainkat, vakon repulunk, mayday, mayday!

piranoidok 2016.10.03. 12:06:29

@piranoidok:
Az emlitett facobook cikk eredetije a tulajtól, Mark Zuckerberg-től
www.facebook.com/zuck/posts/10103136694875121?pnref=story

... és jön 10 évre rá 2014-ben Алексей Кочерев és mindent szétporlaszt x ezer felhasználó szuperhűtött gépével és szupertitkos programjával, szupertitkos kódolással... :) amit még a Moszad sem tud feltörni (éljen, megnyugodtunk)

Az ötlet eredeti, csak kár, hogy nem valósult meg, csak az emberi hiszékenységben, tudatlanságban és kapzsiságban. Nem hülye ez a Кочерев, átgondolta, hogy mit etet be a jónéppel.

Van egy most vetitett sorozat a BBC Earth műsorán
A fogyasztói társadalom teremtői 1-3.
Ebben pontosan elmondják, hogy már száz éve a Félelemmel tudták a legnagyobb reklámot eladni, s aztóta is erre hajtanak (na meg a nő-kisbab-állat kombinációra valamelyikére).
Pl: 2001 után épp a félelemle alapozva adták el rengeteg SUV autót (az megvéd), de kiderült és bizonyították, hogy a SUV tipusú autók sokkal borulékonyabbak, veszélyesebbek .
(ez alapvető fizika is, a nagyobb ember nagyobbat is esik, mivel messzebb van a földtől)

Zoss55 2016.10.03. 12:07:30

@énszóltam: ha a Sz.A. google szövegére gondolsz.... ja... én is. láttam. Egyébként szerintem arra gondolt, akkor, hogy a google állt le, a kairos pedig nem google függő. de igaz ,ez a hiba most érdekes dolgokat vett fel. hátha tanulnak belőle

Tibcsi12 2016.10.03. 12:25:59

@énszóltam: pedig a Google megy! Ebbe most beletaláltál! Nagyon!

kormoczil 2016.10.03. 13:49:35

@piranoidok: @Tibcsi12: van ilyen, hogy bizonyos útvonalak nem működnek. Ritkán, de előfordul, ilyenkor az ügyfelek elég zabosak, és a kijavítás sem egyszerű (pl. ha a franciák felé közvetlen útvonal van, valahol elszakadt egy optikai kábel, akkor át kell terelni a forgalmat, amíg kijavítják a hibát). A Deutsche Telekom a MT anyavállalata, de az hogy kitől hogy "függünk", nem ilyen egyszerű.
@énszóltam: @Warlimont: ne lovaljuk bele magunkat ilyenekbe, akkor nem leszünk jobbak náluk. Telekom ügyfelek nem érik el a Kairos szervereit, szopi, ez van. De szerencsére a "vállalati" "ügyfelek" "adatai" még "sok példányban" elérhetők a többi "bérbeadónál" ;)
(Taichipandának jegyezném meg: még szerencse hogy Telekomos ÉS Digi-s netem is van a NEM panel12-ben, tanulhatnának tőlem a szuper tárhelybérbeadók)

LepedőHuszár 2016.10.03. 16:13:02

@Taichipanda hozzászólásaiból egyértelműen látszik, hogy ő is tudja, hogy ez pilótajáték, de leszarja, mert szerinte mindenki felnőtt ember, és saját maga vállalja az ezzel járó rizikót.

Valami miatt viszont az nem jut el az agyáig, hogy a pilótajáték az TÖRVÉNYTELEN (!!!). Attól nem lesz törvényes, hogy felnőtt emberek vesznek benne részt B+! Ha az összes beszervezett flótásnak elmondod, hogy ez pilótajáték, attól még nem vagy felmentve, öcsém! Attól még bűnöző vagy, ha tetszik, ha nem. De ezt majd elmondja neked a bíró is, ha eljön az ideje.

misi,szabo 2016.10.03. 16:51:33

@Taichipanda: Nehéz lesz megállnom, hogy személyeskedés nélkül reagáljak a 01:29-es hozzászólásra, de azért megpróbálom.

Úgy látom, hogy a tárhelybérbeadók legnagyobb hibája (legalábbis az itt megjelenők egy részének) , hogy bármiféle konkrét tárgyi tudás nélkül kezdenek el, hallott, vagy vélt, esetleg kitalált érveket felhozni, sokszor szakemberekkel szemben egy vitában, ahol azt gondolják a félműveltség, féltudás is eredményes lehet és egy a számukra is érthetetlen mondattól azt hiszik, hogy az itt jelenlévők hanyatt dobják magukat!

Kérdezhetitek, hogy mi húzott fel ennyire, de mindjárt megmagyarázom.

A fent jelzett bejegyzésben hangzanak el a következők:

"Ekkor keresett a Kairos egy Személyi IBAN számot adó bankot,ahol könnyű a regisztráció es felhasználóbarát,mint az epayments,csak hogy az egységes IBAN-t adott,nem személyit. Ahogy megajánlották a Paysera lehetőséget( bármilyen mas bankhoz is utalhatott az ember,akar OTP-hez is),csak ő ezt ajánlotta,mert Az USA-ban is elérhető."

Tegyük rendbe, szakmailag,hogy mi az IBAN!

Az IBAN egy rövidítés. A nemzetközi bankszámlaszám, angolul az International Bank Account Number rövidítése, egy szabvány, melyet az Európai Unióban és Európa más államaiban is használnak a nemzetközi átutalások során. A lényeg, hogy egy egységes felépítésű nemzetközi bankszámlaszám, hossza országonként változó lehet, maximum 34 karakter. Az első két karakter azonosítja a bankszámla országát, azaz az ország ISO kódja áll, ebből lehet megtudni, hogy melyik a honos ország. A szabvány megalkotására a nemzetközi pénzforgalom gyorsítása végett vált szükségessé, a technológia fejlődésével. (Megj.: ezért volt kapásból bullshit a magyar számlaszámként beadott, szlovák ISO kóddal rendelkező bizonylat). Magyarországon 28 jegyből áll. Minden magyarországi bankszámlának megalkotható az IBAN száma (pl: CIB Bank kalkulátor: www.cib.hu/internetbank/iban_kalkulator, OTP Bank kalkulátor: www.otpbank.hu/portal/hu/IBAN). Szóval az "egységes IBAN-t adott, nem személyit" konkrétan egy hatalmas hülyeség, pénzügyileg értelmezhetetlen marhaság!!!!

"mert Az USA-ban is elérhető" Sajnálom, fentebb írtam, hogy európai. Ha valaki az USA-ba akar utalni, akkor ABA kódot kell megadnia, mert az USA-ban az ABA segítségével azonosítják a bankokat!

Természetesen a kettő (IBAN, ABA) nem keverendő össze a Swift kóddal!

"Februárban megalakult Agc bank"

Pénzintézet alapítása nem úgy történik, hogy kitalálom, oszt megalapítom! Pénzintézet alapítása engedélyköteles. Az engedélyezési eljárásban vizsgálat tárgyát képezi nagyon sok minden, hogy csak két alapvető dolgot említsek az induló tőke nagysága és törvényes eredete, valamint a tulajdonosok jó üzleti hírneve! Igen, itt a múltbeli pénzügyi tevékenységet, a tulajdonosok szakmai kompetenciáját, a vezetők múltját, tevékenységét is vizsgálják! Az engedély megadásának első lépései után még nagyon sok következik.

DE és ez is a lényeg:

Pénzintézet alapítása esetén az első lépés a létesítő okirat aláírása, majd azt követi a Felügyelet (MNB) engedélyének a megszerzése. Mindez még a cégbejegyzés előtt kell történjen, ugyanis amíg nem rendelkezik felügyeleti engedéllyel egy pénzügyi vállalkozás, addig nem kezdheti el a tevékenységét.

(MNB: alk.mnb.hu/data/cms547646/Hitelintezet_alapitasanak_engedelyezese.pdf)

...és ez Csehországban sincs másképpen! Az Asset Global Service-nek nincs engedélye a Cseh Nemzeti Bank nyilvántartása szerint!!!!!

A bejegyzésben említett "pénzmosás es csalas " , "Az EU hatóság", "folyamatosan fejlesztettek hétről hétre,hogy januárban be tudjak vezetni egységesen", "Fél év alatt zajlott volna a tökéletesítés" hivatkozásokra nem is akarok kitérni....

Szóval valami nagyon nincs rendben az érvekkel!!!

misi,szabo 2016.10.03. 16:58:24

20.000 csak meglett...de a cikk hamarosan utoléri 6300+ :D

misi,szabo 2016.10.03. 17:06:21

www.youtube.com/watch?v=D7oah1fli0A

Vili új videója, ma reggeli meeting. Szórakoztató továbbra is... sajnálom, hogy a tehetségét a kajroszra pazarolja el...

B0risz 2016.10.03. 17:23:07

Sajnos, vagy szerencsére elszólítottak a dolgaim a gép elől, így ebből a hétvégi csörtéből kimaradtam.
Nem igen találok szavakat a két kájrosz nevében itt megelent emberre. Szerencsére nem sikerült magukkal rántani a blogot abba a mentális mocsárba, ahonnan "ezek" jöttek. Le a kalappal a többiek előtt!

Xlendon 2016.10.03. 17:25:54

Vilmos szerint mi vagyunk a Sötét Erő!

Szia @B0risz! Lehet, hogy szerencsére...

Xlendon 2016.10.03. 17:31:11

Jó, amit mond Vili: hogy mi ellopjuk ezeknek az embereknek álmát [Kairos partner] És ez milyen alantas dolog.

De igaza van! Ő szállítja nekik az ÁLMOT, mi meg fel akarjuk őket ébreszteni, és ellopjuk az álmot.
Azt kéri a bloggoloktól, hogy ne lopjuk el a Kairosok álmát, hanem lépjünk inkább be. :)

De a lényeg megvan: ő is álomról beszél. Mert valójában tényleg arról van szó.

A KAIROS CSAK EGY ÁLOM!

Fanto 2016.10.03. 17:48:15

"Azt kéri a bloggoloktól, hogy ne lopjuk el a Kairosok álmát, hanem lépjünk inkább be."

Két percet néztem, hallgattam a Vilit, idáig nem jutottam, de lehet még ránézek, mert ez egy igazi aranyköpés. :D

Örüljön a Vili, hogy legalább valaki nézi a videóit, mert mióta fellendült a blog, azóta már van, amelyik videóját 200-an is megnézik. :).

Ő meg olvassa a blogot ezek szerint, meg a tagság is, úgyhogy kvittek vagyunk. Üdvözlöm innen is a Vilit meg a csapatot. Semmi irigység nincs bennem, hiába is mondja a Vili.

Szívből kívánom nektek, hogy kapjátok vissza a pénzetek, főleg, aki még erősen mínuszban van.
De ha most 5.-ig mégsem kapnátok pénzt, vagy mondjuk ezen a héten, akkor végre kezdjetek el gondolkodni és tanulni. Kezdjetek el beszélni nyitott elmével a Kairos világotokon kívűl más emberekkel, akinek vannak pénzügyi és gazdasági ismeretei vagy legalább intelligens, reálisan gondolkodó emberek.
Sajnos a magyar állam, a hatóságok és a szabályozások nem tudnak megvédeni a minden hájjal megkent csalóktól. És csalások még lesznek a jövőben is.
Csak ha tanultok és megtanultok objektíven, racionálisan gondolkodni, akkor fogjátok tudni megvédeni magatokat.

B0risz 2016.10.03. 17:50:58

@Xlendon: őt totálisan elnyelte ez a világ. Talán mert képtelen értéket teremteni és csak ez maradt. Nem tudnak szembenézni a valósággal, mert akkor be kellene ismerniük, hogy tévedtek. Bármilyen blőd és valószínűtlen "magyarázatot" képesek azonnal és kritika nélkül elfogadni, ami a vélt igazukat alátámasztja, de a tiszta és logikus érvek, bizonyítékok elől menekülnek. Nem cáfolnak, csak terelnek és személyeskednek. Vili bá erre egy igazi élő péda a videóival. Az objektivitás látszatát is kerüli a szelektív és durván torzított témáival. Konkrét tényt sosem mond, mivel ilyennek nincs birtokában, nem hogy kontra, de pro sem. már csak azzal is hitelesebb lenne, ha az ismert problémákat kibeszélné, hisz nincs tökéletes rendszer, mindenhol van hiba, de neeeem, ő erre képtelen. Amúgy azt üzenem, hogy akármennyire is fá, de az emberek "hülyék", iskolázatlanok és tájékozatlanok, ezért is tudnak menni az ilyen bepalizások és áltudományos marhaságok.

Maximus_ 2016.10.03. 18:17:10

A képlet nagyon egyszerű, két lehetőség van.
1. A Kairos egy piramisjáték és akkor bűncselekményt követnek el, akik szervezik.
2. A Kairos nem piramisjáték, hanem az évszázad egyik legjobb üzlete, és akkor a Kairos vezetői valódi hősök, akik működő megoldást adnak az emberek kezébe.

Az itt lévő emberek többsége annyira biztosra veszi az 1. verzót, hogy ennek a vélt tudásnak a nevében képes belegázolni másokba, személyeskedni, rágalmazni, sértegetni. Nos, csak jelzem, hogy nem dőlt el, hogy melyik verzió az igaz. Az Amway 15 évig pereskedett az USA-ban mire kimondták, hogy nem piramisjáték.

Mi van akkor, ha a 2. verzió az igaz és nem megmentők vagytok - ahogy azt magatokról hiszitek - , hanem olyan visszahúzó elemek, akik igyekeznek elvenniaz emberek kezéből ezt a lehetőséget. Manipuláltok, hazudtok, rágalmaztok, sértegettek, hitelrontást végeztek, stb. Mit mondanátok majd 5 év múlva a gyerekeiteknek, ha így lenne? Apa/Anya nemcsak, hogy nem kezdte el annak idején a Kairost, de még sok embert is megpróbált lebeszélni róla. Bocsáss meg gyermekem! Ha nem így tettem volna, akkor ma már anyagi függetlenségben, szabadságban élnénk.

Figyelj, ha a 2. verzió az igaz, akkor ezzel kell szembenézned!

Őszinte Híve 2016.10.03. 18:20:16

@fanto: VILI 1000 DOLLÁROS KAMUJA:

How much money can you take into Belarus?

There is no limit on the amount of foreign currency that you can take with you into Belarus.

You must declare amounts over 10,000 USD on entry to Belarus on the declaration form.

*forrás: www.belarus.by/en/travel/customs-regulations
(elég hivatalos? Kevés tényt mondasz tesó (Vili), de az legalább kamu)

Xlendon 2016.10.03. 18:22:36

@Maximus_:
Pont erről szól ez a blog, hogy akárhonnan nézzük is, a 2. verzióra alig van valami esély.

Az évszázad üzletéhez ugyanis legalább annyi kellene, hogy a cégnek legyen valós tevékenysége, és olyan üzleti partnerek, akiktől a tevékenységéért cserébe pénz kap.

Ez nagyon nem látszik ebben az esetben. A pénz a belépőkből van, nagyon-nagyon úgy tűnik.

Xlendon 2016.10.03. 18:23:46

@Maximus_: Meg egyébként mi itt a Kairos állításait vesszük alapul és azokat vesézzük ki.

Azok okozzák az igen erős gyanút.

Őszinte Híve 2016.10.03. 18:26:37

@Maximus_:

Egyik napi írta valaki, szabadon idézem.

Ott a tehened az urvaron, fekszik, nem lélegzik, fehér hab folyt a szájából, de most már hideg. Felhívod az állatorvost, hogy megállapítsa: Megdöglött a Riska?

Az a baj tesó, hogy 1. tudatlan és műveletlen vagy. 2. szándékosan egy piramist támogatsz.

Valamelyik igaz, lehet mind a kettő. Előbbin lehetne segíteni, léteznek módszerek. Utóbbi gáz.

Maximus_ 2016.10.03. 18:28:09

@Xlendon: A cégnek vannak ügyfelei, s valós IT tevékenysége is. Hamarosan kapsz rá bizonyítékot is. Addig arra kérlek, hogy addig ne nevezd csalásnak az üzletet, és csalóknak, akik benne vannak! Utána nehéz lesz elnézést kérni mind a 220.000 embertől...

Tibcsi12 2016.10.03. 18:28:38

@Maximus_: Ne menjünk el a tények mellett!

1/ 30 kajrosz vezetőt őrizetbe vettek piramisjáték szervezése miatt, vagyontárgyakat zároltak
2/ 4 európai országban van hasonló miatt vizsgálat és hatósági figyelmeztetés
3/ a Paysera ( pénzügyesek, legális pénzügyi vállalkozás ) , megallapitotta, hogy piramisjáték
4/ az AGC-nek nincs engedélye
5/ az üzleti modell működésképtelen ( 1 napi költségéből a piacon 40 évnyi bérletet lehet venni)
6/ a technológia nem működik, nincs P2P hálózat
7/ folyamatosan hazudnak, erre a cikkekben ott vannak a videók, konkrétumok
8/ a Kairos Technologies INC. ( USA, felhőszolgáltató) az oldalán határolódik el a szervezettől, akinek neve hasonló ( lásd Fortress csalás )
9 / A Nissan közleményt adott ki, hogy nincs kapcsolata a céggel
10/ a kajrosz augusztus óta nem teljesít szerződésszerűen

Ne haragudj, az az érzésem, hogy vagy totálisan nem vagy képben, ebben az esetben olvasd végig a cikkeket, vagy egy kajroszos vagy, ebben az esetben nincs kedvem végigmenni újra, olvasd el a cikkeket és hozz érveket! Konkrét tényeket!!! A mellėbeszélés ől elég"

Xlendon 2016.10.03. 18:29:25

@Maximus_: "kapsz rá bizonyítékot is"
Szuper! Várjuk!

Maximus_ 2016.10.03. 18:30:37

@Őszinte Híve: Látod tesó, már sértegetsz is, pedig nem is ismersz. :) Erről beszéltem az előbb. :)

Őszinte Híve 2016.10.03. 18:30:43

@Vili: Hosszan lovagolsz rajta: "Ne ítélj, amíg nem próbáltad ki!"

-soha nem ettem kígyót, nem is akarok.
-soha nem öltem embert, nem is akarok.

Soroljam? Konklúzió annyi lehetne, hogy van amit sokan tesznek, de próba nélkül is tudod, hogy az neked nem kell, sőt az uralkodó erkölcsi norma azt kívánja, hogy másokat is visszatartsál tőle, mert tudod, hogy neki sem lesz az jó... ...még ha ő maga nem is tudja.

énszóltam 2016.10.03. 18:31:09

@Maximus_: azt tudtad, hogy Pataki Attilát elraboltak már az ufók.

Xlendon 2016.10.03. 18:32:01

Amíg nem jönnek az ígért bizonyítékok, senki ne lépjen be a Kairosba és ne fizessen hosszabbítást!

kormoczil 2016.10.03. 18:33:41

@Maximus_: csak szeretném felnyitni a szemed, hogy azok a hazugságok, amiket hallunk, javarészt a hivatalos Kairos oldalról származnak:
web.archive.org/web/20141009191209/http://kairosplanet.com/
"Kairos - is one of the largest investment companies in the Commonwealth of Independent States market." itt azt írja, BEFEKTETÉS, nemrégiben a Kairos-tagok tiltakoztak hevesen, hogy a Kairos soha nem állította, hogy befektetés. De állította. Ha van olyan hiteles tényed, ami ezt cáfolja, tessék.

Maximus_ 2016.10.03. 18:33:48

@Őszinte Híve: Az, hogy tudatlannak és műveletlennek nevezel, de hisz ezt te is tudod...

kormoczil 2016.10.03. 18:35:08

"Together with Kairos Technologies Ltd, you will be able to invest in modern technologies that have a huge potential to expand your business."

kormoczil 2016.10.03. 18:36:11

"WE OFFER A CHOICE OF 4 PACKAGES WITH PROFIT 250%:" profit: nem írom le mi, nem érdemes belemagyaráznod mást, mint a hivatalos pénzügyi definíciója.

kormoczil 2016.10.03. 18:38:00

"WHAT DO I NEED TO DO TO BECOME AN INVESTOR WITH KAIROS TECHNOLOGIES LTD?
To become an investor you need to register on the website and purchase the investment package. It does not take a lot of time, but will allow you to become a partner of Kairos Technologies and make a profit."

Őszinte Híve 2016.10.03. 18:38:25

@Maximus_:

Meg lehet sértődni tényeken, de az ok-okozati összefüggést illene látni. Vili a Forest Gump című filmel példálózott, mivel őrá hallgattok, akkor idézném:

"Dumm ist der, der Dummes tut."

Maximus_ 2016.10.03. 18:40:30

@kormoczil: Ez nem a hivatalos oldal. Olyan csak egy van, ez: www.kairosplanet.com
Mindenki más azt írogat a netre, amit akar, mint, ahogy tis is teszitek.

kormoczil 2016.10.03. 18:41:34

@Maximus_: ez a hivatalos oldalnak, a kairosplanet.com oldalnak a régebbi verziója.

Maximus_ 2016.10.03. 18:41:48

@Őszinte Híve: Nem sértődtem meg tesó, csak érzékeltem a szándékodat. :)

B0risz 2016.10.03. 18:42:16

@Maximus_: az összes kritika, amit Ti rosszindulatnak neveztet, a cég állításain alapszanak. Semmi kitaláció nincs. Ezeket pillanatok alatt meg lehetne oldani, ha a cég magyarázatot adna. De nem ad, pedig volt aki saját névvel kérdezte, nem névtelenül. A bizonyítékok feltárásáig kért idő, nem akceptálható ezek miatt.

misi,szabo 2016.10.03. 18:43:18

@Maximus_:

Egyfelől, ha végigolvasod a teljes blogot, akkor te is rájöhetsz, hogy a személyeskedés a kajroszos emberek hozzák ide folyamatosan, lásd tegnap éjszakai kommunikáció.
Másfelől lehetőséget kapsz, hogy végre tényeket hozzál az itt felvázolt állításokra, melyek hatóságoktól, hivatalos szervektől vagy épp maguktól a kajroszosoktól származnak (email, videó, honlap).

Kérlek pontosan mutass rá, hol van tévedés, hol van személyeskedés. KONKRÉTUM, nem vélelmezés, feltételezés, oksa!

Tudod mit mondok 5 év múlva a gyerekemnek? Azt amit most is mondok!

Tanulj fiam, mert a hülye embereket könnyen átverik, elveszik a pénzüket!!!!

A 2-es verziónak jelenleg már nincs esélye. Túlságosan magabiztos vagyok? Igen. Fent olvashatsz konkrét tényeket a srácoktól! Napról napra egyre több tény jön elő és mindegyik a blog feltételezését igazolja. A pénteki őrizetbevételek is!

Attól, hogy idejöttök új álnéven és elölről kezditek a jópofizást, majd a személyeskedést és soha semmilyen tényt nem tudok a felmerült jogos kérdésekre hozni, nem visz előre. Nyitottak vagyunk a tényekre, nem egy hónap múlva, hanem MOST!

Tedd meg, hogy végre a hosszú sor végére felírva téged végre válaszokat is tudsz adni, életélmények, vélelmezések, feltételezések, jövőbe mutató coehlo idézetek nélkül.

Ha képes vagy rá, nyitottak vagyunk rá! Tények!

Tudod mit? Kezdjünk eggyel a fent valakitől felvázolt 10-es listából!

Köszi!

Xlendon 2016.10.03. 18:43:28

@Maximus_: És mit szólsz a cég komoly irodaházához, ahova most költöztek? A teljes céget átköltöztették.

Ja, nincs senki a cégben.

kormoczil 2016.10.03. 18:44:03

@Maximus_: kezdem azt gyanítani, hogy veled valami nincs rendben, ha az archive.org-on tárolt másolatra azt mondod hogy "Mindenki más azt írogat a netre, amit akar". Lehet, hogy az általad bepalizottak elhiszik ezt, de mi nem.

kormoczil 2016.10.03. 18:44:43

Ahhoz már nagyon vastag bőr kell az arcon, hogy az archive.org-ot ne ismerd el hitelesként...

misi,szabo 2016.10.03. 18:45:56

Srácok! Maximus ma regisztrált, gondolom valamelyik jól ismert kajroszos tért vissza...

kormoczil 2016.10.03. 18:47:56

@misi,szabo: akkor nagy lehet a baj a cég háza táján, főleg az alapján amiket és ahogy irkál...

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.03. 18:48:13

@Maximus_:
" A cégnek vannak ügyfelei, s valós IT tevékenysége is. Hamarosan kapsz rá bizonyítékot is. "
2015 végén/2016 elején - amikor bebizonyosodott, hogy a Nissan és a Sony - a "cég" állításaival ellentétben - nem áll kapcsolatban, a kliensprogram nem végez adattárolást/nem hoz létre P2P hálózatot, az egész üzleti modell nem rentábilis, Alex Kocherevnek nincsenek szabadalmai, szakmai publikációi - már kértük több soron/több fórumon, hogy a Kairos szolgáltasson bizonyítékot. Akkor se kaptunk érveket, csak újabb ígéreteket - hogy majd lesz PwC-audit, majd lesz Moszad tanúsítvány, majd lesz "kóser-jelzés". Majd, hamarosan, rövidesen.

Mi ezt megelégeltük, és ezen aggályokat ebben a blogban szedtük össze.

Azóta egyikre sem lett megnyugtató válasz, csak újabb dolgokról derültek ki huncutságok: az ePayments-szel megszűnt a kapcsolat, a PaySera figyelmeztet, az AGC-nek nincsen engedélye, a kifizetések akadoznak, a hatóságok vizsgálódnak, fehéroroszországban 30 tagot tartóztatnak le.

Szóval ne csodálkozz, ha a tények birtokában nem hiszünk neked.

Xlendon 2016.10.03. 18:48:48

@misi,szabo: Az önmagában nem baj, ha ma regisztrált. Attól még mondhatna jó dolgokat.

misi,szabo 2016.10.03. 18:51:11

Azt tanácsolom, mert azt kezdem érezni, hogy frissen regisztrált neveken, csak azért jönnek ide, hogy felhúzzanak minket. Javaslom, hogy az első válasz az adott témában megírt cikkre való utalás legyen, hogy az adott személy olvassa el, majd arra reflektáljon. Addig ne is foglalkozzunk velük, nem érdemes. A személyeskedő üzenetekre, meg egy egyszerű off legyen a válasz.... (ha van jobb ötlet szívesen várom)

Mindenkivel hajlandó vagyok beszélni, ha tényekről, konkrétumokra utal! De annyi az elvárásom, hogy olvassa el a blog bejegyzéseit!

misi,szabo 2016.10.03. 18:53:08

@Xlendon: Persze, de nézd a stílust, a gondolatmenetet, nekem ismerős kommunikációs technika. Konfliktuskezelésnél használják, tanítják. Ráadásul egy nagyon jó tárgyalástechnikai trükk, amikor bemész egy zsákutcába és látod, hogy nem tudsz kijönni belőle, akkor előröl kezdesz mindent, mondjuk itt másik néven....

Őszinte Híve 2016.10.03. 18:57:52

@misi,szabo:

Van ráció abban amit írsz. Viszont ez a felület egy felül blog - alul fórum lett. Emiatt a jelleg miatt a diskurzus telán nem hiábavaló, ami a nagyobb gond, hogy sokan fegyver nélkül jönnek ide szájkaratézni.

//a szállóige közismertebb alakzatát nem akartam bedobni, de van benne aktus és ffi nemi szerv is//

B0risz 2016.10.03. 19:02:08

@Őszinte Híve: nem véletlenül az Ő felületeiken nem igen lehet diskurálni, kérdezni, jelezni. Ez erősíti igyekszik, a "tényként" tálalt dolgaikat.

Xlendon 2016.10.03. 19:02:24

@misi,szabo: De akiknek csináljuk a blogot, a Kairosba belépés előtti tájékozódóknak, azok szintén elmerülhetnek-egy cikkben vagy alatta lévő kommentfolyamban, és nekik pl. hasznos, ha adott érvre mindig ott van egyből az ellenérv. Ebből a szempontból nekünk végtelen türelemmel kell válaszolni mindenre --- mégha ez embert próbáló is.

Maximus_ 2016.10.03. 19:05:49

Arra kérlek benneteket, hogy ne találgassátok velem kapcsolatban, hogy ki vagyok, miért vagyok itt! Nem az a lényeg. Ma regisztráltam ide, mert már nem bírtam szó nélkül hagyni, amit csináltok. Nem is maradok sokáig, mert van jobb dolgom.

A Tibcsi12 által közölt lista minden elemére van válaszom, de nem teszem ide a csoportba, mert látva stílusotokat, úgyis szétszednétek, belekötnétek. Elmélkedjetek csak tovább magatokban!

Őszinte Híve 2016.10.03. 19:11:17

@Maximus_:

Mindenre van válasz, nem nem mondom meg böbőőőő :P

//Csapó, a sokadik//

misi,szabo 2016.10.03. 19:21:04

@Őszinte Híve: @Xlendon: Értem! Igazatok van! Ugyanakkor 2-3 komment után kiderül, hogy ki a troll, ki az érdeklődő. Számolok 3-ig ;) Maximusnál már tovább is! :D

Zoltán Gajdács 2016.10.03. 19:21:52

@Maximus_: Tévedsz! A 2. lehetőségnek nincs realitása. Egy hiteles irattal igazolható, hogy a Kairosnak a pénzügyi mérlege 60 millió fontos adósságot mutatott. Ezzel az összeg a Kairos tartozása volt. K.Otokar azzal etette meg a hívőket, hogy a kicsike mínusz jel miatt, azt úgy kell érteni, hogy a Kairosnak tartoznak. A hivatalos cégbírósághoz benyújtott beszámolón nem szerepel a mínusz jel. És ez bizonyítja, hogy Otokar nem mondott igazat.

Egy nagyon egyszerű számolással bérki - akinek van kb. egy csepp esze - ellenőrizheti, hogy a Kairosnak 60 millió fontos adóssága volt.

Innen töltheted le a hivatalos cégbírósági iratot: (2015. dec. 02.)
beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history

Vélelmezem, hogy az alapvető összeadás kivonás műveleteket el tudod végezni. A mérleg az alábbi relevéns adatokat tartalmazz:

1. - 45.875.776 (adósság)
2. - 4.990.683 (Bankbetét, készpénz)
3. - 10.014.734 (Beruházás, stb.)
----------------
Ezt az előbbi három tételt ÖSSZEADVA kapjuk meg a 4. - 60.881.193 font összeget, ami a Kairos tartozása.

Képtelenség, hogy a 61 millió fonttal a Kairosnak tartoznának, mert akkor az 1., 2. és 3. tételek tennék ki azt az összeget, amivel a Kairos felé tartoznak. Ez viszont matematikai képtelenség az adatok tükrében, mert azok hitelesek, akár tetszik, akár nem.

A számszerű adatokból következik, hogy a Kairosnak semmilyen más bevételi forrása nincs, csak a takok által befizetett csomagdíjak. Az 5 millió fontos készpénzel még rendelkezett a Kairos, de az a tagok befizetéseinek egy része. A 10 millió fontos beruházást is a tagok által befizetett összegből fedezte.Az ezen felüli tartozás pedig a bérleti díj, amivel a tagoknak még tartozik.

Melyik tétel lehet a tagok által befizetett csomagdíjak összege, ha nem a 2. és a 3.?????
Matematikailag igazolt, - és a hivatalos irat szerint is - hogy a Kairos 61 millió fontos adósságot halmozott fel, már egy évvel ezelőtt. Minden más csak mellébeszélés a tényeknek!

Kairói Piramis Ltd 2016.10.03. 19:43:57

Emberek! Egy fontos tényt nem vettetek figyelembe! Ugye, mint tudjuk a Moszad a saját nevét adta a Kairoshoz és hivatalosan feltörhetetlennek nyilvánították a rendszert, valamint az izraeli kormány tagjaitól "Kosher" minősítést kapott a cég. Viszont azzal, hogy letartóztatottaj Kairos tagokat szakértők által bizonyított piramisjáték miatt, a fehérorosz kormány súlyos megsértett a Moszadot és Izraelt, ezért lépeseket kellene tenniük a fehérorosz kormány ellen. Valamint, ha igazak a Kairos állításai, akkor be kellene perelniük az ország vezetőit, amiért a Kairos hitelét rontják és akadályozzák ennek a hihetetlen lehetőségnek az elterjedést. Na és mi a helyzet a Nasa-val, a Sony-val és Sberbankkal? Ők nem fognak botrányba keveredni amiatt, hogy olyan cégnél tárolnak adatot, ami folyamatos problémákkal, botrányokkal és gyűlölködő szkeptikusokkal meg bloggerekkel küzd? - i.imgur.com/jJaWeYb.jpg
Mi van akkor, ha a sok lekapcsolt fehérorosz gépen pont egy olyan adattöredék volt, ami nincs meg sehol máshol? Szörnyű dolgok vannak itt, kérem...

Őszinte Híve 2016.10.03. 19:44:38

@Maximus_:

"Arra kérlek benneteket, hogy ne találgassátok velem kapcsolatban, hogy ki vagyok, miért vagyok itt! Nem az a lényeg. Ma regisztráltam ide, mert már nem bírtam szó nélkül hagyni, amit csináltok. Nem is maradok sokáig, mert van jobb dolgom. "

"Arra kérlek benneteket, hogy ne találgassátok velem kapcsolatban, hogy ki vagyok...." ...ki találgatott, mi a fenét érdekel, hogy mi az igazolványszáma önnek, mi a teljes neve, vagy bármilyen adata. Amit írt pedig minősítette, azzal bemutatkozott, tehát mindenki tudja ki ön.

"...miért vagyok itt! " ... erre meg saját maga válaszol egy sorral lejjebb... "mert már nem bírtam szó nélkül hagyni, amit csináltok."

Énnek tükrében állítja, hogy értelmes ember... ...javasolnám Joseph Heller idevágó munkásságát tanulmányozni.

misi,szabo 2016.10.03. 19:54:06

@Kairói Piramis Ltd: EZ a kép nagyszerű, még sokat fog érni!!!!

@Őszinte Híve: 10!

Őszinte Híve 2016.10.03. 19:58:48

@Vili: Nektek most ez jön, viseljétek tisztességgel!

youtu.be/4imZYDUlESk?t=14

Xlendon 2016.10.03. 20:02:09

@Kairói Piramis Ltd: Igen, a fehérorosz gépeken olyan nullák is vannak, ami más gépeken nincs!

misi,szabo 2016.10.03. 20:04:25

@Xlendon: Rosszul emlékszem, hogy a Kaspersky bevizsgálta a történetet a riporterek kérésére?

Xlendon 2016.10.03. 20:10:21

@misi,szabo: Nem tudom, a Kaspersky az most a fehérorosz cikkben került elő, ahol egy szakértőjük nyilatkozott.
Meg van még a Virustotal is, márminthogy a kliens nem vírusos.
Monsduk már az is nagy eredmény, de hogy félig-meddig erre építik a cégimidzset, az azért elképesztő!

misi,szabo 2016.10.03. 20:13:41

@Xlendon: 0000000, ebből én is megállapítom, hogy nem vírusos, de majd a blog írói megmondják, ők a szakértők :D

Xlendon 2016.10.03. 20:16:52

@misi,szabo: Pedig most az a vonal, hogy ez a sok nulla, az extratitkosított adat! Ezt hallottad? Az utolsó konferencián ezt mondták nekik!

goto10 2016.10.03. 20:23:37

@Xlendon: Igen a nullak egy olyan titkositas eredmenyekeppen jonnek letre, ami emberi halando szamara felfoghatatlan. en is szoktam minden reggel erosen kodolt uzenetet kuldeni, csak en aztan lehuzom :D

misi,szabo 2016.10.03. 20:27:57

@Xlendon: B+, megoldottad! Kérek egy megerősítés Vajkaytől és Antitól, hogy jól gondolom-e!

100 helyre kiteszem a 0-as file-okat, egy helyen nálam megvan a teljes adathalmaz. A titkosítás nagyon bonyolult, sem szorzás, sem osztás, sem hatványozás, vagy bármiféle lim, sig, deriválás nincs benne, csak összeadás. Namármost, jön az ügyfél kérése, hogy kell neki a file. Én összeszedem a sok nullát, hozzáadom a nálam lévő kulcsot és elküldöm neki a kész filet. Az ügyfél adatot küld, kivonom belőle a kulcsot és a nullás tartalmat kihelyezem. és PA PAM működik...

Akkor van gond, ha valaki megszerzi a kulcsot....

Igaz a biztonság azon múlik, hogy a nálam lévő adatot meg tudják e szerezni...

Fanto 2016.10.03. 20:28:13

Maximus_ 2016.10.03. 18:17:10

Az a baj, hogy ti kéritek el az emberek pénzét, akár 800 ezret csomagonként, ami nagyon sok pénz ám Magyarországon.
Mi meg nem akarunk az emberektől semmit, csak hogy tájékozódjanak, vizsgálják meg az érem másik oldalát is.

Szóval kedves Maximus, Nyisztor Vilmos, Horváth Gyula és a többiek.

Hajlandóak vagytok az új belépőknek anyagi biztosítékot adni, vagy legalább 50%-ot átvállalni a kockázatukból, ha holnap belépnek, befizetnek és mégis megtörténik heteken vagy 1-2-3 hónap múlva a baj?
Végülis aki belép alátok, annak a pénze hozzátok kerül részben, egy platinánál akár 120 ezer forintot megkaptok a "kauciójából".
Tehát - ha ennyire meg vagytok győződve az igazatokról és arról, hogy ez a blog téved - akkor ez nem lehet akadály. Adjatok anyagi biztosítékot. Hajlandóak vagytok erre?
Mert dumálni lehet, de ha kell a pénzük, akkor vállaljátok is az anyagi felelősséget!

Ti pedig, akik ezt olvassátok és beléptetek vagy most akartok belépni. Kérdezzétek meg attól, aki ajánlgatja nektek ez a 'remek' lehetőséget, hogy mennyit vállal át a saját vagyonából, ha mégis bedől az egész és kiderül, hogy az egész egy nagy blöff.
Átvállalják a kockázat legalább bizonyos részét? Kérdezzétek meg attól, aki megkapja utánatok a 15%-ot, meg aki feljebb megkapja a 10 %-ot, hogy legalább azt visszaadja, ha a cég nem fog utalni nektek?

Ez a minimum, amit meg kellene tennetek.

Warlimont 2016.10.03. 20:29:47

@Kairói Piramis Ltd: Ugye ennek a végéről csak véletlenül maradt le a szmájli?

Fanto 2016.10.03. 20:53:36

Nyisztor Vilmoshoz is röviden néhány szó, ha már üzengetett nekünk ide.

Bár csak a legutóbbi videód elejét láttam, ezért csak az első percekre reagálok, ahol azt fejtegeted, hogy mi támadunk benneteket és tesszük ezt azért, mert irigyek vagyunk.

Vilmos, te egy jó kondícióban lévő embernek látszol. Mit teszel, ha azt látod, hogy megtámadnak egy nőt, vagy egy gyereket egy 'cukros bácsi' el akar vinni valahová, vagy azt látod, hogy egy idősebb embert ki akarnak rabolni? Nem érzed alapból, belülről, hogy bár el is fordíthatnád a fejed, de tenned kell valamit? Nem védenéd a gyengébbet?

Érted már Vilmos? Van más indíték is, mint az irigység. Én örülnék a legjobban, ha ti mindannyian és minden magyar ember minimum 500 ezer forintot keresne. De nem bírom nézni, hogy az ukrán maffiához kerül a magyar szerencsétlen emberek pénze.
Undorodom az Otokár féle minden hájjal megkent hazudozó csalóktól, ezek motiválnak engem, hogy némi időt itt töltsek és írjak ide.

Bízom benne, hogy megérted. Ha nem most, akkor majd később, ha esetleg az idő minket igazol.

Warlimont 2016.10.03. 21:26:07

@fanto: "Hajlandóak vagytok az új belépőknek anyagi biztosítékot adni, vagy legalább 50%-ot átvállalni a kockázatukból, ha holnap belépnek, befizetnek és mégis megtörténik heteken vagy 1-2-3 hónap múlva a baj? "

Azt nem értem, fanto, mit alkudozol, és lelkizel velük? Tapasztalt MLM-es hiénák, fentebb olvashattad különféle nickneveken, hogy nekik ha bedől az "üzlet", akkor az mindenkinek vállalandó kockázat, így jártatok, stb. Ha fel akarod nyitni a szemüket, és azt hiszed, véleményüket az információhiány okozza, rossz úton jársz. Ezek az emberek pontosan látják az általunk feltett kérdések megválaszolhatatlanságát is, de rutinosan zárják a réseket, és foggal-körömmel védik a védhetetlent.

kormoczil 2016.10.03. 21:29:00

@Warlimont: valahogy azokat kéne elérni, akiket bepaliztak. Csak azok a szerencsétlen Mari nénik és Jani bácsik nem jutnak el erre a blogra sem, mert
1. nem biztos hogy sokat interneteznek vagy egyáltalán értenek hozzá
2. a beszervezők óvva intik, hogy bármit is megnézzenek az ő mantráikon kívül.

Fanto 2016.10.03. 21:39:44

@Warlimont:

Nagyjából egyetértek, sőt... de.... szerinted kinek szól az üzenet elsősorban?

Ez egy nyílt levél, őszinte, nyílvános beszéd. A nyílt leveleket mindenki okulására szánják.

Igaz fentebb doki azt írta, ha jól emlékszem, hogy "ha bedől, akkor bedől.. ennyi volt" meg hogy "az infó felülról jön, tehát ha baj van vagy lesz, a hibás OTOKÁR". Lehet nem pontosan idéztem, de a lényeg ez volt.
Ebből én is világosan látom, hogy hogy gondolja ő a felelősséget. Az emberek pénze kell, a felelősség viszont a másé.
Erre próbáltam rávilágítani mindenkinek, aki még nem tudta.

Ha egyetértetek az utóbbi néhány szösszenetemmel, dobjatok egy 10-est. :).

piranoidok 2016.10.03. 21:47:10

Ezen be fogtok halni:
"Ismerd meg a Kairos és a Samsung közös feljesztését, a lehallgathatatlan Kairos Phone-t!"
megoldasazeletedre.com/ismerd-meg-a-kairos-es-a-samsung-kozos-feljeszteset-a-lehallgathatatlan-kairos-phone-t/

Most már be is ismerik, hogy egy Samsung klon :) Ki a fene akarja ezt a bandát lehallgatni? Ha egyátalán lenne nekik, de nincs, csak 1-2 db.

A hires kicsomagoló videó: A kicsomagolt igazság :) /annyira szánalmas/
www.youtube.com/watch?v=LxCcgkop0m8

misi,szabo 2016.10.03. 21:49:33

@piranoidok: ezt az oldalt érdemes lenne lementeni, de megint nem tudom, hogy kell

Srácok kiraknátok oldalra, hogy mindig elérhető legyen. Addig is csatolom a samsungnak!

Warlimont 2016.10.03. 21:53:10

@kormoczil: Jó kérdés, nem is tudom.... Talán csinálni kéne egy oldalt, amiben nincs informatika, nincs sok szám, hanem egyszerű példákkal leírva illusztrálja, milyen az, amikor becsapják az embert. Színesen. Fejlécnek mehetne valami karikatúra a "király új ruhája" közismert meséből. Azután pár szöveget az is illusztrálhatna, hogy milyen az, amikor a holló szájából kiéneklik a sajtot, az ő zsebéből meg a pénzt. Ezek az emberek nem bonyolultak, de a pénz elvesztése mindenkiben felgyújt egy vészlámpát. Kedves Kairos tag! Mikor vettél ki utoljára pénzt, valódi pénzt az üzletből? Soha? Nincs kedved holnap megpróbálni? És ha nem sikerült, csinálsz erről a tapasztalásodról egy videot? Volt már hogy becsaptak? A szomszédod kölcsönkért tőled, de nem adta meg? Ugye rosszul esett? Ugye kis pénzből élsz, és nem engedheted meg, hogy a fiad, lányod, unokád és saját magad helyett, profi szélhámosok élvezzék a munkád gyümölcsét, és a hátad mögött még ki is nevessenek, és 12.emeleten lakó panelprolinak nevezzenek, akinek dolgozni kéne menni vagy sportolni, mert az lenyugtat? Ők mondták, rólad. Láttad Otokar autóját a interneten? Neked van ilyen autód? Nincs? Pedig van! Ott van Otokar feneke alatt, pont ott gurul el a pénzed.

Inkább csak az elv, a Kairosos kommunikációval szemben szintén egyszerű üzeneteket kell beállítani, és nem bántani őket, mert a támadás érzésétől csak még jobban nyájba tömörülnek, hanem felnyitni a szemüket. Ha már pár észhez tér, talán pont úgy bontják le a piramist, ahogy felépítették. Velük kezdeni beszélni, nem róluk, őket megszólítani.

A táplálékkiegészítősök is azért vannak örök fölényben az orvossal szemben, mert az kénytelen tudományos alapon valószínűségekben beszélni, biokémiai folyamatokra utalni, felhívni a figyelmet kockázatokra, mellékhatásokra, stb. A természetgyógyász meg egyszerűen beszél, van itt a méreg a szervezetben, itt meg a méregtelenítő varázsakármi, amitől meggyógyulsz. A beteg meg örül, hogy végre egy normális ember, aki végre értelmesen elmondta, mi a baja és mit kell tenni.

misi,szabo 2016.10.03. 21:58:07

@misi,szabo: A visszaszámlálás elkezdődött, vajon mikor veszik le az oldalról a cikket és a videót?

misi,szabo 2016.10.03. 21:58:51

Ahogy írta fent valaki, nagyjából, pici lódítás belefér az eladás során... Meglátjuk mit gondolnak a jogászok!

Warlimont 2016.10.03. 22:02:13

@misi,szabo: "@piranoidok: ezt az oldalt érdemes lenne lementeni, de megint nem tudom, hogy kell

Srácok kiraknátok oldalra, hogy mindig elérhető legyen. Addig is csatolom a samsungnak!"

A Nyisztor-féle legendás Hármas Stratégia, ez a nő is az ő neveltje. Ravasz kis társaság, mert a kajrosz mellett, a saját marketing motyójukat is párhuzamos termékként terjesztik.

misi,szabo 2016.10.03. 22:03:31

A Kairos és Samsung közös fejlesztésű telefonja, arhiválva itt:

web.archive.org/web/20161003200138/http://megoldasazeletedre.com/

piranoidok 2016.10.03. 22:05:59

@misi,szabo: "ezt az oldalt érdemes lenne lementeni, de megint nem tudom, hogy kell"

az adott oldalon:
megoldasazeletedre.com/ismerd-meg-a-kairos-es-a-samsung-kozos-feljeszteset-a-lehallgathatatlan-kairos-phone-t/
jobbegérgomb, mentés másként,
Fájlnév: (adott)
Fájl tipusa: weboldal (teljes)

misi,szabo 2016.10.03. 22:07:37

Egyébként nem kell Kairos platina csomag, hogy ne legyél lehallgatható, mármint ha nem az aksidba teszik a poloskát, ott a Signal, ott a Viber, mert most már az is titkosít... de vehetsz eldobható telefont is... szóval megint etetés van...

misi,szabo 2016.10.03. 22:08:17

@piranoidok: mások számára hiteles módon, de megtaláltam a web.archive.org-ot azóta.

kormoczil 2016.10.03. 22:09:01

@piranoidok: vagy The WayBack Machine (www.archive.org) (közben látom @misi,szabo már lépett)
@Warlimont: tervben van valami hasonló...

misi,szabo 2016.10.03. 22:10:21

...és rákérdeztem a Samsungra

gondolom hamar leveszik, nem lehet össze vissza hazudozni, vagy

a Samsung visszaigazolja, hogy közös fejlesztés.

De végre megtudjuk, hogy Dani egy újabb hazugságot terjeszt, vagy valóságot!

Nissan, Sony, (és Nasa?) után nem lepődök meg semmin.

piranoidok 2016.10.03. 22:12:55

ThetaTV: Kairos Phone !!! Kicsomagoljuk az igazságot !!!
A Kairos telefonos theta-s emliti:
Theta Professional Csoport
thetaprofessional.com/
© 2016 THETA PROFESSIONAL CSOPORT. 6725, SZEGED NYÍL UTCA 60.

Na ki van ugyan ezen a címen:
tincs.blog.hu/2016/02/12/fooldal_17
INNOVATÍVA CSOPORT
6725 SZEGED, NYÍL U. 60.
E-mail: centrum@kairosplanet.com
Tel: 62/891-084

A történelem megismétli önmagát, milyen érdekes.

misi,szabo 2016.10.03. 22:15:54

Egy dal ma estére: youtu.be/D2O922HHpi0?t=17 Dávidnak küldöm, biztos nincs meg neki, fiatal.

Kairói Piramis Ltd 2016.10.03. 22:15:55

A "kicsomagolós" videóra reagálva: 1. Nincs is Samsung Galaxy A6, csak A5 és A7!
2. Ez teljesen a Galaxy S5-re hajaz!
3. Ez nem a Goophone S5 nevű, nagyon olcsó és gagyi Galaxy S5 klón?
4. Mi a bizonyíték arra, hogy a hívások lehallgathatatlanok?!

piranoidok 2016.10.03. 22:19:32

Szeged, Nyil utca 60
Így nézett ki 2012 januárban:
https://www.google.hu/maps/@46.2385734,20.1292767,3a,75y,162.05h,81t/data=!3m6!1e1!3m4!1s_2YVMs2LG5fgqV14Hk4mDg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Így nézett ki 2013, májusban: (épp bontják)
https://www.google.hu/maps/@46.2385862,20.1292613,3a,75y,163.81h,81.31t/data=!3m6!1e1!3m4!1sKXkXu9aBgaHAv8YmGgmx4Q!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Műholdas távlatból már semmi sincs:
https://www.google.hu/maps/place/Szeged,+Nyíl+u.+60,/@46.2403283,20.1303489,227a,20y,187.44h,45t/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0xa80bc36eafdb3609

Hogy nézhet ki most???? :)

kormoczil 2016.10.03. 22:21:17

A samsung&kairos telefon oldalból indulva átböngésztem a hölgy igen "profi" honlapját, és egy érdekességet találtam:
"»Az interneten mindenki azt hazudik, amit akar«. Ti is hallottátok már ezt?
Erről egyrészt azt gondolom, hogy főleg az mondja ezt, aki maga hajlamos erre [...]"
Circus Maximus mester is pont ilyet írt ("Mindenki más azt írogat a netre, amit akar, mint, ahogy tis is teszitek."), lehet hogy ő is hajlamos rá? :O

misi,szabo 2016.10.03. 22:23:47

Nem megy már a kajrosz. újabb pénzkereseti lehetőségeket reklámoz az innovativa: www.innovativa.hu/ Csodás dolgok, érdemes megnézni!

De a legjobb beszólás:

A legszexibb szereplő: (itt azért a hozzájuk csatlakozott (?) ismert énekesnőre gondoltam, de nem a megoldás): Kairosplanet

misi,szabo 2016.10.03. 22:24:29

@misi,szabo: Ezt az érvet nem tudom cáfolni :D

piranoidok 2016.10.03. 22:46:26

Ki ért törökül? Kérdések és válaszok a Kairosról: (az internet nem felejt, fejlődik)

Kairos Güvenlik İnternetten Para Kazandırıyor! - 2016. szept. 30.
www.youtube.com/watch?v=KO8m7IRIeas

Kairos Turkiye Televizyonlarında 2 Program - 2016. szept. 30.
www.youtube.com/watch?v=6IIdJqqVSvI

Kairos Hakkında Merak Edilenler Sorular ve Cevapları - 2016. szept. 30.
www.youtube.com/watch?v=ECKbfXIG65g

Fanto 2016.10.03. 22:49:26

Azok a cégek, vállalkozások, próbálkozások, akik lejáratták magukat, gyakran nevet váltanak és ott folytatják, ahol abbahagyták.
Szóval az Innovatíva csoport = Theta Professional Csoport ? Lenne rá egy üveg borom, hogy nem kell az a kérdőjel. :)

De mindegy. Segítek nekik a látogatottságban.

Nyitóoldal:
thetaprofessional.com/

Jobb oldalon mindjárt valami érdekes:

"Biztonság

Tanácsadóink és elemzőink magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik konkrét, egyedülálló megoldási javaslatokat kínálnak az ügyfelek számára, maximális biztonsággal.

A Theta Professional nem csupán elemzést végez, hanem szükséges ideig teszteli is a partnerei termékeit, saját költségen.

Akkor megy át a tesztelésen az adott partner, ha az ügyfelek biztonsága teljesen biztosított.

Ezek mellett minden jogi biztonságot igazoló dokumentumot rendelkezésre bocsát az ügyfelek számára."

Majd mit látnak szemeim:
thetaprofessional.com/aktualis-ajanlat

És ott az aranysárga GUARANTEE

Eszem megáll.

No kedves Olvasó, aki erre a theta profik oldalára találsz, olvasd el mégegyszer mit írnak:

"Tanácsadóink és elemzőink magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik konkrét, egyedülálló megoldási javaslatokat kínálnak az ügyfelek számára, maximális biztonsággal."

Azt tanácsolom, hogy követeld eme "profiktól", hogy tartsák be a szavukat és ha maximális biztonságot, ugyanakkor pénzt akarnak befizettetni veled a Kairos-ba vagy bárhová, akkor ügyvéd vagy közjegyző előtt vállaljanak anyagi felelősséget az ajánlásaikért.

Csak úgy fizess ki pénzt a szavukra, hogy valamelyik tag könnyen behajtható vagyonnal ellentételez, ha mégis buknád a pénzed, mert rá hallgattál. A több száz ezres vagy milliós kiadásnál az illető ingatlanára jelzálog bejegyzést kérj például. Ez a "maximális biztonság", minden egyéb csak duma.

Fanto 2016.10.03. 23:31:31

Még annyit, ha már valaki belépett a Theta profik ajánlására, ami ugye "maximálisan biztonságos", akkor mentse le az oldalukat a gépére és archiválja a interneten is.

Ha az általuk "átvilágított" és teljesen biztonságosnak ítélt partner mégsem fizetne a következő hetekben vagy hónapokban, akkor szükség lesz az archivált oldalra a rendőrségi és egyéb hatóságokhoz benyújtott feljelentésre.
Merthogy - van rá két üveg borom - várhatóan az oldal megváltozik vagy eltűnik majd e "profi szakemberekkel" együtt.

Lehet, hogy Sz. Annának igaza lesz és nem lesznek elítélve a Kairos partnerek piramis játék szervezése miatt, de a csalás, megtévesztés bűntette még attól megállhat.

piranoidok 2016.10.03. 23:39:05

Állítólag a T neteseknek ma nem ment a webiroda, sem a program nem kapcsolódott a szerverhez.
Kairos hirek a nem működő T szolgáltató problémákra. Azonban ez a megoldás sokaknál nem használt.

"Kochné Szikra Zsuzsa
Sziasztok!
LS munkatársunk kitalált egy ideiglenes megoldást! Ezzel működni fog a T-comos hálózat elérés!
1. Nyisd meg a 'HSS-6.0.2-install-hss-816-ext' nevű filet letöltés után! www.hotspotshield.com/
2. Kattints az 'Intsall' gombra.
3. Megjelenik két ablak. Az egyiknél kattints a 'mégse' gombra.
4. A 'Welcome to Hotspot Shield' nevű ablakot zárd be az X-szel, majd kattints a 'Skip trial'-ra.
5. Az utolsó lépésben kattints a 'Finish' gombra.
A program látható, hogy fut a jobb alsó sarokban. Ezt be lehet zárni az X-szel, attól még tovább fut a háttérben.
6. Ha a Kairos applikáció magától nem áll helyre, akkor lépj ki belőle és nyisd meg újra.
www.hotspotshield.com/
Köszönjük szépen Sanyi!"

Ezt a programot kellett telepíteni:
hotspot-shield.hu.softonic.com/

Kérdés: Miért van erre szükség, ha nem is amerikában van a Kairos?

"Hotspot Shield egy ingyenes program, melynek segítségével képes internet kapcsolatát biztosítani amíg WiFi forrópontokon szörföl és olyan oldalakra lép, amelyek rendszerint nem elérhetőek az USA-n kívül úgy, mint Hulu és Pnadora. ...."

Fanto 2016.10.03. 23:39:45

Mi ez a dermedt csend? :)

7200 + Nem semmi három nap alatt. Szerintem nem hasztalanul verjük itt a billentyűzetet, legalábbis remélem.

kormoczil 2016.10.03. 23:41:59

@piranoidok: mert így kikerüli a Telekom nem működő routereit, és a kiesésben érintett irányokba is tud kommunikálni. Erre jó bármilyen VPN, de gondolom ezt találták legegyszerűbbnek.

Taichipanda 2016.10.03. 23:51:11

@fanto: Verni fogod te még 5 év mulva is barátom,vele együtt a feneked is a földhoz. :-)

Fanto 2016.10.03. 23:56:30

@Taichipanda:
Ennyit tudtál hozzátenni érdemben? :). Nem baj, legalább humorod van. :)

Bejegyzés a Facebookról:

Nem tudjuk, hogy a Kairos nevű szerveződés milyen mértékben fizetett a rendszerükbe belépett tagoknak. Vannak állítások, mely szerint már szinte mindenki megkapta az augusztusi pénzét - igaz kb. egy hónapos késéssel. Ha van ismerősötök, aki érintett, hívjátok meg ide, hogy névvel vagy anonim módon mondja el a tapasztalatait. Ezekben a napokban meg kell kapják a szeptemberi pénzüket. Ha mégsem kapnák meg és károsultak lesznek, akkor várjuk őket. Én örülnék a legjobban, ha nem lennének károsult, becsapott emberek, de sajnos nagyon valószínű, hogy lesznek. Sok információt, érveket találhatnak az érdeklődők ezen az oldalon: kairos-figyelo.blog.hu/

Ott is elmondhatjátok a véleményetek, tapasztalataitok, érzéseitek.

www.facebook.com/kairoskarosultak/?notif_t=page_fan&notif_id=1475395149451594

Taichipanda 2016.10.04. 00:08:36

@fanto: Ha nem 5.én kapják meg,hanem esetleg 7.én akkor szerződésszegés valóban. Viszont Ebben az esetben 6.a hajnalban kést elő,eret felvágni. Másnap be rendőrségre,a programot letörölni,a gepet kidobni az ablakon.Ha 5.éig nem jött,akkor másnap,vagy kétnap mulva mar nem is kell.
Bármelyik ember aki befizetett egy csomagra,meg várja a kifizetést,ha kell akkor egy hónapot is,es ugyanugy be fogja kapcsolni minden nap a gepet ha 2 hónapot késik a fizu ha nem.Mellette önnyugtatásból( általános iskolában mikor megírtad a dogát,hiába tudod hogy végül jól fog sikerülni,azt mondod'áh úgyis egyes lesz'..) lehet írogatni bármit nyugodtan,ugyanúgy meg fogja várni és tudja hogy előbb utobb ott lesz,és kisdikákként fogja bámulgatni továbbra is a számlálót,ha lázadozik,vagy átmegy negatívba,ha nem. :-)

Taichipanda 2016.10.04. 00:20:00

'Károsultak'..a világon egyetlen darab Khárosult sincs. Tisztában mit jelent az,hogy kár? A csoportot es a hozzászólókat elnézve,be is igazolódott a szavam,mikor azt mondtam hogy az itteni 'törzs' hozzászólók mind proli'anyansmadottpénzt'panel12.' Emberek. Grat! :-D

Taichipanda 2016.10.04. 00:35:33

János Krisztián Méry (mindmeghalunk.com)

Árvai Sándor László(prolipanel)

Meg lehet őket keresni,a leírásukban es a fotóikban kiderül,többek között milyen megnyerő személyiségek alakotjak a Az antikairos csoportját. :-D Szép! Ennyire ne égessétek magatok.

Fanto 2016.10.04. 00:37:20

@Taichipanda:

A te szinteden fegyvertelen vagyok. :)

A kár alapvetően ebben az esetben az, amikor az ember befizet, aztán nem kapja vissza. Ilyen egyszerű. De kérdezzél még. :)

Hogy mikor érzi magát valaki károsultnak, azt majd ő eldönti. Azt is, hogy mit fog tenni.

Taichipanda 2016.10.04. 00:41:22

@fanto: Ha rátóti gizi,vagy mucsai sanyi ugy érzi,akkor hagy érezze,menjen is ahova akar.
A lényegen nem fog változtatni sajnálatodra. Amíg nem bizonyosodik be ténylegesen a horrormátkátok és a gennyeskreálmányaitok,addig bizony pörög a számláló. :-)

Taichipanda 2016.10.04. 00:47:16

A borítókép szarabb lett,mint egy röszkei Anti Justin Bieber plakát,gyerekek,ovisok. Játszatok csak,holnap 7re irány meló! :-)

énszóltam 2016.10.04. 01:31:29

baszki az a Vili gyerek tényleg jó, csak nem tudom eldönteni ennyire hülye vagy ennyire aljas

mi kell ahhoz, hogy valaki ennyire elveszítse a realitás érzékét

Tibcsi12 2016.10.04. 05:46:27

@Taichipanda: iBanolni kellene téged! ;) Ha érted, de miért is értenéd? Fent a megoldás!

- 30 kajrosz vezetőfa sitten, ennyi!

A játék jelenlegi állása 32:0 !

icipicicsipa 2016.10.04. 06:42:30

@Taichipanda:
Vissza fogod sírni az időszakot, hogy nem ilyen borítóképeket bámulhatsz, hanem a zárkád ajtaját. :)
A "fizetésed" - ami jó ideig a visszacsorgatott kauciód utána meg a piramisba befizetett többi kauciós-tárhelycsomagos pénz visszaosztása - meg fektesd be vazelinba, szükséged lesz rá. :)))

Mr Furkó 2016.10.04. 09:19:44

@goto10:
Megpróbáltam felkutatni valamilyen kézzelfogható forrást, de sajna úgy tűnik, hogy ezzel csak szóban etetik a gyanútlan hívőjelölteket.

@Taichipanda:
Mielőtt még tovább ajánlanál másoknak, jobban tennéd, ha te keresnél fel legelőször. Nagyon szívesen segítek korrigálni a feltűnőbb nyelvi hibáidat, melyek visszatérően előfordulnak, mind szóban és írásban. Továbbá, ha szinkrontolmácsra [EN-HU;HU-EN] van szükséged, tudod, hogy kit kell keresned. Bár azt kétlem, hogy megengedhetnéd ezt magadnak, drágán dolgoznak azok a fránya 'prolipanel-tolmácsok'.

Részemről itt véget is ér a személyeskedés. További szép napot! :)

Taichipanda 2016.10.04. 09:20:32

@icipicicsipa: Te annyira börtönözöl hogy gyanítom apa nélkül kellett felnőnöd. Mi törtènt? Azért láthatás csak volt..hány évig ült?

Taichipanda 2016.10.04. 09:45:28

@Tibcsi12: Miért is érteném persze. Egyszerű. Ebben az Anti Bieber PitiClubban miert akarjak látni azt aki mellette van a dolognak?
Megértem.
Az újonnan felkapott 'észak és dél' történeteddel megint benézted. Fehéroroszországban 1500 dollárnyi tartott készpénz már nem megengedett(mikor átmész a haverodhoz meglátsz az asztalon 2000dollart(20db 100$-vékonyabb mint egy szelet sajt nem baj,de megtudod mennyi,másnap mész a rendőrségre hogy Tibinek a phiramisbol 2000dollarja van otthon)és mar mennek is,+azok az emberek más,valós bűncselekményekben voltak benne.De a viszkist is azért kapcsoltak le mert ivott közterületen! Balhere..:-)

Warlimont 2016.10.04. 09:58:21

@icipicicsipa:

Olvasom, hogy "horrormátkátok", "röszkei Anti Justin Bieber plakát" es hasonlok. Panda szerzett nekem egy derus reggelt, ilyen bizarr szokepeken nem lehetett nem röhögni, csak ugy rengett bele a panelhaz. :) Csak alkohol, vagy mas is kell ahhoz, hogy ejfel utan valaki ilyen zavaros szokepekkel jöjjön elö, ugy, hogy közben semmi ertelmeset ne mondjon? Tulpörgött a szamlalo? :)
Vajon a Vili az? Remlem, nem, de ha megis ö, akkor legyen ovatosabb, megiscsak korhazban volt allitolag.

Panda, komolyan, ez a "horrormatka" mi a szart jelent? :) :)

Taichipanda 2016.10.04. 10:15:29

@Warlimont:
Akkor ez az egy'ha igaz es nem csak kényszerből nevetsz ki tudja' akkor van bennünk valami közös. Nem iszok,viszont ha nem tudok aludni szeretek jókat mosolyogni rajtatok,ha màr a YouTube es a Tv is uncsi mar.
Mátka. Te is legalább annyit foglalkoznal a csajoddal mint ahány percet itt vértizzadva küzködsz a nagy 0ért. Szóval ez a küldetés csajod helyett is csajod! ;) Csak kicsit horrorba,ha már Orbánnak 1 éve halálhírét keltik,meg 'fejezzük le orbánt' közben él es virul es megy tovább a mulatság,de te mondod a horror sztorikat. Mostmár érted?
Csak bieberhez tudtam hasonlítani,mert totál olyan szinten van a sztori millioan imádják,de meg is lesz mindig pár millió olyan is akinek mindig buzleni fog másnak a szarja,de ettől meg nem fog leállni mert tapsihapsi meg karvalykarcsi herétverve negatívot dumálgat.
:-) Az utolsó mondton megint nevethetsz,legalább erre jo az oldal. Nevetni.

Taichipanda 2016.10.04. 10:22:08

Minden negatívnak azt ajánlom,hogy mas ócsárolására helyett,aki ebbol 1forintot is keres,az verje meg a szüleit nyujtófával,hogy csak egy cseléd minimálbért tudtak kihozni magukból mert jobb letudni a 8ora güzükutyát,utánna hazamenni sörözni,és még parizert se,nem hogy egy normalis csomagot venni. De nem igy kell kiélni magukat,inkább nyújtófát elő!

Warlimont 2016.10.04. 10:33:32

@Taichipanda: Hat panda, tenyleg nem csak kényszerből nevetek rajtad, mert annyi hulyeseget összeirsz most is, amit tenyleg nehez hova tenni. Nekem nem gond, ha a Kairos hive vagy, az se baj, ha ervelsz a Kairos mellett, de most annyira zavarosan es követhetetlenul irsz, ami miatt, ha kizarjuk az alkoholt, es a drogokat, hat nem is tudom... Talan majd a Doki01 megszakerti, ha visszajön.

Taichipanda 2016.10.04. 10:36:15

@Warlimont: mi a racionális válasz arra szerinted,hogy valaki-valakik olyan dolgot próbálnak vért izzadva lehúzni,mibe be se látnak,ki se próbálták,benne sincsenek? Szerintem igen is azon a 30ezer forinton múlik,ha zsebbe lenne,mar régen megtudtátok volna. És minden effajta irományom ebbol a kiindulasbol következik.

B0risz 2016.10.04. 10:46:37

@Warlimont: nekem sajnos nem vicces, inkább szörnyű szegény.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 10:54:10

@Taichipanda: Az a baj a kérdéssel, hogy már a feltevése is hazugságot tartalmaz. Nem csunál itt senki semmit vért izzadva.

Az pedig régen beigazolódott, hogy pont a Kairos tagok képtelenek ép érvekkel alátámasztani állításaikat.

Folyik a szar a szádból, de képtelen voltál olyat mondani, amivel hihetővé tennéd, hogy a Kairos tagok igazat mondanak a tárhelybérbeadással kapcsolatban.

bignagyzold 2016.10.04. 10:56:41

@Taichipanda: Nem tudom hogy honnan veszitek ezt az 1500 dolláros baromságot:

"Valuta korlátozás nélkül be- és kivihető az országból, azonban a 10 000 USD értéket meghaladó összeget, valamint a nagy értékű személyes használatú cikkeket, fel kell tüntetni a vámáru-nyilatkozatban, s ragaszkodni kell ahhoz, hogy belépéskor a vámos a nyilatkozatot pecsételje le. Vámáru nyilatkozat kitöltésének elmulasztása esetén, amennyiben 30.000 USD összeget meghaladó készpénz behozatalra/kivitelre derül fény, a pénzbírság mellett 5 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. "

Forrás: konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?belarusz-koztarsasag

Vagy szerinted a konzuli szolgálat direkt hazudik, hogy minden magyar turistát Fehéroroszországban börtönözzenek be? De ha mégis igaz lenne, akkor a sok kajirosszos fiatal direkt fényképezte magát a rahedli dollárral, a kajirossz rendezvényen, a fentebb linkelt leleplező cikkben lévő képeken, mert direkt sittre akarták vágatni magukat? xD

Warlimont 2016.10.04. 10:58:27

@B0risz: A panda nyilvan nem szazas, es ha tenyleg a valosagot mutatja a fejeböl, az akar orvosi kerdeseket is felvethet, de inkabb öruljunk neki, hogy az ö baja, nem a mi bajunk. :)

Taichipanda 2016.10.04. 11:21:11

@Zoltán Gajdács: ha bármi igaz lenne a 100 hazugságod közül amit kiköpsz a szádon,és bebizonyosodott volna,szerinted menne még ez a dolog? Idiota :-)

Taichipanda 2016.10.04. 11:23:20

És ez az óriási lényeg. Hiába pofázzátok habosra a szátokat,meg osszekreáltok minden kakát,ha bármi kamu mocskotoknak is lenne hivatalos kézzel fogható bizonyítéka,akkor mar reg nem menne. Gondolkozz..gondolkozz..utánna vergodj :)

Taichipanda 2016.10.04. 11:26:16

amíg te geciztek napjában,mas ugyanugy penzt keres vele. Mi a lényeg? Hat ez. :-)
Meg most sem értitek?

Taichipanda 2016.10.04. 11:29:08

és miert zavar valakit hogy mas penzt keres vele? Na hányszor irjam még le...:-) irigység,szegénység,prolisàg,már megégette egy korábbi mlm az egész pereputtya száját,simán rosszindulatú aljadek,nincs jobb dolga,unatkozik. Ezek az érvek! Ezt vártátok,tessék! :-)

B0risz 2016.10.04. 11:42:06

Sokat segítene, ha többek közt az internet használatához is valamiféle időszakos elmeorvosi vizsgálat lenne szükséges. Nem kellene elviselni minden diagnosztizálatlan, vagy fegyelmezetlen, gyógyszereit nem szedő elmebeteget.

bignagyzold 2016.10.04. 11:50:29

Tekintve hogy piramisjáték, így jön belőle a pénz amíg vannak új belépők, de a legtöbbet a csúcson lévők szakítják. Ha sok embert be tudnak fűzni, akkor akár évekig is elműködhet, de amikor már elmaradnak a kifizetések, mivel nincs új belépő, más bevételi forrás meg ugye nincs, akkor szokott bedőlni, és akkor mennek a feljelentések tucatszámra, és utána indul meg a nyomozás, és jönnek majd a letartóztatások. Amíg jön a pénz valamennyire, és el tudja hitetni a vezetőség és a fő beszervezők a szimpla tagokkal hogy nincs itt baj, és azok meg bekajálják, addig nem is fognak a rendőrségre szaladgálni, ezért működik még éppen a dolog.

Hiába látszik az egész pénzkeresésnek, nem az, hanem a naiv új belépő kis emberek kifosztása, és bepalizása. Amikor borulni fog az egész, lesznek a bepalizott felhasználók, akik bukják a berakott pénzüket, meg lesznek a főkolompos szervezők, akik tudatosan fosztották ki ezen naiv embereket, és ők addigra már jelentős hasznot hajtanak fel. A szervezőket senki nem sajnálja már most sem, mivel ők jönnek ide fröcsögni a legjobban, mert féltik az összes fillért amit kinyerhetnek a naiv emberekből, és azt szeretnék hogy ne dőljön be a piramis, mert még többet ki tudnának szedni ha lenne még idő. De őket fogják majd sittre vágni 3 évre piramisjáték szervezésért, a főkolompos Otokár aki a legnagyobbat szakítja a többi főkolompossal, meg már lehet épp a vagyonát menekíti egy olyan országba amelyik nincs kiadatási egyezménye a legtöbb kelet európai országgal, meg az EU-val, és már röhög a markába, mert őt nem dugják rács mögé, hanem csak a helyi fő szervezőket. :)

Fanto 2016.10.04. 11:54:02

Egy vérbeli kajroszos bemutatkozása, ez aztán a szellemi és erkölcsi színvonal.

Gondolom doki1 és társai ezzel is egyetértenek(?)

Döntse el az olvasó, hogy melyik csoport az undorító.

Taichipanda 2016.10.04. 11:59:36

Miért zavar valakit ha más pénzt keres?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)

bignagyzold 2016.10.04. 12:05:49

Nem mindenki akar pénzt keresni más laikus emberek kifosztásával. Ezt általában gerincességnek hívják. ;)

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:06:29

@Taichipanda:
1. Ez a dolog azért megy még, mert hiszékeny, pénzéhes, kapzsi emberek futnak a pénzük után az irreálisan magas haszon érdekében. Ha már egyszer belépett valaki, akkor képtelen kilépni, mert akkor bukta a befizetett pénzét.

2. Egyik állításom se hazugság! De állok elébe, cáfold meg akármelyiket ép érvekkel alátámasztva. Hajrá!

3. A hivatalos cégbíróságnak megküldött pénzügyi mérleget innen letöltheted. az kétséget kizáróan - hiteles - bizonyítja, hogy a Kairosnak 61 millió fontos adóssága volt.
itt van:
beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history

Korábban már kifejtettem, azt is, hogy miből lehet megállapítani a kétkedőknek, hogy adósságról van szó, az olvasson vissza.
K. Otokar állítása: "Mennyi készpénze van a Kairosnak a bankszámlaszámon" Bizonyíték itt 0 perc 45 másodperctől:
www.youtube.com/watch?v=xEL7ct8PmXU

Ez az állítása - ami egyébként igaz volt akkor - már önmagában véve kizárja azt, hogy a 61 millió fonttal a Kairos felé tartoznak. De majd mondok még egyet, ami söpör mindent. Miért?

A kerekítve 5 millió font a számláján van a Kairosnak. Kerekítve 11 millió fontot "beruházásra" költött. A 45 millió font pedig adósság. Ez a három tétel teszi ki a 61 millió fontos összeget. Hogy lehet ez? Összeadjuk! Képtelenség, hogy a banki betét, ami a Kairos stámláján van és a beruházás összegével a Kairos felé bárki tartozzon. Miért?

Ha bárkinek van a bankszámláján pénz, az: 1. az övé, 2. öv és nem is tartozik vele, 3. kölcsönkapta, rá bítták stb. Viszont az lehetetlen, hogy ami ott van nála, azzal valaki tartozna neki. A bankszámlán található pénzt a tagok befizetései voltak és a beruházást is a tagok befizetéseiből fedezte. Ezekkel az összegekkel tartozik a tagok felé, mert az az ő pénzük. Továbbá tartozott még 45 millió fonttal, mert 250%-ot kell visszatérítenie a tagoknak, csak az még nem volt esedékes akkor. Tény, hogy Otokar becsapott mindenkit azzal, hogy úgy állította be a pénzügyi mérleg eredményét, hogy a szerint a Kairosnak tartoznának.

Aki még mindig kételkedne a hiteles adatokban, az tegye már fel magának a kérdést, hogy akkor melyik pénzügyi adat jelenti a tagok által befizetett dollármilliókat? Na ugye!

Aki ezt olvassa és ennek ellenére be akar szervezni téged, az egyértelműen és gátlástalanul a Te pénzedre hajt. Meg akarja szerezni tőled a befizetésed 15%-át, de akár a 25%-át is! Nem rajtad akar segíteni vésd az eszedbe! Neki a pénzed kell! A többi csak süket duma!

Aki nem hisz a hivatalos pénzügyi adatoknak, azt csak sajnálni tudom. Ezek után belép valaki és elbukja a pénzét, vagy annak egy részét az vessen magára.

Warlimont 2016.10.04. 12:07:37

@Taichipanda: Meselnel a Nissanrol is egy keveset?

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:08:05

@Taichipanda:

Le vagy maradva, be van linkelve a hivatalos bizonyíték, csak te annyira sötét és buta vagy, hogy a szófosáson kívül bármi másra alkalmatlan vagy!

Fanto 2016.10.04. 12:09:52

Szerintem ne etessétek ezt a trollt, ha már moderáció nincs és bármilyen gyalázkodást megtűr a bloggazda, akkor ignorálni kell.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:12:49

@Taichipanda:

A hivatalos pénzügyi adatok nem titkosak, arról meggyőződhet bárki. 17.000 tagból nincs egyetlen egy ember, aki alkalmas lenne arra, hogy elmagyarázza, hogy a Kairos számláján lévő 5 millió font készpénz, hogyan került bele a 61 millió fontos összegbe úgy, mint ha azzal a Kairosnak tartoznának???? A puszta tény, hogy a számlán van kizárja azt, hogy azzal a Kairos fele bárki is tartozna! Aki ezt nem érti, az nagyon buta ember! Általános iskola első osztályos szintet üti meg a számítás!

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:15:08

@fanto: ez a szarházi panda meg se nem a Vili, se nem a Tamás, se nem az Árpi. Ez egy nagyon gyökér gyerek, valami Máténak hívhatják szerintem.

Taichipanda 2016.10.04. 12:19:29

Talán egyedül gajdács kapizsgja amit meg akarok értetni,de a többiek mind sötétek mint az éjszaka.
Fél éve mar az EU központi hatósága is vizsgálódott,most is vizsgálat van 4 országban.
Ha bármi is nem lenne igaz abbol amit állít a kairos,akkor már kiderült volna, bezárt volna. Akkor lehetne KHÁRról beszélni,es idiota csoportokat csinálni,de mindaddig míg linkelgettek meg behindmlm meg társai,közben hivatalosan hatóság nem állapította meg,az csak magatoknak egy lejáratás.
Nissanosol még mindig kisgyerek? Látszik mennyi eszed van. Mégegyszer olyat nem allitanak a legprofibb csalók se amatőrök,minek utánna lehet egy perc alatt nezni. Szűkebb körökben,hatóságoknak bizonyítanak,nem nektek proli aljadékoknak.

Warlimont 2016.10.04. 12:20:33

@Zoltán Gajdács: Tulterheled a panda szamlalojat ezekkel a szamokkal. Sokkal egyszerubbeket kerdezz töle, pl hogy elkeszult-e mar a mai napra a paneljaban a lepcsöhaz felsepresevel, nem felejtette-e el bevenni a gyogyszereit, es hasonlok. Ne terheld szamokkal es összett fogalmakkal, csak szennyezi az ostobasagaval a topicot.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:21:35

@Taichipanda:

Senkit se zavar az, hogy valaki pénzt keres. Már megint rosszul kérdeztél. Értelmes, becsületes, tisztességes embereket az zavar, ha látják, hogy valaki megpróbál kicsalni más emberektől pénzt, hogy annak egy részét megkaparintsa. Óriási különbség!

Ismered a mondást: "Annyit érsz, amennyit önzetlenül teszel másokért."

Miért fáj az, hogy vannak emberek, akik önzetlenül is segítenek másoknak???

Warlimont 2016.10.04. 12:34:25

@fanto: "Szerintem ne etessétek ezt a trollt, ha már moderáció nincs és bármilyen gyalázkodást megtűr a bloggazda, akkor ignorálni kell."

Aki idejön, ugyis latja, mi ujsag vele. Bannolni se erdemes, regisztral masik nevet gyorsan es mar ujra elvezzuk is fenyes logikajat.

Kairoson hezitaloknak pedig az ilyen vasari majmok a legjobb ellenreklam. Nezzetek, itt ez a kajroszos panda, latjatok? Akartok ti is ilyen közössegbe tartozni? Akkor fizessetek, akar egyböl neki, latjatok, milyen nagy szuksege van a penzetekre, hogy a szamlaloja pörögjön. Panelban laksz? Szuper! Latod, miket gondol a kajrosz itteni kepviselöje a nehez sorsu, panelban elö emberekröl? Rolad, igen, rolad beszel, nem rolunk itt, hanem rolad, kedves ismeretlen, es te vagy, aki be akar lepni a zuzletbe a penzeddel. Meg mindig be akarsz lepni...?

Egyet nem szabad az ilyennel, leallni vele beszelgetni es az eszere :) probalni hatni, mert az ugye.... :)

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:37:36

Esetleg van, aki még mindig nem érti a számokat? K.Otokar állítása szerint 5 millió font van a Kairos bankszámláján. A 11 milliós beruházás és a 45 milliós tartozás hogyan lehetne egyenlő 61 millióval? Sehogy! De a 11 milliós beruházással se tartozhatnak a Kairosnak. Azzal legfeljebb a Kairo tartozhat, ha nem a saját pénzéből oldotta meg, hanem a tagok befizetéseiből. 45 millió mióta egyenlő 61 millióval?

Nem érted? Akkor buta vagy!

Taichipanda 2016.10.04. 12:41:13

Miért zavar valakit ha más pénzt keres vele?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:41:57

@Warlimont: Szerintem Taichipanda lehet, hogy rálelt arra, amit keresett és most azon elmélkedik, hogyan tovább. Egy kicsit csend lett a számok tükrében.

Taichipanda 2016.10.04. 12:47:15

@Zoltán Gajdács: hogyan tovább. Azért mert be linkeltél egy weboldalt,kést elő eret felvágni,programot letörölni,gepet ki az ablakon! :-D idiot.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:49:48

@Taichipanda: Amit írsz, az csak találgatás a részedről. Miből gondolod, hogy ép eszű emberek, akik átlátják a Kairos szövevényes ferdítéseit és meg is tehetnék, azoknak csomagot kellene vennie? Miért nem tudod elfogadni, hogy azért, mert valaki nem vesz alapcsomagot, az azért nem vesz, mert nem akar részt venni egy másokat kizsákmányoló játékban? Miért várod el másoktól, hogy irreális - alapból nem hihető - dologba fektessék a megtakarított pénzüket? Unatkozik? Miért Te épp mit csinálsz?

"Egyszer megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek? Azt válaszoltam: Boldog! Erre ők: nem jól értelmezted a kérdést! Erre én: Nem jól értelmezed az életet!"

További szép napot mindenkinek!

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 12:53:33

@Taichipanda: A link a hivatalos cégbíróság elérhetősége! Csak ott találod meg a hivatalos pénzügyi beszámolót. A másik link, Otokár beszéde a pénzügyi mérlegről!

Most őszintén! Mire vársz még, ha a hivatalos pénzügyi mérlegnek, amit a Kairos Technologies Ltd. nyújtott be, annak se hiszel?

Taichipanda 2016.10.04. 12:57:39

@Zoltán Gajdács: akkor miert nem zár be a cég otokar beszéde utan?

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 13:02:50

Akit érdeke, friss hír röviden: Nem működnek a kifizetések az AGC-n keresztül! Ebből pedig az következik, hogy valótlanul állították itt a korábbi hozzászólásban, hogy az augusztusi bérek kifizetése túlnyomó részt megtörtént. Most lehet tovább várakozni. Annyira egyértelmű, hogy csak az időt húzzák!

Miért nem alkalmaz a Kairos olyan kifizetési módot, ami működik? Higgyetek, amit akartok!

www.youtube.com/watch?v=yXSYXr6svPU

énszóltam 2016.10.04. 13:05:25

@Taichipanda: még beszedik az októberi és novemberi lovékat a csomag megújításokra:)

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 13:09:41

@Taichipanda: Szerinted Otokarnak az volt az érdeke, hogy bezárjon a cég? Éppen ezért cspta be az embereket, hogy továbbra is higgyenek és toborozzák az embereket. Le lett már sokszor írva, addig, amiig van megfelelő számú új belépő, amiből ki lehet fizetni a korábban belépett tagok által kikért pénzt, addig működőképes tud maradni. Soha nem vitattuk, hogy korábban rendesen fizettek, de ez nem mehet a végtelenségig. Minden jel arra mutat, hogy - nem Hacker támadásokról van szó - hanem komoly kifizetési gondokkal kűzd a Kairos. Ezt nyilván nem fogja bevallani. Sőt! Szerintem éppen az a cél jelenleg, hogy az idő húzásával, hátha lesz annyi befizetés, hogy életre keljen ismét a dolog. Lehúzhatják most is a rolód, de miért ne keresnének többet, ha látnak rá esélyt.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 13:10:19

@énszóltam: Valóban, ez is benne van a pakliban!

bignagyzold 2016.10.04. 13:17:36

Adott egy cég aki mondjuk 320GB adatot akar raktározni a csoda Kájrossz cégnél. Ehhez a csodacégnek kell ugyebár 320GB tárhely, mert valahol tárolni kell az adatokat. Mit ad mit nem ez pontosan egy platina csomag tárhelye. A magyarországi csodaszakik szerint százszoros redundancia van azaz annyi példányban tárolják az adatot, ezért ezen csodacégnek 100 platina csomagos emberre van szüksége, hogy meglegyen a redundanciához a létszám. Na már most 2 777 $ a platina csomag darabja, amit 500%-os haszonkulccsal értékesít a csodacég a saját bevallásuk szerint, ami akkor 13 885 $ platinacsomagonként. Ha ezt megszorozzuk százzal akkor kijön hogy 1 388 500 $-ba kerül egy évben 320GB tárolása egy cégnek. Tegyük fel hogy ne adj isten hazudtak a százszoros redundanciáról, és csak egyszeresen tárolják. Ebben az esetben is 320GB adat tárolása egy évre 13 885 $. A probléma ott indul hogy az Amazon Web Services-nél 1GB tárolása a frankfurti szervereken egy hónapra potom $0.0324, amit ha megszorzunk 320-al kijön hogy 10.368 $ egy hónapra, ami egy évre 124.416 $. Tegyük fel hogy biztonságbuzik vagyunk, és nekünk eleve nem elég az a Raid amiben tárolnak, és bebiztosítjuk magunkat. Észak Virginiában 115.2 $, Sao Paoloban 156.672 $, Szingapúrban 115.2 $-ba kerül ennyi adatmennyiség tárolása. Ha ezt összeadjuk akkor kijön hogy 320GB tárolása szervereken redundanciával, négy kontinensen évi 511.488 $-ba kerül azaz majd harmadannyiba mint a Kajrossz csodacégnél, feltéve hogy hazudtak a százszoros redundanciáról. Ha nem hazudtak akkor a csodacégnél potom 2714x drágábban lehet tárolni adatokat mint az Amazonnál. :D

De ki lehet ezeket számolni hasonló árban a Microsoft Azure, Google Cloud Services, IBM Cloud Services, vagy a Salesforce Cloud szolgáltatásaira is.

De kérdem én, hogy ha olyan jó a Kajrossz féle adattárolás, és olyan biztonságos, akkor miért ők a világon az egyedüli cég akik így tárolnak? Miért nem így tárol az Amazon, Google, IBM, Microsoft, meg a többi? Valószínű hogy ők a totálisan hülyék, és ők nem értenek hozzá? Na meg olyan hülye az a több millió cég is akik ezeknél tárolnak? Ezek a bolondok például mind az Amazonnal vannak kapcsolatban: aws.amazon.com/solutions/case-studies/all/ Csupa hülyék mi? :D

AWS Pricing: aws.amazon.com/s3/pricing/

énszóltam 2016.10.04. 13:44:03

@Zoltán Gajdács:"Szerintem éppen az a cél jelenleg, hogy az idő húzásával, hátha lesz annyi befizetés, hogy életre keljen ismét a dolog. "
Ebben mondjuk én nem értek egyet, ebben ennyi volt, mert most már a kifizetések exponenciálisan nőnének, és ha még a tagok száma is úgy nőne az már nem hoz annyi penzt.
De még ezeket a hívőket mint a mi kungfupandánk, akik még talán pont jókor szálltak be. Egy év alatt upgradeltek meg talán egy kis aprót is utaltak ki maguknak, és van nekik 3-5 platina csomagjuk amit örömmel akarnak meghosszabitani. Szép kis karácsonyi ajándék lesz ottokarnak meg az ukrán testvereknek

Mr Furkó 2016.10.04. 13:46:41

@bignagyzold: Most gonosz leszek, de a piaci perspektívát az oldalon már néhányan gyönyörűen kielemezték, és feleslegesen gyötrődsz, mivel az itt kommentelő 'hálózatépítők' teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy a Kairos egy ponzi. Meg van rá az esély, hogy nincs igazam, de én személy szerint képtelen vagyok elfogadni, hogy egy saját magát pénzügyi tanácsadónak tituláló ember ilyen szinten műveletlen legyen.

énszóltam 2016.10.04. 13:49:09

@bignagyzold: túl bonyolult, sok benne a matek.
Ezt a srácok itt hozzaszolasok szazaiban boncoltak.
De aki azt a lécet nem akarja megugrani, hogy van nekem egy számítógépem amiért valaki hajlandó fizetni 100 ezer forintot, és ezt elfogadja valóságnak, annak te jöhetsz itt bonyolultabb osszeadasokkal meg szorzasokkal

bignagyzold 2016.10.04. 13:49:34

@Mr Furkó: Aki frissen jön és csak ezt a postot olvassa, az is művelődhet, tekintve hogy hülyeséget nem írok. ;)

énszóltam 2016.10.04. 13:51:37

@énszóltam: mármint 100 ezer forint havi bérletet

Bocs telorol vagyok még közben a melóra is figyelnem kéne.

@Mr Furkó: kB ugyanazt irtuk:)))

goto10 2016.10.04. 13:51:43

Tovabbra sincs akkor hivatalos kayrossz informacio a tesztuzemrol, ugyfelekrol, Nissanrol, Sberbankrol, Merdedesrol, NASA-rol es SONY-rol es arrol, hogy az AGC-nek miert nincs meg mindig hatosagi engedelye. Addig csak szamolgatni tudjak a belepett (becsapott, atb*szott) emberek a virtualis jatekpenzuket a webirodaban es az agica rendszerben. Egy komoly t-systems hiba megbenitja az egesz halozatot, kifizetesek nincsenek, kicsit sem gyanus :D Az orvosok es a kihalastol megmentett medvek hiaba feszedeznek itt, a blogot sokan olvassak, egyre tobben es igy nem fognak tudni elegendo vagy semennyi uj embert megszivatni. A stilus pedig onmagaert beszel, tenyek nincsenek, csak szemelyeskedes. Engem nem zavar, beleillik abba kepbe, akik Isaura felszabaditasara es Kamillavipera szemmutetjere gyujtottek penzt vagy akik kivettek az osszes penzuket a bankbol mert rontas van rajta (a rontast megszunteto erre szakosodott emberke meg elszaladt vele) :D

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 13:58:48

@bignagyzold: Ezt a változatot már Karácsony előtt felvázoltam. Akkor azt mondták, hogy majd a januári konferencián rákérdeznek és akkor kapunk erre választ. A válasz azóta se érkezett meg. Annyi hiba van a dologban, hogy az évi 13 885 $-os éves árban benne van a Kairos (elvi) 250%-os haszna is, ezáltal az 100 szoros számításba is. De ez a legkevesebb, mert már így is képtelenség, hogy a tárhelybérbeadás és az adattárolás az állításaik szerint történne.

A további hazugságok csak bonyolítják a dolgot. A csomagot vásárlóknak jár 2 GB "Kairos Disk" szolgáltatás, amit szintén 100 másolatban tárolnak, mert egyébként nem azt a terméket kapná a tag a csomag árához, amit beígértek neki. Ebből az következik, hogy a tagok saját adatainak tárolásához 200 GB biztonságos tárhelyet kell kibérelnie a Kairosnak. Ha a mail szolgáltatást nem is számoljuk bele, akkor 100 platina csomagos tag adatainak tárolásához 100x200 GB tárhelyet kell kibérelnie a Kairosnak, ami összesen 20 000 GB tárhely. Egy GB tárhely bérléséért a Kairosnak évente kb 21 $-t kell fizetnie. A 100 db platinás 32 000 GB tárhelyéből 20 000 GB tárhelyet a Kairos nem tud továbbértékesíteni, mert a tagok adatait tartalmazza 100 példányban, ezáltal bevétele sincs. Viszont a Kairosnak ki kell fizetni a bérbeadók által használt 20 000 GB tárhely bérleti díját is. Itt eljutottunk megint odáig, hogy hazugságokra épül a marketing. Képtelenség ép elmével elhinni azt, hogy valaki kibérel tárhelyet valakiktől csak azért, hogy a bérlők a saját adataikat tárolják a tárhelyen és még 250%-os visszatérítést is ígér.

Arról nem is beszélve, hogy aki csak 70 GB, vagy 180 GB tárhelyet ad bérbe, az az illető nem is ad bérbe annyit, mint amennyi tárhely kellene a saját adatai tárolására 100 példányban szétporlasztva a világon. Ebből egyenesen következik az, hogy nincs mit bérbeadni és nem is beszélhetünk valós bérbeadásról. Ezeket cáfolni csak további hazugsággal lehet. Például azzal, hogy a tagok adatait a Kairos Szerverein tárolják. Ez az állítás viszont ütközik abba az állításban, hogy a Kairos Disk szolgáltatás attól biztonságos, hogy az adatokat feldarabolva, lekódolva és szétporlasztva tárolják felhasználók gépein az egész világon.

Teljesen érthető, hogy egy csaló banda senkinek nem fogja beismerni, hogy átakar verni téged, mert akkor nem éri el a célját. Valós cáfolatok nincsenek és nem is fogsz kapni, bármiilyen "Kairosos irodába" besétálsz tanácsadásra. Ott nem az a cél, hogy átlásd a működést, hanem az, hogy fizess be valamelyik csomagra. Én szólta előre!!!

Kairói Piramis Ltd 2016.10.04. 14:00:49

@Taichipanda Rohadtul nem fizetnek!!! A Kairos Facebook oldala tele van dühös kommentekkel arról, hogy még az augusztusi pénzt se fizették ki, nemhogy a szeptemberit! Sokakat átvertek azzal, hogy kaptak e-mailt arról, hogy ki lettek fizetve, meg a webiroda is azt írja, de közben egy fityinget se kaptak a valóságban. Az AGC továbbra sem alkalmas arra, hogy nagy tömegeket kifizessenek! Maximum költséges banki utalással tudnának fizetni, de nem fognak!

kormoczil 2016.10.04. 14:00:49

@Taichipanda: azért, mert (és ez a te szerencséd, ezért szónokolhatsz még itt) a piramisjátékokat nagyon nehéz hatóságilag felszámolni, erről egy kiterjedt angol nyelvű cikket is linkeltem. Másik nagy szerencséd, hogy az interneten anonim módon könnyű mocskolódni pl. szülőkkel kapcsolatban, de ennek hamarabb meglesz a böjtje :)

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 14:05:16

@Mr Furkó: Ebben igazad van! Éppen erről írtam az előbb más szavakkal. Soha nem fogják bevallani, hogy piramis és tudnak róla. Söt4 Van közülük olyan, aki ebből próbál megélni. Lesi az alkalmat és minél előbb be is lép. Ő már tudja a tapasztalatai alapján, hogy ha időben belép, akkor plusszal tud kiszállni és sz*rik bele, hogy mi lesz azzal, aki károsodni fog.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 14:07:53

@goto10: AGC-ről van infó, már linkeltem. Nem működik megfelelően és meg is fog szűnni.

kormoczil 2016.10.04. 14:08:39

@Zoltán Gajdács: arról nem is beszélve, hogy a hivatalos honlap (!) szerint verziókezelés van, a törölt/módosított fájlok bármelyik változata visszaállítható. Tehát ha valaki rendszeresen használja a 2GB-ját, jelentős tárhely kell hozzá.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 14:11:26

Most jó eséllyel abból lesznek a komplikációk, hogy aki kivette AGC-be a pénzét és továbbküldte saját számlára, annak nem fog megérkezni a pénz, de az nem kizárt, hogy az AGC megszűnése után ez a pénz már odavész. Már most lehetett olvasni olyan hozzászólásokat, hogy minden sikerült AGC-n keresztül, de a saját számlára nem érkezett meg a pénz.

vajkay 2016.10.04. 14:11:33

baszki, elmegy az ember hétvégére "nyaralni", aztán erre jön haza :) (Londonban voltam btw, de a Kairos irodájához nem mentem el:D)

goto10 2016.10.04. 14:11:42

@Zoltán Gajdács: sorry, ugy latszik atsiklottam felette :( kayrossz is meg fog szunni, de a mesterek es tanitvanyaik meg hinni akarnak. megvarjak szerintem a megujitasi idoszakot, lenyulnak meg tobb szemelyes adatot (ujra kell azonositania magat egyeseknek), aki tovabbra is "nissanozik" vagy "sonyzik" azt kizarjak.

bignagyzold 2016.10.04. 14:12:54

@vajkay: Pedig csinálhattál volna egy szelfit a postafiókjukkal. :D

vajkay 2016.10.04. 14:15:16

"FIGYELEM!
A Kairos applikációk Telekom hiba miatt nem működnek! A Telekom tud a hibáról! Javítják!"

haha

Mr Furkó 2016.10.04. 14:18:49

@bignagyzold: Jogos, objecton elfogadva. :D

@goto10: Ha jól tudom, akkor még az augusztusi kifizetéseket sem sikerült teljes mértékben lebonyolítani, de a befizetésekre ez érdekes módon semmilyen hatással nincs. Bár sokak a verification system miatt panaszkodnak, és állítólag néhányuknak több mint egy hónapja nem sikerült aktiválniuk a megvásárolt csomagot.

kepfeltoltes.hu/view/161004/kairossz_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/view/161004/kairossz2_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/view/161004/kairossz3_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/view/161004/kairossz4_www.kepfeltoltes.hu_.png

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 14:21:18

@kormoczil: Igen! A probléma, amit egy éve felvetettem, azért nem tudják megoldani, mert a bérbeadott tárhelyek mennyisége nem elegendő a tagok adatainak tárolására. Ebből adódóan, hiába van üzleti ügyfél, részére nincs mit továbbértékesíteni. Ha a tagoktól megvonnák a 2 GB felhőt, akkor az üzleti ügyfelek adatainak tárolása 100 példányban olyan iszonyatosan drága lenne, hogy senki nem venne ilyet.

goto10 2016.10.04. 14:32:12

@Mr Furkó: a kepeket (hozzaszolasokat) elnezve meg mindig nem esik le nekik, hogy miujsag van?

Ez van :D m.cdn.blog.hu/eb/ebbenmaradtunk/image/fuckup.jpg

vajkay 2016.10.04. 14:36:26

@Taichipanda: te tényleg ennyit tudsz? most te vagy a következő nagyképű senkiházi? nagyon unalmas, tépj sorszámot és nyáladozz a szánalmas haverjaidnak a meetingeken, szevasz!

vajkay 2016.10.04. 14:48:51

@Zoltán Gajdács: Taichipanda nyomja a szokásos szöveget, nem tudom mit csodálkoztatok ezen (visszaolvastam valamennyit a hétvége és a mai nap kommentjeiből). Nekünk nem válaszolnak ilyen Nissanos kérdésekre, mert senkik vagyunk > nem is kérdeztünk, csak rámutattunk, hogy hazudtak, aztán most a partnereken verik a port, hogy ne állítsanak valótlant a cég nevében. Most panda az x. nagyszájú valaki, aki idejön, az ilyenek tűnnek el aztán leghamarabb. külön poén, hogy ez alatt a poszt alatt bújuk a még zajló hatósági vizsgálatok mögé.

Mr Furkó 2016.10.04. 15:07:10

@goto10: Azért a "We've fucked all" comment alapján vannak akik majdnem időben rájöttek a huncutságra. ;)

Ez már tényleg a tragikomédikus szakasz; mi jókat nevetünk a tagok ostobaságán, ők pedig nemsokára sírhatnak az elvesztett pénzük és tönkretett emberi kapcsolataik miatt.

Pandácska írásait illetően, az olvasottak után csak ennyire futja részemről: memecrunch.com/meme/8YX6G/me-wishing-this-was-satire/image.png?w=500&c=1

Taichipanda 2016.10.04. 16:03:27

Miért zavar valakit ha más pénzt keres?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)

zupa 2016.10.04. 16:10:54

@Taichipanda:
"Miért zavar valakit ha más pénzt keres vele?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység "

Mert nem penzt keresel, hanem a keson belepoktol, megujjitoktol penzt LOPSZ!
a, a havi fizum kissebbik felebol tudnek platinat venni
b, joindulatunak szultek
c, 20 eve tenyleg beleptem a California Fitnes-be, sikerult is par vitamint meg napkremet eladni csaladon belul, de rajottem, hogy jobban jarok, ha tanulok. A CF-ben egyebkent voltak valos termekek, uzletek es nem csak egymastol loptunk.
d, neha :)
e, szerintem senki sem irigyli amit majd kapni fogsz az altalad beszervezett tagoktol

Kairói Piramis Ltd 2016.10.04. 16:14:25

Miért lép be valaki a Khályrosszba?
A.) Túl hülye, hogy a társadalom számára értelmes, értékes és hasznos munkát végezzen.
B.) Nem képes belátni, hogy (sok) pénzt keresni csak igazán értékes munkával lehet.
C.) Túlságosan is jóhiszemű.
D.) Lusta utánanézni bárminek is vagy meghallgatni mások véleményét.
E.) Unatkozik.
F.) Tudatosan mások átveréséből akar aprópénzt keresni.

énszóltam 2016.10.04. 16:15:47

@Taichipanda: én itt szurkolok, hogy még tudd újítani a három platina csomagodat novemberben, akkor én lennék a rosszindulatú?

Taichipanda 2016.10.04. 16:15:50

@énszóltam: @zupa: ilyen a network marketing. Te hogy tudnál elérni egy globális hálózatot,a 2 szép szemedért cserébe rátóti lacibá se fog tenni egy lépést sem. Így lehet ösztönözni az embereket. Ez nem lopás,hanem ösztönzés.De felesleges minden szó,mert stabilan egy a lényege ennek az oldalnak:

Miért zavar valakit ha más pénzt keres?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)

goto10 2016.10.04. 16:18:59

@Taichipanda: Idezem: "Tovabbra sincs akkor hivatalos kayrossz informacio a tesztuzemrol, ugyfelekrol, Nissanrol, Sberbankrol, Merdedesrol, NASA-rol es SONY-rol es arrol, hogy az AGC-nek miert nincs meg mindig hatosagi engedelye. Addig csak szamolgatni tudjak a belepett (becsapott, atb*szott) emberek a virtualis jatekpenzuket a webirodaban es az agica rendszerben. Egy komoly t-systems hiba megbenitja az egesz halozatot, kifizetesek nincsenek, kicsit sem gyanus :D"

Hiaba puffogtatod ezeket a szamarsagokat, a kayrossz atveres, ponzi, csalas es mar nincs penz sem es nem is lesz.

Taichipanda 2016.10.04. 16:20:33

Mar a Mercedes is?? :D ajaj...lassan kitaláljuk hogy a Kairos be mondott minden komolyabb céget ugy brahira..vicc

goto10 2016.10.04. 16:21:34

@Taichipanda: te vagy a vicc :D van kayrossz informacio ezekrol vagy nincsen?

énszóltam 2016.10.04. 16:21:54

@Taichipanda: ez kicsit zavaros lett, nem igazán értem.
Milyen globális hálózatot kéne elérni?

Taichipanda 2016.10.04. 16:23:26

@énszóltam: Semmilyet barátom,Semmilyet :D
Erre várnék mar választ inkább órák óta.

Miért zavar valakit ha más pénzt keres?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)

Őszinte Híve 2016.10.04. 16:24:27

@Taichipanda: Majdnem válaszoltam, de nem nagyon van értelme.

Ezt már egyszer leírtad, már bemutatkoztál, véleményedet elmondtad, kérdésre nem válaszolsz te sem, csak a beakadt lemezt szajkózod. Okát-célját nyílván te tudod, ha neked jó írogassál nyugodtan.

Azt hogy mi mit miért teszünk, írunk, mondunk leírtuk már sokszor, elvileg nem kéne, hogy még legyen kérdés erről. Azt hogy te és társaid mit csináltok az egészen addig a ti dolgotok, amíg nem ártatlanok/védtelenek kárára teszitek.

A te nyelvezeteddel fogalmazva: Állítunk egy görbe tükröt azok elé, akik a "nincs harmincezred, akkor sikeres ember nem lehetsz" szöveg hallatán esetleg idetévednek, és szuggesztív kommunikáció nélkül közölt gondolatokat is számírásba akarnak venni.

Amúgy meg a figyelemfelkeltő kisebbség nélkül is megtörténnek a nagy törések az életben. Itt is sok ember fog nagyon sok pénzt bukni, aminek mi nem örülünk. Sok szervező és vezető fogja büntetés nélkül megószni ezt, aminek szintén nem örülünk. Ami viszont itt mindenkit motivál, hogy ha csak egy ember is megússza azt a lehúzást amit kínőltok neki, akkor már jól csináltunk valamit.

Ami viszont biztos: Külső forrás nélkül csak egymástól teszitek zsebből zsebbe a pénzeket, amit a nagy vezéreitek még megsarcolnak. Olyan üzlet meg nincsen amin mindenki nyer, mert azt pénznyomtatásal lehetne csak elérni (aztán ez sem működik örökké). Amúgy.... online marketing? Ki az elad és ki a vevő, mi a termék. A beszervező csak partnert keres, de aki a partnezr lesz Ő a vevő... ...majd ha ügyes a vevő, akkor ő is lesz eladó.... ....ha belegondolz, magát a belépést értékesítitek. Amíg a cabinet számláló működik meg a kliens program, addig észre se vennétek, hogy már azt a postafiókcímet is megszüntették, már minden fejes börtönben stb... mert semmi más nem kell hozzá, csak maga a hálózat.. ....pffff... de minek is irogatom, tudod ezt te jól.

énszóltam 2016.10.04. 16:27:48

@Taichipanda:
A nem
B nem
C nem
D igen
E nem

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 16:33:46

@Őszinte Híve: Hagyd rá, csak provokál mindenkit! Egy épkézláb gondolata nincs, semmi mást nem tud fújni, csak azt, amivel kimosták az üres fejét.

énszóltam 2016.10.04. 16:37:26

@Taichipanda: hogy lehet tönkre menni mlm céggel?
Hiszen ott termékeket vagy szolgaltatasokat kell eladni és még jutalékot is kap az ember az alatta lévő szerencsetlenektol, maximum nem keres az ember egy fillért sem.
Amivel tönkre lehet menni az a pilótajáték

vajkay 2016.10.04. 16:41:31

@Taichipanda: nem a pénzkereséssel van baj, hanem azzal, hogy ez egy piramisjáték, és aki pénzt keres, az másét veszi el, aki a végén rosszul jár. mi ebben a nehéz, úgy 11 éves kor felett? megértem, hogy sokaknak ez az egyetlen pénzkereseti lehetőség, mert tanulatlan, életképtelen emberek, de ettől még nem kóser.

énszóltam 2016.10.04. 16:49:53

@Taichipanda: van egy jobb ötletem, hogy lásd a jóindulatomat meg azt hogy sokan itt segíteni akarnak.

Milyen csomagot akarsz megujitani novemberben?
Ha mondjuk egy platinat az 800ezer forint, igaz? Add nekem azt a pénzt ha bebukik a kájrosz én adok neked 400ezret viszont ha nem bukik be akkor egy év múlva kifizetem neked a 2 milliót.
KB ennyire biztos itt mindenki abban, hogy ez a szar be fog dőlni előbb utóbb, de inkább előbb:)

LepedőHuszár 2016.10.04. 17:34:45

@Taichipanda: Na figyelj, kishaver!

Ezeket írtad:
"Miért zavar valakit ha más pénzt keres?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)"

VÁLASZ - DIREKT JÓÓÓÓ NAGY BETŰKKEL, HOGY MEGÉRTSD:

SENKIT NEM ZAVAR AZ, HA VALAKI SOK PÉNZT KERES. ÖRÜLÜNK BILL GATES ÉS A HOZZÁ HASONLÓK VAGYONÁNAK. AZ ZAVAR, HA VALAKI BŰNCSELEKMÉNNYEL KERESI A PÉNZT, ÉRTED? AMIT PEDIG TE ÉS A FŐSZERVEZŐ HAVERJAITOK CSINÁLNAK, AZ MINDEN EDDIGI JEL SZERINT BŰNCSELEKMÉNY! TELJESEN EGYENÉRTÉKŰ A LOPÁSSAL, ÉRTED? NEM FOGOM TOVÁBB RAGOZNI.

misi,szabo 2016.10.04. 17:39:45

Srácok!!!!!!!

Kérlek ne vegyétek fel a provokációt! Aki idelátogat az csak azt látja, hogy "fröcsög a mocsok", odáig el sem jut, hogy a hazugságokra rátérjen, megnézze, hanem elmegy!

Pontosan ezzel a módszerrel éri el a célját, hogy a blog által közreadott tényekről elvonja a figyelmet!
(nem tudom pontosan, de mintha a kiszámoló esetében is ez lett volna)

Hagyjátok Pandát, ne etessétek válaszokkal a trollt! tudom nehéz, de tényleg ne tegyétek, elég neki egy off!
Persze fog még jönni, meg változtat, meg hol kedves, meg értelmes képet próbál meg mutatni, de az elmúlt pár nap alapján látható, hogy nincs értelme!

Közben jó hír! Emlékeztek, Dani a kajroszos Samsungos közös fejlesztéses telefon és a cikk? :

megoldasazeletedre.com/

Az oldalon szereplő Samsung Kairos közös fejlesztés történetében a Samsung reagált.
Hamarosan keresik a közzétevőt és vagy leszedi, vagy jogi út (úgy vettem ki , hogy nem voltak boldogok)!
Ha küldenek olyan nyilatkozatot, amit közzé lehet tenni, akkor azt elküldöm a blog szerkesztőinek!

Nézzük mikor kerül le a közösen fejlesztett csodatelefon cikk!

Hogy mondta a hölgy? A neten bármit lehet hazudni? Szerintem nem, igaz próbálkozni lehet vele.

Várom a fejleményeket!

EgyszeriUser 2016.10.04. 17:40:46

@Taichipanda: sajnos nem vagyok a mindmeghalunk.com szerkesztője és a Chemtrail rajongói csoportban is csak törzstag vagyok, de ezen tagságaimat inkább pozitív dolognak értem, mert túl sok az ön és közveszélyes hülye, akik ennek az oldalnak, illetve csoportnak a tartalmát szolgáltatják...

Az meg hogy miért merek annyira bátor lenni, hogy egyetértsek ezzel az oldallal, illetve esetenként bele is pofázzak: 20+ év az IT szektorban és annak is egy részét a sötét oldalon töltöttem és láttam egy s mást...és minő guminő, ha nem az amcsiktól kaptuk a pénzt a melóért, akkor az oroszoktól... a másik részében clusterek vidám üzemeltetése illetve webfejlesztés megosztott rendszeren... szóval valami dereng ebben a témában, hogy miért is ordas baromság amiről a Kairó szól...

Egyébként meg kb ez az 5. nagyon profin, hitelesen hangzóan, díszesen csomagolt rendezvényekkel 1-2 évig működő piramis amit látok szépen csendben összedőlni...

Szóval igen, én örülnék ha visszakapnátok a pénzeteket, de erre igen alacsony esélyt látok...

Tibcsi12 2016.10.04. 17:43:54

@Taichipanda: Tőlem kapsz egy tízes OFF-ot!

goto10 2016.10.04. 17:52:31

@Taichipanda: a stanicli legyen Veled! OFF!

Szabó88 G 2016.10.04. 17:53:22

@Zoltán Gajdács:Üdvözlök mindenkit! Ha már szóba kerültem szeretnék hozzá szólni. Nem fogok senkit meggyőzni, senkit rábeszélni, senkit lebeszélni. Nem szeretném alátámasztani vagy cáfolni a Kairost. Másfelől messziről jött ember azt mond amit akar! Nem...? 2015.09.03-án lettem bérbeadó a családommal. 3 Silver csomaggal indultunk. Novemberre kitermelte a 4.-et, decemberre az 5.-et a Kairos. Most 2016.10.04. van. Jelenlegi állás szerint van 3 Gold csomag és még 2 Silver csomag úgy hogy nem tettem bele több pénzt zsebből. A jelenlegi csomag aparátus ~80%ban a bérleti díjakból lett finanszírozva, ~20%ban jutalékokból. Egy csomag kivételével mind meghosszabbításra került és fut gond nélkül.
A csomagokon kívűl a családom háza (házam) 75%os felújítási állapotban van és novemberben költözhető állapotba fog kerűlni.
Nem mondom, hogy csatlakozon bárki is, senkit nem beszélek rá! Ha valakit érdekel az megkeres és elmondom amit tudok, tapasztaltam eddig! Mindenki eltudja dönteni mit és mennyit hajlandó kockáztatni a jobb körülmények érdekében.
Én is kockáztattam 3 Silvercsomag árát! Féltem.... a csaaládom is!
De rájöttünk, hogy mára már nincs mitől félnünk....
Megtérűlt a befizetett pénzünk és a csomagok is fejlődtek. Nem utolsó sórban a házunk is el fog készülni!
A youtube-on található videó a házunkról pont azért készült, mert a bérletidíjak nélkül nem valósult volna meg az a sok munka, amit ráfordítottunk.
Én tényleg hálás vagyok, hogy csatlakoztam a Kairoshoz!
Nem tudom meddig fog tartani, nem tudom meddig fog fizetni...?
Infóim szerint van értelme bizakodni és hosszabb távon számolni vele.... Természetesen nem dobok/dobtam el mindent a Kairosért. Mindig mindenre fel kell készülni!

Mondhatja bárki, hogy hazudok vagy csak marketing miatt írtam.... Vagy elhiszitek vagy nem....
attól amit gondoltok én se több se kevesebb nem leszek... Nem is érdekel!

De mindenképp szerettném tudatni az olvasokkal, hogy öszinte vagyok és nem kenyerem hazudozni és félrevezetni bárkit is.

A Kairostól eltekintve szerintem minden infós tudja milyen értéket rejt egy GRID hálózat!
Mennyire fontos napjainkban a személyi biztonság az interneten!
Milyen sok adatot halmazunk fel hozzunk létre amit tárolni kell!

Lesznek akik egyből fikázni fognak azért, amit itt leírtam! Lesznek akik talán elhiszik azt amit leírtam! Lesznek akik nem foglalkoznak vele! És lesznek olyanok is akik még a helyesírás miatt is "szőrt" fognak hasítani!

De legyenek...
Nem vagyunk egyformák és nem láthatjuk mindannyian ugyan abban a lehetőséget...
De ha nem is értünk egyet miért támadjuk és miért akarjuk elveni a lehetőséget...?
Miért fosszuk meg a másikat az álmaitól...?

Ja mert emberek vagyunk és minding a másik szemétdombját kapírgáljuk... mindenkiben ott van ez a tulajdonság. Csak valaki tudja kezelni és inkább magára fordítja azt az energiát, mert így tud tudatosan célt érni!

Folytathatnám, de nincs értelme.... Amit szerettem volna azt megosztottam veletek...

Én arra törekszem, hogy a családomnak jó legyen, meglegyen mindene... Szerintem minden családfő....!

Kívánom, hogy mindenki találja meg a célt amit el szeretne érni és az ezközt amivel megtudja valósítani...!
Kívánom, hogy legyetek sikeresek, boldogok, egészségesek!
Mindenki a saját erkölcsi normájának megfelelően.

Sziasztok!

Taichipanda 2016.10.04. 17:54:31

Na ne! :-) Mi ez,a bigbrother? Szép!

Taichipanda 2016.10.04. 17:56:28

@Szabó88 G: Ezt nagyon feleslegesen illetve a legrosszabb helyre irtad. Ők ha a híradóban adnák le a Kairos tényeit,akkor is azt mondanák,hogy a Kairos megkente a TV-t is..

goto10 2016.10.04. 18:01:31

@Szabó88 G: Kosznojuk a reszletes online oblogetest. Az mar persze nem erdekel, hogy kinek illetve kiknek a rovasara jutottal a penzhez, amibol nem is adoztal meg es uzleti celra hasznaltad illetve hasznalod az gyanitom lakossagi internetes elofizetesedet. A felujitott ingatlan tobbet er, lesz mibol kifizetni a buntetest. A kayrossz nem tarol adatokat, hiaba fontos a grid halozat, hablaty az egesz, hogy egyre tobb adatot kell tarolni, stb, hogy jon ez ide? Marketingelsz? Felisten vagy, mert be mertel szallni egy piramisjatekba es meg nem buktal rajta? Igazi businessman vagy, a csaladod is buszke lehet Rad!

LepedőHuszár 2016.10.04. 18:06:46

@Taichipanda: @Szabó88 G: Sziasztok! Érdekelne, hol tudok árajánlatot kérni a cégtől? Szeretnék egy 200GB-os felhős tárhelyet bérelni a cégem részére. Sajnos a honlapon nem találtam ilyen lehetőséget :( Érdekelnének még a rendelkezésre állási adatok is, hogy mit vállal a cég. Köszönöm előre is.

Taichipanda 2016.10.04. 18:08:03

@LepedőHuszár: én kamu szagot érzek,és nagyon büdös.

Taichipanda 2016.10.04. 18:13:11

Árajánlatot a burkoló brigádtól érdemes kérni.
Valószínű ha reális érdekeltséged lenne,nem a legnagyobb Anti portálon tennéd ezt. De azért köszi a próbálkozást. Visszaléphetsz a masik blog accountodba.

LepedőHuszár 2016.10.04. 18:13:47

@Taichipanda: Mindannyian a tényekre várunk! Valami hivatalos információra, ami nem csak szavak. Készséggel elhisszük a nagy világcégekkel történő együttműködést, csak eddig még egyet sem sikerült megnevezni. Pedig nekem fontosak lennének a referenciák, hiszen a Kairostól is szeretnék ajánlatot kérni. Szóval, én örülnék a legjobban, ha a TV-ben (ahogy írtad) mutogatnák azokat a tényeket, amik az eddigi szóbeszédeket végre alátámasztanák. Hidd el, mindannyian fellélegeznénk. Ha tudsz valamit, ne tartsd magadban. Kb. 3 mondattal és néhány szkennelt dokumentummal porrá alázhatnád az egész blogot.

LepedőHuszár 2016.10.04. 18:15:27

@Taichipanda: Tök mindegy, hogy kamu-e vagy sem. Hol tud egy cég informálódni a Kairos felhőszolgáltatásáról? Erre a kérdésre válaszolj, kérlek!

goto10 2016.10.04. 18:18:14

@LepedőHuszár: Nem csak porra alazhatna, fel is jelenthetne. Nagyon nem megy mar a biznisz, nincs penz, csak a szamlalot bamuljak, hogy minden nap megvan-e a napi 10 ora. T-Home teruletrol tuti nincs meg, akkor azokkal mi lesz? Buktak egy napot? :D Szegeny ugyfelek meg nem ertek el a szetporlasztott adataikat, what a pity :P Referencia nincs, tenyek nincsenek, penz sincs, lassan AGC sincs es uj palimadar sincs.

LepedőHuszár 2016.10.04. 18:19:00

Az is mindegy, hogy ez a kérdés ezen a blogon hangzik-e el vagy sem. Ha adnál rá választ (pl. egy linket), akkor nem kéne a billentyűzetet verned egész nap, hogy elhordd mindennek a sok vádaskodót, mert nem lennének vádak. Ehhez csak arra van szükség, hogy válaszolj a kérdésekre hitelt érdemlően.

Taichipanda 2016.10.04. 18:19:47

@LepedőHuszár: körülbelül több száz oldalon informálódhatsz,a Google a barátod.
Ezért azt sem tudom megérteni,mit szeretnél itt ezzel.
De ha hivatalos információt szeretnél,ha kamu vagy ha nem: Kairosplanet.com

misi,szabo 2016.10.04. 18:20:05

@Szabó88 G:

Fizetnek, ahogy a piramisjátékban szokás, ettől még büntetőtörvénykönybe ütközik. Ha tudod és elfogadod, akkor gyakorlatilag azt mondod, hogy "tök jó, pl a betörés, merti jól fizet, eddig még nem kaptak el, mindig volt valami kis bevétel a családnak, nem baj, ha elesett, rokkant, öreg néniktől lopok!"

Vannak tények, aminek a megcáfolása nem igen sikerült eddig!

Mivel új vagy neked is felajánlom, várom a válaszodat a következőkre!

1) 30 kajrosz vezetőt piramisjáték miatt előállítottak
2) AGC-nek nincs engedélye a felügyelettől
3) üzleti modell működésképtelen
4) nem épül fel a P2P hálózat
5) a kajrosz nem fizet szerződésszerűen augusztus óta
6) 4 országban a hatóságok figyelmeztettek és vizsgálatokat kezdtek

ha sikerül tényeket írnod folytathatjuk! Addig a kamu szövegelésnek és a mellébeszélésnek nincs értelme!

misi,szabo 2016.10.04. 18:21:22

@LepedőHuszár: Tudod majd egy hónap múlva, az elmúlt 8-10 hónapban erre az egy hónapra várunk... Pwc, webshop, telefon, cégek, a legújabban kifizetés stb

goto10 2016.10.04. 18:22:09

@LepedőHuszár: Nem valaszol, mert nem ert hozza (IT), nincs informacioja, a tenyeket nem tudjak megcafolni, melyek a blogon (is) olvashatok. Csak nezi a szamlalot es varja, hogy a szajaba szarjon a sultgalamb. Mas ugy sem fog tortenni, mert vege az egesznek. Penz sem lesz mar ebbol.

Őszinte Híve 2016.10.04. 18:23:23

Jártasabbak/ráérősebbek végigszámolnák Szabó88 mérlegét? Igen érdekelne, csak őszintén megvallva lusta vagyok hozzá

Petr100 2016.10.04. 18:23:44

@Taichipanda: OFF! Viszek majd húslevest meg szappant!!!!! ;)

Taichipanda 2016.10.04. 18:25:03

@misi,szabo:
Te melyik vagy? X et hozzá

A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Szabó88 G 2016.10.04. 18:29:59

@goto10: az adózás minden családtag számára pipa!
A szerződés értelmében nekem a Kairos fizet! Jogom van továbbajánlani!
Mindenk saját maga dönti el mit kezd a Kairosszal!

Magánszemélyként vagyok bérbeadó! És közvetlen a NAVval egyeztettem a rám és családomra vonatkozó adózásról!

Érdekes, hogy a NAV nem indított hivatalból eljárást....
Peddig a szerződést is elküldtem nekik a hivatalos honlapról linkelve!

Tibcsi12 2016.10.04. 18:32:24

@Őszinte Híve: Engem nem érdekel. Jön a személyes történet. Kb bűncselekményből v piramisjátékból lett házam, fasza gyerek vagyok....

A kajrosz tények meg maradtak!

Nem érdekelnek a személyes mesék, a drogfogyasztásos képzelgések. Ez mind félrevezetés, nem akarok beleszállni, szépen viszik félre a blogot, ahogy akarták!

..és legyûnk őszinték magunkhoz, eddig sikeresek ebben, már nem arról megy a vita, hogy hol hazudnak, mikor nem állítanak igazat, nem működőképes a rendszer, hatósági vizsgálatok es letartóztatások vannak (72 óra letelt, vártam volna a hírt a szabadonengedésről, nem jott, akkor pedig bent vannak). Ami itt fel volt sorolva a cikkében, alá volt támasztva, nem általunk, hanem igazolhatóan az olvasó, vagy a hatóságok álltal.

Szóval a személyes történetek nem érdekelnek, olyan mindenkinek van és az a utube csatornákra, meg egymás közötti kajrosz mesének jó, mint az autókázós videó!

Szabó88 G 2016.10.04. 18:32:40

@LepedőHuszár: a hivatalos honlapon van elérhetősége a cégnek. Miért nem érdeklődsz tőlük? A bérbeadójának erre nincs jogköre...

Taichipanda 2016.10.04. 18:32:54

@Szabó88 G: Sajnos martalékká teszed magad ezzel,neked is több eszet,jobb életet,barátom.

LepedőHuszár 2016.10.04. 18:33:46

@goto10: Agyrém! Az ilyen üresszavú emberek mi a pékből tengődtek az eddigi életükben? Komolyan mondom, a kutyámat nem bíznám rá egyikre sem, amelyik nem bír egy értelmes választ adni egy primitív kérdésre.

SzabóG egész értelmes és jóindulatú. Az ő kezéhez vélhetőleg nem tapad sár közvetlenül. De azért sajnálom érte, hogy ezt látja kiútnak a szegénységből :(

icipicicsipa 2016.10.04. 18:34:07

Tehát a tények, korrekten, higgadtan.
A Kairos egy nagyon profin megszervezett piramisjáték, amit nemzetközi szinten csinálnak.
Az, hogy még nálunk működhet és nincsenek letartoztatások, az csak szimplán idő kérdése, vélhetőleg már rég egyeztetés és jelzés történt nemzetközileg is az európai hatóságok felé, tévedés és hiú ábránd és nyugalomban ringatniuk magukat a tisztelet "bérbeadóknak", mert az, hogy a hatóságok még nem kopogtattak, illetve a különböző híradásokban - nálunk(!) - még nem jelentek meg hírek rendőrségi intézkedésről, az nem jelenti azt, hogy a háttérben nem mennek már a munkálatok, nyomozások.

Vélhetőleg az összes ilyen tájcsipanda és haverjainak illetve a Youtube-n található kajiroszos "meeting" meg a többi ilyen hazugságokon és megtévesztéseken alapuló videó ott is mentésre kerül és került.
Nem véletlen például a Nissan partnerség - LOL - említésének a tiltása minden fórumon, a piár-szövegek átformázása a főszervezők részéről, mert érzik, tudják, hogy szorul a hurok és közel a vég.

Szóval kedves kajiroszos "tárhely-bérbeadó" hölgyek és urak, ne csüggedjetek, meglesz a virgács Mikulásra bőven.

Lassú víz partot mos.
Ahogy egy hónapja a fehérorosz rendőrségi akcióról sem volt senkinek fogalma, úgy az itteniről sincs, hogy mikor csap oda....nagy hiba a ma "nyugalmában" hinni holnap is...... ;-)

goto10 2016.10.04. 18:35:34

@Szabó88 G: kevered a NAV-ot a Norton AntiVirussal :D Muta az egyeztetest!

Tibcsi12 2016.10.04. 18:35:38

@Szabó88 : Nem a NAV a hatáskörös szerv! Az állat-egészségügy sem indított eljárást pedig veszett a panda ! Ez még nem jelenti azt, hogy kóser a kajrosz. Btk 412 es Btk 373, plusz AGC jogosulatlan pü tevékenység.

icipicicsipa 2016.10.04. 18:36:52

@Szabó88 G:
"A szerződés értelmében nekem a Kairos fizet! Jogom van továbbajánlani!
Mindenk saját maga dönti el mit kezd a Kairosszal!"

Jogod van, persze.
Csak az nem mindegy, hogy ezzel elkövettél-e bűncselekményt, avagy nem.
Mert remélem nem hiszed, hogy ha valakit egy cég megfizet azért, hogy lopjon el valakitől egy autót, akkor azt a bíróság majd emiatt felmenti?
Mond, hogy nem ennyi eszed van kérlek. :)

Szabó88 G 2016.10.04. 18:37:02

@misi,szabo: mondtam én nem azért írtam, hogy cáfolják vagy megerősítsek...!
A blog hozott szóba engem. Ezért ami engem érintett azt helyreraktam...
Majd a hatóságoknak és az illetékes szerveknek úgy is hinni fogtok...

Fanto 2016.10.04. 18:40:05

Kajrossz angol oldal Facebook:

"Daniela Maria Fernandez ...for my son (we have 2 platinum) its worse: We made the request on 5th of August and they even didn´t transfer the money to AGC. Much money for us, we are down with nerves...
Tetszik · 8 órája
Daniela Maria Fernandez Alena Merot you are right, this is not easy, but if ALL members stick together, then it would be with big chance..
Tetszik · 8 órája
Daniela Maria Fernandez ..I will wait until 10th of october maximum, then I will make big trouble...what do you want to do? Do nothing at all?"

Sok pénze ragadt bent, az augusztusit sem kapta meg. 10.-ig vár, utána megy a bíróságra.

icipicicsipa 2016.10.04. 18:40:44

@Szabó88 G:
Szerintem inkább nem azon aggódj, hogy a te silver-csomagjaid árát visszakapod, hanem azon, hogy akit befűztél, az nem szállt be minden pénzével és hogy nem bukja be, mert akkor nem biztos, hogy olyan nagy öröm lesz a lakásfelújítás.....

Inkább ezen járjon az eszed barátom.

Xlendon 2016.10.04. 18:41:50

@goto10: "@Taichipanda: a stanicli legyen Veled! OFF! " Ezen nagyot röhögtem! :D

Fanto 2016.10.04. 18:42:13

Link lemaradt:

kepfeltoltes.hu/161004/2016-10-04_172921_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Igaz eszeveszetten törölgetnek, de a ganajdomb már akkora és olyan büdös, hogy nem sokáig lehet a szőnyeg alá söpörni.

icipicicsipa 2016.10.04. 18:42:47

@fanto:

"Daniela Maria Fernandez ...for my son (we have 2 platinum) its worse: We made the request on 5th of August and they even didn´t transfer the money to AGC. Much money for us, we are down with nerves...

Lassú víz... :)

kormoczil 2016.10.04. 18:42:58

@Szabó88 G: Ha kizárólag a saját csomagjaidat nézzük, akkor kezdetben 1791 dollárt kellett befizetned, és a 3 Gold megvásárlása után kb. 1400 dollár jött vissza (adózás előtt), tehát ha az adózást nem vesszük figyelembe, saját csomagjaid alapján kb. 390 dolláros (100-110 ezer forintos) mínuszban vagy 1 év és két hónap bérbeadás után.
Személy szerint örülök annak, ha a házadat fel tudtad újítani, az az életben az egyik legfontosabb, hogy a családunknak meg tudjuk adni a biztonságot, a törődést, de ha a Kairosból tudtad finanszírozni, az a kompenzációs terv alapján sikerülhetett, a beléptetett tagok után járó jutalékból.
Hogy ne tűnjön úgy, mintha elsiklottam volna fölötte: szeptember hónapban az 5 csomag kb. 1200 dollár (majdnem 350 ezer forint) bérleti díjat hoz, ami adózás után kb. 200 ezer forint, de ez még nem érkezhetett meg a bankszámládra.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 18:43:38

@Szabó88 G: Ezt tényleg feleslegesen írtad le, mert a tényeken semmit nem változtat a Te kis történeted. Elfogadom ténykánt az állításodat, hogy Te már pluszban vagy ezzel az üzlettel. De ne feledkezzünk meg egy fontos tényről, hogy amikor Te elkezdted, akkor nem voltak kifizetési gondok és nem volt "system attack" és nem akarom tovább sorolni, hogy jelenleg hol tart ez az egész.

A jelenlegi helyzet már más. Akkor még volt reális esély arra, hogy pluszban zárhat valaki, soha nem tagadtam. Csak egy röpke számolás - nem lesz pontos - fejben: 3 silver, beletoltál fél milliót. Rezsit egyebet nem számolok. Kb. 5-6 hónap kellett a 3 gold eléréséhez. Mivel vettél még két silvert, ezt kb egy hónap alatt kitermelte neked a három gold csomag, tehát hét hónapnál járunk az indulástól.

Ez év márciusa körül jutottál el oda, hogy van 3 gold és kettős silvered. ezek kb. egy hónap alatt kitermelték a belerakott pénzeteket.

Te elmondhatod magadról, hogy kb április óta már pluszt termelnek a csomagok és elég szépen. Mivel augusztus óta - tény - nem fizet a Kairos, ezért kb 3-4 olyan hónap jöhet számításba, amikor a csomagok plusz pénzt termeltek a családnak. Ez havonta hozott neked a konyhára kb 1 100 dollárt.

Tényleg a jóindulat beszél belőlem, kivehettél ezidáig kb 1,3 - 1,5 millió forintot, amit valóban felújításra költöttél. Értem én ezt az egészet és nem is vitatom!

A jelenlegi felállás szerint ott tartunk, hogy AGC alkalmatlan a bérek utalására még akkor is, ha az illetőnek megérkezik a mail, hogy a kifizetése megtörtént. Ezt nem én találom ki, erről bárki olvashatott a face hozzászólásokban.

Két lehetőség van: Vagy már mostanában be fog dőlni a Kairos, vagy még egy kicsit várat magára.

A kérdésem a következő hozzád: Ha most mégis bedől a Kairos és nem fizetik ki azokat az embereket, akiknek behoztál a hálózatba és elbukják a pénzüket, akkor tükörbe tudsz majd nézni? Elégedett leszel önmagaddal, hogy már Karácsony előtt mondtam neked, hogy piramisjáték és inkább azt választottad, hogy mások kárán újítod fel a házat? Lenne még, de nem kérdezek többet!

Mindez érvényes más hálózatépítőkre is. Ha Gábor példáját vesszük annyi változtatással, hogy valaki nem áll meg a 3 gold csomagnál, és tovább gyűjtögeti a pénzét platina csomagokra, akkor nagy az esély arra, hogy nekik nem hozott a konyhára még egy árva vasat se. Sok pénzt kerestek ugyan, de a megkeresett pénzüket a platinákba fektették és mire eljutottak volna oda, hogy hasznot is termeljen a platinájuk már nem kapnak fizetést. Bizonyára van jó néhány ilyen eset is.

icipicicsipa 2016.10.04. 18:43:52

@fanto:
Alatta Scott is panaszkodik....

Szabó88 G 2016.10.04. 18:44:06

@goto10: ha már intéztél hivatalos ügyet pl: a NAVval tudnod kéne, hogy az 3. félre nem tartozik és erre pont a NAV hívja fel az ügyfél figyelmét....

Taichipanda 2016.10.04. 18:45:05

Hatósági szervek a Kairos vizsgálódásnál(EU GOV hatóság)

1.Mutassa a reális tevékenységet,amit hirdetnek
2.Mutassak be hogy nem a bejövő partnerek pénzéből fizetnek,hanem sajat forrásból
3.Mutassak a partenereket,köztük miujsag azokkal akiket szoba hoztak.
4.Mutassák a 3éves egész költségvetést(Amit direkt a papirmunka sikálás elleni szakképzett emberek vizsgálnak)

Ezek azt hiszitek az epaymentsre való utalás megtiltása mellett ezeket nem kérdeztek,illetve teljes alapossággal nem vizsgálták át?

Ha bármit is nem találtak volna helyén ezek közül akar egyen is,akkor az EU hatóságnak teljes jogköre van mar a következő héten töröltetni az egészet,illetve lezárni az egész 'piramist'.

Szóval. Semmi kötelezettsége sincsen Húgyúti Pistának és Kormai Gizinek tényeket adni,elég nekik a hatóságnak teljeskörüen bemutatni azokat.
Mostmár valami kapizsgálás bizsereg?

icipicicsipa 2016.10.04. 18:46:10

@Zoltán Gajdács:
"Ha most mégis bedől a Kairos és nem fizetik ki azokat az embereket, akiknek behoztál a hálózatba és elbukják a pénzüket, akkor tükörbe tudsz majd nézni? "

Én kicsivel fentebb ezzel kapcsolatban - más aspektusból közelítve meg a kérdést - írtam neki.
Mi lesz, ha "nem fogják szeretni" azért, mert beszervezte őket és bukták a pénzt?

kormoczil 2016.10.04. 18:46:43

@Xlendon: és többiek: legalább mi ne menjünk el ilyen irányba, az maradjon a pandának :)
@Tibcsi12: "veszett a panda" ez azért tetszett, még realitása is van :D

Xlendon 2016.10.04. 18:46:53

@Szabó88 G: Szia! Azt írod: "Jelenlegi állás szerint van 3 Gold csomag és még 2 Silver csomag úgy hogy nem tettem bele több pénzt zsebből. A jelenlegi csomag aparátus ~80%ban a bérleti díjakból lett finanszírozva, ~20%ban jutalékokból. Egy csomag kivételével mind meghosszabbításra került és fut gond nélkül."
Ha most szeptemberben meghosszabbítottad a csomagokat, akkor most be kellett fizetned 1194+4731 = 5925 dollárt. Ezt készpénzben fizetted be pluszban, vagy miből?

kormoczil 2016.10.04. 18:48:39

@Taichipanda: már százszor le lett írva, hogy a piramisjátékokat egyre nehezebb, sokszor lehetetlen hatóságilag fölgöngyölíteni. Még egy egyszerű lopás is több hónap, egy sikkasztás ügye több évig húzódik!

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 18:49:43

@kormoczil: Gold kb napi 10 $-t fizet a silve kb 4 $-t. Az öt csomag tehát kb napi 38$-t termelt, ami havi 1140 $. Kb. 3-4 hónapra már a hasznot hozta neki, ahogy az előbbiekben is levezettem. Legyen mondjuk kb 5 000 $ amit keresett. Adó nincs beleszámolva és a rezsi. Ha goldokról kettő platinára vált, akkor már neki is bent ragadt volna a pénze, mert augusztus óta nem fizetnek!

kormoczil 2016.10.04. 18:49:51

@Taichipanda: olyan nincs hogy EU GOV, főleg nem EU GOV hatóság.

Xlendon 2016.10.04. 18:50:05

@kormoczil: Miért, a staniclizás nem bántó :)

kormoczil 2016.10.04. 18:51:44

@Xlendon: de ha sok a töltelékszöveg, egy ügyész sem tudja a lényeget kihámozni ;)

Szabó88 G 2016.10.04. 18:52:24

@Zoltán Gajdács: nincs baj az erkölcsömmel...
Én nem dönthetek senki helyet és nem beszéltem rá senkit semmire!
Mindennap tükörbe nézek és látom mind a két lehetőséget.
Minden érdeklődőt mindig tájékoztattam az aktuális gondokról, bajokról...
Egy üzletben nem lehet úgy bizalmat szerezni, hogy már az elején hazudsz és arra építed a kapcsolatot.

Taichipanda 2016.10.04. 18:52:29

@kormoczil: alapos gyanu felmerülése eseten, a nyomozás ideéig zároltatják mind az oldalt,mind az egész szerver hálózatot,míg be nem bizonyosodik a reális igazság akar 1 akar 5évig.

Itt viszont csak annyi történt,ami érthető a reális csalokkal szemben,hogy Saját egyéni számlára való utalást rendeltek el,és kötelezték hogy csak igy működhet tovább a cég.

goto10 2016.10.04. 18:53:06

@Szabó88 G: Akkor errol ennyit. Kamuzol es adot csalsz.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 18:56:23

@Xlendon: A három gold csomagra kb 5-6 hónap kellett, hogy eljusson és ilyenkor megújul a csomag, attól az időponttól kell az egy évet számítani, amikor a megújítás megtörtént. Viszont az ijen emberek könnyebben be tudnak léptetni más embereket, mert nekik már pluszba jön a pénz.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 18:58:48

@Szabó88 G: Tévedsz. Én személy szerint elmondtam neked, hogy ez egy piramisjáték. Te annak tudatában léptettél be másokat, hogy erről tudomásod volt. Az már egy másik kérdés, hogy semmibe vetted azt, amit mondtam és hoztad az embereket, hogy a befizetett pénzük egy részét Te kapd meg. Nem ugyan az a két dolog!

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 19:00:03

@Szabó88 G: Ez tetszett: "Egy üzletben nem lehet úgy bizalmat szerezni, hogy már az elején hazudsz és arra építed a kapcsolatot."

Miért? A vége felé már lehet?

misi,szabo 2016.10.04. 19:00:51

@Szabó88 G: Hiszek is! Jelenleg 30 fő letartóztatásban! Nekem elég komoly hatósági bizonyíték!

Taichipanda 2016.10.04. 19:00:59

@Zoltán Gajdács: Aki belépett jó ötletnek találta. Ha valaki jó ötletnek talál valamit megosztja másokkal,nem feltétlen a nyereség érdekében. Egy olyan Kairosos sincs,aki ne akart volna legalább egy embert behozni,illetve be is hozott. Aki nem tudott mert nem volt rá lehetősége,az nyilván nem.
Hiába folyik a duma a másból meggazdagodni dologról,a tobb száz ezer ember közül,mindenki elmondta valakinek,valakiknek :-) Mindenki csaló! Nincs Károsult,Csak más pénzén(??) pénz szerző csalók!

icipicicsipa 2016.10.04. 19:01:00

@Zoltán Gajdács:
"Én személy szerint elmondtam neked, hogy ez egy piramisjáték. Te annak tudatában léptettél be másokat, hogy erről tudomásod volt. "

A törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól.

goto10 2016.10.04. 19:02:07

@Zoltán Gajdács: bevetele szarmazott belole. lakaskiadasnal is bevetel keletkezik, amit le kell adozni, sot ha eladom a szomszednak az aranylancomat 700 000 forintert de csak 500 000-ert vettem akkor is adozni kellene.

Xlendon 2016.10.04. 19:03:03

@Zoltán Gajdács: Amikor felupgradelt Goldra, akkor újrakezdődik az 1 év?

Szabó88 G 2016.10.04. 19:03:21

@Zoltán Gajdács: messziről jött ember azt mond amit akar...
Miért kéne elhinni azt amit mondasz...? Nem sértés én szánom! Országosan elismert hivatásos nyomozó vagy?

Taichipanda 2016.10.04. 19:03:55

Aki belépett jó ötletnek találta. Ha valaki jó ötletnek talál valamit megosztja másokkal,nem feltétlen a nyereség érdekében. Egy olyan Kairosos sincs,aki ne akart volna legalább egy embert behozni,illetve be is hozott. Aki nem tudott mert nem volt rá lehetősége,az nyilván nem.
Hiába folyik a duma a másból meggazdagodni dologról,a tobb száz ezer ember közül,mindenki elmondta valakinek,valakiknek :-) Mindenki csaló! Nincs Károsult,Csak más pénzén(??) pénz szerző csalók!

Egyszóval: A ti össze vissza beszédetek alapján egyik percben X másikban Y szerint at kene nevezni a károsultak oldalát: Károsult Csalók oldalára! :-)

atis92 2016.10.04. 19:04:52

Nagyon kamú ez a Kairos, de az milyen komoly, hogy ennyi tény ellenére is makacsul ragaszkodnak a hülyeséghez, nem semmi!

Taichipanda 2016.10.04. 19:06:40

@atis92: ennyi TÉNY ellenére se sikerült bezáratni Átis! Az mi komoly...

Xlendon 2016.10.04. 19:10:12

@Szabó88 G: Egy kérdés:
Veszek egy GOLD csomagot 1577-ért. 1 év alatt termel nekem 3942-t. De 1 év elteltével megint be kell fizetnem 1577-et, ugye?
Így 1 év és 1 nap után befizettem 1577+1577=3154 és kaptam 3942-t.
Így a másra fordítható hasznom 788.

De ha nem így van, légyszi javíts!

Szabó88 G 2016.10.04. 19:12:09

@icipicicsipa: te megosztottad velem a saját szemèlyes nézőpontodat maximum. Ami nem egyezett az enyémmel

icipicicsipa 2016.10.04. 19:14:01

Elgondolkodtam.
Szerintem az összes kajirosz-huszár itt - tajcsípanda, doki, szabó88 stb-stb - egyetlen egy okból van itt, kezdet ide irkálni és nyomatja itt a folyamatos rizsát: mert baromira frusztráltak lehetnek.

És ennek az oka az, hogy - vélhetőleg - már jó ideje nem kaptak pénzt, nem értik mi van, olvassák a híreket, kapják a beszervezett haveroktól a telefonokat, hogy mi a helyzet, stb-stb, szóval nagy a kaki a gatyeszben.
Elmondom az okát, miért van ez: ha valamivel elégedett vagy és tökéletesen rendben vagy az adott dologgal, akkor a teljes elégedettséggel telítve nem foglalkoztat az, ki mit mond, nem kezded el iszonyú vehemenciával védeni éjjel-nappal, mert minek, hisz minden tökéletesen oké, aki meg mondja, annak egészségére.

Tehát itt nagy a baj embereinknél, nagyon-nagyon nagy és a sportszelet már a gatyeszben van...

icipicicsipa 2016.10.04. 19:16:54

@Szabó88 G:
Már megint arról beszélsz, hogy neked mi az elképzelésed a világgal.
Nem te fogsz dönteni a dolgokról, meg nem is én, hanem majd a hatóság.

De mint mondtam, ha van beszervezett ismerős, rokon, haver, imádkozz, hogy visszajöjjön a pénze, mert vélhetőleg nem jól fognak "reagálni" az ilyen helyzetben lévő emberek azok felé, akik belevitték az ilyen tutiba....

Ezen gondolkodj nagy bölcsességedben.

Taichipanda 2016.10.04. 19:18:35

@icipicicsipa:
Ezen gondolkodj,ha egyáltalán tudsz olyat,de szerintem tudod te a helyes választ kapásból: X et hozzà:

A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Szabó88 G 2016.10.04. 19:19:51

@Xlendon: a kaiciót egy évre fizeted be, amit ugye visszakapsz!
Azt célszerű nem kivenni, mert ha hosszabbítani szeretnél akkor abból meg tudod tenni.
A 3942-1577=2365$ a teljes bérleti díjad. Ezen összeg után kell adóznod is, mert az 1577$ a saját költséged, saját pénzed.
Ebből következtetve a kauciós díjat egyszer fizeted be amiror elkezded. Mind addig statikusan érdemes fent hagyni amíg abba nem szeretnéd hagyni!

icipicicsipa 2016.10.04. 19:20:54

@Taichipanda:
F: kicsivel több gerinccel rendelkezik egy taichipanda-féle emberkénél.

Taichipanda 2016.10.04. 19:24:49

@icipicicsipa:
Odalett a prolivagyon egy korábbi mlmbe igaz?
Nagyon fájt?
Valld be

insideroutsider2 2016.10.04. 19:25:56

Én is elmesélek egy történetet!
Belső történet, bár nem rólam, hanem egy közeli családtagomról szól. Idős, a számítástechnikához nem értő személyről van szó, aki csak arra használja a fiától kapott laptopot, hogy az unokákkal tartsa a kapcsolatot, híreket olvasson és facebookozzon. Egy a hálózatban jelenleg magas pozíciót betöltő, közeli ismerős szervezte be, mondván van elég hely a számítógépen és egy kis pénzt is kereshet vele. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nagyon korán lépett be, így a befizetett összeg már visszaérkezett, de ennek ellenére nagyon megviselte mindaz, ami a cégről kiderült. Becsületesen élt egész életében, nem került összeütközésbe a törvénnyel, olyan régi vágású, aki akkor is segít másokon, ha magától veszi el az utolsó falatot, a lelkét, becsületét nem adná el semmiért. A letartóztátok híre hozzá is eljutott és bár passzív résztvevő nagyon zaklatott volt az elmúlt pár nap, sok időbe került mire sikerült valamennyire megnyugtatni, de szerintem a mai napig nem sikerült teljesen. Bántja, hogy olyan rendszerbe szállt be, amit a törvény büntet, a belső őrlődése nagyon látványos, a korábban mosolygós és beszédes ember az elmúlt napokban csak csöndesen bámul maga elé.

De amiért tollat ragadtam az egy kicsit más. A közeli ismerős nagyon magasra jutott és így sok információ kiderült a jelenlegi helyzetről, belülről. A letartóztatások viharos gyorsasággal mentek végig a hálózaton, a szponzorokat kérdésekkel árasztották el a résztvevők, óriási félelemhullám generálódott, melyben a blognak is komoly szerepe volt, illetve annak, hogy nagyon sok helyre belinkelésre került a videó anyag. Félelem és bizonytalanság. Félelem egy esetleges jogi következmény miatt, bizonytalanság az elmaradozó bevételek miatt. A blog megjelenése óta egyre többször ütköznek falakba az értékesítés során, a bevételek a híresztelések ellenére apadnak, az újonnan beszervezett tagok száma csökken. Egy újabb tag megnyerése sokkal több energiába kerül.
Gyula vezetésével megtartott értekezlet során megállapodtak, hogy bármilyen eszközzel ellehetetlenítik a blogot, hiteltelenné teszik. Ez már több esetben sikerült, hisz a Gyakori kérdések, a Kiszámolót is sikerült megállítani, most a blog jön. Ennek az akciónak az eredménye az, hogy újabb és újabb emberek / regisztrációk jelennek és a ti megfogalmazásotokban beszélnek félre, személyeskednek, a valóságban feldühítenek titeket!

Miért mondom el? Mert engem is dühit az, amit és ahogyan tettek, tesznek. Olvasgattam a blogot, a cikkek nagyon korrektek, a megjegyzésekről nem akarok véleményt mondani. Maradjatok korrektek és folytassátok az elkezdett munkát a hatósági lépésekig!

Sok kitartást, szükség lesz rá!

Taichipanda 2016.10.04. 19:28:19

@insideroutsider2:
Köszönjük mama a mesét,majd máskor elolvassuk.

Xlendon 2016.10.04. 19:28:37

Attól, hogy @Szabó88 G története igaz, attól a fennálló ellentmondások nincsenek megválaszolva, hiszen ezekre Szabó88 G sem adott választ. A története pusztán azt jelenti, hogy a Kairos -- eddig legalábbis -- fizet, de ezt eddig is tudtuk.

icipicicsipa 2016.10.04. 19:30:07

@Taichipanda:
Nem igazán ez a helyzet.

Én valamiért alapból mindenféle ilyen csalós dologra ugrok.
Főleg, hogy ha ekkora bullshittekkel van megtámogatva, mint ez a kajirosz.

Fanto 2016.10.04. 19:30:20

@Szabó88 G:
Te mikor kaptál utoljára pénzt, mármint valódit, a saját bankszámládra, amit ki is tudsz venni?

Az augusztusit megkaptad? A szeptemberit?

Én egy személyről tudok, aki kapott augusztusi pénzt, de nála nagyon aprópénzről van szó. Úgy tűnik, hogy a nagyobb összegeket igénylők még mindig nem kaptak semmit.

Xlendon 2016.10.04. 19:32:24

@insideroutsider2: kösz! Itt a blogon mindig csak az a kérdés, hogy a Kairos MIBŐL fizet? Erre várjuk a választ. És mivel szerintünk a belépők pénzéből, így előbb-utóbb óhatatlanul bukik.

kormoczil 2016.10.04. 19:33:25

@insideroutsider2: Köszönjük, igyekszünk korrekten folytatni!
Többieknek: most már látjuk, pandika miért van itt, ne vegyük föl a stílusát, ne üljünk föl neki! Eddig is láttuk, hogy őt nem kell meggyőzni, nem is lehet, az egyetlen célja az ittlétének az, hogy n̶e̶m̶ ̶t̶u̶d̶ ̶v̶á̶l̶a̶s̶z̶t̶a̶n̶i̶ ̶a̶ ̶j̶o̶b̶b̶ ̶é̶s̶ ̶a̶ ̶b̶a̶l̶ ̶k̶e̶z̶e̶ ̶k̶ö̶z̶ü̶l̶ vele foglalkozzunk, és ne valós problémákkal, amíg beleőrülünk a hülyeségeibe.

Taichipanda 2016.10.04. 19:34:05

Letisztitva az egész fennforgás lényegét:

Tényeket akarnak az AntiKairosok,akkor fognak jól aludni.

El kell hogy keseritselek: A kairosnak nincs kötelessége semmilyen tényt közölni es bizonyítani Pityunak és Lacinak,se Jóskának,se Marinak.

Kötelessége van a hatóságnak,amit mar megtettek és bármilyen központi hatóságnak megtesznek.Ezért megy,és menni is fog.

Ti pedig várjatok a tényeitetek,ha megkapnátok,abbol is kiforgatás lenne.

Ezek utan mar 6.oraja várom a választ:
Melyik illik rátok?

A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Szabó88 G 2016.10.04. 19:34:52

@fanto: augusztusban kértem utóljára kifizetést, amit meg is kaptam igaz késve...

Xlendon 2016.10.04. 19:35:26

@kormoczil: És élőfallal fogjuk megakadályozni, hogy Otokar a Mercijével átgázoljon a blog szerverén!

misi,szabo 2016.10.04. 19:35:44

@insideroutsider2: Köszi az infókat!

@kormoczil: Ez ütős válasz :D!

@Xlendon: Szerintem már nem nagyon kérdés! 30 főt betettek a kalickába, a válasz már HATÓSÁG által adott.

vajkay 2016.10.04. 19:37:12

@Taichipanda:

A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

vegyük hozzá:
F: IT szakmában dolgozik régóta, és amikor elé került a kairos nevetséges "üzlete" szakmai ártalom révén beleásta magát, aztán látta azt is, itthon mennyien kajálják ezt a hülyeséget, csak mert jön nekik egy kis zsebpénz.

Xlendon 2016.10.04. 19:37:24

@Taichipanda: "A kairosnak nincs kötelessége semmilyen tényt közölni es bizonyítani Pityunak és Lacinak,se Jóskának,se Marinak"

Oké, mi is ezt mondjuk! Ha az ember nem tudja/tudhatja meg egy cégről, hogy miből finanszírozza a működését, és más kérdésekre sincs válasza, AKKOR NE FIZESSEN BE NEKI PÉNZT!

Taichipanda 2016.10.04. 19:39:16

@Xlendon: Xanaxot ettél xeldon,sajat magad írod amin költekedsz.
A hatóságok fele van kotelesseguk bizonygatni,Aki nem fizet be,az ne fizessen,Isten is szarik rá nagyivből,nélkülük is meglesznek.

vajkay 2016.10.04. 19:41:16

@Taichipanda:
"Ti pedig várjatok a tényeitetek,ha megkapnátok,abbol is kiforgatás lenne. "

Én személy szerint nem várom a "tényeket". Az összes hozzád hasonló nagy mellényű mlmhuszár ezzel jön, aztán eltűnik, ahogy te is el fogsz. Válaszokat még egy sem adott, nem is tud, állítólag csak nem akar. Nekem tényleg tökmindegy. Azért mondogassátok sűrűn a tükörbe is, hátha magatokat is sikerül meggyőzni, minket nem kell.

Fanto 2016.10.04. 19:41:34

@insideroutsider2:

Köszi, hogy megosztottad velünk. Némi moderálásra szerintem szükség lenne, mert a féktelen gyalázkodás és ocsmány beszédnek gondoltam, hogy ez a célja, dühíteni és kifárasztani a blogírókat, hozzászólókat.
A másik dolog pedig, hogy nem kell etetni a trollokat, azaz ignorálni kell az ocsmány, gyalázkodó és személyeskedő firkálmányaikat.

Ennek a kajrossz féle aljasságnak a magyarországi szervezői, főkolomposai pedig remélhetőleg megkapják méltó jutalmukat.

Gyula pedig akár mit is tesz már, a valóság kopogtat az ablakon és be is fog menni hozzá és ez ellen már semmit, de semmit nem tehet.

Xlendon 2016.10.04. 19:44:15

@Taichipanda: Pont ez az, hogy nem... A Kairosnak új belépők kellenek!

Taichipanda 2016.10.04. 19:47:00

Visszatérve: Kepzeljuk el szépen hogy egyik nap vége lesz. Lekapcsolják a szervert,nincs cabinet se program se planet. Vége
Ebben az esetben 2 embert állíthatnak elő az országban: Horváth Gyulát es Kochne Szikra Zsuzsát.
Ok tartoznak bele egyedül A VIP-be,ha valakik,akkor ők tudhattak egyedul kezdettől fogva a csalásról.

De szó sincs semmi ilyesmiről. Csak vázoltam,annak aki,mindenféle csalorol,vagy bortonrol ir bárki szamara. Magyarországon 2 ember a konkoly.

vajkay 2016.10.04. 19:47:17

@insideroutsider2: köszi a sztorit.

" óriási félelemhullám generálódott, melyben a blognak is komoly szerepe volt, illetve annak, hogy nagyon sok helyre belinkelésre került a videó anyag."

ilyenkor csak azt nem értem, miért a blogot utálják sokan. mi csak lehoztuk a rossz hírt, nem mi vagyunk a forrás. ez igaz a többi posztra is nagyrészt, a mi dolgunk az utánajárás volt.

vajkay 2016.10.04. 19:48:20

@Taichipanda: jogilag ők ketten. erkölcsileg szerintem sokkal többen, ez persze a saját véleményem, megértem, ha senkit sem érdekel, főleg nem a hatóságokat.

vajkay 2016.10.04. 19:49:48

@goto10: elvből nem törlök hozzászólásokat a blogon. egyszer fordult elő, akkor is azért, mert az egyik idős hazai bérbeadót emlegették kissé személyeskedve.

icipicicsipa 2016.10.04. 19:53:55

@vajkay:
"ilyenkor csak azt nem értem, miért a blogot utálják sokan. mi csak lehoztuk a rossz hírt, nem mi vagyunk a forrás"

Senki se lehet próféta a saját országában... :)

Taichipanda 2016.10.04. 19:58:09

@icipicicsipa: Eddig oké. Viszont rengeteg dolog csak kreálmány,felturbózás,kiszinezés.
Nem a Bloggal van a baj,hanem hogy rá van dobva 10 lapáttal.A szavakon való ugrálódás(pl Nissan),amitől valóban senkinek sincs fogalma hogy mi az igaz,de akkor ne állítsuk be egybol nem igaznak.Az ez és effajta dolgokkal volt nekem személy szerint problémám. Ezért is írtam ide.

icipicicsipa 2016.10.04. 19:58:24

@vajkay:
" jogilag ők ketten"

Jogilag mindenki, aki bizonyíthatóan továbbajánlotta úgy, hogy az ajánlására, az ő beszervezésére belépett a rendszerbe az ember.
Már nem csak a kitaláló és a fő szervező.

Jogilag.
Mindegy, hogy tudatban volt vele, hogy piramis vagy nem.
Max rosszhiszeműség illetve jóhiszeműség elv lehet, szerintem a kérdés.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 19:59:40

@Taichipanda: Te írtad: " Aki belépett jó ötletnek találta. Ha valaki jó ötletnek talál valamit megosztja másokkal,nem feltétlen a nyereség érdekében."Na itt megnyilvánul, hogy mennyire buta vagy.

Pár hónapja volt a hírekben, hogy két fiatal jó ötletnek tartotta, hogy elveszik a védtelen iskolatársuk mobilját és pénzét, most rablásért kell felelniük. Olyan is volt, hogy az iskolások jó ötletnek tartották, hogy k gúnyolják, kiközösítik osztálytársukat, aki kiugrott az iskola emeleti ablakából. Olyan is volt, hogy valaki jó ötletnek tartotta, hogy az alvó hajléktalannak, elvegye a pénzét, most kifosztásért kell felelnie. Soroljam még, Te mit tartasz jó ötletnek? A bűnt!

Taichipanda 2016.10.04. 19:59:42

És nem azért mert Kairoshívő és Kairosmániás vagyok. Szó sincs róla.

icipicicsipa 2016.10.04. 20:00:18

@Taichipanda:
".A szavakon való ugrálódás(pl Nissan),amitől valóban senkinek sincs fogalma hogy mi az igaz,"

Na itt buksz emberileg, ugyanis te is jól tudod, hogy ez az egyik abszurd baromság, ami miatt többek közt itt vagyunk páran, miszerint ez egy aljas hazugság.
Semmilyen Nissan nincs.

Most miért kell ez?

Taichipanda 2016.10.04. 20:01:12

@Zoltán Gajdács: te miről beszélsz?
Ismét:
2 harántcsikos gőtepete beszélget:
Egyik mondja:Sakk
Masik mondja:Gól
'Te buta a dominóban nincs is gól'

vajkay 2016.10.04. 20:02:07

@Taichipanda: Ha már te is felhoztad a Nissant, szerintem az az igaz, amit a Nissan állít. Szerinted?
A kiszínezést mire érted? Én személy szerint csak a posztokért vállalom a felelősséget. Ezekben hol látsz kiszínezést? Többször leírtuk, hogy BÁRMI helytelen van a posztokban, arra hívják fel a figyelmet, és ha beigazolódik a dolog akkor korrigálunk - a mai napig várunk erre. Addig viszont akkor ne tessék panaszkodni a posztokkal a kapcsolatban.
A kommentek már más tészta, de azok kommentek.

Taichipanda 2016.10.04. 20:02:39

@icipicicsipa: sajnos nincs kedvem leírni:
Lehet te Anyadnak hazudsz minden percben es nem jon ra.
Viszont egy cég legyen az nem csaló,de legfőbbképpen egy csaló cég nem ad ki olyan világmárkát a száján,aminek nincs SEMMI alapja.

misi,szabo 2016.10.04. 20:04:15

@vajkay: Mert sokkal könnyebb valaki mást okolni, mint belátni a saját tévedést, azt hogy nem tökéletesek
!
A valóságban azok a sikeres emberek, akik szembe tudnak nézni a saját hibáikkal, tévedéseikkel és el tudják fogadni, hogy nem mások, hanem saját maguk a hiba forrásai, nem tévedhetetlenek, hibázhatnak, cselekedhetnek rosszul és nem ragaszkodnak a végletekig a hibás döntéshez, újabb és újabb kibúvót keresve, hanem elfogadják és túllépnek rajta.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 20:04:22

@Xlendon: Igen újrakezdődik az egy év! Gondolj bele! Valaki 10 hónap után vált platinára. Betolja a 800 ezret (különbözetet fizet kt csomag között) és két hónap után lejárna a küldetése? Na ezért kezdődik újra az egy év.

Taichipanda 2016.10.04. 20:04:34

@vajkay: Uram,sajnos nem voltal sohasem elég tájékozott.
Egy apró példa a sok közül: Amit főképnek kiraktál az 'új székhelyről',az csak postafiók.

Warlimont 2016.10.04. 20:05:38

"Ha már te is felhoztad a Nissant, szerintem az az igaz, amit a Nissan állít. Szerinted?"

Panda, szerinted a Nissan hazudik? Vagy másképp kérdezem, szerinted a Nissan az, aki hazudik?

vajkay 2016.10.04. 20:05:46

@Taichipanda: ezt a posztot pont nem én írtam. @Kairos Anti utánanéz akkor.

Warlimont 2016.10.04. 20:07:35

@Taichipanda: "A szavakon való ugrálódás(pl Nissan)"

Kellemetlen a téma? :)

"amitől valóban senkinek sincs fogalma hogy mi az igaz,d"

Dehogynem, pontosan tudjuk, mi újság. A Nissan írásba adta, mi a helyzet. A Kairos mivel bizonyít bármit? :)

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 20:08:03

@Taichipanda: Azért, mert Te nem érted, nem lepődök meg! De segítek rajtad: Azért mert valami jó ötletnek tűnik, az még nem feltétlen helyes!!! Ezt soha nem fogod megérteni.

misi,szabo 2016.10.04. 20:08:53

@icipicicsipa: több lesz az mint kettő, fejből tudok mondani 10 nevet legalább! Akik hirdettek a facen pl kezdhetnek aggódni, láthatóan toboroztak, szerveztek, hálózatot építettek. Aki alatt 3 szint van, annak a remény marad, hogy megússza felfüggesztettel... Persze sok függ a védelemtől és az ügyésztől.

A magam részéről K.O-t sem hagynám ki a felsorolásból! Meg a konferenciák első soraiban ülő személyeket, kiegészítve pár előadóval, hogy milyen jogi kategória, azt döntse el az ügyész, bíróság!

Taichipanda 2016.10.04. 20:10:41

@Warlimont: Lápi Gizike,a Nissan MAGYARORSZÁG székhelyén a 2.emelet 5.irodakukac asztala elott ülő,random válaszoló adta írásba,a masik esetben Gordon Julika a föld szintről odaszólt a kisfőnöknek,he ezek mar megint irnak,tudsz te valami Kajkosz partnerről? Énnem..és megszületett a hivatalos levél.
Köszönjük.

misi,szabo 2016.10.04. 20:11:00

@Zoltán Gajdács: Zoli! OFFold ki a srácot, ne vedd fel!

Van értelme az eddigiek alapján a személyeskedéses vitának?
Nincs.
A válasszal támogatod az ittlétét?
Igen.

Ne engedd, hogy felhúzzanak, ez céljuk! Ne ess bele a csapdájukba!

misi,szabo 2016.10.04. 20:12:01

@Warlimont: Lépj túl rajta. Ahogy látom kavarognak az értelmetlen szavak, hathat a gyógyszer, vagy épp a hiánya! Ne etess egy trollt!

icipicicsipa 2016.10.04. 20:12:12

@Taichipanda:
Minden bizonnyal.

Én egyet tudok biztosan.
Minden nap bekapcsolom a gépet, rákattintok a "könyvjelzők" fülön a tűzrókában a Kairos-figyelőt, átolvasom a kommenteket és reagálni fogok, amihez kedvem lesz.
És lesz majd egy nap nemsokára, amikor nem fehéroroszországi videót és linkeket fogunk itt látni, hanem RTL-Klub-os, TV2-ös, MTI-is híradókból válogatást, illetve Index-Portfólió, Origó, 444, 888-as linkeket, amiben taglalják majd az egy nemzetközi bűnszervezet Kairos-nevű piramisjáték magyarországi ága elleni rendőrségi akcióját illetve a hatóságok általi felszámolását a magyarországi szervezetnek.

És akkor a szokásos kávémmal itt a gép mellett elkattingatok többek közt a te neved után is, a legutolsó kommented megkeresve ott jobb oldalt alul a "válasz erre" gombra kattintva a szövegdoboznál küldeni fogok egy telibe vigyorgós, baromira hosszú smilet.

Ennyit fogok rád pazarolni, és elégedetten hátradőlve fogom továbbkortyolni a kávémat.

Warlimont 2016.10.04. 20:13:23

@Taichipanda: Ne igyál többet panda, mert teljesen kész vagy.

Warlimont 2016.10.04. 20:15:38

Fiúk! Szavazzunk! Javaslom, hogy szavazzuk meg ennek a kreténnek a törlését a topicból. Eleget hallgattuk, ideje, hogy menjen, ahová való.

Dobjon egy TIZEST, aki egyetért. :)

(Megjegyzés: panda szavazata nem számít, láthatóan nem beszámítható. :) )

Taichipanda 2016.10.04. 20:16:03

Példa: a Zara kampányt hirdet a H&Mel,végül nem derül ki mi lett a vége.
Jani felhívja a váci úti H&M et vagy ir nekik,hogy a Zara azt állítja lesz egy társulás. Barbika odaszól a boltvezetonek hogy tud e ilyesmiről. 'Hátténnem', es megszületik a hivatalos level.
De forogjatok csak.

Taichipanda 2016.10.04. 20:17:32

@Warlimont: te az alkoholról,a drogokrol,meg a beszámíthatosagrol beszélsz mar napok óta. Mi a baj? Mikor jöttél ki az elvonóról hogy ennyire imádod ezeket hangoztatni?

Taichipanda 2016.10.04. 20:18:51

@Taichipanda: stay clean! Mostmár jöhet a gyűjtés a standardre,nem kell eldrogozni. Bízok benned!

kormoczil 2016.10.04. 20:19:27

@Warlimont: NE! Akkor mindenkinek azt mutogatná, hogy "látjátok, innen is kidobják, aki jót mer mondani a kairosról!" Nincs más, mint eltűrni az agyrémeit, max. nem válaszolni rá.
@Taichipanda: készülj föl rá, amikor a Nissan jogi képviselőjének kell ezt a bohóckodást előadnod...

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.04. 20:20:54

@Taichipanda:
A HIVATALOS CÉGBEJEGYZÉSBEN szereplő címük - ami 2015. november 18-tól 3 Gower Street Ground Floor London WC1E 6HA volt (az előtt meg Midford Place 114-115 Tottenham Court Road 1-St Floor London W1T 5AH volt) - 2016. szeptember 16-án VÁLTOZOTT (beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history ) a cikkben szereplő képen is látható címre: 61 Praed Street London W2 1NS.

A cégbejegyzési iratban nem szerepel más fióktelep, székhely, tehát a hivatalos íratok szerint. ez a címük. A hivatalos weboldalon (kairosplanet.com/#contact-section ) a 2015 november 18-tól 2016 szeptember 16-ig érvényes régi címük érhető el.

Azért egy ilyen, multinacionális piacokat meghódító vállalatnak nem telik rendes irodára, ahol fogadhatnák a vállalati ügyfeleket? ;/

Taichipanda 2016.10.04. 20:23:36

@Kairos Anti: Ezekszerint nem telik. Viszont akkor a Support és az emberek akik felelősek a rendszer működéséért is itt vannak. Lehet a pult alatt bukjkál tobb 100 alkalmazott.

Xlendon 2016.10.04. 20:24:19

@Kairos Anti: Igen, ez a címváltozás elég érdekes

bignagyzold 2016.10.04. 20:26:14

Itt meg a Nissan török oldalán a hivatalos bejelentés: www.nissan.com.tr/otomobil-haberleri/kairos-teknoloji-sozlesme
Ezek szerint már a magyar iroda és a török is hülyeséget beszél, és posztol a nyilvánosságnak. :D

Taichipanda 2016.10.04. 20:26:22

New york államban is van egy hasonló dolog. Az miért? Egy csalónak miert nem elég egy darab sufni?

kormoczil 2016.10.04. 20:27:09

@Taichipanda: amíg nem derül ki más, addig a hivatalos iratok a mérvadóak. Nem tudom, hol élsz te, hogy még ezt is megkérdőjelezed...

Warlimont 2016.10.04. 20:27:44

@kormoczil: Szerintem azért mérlegeljük. Túlzottan tematizálja a topicot ez a szerencsétlen, és ha itt ragad a nyakunkon, elterelődik a szó a lényegről.

Taichipanda 2016.10.04. 20:28:07

@Taichipanda: Amerikában közvetlen banki beutalás még mindig él,egy közvetlen Citi banknál Brooklynban,ami közvetlen kapcsolatban van A kairossal. Az miert?

vajkay 2016.10.04. 20:28:34

@Taichipanda: Miben nem voltam elég tájékozott még? :) Te mennyire vagy tájékozott IT területen? Most akkor abban mozogsz, nem? :))

Taichipanda 2016.10.04. 20:29:37

@vajkay: Uram,azért mert a Toron és a Cali-n töltöttel tobb evet,te sem tudhatsz mindent.

vajkay 2016.10.04. 20:30:45

@Taichipanda: jajj, nagyon unalmas ez a túl szegények vagytok a standadre szöveg, minden hozzád hasonló ezzel jön amikor már nincs más ;) mindenféle fura módon torzul el az mlm-en szocializálódottak agya.

Taichipanda 2016.10.04. 20:32:35

@vajkay: nem,de sajnos nincs racionális magyarázat arra,hogy egy cég aminek ha össze kell dőlnie össze fog dőlni,miert sürgeti valaki megszállottan,hogy annál kevesebb esélyük legyen a'khárosultaknak' vissza kapni a pénzüket. Nekem ez igy nem jon össze. A vizet prédikál es bort iszik dolog jut eszembe.

vajkay 2016.10.04. 20:32:36

@Taichipanda: nem tudok mindent. de vannak dolgok, amiről süt, hogy hülyeség. egy közepes gyógyszerász is meg tudja mondani, ha elé raknak egy tabletta c-vitamint, hogy nem, ez nem egy csoda-rákgyógyszer. a kairos kb ez a szint az IT berkein belül. bár nem jó példa ez sem, mert a kairos nincs az IT berkein belül :)

vajkay 2016.10.04. 20:34:05

@Taichipanda: rossz a logikád: akik most "visszakapják" a pénzüket, miből kapják vissza? minél tövabb tart egy piramisjáték, annál több a károsult.

Taichipanda 2016.10.04. 20:35:33

sajnos nincs racionális magyarázat arra,hogy egy cég aminek ha össze kell dőlnie össze fog dőlni,miert sürgeti valaki megszállottan,hogy annál kevesebb esélyük legyen a'khárosultaknak' vissza kapni a pénzüket. Nekem ez igy nem jon össze. A vizet prédikál es bort iszik dolog jut eszembe.

És ha az uj belépőket féltitek: ennyi negatív poszt szerinted nem volt elég egy utánna nézőnek aki be akar lepni ahhoz hogy egy életre elmenjen tőle a kedve?

Egyszóval: ez mar mániákus hajszolás
Nem akarom leírni az A,B,C...pontokat ismét hogy akkor mi oka lehet ennek.

misi,szabo 2016.10.04. 20:37:38

@Kairos Anti: Ismét egy TÉNY, korrekt! Nem te állítod, hanem az angol cégbíróság!

Vajon hol vannak az informatikus fejlesztők? A titkárnők, akik a kávét főzik a főnöknek az irodájában?
Hol fogadják a Nissan és Samsung küldöttségét?

Van egy megoldás, sötét zsaruk, igaz ez postabox és nem csomagmegőrző, de a hely kb. ugyanakkora:D küldök majd óratornyot ;)

misi,szabo 2016.10.04. 20:38:27

@Warlimont: Erről van szó, ezért mondtam nem kell felvenni.... etetni

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 20:40:38

@Xlendon: Annyiban igazad van, hogy a ,@Szabó88 G: nem tudta kitermelni 1 év alatt a 3 silver csomagból a 3 gold és 2 silver csomagot. Már értem miért volt annyira letörve a videóban, amit közzétett.

Egy kicsike pontosítás Gábor lehetséges bevételéről: A 3 Silver csomag, ha egyszerre vette meg, akkor kb 4 hónap alatt termelt ki 1 db Gold csomagot. A 2. Gold csomag kitermeléséhez további 3 hónapra volt szükség. A 3. gold csomagot kb. 2 hónap alatt tudta kitermelni. Mivel még két Silver csomagot is ki kellett termelnie, fogjuk rá, hogy azokat fedezte a 20% résznyi jutalék. A befektetett 500 000 forintot további egy hónap alatt termelte ki. Tehát Gábor a belépésétől számolva kb 10 hónap után jutott el odáig, hogy a befektetett pénze megtérült. Ezen felül, ha igaz is lenne, hogy az augusztusi bérét megkapta, akkor ics csak két pónapnyi keresete volt a 3 Gold és 2 Silver csomaggal. Ez 1 140 $ hozott neki a konyhára, vagy a felét, ha nem kapta meg az augusztusi fizetését. Ebből az 1140 $-ból pedig nem lehetett nagy felújítást végezni, most pedig izgulhat, hogy bent ne ragadjon az a sok megkeresett pénze!!! Ennyi emberek, ez már közelebb van a valósághoz. De természetesen Gábornak meg van a lehetősége, hogy tényszerűen pontosítsa az adatokat.

Taichipanda 2016.10.04. 20:41:47

sajnos nincs racionális magyarázat arra,hogy egy cég aminek ha össze kell dőlnie össze fog dőlni,miert sürgeti valaki megszállottan,hogy annál kevesebb esélyük legyen a'khárosultaknak' vissza kapni a pénzüket. Nekem ez igy nem jon össze. A vizet prédikál es bort iszik dolog jut eszembe.

És ha az uj belépőket féltitek: ennyi negatív poszt szerinted nem volt elég egy utánna nézőnek aki be akar lepni ahhoz hogy egy életre elmenjen tőle a kedve?

Egyszóval: ez mar mániákus hajszolás
Nem akarom leírni az A,B,C...pontokat ismét hogy akkor mi oka lehet ennek.

Erre válasz? Ok?

Xlendon 2016.10.04. 20:48:51

@Zoltán Gajdács: Igen, a csomagok hosszabbításon felül mennyit tudott kivenni? Ez nekem se egyértlemű.
Vagy nagy alatta a hálózat, de akkor meg a beszervezésből jön a pénz.

Taichipanda 2016.10.04. 20:49:58

@Xlendon: itt látszik a megszállottság!
Terelj csak! :-D

Xlendon 2016.10.04. 20:50:15

@Taichipanda: Össze fog az dőlni, nem sürgetjük!
Azoktól óvjuk, akiket most szerveznének be.

Xlendon 2016.10.04. 20:50:56

@Taichipanda: "itt látszik a megszállottság!
Terelj csak! :-D "

Ezt mire is írtad?

Taichipanda 2016.10.04. 20:51:26

@Xlendon: tudsz olvasni?vagy még 2.os vagy,ez esetben
F,nem vagy még 18,nem tudsz csomagot venni.

misi,szabo 2016.10.04. 20:53:39

9200 :D 3-4 nap, megy az információ az éterben, Sebessen!

Taichipanda 2016.10.04. 20:56:15

@misi,szabo: És? Buta vagy Misikém,vagy csak rátóti paraszt. Ezek csak YouTube számok.Ettol még ne élvezz el.

Taichipanda 2016.10.04. 20:58:11

Majka egyik klippjének 2 napon belül 12ezer megtekintése volt,pedig ott senki sem érezte Magát Károsultnak :/

vajkay 2016.10.04. 20:59:17

@Taichipanda: nem adtál meg helyes válaszlehetőséget, ezért nincs rá válasz. a Kairos azért jól nyomon követhető és dokumentálható, mert az IT piacon akartak nagyot mondani, és szórtak hazugságokat/hülyeségeket. Ez pedig rossz választás, nem ezoterika, meg herba cuccok, hanem olyan, aminek vannak szakértői és nem kifizetődő a ködösítés meg a ferdítés, mert ez egy egzakt szakma. ez lehetne a G, választási lehetőség.

Taichipanda 2016.10.04. 21:00:34

@vajkay: Akkor csak nem a az uj belépőket és a károsultakat féltitek,hogy eddig ment a duma? :/

Taichipanda 2016.10.04. 21:03:51

A kairos és a hatóság beszélgetése:
-Hallottuk a Nissant,mutassanak csak bizonyítékot hogy valóban van kapcsolat?
-hát biztos uraim,az igazából csak kamu volt
-Semmi baj,csak vegyék ki az Epaymentset.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 21:05:53

@icipicicsipa: A piramisjáték szervezése és a csalás bűntette cselekmény elkövetési magatartása csak és kizárólag szándékos cselekmény lehet. Gondatlanul nem lehet elkövetni egyiket se. Ebből ne nyissunk vitát, majd adott esetben az illetékes hatóság eldönti történt-e bűncselekmény. Ha igen, akkor milyen bűncselekmény történt. Aki csak gondatlan volt, azt nem lehet elítélni.

piranoidok 2016.10.04. 21:08:02

insideroutsider2 2016.10.04 19:25:56
Teljesen igaza van, bármennyire is blamálja Taichipanda

Múlt héten szerdán (kedd és csütörtök helyett) tartott esti konferenciát H. Gyula, s azt mondták, hogy most már szerdánként lesz. Most megint kedd-csütörtök. Ez csak egy érdekesség

Ha holnap nem érkeznek meg a kiutalások, akkor szerintem sok Kairosos (akik a sor vége felé vannak) elkezdenek idegeskedni, s hiába nyugtatgatja őket Davidovics Zoltán:

"Ezúton szeretném tolmácsolni a cég kérését, mely szerint akik még nem kapták meg az elmúlt hónapban kivezetett összegeket, legyenek még egy kis türelemmel, senki nem fog elveszíteni egy fillért sem. Továbbá kéri a saját kifizetési rendszerébe való regisztrációt is ....
....
Szeretném nyomósítani, hogy a rendszer még teszt üzemmódban működik, a cég később terveszte bevezetni, viszont a mi érdekünkben tette ezt meg most, hogy nekünk ne adódjon kárunk a Kairos elleni váratlan támadások miatt, ezért kéri, hogy legyünk türelemmel, a fejlesztők teljes kapacitással dolgoznak, hogy minden általunk jelzett esetleges hibát kijavítsanak. Ezeket ide kérik megírni: kairos.planet.help@gmail.com.
Hely: Kairos - INFO Baráti Közösség
Közreadta: Davidovics Zoltán"

misi,szabo 2016.10.04. 21:08:26

Körbejár a telefon, mármint az a pár darab, ami van :D

www.youtube.com/watch?v=YYHWg1eumXo

volt aki már megkapta májusban. De a fóliát ő sem szedte le, hiába tovább kell küldeni...

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 21:08:51

@Xlendon: Szerintem leírtam, de kb visszajött a berakott pénze és ezen felül kb 1 100 $-t vehetett ki, ha valóban megkapta az augusztusi fizetését. Ha megkapná a szeptemberit, az kb 320.000 ft a napi díjakból + a jutalék, ha volt beléptetett személy és azt is kikérte.

Taichipanda 2016.10.04. 21:09:09

@Zoltán Gajdács: Vissza az orgazmushoz Zolikám? Te kinek terelsz,vagy kit akarsz még áltatni?
Keress magadnak egy csajt és azon élvezkedj,ha kell neked valami mánia.

misi,szabo 2016.10.04. 21:10:55

@piranoidok:

Gmailre :D :D :D :D :D :D, szekjurd kajrosz email !

Bullshit! Az Ágicán lesz egy szám, de onnan nem fog tovább menni!

Most mondom, az Ágicán megjelenik, Kairos azt mondja fizetett :D

Nem vagyok jós :D!

doki01 2016.10.04. 21:12:00

@piranoidok: Miért kellene holnap megérkeznie?

Taichipanda 2016.10.04. 21:12:03

@misi,szabo: Te nem jós vagy,hanem egy B,pont: Rosszakaró 0

vajkay 2016.10.04. 21:14:26

@Taichipanda: 50-50. most erre mit mondjak? egyrészt érdekes "közelről" látni egy ilyen csalást, közben leírjuk egy blogba, hogy aki nem ért az IT-hez, lásson véleményt erről az oldalról is. nem kell túlragozni.

doki01 2016.10.04. 21:14:45

Senki nem mondta, hogy a kairos 5-ig fizet!

vajkay 2016.10.04. 21:15:34

@doki01: nem 5.-e a fizetésnap?

kormoczil 2016.10.04. 21:15:48

@misi,szabo: kezdünk elmenni a panda színvonala felé, ez volt a célja, inkább ne foglalkozzunk vele.

vajkay 2016.10.04. 21:17:35

@doki01: ok, akkor rosszul tudtam (illetve pár partner tudta rosszul, akik ezt hirdették). akkor mit ígértek, hányadik napig fizetnek minden hónapban? valami ígéret csak van.

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 21:18:04

@Warlimont: Panda lehet, hogy azért pattog, mert betolt vagy két platinát augusztusban és már a verifikációnál megakadt.

Taichipanda 2016.10.04. 21:18:59

@vajkay: oké,viszont ami itt megy,egy pár 0 'férfi' aki a nunijukat ujjazva rosszat kívánnak az egésznek. Ezek tények? Hogy 'haha haha úgyse fog meg jönni',paraszt misi meg a többiek akik az 5pontbol valamelyik miatt nyomja itt magàt? Ezek aztán hiteles Anti-emberek. Gyerekek még.

doki01 2016.10.04. 21:19:13

@vajkay: Payouts are performed during first 5 business days of each month based on requests created in the previous month.

Minden hónap első 5 munkanapja! Csak hogy pontos információkat formációkat adjunk ki!

misi,szabo 2016.10.04. 21:19:42

@doki01: Innovatíva csoport, 19. kérdésre adott válasz!

tincs.blog.hu/2016/02/12/gyakori_kerdesek_601

Nevesítve: Zsilla László, Velezdy Tamás, Székely András és Szokodi Sándor

doki01 2016.10.04. 21:21:05

@misi,szabo: A kivételre általad elkülönített összeget a cég minden hónap 5. munkanapjáig, havonta utalja ki számodra.

október 1-2 hétvége, NEM MUNKANAP! Kérem PONTOS információkat adjanak ki!!!!

misi,szabo 2016.10.04. 21:21:06

Ok, akkor várunk péntekig :D

misi,szabo 2016.10.04. 21:21:52

ok, akkor várunk péntekig :D

vajkay 2016.10.04. 21:21:54

@doki01: nem adtunk ki semmit. de az információt köszönjük.

Taichipanda 2016.10.04. 21:22:18

Hivatalos: AGC-be 5.éig
AGC-ből mas bankba: 1-3 hét

De ha 7.én jon( ami igen lovagoljuk a néger brokit-igéretszegés)akkor 6.a reggel programot letörölni,gepet ablakon ki,eret felvágni,menni rendőrség.

misi,szabo 2016.10.04. 21:22:53

@doki01: Elfogadjuk a tényt, mint eddig minden alkalommal!

Tudom talán ez a második ;)

(apropó ez szeptemberben hogy is volt ;) )

doki01 2016.10.04. 21:23:11

@vajkay: Az elnézés elmaradt, nem azt mondta hogy ha valamit rosszul írnak akkor hajlandóak elnézést kérni?

doki01 2016.10.04. 21:24:55

@misi,szabo: Megcsúszott! :) De ezt kommunikálta is!

vajkay 2016.10.04. 21:26:00

@doki01: Elnézést. Ez egyébként a posztokra vonatkozott, nameg én kérdeztem csak. De ha így tetszik.. :)

Taichipanda 2016.10.04. 21:27:27

@doki01: Próbáld őket meggyőzni,aranyosan! :)) Nem tudod milyen egy Anti ember. Ha a szemét veri ki a hivatalos tény meg a partnerek,az lesz a szövegcím: 'a kairos kamu partnereket fizetett le'
Sajnos egy mocsok mindig mocsok marad.

doki01 2016.10.04. 21:28:02

Az aktuális projektekről
A projektek egyike, melyen jelenleg dolgozom, - egy felhő alapú, védett tárhely megalkotása mely a tárhelymegosztás elvén működik. Manapság ez már nem számít nagyon nagy újdonságnak, mégis ez az aktuális trend a védelmi technológiák, a tárolás és a titkosítás területén. Az ilyen helyi és globális tárhelyek nagy mennyiségű adat feldolgozására képesek, ennek köszönhetően használják őket sikerrel olyan területeken, melyek nagyméretű és időigényes számítógépes munkafolyamatokat igényelnek. Ez egy bonyolult, high-tech termék, mely nem fél sem a titkosított információhoz való illetéktelen behatolástól, sem a váratlan üzemzavaroktól. A valóság az, hogy ez egy decentralizált tárhely – a tárolni kívánt titkosított információ részekre bomlik, és más-más helyen tárolódik. Emellett azonban a felhasználó, legyen bárhol a világon, bármikor hozzáfér az adataihoz.
A siker stratégiája
A legfontosabb – hogy azzal foglalkozzunk, amit szeretünk. Nekem szerencsém van: hisz tevékenységem nem csak számomra fontos, az emberek számára is hasznos. Ahhoz pedig, hogy sikereket érjünk el, csak hinnünk kell magunkban s fejest kell ugrani a munkába. Nem álmodozni kell a sikerről. Ahhoz hogy elérjünk valamit, sokat kell tennünk.

misi,szabo 2016.10.04. 21:28:40

Mennyire bejött, hogy ki fogják tolni valamivel a kifizetést :D

"AGC-ből mas bankba: 1-3 hét "

Érdekesség:
2012-től a SEPA átutalás indításának napjától számítva az átutalás időtartama 1 banki munkanapra rövidül.

A tény az MNB honlapjáról származik!!!!!! Link: www.mnb.hu/fogyasztovedelem/dontenem-kell/alapveto-penzugyeink/bankszamlak/szolgaltatasok/mi-az-egyseges-euro-fizetesi-ovezet-sepa

Akkor hol is van a pénz, vagy lesz?????

PS: Az AGC-nek nincs engedélye, majd lehet a felügyeletekre fogni, amikor elindítják az eljárást.
Nem lehet kifogásolni, hogy még szervezés/engedélykérés alatt van, mert azt tudjuk előre kell megtenni!

doki01 2016.10.04. 21:28:46

Az ukrajnai Fókusz magazinnak adott interjút Alex Kocherev a Kairos IT vezetője. Közreadom a cikk magyar fordîtását . Ez nem hivatalos fordítás, az esetleges hibákért elnézést kérek...
Alekszej Kocherev - a digitális forradalom lehetőségei Ukrajnában
Alekszej Kocherev meg van győződve arról, hogy Ukrajnának esélye van arra, hogy Európa Szilícium-völgye legyen. A sikeres vállalkozó s a számos eredményes IT-projekt megálmodója az elektronikus kormányzati rendszerről, „Ukrajna Szociális Kártyájáról” és a digitális forradalom lehetőségeiről Ukrajnában.
Az elektronikus kormányzatról
Ukrajnában jelenleg megtalálható minden olyan algoritmus, technológia és lehetőség mely az e-kormányzati projektek megvalósításához szükségesek; mint hozzáértő szakember állítom, - aki behatóan tanulmányozta már az osztrák, észt és szingapúri rendszereket. Azonban, minden privilégiumuk ellenére sem lehet egyszerűen átvenni s alkalmazni a különböző modelleket Ukrajnában, anélkül, hogy számításba vennénk a nemzeti mentalitás sajátosságait, a terület méreteit, a népesség számát illetve a már meg lévő infrastruktúrát. Ha hasznosítani tudjuk a gyakorlott országok tapasztalatait ezen a téren úgy, hogy közben alkalmazkodunk a helyi jellegzetességekhez s a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, akkor a közigazgatási szolgáltatásokat nyújtó, e-kormányzati rendszer Ukrajnában hamarosan működésbe is léphet. Az adminisztratív folyamatok ilyen jellegű, országos szintre kiterjedő automatizálása jelentősen megnöveli az állami közigazgatás hatékonyságát és egyúttal feleslegessé teszi a szociális szolgáltatásokra fordított kiadásokat.
Ukrajna Szociális Kártyájáról
2013-ban Ukrajna Szociálpolitikai Minisztériuma felkért a Nemzetközi kapcsolatok és informatikai technológiák osztályának igazgatói posztja betöltésére. Én irányítottam azt a projektet, mely megvalósulása esetén, igazi áttörést jelentett volna a szociális terület, egységes információs közegének megalkotásában s első lépcsőfoka lett volna, Ukrajna hatékony és hasznos e-kormányzati rendszerének kiépítésének. A „Szociális Kártya” koncepciója azért született meg, hogy optimalizálható legyen a társadalom, lakosság különböző rétegeinek együttműködése illetve kommunikációja az állammal. Ukrajna minden állampolgára kapott volna egy elektronikus kártyát, mely tartalmazott volna, minden rá vonatkozó információt: a személyazonosításhoz szükséges adatok, lakhely, munkaügyi státusz és ledolgozott évek, tartozások, fizetetlen számlák, jogosítvány valamint használható lett volna bankkártyaként is. Sajnálatos, hogy mindmáig, a lakosságra és az államra gyakorolt nyilvánvaló előnyök ellenére sem lett a projekt megvalósítva. Az állami apparátusból való távozásom idején már minden készen állt a beindításhoz, kizárólag az állami elhatározás és a gyakorlati megvalósításhoz szükséges szándék hiányzott.
Ukrajna IT piacának jelenéről és jövőjéről.
Hazánk, jelen pillanatban az első helyen áll Európában, ha az IT szakemberek számát tekintjük. Az ukrán szakemberek nagy világcégeknek dolgoznak, egyedi fejlesztéseken munkálkodnak, s a jövedelmük, a haszon külföldön kamatozik. Azon kívül a politikai, a jogi és a gazdasági instabilitás meglehetősen negatív hatást gyakorolnak az IT-üzlet ukrajnai térhódítására. Azonban hazánknak hatalmas lehetőségei vannak arra, hogy Kelet-Európa IT-hubjainak, hálózatainak egyik legjobbja lehessen. Az adott lehetőségek sikeres kiaknázásához, nekünk, mint az IT piac aktív résztvevőinek, már csak az állam támogatására van szükségünk, hogy megalkossa az üzletnek kedvező közeget.
A befektetésekről
Az IT Ukrajna harmadik legnagyobb export iparága, pont ezért nő az ukrán startup vállalkozások ( újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozások) iránti érdeklődés. Külföldi partnereim készek eszközöket fektetni a sokat ígérő IT projektekbe, hogy azokat világpiaci szintre emeljék. Ennek érdekében, megszületik egy alap, mely a startup vállalkozások elemzésével fog foglalkozni s azzal, hogy e vállalkozások között elossza azon eszközöket, melyek üzleti terveik megvalósításához szükségesek. Hiszem, hogy a kockázati tőke fejlett piaca segít az innovatív gazdaság kiépítésében, Ukrajnában.

doki01 2016.10.04. 21:29:24

Ezt a cikket beleraktam hogy legyen min csámcsogni pár napig!

doki01 2016.10.04. 21:31:16

Elnézést ez a vége:

Az aktuális projektekről
A projektek egyike, melyen jelenleg dolgozom, - egy felhő alapú, védett tárhely megalkotása mely a tárhelymegosztás elvén működik. Manapság ez már nem számít nagyon nagy újdonságnak, mégis ez az aktuális trend a védelmi technológiák, a tárolás és a titkosítás területén. Az ilyen helyi és globális tárhelyek nagy mennyiségű adat feldolgozására képesek, ennek köszönhetően használják őket sikerrel olyan területeken, melyek nagyméretű és időigényes számítógépes munkafolyamatokat igényelnek. Ez egy bonyolult, high-tech termék, mely nem fél sem a titkosított információhoz való illetéktelen behatolástól, sem a váratlan üzemzavaroktól. A valóság az, hogy ez egy decentralizált tárhely – a tárolni kívánt titkosított információ részekre bomlik, és más-más helyen tárolódik. Emellett azonban a felhasználó, legyen bárhol a világon, bármikor hozzáfér az adataihoz.
A siker stratégiája
A legfontosabb – hogy azzal foglalkozzunk, amit szeretünk. Nekem szerencsém van: hisz tevékenységem nem csak számomra fontos, az emberek számára is hasznos. Ahhoz pedig, hogy sikereket érjünk el, csak hinnünk kell magunkban s fejest kell ugrani a munkába. Nem álmodozni kell a sikerről. Ahhoz hogy elérjünk valamit, sokat kell tennünk.

Taichipanda 2016.10.04. 21:32:48

Hoppá! Na lehet irni a minisztériumnak! ;)

doki01 2016.10.04. 21:32:53

Kérem az ANTI KAIROS tagságot, hogy a cikket is molekuláira tessék szedni! Kíváncsian várjuk az elemzést!

kormoczil 2016.10.04. 21:33:14

@doki01: ez már jó régi cikk, ezen nincs is mit elemezgetni.

misi,szabo 2016.10.04. 21:34:25

@doki01: Természetesen én is ELNÉZÉST kérek a technikai tévedésért!
Munkanap és nem naptári nap, jegyeztem!

Taichipanda 2016.10.04. 21:34:45

Igen,Antiválasz: 'Jau régi'
Na erről beszéltem.

doki01 2016.10.04. 21:34:56

@kormoczil: Igen! Lassan már 8 napos! :) Egész régi!

vajkay 2016.10.04. 21:36:20

@doki01: köszi a mesedélutánt, ezt más olvastuk. "Ez egy bonyolult, high-tech termék". ennyit magyaráznak a partnereknek nagyjából, akik nem is akarják megérteni. annyira egyébként nem bonyolult, bár én ebben dolgozom, csak igazi cégeknek. sajnálom kocherevet, hogy bebukott a projectje, mással is megesik. azért annyira ütős refenrenciának nem használnék egy elmaradt projectet.

vajkay 2016.10.04. 21:37:32

De most komolyan, ez mégis mit bizonyít? Konkrétan, mit? :D

Taichipanda 2016.10.04. 21:39:23

@vajkay: Hogy a világ legnagyobb globális poramisának es a becsapásának,minisztériumi vezető az agya.

misi,szabo 2016.10.04. 21:39:45

@kormoczil: Láttam már eredetiben... illetve bocsánat, elvileg papíralapú, szóval egy fényképet ami arra utalt, hogy az itBUSINESS week 2016 májusi számában jelent meg, legalábbis a kép alapján.

Jó lenne egy link a sajtóorgánum honlapjára, gondolom nem okoz gondot, ugye?
Csak a tárgyilagosság kedvéért, mi itt mindig adunk linket is!

Előre is nagyon köszönöm!

vajkay 2016.10.04. 21:39:57

bocs, a vége: Ez egy PR cikk. egy elmaradt projectet említ mint referencia, plusz elmeséli a Kairos mesét, ami egyrészt nem innovatív, másrészt nem működik. még valami?

Taichipanda 2016.10.04. 21:40:06

De várj,szerintem azt is bekamuzta,nem?

vajkay 2016.10.04. 21:41:02

@Taichipanda: nem minisztériumi vezető. és csak volt.

Taichipanda 2016.10.04. 21:42:29

@vajkay: Akkor ez a bosszú a világ ellen. Vége hivatali személy-kezdődik az átverés!

misi,szabo 2016.10.04. 21:43:13

@vajkay: Várjuk meg az újság linkjét, ott biztos fent lesz a cikk eredetiben. Szeretném látni, annyi minden kamu volt a cég körül. Lehet ezt hitetlenkedésnek nevezni, ami valójában is az, de itt mi mindig adunk linket az eredeti forráshoz, gondolom most ez dokinek sem okoz gondot!

Becsatolja a következő kommentben és kész.

vajkay 2016.10.04. 21:44:28

@Taichipanda: szerintem nem kamuzta. így most akkor ő lenne az első, ex minisztériumnál dolgozó csaló ;( . ez a többi tényen mit változtat? a sok technikai hülyeségen és egyéb hazugságon amit képesek voltak kommunikálni, meg a tényen, hogy ma a rendszer nem működik? tőlem lehetne egy pattanásos egyetesmita is, aki kitalálta a dolgot, ha jó és működik, máris jóval hitelesebb. (microsoft, apple, facebook, hogy csak ismertebbeket említsek). itthon prezi, logmein, ustream..

bignagyzold 2016.10.04. 21:46:11

A politikusok és miniszterek, meg ugye tudjuk hogy soha nem hazudnak. :D

Taichipanda 2016.10.04. 21:47:21

Microsoft első 3 éve? Tudod hogy zajlott? Mikor meg Gates volt pattanasos egyetemista
Facebook nem foglalkozik lakossági pénzuggyel is,a többi dolog mellett,és a többi sem amit felsoroltal.

doki01 2016.10.04. 21:50:02

@misi,szabo: Ismét TÉVES információt közöl! Ön keveri a dolgokat! Két interjú volt, az egyik valóban sokkal korábbi volt, de amit most becsatoltam ez 8 napja készült!

Megkérem ismételten Önöket, hogy VALÓS dolgokat írjanak!

Itt vannak a linkek:

8 napos:
focus.ua/country/357803/

Korábbi:
kocherev.org/professionalno-sostojatsja-it-business

Magyar fordítás:
www.innovativa.hu/cikkek-dokumentumok/

icipicicsipa 2016.10.04. 21:50:27

@Taichipanda:
Ne, ezt már nem hiszem el....
Komolyan a Microsoft-al akarsz valami párhuzamot állítani a kajiroszodhozl? :)

Ismered a viccet, amikor az elefánt meg az egér megy át a hídon? :DDDD

kormoczil 2016.10.04. 21:51:32

@doki01: bocsánat, tényleg kevertem a @misi,szabo: által említett IT Business cikkel, a mostani eredeijét linkelem, hogy panda nehogy belefulladjon:
focus.ua/country/357803/

Taichipanda 2016.10.04. 21:52:32

@icipicicsipa: Buta vagy te mint a seggem,felesleges volt megszólalnod. Olvasd el a 2 vel fentebbi hszt utánna verd el fatert.
Én mondom pont azt,hogy nem szabad a 3 éves kairos es a 30 éves microsoft között párhuzamot vonni.

icipicicsipa 2016.10.04. 21:53:18

@doki01:
Mit is legalizál egy interjú?

Ez semmi más megint ,csak a szokásos kiszínezése a történéseknek, a körülményeknek, a manipulatív cukormáz amivel be próbáljátok vonni a kakiból készült tortátokat.
Csak az a baj, hogy a bűze baromira érződik! :))

Taichipanda 2016.10.04. 21:55:44

@icipicicsipa: Adjak kölcsön egy stan-re hogy ne érezd magad ennyire szánalmasnak? :-)

misi,szabo 2016.10.04. 21:56:32

Jaj, de precízek lettünk doki! Örülök neki! Jó irány, folytassuk, lesz majd pár konkrét kérdésem, de nem akarom most félrevinni!
.. és természetesen ELNÉZÉST!
Kérhetem, a korábbi cikknek a linkjét!

Nagyon Köszönöm!

doki01 2016.10.04. 21:56:39

@icipicicsipa: Tisztelt icipicicsipa! Megtisztelne ha túlfűtött Anti kairos érzését néha háttérbe szorítaná! Nincs szükség legalizációra, csak megsúgom, amit Önök is már sokszor írtak, hogy az éremnek mindig két oldala van! :)

misi,szabo 2016.10.04. 21:57:11

@misi,szabo: Közben látom megvan! Köszönöm!

Taichipanda 2016.10.04. 21:57:34

@doki01: Nem kell link,nem érdemlik meg.

Xlendon 2016.10.04. 21:58:22

@Taichipanda: Aki itt téged olvas, az biztos egy éltre el fogja kerülni a Kairost.

doki01 2016.10.04. 21:58:55

Javaslom, ha korrektül akarunk eljárni, akkor a sok - sok félreérthető "tény" mellé, hozzuk fel néha a "pozitív" történéseket is!

Csak, hogy ne tűnjön ez a blog, teljesen ANTI KAIROS-nak! :) Legalább a látszatát keltsék! Nagyon köszönöm!

icipicicsipa 2016.10.04. 22:00:15

@doki01:
"csak megsúgom, amit Önök is már sokszor írtak, hogy az éremnek mindig két oldala van! :) "

Az lehet.
Csak ebben a helyzetben a játék úgy van, hogy ha fej, mi nyerünk, ha írás, akkor ti vesztettetek...

Zoltán Gajdács 2016.10.04. 22:02:36

@vajkay: Szerintem is törölni kellene a nem a témába vágó hozzászólásokat. Panda és Doki teleszemetelik az oldalt, ezáltal a fontos információk elvesznek a sok értelmetlen, nem témába illő, trágár hozzászólások között.

Ha valóban az a cél, hogy az emberekkel megismertessük a Kairos buktatóit, akkor ez nem jó megoldás, hogy csak ebben a posztban 1100 hozzászólás van. ezek között a 20 -50 érdemi hozzászólás teljesen elvész és az ennek a két lököttnek kedvez, mert elérik a céljukat. Így már nincs értelme hozzászólni!

Taichipanda 2016.10.04. 22:02:59

@Xlendon: Aki rálép erre az oldalra,az csak biztató dolgot talál igen. És az en hsz miatt nem fog belépni. Vicceskedj még. Nektek nem kell semmit bizonyítani. Felesleges bármilyen linket benyomni ennek az 5 embernek aki alkotja az itteni AntiJézusKrisztus táborát.

misi,szabo 2016.10.04. 22:05:04

Doki, a tényekre vonatkozóan kérdezném, az eddigi precizitás függvényében:

- Az AGC-nek miért nincs engedélye pénzügyi tevékenység végzésére?

- A SEPA rendszerben miért kell 1-3 hét az átutaláshoz, miközben a SEPA rendszerben 2012-től 1 nap az átutalási idő?

- A Kairos telefont a Kairos a Samsunggal közösen fejlesztette ki, mint ahogy arra a következő partner oldala utal: (megoldasazeletedre.com/)?

- Horváth úr a levelében miért állít előállítást, miközben őrizetbe vétel történt, mi az Ön álláspontja?

- A Kairos kliens miért nem hoz létre P2P hálózatot?

- A Nissan akkor most micsoda? Ha nem partner, akkor miért mondta Székely András, hogy az?

Remélem az eddigiek szerint precízen, pontosan válaszol! Kérem javítson ki, mint a korábbiakban, nem félek beismerni a tévedést,!

Örülök annak, hogy fél év után végre van valaki, aki választ tud adni a kérdésekre, pontosan, tényeket közölve, ezért nem győzök hálásnak lenni! TÉNYLEG KÖSZÖNÖM!

misi,szabo 2016.10.04. 22:06:47

@misi,szabo: Partner = ügyélre Lázár Bea és Székely András konferencián elhangzott videójában, középen Horváth Gyula

misi,szabo 2016.10.04. 22:09:03

A cikk kapcsán érdemes a kommenteket is megnézni alatta ... , mert így kerek

Taichipanda 2016.10.04. 22:09:15

Miért zavar valakit ha más pénzt keres vele?
A,túl szegény az alapcsomaghoz is
B,rosszindulatúnak szülte az édesanyja
C,oltárian megjárták egy korábbi Mlm céggel,aminek következtében tönkre-vagy annak közelébe mentek.
D,unatkozik
E,mardossa a sárga irigység

Mindenki döntse el,melyik igaz rá,egyszerre tobb lehetőség is ér! :-)

Warlimont 2016.10.04. 22:11:37

@Zoltán Gajdács: De jó megoldás, törölni kell. Hallgattuk eleget őket, értelme nem volt semmi. Az ő taktikájuk az lett, hogy azzal lehetetlenítik el az oldalt, hogy telefossák szarral, pillanatnyi szünet nélkül. Érdemi beszélgetésbe nem vonhatók, nem is akarják, cél a rombolás. Ezt felismerve törölni és tiltani nem antidemokratikus, hanem logikus lépés a cél érdekében.

Taichipanda 2016.10.04. 22:13:20

@Warlimont: Mi rombolunk? Mit? A mániákus rombolást?
Te beteg ember vagy.

Warlimont 2016.10.04. 22:13:58

@Warlimont: Játszák a jó zsaru, rossz zsarut, Panda adja a full kretént, Doki01 meg a látszólag értelmeset, de összességében egyik se jobb a másiknál.

Ahogy doki01 is mondaná a műtőben, törlést kérek.

icipicicsipa 2016.10.04. 22:14:15

@Taichipanda:
F, gyűlöli a hazug csalókat, akik ily módon próbálnak embereket megkárosítani a Kairos nevű piramisjáték által

vajkay 2016.10.04. 22:14:25

@Taichipanda: tudom. azért hoztam fel a cégeket, amiket felsoroltam, mert "kis emberek" alkották őket, tehát sokkal kevésvé releváns az, hogy ki áll mögötte, mint az, hogy valami valóban működik-e, vagy innovatív-e e valóban az ötlet. a Kairos mögött egy volt minisztériumi alkalmazott áll, tök menő, de maga a termék gagyi, ködösített technikai bablaty, amit lebontva egy semmi sem való, nem működő termék látszik. most akkor melyik lesz a nyerő, a microsoft (és a többi felsorolt) féle modell vagy a kairos féle modell? :)

kormoczil 2016.10.04. 22:15:14

@Warlimont: Ne már, inkább nézzük meg holnap, mit hordanak itt össze éjjel magukban :D

Taichipanda 2016.10.04. 22:15:20

@icipicicsipa: Neked mit ártottak?
Nem adtak ingyen csomagot?

misi,szabo 2016.10.04. 22:15:36

@Warlimont: Nyugalom! Kell egy új összefoglaló cikk és kész! Nem kell moderálni, ha nem veszitek fel, akkor a trollok meghalnak!

Végre egy ember, aki úgy tűnik válaszol! Kijavít,tényeket közöl!

Biztos őrült nagy hiba a naptári napot összekeverni a munkanappal és két orosz (ukrán?) nyelven írt cikket, de hibáztam, elismertem! De, ha valaki ilyen figyelmes, akkor most tényleg részletesen tud majd válaszolni a komolyabb kérdésekre is! Ez t lehet small talknak felfogni, nem vág csak közvetetten a témához, de legalább partner, végre, végre végre!

Itt az idő a lényegi kérdésekkel is foglalkozni! Várom doki válaszát!

Taichipanda 2016.10.04. 22:17:10

Akkor pörszö köllött volna mi? És akkor ha ugy van kedved benyomod,ha éppen nem,akkor nem...

vajkay 2016.10.04. 22:17:54

@Taichipanda:
énis had:

Miért kardoskosik valaki a piramisjátékban való pénzkeresls mellett, vagy miért vág bele bárki ilyesmibe
A, túl tanulatlan/tapasztalatlan rendes, normálisan fizető állás betöltésésre
B, megtetszik neki a szines-szagos szépinges, lufis miliő,
C, lusta dolgozni és elhitetik vele, hogy ez a jövő üzleti kultúrája
D, minden másban tehetségtelen
E, pénzéhes hiéna
F, simán tájékozatlan és hiszékeny

icipicicsipa 2016.10.04. 22:17:59

@Taichipanda:
Nekem azt ártották, hogy léteznek a minősíthetetlen hazugságaikkal és csalásukkal.

vajkay 2016.10.04. 22:20:02

@Warlimont: nem szeretnék kommenteket törölni. azt érzem, hogy mellettünk itt önmagukat is győzködik. ha tükör helyett nekik ez is megteszi, hát legyen.

Kairos Anti · http://kairos-figyelo.blog.hu/ 2016.10.04. 22:20:15

@doki01:
1. Ez a Focus magazin egy ukrán öntömjénező lap. Magyar viszonyokra lefordítva olyan,, mintha a Magyar Nemzetet olvasnád, vagy az MTVA televízióadásait/rádióműsorait hallgatnád (például arról hogy Magyarország - Deutsch Tamás szerint - IT-nagyhatalom). Ebbe szépen beleillik ez a PR-cikk. A cikknek nincsen szerzője, nem elemez, nem kritizál nem interjúvol, szimplán a megrendelő közléseit tartalmazza.

2. Érdemes elolvasni a cikk alatt levő hozzászólásokat is:
Andrey Golovin például a Kairost piramisjátéknak titulálja, a belorusz események kapcsán.
Дима pedig az MMM-mel (en.wikipedia.org/wiki/MMM_(Ponzi_scheme_company) ) hasonlítja össze, ugyancsak piramisjátéknak titulálja azt.

3. A cikk egyébként mindenről szól - tervekről, álmokról, elképzelésekről - de semmit sem bizonyít, nem támaszt alá forrásokkal.

Taichipanda 2016.10.04. 22:20:54

@vajkay:
Tanulatlan..had..milyen Katonai had?

Ha ti imádtok dolgozni,uccu neki,valakit ez éltet,nem a penz,en is ismerek ilyet,megértem.

Xlendon 2016.10.04. 22:24:07

@Warlimont: Szerintem panda pl. nagyon kontraproduktív, tehát ezzel a mentalitással lényegében minket segít. Ha valaki a Kairosos belépésen gondolkodik és elolvassa panda hozzászólásait, az be fog lépni szerinted?

vajkay 2016.10.04. 22:25:15

@Taichipanda: én szeretek, mert érdekel a melóm. pénzt meg köszi, elég szépen hoz. szeretek én vállakozni is, azon belül meg jó szolgáltatást nyújtani.
nem választottál betűt! ;(

Taichipanda 2016.10.04. 22:25:17

De ha lehet választani F. Csak ha nem tudnád az alapot,minden ember pénzéhes,különben éhen maradna.