Kairos Figyelő

Kairos Figyelő

Kik vagyunk mi?

2016. július 24. - vajkay

UPDATE: Megkaptuk, hogy mi bizony KOCKAFEJEK vagyunk. Köszönjük, ez igaz. Önök nem azok? Pedig jobban tennék, akkor valószínűleg értenének az üzlethez, amibe belekezdtek. Szerintünk bölcs dolog lenne elolvasni, majd racionálisan végiggondolni egy-két kockafej érveit, erről szól a blog, de mi senkire sem kényszerítünk semmit. Pár percbe telik, és nem kerül pénzbe sem. 

Ezen blog írói főként a Gyakorikérdések oldalán fellelhető, Kairossal kapcsolatos kérdések alatti közös véleményük miatt döntöttek úgy, hogy érveiket és szakmai cáfolataikat csokorba szedik egy visszanézhető, áttekinthető blogon, minél közérthetőbben, de a szakmai részletekből semmit sem feladva.

A közös vélemény alapja az informatikai szakmában való jártasság volt, így bár személyesen nem ismerjük egymást, szakmai múltunk hasonló: Mindannyian programozóként dolgozunk. (ezen sorok írója anno Hálózati és Rendszermérnökként diplomázott, így ebben is van némi jártassága). Bár a Kairos technikai oldalának cáfolatához főként a programozói tudás szükséges (és elégséges), különböző közepes és nagy cégeknél való munkavégzés is ad olyan tapasztalatokat, amikre majd a blogban érveket építhetünk. 

Célunk a gyanútlan, üzleti és technikai szférában kevésbé jártas, főként idősebb emberek védelme. Nem kötelező betűről betűre elhinni amit leírunk, de ha csak arra jó, hogy valaki fel merje tenni ezeket a kérdéseket az őt esetlegesen beszervezni vágyó "üzletkötőnek", vagy a Kairos egyik vezetőjének, már megérte. 

Ért már minket vád, hogy a Kairos, mint konkurencia ellen küzdünk, de van egy rossz hírünk, ami lehetne az első érv is ellenük akár: A szakmában még soha, sehol nem találtuk szemben magunkat a Kairossal, ami egy "ekkora" vállalatnál felettébb furcsa. Se híre, se hamva.

A bejegyzés trackback címe:

https://kairos-figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr118910682
süti beállítások módosítása